Rufus, a bootolható USB-meghajtó létrehozásának legegyszerűbb módja a Windows XP használatával - oktatóvideó

Hi barátok, bemutató ma fogunk beszélni egy hordozható alkalmazás (nincs szükség telepítésre) képesek működni, minden Windows-verzió 32 vagy 64 bit, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre a gyors és a legegyszerűbb módon, egy USB stick boot windows XP, windows Vista, windows 7, 8 windows vagy Linux disztribúciók Hiren`s BootCD.
Mi is tett egy bemutató az elmúlt mintegy Hogyan kell telepíteni a Windows XP egy USB stick indítható De a leírt módszerrel, hogy a bemutató egy bonyolultabb nem is beszélve, hogy sok felhasználó kapott mindenféle hibák vagy nem végezte el a feladatot, hogy egy bootolható USB stick a Windows XP. Egy másik akadálya a régi módszereket, hogy egy bootolható USB stick Windows XP, hogy a végeredmény egy kicsit szokatlan. Hogyan kell használni, miután az USB meghajtót telepíteni a Windows XP fura, akkor fogad egy fekete képernyő fehér írásban, ahol van 2 lépések után választotta az első lépés után az első újraindítás kell indítani újra USB stick, és vegye fel 2 gyakorlatilag egy egész őrült, nagyon zavaró a nem műszaki emberek.
Nos Rufus teszi egy USB stick a Windows XP a legegyszerűbb módja, és a nagy előnye, hogy a végeredmény lesz egy kellemes. Alapvetően, amikor indul el a botot, hogy telepítse a Windows XP, mi megy át pontosan ugyanolyan varázsló, mint mi a telepítő CD-ről a Windows XP, nem te 2 lépés TELEPÍTŐVARÁZSLÓ nem furcsa.
Ne feledje, hogy meg kell állítani a BIOS-ban az a bot, ha szeretné telepíteni a Windows operációs rendszer egy USB stick. Ha nem tudja, hogy ezt, azt tanácsolom, hogy nézd meg a kollégám Cristi tutorial Néhány röviden összefoglaljuk a BIOS-beállítások
Én már találkoztam egy videó bemutató BSOD la USB stick csomagtartó egy virtuális gép mert én bot egy módosított ISO image Windows XP, amikor Integrált AHCI illesztőprogramok telepíteni a Windows XP az én ASUS netbook.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a tutorial, hogy pontosan lássa a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy hozzon létre egy bootolható USB stick a Windows XP.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (100)

  • Igen, nagyon érdekes Adriane, a Win xp botra helyezésére szolgáló program, rendkívül egyszerű az usb_prep8 petousb-val és a parancssorral. Megpróbálom megnézni, hogy működik-e, és visszajövök egy hozzászólással.

  • Helló barátaim, elérted ezt a programot, amely elvégzi az összes munkát ... Megpróbáltam a wind xp-n, ez tökéletesen működik, de nem kompatibilis a 7-es és a 8-as szélrel, ha telepíteni szeretnéd a "win to flash" alkalmazást
    Ha azt mondjuk, hogy úgy minden dolgát!
    App Van egy régi alaplapom, az usb opció nélkül, talán valaki tisztázta, kipróbáltam egy indítóbetöltőt, vagyis "nyár" Meghatároztam az utat a bios-tól a cd-re olvasott cd-hez, amikor megadom, hogy telepítsem, összeomlik ... A helyzet a következő, hogy az alaplap usbjai nem működnek, tehát külön USB-kártyát tettem, nincs beépítve az alaplapra ...

  • som:
    Szia barátok, elérték, hogy a programok, hogy tegyenek meg mindent a munka ... Próbáltam szél xp tökéletesen működik, de nem kompatibilis a szél 7 8, ha szeretné telepíteni és használni "win flash" Ahhoz, hogy minden dolgát mondja!
    App Van egy régi alaplap nélkül usb Optina, tudja valaki magyarázni nekem, megpróbáltunk egy bootloader azaz "puff" én meg a BIOS cd útvonal olvasni a CD-t adok a csillagos zárak ... treba következő a USB- s alaplap nem funkcionálnak, így teszünk egy kellemes usb külön oldalakon nincs integrálva az alaplap ...

    Gondolom nem olvassa el figyelmesen a fenti szöveg bemutató (is szerepel a bemutató)
    Rufus létrehozhat egy bootolható USB stick minden Windows-verzió (XP, Vista, 7, 8) 32 vagy 64 kicsit, és még néhány Linux terjesztés.
    Amikor megvizsgáltuk a szoftver, megcsináltam a Windows 8, csináltam egy USB stick a Windows XP és a Windows minden egyes Windows 7 8 majd később telepítéséhez használni őket az én netbook

  • ptr gratulálok profi módon, hogy egy bemutató, hogy ne beszéljünk a személyes hozzájárulás megvalósításához,

  • Próbálja meg az elsődleges HDD boot, ha nem tudja kezelni hívni valakit, aki igazán tudja, hogyan kell csinálni minden oreratiunea.

    Ceia, amit mondasz, ez pontosan olyan, mintha 2 PC merevlemez 2 operációs rendszerek külön kell telepíteni minden, remélem, az ötlet több áramvonalas, így nem tudok.
    BAFTA.

    som:
    Szia barátok, elérték, hogy a programok, hogy tegyenek meg mindent a munka ... Próbáltam szél xp tökéletesen működik, de nem kompatibilis a szél 7 8, ha szeretné telepíteni és használni "win flash" Ahhoz, hogy minden dolgát mondja!
    App Van egy régi alaplap nélkül usb Optina, tudja valaki magyarázni nekem, megpróbáltunk egy bootloader azaz "puff" én meg a BIOS cd útvonal olvasni a CD-t adok a csillagos zárak ... treba következő a USB- s alaplap nem funkcionálnak, így teszünk egy kellemes usb külön oldalakon nincs integrálva az alaplap ...

  • Nagyon jó ms lélek !!
    Kérdés, hogy egy ideje vernek fel, van egy 16 GB-os usbom, amit fel akarok venni xp, 7, 8 Vista (multi boot) kérem, ha tudsz segíteni nekem !!
    Ms Anticipat !!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.