Közeli megosztás fájlmegosztás közvetítők nélkül és internet nélkül

Közeli Share fájlmegosztás közvetítők nélkül
Közeli Share fájlmegosztás közvetítők nélkül

Mi a közeli megosztás oktatóvideója közvetítők nélkül?

Ebben az oktatóanyagban, a Közeli fájlmegosztás közvetítők nélkül, bemutatom a fájlok egyik Android-eszközről a másikra történő átvitelének új módszerét.

A fájlátvitel közvetlenül a Wi-Fi Direct, egy Wi-Fi hálózat, amelyhez a telefonok csatlakoztatva vannak, vagy a mobilhálózat segítségével, ha a Wi-Fi nem használható.

Kinek küldhet fájlokat a közeli megosztáson keresztül

Fájlokat küldhet a Közeli megosztáson keresztül bárkinek, aki közeli, rendelkezik Android-eszközzel és telefonja Közeli megosztás funkcióval.

A disztribúciós rész nagyon intuitív. Olyan, mint a fájlok küldése a WhatsApp vagy más hálózaton keresztül. Csak az átvitel történik közvetlenül a telefonok között, közvetítők nélkül.

A lehetséges árvízkísérletek elkerülése érdekében a Google lehetővé tette számunkra, hogy a közeli megosztás beállításaiban is korlátozza a forrásokat, ahonnan fájlokat fogadhatunk.

Mekkora a maximális átviteli sebesség a Közeli megosztáson keresztül?

Nincsenek korlátozások. A Közeli megosztás alkalmazás választja ki a leggyorsabb fájlátviteli utat.

A Wi-Fi Direct segítségével csaknem 20 MB / s sebességgel továbbítottam, ami kb. 160 MB / s sebességet jelent. Ez még jobb sebesség, mint a fájlok USB-kábellel történő továbbítása.

Hogyan szerezheti be a közeli megosztást?

A pletykák szerint a Google augusztusban mindenki számára közzéteszi a Közeli Megosztás lehetőséget.

Ha korábban szeretné a Közeli megosztás alkalmazást, akkor csak regisztrálva lehet a programba A Google Play Szolgáltatások Béta verziója.

Béta tesztelővé válik, és az alkalmazás megjelenik a telefonján. Ha még akkor is, ha béta tesztelővé vált, a Közeli megosztás nem jelenik meg a telefonján, távolítsa el és telepítse újra a Google Play Szolgáltatások alkalmazást a Play Áruházban található „Saját alkalmazások és játékok” kategóriába, a „Béta” kategóriába.

Hasonló oktatóanyagok okostelefon-fájlátvitelhez:

Video bemutató - Közeli fájlmegosztás közvetítők nélkül

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. El kell készítenie egy angol oldalt, nem tudom, hogyan kell csinálni, de csináld! Nagyon sok barátom van itt az Egyesült Királyságban, ahol 7 éve élek. Különben is, te erős Cristi vagy. Bravó!

  2. Alex - mondta

    Nem értem a GPS helyének szerepét olyan alkalmazásokban, amelyeknek semmi köze nincs a telefon helyéhez.

Trackbacks

  1. […] Közeli fájlmegosztás közvetítők nélkül és Internet nélkül […]

  2. […] Közeli fájlmegosztás közvetítők nélkül és Internet nélkül […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.