Közeli megosztás fájlmegosztás közvetítők nélkül és internet nélkül

Közeli Share fájlmegosztás közvetítők nélkül

Mi a közeli megosztás oktatóvideója közvetítők nélkül?

Ebben az oktatóanyagban, a Közeli fájlmegosztás közvetítők nélkül, bemutatom a fájlok egyik Android-eszközről a másikra történő átvitelének új módszerét.

A fájlátvitel közvetlenül a Wi-Fi Direct, egy Wi-Fi hálózat, amelyhez a telefonok csatlakoztatva vannak, vagy a mobilhálózat segítségével, ha a Wi-Fi nem használható.

Kinek küldhet fájlokat a közeli megosztáson keresztül

Fájlokat küldhet a Közeli megosztáson keresztül bárkinek, aki közeli, rendelkezik Android-eszközzel és telefonja Közeli megosztás funkcióval.

A disztribúciós rész nagyon intuitív. Olyan, mint a fájlok küldése a WhatsApp vagy más hálózaton keresztül. Csak az átvitel történik közvetlenül a telefonok között, közvetítők nélkül.

A lehetséges árvízkísérletek elkerülése érdekében a Google lehetővé tette számunkra, hogy a közeli megosztás beállításaiban is korlátozza a forrásokat, ahonnan fájlokat fogadhatunk.

Mekkora a maximális átviteli sebesség a Közeli megosztáson keresztül?

Nincsenek korlátozások. A Közeli megosztás alkalmazás választja ki a leggyorsabb fájlátviteli utat.

A Wi-Fi Direct segítségével csaknem 20 MB / s sebességgel továbbítottam, ami kb. 160 MB / s sebességet jelent. Ez még jobb sebesség, mint a fájlok USB-kábellel történő továbbítása.

Hogyan szerezheti be a közeli megosztást?

A pletykák szerint a Google augusztusban mindenki számára közzéteszi a Közeli Megosztás lehetőséget.

Ha korábban szeretné a Közeli megosztás alkalmazást, akkor csak regisztrálva lehet a programba A Google Play Szolgáltatások Béta verziója.

Béta tesztelővé válik, és az alkalmazás megjelenik a telefonján. Ha még akkor is, ha béta tesztelővé vált, a Közeli megosztás nem jelenik meg a telefonján, távolítsa el és telepítse újra a Google Play Szolgáltatások alkalmazást a Play Áruházban található „Saját alkalmazások és játékok” kategóriába, a „Béta” kategóriába.

Hasonló oktatóanyagok okostelefon-fájlátvitelhez:

Video bemutató - Közeli fájlmegosztás közvetítők nélkül




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (2)

  • El kell készítenie egy angol oldalt, nem tudom, hogyan kell csinálni, de csináld! Nagyon sok barátom van itt az Egyesült Királyságban, ahol 7 éve élek. Különben is, te erős Cristi vagy. Bravó!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.