Integrációs frissítések és szervizcsomagok a Windows 7, 8 Windows, Microsoft Office és 8.1

Helló barátok. A mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk integrálni a biztonsági frissítéseket (biztonsági frissítések) és Service Pack 1 (SP1) a 7 Windows operációs rendszerek, a Windows 8, 8.1 Windows és a Microsoft Office.

Miért integrálni a biztonsági frissítéseket és a szervizcsomag az operációs rendszer?

Sokszor voltunk összesen újratelepítése operációs rendszer vagy a közelemben. Ha a PC egyik új generációs SSD-vel, valamint a merevlemez, és ne telepítse az USB stick, telepítse az operációs rendszer nagyon kevés. A nagy probléma a telepítés után!
Frissítések rendszer elkezdi letölteni, majd telepíteni őket. Frissítések letöltése tart örökké, így a telepítést. Nem azt mondják, és tíz visszaállítja a számítógép vagy a laptop, és ad nekik ennyi ideig. Mindez felhajtás lopni a drága időt!
Persze, néhányan azt mondják, hogy az első dolog, amit meg is tesznek, miután az operációs rendszer újratelepítése, hogy hagyja abba a Windows Update. Ez a megoldás, ha nem törődnek a biztonsági réseket, és a jogsértéseket, amelyek támadható vagy hackerek. Ha inkább okos, és nem szeretné, hogy megfertőzi az egész újra az OS minden 2 héttel, akkor szeretnénk egy egyszerű és hatékony megoldást, hogy naprakész frissítésekkel, széf.
Nos, ez már látható a bemutató ma. Mi lesz egy ISO image Windows 7 (esetemben), és két eszköz használatával, integrálja az emberi biztonság frissítések és szervizcsomagok 1 ott. Operációs rendszer módosítása a folyamat körülbelül 30 perc azonban ezt a munkát egyszer, nem minden nap.

A két eszköz van szükségünk:

Windows frissítések Downloader

Win Toolkit

Az ISO image Windows 7, 8 vagy 8.1 a Windows

Windows frissítések Downloader

Segítünk letöltés frissítések, szervizcsomagok: Windows 7, 8 Windows, a Windows 8.1, 2003 Office, Exchange-2003, 2000 Windows Professional, a Windows Server 2003, Windows Vista, Windows XP

Win Toolkit

Segítünk kivonat operációs rendszert, hogy úgy dönt, hogy dolgozni, hogy módosítsa úgy, hogy a letöltött Windows-frissítések Downloader, és csomagolja ISO formátumban. Végül mi is létrehozhatunk ISO képek akkor lehet égetni a DVD, vagy hogy bootolható USB stick-ről alkalmazás felület Win Toolkit.
Összefoglalva, hogy Ön rendszeres felhasználó technikus vagy fen a dolgát, és mentse több órán keresztül közvetlen integrálását biztonsági frissítések és szervizcsomagok OS képet. Mostantól kezdve, akkor nem kell várni óra után minden újratelepítése Windows operációs rendszer, hogy lépést tartson meghatározott helyszíneken, biztonsági frissítéseket és szervizcsomagot.Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. florin - mondta

  @Adrian: Legyen szíves, hogy a tutorial, hogyan kell csinálni az integráció a Windows 10 de szeretnék integrálni néhány programot, mint a VLC, króm, stb telepíteni a Windows 10.

  • Calin - mondta

   Ez van rögzítve a frissítések. programok csak akkor, ha tesz, hogy a következő évben az integrációs programok. és azt mondják, hogy a jövő évben ugyanolyan képet kell csinálni kézzel, vagy automatikusan a programtól függően frissítés. csak az én véleményem, és ez az integrált frissítés. programok tette őket. Ellenkező esetben túl sok frissítéseket, stb, mint őket .. vagy akkor kérdezze meg, ha szükség van Linuxot és nyerni. és ott f programok gyors és egyszerű csirke

 2. Bogdan Dumitrescu - mondta

  10 megy?

 3. Cipri - mondta

  A Windows10 home érdekel, ha meg tudja csinálni, azt hiszem, a nagy különbség nem .......

  gratulálok turorial néztem öröm

 4. deepdig - mondta

  Super bemutató, várom, és megígérte, bemutató. További sok sikert!

 5. Marius - mondta

  adrian videó Nagyon szeretnék csinálni egy videót a frissítést Windows 10

 6. Adrian tehet egy tutorial kreatív új frissítések a Microsoft Update, ez fog megjelenni!

 7. caisindonici - mondta

  várni és bemutató ígért, de hogyan integrálja és a kívánt böngésző és egyéb szoftverek példaként

 8. RAFAEL - mondta

  Érdekes bemutató ha lehetséges, és a jövőre nézve. 10 ablakok lenne jó

 9. paul Moldoveanu - mondta

  Adrian hello, mert enyém a comp. A Windows személyi 10 PRO, kérjük, mutassa nekünk, és újakat ezzel az operációs rendszerrel, hogyan működik, köszönöm, minden jót,

 10. Ionel Manea - mondta

  Adriane Igen, igen, jó tutorial, így ahogy mondtad, ha inkább, akkor meg kell tenni, és Win.10, gondolom. Én használni a továbbiakban érte. Win7 egy régebbi laptop.
  Várakozás Win.10 bemutató. BAFTA.
  Adrian Sucila PS.Bafrta is, a végén egyszer a kocsiban.

 11. Ionel Manea - mondta

  Hé, sajnálom, CR CRISTIAN CISMARU-nak és sajnálom a Bafta "r" -jét.

 12. Andrew - mondta

  Próbáltam megjegyzést Youtube de rejtélyes módon nem megjegyzés jelenik. Így írok ide, mire gondolok.
  A Microsoft a szükséges eszközöket, hogy hozzon létre egy telepítő készlet, amely tartalmazza a frissítéseket.
  Nem kell használnunk azokat a programokat, amelyek ki tudja, ki és ki "integrálható" a Windows és az Office programba, és nem a frissítések.
  Eszközök a Microsoft által biztosított ingyenes, és ott az összes Windows-verziók származó Vista-től.

 13. Adrian - mondta

  Szia Adrian tehet bemutató Windows 10 munka segítene köszönöm előre!

  • Andrew - mondta

   Adrian, a Microsoft már mindent kínál szükséges ahhoz, hogy az egyéni telepítés képeket tartalmazhatnak őket, akkor minden program, beállítás, stb Alapvetően, ha telepíti a Windows a számítógép 10, akkor beállíthatja, hogyan szeretné, telepíteni, amire szükség van ott, akkor, miután bizonyos lépéseket, akkor elfog a képet, és szeretné telepíteni számos rendszer.
   Néhány szakember számára nem javasolnám, hogy ilyen fontos feladatokhoz (például rendszerek telepítéséhez és konfigurálásához egy vállalatnál) ismeretlen gyártók szoftvereit használja, Valami "házi készítésű" eszközhöz működik, de nem üzleti célokra.
   Ha detailii elmondani.

   • Adrian Gudus - mondta

    Vajon bemutató a témában. Megtalálható keresve a jobb felső mezőben: Create ISO image Windows előre telepített alkalmazások 7 és használata WinPE és ImageX

    • Andrew - mondta

     Igen, ez az opció Azt ajánlom a vállalkozások számára. Csak a Windows 10 már nem használja ImageX. Olyan jó, frissített bemutató. Plusz a Windows 10 több eszközöket testre a telepítőcsomag és / vagy telepítése nem támogatott (ami nagyon hasznos lenne azok számára, akik telepítették a Windows 10 gyakran és / vagy több rendszer).

 14. PaulB - mondta

  "A frissítések letöltése egy örökkévalóságig tart, csakúgy, mint azok telepítése."… Igen, ha mégis szerencsés vagy ... de a "frissítések keresése" során összeomolhat ...

 15. Adrian - mondta

  Nagyon jó bemutató és bemutató várja Win 10, talán valami integráló vezetők stb

 16. Valentin zafiu - mondta

  Nagyon jó. Várakozás a Windows 10. Köszönet előre.

 17. Tudor Cojocaru - mondta

  Super bemutató, várom, és megígérte, bemutató. További sok sikert!
  Adrian és Cristian minden tiszteletem az öné, és az egész csapat, tanultam, minden rendben lesz követni 2008
  Azt 58 ezer éve jó egészséget köszönhetően, és nagyon köszönöm.

 18. FOKHAGYMÁS Bogdan - mondta

  Be tudja-e integrálni az Ahci illesztőprogramokat a Windows 7 rendszerbe? Mivel a Windows 7 1 - 2 éve nem látta a HDD-t új laptopokon, és nem tudja telepíteni.

  • Andrew - mondta

   AHCI driver tud olvasni egy USB stick telepítést. Nem kell feltétlenül integrálni kit.

  • Adrian Gudus - mondta

   BIOS lehet megoldani. Vajon kollégám bemutató róla, és megmutatta, hogy mi a BIOS beállításokat kell elvégezni. Írja be a keresőmezőbe a jobb felső: Telepítse a Windows 10 tól Z-ig, és nyomja meg az Enter

   • Andrew - mondta

    BIOS lehet esetleg kapni SATA vezérlő natív módban IDE AHCI a régi módon, és így nagyobb eséllyel a Windows 7, hogy a csatlakoztatott eszközök, de ez nem egy jó ötlet. Ez csak egy megoldás „vészhelyzet”.
    Helyes változat az, hogy a színpadon meg a merevlemezt (vagy partíció) szeretne telepíteni a Windows betöltése AHCI driver. Utalok ezt a lépést:
    https://cdn.pcsteps.com/wp-content/uploads/2015/06/Install-Windows-7-from-USB-or-DVD-Step-By-Step-17.png
    Be kell, hogy kattintson a „Load Driver”, és jelezte, a bot, hogy a korábban másolt AHCI driver.
    Minden gyártó laptopok a vezető a saját támogatását. Igaz, lehet, hogy nem az összes, a Windows 7, különösen, ha ez egy új laptop. De az is lehetséges, hogy a driver Windows 10 jó Windows 7. Kell vizsgálni.

 19. valentin - mondta

  Szuper bemutató, várom a Windows 10-et ... .. !!! köszönöm, amit csinálsz.

 20. Sandu - mondta

  A képen volt windows7 tutorial 32 és 64.Se képes integrálni a frissítéseket és 32 és 64 csak egyszer vagy külön 32 és 64?

  • Adryan - mondta

   Meg lehet integrálni több képet egyszerre, de a 32 64 vagy mindennek vége. Nem tudok integrálni és 32 és 64 egyszer. A program azt is elismeri Wintoolkit platform frissítéseket. Így ő lesz integrálni a frissítéseket a platform 64 32, és fordítva, akkor is, ha ki őket Dein szándékosan vagy véletlenül.

 21. FOKHAGYMÁS Bogdan - mondta

  A 1 éves új laptopok nem megy AHCI IDE fölött, hogy megadja a lehetőséget. Ragaszkodjon és nem veszi megfelelően AHCI driver különböző számítógépeken.

  • Adrian Gudus - mondta

   Nem mindig a AHCI. Néhány beállítási hogy tiltsa UEFI BIOS és állítsa be az örökölt mód

   • Andrew - mondta

    Legacy mód nem segít ebben a kérdésben. Legacy vs UEFI már csak így, hogy elindítja a telepítést. Be kell pontosan ugyanazt a járművezetők és az UEFI és a Legacy.

  • Andrew - mondta

   Ez azt jelenti, hogy nem a megfelelő illesztőprogramokat. Ez ugyanaz a meghajtó az, hogy meg tudja adni a botot, és integrálni kit. Vannak különböző változatban. Ha nem veszi a bot nem fog menni az integrált telepítő készlettel.
   Adj egy adott modell a laptop, hogy ott járt, hogy ha tudok segíteni.

  • Andrew - mondta

   És alapvetően a Windows 7 egy nagyon-nagyon korlátozott támogatást UEFI. A 99% -át az új laptopok nem indul UEFI. Tehát a telepítés során nem éri el a részt, ahol ki kell választani, hogy melyik partícióra telepíteni.
   Ha már, akkor 99% -ban biztos, hogy az indító örökölt.

  • Andrew - mondta

   Ahhoz, hogy tiszta, akkor sikerül a telepítés fázismegoszlási telepíteni kívánt vagy nem indul a telepítő médiát egyáltalán?
   Ha nincs csizma, akkor vagy valami bp kit, hogy van, sőt, a laptop próbál telepíteni csak UEFI, és akkor nem sok köze.
   Ha csizma és kap a pontig, ahol meg kell választani a partíciót, amelyre telepíteni, akkor ez csak egy kérdés a járművezetők. Meg kell nézni a megfelelő meghajtók és tölteni őket a botot.

 22. Adryan - mondta

  Wintoolkit egy nagyon jó program, amely képes integrálni a Windows:
  - frissítések;
  - nyelvi csomagok (ha azt szeretnénk, hogy román vagy más nyelvű ablakok legyenek);
  - illesztőprogramok (a világ összes illesztőprogramja egy Windows-ban vagy csak a számítógépén);
  - kiegészítők (megtalálhatók a Wincert oldalon);
  - kütyük (amelyeket még mindig használok);
  - témacsomag;
  - asztali képek (háttérkép);
  - a Windows rendszerleíró adatbázisának változásai (sok trükk, amelyet a telepítés óta kaphat);
  - bizonyos csomagok és fájlok törölhetők (nyelv, téma, hangok, biztonsági mentés stb.);
  - a szolgáltatások állapota megváltoztatható (automatikus indítás, kézi vagy deaktiválás);
  - sok olyan programot integrálhat, amelyet a Windows rendszerrel telepítenek (itt egy olyan parancsot kell használnia, amely magát telepíti: csendes telepítés kapcsoló);
  - létrehozhat egy indítható DVD lemez iso képét Windows-szal vagy bottal;
  - működhet a Windows * .wim képével (egyes programokhoz különböző mappákat vagy kulcsokat csatlakoztathat és manuálisan beírhat);
  - egyetlen pálcát készíthet (a DVD túl kicsi) az összes Windows verzióval (7, 8, 8.1, 10, mind 32, mind 64 bit);
  - és egyéb.
  Minden tesztelt általam és a munka hosszú ideig ezt a programot.

  • Nicu Bordânc - mondta

   Hogyan készítsünk egy bootolható botot összes Windows-verziók használatával Wintoolkit programot?

 23. Nicu Bordânc - mondta

  Hi Adrian, letöltöttem egy listát a frissítések Windows verzió 7 64 a SP1 de iso képet, amely már tartalmazza a Windows 7 SP1.
  Két kérdésem van:
  1. Ha ehhez hozzátesszük, hogy ServicePack a jegyzéket lenne gond?
  2. Ismersz más program, amit le egy készletet a legújabb frissítéseket? Abból, amit írnak az oldalon, akkor a Windows listát március 7 2015 években.
  A pálya és a oktatóanyagok integráló Update a Microsoft által biztosított.

 24. árnyékos - mondta

  Üdvözlet! Mi nagyjából ugyanazt a típusú rendszer működik az egész 7 windows32 a byts valószínűleg különböző hardver kapacitás, de kevésbé jelentős. Tedd matematikai műveleteket és projekteket a számítógépen, egyszerűen használja a pihenés, zene, videó a youtube-on, hogy volt róla. Kibonthassam a Windows szolgáltatáscsomagot a 1 képen biztonsági frissítések nélkül?

  • Adrian Gudus - mondta

   Te csak bemutatóként és csak a szervizcsomagot integrálod, hagyd el azokat a lépéseket, amelyekbe integráltam a frissítéseket. Van egy bemutató a frissítések integrálásáról a Windows rendszerben. Találom a keresőmező jobb felső, írsz: Hogyan kell integrálni a Windows SP1 a 7 vagy SP2 ISO image Windows Vista, nyomja meg az Entert és megtalálod bemutató.

 25. George Bulboaca - mondta

  fel intergreaza frissítések győzelem 10 valamint intergreaza nyelven (hogy a győzelem 7), és ha nem vesszük azt akarom mondani, hogy telepítse a win frissítés, hanem közvetlenül integratív van a győzelem, de csak román 32 bit román nyelv és szerelési és szeretné tudni, ha meg tudom csinálni egy kicsit sal 64 csomag helyett engleaza román. Köszönök mindent mati tanult. PS Ciuca.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.