RFID hozzáférési kártyák és címkék másolása

Kártyák és címkék másolása
Kártyák és címkék másolása

Mi a video bemutató Hogyan lehet másolni a kártyákat és a címkéket?

Ebben a video bemutatóban megmutatom, hogyan kell másolni a belépőkártyákat és a címkéket RFID, azaz azok a kártyák, kártyák vagy címkék, amelyekkel belép a blokk lépcsőjébe, a szállodai szobába, az udvarra, a raktárba stb.

Mik azok az RFID kártyák, kártyák vagy címkék?

Képzelje el, hogy a belépőkártyák vagy a kulcsok színes címkéi, amelyekkel belép a blokk lépcsőjébe vagy a szállodai szobába, egyfajta jelszót tartanak rajta.

Amikor az RFID olvasó a lépcsőház ajtajától, a szállodai szobától, az akadálytól vagy bárhol is van ilyen rendszerünk, egy kártyát érez a közelben, elolvassa és megnézheti, hogy van-e megfelelő kódja, és ha ez a kód megfelel az egyik kódnak az adatbázisban a hozzáférés megengedett.

Ezeket a belépőkártyákat jelszóként tekinthetjük meg.

Hogyan férhetek hozzá hozzáférési kártyákhoz?

Egy egyszerű RFID-kártyaolvasóval vagy -címkével bármilyen kártya olvasható, amely ezt a rendszert használja.

A kártya elolvasása után másolhatjuk azt egy másik kártyára vagy üres címkére is, amely általában az olvasóval együtt jár.

Az RFID olvasó hasznos a hozzáférési kártyák biztonsági mentéséhez is

Képzeljük el azt a társaságot, ahol sok raktár, műhely, melléklete stb. Található, és mindegyik RFID-kártyával dolgozik.

Gondolhatunk egy olyan szállodára is, ahol belépőkártyákat használunk a szobákban és a szolgáltató helyiségekben.

Ezzel a kártyaolvasóval minden kártya menthető, és abban az esetben, ha egy kártya elveszik, mindig másolhatjuk a biztonsági másolatból.

Töltse le a lemez tartalmát (illesztőprogram és RFID olvasó alkalmazás)

cititor_rfid.rar

A vezeték nélküli, a bluetooth, a kártyák stb .hoz hasonló oktatóanyagok:

Video bemutató - RFID hozzáférési kártyák és címkék másolása

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. doru - mondta

  milyen modell ez a készülék?

 2. Ciprian - mondta

  Másolhatom-e két vagy három címkét az egyik kékre?
  Van egy ilyen eszközem, amelyet kb. Két vagy három évvel ezelőtt vásároltam az eBay-en, de nekem ez a CD nélkül jött, és nem tudtam használni. Feltöltheted a CD tartalmát valahol?

 3. Cata - mondta

  Nagyon hasznos ez a video bemutató.

 4. Cata - mondta

  És egy másik kérdés: újra felhasználhatóak-e az ilyen típusú kártyák? Úgy értem, ha van egy régi belépőkártyám, amelyet már nem használok, törölhetem, és új kóddal tölthetem be egy másik kártyáról?

 5. Igen. De a kártyatekercsnek az olvasó frekvenciájának kell lennie.
  Nem használhat 13.56 MHz-es hozzáférési kártyát 125 kHz-es olvasón vagy fordítva.

  • Andrew - mondta

   Szia Cristi! Van olyan alkalmazás a telefonján, amellyel elolvashatja a kártyákat, majd az NFC segítségével kinyithatja az ajtót?

   • Nem hiszem, hogy vannak olyan alkalmazások, amelyek helyettesíthetik az RFID kártyákat a telefonon. Talán vannak olyan eszközök, amelyek klónozhatják és utánozhatják az RFID-címkéket és kártyákat, és amelyekkel elektronikus beléptető rendszerekkel léphet be az ajtókon, de a telefonnal nem hiszem.

 6. Ciprian - mondta

  Nem sikerült kibontani a szoftvert ...

 7. Ciprian - mondta

  Helyesen működik az archívum, de csak a Winrar újabb verziójával. Köszönöm!

 8. Ciprian - mondta

  számomra a pc nem látja az eszközt az emberi interfész eszközökön, és nem nevezzük prolifer usb to serial sorozatnak. Amikor megpróbálom frissíteni az illesztőprogramot, megkapom az üzenetet, hogy már használom a legújabb illesztőprogram verziót. A címkék olvasására / írására szolgáló szoftverben nem tudom csatlakoztatni az eszközt. Lehet, hogy ez az eszköz egy másik verziója, amely más illesztőprogramot használ.

Trackbacks

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.