Kiwi linux live cd és telepítése virtuális bemutató videó

Linux ingyenes és a Windows pénzbe kerül, úgy dönt, hogy szüksége lenne az operációs rendszer, és akkor kénytelen lesz feladni a kalózkodás.

Mellett Linux egy nagyon jó rendszer, és akik esznek kevesebb erőforrás és ott is megfeleljen mínusz egy kevésbé hatékony rendszert.

Be kell, hogy egy kicsit több "nyitott", hogy átfogja a linux, de nehéz járni vele, sőt néha úgy tűnik, több barát, mint a Windows Vista, vagy XP.

Hallottam ijesztő dolog a linux: BA, mint azt a szakemberek, hogy vagy ő csak működik a parancssorban és mások, ez nem igaz, minden bizonnyal ott s több profi Linux-disztribúciók, mint például szerver vagy a legrégebbi, de általában Linux már nagyon "felhasználóbarát".

A következő leckében lesz győződve arról, hogy a váltás a Linux nem olyan rossz, és még néhány Linux disztribúció néhány elképesztő asztali amely eclipse bármikor a Windows Vista vagy a Mac OS.

Ebben a videóban bemutató látni fogja, hogyan kell futtatni a linux live cd kiwi módon, akkor telepítse ugyanezt a linux kiwi

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Adrian - mondta

  Igen, mit mondjon felület valóban ft hűvös Szeretem inkább XP sosem volt türelme, hogy tutorialu oldalon, és tegye az orrom egyedül futok live cd és mit mondjak szuper hatások nagyon szép mint XP, de el kell ismernünk, k bár ft korlátozott pdgin nem teszi lehetővé, hogy a website valakinek ... és mint láttuk használ csak programok szabad ezeket a programokat ingyenesen let ft még kívánatosabb k szabadon élnek és nem profi hogy úgy mondjam ... és ahová k nem sok a programok és a linux !, még a Windows is csapkod, és szintén használja a szoftvert, hogy azt mondod k honnan 1000euro és hogy a szabad miatt a kalózkodás és biztosítja k kalózkodás nem fog meghalni valaha! akárcsak a maffia soha nem lesz vágva

 2. admin - mondta

  A legtöbb esetben, hogy igazad van, de sokan használni linux egy olyan kihívás, linux kell újra felfedezni, hogy érdeklődjön, amikor az ablakok mind a tálcán.
  Linux szakemberek javul, és néha úgy tűnik, mintha a fajta elvesztette a kapcsolatot a valós világban, de bízom linux.
  Tudd, hogy az informatikai ipar az internet linux használják arányban 80-90%.
  Is ki kell dolgozni a Linux Desktop oldalak, de azt hiszem, a jövőben az operációs rendszer.

 3. Adrian - mondta

  és nem számít, mennyire nyitott gondolkodású lennék, vagy lenne más bizalommal ft ama nehéz megszabadulni a Windows ... akkor is, ha valaki megpróbál linux k biztosíthatom, hogy nem adja fel az ablakot tartósan vagy megy a két rendszer, vagy visszatér ablakok, ft furcsa volt nekem, és én vele nehéz nekem megtanulni pénzügyi dak a román, sőt FT intuitív, nekem olyan, mintha valaki azt mondja most, hogy cserélni k anya talált egy másik május jó ... Tudom, hogy mindannyian nőtt fel a Windows ... Hallottam, hogy mások k még akkor is, néhányan tudják ke furcsa hallani, hogy de ... ez ... majdnem mindent a Windows siu hack, trükkök, ötletek ..., ami a program Miért alalalt, míg Linuxu ... már feltárt cm sebesség és tmpului az volt, hogy ha senki nem jött volna ... türelem kutatás végétől operációs rendszer, tanítsa meg neki ... azt mondanám ... igen mi a teendő? Töltöttem egy életen át a Windows és a Linux Most, hogy nem tudnak semmit ... Nem lehet.

 4. Andrei - mondta

  ff érdekes és hasznos, de szeretnék, ha a linux milliárd részletekbe menni: a konfigurációs beállítások továbbfejlesztett funkciók stb

 5. Cristi - mondta

  Nagyon szépen köszönöm tanultam többet a videotutorial ff, és ha lehet, adjunk hozzá egy kevés videotutoriale kezdőknek és azon túl
  Köszönöm szépen.

 6. Filip - mondta

  Nagyon érdekes, szeretnénk többet Linux és Mac. Köszönjük!

 7. tomdancos - mondta

  Super site ... lépést tartani a jó munka ... a legjobb ..

 8. Tudor - mondta

  helló Krisztus. van egy jó csapat itt helyben acesta.tu és a barátod boby hogy aici.asta bizonyítja, milyen nagyszerű munkát jó ember lehet, hogy megpróbál segíteni a körülötte vostru.vin gyakran az oldal vostru.am megtanultam sok fontos dolgot voi.atit a Windows, mint a Linux. linux.dintre szeretem Linux disztribúció, amit használnak Linux Mint és kiwi.amindoua hiúz nagyon jó minden vedere.fiecare ezek simán. nem volt semmilyen probléma ele.acum, ha van egy kis kérést, ha SEPO poate.te kérjük a bemutató telepítésével és használatával a Gentoo linux linux Slackware van. bemutató a linux kiwi nagyon jól sikerült, és könnyen inteles.vreau hogy folytassa ezen az oldalon csinál egy nagyon jó munkát végzett.

 9. CORLEONE - mondta

  Cristi egy kérdést, ha nem supy.daca Május retzii, ahol a merevlemez partíció a Linux? Merci!

 10. CORLEONE - mondta

  Oké rájöttem :)) Partíció szerkesztő, azt hiszem, hogy arról szól, hogy a C formátum Acronis voltam linuxmint-6 táska, mikor táska ala virtuális vita Acronis és a pac windowsu, és tegye a securyti területen! 'S jó, ha a gyerekek nem játszanak és még mindig használják, hogy játszani, és így tovább!

 11. Kívánság - mondta

  treaba.folosesc jó szél mintegy 12 years.But u, hogy a változás most hála neked, és mit csinálsz itt. egy sört nekem ezért. egészségedre

 12. Andrew - mondta

  Cris Volna egy kérésem hozzád. Emellett azt szeretnénk, hogy a Windows egy linux hdd2. Mit tanácsot adni, hogy válasszam? Jellemzői a számítógép: Intel P4 2.5Ghz 1.5Ghz RAM és GeForce 8600.

 13. DarkAngel - mondta

  Linux a jövőben. Én használok Linuxot 2 éve, és tényleg nem akar hallani windowsiar népszerűsége kevés elérni windows'u. A Windows nem fogja soha nem éri el a stabilitást és a teljesítményt Linux. És nem csak ő Pidgin sok program. És hamarosan minden eszközt és pidgin, webkamera és mikrofon. Tehát DAK szeretnénk egy stabil és biztonságos Linux, amit akarsz.

 14. Alex finomítás - mondta

  Számomra minden alkalommal, amikor egy Windows PC, ha én séta a Marson, bár használják a Windows és a Windows 95 98 9 éve a tanszék internet kávézó.
  Régebben a Windows XP-ben az otthonom 9 hónapig, aztán elejtette. Hosszú történet ...
  Különféle Linux-egy év múlva.

 15. Nae ... - mondta

  Legyen .... Szép munka, gratulálok!

  Én desccoperit ezen az oldalon három nappal ezelőtt néztem a konzultáció arról 12 órát egy nap, akkor is a dolgokat, tudod .. Különben is, nagyon sikeres volt, érthető ...
  Telepítettem egy Kiwi megy, szeretem ... feltárása
  A kérdésem az, hogy hogyan tudom telepíteni az AutoCAD, megpróbáltam AutoCad2000 és megy, mégpedig: .... azt mondja Kiwi gasaste nem autorun fájlt a CD AutoCAD megnyitása után, azonban a dupla kattintás, és látni tartalmazó CD-t, akkor működik a set-up ad nekem egy ablak, amely azt mondja: "Hiba történt az archívum betöltése" ....
  Röviden, nem megy, vagy nem tudom, hogy ez a munka, telepített valamit Kiwi? .. És ha igen, miért és hogyan? ....
  Mozgok nagy sebességgel a Linux, de ha nem tudja használni Autocad és ArhiCAD (az crak minden helyszín), attól félek, hogy én lesz net, csak ...
  Adok ... semmilyen választ, köszönjük!

 16. radu32 - mondta

  Ha a Linux a bemutató jó lenne elmagyarázni részletesen
  Ossza fel, hogy kissé bonyolult, hogy telepítse a szoftvert, amely sok, és valószínűleg több inutile.Multumiri minden, amit csinál.

 17. Adrian - mondta

  @radu32: Elvileg nem bonyolult, ki kell választani a partion a Linux 2G a swap partíciót, és a többiek nem ext3 vagy ext 4, mi programokat telepíthet, ha kiválasztja a bal gombbal, ad egy kis leírást Miért mindenki teszi ... némelyik nem program, hanem inkább kiegészítői programok, hogy már van (Adon jelent plusz funkció egy adott program) hívja száz program a listán, hogy maradjon meg a minden szoftver, amit lenne szükség 2 napig ... és ez lehetetlen, teszünk előtted, be egy "termék" Kérdéses Restu Önnek! felfedezni őt játszani! Az iskolában voltál besorolhatatlan először megmutatja, hogyan lehet, hogy a betűket nem csak, hogyan kell írni szóval ... miután megtanulják az ábécét, és hogy össze mondatokat alkotnak szavakat a betűk, amit tanult! Legyen autodidakta, csak így lesz, hogy jobban megértsük! Ha valaki megmutatja, mindent, amit tanulni mechanikus tálcát, és akkor nem teljesen értem működési elve a dolog, hogy akkor mutatja!

 18. supradh0za - mondta

  Szóval Nincs szó .... jó munkát ;) ;) ;) ;)

 19. csi_dd - mondta

  Szóval azt akarom, hogy ki, és azt a linux, de azt hittem, hogy a telepítés után, és azt szeretnék, hogy zsák és illesztőprogramokat tartalmazó CD az alaplap van 2 opciók: XP vagy Vista linux.deci milyen tanácsot adok?: d

 20. Adrian - mondta

  @csi_dd: Linux mindössze vezetők! Ezenkívül pedig sok vezető már a telepítés! Ez elég ahhoz, hogy menjen a hálózati kártyát, hogy a net, és akkor megy a manageru vezetők és letöltheti azokat automatikusan!

 21. supradh0za - mondta

  minden videó bemutató .. ha két bot?: D: D: D

 22. Adrian - mondta

  @supradh0za: A kemény igaz? tegye a CD-t szeretne telepíteni csak úgy dönt, hogy telepíti egy másik partícióra rendszer ... és miután befejezte, amikor újraindítja rá fog kérdezni, hogy melyik rendszert szeretnél bejelentkezni ... Telepítése másik rendszer ugyanaz, csak válassza ki egy másik partícióra, ha fel a második operációs rendszer ...

 23. Iustin - mondta

  Szia Nekem van egy kérdés fut a daemon tools KEEP

 24. Iustin - mondta

  Szia Nekem van egy kérdés Linuxot daemon tools

 25. @ Justin - mondta

  Daemon Tools egy CD / DVD virtuális linux, amire szükség van egy teljes virtuális gép. Meg lehet futtatni Linux-Windows alatt (vagy fordítva), hogy párhuzamokat parallels.com. Próbáltam going szuper.

 26. Jég - mondta

  Gratulálunk, amit csinálsz.
  Más hírek, akkor azt mondta, hogy több és oktatóanyagok Linux, de ahogy látom, nagyon gyenge az oldalon, hogy Ön
  Alig várom, oktató a linuxca a Windoze van falu
  Spor

 27. christi - mondta

  Miért nem megy a bemutató, hogy nézed a nagy érdeklődés, hogy egy másik linux ....

 28. hajsütés - mondta

  Mr. Cristi mondani, hogy Mandriva támogatja a nettó Romtelecom Igazából meg, és megyek, és én netul háló Romtelecom

 29. Nicusor - mondta

  Helló Cristian,
  Hi Adrian,
  Kérjük, hogy a videotutorial, hogyan kell egy bootolható Linux CD fizikailag. Legalább 10 perc időtartamú. Vagy más tartalom videotutorial a Linux. Meg akarom változtatni az operációs rendszer. Kész Élő Linux CD a rendszer / hdd Sun online.
  Én 3 bootolható Linux CD-k (Kiwi, Mandriva, Ubuntu), de nem tekintik indítható. Indításkor fel, amikor a "CD / DVD boot rendszert", és mozgassa a betöltés Windows számítógépen.
  De ha egy bootolható CD-t a Windows, a számítógép "lát", és arra kért, hogy nyomjon meg egy billentyűt kezdődik egy új rendszert a CD.
  A 3 Linux CD-k vannak betöltve az ilyen oldalakon, az ISO image és a Nero CD-n áll, csakúgy, mint Cristian.
  Mit kell tennem?
  Köszönöm.

  • Adrian - mondta

   Nincs semmi különös azonos cd bemutatott bemutató lehet telepíteni vagy futtatni élő módban nincs CD a telepítéshez és egy futó live! Ugyanezen a CD van a két lehetőséget, futás élő vagy telepítése, nem értik, miért nem indul tőlük ... Talán még mindig nem megfelelően megírt CD-ul.Noi egy bemutató kizárólag deidcat égő egy bootolható CD-t, írja fel a keresést jogát "Hogyan készítsünk egy bootolható CD ISO képfájlt a Nero" nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató ... akkor valószínűleg társítani WinRAR és iso képeket, és ha le WinRAR archive látja őket, de iso és nem szabad eltávolítani! Talán már kitermelt és elégették continutu ... fogalmam sincs ... éget lassú ... tényleg nem tudom, mit mondjak ...

 30. Nicusor - mondta

  Cristian kérlek,
  hogy a videotutorial, hogyan lehet futtatni programokat és játékokat a Windows az operációs rendszer vagy más linuxuri kiwilinux. Az ex. a programról Wine, WineX vagy egyéb emulátorok és hogyan kell letölteni, és állítsa be a
  Normál programok futtatása a Linux operációs rendszer. Láttam valamit az interneten, de úgy tűnik, bonyolult beállítani Linux Terminal.
  Azonban akkor is kell Windows-programok bizonyos helyzetekben. És VirtualBox érdekes, de néha ad-e hibát, és nem tölti be néhány programot és játékokat, valószínűleg befolyásolja a Linux operációs rendszer.
  De te, és a kollégák tanultak annyira számítógépet.
  Köszönöm.

 31. Andrew C - mondta

  Nagyon szép kezdeményezés. Van egy megjegyzés: a dolog telepítése Linux és a Windows különböző merevlemez távolítani a számítógép egy hatalmas káosz. Nem kell csinálni. Grub betölt linux rendkívül erős, és hogy minden a Windows loader. Sőt, akkor a szabad hely, kemény (nem kell kemény) rendszer partíció automatikusan történik. Én mondom ezt, miután telepítette a csomó, és én most egy többes indítású rendszer 7 windows, vista, xp és ubuntu.
  Hogyan lehet meggyőzni az embereket, hogy áttérnek a Linuxra, ha csak tanácsot nekik, hogy használják live CD-t?

  Üdvözlettel
  Andrew C

 32. Andrew CNagyon szép kezdeményezés. Van egy megjegyzés: a dolog telepítése Linux és a Windows különböző merevlemez távolítani a számítógép egy hatalmas káosz. Nem kell csinálni. Grub betölt linux rendkívül erős, és hogy minden a Windows loader. Sőt, akkor a szabad hely, kemény (nem kell kemény) rendszer partíció automatikusan történik. Én mondom ezt, miután telepítette a csomó, és én most egy többes indítású rendszer 7 windows, vista, xp és ubuntu.Cum tudjuk meggyőzni az embereket, hogy áttérnek a Linuxra, ha csak tanácsot nekik, hogy használják live cd? Üdvözlettel, Andrei C

  Próbáltál már, hogy újra egy rendszerindító dintrun dual boot Windows és a Linux?
  Úgy tűnik, hogy ha beszélsz olyan könnyen, akkor a legjobb, hogy a Linux és a Windows különböző meghajtók, persze, ha tudjuk, hogy megszabaduljon a grub sda dacavrei nem lesz túl könnyű, ha van egy dual-boot linux windows .
  Soha nem kap vissza a Windows boot managerrel kaland, lehet, hogy mindent elveszít téged nehéz.
  Mint bizonyára tudja, a Linux használ különböző fájlformátumot, a Windows nem lehet megemészteni.
  A Linux, Windows többes indítású konfigurációk csak megy előre, nem tud visszafordulni anélkül, hogy komoly problémák.
  Nem utal a tudásszint, hogy nem tudom, de én nem hiszem, hogy megpróbált leszokni, ha dob könnyű többes indítású szavakkal.
  Mi itt foglalkozni minden felhasználó, néhány az elején, és nem szeretném, hogy behajt a nyaki problémák.
  Ha azt szeretné, hogy ezt, mint te.

 33. Telepítettem linux kiwi virtuális box kipróbálni, és szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell programokat telepíteni. Én nem használtam linux korábban Maio. Köszönjük!

 34. Ovidiu - mondta

  hello hello!

  Én átölel fel Linuxot laptop ..

  Azt akarom tudni, hogy hány gb adok Linux

  köszönöm

 35. marcelbanu - mondta

  Említette két fizikai HDD helyezni a központi egység nem harcolni fej-fej mellett a Linux indítására a Windows. Nos, van mind a ketten ugyanazon a lemezen OS: openSUSE 10.3 és Windows XP. Indítást, ha sétálok a Windows, akkor csak meg kell mozgatni a nyilakkal az ablakok, és készen áll, de általában beutazási egyedül openSUSE (Linux). Egyébként kívánok sok szerencsét! Ja, és érdekes lenne a bemutató Ubuntu Beryl. Lehet, hogy igen, de azon kaptam magam, eddig!

 36. marcelbanuEmlítette két fizikai HDD helyezni a központi egység nem harcolni fej-fej mellett a Linux indítására a Windows. Nos, van mind a ketten ugyanazon a lemezen OS: openSUSE 10.3 és Windows XP. Indítást, ha sétálok a Windows, akkor csak meg kell mozgatni a nyilakkal az ablakok, és készen áll, de általában beutazási egyedül openSUSE (Linux). Egyébként kívánok sok szerencsét! Ja, és érdekes lenne a bemutató Ubuntu Beryl. Lehet, hogy igen, de azon kaptam magam, eddig!

  Javasoljuk a két HADR Diak helyek elkerülése 100%-os arányban az esetleges hibák a Linuxot.
  Mikor dual boot a Windows és Linux, Linux boot manager "veszi", és ha azt szeretné, hogy kilép, és maradj Windows Linux problémák kezdete.
  Azt próbálja meg, hogy akár openSUSE, hogy továbbra is csak a Windows, és látni fogod, mire gondolok, nem átok meg!

 37. marcelbanu - mondta

  Nae ...: .... Jó munkát csinálsz, gratulálok én desccoperit ezen az oldalon három nappal ezelőtt néztem a konzultáció arról 12 órát egy nap, akkor is a dolgokat, tudod .. Különben is, nagyon sikeres volt, érthető ... Telepítettem egy Kiwi megy, szeretem ... feltárása a kérdés az, hogyan tudom telepíteni az AutoCAD, megpróbáltam AutoCad2000si megy, vagyis azt Kiwi .... gasaste nem autorun fájlt a CD-n AutoCAD megnyitása után, Azonban a dupla kattintás, és mit tartalmaz a CD, akkor használja a set-up ad nekem egy ablak, amely azt mondja, "Hiba történt az archívum betöltése" .... Röviden, nem megy, vagy nem tudom, hogy ez a munka, telepített valamit Kiwi? .. És ha igen, miért és hogyan? .... Mozgok nagy sebességgel a Linux, de ha nem tudja használni Autocad és ArhiCAD (az crak minden helyszín), attól félek, hogy fogok net ... csak ... adok semmilyen választ, köszönjük!

  Én nem akarok adni szakértő nem, de nézd, és megtalálja AutoCad, különösen a Linux. Adok egy linket, ahol talál egy csomó alkalmazás. Siker. Én folosec openSUSE négy év, és nekem nincs gond vele.

  http://packman.links2linux.org, Itt megtalálható szinte bármit, amit szeretnénk, hogy a számítógép megy linux kábelt. BAFTA.

 38. marcelbanu - mondta

  Ovidiu: Hello Hello tettem Linuxot laptop átölel ..

  Azt akarom tudni, hogy hány gb adok Linux
  köszönöm

  Telepítettem az openSUSE laptp PC-n, de nem mozdul az ujját partíciókat. Azt tette, amit akart, vett egyet, és elhagyta a szükséges helyet a windows, ha a Linux telepítése ablakok közelében. És ne aggódj, nem törli semmit az ablakon, amíg van hely. Akkor jelenik meg, egy időben: "Shrink a windows partíciók C \", de nem töröl semmit. BAFTA.

 39. marcelbanu - mondta

  Cristi-admin:
  Javasoljuk a két HADR Diak helyek elkerülése 100%-os arányban az esetleges hibák a Linuxot.
  Mikor dual boot a Windows és Linux, Linux boot manager "veszi", és ha azt szeretné, hogy kilép, és maradj Windows Linux problémák kezdete.
  Azt próbálja meg, hogy akár openSUSE, hogy továbbra is csak a Windows, és látni fogod, mire gondolok, nem átok meg!

  Kedves barátom, hogy az openSUSE soha sem halott, de azt hogy Windows bármikor, de nem azért, mert a fiam játék, bár ő adja a győzelmet.

 40. marcelbanu - mondta

  Szerettem volna látni, hogyan megy Kiwi Ubuntu live CD én égett Nero (a letöltés megkérdezi, hogy akar égetni az ISO a Nero), de ha újraindítja a számítógépet, nem akarja indítani a. Én SLAX és trazneste menjen, és "látni" lemezek, így képesek menteni a CD-re vagy stik mit akarnak a Windows.

 41. Plesan - mondta

  Én nem vagyok segítséget kérni azonnal.
  De bassza meg, ha tudok létrehozni a kapcsolatot a net. Próbáltam kiwi, mandriva2008-2009, Mandrake 10.1 laptop és PC. Próbáltam a parancssor, az MCC és semmi. Én net a fiberlink rds.
  Az informatikai pasioanat a 2 hét, hanem kezdjünk el írni szkripteket linux szerkesztők ülni és kopogás haladás.
  Kérem, segítsen.

 42. Plesan - mondta

  Mr. Cristi van egy kis időm a probléma?
  Én nagyon hálás lenne, tudom, hogy nagyon elfoglalt, de kérjük, támogassa nekem egy csomó, hogy megoldja a problémát, a fent leírt.

 43. webdan - mondta

  Plesan:
  Én nem vagyok segítséget kérni azonnal.
  De bassza meg, ha tudok létrehozni a kapcsolatot a net. Próbáltam kiwi, mandriva2008-2009, Mandrake 10.1 laptop és PC. Próbáltam a parancssor, az MCC és semmi. Én net a fiberlink rds.
  Az informatikai pasioanat a 2 hét, hanem kezdjünk el írni szkripteket linux szerkesztők ülni és kopogás haladás.
  Kérem, segítsen.

  Hagyjuk most a munkát, akkor nem tud keresni a neten egy kicsit a Google, Yahoo, Ask, stb, hogy ez PPPoE kapcsolat linux.REcunosc ahogy ragaszkodni harapni a tejben, de amikor látom az emberek ül szája nyitva, és ad nekik szétrágni kész élelmiszerekre is, segített nekik a piszkálni a gyomorban, nagyon nehéz rágni.
  néz itt drivere.Nu hiszem, néhány mesterek IT meg kell keresni valamit a google.
  PS:
  Vezető szeretném tudni, hogyan talált a neved?

 44. marcelbanu - mondta

  Úgy sikerült, hogy egy bootolható CD-t, és Kiwi imádom! Próbáld ki, és más olvasók!

 45. Elmentem hónapig kizárólag az Ubuntu, de még mindig, amikor már a vendégek umpic zavaros, ezért szeretnék látni a tutorial telepíti a Windows XP Kiwi Virtualbox de ... USB támogatást! Egyébként, hogy nincs chichirez! Láttam valamit a YouTube-on, hogy ossza mappába, de nem a megoldás megfelel nekem. Érdekelne a módszer módosításáról VirtualBox nyílt forráskódú támogatja az USB.

 46. Plesan - mondta

  Webdan Cristi hív téged valahogy?
  Nem tudom, én nem tudom, hogy tegye ki ...
  Úr Cristi nézte egy ideig minden tisztelet neki és a. teszi.
  Ha olvasni is azt mondtam, hogy megpróbáltam sok mindent, és kidolgozása.
  Ez egy adott betegség rómaiak okosabb ... hiszünk mások helyett, hogy segítsék egymást.

 47. Adrian - mondta

  ion: Elmentem hónapig csak az Ubuntu, de még mindig, ha van vendég egy srác zavaros, úgyhogy szeretnék látni a tutorial telepíti a Windows XP-ben Virtualbox Kiwi de ... az USB támogatást! Egyébként, hogy nincs chichirez! Láttam valamit a YouTube-on megosztott mappa, de nem az a megoldás megfelel nekem. Érdekel módosításával módszer a nyílt forráskódú VirtualBox PTA USB támogatással rendelkezik.

  VirtualBox ugyanaz Linux is ugyanúgy működik, mint az egyik a Windows, és nézd azonos, a telepítés a Windows olyan, mint lenni windows.Noi tettek egy sor tutorials VirtualBox találunk a dobozban Egészen "keresi Videotutorial.ro ..." írsz virtuális doboz belépsz, és meg fogja találni azt, hogy még egy bemutató a Windows XP sp3 (készült virtuális doboz, de Windows) Mi a különbség a linux, így telepítése VirtualBox egyébként vele dolgozni, vagy telepítése operációs rendszer olyan, mint a windows! A telepítéshez Virtualbox rákattintunk tartozékok (tartozékokat), majd a Hozzáadás / Remouve ... és írja be a doboz felső jobb oldali ablakban VirtualBox telepítése és ennyi, vagy telepítheti szinaptikus A csomag menedzser, csak írni a keresést, vagy keressük meg A román VirtualBox jelölőnégyzetet előtte és üzembe helyezése.

 48. webdan - mondta

  Plesan:
  Webdan Cristi hív téged valahogy?
  Nem tudom, én nem tudom, hogy tegye ki ...
  Úr Cristi nézte egy ideig minden tisztelet neki és a. teszi.
  Ha olvasni is azt mondtam, hogy megpróbáltam sok mindent, és kidolgozása.
  Ez egy adott betegség rómaiak okosabb ... hiszünk mások helyett, hogy segítsék egymást.

  Lehet, nem akarom megsérteni, vagy gúnyolódni tine.Am látta, hogy véleményezzék a nick, de hidd el nem olvastam, hogy mit scris.Na, amit írsz, Nem vagyok Einstein, de beidegzett testvérek után a második világháború, akik már végzett űrhajó épített számítógépeket, és véget ér a 2009 és kérjen segítséget, mert nem tud csatlakozni a Linux internet.Pai kurva milyen Szeretnék gratulálni neked?

 49. Adrian - mondta

  webdan:
  Lehet, nem akarom megsérteni, vagy gúnyolódni tine.Am látta, hogy véleményezzék a nick, de hidd el nem olvastam, hogy mit scris.Na, amit írsz, Nem vagyok Einstein, de beidegzett testvérek után a második világháború, akik már végzett űrhajó épített számítógépeket, és véget ér a 2009 és kérjen segítséget, mert nem tud csatlakozni a Linux internet.Pai kurva milyen Szeretnék gratulálni neked?

  Plesan: Webdan Cristi hív téged valahogy?
  Nem tudom, én nem tudom, hogy tegye ki ...
  Úr Cristi nézte egy ideig minden tisztelet neki és a. teszi.
  Ha olvasni is azt mondtam, hogy megpróbáltam sok mindent, és kidolgozása.
  Ez egy adott betegség rómaiak okosabb ... hiszünk mások helyett, hogy segítsék egymást.

  Kérlek, megszűnik e viták vezetnek sehova CA! Peaceful BE pajkos, és ha valaki a tudatlanság, és ennyi. Remélem, ez a fasz köztetek 2 van itt. Kérem a jobb megértés és kérem terminál

 50. webdan - mondta

  Adrian:
  Kérlek, megszűnik e viták vezetnek sehova CA! Peaceful BE pajkos, és ha valaki a tudatlanság, és ennyi. Remélem, ez a fasz köztetek 2 van itt. Kérem a jobb megértés és kérem terminál

  Na, ha minden tettem arra fejezzük be, mint cuvine.Deci megismételni a lecke Plesan:
  - Kiwi Linux inspirálta, hogy úgy mondjam, az ubuntu linux.
  - Ubuntu linux korszak lehetőséget pppoe kapcsolatot, azaz a kapcsolatok RDS.Na, most, hogy gondolkodás úr [diák] Plesan?
  Így meg kellett gondolni:
  "Van, várj egy kicsit, hogy nem tudom a kiwi kapcsolat linux.Bun rds ha nem találja, amit szeretek, amikor kerestem, hogy hogyan kell csinálni ubuntu.Aha kapcsolat, így az Ubuntu Linux kiwi származik ubuntu ... ". kerestem a neten az Ön számára egy példát nagyon empirikus kimondja, hogy: Hogyan kiwi cenexiune RDS = linux.Metoda empirikus módszer, hogy megértsék, és a ketrecben lévő tyúkok szeretne explici.Am Sajnálom, de én voltam az egyik, hogy a legtöbb kifejező <a href = "http://www.linuxsoft.ro/wiki/administrare/pppoe_client"aici.BunÉn kész vakmerőség, de Isten bocsássa meg nekem: Hogyan tebuiasca 3 hónap, hogy, hogy van egy hibás egér, így a "Mary"?

 51. Plesan - mondta

  Pt. Század okos hülye comment ...
  A probléma az volt a kapcsolat lemez Retz (a Realtek régebbi).
  Kapcsolatba egy kibaszott gomb jött 30 állt min. Adtam neki egy sört, kaptam egy barát, és egy ember, aki meg tudom hívni, amikor szüksége van rá.
  Kár, hogy nem értik, hogy lehet egy látszólag egyszerű dolgok, de a dolgok nem mindig azok, aminek látszik első pillantásra.
  A józan ész mit vb.
  Sajnálom ADRIAN.

 52. És feladtam linux, mert mindig kér jelszót is állni, és csatlakozik a net kemény f RDS a többi nagy, mint XP.

  • Marian - mondta

   AEAÉs feladtam linux, mert mindig kér jelszót még Siin állni, és csatlakozik a net kemény f RDS a többi szuper xp.

   Én csak a Linux KIWI - jobban működik, mint az eredeti - mint egy álom -, hogy nagyon könnyű conecteza bármilyen jelszót PPPoE Internet - ISP nem említett, és a képernyővédő jelszó - védelme az asztalon, a munka és hozzáférést biztosít mindent, amit csinál az asztalon, akkor távolítsa el még az első alkalom, a telepítés során megkérdezi, - vagy később - bármikor, nézi a képernyőkímélő beállításait, és törölje ... nagyon egyszerű!

 53. "M Zavaros nem tudom, mit tegyek, vagy xp amely problémák vírusok és anti-vírus a neten ... vagy a linux.

 54. Tudja valaki, ha ez egy Linux-jelszó és felhasználó nem kell, hogy be vagy ki lehet kapcsolni?

 55. Anubis - mondta

  Van egy kérdése ... pl ha én a Windows telepítve van, majd törölje és telepítse linux nyerni ... a többi felosztása mit történik ... Úgy értem, törölni mindent? Pl. telepíteni és hol akarok? de nem más fontos adatokat, és nem akarom elveszíteni őket.
  Köszönjük!

 56. Nem tudom, az biztos, hogy törölje az összes, ha egy kemény, de ha xp és linux futhat párhuzamosan, amikor elindul megkérdezi, hová akarsz menni.

 57. Adrian - mondta

  Anubis: Van egy kérdése ... pl ha én a Windows telepítve van, majd törölje és telepítse linux nyerni ... a többi felosztása mit történik ... Úgy értem, törölni mindent? Pl. lehet telepíteni, és ahol én akarom? de nem más fontos adatokat, és nem akarom elveszíteni őket.
  Köszönjük!

  Minden olyan rendszer, amely a Vista XP vagy Linux telepíthető partíciót törli az adatokat a partíció! A rendszernek szüksége van nehéz üres hely, ha tesz a rendszer partíción már van valami rajta, akkor törli a partíciót telepítés!

  • Jelentéktelen - mondta

   Adrian:
   Minden olyan rendszer, amely a Vista XP vagy Linux telepíthető partíciót törli az adatokat a partíció! A rendszernek szüksége van nehéz üres hely, ha tesz a rendszer partíción már van valami rajta, akkor törli a partíciót telepítés!

   Nem értek egyet.
   Itt a tudnivalókat az Ubuntu a partíció, ahol a Windows nem töröl semmit.
   https://www.videotutorial.ro/?p=2402
   "Hogyan telepítsük Ubuntu Linux Wubi anélkül, hogy a Windows ..."

   Adrian Burlugeanu ........ landpc.wordpress.com

   A logót is: "Azt hiszed, mindent tudsz a PC?"
   Én mondom, senki, semmi sem tudja mindent.

   Albert Einstein mondta:
   "Minél többet tud, annál több marad, hogy tudja"
   "Mindent meg kell a lehető legegyszerűbb, de nem egyszerűbb, mint az."
   "A lényeg az, hogy ne hagyja abba, hogy a kérdéseket."

   Köszönöm, amit csinálsz.

   • Adrian - mondta

    Jelentéktelen:
    Nem értek egyet.
    Itt a tudnivalókat az Ubuntu a partíció, ahol a Windows nem töröl semmit.
    https://www.videotutorial.ro/?p=2402
    "Hogyan telepítsük Ubuntu Linux Wubi anélkül, hogy a Windows ..." by Adrian Burlugeanu ........ landpc.wordpress.com a logó: "Azt hiszed, mindent tudsz PC? Mondom néktek, senki, abszolút senki tudja az egészet. Albert Einstein mondta: "Minél többet tud, annál is, hogy tudja," "Mindent meg olyan egyszerű, mint lehetséges, de nem egyszerűbb, mint ezt." "A lényeg az, hogy ne hagyja abba be kérdéseket feltenni. "Köszönöm, amit csinálsz.

    Ha megnézed, akkor látta, hogy a bemutató nem a tényleges telepítés, ahogy lennie kell telepíteni a rendszert, de ez a fajta a virtualizáció, a vetélkedés, vagy amit akarsz hívni. Nem helyes, hogy az, mert nincs semmi, és nem hiszem, hogy meg tudja csinálni! Amikor a rossz az én hibám, és veszek cerscuze, de most tényleg nem ez a helyzet! Legyen óvatosabb a jövőben ne tegye ki magát a megbeszéléseken, amelyek nem érintik meg! Állt Wubi verzió, ha a Linux támogatja az összes változatának Wubi, és ez nem csak 3 ditributii (nem számít ujj) lehetővé teszi, hogy erre a célra a Wubi. Tehát ez nem egy általános eset, és ezért nem alkalmazható tuturoro disztribúció, így a beavatkozást nem értelmetlen.

    • Adrian:
     Ha megnézed, akkor látta, hogy a bemutató nem a tényleges telepítés, ahogy lennie kell telepíteni a rendszert, de ez a fajta a virtualizáció, a vetélkedés, vagy amit akarsz hívni. Nem helyes, hogy az, mert nincs semmi, és nem hiszem, hogy meg tudja csinálni! Amikor a rossz az én hibám, és veszek cerscuze, de most tényleg nem ez a helyzet! Legyen óvatosabb a jövőben ne tegye ki magát a megbeszéléseken, amelyek nem érintik meg! Állt Wubi verzió, ha a Linux támogatja az összes változatának Wubi, és ez nem csak 3 ditributii (nem számít ujj) lehetővé teszi, hogy erre a célra a Wubi. Tehát ez nem egy általános eset, és ezért nem alkalmazható tuturoro disztribúció, így a beavatkozást nem értelmetlen.

     Én nem állítom, hogy pontosan tudja, mit fog telepíteni a Wubi, de tudom, hogy a fejlesztők azt állítják, hogy a program telepítése Ubuntu a Windows, mint bármely más programot, és minden ugyanaz, és törölheti is ..
     Pontosabban, a telepítő létrehoz egy ~ 8gb hogy partíciót linux megjelenik Wubi telepített programok a Vezérlőpult, így is eltávolítja, és telepítse GRUB bootloader.
     A csomagtartó, hogy melyik rendszert indítsa el, akkor van egy dekompressziós fájl / partíció a Linux, és adja meg a linux .. Szóval ez arra utal, automatikusan mozog egy kicsit lassabban, mint a normál telepítés, és nem úgy viselkedik, mint egy Windows-programban, hogy nem indítja a Windows-2click az ikonra az asztalon ... ami valójában nem is létezik ..
     Egyébként a lényeg a könnyű telepítés / eltávolítás, mert sokan félnek a kilátás telepítése Linux és annak valószínűsége, hogy elveszti az összes adatot a HDD-n ... de ez egyfajta virtuális gép beállított, amire szükség van, az a mínusz mert a rendszer nem mozog, mint egy normális szerelés.

 58. dumitru32 - mondta

  Anubis: Van egy kérdése ... pl ha én a Windows telepítve van, majd törölje és telepítse linux nyerni ... a többi felosztása mit történik ... Úgy értem, törölni mindent? Pl. lehet telepíteni, és ahol én akarom? de nem más fontos adatokat, és nem akarom elveszíteni őket.
  Köszönjük!

  Lehet, hogy ugyanazt a hardvert és az XP és Ubuntu, meg kell, hogy töltse le és futtassa Wubi (úgynevezett alkalmazás).
  És ha azt akarjuk, hogy XP helyett Linux-on. telepíti az új operációs rendszer formázni a partíciót (általában a C meghajtó).
  És ha telepíti ugyanaz az operációs rendszer ugyanazon a kemény második XP és egy Linux-on. Azt hiszem, ez lesz a katasztrófa a comp.

 59. Azt akarja tudni, Inst. Linux helyett XP, és törli a többi logikai rész D, E ..., azt hiszem, tudni akar.

 60. Neagh - mondta

  AEA:
  És feladtam linux, mert mindig kér jelszót még Siin állni, és csatlakozik a net kemény f RDS a többi szuper xp.

  Amikor telepíti a Linux, azaz Ubuntu, propriuzis a telepítés megkezdése előtt megkérdezi, hogy szeretné, hogy automatikusan, vagy a felhasználó bejelentkezési és parola.Nu csak meg kell jelölje a lehetőséget, hogy már telepítette a rendszert convine.Daca le kell tiltania naplózása systemsettings.Nu belemenni a részletekbe, mert tudom használni Kubuntu / KDE4, és valószínűleg eltér kiwi hitelesítési rendszer, de a legtöbb kell, hogy egy opció, amely lehetővé teszi a bejelentkezési jelszó kérdezés nélkül.

 61. Anubis - mondta

  AEA Ez így van ... tudom ..., hogy törölje a C meghajtón, és tartsa linux ... de tudom, hogy a változás formatu a C meghajtón ... és arra gondoltam, hogy lehet változtatni, és egyáltalán, akkor esetleg törölni az összes .... Ha jól értem ... Én newbie még documantare időszak ...
  logikátlan bocsánat, ha kérdezni, de szeretném tudni, hogy mi vár rám.
  köszönöm

 62. Neagh - mondta

  Anubis:
  Van egy kérdése ... pl ha én a Windows telepítve van, majd törölje és telepítse linux nyerni ... a többi felosztása mit történik ... Úgy értem, törölni mindent? Pl. telepíteni és hol akarok? de nem más fontos adatokat, és nem akarom elveszíteni őket.
  Köszönjük!

  Megmondom, hogy mi történik a disztribúció * Buntu valószínűleg nincs nagy különbség, hogy mások.
  Linux látja első fizikai merevlemez eszköz „hda”, második merevlemezt, ha van „MFB” és partíciók „hda0,2”: a második partíció az első harddisk.Acum láttam megjegyzi „ADS” helyett „hda” Különben is, a telepítő program kezdődik, amikor úgy dönt, hogy partíciót manuálisan particionálás a lemezt partíció kerül bemutatásra minden leletek és Megjegyezzük, ahogy mondta: „hda *”. elvben intuitív folyamat, kattintson partíció-szerkesztés és válaszd-e vagy sem partíciót fogja használni, és hogyan lesz folosita.Exemplu: először formázott partíciót XP FAT32 második NTFS partíció, a harmadik pedig tegye Linux (szabad hely) ebben az esetben az első partíció úgy dönt, hogy lehet használni, mint partíció FAT32 ha azt szeretné, hogy elérhető linux egy csatolási pontot (különben nem tud hozzáférni), például „/ c” NTFS partíciót, úgy dönt, hogy használja azt NTFS, logikai, és hogy csatolási pont „/ d” és nagy gondot nem bi fezi a két épületek formatarea..atunci mindent elveszít ... Bővebben szabad hely lesz használva ext3 vagy ext4, akkor a csatolási pont „/”, ez lesz a gyökér rendszer ellenőrzi a formázás szükséges, és ennyi legyen tot.Vei figyelmeztetett, hogy nem hozott létre a swap partíciót, de ha 1gb ram nevoie.De nem is érdemes létrehozni egy külön partíciót az. „/ Home” abban az esetben, ha csinál egy rendszer-visszaállítási azonban kezdetnek elég.
  A telepítés során, ha a bootloader "GRUB" úgy véli, hogy vannak más operációs rendszerek a merevlemezen telepíteni GRUB az MBR, és hozzon létre egy menü közül lehet választani optiunilr elérhető csomagtartóban vagy linux / windows.Ordinea a A lehetőségek a menü szerkesztő root megváltoztathatja a / boot / grub / menu.lst vagy grafikus programokat.
  * Buntu nemrégiben áttért a GRUB2 itt a dolgok még nem olyan fejlett szempontjából konfigurációs.

 63. Mit telepítés mérhető pontosabb.

 64. Neagh - mondta

  AEA:
  Mit telepítés mérhető pontosabb.

  Csatlakozási pont egy olyan fájl, amely minden harddiskul.Mai töröljön minden fizikai eszköz, hdd, cdrom, usb a hozzáférés kell montat.Montatul ez a hozzáférést a tartalmát a készülék, és a 2 módon csak olvasható vagy írható / scriere.Si kell felszerelni, léteznie kell egy hely elérhető. ez, mint egy fisier.Unele eszközök (CD-ROM, USB) automatikusan telepíti, mások szerelt manual.In Linux root fájlrendszer jelképezi "/". Szóval lehet egy partíciót a "/ c". specifikus telepítési és automatikusan létrehozza pont montare.Daca nem adott, a telepítés után is létrehozhat csatolási pontot root (a felhasználó nem tud írni a root), és szerelje leválasztani partíciókat külön programok, mint például a Mount manager.In alapvetően bármi lehetséges, csak a türelem és a kitartás a keresés ...
  Mint a "kíváncsiság" idegesítő ez a cucc .. Azt lehet mondani, hogy még hamarosan nem tudta eltávolítani a CD-t a meghajtóba, amíg nem szétszedni .. csak nemrég bevezetett egy script, ami automatikusan leszállt és CD kiadása, ha megnyomja a gombot. Sokan nem értették a logika ezt a dolgot ..

 65. Tomita - mondta

  Sziasztok! Bár windows xp licenc sp2 a bemutató, mert áttért a linux ... KIWI LINUX.Eu jól kijönnek vele, és ők boldogok, ezért használja ezt az operációs rendszert, nagyon tetszik mult.O csak Én kérdés: Hogy ACTV (használt) BitTorrent linux? Köszönjük!

 66. AEA Előre is köszönöm a segítséget - mondta

  Már számítani, hogy mennyi ideig kezd, mint a xp és linux gyorsabban.

 67. nykos - mondta

  Van olyan program, mint "nLite" megváltoztatni a telepítés előtt a Linux, mint a Windows?
  Sz őszinte Szeretem ubuntu, és azt szeretném tudni, ha én is őket 7 Windows felület (az interfészek, a munkakörnyezet is vonzóbb windows) kell már túl nagy kérés, de ez jó, hogy kérje

  • Adrian - mondta

   nykos: Van egy program, mint a "nLite" megváltoztatni a telepítés előtt a Linux, mint a Windows?
   Sz őszinte Szeretem ubuntu, és azt szeretném tudni, ha én is őket 7 Windows felület (az interfészek, a munkakörnyezet is vonzóbb windows) kell már túl nagy kérés, de ez jó, hogy kérje

   A szoftver, ami nLite nem tudom, hogy van, én csak tudom, néhány oldal, kívül, hogy megadja neked possibillity szabni minden Linux-disztribúció, de megköveteli meghívást, és nem nyitott a hétköznapi felhasználók számára. Ahogy 7 Windows felület a Linux, van Linux tűnhet 100 szer jobb, mint a Windows 7 a hatások százszor szebb, és nem iszik, mint fogyasztó ércek, mint a Windows. Keresés a google linux linux Témák Témák vagy belépő customize.org ahol lehet választani több száz téma.

 68. Marius - mondta

  Jó. Hogyan tudom telepíteni linux, ha például van egy kemény cél. Szükségem van egy bootolható CD-t?
  Ms előre!

  • Adrian - mondta

   Marius: Szia. Hogyan tudom telepíteni linux, ha például van egy kemény cél. Szükségem van egy bootolható CD-t?
   Ms előre!

   Ön 2 módszerek nyújtunk bemutató

   Egyikük EZ (Kattintson erre, hogy a szó bemutató és nézni)

   A másik út az, EZ (Csak kattintson a szó, hogy ez eléri a bemutató)

   Van egy csomó oktató Linuxon, hogy megtalálja őket, akkor csak meg kell írni a szót, a Linux a "Search videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban, és adja meg.

 69. édesség - mondta

  PC, ha én már nem olvassa a CD tr hogy inst és WinXP?

  • Adrian - mondta

   édesség: Ha a pc már nem olvassa a CD TR inst és a Windows?

   Attól függ ... ha ez a Windows hibája, akkor meg kell telepíteni a Windows ... ha ez nem a te hibád attól tartok, meg kell vásárolni egy másik CD-ROM (optikai meghajtó)

 70. alex - mondta

  te vagy a legmenőbb tanultam minden

 71. Hello! Adrian hogyan tehetek, hogy a közvetlen szerelhető NTFS partíciót anélkül, rájuk kattintva (pl. KND Start rendszer, nem találok torrent kliens partíciót PTR mag). Úgy értem, megpróbáltam linux PC OS és voltak közvetlenül szerelt NTFS patition egy ellenőrzési lehetőséget, vagy valami. MS

  • Neagh - mondta

   Nemo:
   Hello! Adrian hogyan tehetek, hogy a közvetlen szerelhető NTFS partíciót anélkül, rájuk kattintva (pl. KND Start rendszer, nem találok torrent kliens partíciót PTR mag). Úgy értem, megpróbáltam linux PC OS és voltak közvetlenül szerelt NTFS patition egy ellenőrzési lehetőséget, vagy valami. MS

   Ha szeretné látni a alapértelmezett NTFS partíciókat, a telepítés nyilatkoznia kell őket, hogy milyen típusú partíció fogja használni, és a lényeg a telepítés montare.Trebuie partíciók kézi összeállítását választod eléréséhez ezek a disztribúciók optiuni.Unele vizsgál, és csatolja az összes partíció Keresse meg őket, mások elhagyják a felhasználó választás, ha azt akarja, hogy használja őket, vagy sem.

  • Adrian - mondta

   NemoHi! Adrian hogyan tehetek, hogy a közvetlen szerelhető NTFS partíciót anélkül, rájuk kattintva (pl. KND Start rendszer, nem találok torrent kliens partíciót PTR mag). Úgy értem, megpróbáltam linux PC OS és voltak közvetlenül szerelt NTFS patition egy ellenőrzési lehetőséget, vagy valami. MS

   Hamarosan lesz, hogy egy bemutató, hogyan kell csinálni, hogy amikor csomagtartó Linux partíciók, hogy még mindig a PC-NTFS típusú automonteze

   • Francisc - mondta

    Adrian: Hamarosan lesz, hogy egy bemutató, hogyan kell csinálni, hogy amikor csomagtartó Linux partíciók, hogy még mindig a PC-NTFS típusú automonteze Idéz nekem

    Tedd meg. Ne a tutorial. Mivel láttuk itt, és mi következik, a Linux, lehet átalakítani magam. De elvárják, hogy esik ablakok igen hosszú (kb. 2 év + / - 2 hétfő - már nem emlékszem pontosan.) Lássuk. Tudok meggyőzni. De jó lenne olyan unalmas nélkül Bill. Van egy kis hiba, nem kis sebezhető anélkül, hogy jelentős támadás nélkül niscaiva fertőzés nélkül, stb ... Lenne egy hiábavaló élet.

    • Adrian - mondta

     Francisc:
     Tedd meg. Ne a tutorial. Mivel láttuk itt, és mi következik, a Linux, lehet átalakítani magam. De elvárják, hogy esik ablakok igen hosszú (kb. 2 év + / - 2 hétfő - már nem emlékszem pontosan.) Lássuk. Tudok meggyőzni. De jó lenne olyan unalmas nélkül Bill. Van egy kis hiba, nem kis sebezhető anélkül, hogy jelentős támadás nélkül niscaiva fertőzés nélkül, stb ... Lenne egy hiábavaló élet.

     Azt is Linux dőljön hátra. Security, de nem jelenti azt, hogy új a Windows-felhasználó, akkor nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy aialalta nem tud mit tenni, ha ez megtörténik, akkor, mit jelent a másik, és így tovább. Hogy valóban engem magáévá ezt a rendszert, az a tény, hogy minden új, és én nagyon sokat kell tanulni. Nem lehet megunni, hogy

     A Windows minden szerénység már mondani, én lettem a faluban, azt csinálok, amit akarok, és amire szükségem van, semmi izgalmas. Azt lehet mondani, hogy elértük azt a pontot, ahol az ablakok unatkozni. Másik álmom, hogy egy Mac OS valódi, de amíg nem engedheti meg magának, hogy így kell várni egy újjászületett május egyszer ... ez túl drága.

     • Francisc - mondta

      AdrianLe és a Linux dőljön hátra. Security, de nem jelenti azt, hogy új a Windows-felhasználó, akkor nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy aialalta nem tud mit tenni, ha ez megtörténik, akkor, mit jelent a másik, és így tovább. Hogy valóban engem magáévá ezt a rendszert, az a tény, hogy minden új, és én nagyon sokat kell tanulni. Nem lehet megunni a Windows teljes alázatossággal Elde már mondani, hogy én lettem a faluban, azt csinálok, amit akarok, és amire szükségem van, semmi izgalmas. Azt lehet mondani, hogy elértük azt a pontot, ahol az ablakok unatkozni. Másik álmom, hogy egy Mac OS valódi, de amíg nem engedheti meg magának, hogy így kell várni egy újjászületett május egyszer ... ez túl drága. Idéz nekem

      Értem. Azonban az, hogy ez egy teszt, és a kihívás ebben a szakaszban. És tette bravúrral. Jó neked.

 72. Ok, egyébként én oldotta meg a problémát NTFS Configuration Tool.

  • Neagh - mondta

   Nemo:
   Ok, egyébként én oldotta meg a problémát NTFS Configuration Tool.

   Van egy program, telepítheti szinaptikus MountManager, és szerelje fel az eszköz típusára és partitii.Dar tapasztalat mondani, hogy könnyebb meghatározni partíciót telepítés közben, csak megpróbál más programokkal.

 73. Iohann - mondta

  Tettem linux (kiwi) a múlt héten az év comp dual boot XP és működött rendben van, egy kicsit nehezebb, mert van egy régebbi számítógép, de simán ment, persze, hogy utolérte a pppoeconf de nem lehetetlen, és támogatja a net, jött a frissítés Karmik hiszem koala (volt néhány probléma év plusz), és telepítettem, de amikor feltettem, hogy az állandó kiwi rendszer leállt, és nem netul (csak linux kiwi) nem egyszerű, nem kiwi frissíteni egy másik változata.
  Én net a mega RDS 50 10 perccel AMI esik netul ancontinu.Nu megoldani, mint újra vagy helyreállítása és a kapcsolat.
  Kinek van megoldás tartozom ...

 74. Sorin - mondta

  Cristi Hello!

  Kezdetnek szeretnék gratulálni pt.VIDEOTUTORIALE nagyon hasznos.
  Szeretnék telepíteni videotutorial meghajtók "Linux SLAX-UBUTU WIFISLAX-linux-KIWI" tiszta oldalra Atheros WIFI 5007EG ACER ONE AOA150.Nu csatlakoztatom, mert nem ismerik alig internet.Sunt lemez kezdet
  úton a Linux operációs rendszer és származékai el.O a részben talán a virtuális és fuction jól ... de .. valami nem ismerte Atheros 5007 EG, és azt mondja nekik .... A welcome injekció vagy telepíteni pt. Én és én egy videotutorial. Nagyon köszönöm.

 75. Gilbert - mondta

  Jó. Van egy kérdésem a Kiwi. Ha telepítve van a Kiwi, és az elérni kívánt keresztül Radmin távoli egy másik számítógép a Windows .. mi esélye van, és milyen megoldások ebben az esetben.

 76. robert - mondta

  Tehát, ha telepíteni a VirtualBox .. D törlök mindent Én a partíciót?

 77. Az Internet a UPC, alig csatlakozni az internetre ...?

  és szép tutorial:>

 78. Hello! f legjobb honlap nagyon hasznos, tisztában vannak az összes videót! szerencsét a jövőben!
  * Van egy kérdésem, ha nem tud a Linux telepíthető mmorpg játék, már így időről időre ... ez kompatibilis? vagy inkább nem tudod, Linux, és mit lehet tenni az XP.?

  * És a kérdés, hogy én már letöltött linux.iso hogyan írunk CD bootolható CD-n. Nagyon köszönöm!

 79. Frenchy - mondta

  Ozzie tud játszani, és telepíteni egy Windows alkalmazások Linux telepítése PlayOnLinux vagy bor (egyes alkalmazza, hogy utánozza windowsu short ... mondta), persze követelmények valamivel magasabb, mint az ablakok, meg a YouTube-on és a Google ptr. További információkért és k mit Burn bootolható CD Image.

 80. Szeretnék törölni a Linux operációs rendszer van telepítve a partíció
  d, a C partíciót, és a partíciót windows xp Én hordozó különböző panel programokat és adatokat.
  Hogyan csinálják ezt a törlést?

 81. francezu - mondta

  Ionel: Szeretnék törölni a Linux operációs rendszer van telepítve a partíció
  d, a C partíciót, és a partíciót windows xp Én hordozó különböző panel programokat és adatokat.
  Hogyan csinálják ezt a törlést?

  formázni a D partíciót, majd telepítse újra a Windows bootloader!

 82. Adelin - mondta

  ez van telepítve a Windows XP?

  • Adrian - mondta

   Adelin: Ez a telepítése a Windows XP?

   megzavarja a dolgokat, az operációs rendszer egy operációs rendszer. Nem minden operációs rendszerek a Windows? Több operációs rendszer: Windows, Linux, Mac OS X Kiwi Linux egy operációs rendszer, és nem a Windows! A Windows csak a neve, az operációs rendszer és az. Ha szeretné telepíteni Ubuntu Linux vagy Kiwi vagy, írj a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: install ubuntu linux a dual boot Windows XP-vel, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató, amit keres, vagy ha úgy gondolja, hogy túl kemény, és nem mindent megtesz, hogy tudja kezelni a megfelelő keresőmezőbe bemutató: Hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux Wubi anélkül, hogy a Windows, akkor adjuk meg és meg fogja találni video tutorial. Olvassa el a szöveget felett minden bemutató, akkor rengeteg választ és hasznos információkat.

  • Adelin: Ez a telepítése a Windows XP?

   Ahogy láttam a Windows, de nem Linux tutorial. és nincs telepítve windows.daca szeretné próbálni, hogy nézd itt https://www.videotutorial.ro/?p=2402

  • francezu - mondta

   Adelin: Ez a telepítése a Windows XP?

   Először a Windows egy operációs rendszer, mint a Windows telepíti könnyen adja, csak hogy némi ismerete info.

 83. mostwanted - mondta

  Fájlok átvitele a virtuális valós rendszer, ahol a Kiwi linux fut?

  • AdrianGudus - mondta

   mostwanted: Hogyan átvitel fájlokat a virtuális valós rendszer, ahol a Kiwi linux fut?

   Ha írni, hogy a doboz jobb felső cautaredin megtalálja a bemutató!
   "Hogyan lehet megosztani a valós és a virtuális rendszer Ubuntu" Bár ez az Ubuntu csinál ugyanaz, mivel ez alapján az Ubuntu Kiwi

   • mostwanted - mondta

    AdrianGudus:
    Ha írni, hogy a doboz jobb felső cautaredin megtalálja a bemutató!
    "Hogyan lehet megosztani a valós és a virtuális rendszer Ubuntu" Bár ez az Ubuntu csinál ugyanaz, mivel ez alapján az Ubuntu Kiwi

    van, köszönöm!

 84. Daniel - mondta

  ahol látom magam veled linux elég favorabli?, de szeretném tudni, hogy bizonyos kérdésekben! astpt pm [Email protected]

 85. Hello. Volt a Windows Vista telepítve nehéz. Most megpróbáltam telepíteni XP, de nem teszi lehetővé, hogy ez egy nehéz SATA meghajtók SATA és a számítógépet. ez egy régebbi számítógépet, de nem nagyon régi. Megpróbáltam discketa, de azt hiszem, jól választott SATA drivereket. Én találtam az alaplap: ASUS. Most azt akarom, hogy a Linux telepítéséhez. Hogyan kell csinálni? mint a Windows? Köszönöm szépen.

  • Marian - mondta

   Hello mindenkinek! Javasoljuk, KIWI Linux és 9.04 10.08 készült Ubuntu - úgy működik, mint egy álom, és remélem, hogy illik neked. LINUX - nem minden disztribúció tartalmazza, de a legtöbb a munka és az élő CD - azaz fut, amíg a számítógép be van kapcsolva, amit winows nem -, valamint Linux, ez azt jelenti, hogy meg tudjuk győzni, hogy Demo mód - Live CD , ahol lehet majd telepíteni. Meg kell ellenőrizni BIOS - indulni az első és aztán majd válassza a "próbál módosítása nélkül PC" türelemmel néhány percig, és a Linux fut a CD párhuzamosan RAM van telepítve, mint a Linux live. Ha minden rendben lesz - felismerés hardver - akkor telepíthető közvetlenül a Windows, saját partíció - Belül a Windows - és akkor 2 operációs rendszert, hogy válasszon indításkor. Tedd, amit szeretnék. Sok sikert kívánok, és BAFTA!

 86. Mintha már Ubuntut telepített Windows számítógépen.

  • Marian - mondta

   alex:
   Mintha már Ubuntut telepített Windows számítógépen.

   Hello dear ALEX!

   Örülök. érdeklődés és kérdések. A Windows operációs rendszer "okos és ügyes" - nem lehet telepíteni, ha a "szaga", mint az, hogy a PC - HDD-k annyira különbözik tőle - Nem támogatja a versenyt, deh ... azt akarja, hogy az első és a PT. A telepítés törléséhez SO - eltér a Windows, Bill Gates egyébként nem fogadja úriember - azt szeretnék, hogy az első, a világuralom dolog elve. Ezzel jár, hogy az első telepítés a Windows - második Linux vagy más operációs rendszer. Mi lehet telepíteni Linuxot egy külön merevlemezen - A 2 század - ajánlott, még akkor is, ha a fizikai tér és lehetővé teszik. biztonság a telepítés során, akkor decupleza HDD Windows, akkor elindul mindkettő. Lehet konzultálni más kollégákkal és barátokkal cunposcatori róluk. Érdemes! jól - Marian.

 87. Cosmin - mondta

  szia szuper bemutató, de lehet tenni a cd linux bootbil kiwi?
  köszönöm

 88. cozmaky - mondta

  kiwi linux sajnos meghalt, azt akartam, hogy töltse le a hivatalos honlapon, de ez a hiba: A lap nem jeleníthető meg volt egy jó változata, figyelmen kívül hagyva a hibát, hogy avea.rip kiwi linux.

Trackbacks

 1. [...] A végén hagytam két link: - Ha azt szeretnénk, hogy letölthető Kiwi Linux megtalálható itt - ha azt szeretnénk, egy segítő kéz, készítettem egy linket egy videotutorial. [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.