A WhatsApp fiók egyidejű használata két eszközön

A WhatsApp fiók egyidejű használata két eszközön
A WhatsApp fiók egyidejű használata két eszközön

Miről szól a bemutató a WhatsApp fiók használata egyszerre két eszközön?

A WhatsApp fiók egyidejű használata két eszközön bemutatott videó bemutatóban megmutatom, hogyan használhatja a WhatsApp alkalmazást más eszközökön, a telefonon kívül, amelyen regisztrálták.

Miért kellett más készülékeken használni a WhatsApp alkalmazást, ha már megvan a telefonunkon?

Az utóbbi időben az online tanfolyamok bevezetésével bizonyos területeken a gyerekeknek néha különféle linkeket, dokumentumokat, üzeneteket kell kapniuk a WhatsApp-on a kollégáktól vagy a tanároktól.

Mivel a gyerekek általában táblagépeket, laptopokat vagy akár asztali rendszereket használnak az online tanuláshoz, meglehetősen bonyolult másolni a telefonon található linkeket.

A megoldás az, hogy a WhatsApp alkalmazáshoz közvetlenül az online tanfolyamokhoz használt eszközről férhet hozzá.

A WhatsApp nem engedélyezi a fiók használatát két eszközön

A WhatsApp csak egy eszközön használható, vagyis azon az eszközön, amelyet regisztráltunk.

Szerencsére van egy alternatíva a WhatsApp használatára a telefonon és a táblagépen, vagy a telefonon és a laptopon egyszerre.

A WhatsApp WEB szócsöve azoknak, akik a WhatsApp-ot egy második eszközön szeretnék használni.

Még ha nem is használhatunk WhatsApp fiókot két eszközön egyszerre, van egy biztonsági másolatunk, amelyet a WhatsApp biztosít nekünk.

A WhatsApp Web olyan módszer, amellyel a böngészőablakban, a második telefonon, táblagépen vagy akár PC-n is elérheti a WhatsApp alkalmazást.

Hogyan kell használni a Whatsapp webet?

 1. A WhatsApphoz hozzáférni kívánt második eszközön keresse fel a címet https://web.whatsapp.com (a táblagépen és a telefonon aktiválja az "Asztal" verziót)
 2. QR-kódnak kell megjelennie a képernyőn
 3. Azon a telefonon, ahová telepítette és regisztrálta a WhatsApp alkalmazást, válassza a menüből a WhatsApp Web lehetőséget, és beolvassa a QR-kódot a második eszköz képernyőjén.
 4. Ez az, most a WhatsApp webes verziója jelenik meg a képernyőn

Bónusz, szabadulj meg a kémektől a WhatsApp Web segítségével!

Mivel a WhatsApp Web csak egy eszközön futtatható, ha maga rögzít egy WhatsApp webes munkamenetet, biztos abban, hogy senki más nem rögzített WhatsApp webes munkamenetet, amikor kéznél van a telefonja.

Egyéb oktatóanyagok a WhatsApp-ról

 1. Fekete téma a Whatsapp számára - WhatsApp Dark Beta
 2. Töltse le a WhatsApp fájlt és töltse le a számítógépre (WhatsApp számítógépre)
 3. Trükkök és tippek WhatsApp 2019 - ezekről nem tudott
 4. Titkosítsa a Whatsapp és a Messenger beszélgetéseit
 5. Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a WhatsApp-ról a telefon megváltoztatásához vagy alaphelyzetbe állításához?

Oktató videó - WhatsApp fiók használata egyszerre két eszközön

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Jó. Hasznos. Köszönöm.

 2. Lucian Maxim - mondta

  Helló ... Mindent követek, amit közzéteszel ... Szuper rendben vagy .... Mindent alkalmazok, amit szerintem hasznosnak tartok a cikkeimben ... A Whatsappról o mindezt köszönöm pontosan. Pontosabban ... néhány évvel ezelőtt volt egy oktatóanyagod egy alkalmazásról, amely telefonszámokkal rendelkezik a világ bármely pontjáról. Dingtone-ról van szó. Feliratkoztam az alkalmazásra ... kaptam egy telefonszámot. Az előfizetés éves és meglepően olcsó ... Van iPhone-m ... Nem telepítettem az elektronikus kártyát, vagyis ESIM-et. A fizikai kártya nyilvánvaló és nyilvánvalóan Whatsapp a román számommal. De amit el akartam mondani neked, az az, hogy ... még akkor is, ha nincs kettős telefonos SIM-számom ... van két telefonszámom ... és az egyik a Dingtone-ból származik ... Ahhoz, hogy a Dingtone számából láthassa, rendelkeznie kell nettóval ... és megszerzett kreditekkel vagy vásárol ... végül ... Most már tudok hívni a Dingtone számról kreditek elfogyasztása nélkül ... Telepítettem a Whatsapp Bussines alkalmazást (amely még mindig ingyenes, de a vállalatoknak szól ... de nem kötelező a cég megléte ... kitöltheti, amit akar) társaságok részleg) .. regisztráltam telefonszámként a Whatsapp Bussiness alkalmazásba .. a Dingtone számát ... és így tovább ... Két Whatsapp fiókom van a telefonon ... egy kártya ... És hívhatok Amerika számmal például a Whatsapp Bussiness-től ... anélkül kreditek elfogyasztására a Dingtone alkalmazásból ... Ezt azzal a gondolattal írtam neked, hogy bemutatót készíthetsz róla ... Nincs időm és készségem ... Köszönöm a figyelmet

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.