OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM

OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM

OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM

Design!
OnePlus van 3 negyedik OnePlus telefont a kínai gyártó. különböző OnePlus 1, 2 és X, az Oneplus 3 tokja teljes egészében fémből készül (űrtartalmú alumínium :), gombokkal + fém SIM-tartóval, kerámia ujjlenyomat-érzékelővel, románul nem talál műanyagot, még ha keres.
Mivel a fém burkolat, nem megy át a rádiójeleket, használták antennák fecskendeznek a barázdák a burkolat; Így ért el hasonló design (+ iphone + htc Huawei) és Bulbucata szoba hasonlít a HTC One M9.
Bár mindenkitől kölcsönzött, a Oneplus 3 nagyon jó megjelenésű és rendkívül jól kivitelezett. Mint valami szupermodell, aki fogja Angelina ajkát,… lábát stb., Amíg valami tökéletes ki nem jön. A tok alumínium blokkból készül, a maróban, nem a sajtóban, mint a piacon lévő többi telefon, így megőrizhető az egész szerelvény merevsége. Az az alumíniumötvözet, amelyből a Oneplus 3 készül, meglehetősen merev, és képes ellenállni az egyiknek hajlítási teszt.
Képernyőn!
A képernyő AMOLED típusú és „Optic AMOLED” elnevezésű, 1920 × 1080 felbontású. Az AMOLED-t Gorilla Glass 4 borítja, ami azt jelenti, hogy a telefon jobban ellenáll a kis karcolásoknak, amelyek mindannyian bosszantják.
A szemembe, hogy nagyon jól működik, képpontok láthatatlan. Nem tudom, mi a fene látom, hogy mások, de nekem 1080 elég.
Ha nem vesszük figyelembe a szántóföldi informatikai újságírók véleményét, az 1080-as képernyő használata a telefonon sokkal jobb választás, mint az 1440-es képernyő. ez alacsonyabb energiafogyasztást, kevesebb hőt és simább futású játékokat jelent. Tehát csak előnyei; Vagy inkább a VR-t szereted
Ujjlenyomat-olvasó!
A képernyő alatt van az ujjlenyomat-olvasó, amely rendkívül gyors; szinte "ilyen nem létezik!" Eleinte azt gondoltam, hogy ez az érzékelő varázslat, és hogy nem érzékeli az ujjlenyomatokat, mert rohadt gyorsan; De nem, ez valódi és nagy pontossággal és sebességgel érzékeli az ujjlenyomatokat. Valószínűleg ennek az érzékelőnek a sebessége a kerámia rétegnek is köszönhető, amelynek nehezebb lesz piszkosodni / megkarcolódni.
Camera!
Ez nem fog tartani a jar szuper rakomány; És a képek és videók a szuper minőségű. A kamera sokkal erősebb, mint OnePlus One Nagyobb mértékben a felülvizsgálat, ahol beszélünk rum és שורש.
Az akkumulátor!
Visszatekintve, nem volt ideje egyszer.
Töltő!
Olyan, mintha az ujjlenyomat-olvasó testvére; A Dash technológiának nevezik, és ez a leggyorsabb betöltés a piacon. A töltő 5 V-ot injektál óránként 4 amperrel, azaz 20W-val. A csúcspont az, hogy a telefon hidegen marad a töltési periódus alatt, és a töltést kezeli a töltő, amely az akkumulátor helyett melegíti fel (egyfajta hős). Ismert, hogy az akkumulátor nem szereti a meleget vagy a hideget - szélsőséges hőmérsékleten gyorsabban romlik.
töltési idők
64 30% percben
100 57% percben
Gyorsabb, mint S7 vagy G5 akik 3.0 Quick Charge technológiája Quallcomm
Teljesítmény!
Szünet mindent. Samsung Galaxy játék söpörni S7, G5 LG, HTC 10 vagy bármi más, és pont.
Ez a telefon hihetetlen. Ami hiányzik, az csak vízálló, ki tudja, fájt a hangszóró és a mikrofon.
Ár!
Euro 399 a hivatalos oldalon
Műszaki adatok!
vagy Románia:
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, tátika 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, grafit
Video bemutató - Oneplus 3, bemutató, a fenevad 6 GB RAM-mal



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (118)

  • Hello.
    Néhány nappal ezelőtt azt gondoltam csoda, ha meg akarsz verni vásárolni ezt a telefont, mivel a vélemények az első OnePlus.
    Meg akartam kérdezni:
    -root (de látni, hogy eltelt)
    -merge 4G mindkét értelemben? De 4G Digi?
    -Akkumulátor (Lásd alább); Láttam PrintScreen a 9 11-óráig, hogy úgy tűnik, nehéz elhinni
    -OLVASD költsége összesen
    -carcasa kapsz? Olvastam valahol, hogy nem lehet megvásárolni Romániában. Megadhatja, hogy a telefon, és köteles azok megjelennek az nem áll

    • Mit akarsz vásárolni? - Már megvettem!
      "Egyénileg" vettem, nem kaptam ajándékként vagy felülvizsgálat céljából.
      A felülvizsgálat beszélni mindent.
      Ház az úton.
      Dual sim 4G (két foglalat)
      399 euró összesen, hozta az ajtót.

      • Köszönöm a választ.
        Félreértettél ... Körülbelül egy héttel ezelőtt azt akartam kérdezni tőled, hogy nem akarod-e megvenni (azt reméltem, hogy készítek egy áttekintést, mert azt gondolom, hogy ezt is megteszem; van egy S6 Edge +, hogy én vagyok különösen elégedetlen az akkumulátorral), most láttam, hogy elvitte.
        -4G Digi munka?

  • Hogy kerültél a sebességet a wifi? Tettél bármit további beállításokat? Én nem csak megszerezni max. 100Mb / s, 1000Mb Digi net. Note4 kaptunk ugyanolyan feltételek mellett max. 150Mb / s.

    • Basic változat 64 GB. Elegendő a memória és ez szuper gyors olvasási 450MB / s, és írni-180MB / s. Keresse meg a kártyát ezzel a sebességgel UHS-1; Be kell gyors írási sebesség, mert 4K lövés, nagy játékok, rohant processzor. A slick micro SD UHS-1 van 95MB / s olvasási és 90MB / s írási. Nincs több kell I / O CPC gyenge kis fájlokat. Alkalmazások az SD-kártyára terhelés sokkal nehezebb, mint a belső memóriát.
      Az SD kártya jó, de 64GB belső memória, nem értelmetlen.
      Mi Popcorn idő, felhő szolgáltatások, szinkronizálási módot, stb; Mit kell SD kártya?
      Aaaaa, elhagyja a hegyi és nincs nettó; Akkor öntsön telefon belső memóriájában vagy a készlet Külső HDDáltal OTG.

  • Után is egy videotutorial ugye OnePlus vettem egy, és nem bántam a secunda.Acum beteggé grav.Trageam szem egy darabig modellezni még bár nehéz elválasztani engem, hogy op1 2ani nappal működött impecabil.Astept várom a következő videotutorial részleteket, ha talán tehnice.Thx Cristi.

  • Szia, megmondanád mi a lépéseket kell követni őket, hogy megvásárolta a telefont? Én még soha nem vásárolt semmit oldalakon kívül! Köszönjük és gratulálunk minden, amit csinál

  • Szép telefon, és azt akarjuk, hogy ez, de van egy kérdés: Ha Ön a saját honlapján a DHL ugyanúgy igen, akkor kell adót fizetni / ÁFA / Vám avnd tekintve, hogy ingyenes szállítás?
    Köszönöm, így tovább a jó munkát.

    • OnePlus 3 parancs a hivatalos oldalon, és kap ez haza DHL, többletköltség nélkül, vagy a közlekedés. Fizetési megteheti közvetlenül bankkártyával vagy PayPal. Fizettem a PayPal.
      399 euró minden pénzt fizetnek neki.

      • Cristi, oneplus 3-mal megbetegedtem: Most megrendelést tettem a webhelyükön, a PayPalon keresztül is, és szeretnék néhány megemlítést tenni a fizetésről.
        Csak 2 PayPal és Visa lehetőség van. Kezdetben kipróbáltam a VISA-t, de folyamatosan azt mondta, hogy valami nem ment jól, és hogy 10 perc alatt próbálkozzam újra, kb. Ötször próbáltam ... ugyanaz a hiba. Beléptem a VISA webhelyre https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates, de meglepődve, hogy nincsenek RON-áraik, alább található egy link, amely továbbra is megadja nekem a tranzakciós ráta. Nem tudom, mi lenne az oka annak, hogy a VISA-val nem lehetett tranzakciót végrehajtani, de türelmetlen lettem a PayPalra.
        Valójában mintegy PayPal és jutalékok és beszélni, és azt akarta, hogy figyelmeztesse a leendő vásárlók, mint lehetséges.
        Dátum: 21.09.2016., Árfolyam BNR - 1EUR = 4.4509RON PayPal - 1EUR = 4.6450RON, és az óriási árfolyam-különbség mellett értesítés nélkül 57.57RON-ot vettek fel, amely a számlán vagy a weboldalon sem jelenik meg. kifizetéseik (ezt szerintem apró feltételekkel írják). Különben is, késő számomra, de remélem, hogy másoknak sem, és remélem, hogy ez a megjegyzés megjelenik.
        Köszönjük véleményét Cristi vannak győződve fognak megéri a pénzt, bár ez körülbelül 120RON több, mint ha fizetett VISA :(.

  • Túl, túl muuuulti dicsérni. Te szubjektív 80%.
    A telefon nem rossz, főleg pénz szempontjából, de a „zeus legmagasabb szintjéig” sokkal hosszabb.
    Akkor kevésbé szubjektív.

  • Volt OnePlus és én tartott 1 5 nappal azután, hogy visszatért, mert blokkolva volt többször is. Most van egy LG G4 a 8 hónap nincs lezárva soha, plusz azt hiszem, hogy a fénykép minőségét.

  • 3-ről XNUMX-ra mentem :)
    Telefon érdemel minden pénzt az euró 399. Páratlan minőség.
    Még nem teszteltem a 4G-ben. A 2,4-es WiFi verzióban több mint 72 MB sebzést nem sikerült.
    Mérsékelt használat adatok és WiFi be van kapcsolva, és az akkumulátor megy non-stop egy fél napot.

    • Most teszteltem a Oneplus 3 sebességet a 4G + Orange hálózaton. Egy boltban voltam, amely elég zsúfolt volt, és nem tudom, mennyi volt a hálózat délután öt óra körül ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.