Túlélés a dzsungelben WI-FI - WLAN csatornák

Wi-Fi hálózat, hogy a dolog az életünkben, ami éreztette jelenlétét, ha elromlik, ellenkező esetben, ha netul jól megy, nem, nem töltelék figyelembe.

A WLAN, ami működik.

Mivel a WiFi hálózat megfelelően működjön, meg kell felelnie bizonyos szabályoknak. A vezeték nélküli router kell jó, mivel ez Asus AC56U vagy ez AC87U; Positioning növelheti a routertől lefedettség; a használata ismétlő Ez nagyban segíti a fedezésére bizonyos bőséges, de a legfontosabb az, hogy Nos configure router a kezdetektől fogva.

ajánlott - WiFi router vásárlási útmutató

színkép engedély nélküli, hogy tudjuk használni az összes engedély nélkül korlátozott, ezért óvatosan használandó, ha azt akarjuk, a teljesítmény és a kellemes böngészést.


-tól Michael Gauthier, Vezeték nélküli hálózatépítés a fejlődő világban - Ezt a munkát az alapján készítettem Kép: 2.4_GHz_Wi-Fi_channels_ (802.11b, g_WLAN) .png, CC BY-SA 3.0, Link

WiFi elérhető csatornák

Ebben 11 csatorna az USA és Európa mi 13 álló csatornákat. Most nem hiszem, hogy fel tudjuk használni 11 vagy 13 eszköz csatlakozik egyszerre. Mindegyik készülék több csatorna egyidejű, ezért van, hogy gondoskodjon minden megrendelt illeszkedik mindannyiunk nélkül lépve minden gyalog.
Az USA-ban akkor tegye a 11 3 csatorna eszközök, és akkor már minden darab szalagot, és már nem lesz zavaró. Európában 4 készülék teletölteni sok telek tágabb 13 csatornákat.
Az alábbi képen tisztán látni, hogy az eszközök kell elhelyezni spektrum.


By Liebeskind - saját munka, CC BY 3.0, Link

Mi döntünk, hogy a csatorna WiFi?

Meg kell csinálni egy kis felderítő munkát, felhasználva egyes alkalmazások megtekintésére hálózatok; Ez fogja meghatározni, hogy mely csatornák állnak rendelkezésünkre, vagy ha egyes csatornák ingyen.
Mi lehet járni és csatorna szélessége. Bár a 40 MHz csatorna ad nekünk jobb sebességetEz foglal több helyet, hogy a spektrum, és ezért jobb, hogy csökkentse a 20 MHz csatorna, hogy elkerüljék az átfedéseket más csatornákon keresztül.

Vezeték nélküli spektrum torlódás

Sokan kérdezik: Mi történik, ha összehordott rádiócsatornák?
Te egyedül válaszolni erre a kérdésre, ha azt képzeled, hogy a spektrum autópálya és csomagkapcsolt adatátviteli autók, amik a levegőben; Mi mást is kapunk, ha a sebesség szuper forgalmas autópályán. Egy olyan területen, telített rádióspektrum van a hálózati forgalom lassulásának (alacsony sebesség) és az interferencia (idegek). Ha megyünk minden motorkerékpár (azaz 20Mhz) helyett meghajtó (40Mhz) illek tovább. mint ha találok egy szabad sáv valamint (csatornák 13 és 14).

Használt alkalmazások a bemutató:
Android - WI-FI elemző
Windows - Akril WI-FI Kezdőlap

Videó bemutató:



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

  • Cristi tud nekem segíteni feltelepítettem tisztítható ablakok 10 pro, én opservat hogy a tálcán ikon jelenik meg a Hardver biztonságos eltávolítása, és szeretném, ha ki lehet kapcsolni a tálca ikon Hardver biztonságos eltávolítása, de nem az összes ász akar lenni 7, hogy megvédje a tálcán csak akkor, ha behelyez egy USB meghajtót a számítógéphez, különben eltűnik!

  • Szeretlek tegye Cristi Cizmaru mert momoentele ahol a pánik, és nem tudom, mit kell tenni Cristi set up segítségével a Windows és stb

  • Van egy upc útválasztóm, és hagytam az autóban. és a frekvencián is hagytam a 2.5-et és az 5.5-et, és soha nem volt konfliktusom. bár ezek több mint 10 wfi útválasztón belül vannak. sok múlik attól, hogy hogyan értelmezi a csatornákat, és az útválasztóm automatikusan felismeri, amikor telefonhoz vagy laptophoz csatlakoztatom. és válassza ki a legmegfelelőbb csatornát. sok függ az értelmezés módjától.

      • Hallom tökéletesen tiszta. Ha van valamilyen hallási problémái, nem a mi problémánk. Kérdezze meg kezelőorvosát!
        Talán el kellene mondania a panaszosnak, hogy milyen mikrofonjai vannak. Nem álom a webkamera mikrofonjairól. Emlékszem, hogy az egyik itt bemutatott mikrofon szintén valahol 300-400 lej körül kerül. Figyelem, webkamera mikrofon. Igen .... mit mondhatnék, tegnap óta oktatóanyagokat csinálunk, nem 2008 óta :-))

      • cristi tökéletesen hallom. semmi rohadtul nem szólt sem a fejhallgatóról, sem a hangszórókról. vagy a pate-nek van fejhallgatója / hangszórója a hajón, hogy lassan haladjon (ajánlom, hogy vásároljon néhány fejhallgatót rendben vagy hangszórót), vagy a számítógépről a hangerőt lassan adják meg, vagy a lejátszót, vagy ha ez nem egy ENT ellenőrzés annak ellenére, hogy némelyikednek van cristi, azt mondom, hogy a mikrofonhoz megy a szobában :)). szóval mit mondjak

        • Azt nem mondtam, hogy hülyén hangzik. Valóban hallani tisztán, de lassan, mint más rekordok találhatók youtube ugyanazon a szinten a mennyiség, mint a nyilvántartás Krisztus és a YouTube-on, hallja lassan. És én nem tudom, és nem tudom, hogy hisz nekem ül jól tárgyaláson. És én viszonyítási szerelés PC-piaci szolgálat. Calin ülnek a bank

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.