MultiCopy, többszörös másolás a Firefoxból és a szöveg szekvenciális beillesztése a böngészőbe - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni Többszörös, a Firefox böngésző kiterjesztés nagyon hasznos, különösen azok számára, akik különböző kiadók webhelyek vagy bloggerek. Többszörös lehetővé teszi több kijelölt szöveg a különböző internetes oldalakon később lelkész mindent, hogy hol kell a kijelölt szöveget. Lehet, hogy egy definíció, egy idézet vagy a szöveg részeinek, hogy mi van a különböző helyeken az interneten. Sajnos, ez a kiegészítő csak akkor működik a böngésző képességeit, és nem használható egyéb alkalmazás, mint a Firefox. Kiválaszthatja és emlékszem részeit szövegének különböző oldalon, de ugyanabban az ablakban. Ha két esetben (Windows) Nyissa Firefox és szeretnénk, hogy többszörös kijelölést a szöveg később ragasztani egy másik ablakban Firefox add-on nem fog működni.
Általában a Windows nem képes emlékezni többszörös kijelölést vagy inkább több kijelölést a vágólapra, amikor már másolni szöveg vagy fájl. Többszörös megtörni ezt az akadályt, de sajnos csak akkor használható, csak a Firefox böngésző és kijelölése és másolása szöveget. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan tehetjük többszörös kijelölést később őket, ahol egymás után.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.roKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Pásztor - mondta

  Nagyon jó volt ma bemutató

 2. A végén és az elején azt mondtad, hogy "Adrian vagyok", amit valószínűleg "Cismaru Cristian keres" valószínűleg Cristi címéről tették közzé :)). Egy gyönyörű és szórakoztató bemutató :). Kicsit valószínűtlen valamit lemásolni és az utolsó mondatnál maradni, velem akkor is előfordul, amikor írok valamit, így ezzel megoldható, hogy a jövőben egy "kiterjesztett", "széles" funkcióval rendelkező alkalmazások mindenhol működni fognak, többmásolatban . Viszlát 🙂

 3. Cosmin - mondta

  Tudtam, hogy nem válaszolt egymás segvential

 4. KosminYoZ - mondta

  Tudom, hogy amit mondok, az nem része a tutorial. De tettem kép mellett a kommentemre?

  • polferis - mondta

   KosminYoZ:
   Tudom, hogy amit mondok, az nem része a tutorial. De tettem kép mellett a kommentemre?

   Használja a szolgáltatást gravatar! Meg van írva a piros hol Írja meg véleményét.

  • FaraVirusi - mondta

   KosminYoZ:
   Tudom, hogy amit mondok, az nem része a tutorial. De tettem kép mellett a kommentemre?

   Ön gavatar számla és megy fel egy képet, és e-mail fiókot, hogy regisztrált itt, úgy dönt, hogy az elsődleges, és kész "
   1. Folytassa http://www.gravatar.com regisztrálsz.

   2. Adja meg e-mail címét, hogy összefüggésbe hozható a jövő Gravatar.
   (E-mail cím be is magán)

   3. Meg kell erősítenie az e-mailben érkezett Gravatar kattintson a visszaigazoló linkre.

   4.Dupa megerősítés, meg kell adnia a felhasználónevet és a jelszót, hogy belépjen a következő sajtó Gravatar.com Regisztráció

   5.Alegerea kép

   Van egy üzenet formájában

   Hoppá, úgy néz ki, mint te, nincs még képeket! Adjunk hozzá egy ide kattintva!

   Kattintson a Hozzáadás egy ide kattintva! Kiválaszthatja, hogy hol a kép kívánt Gravatar Gravatar.

   6. Válasszon egy minősítést a kép betöltve.

   Kiválasztása után a kép selejtezőn olyan tisztség az e-mail be Gravatar számla, akkor csatolni mellé a megjegyzés egy gravatar (avatar) választott.

 5. KosminYoZ - mondta

  tud nekem segíteni?

 6. KosminYoZ - mondta

  ms

 7. KosminYoZ - mondta

  De ez bizonyos időt vesz igénybe, amíg comfirmeaza vagy cva ilyesmi ..?

 8. KosminYoZ - mondta

  ms csak számít a segítséget!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.