Hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux CD nélkül bootolható USB stick nélkül

Hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux CD nélkül bootolható USB stick nélkül
4.5 (113) 90.27%

Szia barátok, ma egy videó bemutató, hogy hogyan tudjuk telepíteni az operációs rendszer Linux (Ubuntu Linux a mi esetünkben) anélkül, hogy egy CD-t, DVD-t vagy USB stick indítható. Mert én csináltam az elmúlt egy tutorial Hogyan kell telepíteni a Windows Vista, 7 vagy 8 nélkül DVD-n vagy USB-stick és kérte a megjegyzések rovatban egy nem Linux telepítő CD-t, vagy egy bootolható botot, úgy döntöttem, hogy ez a bemutató.
Mielőtt követi a bemutató fogja mondani, hogy feltételezem, hogy már telepítette a Windows operációs rendszer elsősorban a probabl de szeretné telepíteni Ubuntu vagy más Linux disztribúció. Lehet, hogy van egy régebbi számítógép, amely nem rendelkezik az optikai meghajtó, hogy egy bootolható CD-t annak érdekében, hogy telepíteni és nincs kéznél egy bootolható USB stick vagy egyszerűen optikai meghajtó van törve.
Az első fázisban lesz valószínűleg még egy internet-kapcsolat letölthető a szükséges, vagy ha nincs internet kapcsolat, akkor hívja a barátját, hogy letölthető UNetbootin, EasyBCD és egy ISO kép a Linux operációs rendszer az Ön által kívánt.
Ha megvan a 3 néhány szükséges első lépés az, hogy fut a UNetbootin hogy előkészítsék a terepet. Ez kibontja a szükséges fájlokat telepíteni a Linux operációs rendszer, a Windows partíció, majd módosítsa a rendszertöltő és restart'll a lehetőséget, hogy válasszon a Windows és UNetbootin.
Ha úgy dönt, hogy adja meg a UNetbootin jutunk gyakorlatilag Ubuntu operációs rendszert, de ez fog futni Live módban (nem módosítja a partíciót, de újraindítás után, a beállítások és a változtatásokat az Ubuntu élő elveszíti azt, hacsak nem választotta mint UNetbootin, hogy egy perzisztencia cache)
A vége felé hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan milyen lépéseket kell telepíteni a Linuxot nem CD vagy USB rendszerindító, és ha azt szeretné, hogy a bemutató körülbelül ugyanaz a dolog, de a fő operációs rendszer már telepítve van az egész Linux, ne felejtsük el, hogy kérem ezt a hozzászólások részben ennek tutoril.


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Ionuţ Azt mondta:

  Salut!
  Érdekelne nagyon sok a tutorial változó játékos XBMC egy másik, külső (pl: MX Player). Én is hiszem, hogy érdekes lenne, és az egyik az SD kártyát android segíteni RAM (Memory Ram mellett SD kártya).
  Köszönöm.

 2. A Windows már telepítve használhatja Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi

 3. Adrian Gudus Azt mondta:

  Bogdan: A Windows már telepítve használhatja Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi

  Ha úgy dönt, hogy használja a Wubi nagy hátránya van:
  Mivel a Linux van telepítve a Windows, akkor valódi teljesítményt, hiszen ez kell telepíteni külön partícióra formátum EXT4. A Wubi telepítő nem "natív"
  A második hátrány az, hogy nem tud hozzáférni a partíción lévő adatok telepítését választotta Ubuntu Wubi (amíg a Ubuntu)
  Wubi akkor hasznos, ha azt szeretné, hogy játsszon, hogy teszteljék az Ubuntu, nem telepíti azt.

  • gabridian Azt mondta:

   Wubi telepíteni, és nem feltétlenül a másik partíció partíció telepített Windows.Diferenta, hogy meg kell választani a rendszerindítás operációs rendszer, a Windows vagy Ubuntu.

 4. Adi Ita Azt mondta:

  Én is szeretnék Ubuntu fogadó bemutató !!

  • cristi1973 Azt mondta:

   Ez egyszerű. UNetbootin megy, és az Ubuntut, ne ugyanazokat a lépéseket, mint a Windows. Ahelyett, hogy Grub Customizer Easy BCD használja telepíti a terminál írja be az alábbi parancsokat:
   sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-testreszabót
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install grub-testreszabót

 5. cristi1973 Azt mondta:

  Bravó! Gratulálunk! Nagyon jó tutorial!

 6. andi Azt mondta:

  cristi1973: Ez egyszerű. UNetbootin megy, és az Ubuntut, ne ugyanazokat a lépéseket, mint a Windows. Ahelyett, hogy Grub Customizer Easy BCD használja telepíti a terminál írja be az alábbi parancsokat: sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-testreszabót sudo apt-get update sudo apt-get install grub-testreszabót

  bravo. Köszönöm szépen. Adrian mentesíti Önt a munkából 30 3 percet parancsokat terminál. most már nem egy másik videotutorial például, hogyan kell egy e-mail szerver Linuxon.

 7. Romeo1999 Azt mondta:

  Helló, ha 50 gb tároló partíció, mint te? Úgy értem, hogy hogyan osztja, és hogyan osztja meg a Windows Ubuntului?

 8. nor24o Azt mondta:

  Adrian Helló szeretném kérdezni, ha lehet telepíteni a Windows vagy Ubuntu a szerveren az interneten, azaz sifierele tettem egy szervert, és ahol csak volt egy internetes cenectiune tudtam újra az OS

 9. Edward Azt mondta:

  "Nem sikerült létrehozni a swap space"

 10. Dumitru Azt mondta:

  Anélkül, USB stick !!!! de így is a cím tutorial kibír. WTF ????

 11. wayne Azt mondta:

  ha úgy döntenek, hanem Ubuntu, Fedora és más Linux is telepíteni, dual boot Windows 7?

 12. Edward Azt mondta:

  Sikerült, köszönöm!

 13. Adrian Gudus Azt mondta:

  wayne: Ha úgy dönt, ahelyett, Ubuntu, Fedora és más Linux is telepíteni, dual boot Windows 7?

  Igen, már említettem ez a bemutató!

 14. Adrian Gudus Azt mondta:

  Dumitru: Nem USB stick! de így is a cím a bemutató kibír. WTF?

  Nem tudom, hol látta, hogy én egy USB állomány. Legközelebb nem futnak vezércikk!

 15. Adrian Gudus Azt mondta:

  Korrekció: Nem tudom, hol látta, hogy én egy USB stick. Legközelebb nem fut útmutatók.
  Az oka a hibák önjavító billentyűzet mobiltelefon ...

 16. Costelina Azt mondta:

  Dumitru: Nem USB stick! de így is a cím a bemutató kibír. WTF?

  te nem óvatos,
  és még ha ez a kifejezés azt jelenti, hogy a tiéd?
  Tisztelet és akkor kell tartani ---- -----

 17. cristi1973 Azt mondta:

  wayne: Ha úgy dönt, ahelyett, Ubuntu, Fedora és más Linux is telepíteni, dual boot Windows 7?

  Azt hiszem, ez működik a Linux disztribúció casre grafikus telepítő.

 18. Anderson Azt mondta:

  Adrian Cristi vagy egy félreértés:
  - Mit INT 19h boot loader hiba?
  - Az NMI le van tiltva. Készenléti késleltetési kezdődik. Ellenőrzés az inicializáló kód ellenőrző?
  - Kísérlet INT 19H csomagtartó. Az alaplap már tesztelték, hogy rendben van?
  - Reset megszakított programozható vezérlő?

 19. Nicusor Azt mondta:

  hello .. hogyan kell telepíteni a Windows XP nélkül CD vagy USB?

  • hello ... Nem hiszem, hogy lesz telepíteni XP CD nélkül vagy bootolható stick, próbáltam valamit, és nem működött, azt Cerruti DVD vagy flash adathordozót, amelyen fájlokat, és

 20. Costelina Azt mondta:

  Nicusor: Hello .. hogyan kell telepíteni windows xp nem CD vagy USB?

  in megy virtuális

 21. cristian Azt mondta:

  Helló, Van egy laptop sokáig, vettem a win7 telepítve. A partíció az úgynevezett "egészséges (Recovery Partition) mintegy 15 gb. a win7.
  Probems, hogy a merevlemez kezdett némi zajt, nem túl kellemes. Félek ne hagyj el!
  Hogyan tudom visszaállítani a szél a partíció, annak érdekében, hogy telepítse a másik hdd? Köszönjük!

 22. eu Azt mondta:

  cristianSzia, Van egy laptop sokáig, vettem a win7 telepítve. Egy partíció senumeste "egészséges (Recovery Partition) mintegy 15 gb. a win7. Probems, hogy a merevlemez kezdett némi zajt, nem túl kellemes. Félek ne hagyj el! Hogyan tudom visszaállítani a szél a partíció, annak érdekében, hogy telepítse a másik hdd? Köszönjük!

  "Klónozás a merevlemez, vagy hogy másolja a tartalmát a merevlemez egy másik - video bemutató"
  https://videotutorial.ro/clonare-hard-disk-sau-cum-copiem-tot-continutul-de-pe-un-hard-disk-pe-altul-tutorial-video/

 23. Francis Azt mondta:

  Kérjük, tartsa szem előtt, és a véleményem, és nem egy bemutató vagy egy sor tutorials telepítésével és testreszabásával Drupalului a Drupal CMS egy nagyon stabil 7.22 használata számos olyan híres helyek.

 24. Calin Azt mondta:

  Ön végre kész, hogy mivel megkérdeztem tutorial:

 25. gabibetis Azt mondta:

  Tudom indítani az Ubuntu Windows 8 .Hogyan párhuzamosan disable UEFI?

 26. Alapozom a lemez 16 MB Flash ROM. Vettem Asus p7p55d, volt telepítve a flash memória 16 MB ASUS Express Gate telepítve. Véletlenül töröltem. Valami ötlet, hogy hogyan tudom telepíteni újra? Vagy valaki, hogy ha ez a vírus 16 MB flash ROM-ot? Tudom, de még nem írt, ahol látható, valakit, és én válaszolni nekem ... csak egy ember!

 27. Adrian Gudus Azt mondta:

  ThLegend: Az én ellátással I 16 MB flash ROM. Amikor megvettem p7p55d asus alaplap, feltelepítettem ezt 16 MB flash memória, asus express gate volt telepítve. Véletlenül töröltem. Van valakinek ötlete, hogyan kell telepíteni újra? Vagy nem mindenki tudja, hogy ez a vírus 16 MB flash ROM? Tudom, hogy nem írt, ahol láthatjuk senkinek, de én is ... és én válaszolni egy egyszerű ember!

  Asus Express Gate megtalálható a hivatalos honlapon a gyártó (ha az Asus) Elmész a támogatás szakaszban, keresse meg az alaplap modell alap- és le kell tölteni, hogy az ASUS Express Gate

 28. angyal Azt mondta:

  Próbáltam újraindítani Ubuntu alatt 10.04.4 és nem történik semmi (nem jelenik meg, adja Ubuntu közvetlenül 10.04.4), bepakoltuk iso képet Lubuntu 12.04

 29. Érdekelne unbutu telepítés Linux rendszeren

 30. Razvan Azt mondta:

  Hello, van egy probléma laptopu, megpróbálok bejutni a böngésző, hogy használ-e az IE vagy Google Chrome laptop újraindul, hogy mióta telepítette a játékot Counter Strike globális támadást. Eltávolítottam a játék, minden ugyanaz a probléma van, furcsa, hogy a gőz internetezhetnek csendes. Nem tudok rájönni, szükség van a probléma. Kérem, segítsen nekem, ha stiiti amely lehet az oka.

 31. Edward Azt mondta:

  Azt mondja, hogy sistemų nem tudja eltávolítani a cd-rom particionálás nem akar rendezni

 32. dannyrbk Azt mondta:

  Megvan a legújabb Ubuntu és próbáltam telepíteni, hogy itt, de van egy probléma létrehozásában pertitiilor ... ad nekem egy hiba, amikor akarok átméretezés válaszfalak és nem tudom miért.

  A hiba a következő:
  A felvonószerelő változtatások alkalmazása a partíciós táblát, de nem tudja megtenni, mert a Partíciók ezeken a helyeken nem lehet eltávolítani
  / cdrom
  Zárjon be minden alkalmazást, amely ezeket a rögzítési lehetőség

 33. Costy Azt mondta:

  "Nem található tartalmazó táptalajon élő fájlrendszer" hibaüzenet telepítésekor ad nekem ez után visszaszámlálás végén meg kell tenni nustiu ms

 34. Marius Azt mondta:

  Lehet, hogy egy bemutató, hogyan kell használni a bootloader a Windows és nem Linux GRUB boot az operációs rendszer párhuzamosan Linux. Köszönjük!

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Sajnos a Windows bootloader nem tudja és nem akarja betölteni a Linux operációs rendszer. Hol láttad magad Corporation (Microsoft), akik pénzt a lerakó támogatása és fenntartása, és még fejlődő kereskedelmi szoftver, amely kompatibilitást, támogatás, elfogadása a koncepció (Linux), hogy elősegítse és támogassa annak csak fordított: szabad szoftver, nyílt forráskódú (open source) szoftverek, ingyenes programok?
   Szeretném, hogy megtörténjen, de attól tartok, hogy a közeljövőben, és még a távoli.

 35. névtelen Azt mondta:

  Tudja, ha kap az NTFS partíciót nem lehetett telepíteni a Windows loader grub és az Ubuntu és az ablakokat kell kimutatni 7

 36. Cosmin Azt mondta:

  Hello. Kérem, segítsen nekem sok a következő probléma: Van egy régi dell laptop c400 aki nem akar elindulni USB. BIOS nem teszi lehetővé. Vannak valahogy képes becsapni a BIOS-t és elindítani a botot? Azt akarom, hogy ezt azért, mert: Én 1 20 gb hdd osztva 2. Azt akarom, hogy formázni partíciót, és nem egy HDD. Ha nem tudod, hogy működik a másolás az Ubuntu D meghajtón, mint a bemutató. Lehetséges, hogy a kép botot és telepítse UNetbootin hogy a bemutató, de használható a beállítási információkat a botot a kép helyett a partíción 2? köszönöm

 37. Teo Azt mondta:

  Saltu,
  Én a Windows 7 (64bits) és a dual boot Ubuntu 13.04, és kinyitom a laptopot, ha kiválaszt ablakok 7 időben, ahogy mondja, miután 30 másodperc boot'eaza ubuntu automatikusan. Hogyan lehet megváltoztatni a sorrendben (ha nem választható ki semmit 30 másodpercig boot'eze automatikusan Windows)?
  köszönöm

 38. győztes Azt mondta:

  Mi ALUT, azt kérdezem magamtól, Sami ubuntu egy régebbi laptop, Pontosan azt tettem, hogy a bemutató, és azt mondom, (kérjük, hogy használja a kernel megfelelnek a cpu) I processzor Intel Celeron 1.7 a 512 rami, xp megyek a gyenge és Mam gondolta, hogy egy linux tanácsot, mit tegyek?
  Köszönjük!

 39. Adelin Azt mondta:

  Hello! Nekem van egy probléma. Volt pcccc windows xp, és tegye a partíció D: A Daemon Tools ablakok 7. Akartam formázni a C: meghajtón Én soha nem mentem. Csináltam egy CD-t a Windows XP és a korábbi nem működik. No csizma. Most már mindkét oldalon teli. Hogyan lehet megszabadulni a Windows XP? Kérem, segítsen nekem mindig nézni, ha van egy probléma!

 40. "Nem található a közegben, amely egy élő fájlrendszer" vége után numaatoarea ... és ez így is marad ...

 41. raykan Azt mondta:

  A telepítés leáll "észlelése fájlrendszerek" összeomlik, fagyasztási idő, nem történik semmi, hagytam egy órát, és nem adja át. (Remélem érted)

 42. cip Azt mondta:

  Adrian ... Van egy hatalmas kérés, hogy te ...
  Szeretnék csinálni egy tutorial szoftver linux ASTERISK. Köszönjük!

 43. flas ^ Azt mondta:

  És ha nem egy másik operációs rendszer és a HDD formázás és szeretné telepíteni az Ubuntu és a merevlemezen maradnak, hogyan kell csinálni?

 44. Ady Azt mondta:

  Hi Adrian, telepítettem mindent bemutató, de nem select boot ubuntu, a billentyűzet nem működik nem tudom, miért, mert különben a billentyűzet rendben van, mit tehetek?

 45. Cosmin Azt mondta:

  Van egy kérdésem. Miért mindig az angol nyelv? Ha programu lehetősége van a román nyelv, miért az angol nyelv?

  • Alex Azt mondta:

   Adrian de nem magyarázat, hogy azt hiszem adna, és ez az, hogy nem minden helyszínek puha román és így inkább és az, hogy az angol nyelv használata a román nyelvet. Azt hiszem, kezdem megszokni. IT sok angol szó, hogy ha használják őket, amely a román fog furcsán hangzik. Plusz a fordítás nevek nem mindig helyes. Természetesen ez csak az én véleményem. Adrian lehet más magyarázata

 46. TASE Azt mondta:

  Megpróbáltam telepíteni az Ubuntut 7 győzelem, minden ment tökéletesen. Befejezés előtt figyelmeztetni nekem, hogy nem tudja befejezni a boot betöltő telepítését és használni egy másik eszközt. Van két merevlemez. Próbáltam neki a boot telepítés ugyanabban kemény töltő van telepítve, ahol a győzelem. Arra figyelmeztet, hogy ez a hiba betöltése a boot loader. bár látom nem engedi befejezni a telepítést. Követtem minden lépést pontosan. Megpróbáltam háromszor. Lehet, hogy megpróbál egy másik Linux? Várok választ. Köszönöm.

 47. Pete Azt mondta:

  Helló,
  Használjon egy külső USB hálózati kártya ST Lab és forgalmazás instalez.Folosesc nem is beszélve, hogy az Ubuntu 14.04.De és CD driver a hálózati kártyát, de nem engedett ... ha megoldások azt szeretném kérni, hogy adjon nekem egy segítő kéz ... köszönöm

 48. Jó. Van egy kérdésem: Ha telepíteni Ubuntu kell két a merevlemezt?

 49. Eugen Azt mondta:

  Néztem, és nem találtam semmit. Windows nem indul el, és én csak praktikus Android telefon egy SD kártya 4gb, és az internet. Mit tegyek? Hogyan kell telepíteni az operációs rendszert a PC-n

 50. Okas Azt mondta:

  Ady, ha vezetsz, és a billentyűzet USB. be, és keressük a Bois hogy Seter ahol usb engedélyezni kell. Sikerek

 51. győztes Azt mondta:

  Kubuntu de most szeretnék egy Slackware három harduri.iar win 7 Bár nincs bemeneti vagy hardver kérdezi meg, hol akarok menni.
  Az én hibám, hogy nem espect néhány lépést, hogy láttam egy tutorial.
  nagyon geu eldönteni, hogy mi kicsit, miért szeretem a néhány DWD-uiri palackok. Kaptam pár, hogy nem egyszerűen telepíthető. vea Ezért kérem Önt, hogy csinál egy bemutató, hogyan kell telepíteni egy másik Linux linux cd nélkül DWD, stb
  mjultumesc akkor az oktató kapsz az allél van egy nagyon világos módon megmagyarázni magamnak ami engem keresnek tutorok

 52. győztes Azt mondta:

  Próbáltam, hogy de semmi uf akarja megnyitni ezt UNetbootin bár vett szakasz linux
  dev csomag mondja, hogy nem!?
  Vettem a szoftver center szoftver telepítője, de nem nyitott.
  ha telepíti programelele ötlete, milyen lenne mindent megoldani.
  Egyébként köszönöm a tanácsot

 53. daniel Azt mondta:

  Hello zárom leptop fájlok törlése a slvate a ubutu tudok csinálni amit én töltöttem spatula Adrian ..astept ugye nekem segíteni a borotva ms

 54. cristian Azt mondta:

  nem tudja telepíteni a Windows 8.1ubuntu én csak letölteni, vagy I E (dvd), de rá lehet kattintani elvinni ... .Ha veszem a UNetbootin letölteni UNetbootin nem nyílik ki a restart ... hol a baj? kösz

  • Costelina Azt mondta:

   Nem lehet egy szoftver ISO képek
   A Windows benne, mint amelyek ezer mindig engem egy kicsit bajban
   névleges teljesítményt vagy magic iso lemezt vagy Daemon Tools

 55. Alexandru Leonte Azt mondta:

  Jó!
  Nagyon hasznos eddig ezerszer lekéstem ceva..ori nem keres ... vagyis .. Szeretném látni, hogyan kell telepíteni ubuntu .. nem cd / usb. Köszönjük!

 56. mamaleone74 Azt mondta:

  Salut!
  Letöltöttem UNetbootin, és a lépések leírt videotutorial van „burkolt”, de miután UNetbootin én újra a számítógépet, és befejezni a munkát, és nem történik semmi XP, Windows XP rendszerindító anélkül dolog leírt videotutorial kiválasztása.
  Az ismertetett módszer csak akkor érvényes bérlet a Windows 7 vagy működnie kell a Windows XP?
  Köszönöm.

 57. Oblomov Azt mondta:

  Követtem el figyelmesen a leírást a bemutató, de amikor újraindul, és válassza UNetbootin jelenik meg:
  beállított root-ignore-floppies / menu.lst
  15 hiba: A fájl nem található
  Nyomjon meg egy gombot a folytatáshoz ...
  és bejutni bonyolultabb.
  Egy kis segítség, kérlek!

 58. laurentiiu Azt mondta:

  Ubuntu 14.04 1366 szeretné változtatni a felbontást vagy nagyobb × 768 60 1920 és 1080 × nem.
  Próbáltam különböző módszereket találtak a neten, de semmi nem jön közbe.
  Tudod mit?

  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Meg kell telepíteni a videokártya illesztőprogramok nagyobb felbontást. Lásd, hogy már létezik a helyszínen bemutató „Hogyan kell telepíteni videó illesztőprogramokat Ubuntu” megtalálni a keresőmező jobb felső

 59. Silviu Azt mondta:

  Szia Szeretnék egy tutorial, hogyan kell telepíteni 3 operációs rendszerek, mint a Windows XP, Windows 8 / 32biti és Linux Mint egy lemezre, ha lehetséges, igen, én személy szerint szükség van az összes 3 operációs rendszerek őket Egy leptop, win xp munkát, nyerni 8 személyes és Linux Mint webböngészés .Multumesc .Sincer nem látom, hogy ez lehetséges tri rendszerindító ez annyira más 3 valódi jelentése nélkül a virtuális gép.

 60. Caesar Visan Azt mondta:

  Megtettem mindent láttam, de úgy tűnik, nem BOOT mint UNetbootin és linuxmint opciók. ENTER billentyűt Dau-hiba: hiányzik valami. (Ez történik mindkettő). A probléma az, hogy a Windows nem jelenik 10 és most nem tudok semmit. Segíts, kérlek!

 61. Costel Azt mondta:

  Szia, megpróbálom telepíteni stlinux a UNetbootin újraindítás után, vagy nem támogatott futtatható formátumban érvénytelen Error13
  Partion NTFS fájlrendszer típusa 0x7, mit kell tenni.

 62. Dumitru Azt mondta:

  Szeretném intstalez mellett a Windows 10 és Kali Linux, de én nem vagyok jó ... nem része.

  • Puka Azt mondta:

   köszöntés. Különben is, ha lehet telepíteni egy Linux disztribúció és a nemek közötti 10) 10 ablakok és Xubuntu), hogy mondja meg, hogy szeretnék csinálni, és dual-boot windows10, de nem biztos, ha kell menni ezzel a módszerrel

 63. Radu Azt mondta:

  Salut! Ha én csak azt szeretném, hogy a Linux élni, mint visszatért előtt? Nem Linux és Windows partíciót?

 64. Donose Azt mondta:

  Ahogy krém bot linux telepítve egy USB stick, mint a rendszer telepítve a merevlemezre, így nem ragad bootabil.Daca nem érti a kérdést, kérem, hogy működjenek együtt a gmail

 65. Eugen marian Azt mondta:

  hello my name is Marian árok számít deastea.am új évet kapott ajándékba leptop ubutu Linux telepítve van, de azt hiszem, jó volt, hogy csak akkor jelenik meg scrisuri évben folytatódik AMI minden 4ore vártam, és így, ha láttam, ahogy telepítettem windows7 másik seansa .Mi nem azt mondtam, szeretném, ha antreb lenne a legkönnyebb linux és Windows, mint a kis lafel árok kezdődött érkezik várt választ

 66. Catalin Azt mondta:

  fogadtatás
  Azt próbáljuk helyettesíteni ubuntu a Lubuntu 14.04 14.04 ...
  Régebben UNetbootin, én bottal, meg kell változtatni a boot, nem akar boot után bottal ...
  UNetbootin bemutató már nem létezik?

 67. Stela Azt mondta:

  Adrian
  Azt Ubunte 15.4, és ez ad nekem nagy pb! ... Eltűntem menüsor és nem magához / nyitott program Firefox / Chrome. Először sikerült csinálni, de 2 óra egyáltalán nem! ... Nem reagál a billentyű + f1 megnyitása egy másik terminál és csirke, amelyek már használják mások ...! Egy kollégám azt sikerült egy menüsor, amely lezárja a sudo poweroff és a jelszót, de nem tudja mozgatni Gogo króm a képernyőn megnyílik egyszer, és most sem ad kijárat! Nincs lehetőség, hogy a kis ablak, hogy bezárja, vagy hogyan ecranu? Ha letöltöm a Szoftver Központ és újratelepítése Ubunte át a bp bp kijavítani egy meglévő feltételezve, hogy a menüsor, mint korábban? Abbahagytam Wind 7 volt pb, spunandumi magát Ubuntu nem lesz egyáltalán, ez egy csodálatos 2 hónap ... Észrevettem, hogy megszűnt a menüsáv eltávolítása miatt az aljzatból, mielőtt LAPE-top hely bezárásához teljes ... Minden segítséget?

 68. Iulian Azt mondta:

  Ne lássam videó

 69. Dan Azt mondta:

  Hello. Vettem egy Dell laptop 15.6 "Inspiron 5558 (sorozat 5000) - rendelkezik a Linux operációs rendszer. Nem vagyok túl jó az Ubuntut, de csak akkor lépnek ülés ... ahol a vendég nem csinál semmit, nyilvánvalóan nem működik, akkor nem hozható létre egy fiókot, nem tudja telepíteni programokat, stb ... ez csak egy demo? Mit kell tennem? újra kell telepíteni, vagy ...? Köszönöm a segítséget.

 70. tökfilkó Azt mondta:

  hello, én beiktatott ubuntu hogy a bemutató, hagytam LIVE mód [úgyhogy még nem telepített], de nem megy netul.Conexiunea van wirles beírtam gombot a modemet, hanem azt kérdezi és jelszavát, i- beírtam a jelszót ügyfél [távközlési], de ez nem igaz. tanácsot, kérem?

 71. Handa-Sei Azt mondta:

  Nem látom a lehetőséget, hogy indítsa újra befejezése után UNetbootin, adj tűnik, hogy indítsa újra manuálisan válassza ki a Windows 8 vagy UNetbootin / select UNetbootin nyilvánvaló, de valami úgy tűnik számomra, hogy a Windows szüksége van egy cd, vagy ilyeneket ...
  Tényleg nem értem, mi a probléma, megpróbáltam legalább 5 alkalommal, és Unet képnek letöltés ubuntu, de semmi sem megy ... (

 72. Ionut Azt mondta:

  Hogyan operációs rendszert telepíteni, ha van egy SD DVD vagy botot a Windows, és van egy PC hiba, amely a csomagtartó reporneste.Poti a tábla és adatkábelt, vagy valami?

 73. Gelu Azt mondta:

  Hol van a videó bemutatója?

 74. Gelu Azt mondta:

  Megtaláltam a tutorerial-t, de sajnos nem tudok telepíteni a linux lite-t, tudsz a jövőben megtanulni egy linuxos bemutatót, tisztelettel és sok éven át az 2018-on

 75. Costy Azt mondta:

  Szuper.
  Nem szeretem a Windows-ot. Túl sok kockázat / vírus ... ..
  Azt akarom tudni, hogy lehet-e laptopot használni az interneten. Mint egy Chromebook?
  Egy gyors és egyszerű operációs rendszert értek csak az interneten (gyermekek számára).
  Köszönet előre

  • az alap tendenciája Azt mondta:

   Azt javaslom, hogy windows lite csak az a véleményem, hogy nem köteles ezt az ötletet megvalósítani, de ha internetet akarsz keresni (windows lite), nem adok részleteket, mert nem mindenki fog elfogadni ezt a lehetőséget, még akkor is, ha ezt kockáztatja lehet, hogy nem elegendőek a nemi válaszok ", ami nem működik eléggé, vagy vannak hibák egyes alkalmazásokban" azok, akik részt vesznek a programozásban, amelyek lehetővé teszik bizonyos nyitott ajtók, így végeredményben, köszönöm, amit van.

 76. kor Azt mondta:

  és szeretném, ha nem tudom eltávolítani mxlinux17 nélkül is Stck useb és DVD kemény ubuntu is tesz a másik társ.
  És ez azért van, mert a Linux nem enged meg semmilyen DVD-t.
  Sajnálom, hogy nem érzem jól magát az mxlinux-ban, és meg akarom változtatni ..
  vagy legalább tegye a másik kemény [1Tb] ubuntu mate-t
  Megpróbáltam unetbootin, amikor megérkezett körülbelül 95% tölteni ubuntu Én bezárja a pc
  kérjük, javasoljuk, hogy távolítsam el a mxlinuxot a számítógépről; vagy hogyan kell elfogadni a kettős rendszerindítást az ubuntu mate segítségével

más referenciák

 1. [...] Meg lehet próbálni a UNetbootin, az ISO image az operációs rendszer és a EasyBCD.Eu megpróbáltam és működik. Találtam egy bemutató: https://videotutorial.ro/cum-instalam... -USB-Indítás / [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.