OnePlus One Review Board, szinte DSLR

Hi barátok, ma megismerkednek a kamerát a OnePlus Egy, a telefon nagyon olcsó és nagyon nehéz megtalálni. Olyan ez, mint egy üveg olaj Ceausescu.
OnePlus Egy telefon ritkaság, eladott csak meghívóval, és ha talál neki, hogy szabad sokkal többet fizetni, mint a normál ár (300 dollár). Azt amluat őt Romániában és amplatit 1700 lej neki.
Ma van egy teljes felülvizsgálatot, de a véleményét ez a telefon kamera. OnePlus egyik előadása tettem néhány évvel ezelőtt, és azok, akik még nem látták, Arra hívlak benneteket, hogy néz. Akkor is, ha már van ez a telefon, és szeretné, hogy root-ként telepíti egyik 1000 hivatalos ROM, meg lehet nézni OnePlus Egy bemutató rootarea.
Kamera.
OnePlus egyik szoba épül érzékelő 13 Sony megapixeles modell Sony Exmor IMX 214.
Műszaki adatok szoba
Sensor size = 1 / 3.06 "
Resolution = 13MP (vissza)
Resolution = 5MP (elöl)
Target = nyílás F / 2.0
Group = 6 optikai lencse, autofókusz
28 mm egyenértékű gyújtótávolság =
UHD 4K fps = 30
4K DCI (mozi formátum) = 24fps
1080p = 30 és 60 fps (Shlomo)
720p = 120fps (Shlomo)
JPEG és RAW fotó formátumok =
= MP4 videó formátumokat, H264 és H263
Kettős LED vaku =
Ez az érzékelő egyenesen hihetetlen, teljes HDR szenzor kiolvasási (Térben Multiplexált expozíció), az a benyomásom, hogy ez a szenzor DSLR-k a kőkorszakban, fekete mágia ...
Még ha az érzékelő felső maradványait és a blokk kell koncentrálni optikai képérzékelő bijureria. Többnyire optikai egység helyesen végrehajtott egy kis kivétellel a középpontban a videó nem olyan jó. Két lehetőség van, vagy kilép az automatikus fókusz és megérinti a hangsúly, vagy továbbra is összpontosít választani akkor őrült „vadászat az” oda-vissza, hogy még ha a téma mozdulatlan, és aki csak egy kicsit.
Photo.
Most már kész a negatív, menjünk mi ebben a szobában világos, tiszta kép üzemmódban.
Az első alkalommal használtam a telefont úgy éreztem, tiszta kép mód hülye, ez egy módja annak, hogy egy képet, és azt automatikusan törlésre kerül (így gondoltam). Össze voltam zavarodva a mobil felületen román nyelven, amit lefordítva „Kép törlése” helyett a „tiszta képet”.
Tiszta kép mód hihetetlen, soha nem látott egy telefont, úgyhogy 13 MP részletesen.
Tutorial lásd részletesen a különbség a képet hozott Auto és egy tiszta kép.
Tiszta kép Mi a módja?
Köszönhetően rendkívül fejlett érzékelő is, hogy akár 10 30 képeket, amelyeket aztán feldolgozásra és végül egy kép jön ki a tiszta, világos, és nem kis háttérzaj.
A funkció megtalálható telefonok OPPO ahol ahelyett, hogy a kép a 13 MP, eltávolítja az egyik 50 MP kamera és HD mód az úgynevezett.
Cián elegánsabb végrehajtása és az eredmény látványos. Összehasonlítottuk a kép egy DSLR és csinálni, miközben DETAL OnePlus One nyert. Most persze a részleteket nem minden, és az esztétika is, hogy egy kis érzékelő ne lógjon.
Képek bemutató
Az alkalmazás neve összehasonlítani FastStone Image Viewer
Videó.
OneplusOne forgatás minden felbontásban ismert ember, honnan CIF (x 320 240) a 4K DCI (x 4096 2160).
Frame rate is oldalakon terjedő 24 4K DCI fps akár fps felbontásban 120 1280 720 × vagy annál kevesebb. At 1080p tud lőni 30 vagy 60 és automatikusan fps szalag lelassul, ha használjuk, vagy hogyan 1080p 60fps 720p 120 fps.
Részletek kiválóak, amíg van elég fény. Amikor a fény esik bolhák kezdenek megjelenni a képen, és amikor a fény nagyon gyenge, zajos, akkor a bolhák.
Ez a normál működés a kis érzékelő. Célszerű, hogy a bolha, de részleteket még meg nekünk, hogy azok, a Samsung és az LG nem ért egyet, akkor agresszíven alkalmazásával zajcsökkentést, amíg minden részletet elvesznek.
A hang ez a telefon nagyon jól rögzítve a forgatás alatt, a belső zaj előerősítő natív nagyon kicsi, és a hang rögzítése nagy érzékenységgel.
Az egyik tesztben kaptunk egy állványra keret 24 fps 4K DCI és úgy tűnik, kissé szaggatott, mert nem lehet beállítani a zársebességet 1 / 50, ahogy kellene (talán a következő frissítés).
Ezen vizsgálat két akció zajlik a vulkanizálás ami található, nem messze az úton, egy kompresszor, lélegezni háttér (nincs háttérzaj).
Videominták:
Teszt fokozatos expozíció és esetleg csíkok (szín)

Test részletei, a hang és az automatikus fókusz (fókusz folytatódik) a háttérben egy kompresszor, és flex gépek és énekKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Gabi - mondta

  Hogyan lehet összehasonlítani egy okostelefon egy DSLR? Talán a tiéd belépő szintű készülék, vagy egy cél olcsó, de egyébként nem lehet azt mondani, hogy OnePlus Egy fotózni jobb, mint egy DSLR. Még csak nem is ugyanabban a bajnokságban ...

  • Nézze meg, hogy letölt egy zip fájl minden elemzett bemutató. Meg tudod csinálni a saját összehasonlítást. Meg tudja nézni, és a kép EXIF ​​adatok, hogy mi is történt, és milyen beállításokat.
   Nikon DSLR egy D5200 és a cél egy olyan prémium 35mm F / 1.8 800 költség csak ő lej.
   Lehet, hogy nehezen emészthető, de telefonok fejlett jelentősen az elmúlt években, és nagyon közel van a kamera.
   DSLRs van egy pár ász fel ujját, mint az ultra-gyors fókusz, fénymérés, gyenge fény képességek és bokeh jellemző nagy érzékelők.
   Ha beszélünk részleteket, majd OnePlus egy győzelem, ha használják a maximális, jó fény, ellenőrzött környezetben, állvány módban törlése parancsot.
   Ellenőrizze zip fájlokat, ezek önmagukért beszélnek.
   Mi DSLR I és OnePlus egy, nem a egyik vagy a másik.
   A technológia fejlett, és sokat kell ismernie. Persze DSLR van ergonómia és a sebesség a munka, nem számít, hogy melyik telefon lesz valaha, de a kép siet nem egy nagy munka, és egy telefon.
   Fogadok, ha tesz OnePlus egyik kezében egy képzett fotós, aki nem veszi észre, hogy mit lőtt, ezért jó.

 2. György - mondta

  Szobák mobil marketing is egy horgony.
  A helyzet még mindig igaz. A kamera felbontása nagyobb, a szenzor mérete „apró” (szemben azokkal a DSLR) egyaránt beszél alacsonyabb minőségű végleges fénykép. Alapvetően 8 / 13 / 20 / 50 / 100 MP ... nehezebb folyamat (magas minőségű) egy kis érzékelő (alapvetően 13MP feldolgozása sokkal kisebb érzékelő). Pontosabban, egy szoba 8MP helyett 13 a telefonon lenne eltávolítani, és jobb minőségű képeket, hanem a piaci nyomás diktálja.
  A DSLR szüksége van jó célokat akkor nyomja érzékelő valóban mi is, legyen az nem FF. Alapvetően, összehasonlítva a telefon kamerák DSLR még lényegtelen a legtöbb esetben. A fényviszonyok hasonlónak kell lennie, hasonló optika, használja az állványt, stb ...
  Ez tényleg csak most, hogy a kép minősége messze felülmúlja a telefonok a múltban, és hamarosan di valahol a szint egy belépő szintű.
  Azonban, ha veszel egy telefont, hogy egy fotós (ez olcsóbb), egyáltalán nem egy jó választás! Ha kap egy telefont a kamera, nem DSLR, akik lehet egy ötlet, de akkor DSLR lehet adni, mint értelmetlen, mert fotózás kevesebb, mint egy hobbi.

 3. Whybal - mondta

  Tehát, ha Uncle OnePlus egyik hasonlítható egy DSLR, amikor a Nokia Nokia Lumia 1020 vagy 808 PW jobb, mint egy DSLR?
  Nézzünk szembe a tényekkel ....
  Vegyünk egy 1020 és 808, mi van, és hogy a felülvizsgálat érzékelők coparativ között 4 (OnePlus One, Nopkia 1020, 808 Nokia és a DSLR).
  Egyébként a dolog marketing 50MP 13MP kenyeret, hogy távolítsa el a szemét a csajok ...

  • Saját összehasonlítás alapja kizárólag képrészleteket készített, ellenőrzött környezetben.
   Világossá tettem, hogy DSLR a tökéletes ergonómia, ami elengedhetetlen, ha van otthon, és szeretné gyorsan mozog.
   A OnePlus Egy vagy bármilyen más telefont gyorsan koncentrálni, akkor nem gyors megváltoztatásához, akkor lehet, hogy az egyedi fehéregyensúly, akkor nem változik túl sokat expozíciós beállítások.
   Ha azonban összehasonlítjuk a képek zip, ami felett a letöltés, akkor látni fogja, hogy milyen jó a OnePlus Egy, ki ne felejtsük el, van egy kis érzékelő és apró lencse.
   OnePlus egyik szoftvert, hogy nem a munkát, és nem is nagyon jól.
   A másik dolog, a kis szenzorok technológia fejlett, sokkal gyorsabban, mint a szenzorok APS-C vagy teljes keret. Csak néhány hónappal ezelőtt megjelent a Samsung egy APS-C szenzoros fényképezőgépekkel hátsó áramkörök (hátoldal iluminated) technológia jelen évekig kis érzékelők 1 ".
   Most nincs DSLR lőni 4K, néhány tükör nélküli oldalak képes erre.
   Még a telefonok jobban fejezet feldolgozása, HDR van a Fly, míg DSLR szüksége 2-3 másodperc ragaszkodni kockázatokat.
   Mintegy HDR videó már nem beszélnek.
   Lefogadom, hogy ha néhány képet egymás mellé OnePlus Egy vs DSLR nélkül (bokeh), a legtöbb ember úgy dönt, a képeket a telefon, mint a legszebb.
   Ismét nem fanboy, én DSLR és OnePlus One, és azt mondják, amit látok.
   Végül „a legjobb kamera az egyetlen, amit te.”

   Tömöríteni a képet.
   https://videotutorial.ro/download/OneplusOne.zip

   ... Ellenorizze a képek EXIF ​​....

 4. Iulian - mondta

  Salut! Ki ez a telefon bunt bemutató. Sajnos használ, mint szempontjából amatőr fényképezés. Várakozás útmutatók az ár, amit kérnek, hogy hasznos, vagy több. Sok szerencsét!

 5. Costelina - mondta

  Végül "a legjobb kamera az, ami van rád."
  Egyetértek Cristi, hogy oly kedves (nézd, milyen sok === lásd a világban történik diaszpóra választások), és számos helyzetben, hogy forgatták a mobiltelefon (tel cég nem számít), és amelyeket szintén kivett TV

  • Ha mégis egymás mellett fényképezés DSLR és OnePlus One OnePlus egyik biztosan jobb és a részleteket. Talán ezt a vizsgálatot a végső ellenőrzést.
   Addig, ha van valami, hogy az Önt érdeklő mondani megjegyzéseket és azt, hogy a baleseti felülvizsgálat OnePlus One.

   Egy másik:
   „Nem számít az eszköz, fontos fotós”

 6. Vlad Andrey1456 - mondta

  Hello! És azt akarom, hogy nyilvánítson véleményt az oktató. Folytatódó több éve minden bemutató látható (és hány 10 néhány alkalommal: D), és nem egy nagy munka! Arra gondolt, hogy tudtam, hogy magam néhány érme a szabadidőmben diák, vettem az ötletet, hogy hogyan lehet, hogy úgy csapat bemutató videót egy kis plusz pénzt ... akkor mi azt értem, hogy mi kell adjunk hozzá egy felirat angolul minden bemutató, hogy van, vagy legalábbis a legfontosabb. Azt hallottam, hogy „kívülről” útmutatók minőség (mint a tiéd) nagymértékben eddig, és őszintén szólva én nem látok senkit, nem Romániában, vagy máshol, mind a türelem és megmagyarázni minden részletet csinál a konzultáció. Talán van még több látogató, hogy lenne egy hosszú távú előnyt.
  Ez csak az én véleményem, és remélem, hogy nem zavar senkit, éppen ellenkezőleg, azt szeretném tudni, hogy egy banális ötlet, és segitettem valakinek!

  • Kösz a javaslatot, hogy tudja, hogy azt gondoltuk, ezt. Sajnos nincs idejük a fordítás, de ...
   Ha valaki kínál lefordítani angolról román minden oktató, vártam egy ajánlatot.
   Jelenleg mintegy 1300-1400 útmutatók.
   Deals várni!

   • Simona - mondta


    Azért jöttem ide ... click-to-click, az Ön bemutató területek 2009 :) & web hosting helyet és az összes többit.
    Látva Andrey1456 Vlad megjegyzést, és a válasz, hogy ... Azt hittem, hogy tegyen valamit az elképzelést, win-win; pontosabban, segíthetek lefordítani oktatóanyagok angol és olasz nyelven, mint az önkéntesek; Én nem fordította technikailag messze, de tekintve, hogy szinte 2 hónapok "mindenféle információt és oktatóanyagokat" linux, bash, processzorok, stb (akkor nevezd meg, én már valószínűleg odamentem ki, amit úgy tűnik, hogy év végtelen kíváncsiság - kezdtem, végül lassan ... ordonate) - és a legtöbb információt a kérdéses angol (és olasz és angol nyelven dolgoztam ügyfélszolgálat) - azt javaslom, hogy mondja meg, hogy mit szeretné lefordítani az első szakaszban, és ... hadd menjen. Ha tetszik az ötlet, hadd tudják - én előnye azonban az, hogy valami újat tanulni, és gyakorlom angol és olasz nyelven, és egy olyan műszaki területen :); különben lépést tartani a jó dolgokat, és szép lélek

    • Ha azt szeretnénk, hogy a fordítást oktató, akkor meg kell jelennie, hogy pontosan mit szeretne nézni magát.
     Rengeteg olyan oktató, és közülük akkor biztosan talál valamit csinálni öröm. Fordítás hangzik könnyebb.
     Zsolt.
     Végül találunk egy módszert jutalmazzák, akkor is, ha akarom az öröm.

 7. Costel - mondta

  Nem sikerült megnyitni a régi fotót, azt hiszem, korrupt

  • Alex - mondta

   Tudom megnyitni a fájlt, és a fényképek megtekintéséhez gond nélkül. Próbálja letölteni egy másik böngészőt.

  • Marius L. - mondta

   És én ugyanaz volt a probléma. Letöltöttem archív fotók és a Chrome és a Mozilla, és nem nyitott egyáltalán. Az első hiba, mivel ez sérült. Azt hittem, csak az én problémám, de látom, hogy vannak mások is, akik találkoznak ezzel a problémával. Meglepetésemre miután letöltött Internet Explorer, sikerült kivonat képek.

   • A problémák gyakran érkeznek bővítmények és az google cache.
    Minden weboldal néhány script, css-in, vagy betűtípusok kell betölteni minden alkalommal, vagy egyszer-egyszer. A Firefoxban plugins hogy blokkolja szkriptek, nem feltölteni, letölteni vezeték okoz megszakítást.
    A Google Chrome használunk proxy cache felgyorsító loading google sajnos néha megjelenik a hibákat, ha változtatni semmit a cikkben a szerző azok közzététele. De a cookie fájlok letöltése és itt nem kusza cookie-gyorsítótár Google Chrome.
    Az Internet Explorer a legtisztességesebb (könyörtelen) böngésző, ha hibázik (mint a web developer) a helyszínen, az Internet Explorer legrosszabb bünteti te, a többi böngésző figyelmen kívül hibák html, css vagy js.
    Nem lenne sok mondani honlapok és hogyan tartják őket az interneten, a különböző böngészők és különböző operációs rendszereken. Ha az emberek azt kérdezik, csinálok egy tutorial a web optimalizálás, mivel csak ezt évek.

 8. Rares - mondta

  Adj nekünk tanácsot, hogyan kell lőni ezt a telefont, de a többi telefonelor. Látni elfogadható, hogy nem 1000GB stb tapasztalatait. Bírálta én!

 9. sziklás - mondta

  Miután néztem a képeket mindkét gépen következtetés az, hogy a kamera a telefon nagyon jó, és képeket d5200 szinte nem jobb, de azt hiszem, bárki tette fényképeit d5200 nem sok van a fényképezéssel és így nem igazán tudják, hogyan kell húzni képek a valódi értékét d5200 nem egy nagyon jó DSLR de aoricand de felülmúlja bármely kamera a telefon, vagy tableta.In többi Aroca talafon csak jó fényt, és sok fotó a telefonnal.

 10. Greuceanu - mondta

  Nem sikerül letölteni a teljes archívumot képek, megpróbáltam 2 3 különböző napokon, különböző böngészők, és több alkalommal, a részleges kisülések, akkor szakítsa meg a letöltést és nem folytathatja, ahol abbahagyta!

 11. Catalin - mondta

  Helló. Ennyit muult már túlzásba ezt a telefont diricati dicsérte őt, mintha egy idegen eszköz. Komolyan OPO szinte DSLR ??? ez egy jó vicc az első helyen nincs képstabilizáló MEGA nagy mínusz a század 2 hiszem, hogy egyedül az egész világon, hogy támogassa ezt. A legtöbb csak annyit, hogy ez egy középszerű, hogy nagyon jó szobába, és akkor ... ??? . Amint fentebb már említettük, ha a felhasználó vagy a Nokia Nokia Lumia 1020 808 PW több mint egy DSLR által a szavakat, ugye? Attól tartok, hogy megkérdezze, hogyan állnak szoba LG G3, jegyzeteket vagy Iphone 4 6 mellett 3310 gondolom azt mondod, hogy ... ..

  • Ne túlzásba a OnePlus One. Ez az egyetlen Android telefon, hogy akkor villog uiesti mit akar anélkül, hogy elveszítené a garancia.
   Ez az egyetlen telefon, amely nem túlzottan képek és videó feldolgozás.
   Ez az egyetlen telefon, amely a forgatás 4k BNO 24 fps.
   Ez az egyetlen telefon, amely 4k HDR fényképezés.
   Megsorolhatnam ...
   Volt sok telefon és az Android és a Windows Phone, de wp. Akár ez a telefon volt egy elégedettségi szintje olyan magas.
   Persze, OnePlus egy kevés díszes, szerencsére könnyen eltávolítható.
   A felülvizsgálat lesz teljesen, és azt hiszem, ha érti, hogy miért OnePlus Egy olyan jó.
   Mint egy ötlet, Nikon D4s minden elsődleges célnak .. stabilizáció, és a felső DSLR.
   Persze stabilizáció jó, de ha nem, nem jelenti azt, hogy OnePlus One nincs kamera.
   Samsung jó, de túloz érzékelők csökkentett zaj és én nem szeretem.
   Nokia telefonok kamerák néhány nagyon jó, sajnos az operációs rendszer annyira népszerű.
   Sok kiváló kamerás telefonok a piacon, néhány jobb, mint Oneplus One sajnos nem jön a csomagban mi jön Oneplus One.

  • Adrian Gudus - mondta

   Mindannyian a jogot, hogy alkosson véleményt a termékről. Mindannyiunknak ez a munka jobb vagy rosszabb. Vannak, akik csak felszínes, és ha nem kísérletezik részletes felülvizsgálatot, de menni a másik eszközön, és másolja a gondolatok és benyomások, hogy kifejezetten őket felülvizsgálat oldalakon, mint például a véleménye / véleményüket, és nem csak azért, mert ők felületes és a várólistán számos olyan termék jön, és hogy az adatok felülvizsgálata. Érdekük gyakran nem megfelelően tájékoztatja, de a pénzt adják el vertikum és az őszinteség egy nagyon-nagyon kis százaléka kapnak megemlíteni a nevét, hogy ő adta, hogy vizsgálja felül a készülék.
   Néhány egyszerűen nincs mit összehasonlítani, nem egy DSLR.
   Mi már megkísérelték bemutatni a kínált termékek, de amikor a gazdálkodó kínált tekintik objektív és becsületes és agresszív csók nem terméket eladni, így már nem működik. Éppen emiatt mi, csak hogy saját beszerzési vélemények nem megbántani senkit, és ami a legfontosabb, hogy legyen elég ideje, hogy forduljon a készülék minden oldalról, így, hogy véleménye róla, és nem csak azoknak, akik másolt megtekintés Adok neked termékek teszteléséhez és hagy egy nagyon korlátozott ideig.

   • Adrian Gudus - mondta

    Az egyik az, hogy teszteljék a készülék szellemi és lelki kikapcsolódást, a készülék a tiéd, és akkor minden alkalommal a világ, hogy teszteljék, és egy másik az, hogy nem tesztek és benchamrk Quick Links stressz alatt, és nyomás vissza!
    Bár úgy tűnhet, triviális, ez mennyi lehet tesztelni feltételeket a kikapcsolódásra, légy önmagad, és normálisan viselkedni vele, hogy a tascurile, a napi rutin egy eszköz, ami a tiéd. Te sokkal nyugodtabb, nyugodt és gyakran az idő ad fejét fel neki, hogy mindenféle őrült, hasonlítsa össze, tájékozódni, elemezni, hogy ha X vagy Y működhet. A dolgok csak napvilágra, mert semmit sem kényszerítette, nyomás alatt, és térjen vissza a másik véleménye, hogy meg kell csinálni gyorsan, mert van sok más eszköz a várólistán, akik sajnos van egy korlátozott idő

    • Adrian Gudus - mondta

     Személy szerint én volt egy felmérés között néhány tagja a családom és néhány barátja.
     Megmutattam nekik egymás mellett fényképeket, és kérte őket, hogy válasszon, aki szeretik a legjobban, és miért.
     Minden választotta vitatkozni OnePlus One (VIGYÁZAT!), Hogy „ez még élvezetesebbé”
     Most a „kellemes” nem egyenlő jobb. Rendes ember, atehnici nem érinti az összetettsége miatt a DSLR, akkor egy eszköz (ebben az esetben a telefon) pont és lő gyors, könnyen használható anélkül, összetett funkciók nem kell foglalkozni a kézi beállítások, és bonyolult, de egyszerűség, a minőség és a sebesség.
     Minden treabuia megérteni a bemutató, hogy néhány fotót csinálni OanePlus egy kellemesebb és ez nem jelenti azt, hogy automatikusan jobb, mint egy DSLR, de élvezetes minden felhasználó számára, akik szeretnék

 12. gabicuhandicapfizic - mondta

  hogyan program számon, amelyben az adatok
  Úgy értem, amikor én akarok védeni számlám közvetlenül?

 13. sziklás - mondta

  Ezeket az észrevételeket nincs telefon sens.Nici számít, milyen márka lesz, és hány MP nem készít képet a DSLR parte.Nu csinálni, amit class fotózunk még egy compact.Asta Természetesen, ha a fényképezőgép a kezében az épület fotograf.Un kamera készül, hogy a képek egy telefonközpont küldhet és fogadhat, hangüzenetek vagy írásbeli, a többit a marketing sok mindent, és én entuziasm.Şi okostelefon a samsung note3 és fényképeket csináltam vele így, hogy mit lehet tenni a telefont, azt a következtetést, hogy nem túl sok, amelyben az első fotografia.În körülményes lőni a telefon, szentelte gombok, hogy akkor előfordulhat, hogy a beállítások nem túl könnyű, és úgy értem az expozíció, ISO, záridő, a rekesz és nem utolsósorban leminősítés, ami a legtöbb telefon, hogy tapintható, és amelynek véli, hogy a stabilizáció, mint a képernyő mozog megnyomásával a telefon, és a kép lesz mişcată.Deci telefon nem gondolják, hogy COSTRUCT kamera, akkor lehet, hogy neki elfogadható fényképeket beszélni, fel a FB, hogy a fórumokon és még sok más.

 14. Alin - mondta

  Vegyük a buta képest ... mint mondta, a sokoldalúság, a DSLR és beállítások tudod, hogy nem lehet összehasonlítani a telefon automatikusan érzékelő a csipetnyi. Másodszor fehéregyensúly egy plusz borzalmas és színvisszaadást haladva még Furby képet. Az esetleges nyomdai, a kép és a színek rosszabbak.

 15. cupryan - mondta

  Tudja valaki, hogy egy alkalmazás "kamera" az Android, hogy dátum és idő megjelenítésével instant a képen?

 16. nick5roo - mondta

  Csak is véleményét carcotasii teljesítményét ezt a telefont, mert nem rendelkezik. Azt hiszem, ha csak kézzel 1 héten, nem akarnak egy másik telefonra.
  Én ezt a telefont, megmutattuk készített fényképek, forgatás, barátok és minden volt, és nagy örömünkre a minőségükkel.
  A telefon ára (lei 1380 adta változata 64Gb) lassított filmezés 120fps / 720. A cián dolgozik, hogy lassított 1080 / 10 fps. http://youtu.be/9sPfa4fpIUw
  Különösen, a videók és fényképek több alkalommal, van egy Canon EOS D500, sok beállításokat, de kapsz a kívánt minőséget, van, hogy több tucat beállításokat. Az egyik, hogy világos kép, ugyanolyan minőségi tett Canon, anélkül, hogy további erőfeszítéseket.
  Cupryan nyitott szoba (jelölje meg a beállításokat) megjeleníti az időt, dátumot, iránytű (fotó tájolását észak), helyszín.
  https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera

 17. nick5roo - mondta

  A korrekció gépelés: 1080 / 120fps

 18. Moha - mondta

  Helló Cristi.
  Nézd látok a facebook-on több barátot, hogy valamilyen vírus "goo.gl" ha meg tudná csinálni a videotutorial.

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja fel a jobb felső keresőmező: Removal fertőzés kiküldetés a Facebook automatikusan, nyomja meg az Entert, és megtalálja a tutorial. A vírus más, de az elv ugyanaz!

 19. Razvan Anton Militaru - mondta

  Hello! Tudom, hogy semmi köze a témában, de azt akarom, hogy Javasoljuk, hogy készítsen egy tutorial, hogyan kell telepíteni apk játékok SDdata + Android OS és hol helyezze a fájlokat az okostelefon vagy a telepítés előtt őket. Tisztelettel és tisztelettel, MRA és így tovább a jó munkát ezen a területen. Ez nagyon, nagyon érdekes.

 20. Marian Mihalache - mondta

  Hello! Először is gratulálok minden, amit csinál, van egy ajánlást a tutorial: hogyan kell telepíteni a Windows az eszközön Android.Cu 7 megbecsülését.


 21. Én birtokába került egy meg egy kevesebb, mint egy luna.Fiind nyaralni voltam egy bottal Self első szobába, és attól a pillanattól kezdve kezdett bajt, hogy a kép elmosódik sok ütést ..l f kilép használni a botot, de a probléma továbbra is fennáll, a kamera nem használható a gyakorlatban, mert aceasta.Primesc a korai napjaiban telefon használati üzenetet a tanácsban Ez itt megálltak beszélgetni különösen spate.Ma szoba ad tanácsot, Miért csináltad? Gondolod, hogy ez egy szoftver probléma? Egyébként én nem vettem észre semmilyen más probléma, és én vagyok annyira elégedett várható telefon.Merci

Trackbacks

 1. [...] Az egyik az a funkciója Kikapcsolás riasztás Oneplus Az embernek az az alapértelmezett borítani profilok Oneplus egyik szobában egy nagyon jó Oneplus Egy 4k DCI felvételi HDR (az egyik nem) fotózni Oneplus Egy nyers (csak csináld) [...]

 2. [...] Jar szuper rakomány; És a képek és videók a szuper minőségű. A szoba sokkal nehezebb, mint OnePlus Még egy a teljes felülvizsgálatát, ahol beszélünk rumok és ROOT. Az akkumulátor! A [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.