Automatikus mentés fotók és dokumentumok biztonságban SyncToy

...bemutató frissítve...

Automatikus mentés fotók és dokumentumok biztonságban SyncToy

Szia barátok, ez a videó bemutató fogunk beszélni alkalmazás SyncToy, ez a mappa szinkronizációs szoftver a Microsoft által, és nem kerül semmibe, bárki letöltheti a Microsoft weboldaláról, vagy videotutorial.ro a szöveg végén bevezető videó bemutató fent.

SyncToy segít szinkronizálja a mappákat, amelyek különböző helyeken a merevlemezre vagy merevlemez a számítógépünk, például azt szeretné, hogy lemásolják a dokumentumot mentse az asztalra vagy a Dokumentumok, a SyncToy nagyon könnyű csinálni hogy még többet lehet automatikus szinkronizálás időközönként, ezt a Schedueled Feladatok Windows XP, Vista vagy 7.

Szinkronizálási bizonyos mappákat hozza nekünk fontos fájlokat menedéket, így az adataink biztonságban lesz, mert van két különböző helyen, a legjobb, ha használni merevlemez különböző (ha lehetséges), hogy megakadályozzák a teljes adatvesztés esetében fontos a hardverhiba (hiba merevlemez), azt ténylegesen eltelt egy ideje át egy ilyen tapasztalat és kérem, higgyék el nekem, hogy ez nem szép, hogy elveszíti a második adatbázist, amely már dolgozott hónapokon személyes archívumában digitális fényképek, illetve szűk években.

Az alkalmazás SyncToy nagyon könnyen kezelhető, nem hiszem, hogy fog problémát jelentenek még a kezdők, hanem akkor legyen nagyon óvatos, amikor kiválasztják a lehetőséget szinkronizálására ezek a lehetőségek száma három, és első pillantásra nem ugyanaz a dolog, de ha figyel látni fogja, hogy különbözik hogyan viselkedjen az alkalmazás függvényében választott opció, ezek a lehetőségek:

1. Szinkronizálása. Ez a beállítás szinkronizálja mappák mindkét irányban akkor tegye be a bal jól megy, és fordítva, ahogy történik, ha törölni vagy átnevezni egy mappát vagy fájlt a jobb vagy a bal oldalon, ugyanaz a dolog történik automatikusan, a másik oldalon.

2. visszhang. Ez a szinkronizálás történik csak balról igazságos, ha felveszi a fájl mappát a bal akkor automatikusan hozzáadódik a mappát a jobb oldalon, az ugyanaz, mint a törlését vagy átnevezését, ha törölni vagy átnevezni a bal fog történni ebben n jobbra. Figyelmeztetés, ha felveszi a fájlt a megfelelő mappába, akkor nem megy a bal oldalon, de-szintén törölni vagy átnevezni, ha jobbra, balra nem fog megtörténni semmit, hogy szinkronizálja csak balról jobbra.

3. hozzájárul. Ebben az esetben úgy néz ki, mint a beállítás "Echo" kivéve törlés, vagyis mindent, ami hozzá balra és jobbra, az ugyanaz, mint átnevezés, törlés egyetlen különbség, hogy ha törölni valamit balról jobbra nem mossa. Ha ehhez hozzátesszük a helyes vagy törölni valami történik semmi sem maradt, hogy a szinkronizálás történik csak balról jobbra, jobbról balra, semmi sem működik.

Meg kell adnia valamit, akkor meg azt a mappát a bal oldalon, és az lesz a helyes, akkor jobban megértsük után néz a video tutorial, nem számít elrendezés mappákat a partíció vagy a Sajátgép mappa bal illetve jobb beállítani őket készült SyncToy alkalmazás varázsló.

Remélem, ez a program hasznos, és ne felejtsük el, várják a véleményeket és javaslatokat a megjegyzések rovatban.
Bemutató készült 2009 (Nem ajánlott)
Letöltés:
Letöltés SyncToy
Letöltés .Net Framework 3.5
Frissítve videó bemutató - automatikus mentés fényképek és dokumentumok biztonságban SyncToy


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Bogdan Constantin Dumitrescu - mondta

  és ez a szoftver jó, bár én használok és ajánlok Cubby ingyenes szinkronizációs 5 gb tároló a felhő.

  • Valahogyan valós időben szinkron?

   • Bogdan Constantin Dumitrescu - mondta

    Igen.

    • Még jobb lenne SyncToy, hogy egyszerűen nem tart data-n Cloud

     • Bogdan Constantin Dumitrescu - mondta

      Cubby csak segíteni, ha nem sikerül hdd adatai biztonságban.

     • Nos, igen, de SyncToy csinálni szinkronizálni másik hdd hálózat, és több száz koncert, hogy gyenge felhő, plusz egy felhő bezárul, egy másik kinyílik, így viszont olyan, ahol a biztonság ... de ez akkor hasznos, ha az adatok anélkül, hogy jelentős vagy amíg készítsen biztonsági komolyan ... és tudom használni átmenetileg.

 2. SORYN - mondta

  A SZOFTVER jó

 3. florin - mondta

  Használom a Google Drive. 15 árok gb elég nekem.

 4. Ez tökéletes. Köszönöm Cristi.

 5. Calin - mondta

  Mi történik, ha használom az egyik meghajtó?:

 6. iOnUtz - mondta

  Tárolás RDS költség £ 3 - 50GB ...

 7. Szeretné korlátlan tárhelyet? „Http://chomikuj.pl/” a Plone de nincs limit „http://lolabits.es” a spanyol és az összes korlátlan.

 8. Liviu - mondta

  Üdvözöljük régi ötlet útmutatók frissítéseket. Kár, hogy néhány nem található a honlapon, bár néhány évvel ezelőtt, a választ egy megjegyzést, Cristi garantálja a létezését (maradék) folyamatosan közzé minden bemutató, amely lehet hozzáférni bármikor.
  SyncToy értékes mi szükség van, de a mai napig nem tudja, annak létezéséről.
  Köszönet tehát sok sikert Cristi és tovább.
  Tudna ajánlani nekünk egy tabletta ellátott Android 6?

 9. Ovidiu - mondta

  Cristi üdvözlő programot feléleszteni rossz helyek kemény

 10. Silvius - mondta

  Hello. Nagyon érdekes és hasznos programot is. Telepítettem és én ... én tökéletesen megértem az utasításokat ... köszönöm ... de ha kihagytam valamit, vagy programot ... hogy egy összehasonlítást egy mappában I 197 fájlokat, a jobb csak 194 ... hiányzik 3 nem tudják, hogy ... Program szerint az időzítés rendben volt, de ... valami rosszat tettem én, hogy a beállításokat? Rájöttem. Egyébként minden rendben. Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.