Firmware frissítés Mediatek telefonokra - táblagépekre vagy telefonokra

Firmware frissítés telefonokra a Mediatek segítségével

Mi a videó firmware frissítési oktatóanyag a Mediatekkel rendelkező telefonokhoz?

Ebben a video-oktató programban, a Firmware Upgrade for Mediatek Phones-ban, megtudhatjuk, hogyan frissíthetjük a firmware-t azokra az eszközökre, amelyek olyan Mediatek processzorokkal rendelkeznek, amelyek nem kapnak OTA (over the air) frissítéseket.

Mi a firmware frissítés?

Mivel a firmware frissítése vagy frissítése felcserélhető módon történik, akkor történik meg, amikor a gyártó változtat a szoftveren, amelynek célja a felhasználói élmény javítása vagy néhány probléma megoldása.

A firmware frissítés valójában egy magasabb szoftververzió frissítése, például az iOS 13-ról az iOS 14-re, vagy az Android 10-ről az Android 11-re történő frissítés.

Mi az OTA frissítés - Firmware frissítés a Mediatek telefonokhoz

OTA az Over The Air frissítésből származik, vagyis amikor értesítést kap a telefonjára arról, hogy rendelkezésre áll egy frissítés, és csak a letöltésre és a telepítésre kell kattintania a telepítéshez.

Miért nincsenek OTA frissítések minden eszközön?

A nagy gyártók az OTA-n keresztül biztosítják a felhasználóknak a frissítéseket, ez egy kényelmes módszer a felhasználók számára, de ez a vállalattól további költségekkel jár, amelyeket a felhasználó nem érez, kérem, nem érez közvetlenül.

A kis gyártók nem rendelkeznek olyan erőforrásokkal, mint a nagyvállalatok, például az Apple vagy a Samsung, és ritkábban biztosítják a felhasználóknak a frissítéseket, és amikor frissítést tesznek közzé, azt manuálisan kell elvégezni.

Kézi firmware-frissítés a Mediatek processzorral rendelkező eszközökhöz

A video bemutatóban átfogó információkat tartalmaz arról, hogy milyen feltételek mellett frissíthetjük a firmware-t, mire van szükségünk és milyen feltételeknek kell megfelelnünk.

Az alábbiakban található az SP Flash Tool link, amely a Mediatek rendszer legnépszerűbb firmware flashuit eszköze chip eszközökön.

...

Töltse le az SP Flash eszközt

Mediatek sofőrök

...

MINDENEK FELETT:

FONTOS ADATOK MENTÉSE, MERT NÉHÁNYBAN ADATOK VESZÉLHETŐEK A FIRMWARE FRISSÍTÉS EREDMÉNYÉBEN !

...

Android-szerű oktatóanyagok:

Videó bemutató - Firmware frissítés telefonokra a Mediatek segítségével

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Trackbacks

  1. […] Firmware frissítés a Mediatek telefonokhoz - táblagépekhez vagy telefonokhoz […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.