A Vonino iMart Pro iskolai táblagép visszaállítja és deaktiválja a RED MDM-et

Miről szól a Vonino iMart Pro School Tablet RED MDM visszaállítása és deaktiválása?

Megmutatom a Vonino iMart Pro iskolai táblagépet, és visszaállítjuk és inaktiváljuk a RED MDM-et.

Ezeket a műveleteket azért fogjuk megtenni, mert ezek a táblagépek (Vonino iMart Pro) rendelkeznek MDM alkalmazással. Ez nem működik megfelelően, és jobban összezavarja a gyerekeket, mint a segítségükre való segítség, most, amikor online órák zajlanak.

Mi a RED MDM, miért van telepítve a táblagépre?

Az MDM-alkalmazások összekapcsolják a táblagépeket és a szervereket, mert ezek a programok megmutatják hasznosságukat, amikor sok eszközt kell kezelnie, és ezt távolról kell tennie.

Az ilyen alkalmazások, mint ez a RED MDM, kontroll alatt tartják a táblagépeket, így különféle feladatokat hajthat végre, például alkalmazások telepítését, bizonyos beállítások módosítását, bizonyos adatok gyűjtését és még sok mást.

Jó hasonlat az lenne, hogy az iskolai táblagépek olyan méhrajok, amelyeket a királynő, azaz a központi szerver irányít.

Miért kell kikapcsolni a RED MDM-et a Vonino iMart Pro táblagépeknél?

Miután elindította a RED MDM alkalmazást, blokkolja a hozzáférést a beállításokhoz és az operációs rendszer egyéb részeihez, ezáltal lehetetlenné teszi annak kényelmes használatát.

A beállítások megadásakor vagy a kezdőlapra való visszatéréskor megjelenő üzenetek:

Az adminisztrátor blokkolja az alkalmazáshoz (com.android.settings) való hozzáférést. Kattintson a "Home" gombra a folytatáshoz
Az adminisztrátor blokkolja az alkalmazáshoz (com.android.launcher3) való hozzáférést. Kattintson a "Home" gombra a folytatáshoz
Az adminisztrátor blokkolja az alkalmazáshoz (com.android.launcher) való hozzáférést. Kattintson a "Home" gombra a folytatáshoz

Hogyan távolíthatom el vagy tilthatom le a RED MDM-et a Vonino iMart Pro táblagépekről?

A RED MDM alkalmazást csak az ADB-n keresztül lehet eltávolítani, de ez azt jelenti, hogy szoftver szinten módosítjuk az eszközt, és ezt nem fogjuk megtenni, mert az év végén beérkezésként kell leadni.

Ha azonban el akarja távolítani:

A root alapú rendszeralkalmazások eltávolítása (oktatóvideó)

És mivel a táblagép nem módosítható, a táblagép visszaállításával letiltjuk a RED MDM-et.

A visszaállítás után az RED MDM-et egyszer be kell indítani az aktiváláshoz. Mivel nem nyomjuk meg ezt a parancsikont, a RED MDM inaktív marad.

Hogyan lehet visszaállítani a Vonino iMart Pro táblagépet, vagy bármilyen Android táblagépet vagy telefont a helyreállítási menüből

Bármely Android-eszköz rendelkezik helyreállítási menüvel, ahol visszaállíthatja.

A visszaállítást a helyreállítás során hajtjuk végre, mert nem tudja megadni a beállításokat, vagy még akkor sem, ha elérjük a beállításokat, és ha az indításkor gyorsan haladunk, akkor nem áll rendelkezésre reset parancs

Adja meg a helyreállítást, és válassza a következő lehetőséget:

Adatok törlése / gyári visszaállítás

Hogyan lehet megadni a helyreállítást?

 1. Kapcsolja ki a táblagépet vagy a telefont
 2. Nyomja meg a Hangerő csökkentése + Power gombot
 3. Csak addig tartsa lenyomva, amíg meg nem jelenik a logó (10-15 másodperc)

CPL Launcher

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.whatau.cpl&hl=ro&gl=US&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dlansator+cpl

Android-szerű oktatóanyagok:

 1. Tec tablet Teclast T30 online iskolának - jó ár-érték arány
 2. Firmware frissítés Mediatek telefonokra - táblagépekre vagy telefonokra
 3. A telefon hátulján található koppintással bármi megnyílik - az Android 11-ről hordozva
 4. Hogyan küldhetünk APK-alkalmazásokat a telefonról - egy másik telefonra
 5. Automatikus törlés az előzményekből, bizonyos kapcsolatok, SMS és hamis hívásokból
 6. Hasznos beállítások a Chrome zászlókkal - az Androidon elrejtve
 7. A root alapú rendszeralkalmazások eltávolítása

Oktató videó - Vonino iMart Pro iskolai tábla visszaállítja és deaktiválja a RED MDM-et

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Nicu Bordânc - mondta

  Szia Cristi, írd be a leírást és a linket arra a "hordozórakétára", amely a visszaállítás után települ.

 2. Costel - mondta

  Cristi, kérjük, hasonlítsa össze ezt a táblagépet és a nem rég bemutatott billentyűzet billentyűzetét. Köszönjük

 3. ALEX - mondta

  Servus. Van egy vonino magnet g30 tabletem, és sajnos nem tudom visszaállítani. Ezzel egyáltalán nem jutok helyreállítási módba. Sőt, a piros mdm csökkentett módban indul. Van ötleted, hogyan tudom megtenni?

  • Stefania - mondta

   Szia, van egy vonino magnet 30 tabletem, ugyanazzal a problémával találkoztam, mint az oktatóanyagban, megpróbáltam visszaállítani, de a két gombról nem működik. Tudna segíteni tanácsokkal?

 4. Mihai - mondta

  Gúnyt űz az állam által adott terméktől. Nem hiszem, hogy az iskolai táblagépek oktatóanyagok lennének a feloldásukról, csak néhány extra nézetre. Ha az anyukáknak és apukáknak van pénzük, vásároljanak egy kész, kinyitott tablettát a gyümölcshöz, és engedjék meg, hogy elérjék azokat a gyerekeket, akiknek valóban szükségük van rájuk. Nem is szeretném, ha jóváhagyná a díjat az oldalon, csak azt akarom, hogy eljusson hozzád, olvassa el. KÖSZ.

  • Miután elolvastam az üzenetét, sajnálom, hogy elvesztegettem az időmet annak elolvasásával, és kérjük, ne pazarolja az időnket ……… .. kommentjeivel. kártérítés, csak el akarok menni hozzád, olvasd el. KÖSZ"

 5. Daniel - mondta

  Nagyon hasznos bemutató. Nagyon köszönöm. Kérdésem van. Hogyan tehetjük meg, ha újra akarjuk aktiválni a rejtett alkalmazásokat.
  Le kell-e állítani a CPL alkalmazást, majd visszatér a táblagép kezdő indítójához, ahonnan újra hozzáférhetünk az összes alkalmazáshoz? Nagyon szépen köszönjük

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.