Hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux CD nélkül bootolható USB stick nélkül

Szia barátok, ma egy videó bemutató, hogy hogyan tudjuk telepíteni az operációs rendszer Linux (Ubuntu Linux a mi esetünkben) anélkül, hogy egy CD-t, DVD-t vagy USB stick indítható. Mert én csináltam az elmúlt egy tutorial Hogyan kell telepíteni a Windows Vista, 7 vagy 8 nélkül DVD-n vagy USB-stick és kérte a megjegyzések rovatban egy nem Linux telepítő CD-t, vagy egy bootolható botot, úgy döntöttem, hogy ez a bemutató.
Mielőtt követi a bemutató fogja mondani, hogy feltételezem, hogy már telepítette a Windows operációs rendszer elsősorban a probabl de szeretné telepíteni Ubuntu vagy más Linux disztribúció. Lehet, hogy van egy régebbi számítógép, amely nem rendelkezik az optikai meghajtó, hogy egy bootolható CD-t annak érdekében, hogy telepíteni és nincs kéznél egy bootolható USB stick vagy egyszerűen optikai meghajtó van törve.
Az első fázisban lesz valószínűleg még egy internet-kapcsolat letölthető a szükséges, vagy ha nincs internet kapcsolat, akkor hívja a barátját, hogy letölthető UNetbootin, EasyBCD és egy ISO kép a Linux operációs rendszer az Ön által kívánt.
Ha megvan a 3 néhány szükséges első lépés az, hogy fut a UNetbootin hogy előkészítsék a terepet. Ez kibontja a szükséges fájlokat telepíteni a Linux operációs rendszer, a Windows partíció, majd módosítsa a rendszertöltő és restart'll a lehetőséget, hogy válasszon a Windows és UNetbootin.
Ha úgy dönt, hogy adja meg a UNetbootin jutunk gyakorlatilag Ubuntu operációs rendszert, de ez fog futni Live módban (nem módosítja a partíciót, de újraindítás után, a beállítások és a változtatásokat az Ubuntu élő elveszíti azt, hacsak nem választotta mint UNetbootin, hogy egy perzisztencia cache)
A vége felé hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan milyen lépéseket kell telepíteni a Linuxot nem CD vagy USB rendszerindító, és ha azt szeretné, hogy a bemutató körülbelül ugyanaz a dolog, de a fő operációs rendszer már telepítve van az egész Linux, ne felejtsük el, hogy kérem ezt a hozzászólások részben ennek tutoril.


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Ionuţ - mondta

  Salut!
  Érdekelne nagyon sok a tutorial változó játékos XBMC egy másik, külső (pl: MX Player). Én is hiszem, hogy érdekes lenne, és az egyik az SD kártyát android segíteni RAM (Memory Ram mellett SD kártya).
  Köszönöm.

 2. A Windows már telepítve használhatja Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi

 3. Adrian Gudus - mondta

  Bogdan: A Windows már telepítve használhatja Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi

  Ha úgy dönt, hogy használja a Wubi nagy hátránya van:
  Mivel a Linux a Windows rendszerre lesz telepítve, akkor nem lesz igazi teljesítménye, mintha a saját partíciójára telepítették volna, EXT4 formátumban. A Wubi használatával nem végez "natív" telepítést
  A második hátrány az, hogy nem tud hozzáférni a partíción lévő adatok telepítését választotta Ubuntu Wubi (amíg a Ubuntu)
  Wubi akkor hasznos, ha azt szeretné, hogy játsszon, hogy teszteljék az Ubuntu, nem telepíti azt.

  • gabridian - mondta

   Wubi telepíteni, és nem feltétlenül a másik partíció partíció telepített Windows.Diferenta, hogy meg kell választani a rendszerindítás operációs rendszer, a Windows vagy Ubuntu.

 4. Adi Ita - mondta

  Én is szeretnék Ubuntu fogadó bemutató !!

  • cristi1973 - mondta

   Ez egyszerű. UNetbootin megy, és az Ubuntut, ne ugyanazokat a lépéseket, mint a Windows. Ahelyett, hogy Grub Customizer Easy BCD használja telepíti a terminál írja be az alábbi parancsokat:
   sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-testreszabót
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install grub-testreszabót

 5. cristi1973 - mondta

  Bravó! Gratulálunk! Nagyon jó tutorial!

 6. andi - mondta

  cristi1973: Ez egyszerű. UNetbootin megy, és az Ubuntut, ne ugyanazokat a lépéseket, mint a Windows. Ahelyett, hogy Grub Customizer Easy BCD használja telepíti a terminál írja be az alábbi parancsokat: sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-testreszabót sudo apt-get update sudo apt-get install grub-testreszabót

  bravo. Köszönöm szépen. Adrian mentesíti Önt a munkából 30 3 percet parancsokat terminál. most már nem egy másik videotutorial például, hogyan kell egy e-mail szerver Linuxon.

 7. Romeo1999 - mondta

  Helló, ha 50 gb tároló partíció, mint te? Úgy értem, hogy hogyan osztja, és hogyan osztja meg a Windows Ubuntului?

 8. nor24o - mondta

  Adrian Helló szeretném kérdezni, ha lehet telepíteni a Windows vagy Ubuntu a szerveren az interneten, azaz sifierele tettem egy szervert, és ahol csak volt egy internetes cenectiune tudtam újra az OS

 9. Edward - mondta

  "Nem sikerült létrehozni a csere helyet"

 10. Dumitru - mondta

  Anélkül, USB stick !!!! de így is a cím tutorial kibír. WTF ????

 11. wayne - mondta

  ha úgy döntenek, hanem Ubuntu, Fedora és más Linux is telepíteni, dual boot Windows 7?

 12. Edward - mondta

  Sikerült, köszönöm!

 13. Adrian Gudus - mondta

  wayne: Ha úgy dönt, ahelyett, Ubuntu, Fedora és más Linux is telepíteni, dual boot Windows 7?

  Igen, már említettem ez a bemutató!

 14. Adrian Gudus - mondta

  Dumitru: Nem USB stick! de így is a cím a bemutató kibír. WTF?

  Nem tudom, hol látta, hogy én egy USB állomány. Legközelebb nem futnak vezércikk!

 15. Adrian Gudus - mondta

  Korrekció: Nem tudom, hol látta, hogy én egy USB stick. Legközelebb nem fut útmutatók.
  A hibák kulcsa a mobiltelefon önjavító billentyűzete.

 16. Costelina - mondta

  Dumitru: Nem USB stick! de így is a cím a bemutató kibír. WTF?

  te nem óvatos,
  és még ha ez a kifejezés azt jelenti, hogy a tiéd?
  ---- Tisztelet és tiszteletben fog tartani -----

 17. cristi1973 - mondta

  wayne: Ha úgy dönt, ahelyett, Ubuntu, Fedora és más Linux is telepíteni, dual boot Windows 7?

  Azt hiszem, ez működik a Linux disztribúció casre grafikus telepítő.

 18. Anderson - mondta

  Adrian Cristi vagy egy félreértés:
  - Mit jelent az INT 19h boot loader hiba?
  - Az NMI le van tiltva. Bekapcsolási késleltetés indul. Az inicializáló kód ellenőrző összegének ellenőrzése?
  - INT 19H indítási kísérlet. Az alaplapot tesztelték rendben?
  - Programozható reset félbeszakított vezérlő?

 19. Nicusor - mondta

  hello .. hogyan kell telepíteni a Windows XP nélkül CD vagy USB?

  • szia szerintem nem működik az xp telepítése cd vagy bootolható stick nélkül, ilyesmit kipróbáltam és nem működött, DVD-t vagy flash adathordozót kért tőlem, ahonnan letölthettem a fájljait

 20. Costelina - mondta

  Nicusor: Hello .. hogyan kell telepíteni windows xp nem CD vagy USB?

  in megy virtuális

 21. cristian - mondta

  Sziasztok, már régóta birtokoltam egy laptopot, előre telepített win7-el vettem. Körülbelül 15 gb-os „egészséges (helyreállítási partíció)” partíción. a win7.
  Probems, hogy a merevlemez kezdett némi zajt, nem túl kellemes. Félek ne hagyj el!
  Hogyan tudom visszaállítani a szél a partíció, annak érdekében, hogy telepítse a másik hdd? Köszönjük!

 22. cristianSzia, Van egy laptop sokáig, vettem a win7 telepítve. Egy partíció senumeste "egészséges (Recovery Partition) mintegy 15 gb. a win7. Probems, hogy a merevlemez kezdett némi zajt, nem túl kellemes. Félek ne hagyj el! Hogyan tudom visszaállítani a szél a partíció, annak érdekében, hogy telepítse a másik hdd? Köszönjük!

  "Merevlemez klónozása vagy az összes tartalom átmásolása egyik merevlemezről a másikra - oktatóvideó"
  https://videotutorial.ro/clonare-hard-disk-sau-cum-copiem-tot-continutul-de-pe-un-hard-disk-pe-altul-tutorial-video/

 23. Francis - mondta

  Kérjük, tartsa szem előtt, és a véleményem, és nem egy bemutató vagy egy sor tutorials telepítésével és testreszabásával Drupalului a Drupal CMS egy nagyon stabil 7.22 használata számos olyan híres helyek.

 24. Calin - mondta

  Ön végre kész, hogy mivel megkérdeztem tutorial:

 25. gabibetis - mondta

  Tudom indítani az Ubuntu Windows 8 .Hogyan párhuzamosan disable UEFI?

 26. Az alaplapomon 16 MB flash ROM van. Amikor megvettem az asus p7p55d alaplapot, ebbe a 16 MB-os flash memóriába telepítettem az asus express kaput. Véletlenül töröltem. Van valakinek ötlete, hogyan tudom újra telepíteni? Vagy van valakinek ötlete, hogy ez a 16 MB-os flash ROM vírusfertőzhető-e? Tudom, hogy nem ott posztoltam, ahova kellett volna, de valaki láthat, és egy egyszerű férfi is válaszol nekem!

 27. Adrian Gudus - mondta

  ThLegend: Az én ellátással I 16 MB flash ROM. Amikor megvettem p7p55d asus alaplap, feltelepítettem ezt 16 MB flash memória, asus express gate volt telepítve. Véletlenül töröltem. Van valakinek ötlete, hogyan kell telepíteni újra? Vagy nem mindenki tudja, hogy ez a vírus 16 MB flash ROM? Tudom, hogy nem írt, ahol láthatjuk senkinek, de én is ... és én válaszolni egy egyszerű ember!

  Asus Express Gate megtalálható a hivatalos honlapon a gyártó (ha az Asus) Elmész a támogatás szakaszban, keresse meg az alaplap modell alap- és le kell tölteni, hogy az ASUS Express Gate

 28. angyal - mondta

  Próbáltam újraindítani Ubuntu alatt 10.04.4 és nem történik semmi (nem jelenik meg, adja Ubuntu közvetlenül 10.04.4), bepakoltuk iso képet Lubuntu 12.04

 29. Érdekelne unbutu telepítés Linux rendszeren

 30. Razvan - mondta

  Hello, van egy probléma laptopu, megpróbálok bejutni a böngésző, hogy használ-e az IE vagy Google Chrome laptop újraindul, hogy mióta telepítette a játékot Counter Strike globális támadást. Eltávolítottam a játék, minden ugyanaz a probléma van, furcsa, hogy a gőz internetezhetnek csendes. Nem tudok rájönni, szükség van a probléma. Kérem, segítsen nekem, ha stiiti amely lehet az oka.

 31. Edward - mondta

  Azt mondja, hogy sistemų nem tudja eltávolítani a cd-rom particionálás nem akar rendezni

 32. dannyrbk - mondta

  Fogtam az ubuntu legújabb verzióját, és megpróbáltam telepíteni, mint itt, de problémám van a partíciók létrehozásával, da hibát ad, amikor át akarom méretezni a partíciókat, és nem tudom, miért.

  A hiba a következő:
  A felvonószerelő változtatások alkalmazása a partíciós táblát, de nem tudja megtenni, mert a Partíciók ezeken a helyeken nem lehet eltávolítani
  / cdrom
  Zárjon be minden alkalmazást, amely ezeket a rögzítési lehetőség

 33. Costy - mondta

  "Nem található tartalmazó táptalajon élő fájlrendszer" hibaüzenet telepítésekor ad nekem ez után visszaszámlálás végén meg kell tenni nustiu ms

 34. Marius - mondta

  Lehet, hogy egy bemutató, hogyan kell használni a bootloader a Windows és nem Linux GRUB boot az operációs rendszer párhuzamosan Linux. Köszönjük!

  • Adrian Gudus - mondta

   Sajnos a Windows bootloader nem tudja és nem akarja betölteni a Linux operációs rendszer. Hol láttad magad Corporation (Microsoft), akik pénzt a lerakó támogatása és fenntartása, és még fejlődő kereskedelmi szoftver, amely kompatibilitást, támogatás, elfogadása a koncepció (Linux), hogy elősegítse és támogassa annak csak fordított: szabad szoftver, nyílt forráskódú (open source) szoftverek, ingyenes programok?
   Szeretném, hogy megtörténjen, de attól tartok, hogy a közeljövőben, és még a távoli.

 35. névtelen - mondta

  Tudja, ha kap az NTFS partíciót nem lehetett telepíteni a Windows loader grub és az Ubuntu és az ablakokat kell kimutatni 7

 36. Cosmin - mondta

  Hello. Kérem, segítsen nekem sok a következő probléma: Van egy régi dell laptop c400 aki nem akar elindulni USB. BIOS nem teszi lehetővé. Vannak valahogy képes becsapni a BIOS-t és elindítani a botot? Azt akarom, hogy ezt azért, mert: Én 1 20 gb hdd osztva 2. Azt akarom, hogy formázni partíciót, és nem egy HDD. Ha nem tudod, hogy működik a másolás az Ubuntu D meghajtón, mint a bemutató. Lehetséges, hogy a kép botot és telepítse UNetbootin hogy a bemutató, de használható a beállítási információkat a botot a kép helyett a partíción 2? köszönöm

 37. Saltu,
  A Windows 7 (64bits) és az Ubuntu 13.04 kettős rendszerindítással rendelkezik, és amikor kinyitom a laptopot, ha nem választom ki időben a Windows 7-et, mint mondtad, 30 másodperc után automatikusan elindul az ubuntun. Hogyan változtathatom meg a sorrendet (ha 30 másodperc alatt nem választok semmit, hogy automatikusan elinduljak a Windows rendszeren)?
  köszönöm

 38. győztes - mondta

  Mi ALUT, azt kérdezem magamtól, Sami ubuntu egy régebbi laptop, Pontosan azt tettem, hogy a bemutató, és azt mondom, (kérjük, hogy használja a kernel megfelelnek a cpu) I processzor Intel Celeron 1.7 a 512 rami, xp megyek a gyenge és Mam gondolta, hogy egy linux tanácsot, mit tegyek?
  Köszönjük!

 39. Adelin - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma. Volt pcccc windows xp, és tegye a partíció D: A Daemon Tools ablakok 7. Akartam formázni a C: meghajtón Én soha nem mentem. Csináltam egy CD-t a Windows XP és a korábbi nem működik. No csizma. Most már mindkét oldalon teli. Hogyan lehet megszabadulni a Windows XP? Kérem, segítsen nekem mindig nézni, ha van egy probléma!

 40. "Nem található egy élő fájlrendszert tartalmazó adathordozó" a szám vége után… és így is marad ...

 41. raykan - mondta

  A telepítés a "fájlrendszerek észlelésénél" leáll, összeomlik; fagyási idő; semmi nem történik; Egy órán át így hagytam őt, és nem lépett tovább. (Remélem értitek)

 42. Adrian ... nagy kérésem van hozzád ...
  Szeretnék csinálni egy tutorial szoftver linux ASTERISK. Köszönjük!

 43. flas ^ - mondta

  És ha nem egy másik operációs rendszer és a HDD formázás és szeretné telepíteni az Ubuntu és a merevlemezen maradnak, hogyan kell csinálni?

 44. Hi Adrian, telepítettem mindent bemutató, de nem select boot ubuntu, a billentyűzet nem működik nem tudom, miért, mert különben a billentyűzet rendben van, mit tehetek?

 45. Cosmin - mondta

  Van egy kérdésem. Miért mindig az angol nyelv? Ha programu lehetősége van a román nyelv, miért az angol nyelv?

  • Alex - mondta

   Adrian de nem magyarázat, hogy azt hiszem adna, és ez az, hogy nem minden helyszínek puha román és így inkább és az, hogy az angol nyelv használata a román nyelvet. Azt hiszem, kezdem megszokni. IT sok angol szó, hogy ha használják őket, amely a román fog furcsán hangzik. Plusz a fordítás nevek nem mindig helyes. Természetesen ez csak az én véleményem. Adrian lehet más magyarázata

 46. Megpróbáltam telepíteni az Ubuntut 7 győzelem, minden ment tökéletesen. Befejezés előtt figyelmeztetni nekem, hogy nem tudja befejezni a boot betöltő telepítését és használni egy másik eszközt. Van két merevlemez. Próbáltam neki a boot telepítés ugyanabban kemény töltő van telepítve, ahol a győzelem. Arra figyelmeztet, hogy ez a hiba betöltése a boot loader. bár látom nem engedi befejezni a telepítést. Követtem minden lépést pontosan. Megpróbáltam háromszor. Lehet, hogy megpróbál egy másik Linux? Várok választ. Köszönöm.

 47. Helló,
  Külső USB hálózati kártyát használok az ST Lab-tól, és nem tudom telepíteni. Az Ubuntu 14.04 terjesztést használom. Meg kell említeni, hogy a hálózati kártyához kapcsolódó CD-vel is rendelkezem, de nem tudom befejezni ... ha van megoldásokat kérnék, hogy segítsen nekem: köszönöm

 48. Jó. Van egy kérdésem: Ha telepíteni Ubuntu kell két a merevlemezt?

 49. Néztem, és nem találtam semmit. Windows nem indul el, és én csak praktikus Android telefon egy SD kártya 4gb, és az internet. Mit tegyek? Hogyan kell telepíteni az operációs rendszert a PC-n

 50. Okas - mondta

  Ady, ha vezetsz, és a billentyűzet USB. be, és keressük a Bois hogy Seter ahol usb engedélyezni kell. Sikerek

 51. győztes - mondta

  Kubuntu de most szeretnék egy Slackware három harduri.iar win 7 Bár nincs bemeneti vagy hardver kérdezi meg, hol akarok menni.
  Az én hibám, hogy nem espect néhány lépést, hogy láttam egy tutorial.
  nagyon geu eldönteni, hogy mi kicsit, miért szeretem a néhány DWD-uiri palackok. Kaptam pár, hogy nem egyszerűen telepíthető. vea Ezért kérem Önt, hogy csinál egy bemutató, hogyan kell telepíteni egy másik Linux linux cd nélkül DWD, stb
  mjultumesc akkor az oktató kapsz az allél van egy nagyon világos módon megmagyarázni magamnak ami engem keresnek tutorok

 52. győztes - mondta

  Próbáltam, hogy de semmi uf akarja megnyitni ezt UNetbootin bár vett szakasz linux
  dev csomag mondja, hogy nem!?
  Vettem a szoftver center szoftver telepítője, de nem nyitott.
  ha telepíti programelele ötlete, milyen lenne mindent megoldani.
  Egyébként köszönöm a tanácsot

 53. daniel - mondta

  Hello zárom leptop fájlok törlése a slvate a ubutu tudok csinálni amit én töltöttem spatula Adrian ..astept ugye nekem segíteni a borotva ms

 54. cristian - mondta

  Nem tudom telepíteni a Windows 8.1ubuntu-ra. Csak letöltésre van, vagy az E (dvd-n) jelenik meg, de nem tudom kiválasztani, hogy az unetbootin-hoz menjek ... Ha a letöltésből veszem, az unbootin nem nyílik meg újraindítás után ... hol tévedek? Köszönöm

  • Costelina - mondta

   Nem lehet egy szoftver ISO képek
   A Windows benne, mint amelyek ezer mindig engem egy kicsit bajban
   névleges teljesítményt vagy magic iso lemezt vagy Daemon Tools

 55. Alexandru Leonte - mondta

  Jó!
  Eddig nagyon hasznos, vagy hiányzott valami .. vagy nem ez az, amit keresek ... mégpedig .. Szeretném látni, hogyan tudnám telepíteni az ubuntut .. cd / usb nélkül. Köszönöm!

 56. mamaleone74 - mondta

  Salut!
  Letöltöttem az UNetbootint, és a videó bemutatóban leírt lépéseket követve "előkészítettem a talajt", de miután az UNetbootin befejezte a munkáját és újraindította a számítógépet XP-vel, semmi sem történik, a Windows XP a video-oktatóanyagban leírt kiválasztási dolog nélkül indul.
  Az ismertetett módszer csak akkor érvényes bérlet a Windows 7 vagy működnie kell a Windows XP?
  Köszönöm.

 57. Oblomov - mondta

  Követtem el figyelmesen a leírást a bemutató, de amikor újraindul, és válassza UNetbootin jelenik meg:
  set-root-ignore-floppies / menu.lst
  15 hiba: A fájl nem található
  nyomjon meg egy gombot a folytatáshoz
  és bejutni bonyolultabb.
  Egy kis segítség, kérlek!

 58. laurentiiu - mondta

  Ubuntu 14.04 Szeretném megváltoztatni a felbontást 1366 × 768 60 vagy újabb felbontásra 1920 × 1080, és nem tudom.
  Próbáltam különböző módszereket találtak a neten, de semmi nem jön közbe.
  Tudod mit?

  • Adrian Gudus - mondta

   A nagyobb felbontás beállításához telepítenie kell a videokártya illesztőprogramjait. Nézze meg, hogy a webhelyen már van egy oktatóanyag a "Hogyan telepítsünk videoillesztő-programokat az Ubuntu-ra", amelyet a jobb felső sarokban található keresőmező segítségével talál

 59. Silviu - mondta

  Szia Szeretnék egy tutorial, hogyan kell telepíteni 3 operációs rendszerek, mint a Windows XP, Windows 8 / 32biti és Linux Mint egy lemezre, ha lehetséges, igen, én személy szerint szükség van az összes 3 operációs rendszerek őket Egy leptop, win xp munkát, nyerni 8 személyes és Linux Mint webböngészés .Multumesc .Sincer nem látom, hogy ez lehetséges tri rendszerindító ez annyira más 3 valódi jelentése nélkül a virtuális gép.

 60. Caesar Visan - mondta

  Megtettem mindent láttam, de úgy tűnik, nem BOOT mint UNetbootin és linuxmint opciók. ENTER billentyűt Dau-hiba: hiányzik valami. (Ez történik mindkettő). A probléma az, hogy a Windows nem jelenik 10 és most nem tudok semmit. Segíts, kérlek!

 61. Costel - mondta

  Szia, megpróbálom telepíteni stlinux a UNetbootin újraindítás után, vagy nem támogatott futtatható formátumban érvénytelen Error13
  Partion NTFS fájlrendszer típusa 0x7, mit kell tenni.

 62. Dumitru - mondta

  Szeretném telepíteni a kali linuxot a Windows 10 mellett, de egyáltalán nem tudom, hogyan kell játszani….

  • köszöntés. Különben is, ha lehet telepíteni egy Linux disztribúció és a nemek közötti 10) 10 ablakok és Xubuntu), hogy mondja meg, hogy szeretnék csinálni, és dual-boot windows10, de nem biztos, ha kell menni ezzel a módszerrel

 63. Salut! Ha én csak azt szeretném, hogy a Linux élni, mint visszatért előtt? Nem Linux és Windows partíciót?

 64. Donose - mondta

  Ahogy krém bot linux telepítve egy USB stick, mint a rendszer telepítve a merevlemezre, így nem ragad bootabil.Daca nem érti a kérdést, kérem, hogy működjenek együtt a gmail

 65. Eugen marian - mondta

  hello my name is Marian árok számít deastea.am új évet kapott ajándékba leptop ubutu Linux telepítve van, de azt hiszem, jó volt, hogy csak akkor jelenik meg scrisuri évben folytatódik AMI minden 4ore vártam, és így, ha láttam, ahogy telepítettem windows7 másik seansa .Mi nem azt mondtam, szeretném, ha antreb lenne a legkönnyebb linux és Windows, mint a kis lafel árok kezdődött érkezik várt választ

 66. Catalin - mondta

  fogadtatás
  Megpróbálom az ubuntu 14.04-et lecserélni a lubuntu 14.04-re ...
  Unetbootint használtam, elkészítettem a botot, kicseréltem a csomagtartót, nem akar a bot után elindulni ...
  UNetbootin bemutató már nem létezik?

 67. Stela - mondta

  Adrian
  Van az Ubuntu 15.4, és ez nagy pb-t ad nekem ... A menüsorom eltűnt, és nem tudom bezárni / megnyitni a programot Firefoxban / Google Chrome-ban. Először sikerült, de a második órában nem gondoltam! ... Nem válaszol az alt + f2 billentyűre a terminál megnyitásához és a mások által használtak kitöltéséhez ...! Egy kollégámnak sikerült telepítenie egy sávmenüt, amely sudo kikapcsolással és jelszóval zárul, de az egykor nyitott képernyőn nem lehet mozgatni a króm védőszemüveget, és most már nem is tudok kilépni! Már nincs lehetősége arra, hogy az ablakot kicsi legyen, bezárja, lehúzza, vagy mekkora legyen a képernyő? Ha letöltöm az Ubuntu Software Center-ből, és újratelepítem a pb-t, akkor a meglévő pb kijavításra kerül, a menüsor visszatérésével, mint korábban? Feladtam a windos 1-et, mert volt egy pb-m, mondván magamnak, hogy az Ubuntuval egyáltalán nem leszek, csak 7 hónapig tartott ... Észrevettem, hogy a menüsor eltűnése annak is köszönhető, hogy a hajtóka záródása előtt kihúzta teljes ... Van valami segítség?

 68. Iulian - mondta

  Ne lássam videó

 69. Helló. Vettem egy DELL 15.6 ″ Inspiron 5558 laptopot (5000-es sorozat) - Linux operációs rendszerrel rendelkezik. Nem vagyok túl jó az Ubuntuban, de csak vendégszekcióba kerülök ... ahol nem tehetek semmit, a net nem működik, nem hozhatok létre új fiókot, nem tudok programokat telepíteni stb. Doar ez csak egy demo? mit kell tenni? újra kell telepíteni, vagy…? Köszönöm a segítséget.

 70. tökfilkó - mondta

  hello, én beiktatott ubuntu hogy a bemutató, hagytam LIVE mód [úgyhogy még nem telepített], de nem megy netul.Conexiunea van wirles beírtam gombot a modemet, hanem azt kérdezi és jelszavát, i- beírtam a jelszót ügyfél [távközlési], de ez nem igaz. tanácsot, kérem?

 71. Handa-Sei - mondta

  Az UNetbootin befejezése után nem kapom meg az újraindítási lehetőséget, újraindítom manuálisan, és ki kell választanom a Windows 8-at vagy az UNetbootin-t / nyilvánvalóan az UNetbootin-t választom, de kapok valamit a Windows-tól, amire szüksége van egy cd-re vagy hasonlóra ...
  Igazán nem értem, hol van a probléma, legalább ötször megpróbáltam, és a képpel és az UNet egyedül letöltésével ubuntu, de semmi sem működik ... (

 72. Ionut - mondta

  Hogyan operációs rendszert telepíteni, ha van egy SD DVD vagy botot a Windows, és van egy PC hiba, amely a csomagtartó reporneste.Poti a tábla és adatkábelt, vagy valami?

 73. Gelu - mondta

  Hol van a videó bemutatója?

 74. Gelu - mondta

  Megtaláltam a tutorerial-t, de sajnos nem tudok telepíteni a linux lite-t, tudsz a jövőben megtanulni egy linuxos bemutatót, tisztelettel és sok éven át az 2018-on

 75. Costy - mondta

  Szuper.
  Nem szeretem a Windows rendszert. Túl sok kockázat / vírus ...
  Azt akarom tudni, hogy lehet-e laptopot használni az interneten. Mint egy Chromebook?
  Egy gyors és egyszerű operációs rendszert értek csak az interneten (gyermekek számára).
  Köszönet előre

  • az alap tendenciája - mondta

   Azt javaslom, hogy a Windows Lite csak az a véleményem, hogy nem köteles megvalósítani ezt az ötletet, de ha keresni akar az interneten (Windows Lite), akkor nem közlök részleteket, mert nem mindenki fog beleegyezni ebbe a lehetőségbe, még akkor is, ha Ön saját felelősségére teszi, mert mindig meg fogják tenni legyenek olyan kitérő válaszok, mint a "nem működik elég, vagy vannak hibák egyes alkalmazásokban" azok, akik olyan programozással foglalkoznak, amely nyitva hagy bizonyos kapukat, ezért befejezésül köszönöm, hogy van.

 76. és szeretném, ha nem tudom eltávolítani mxlinux17 nélkül is Stck useb és DVD kemény ubuntu is tesz a másik társ.
  És ez azért van, mert a Linux nem enged meg semmilyen DVD-t.
  Sajnálom, hogy nem érzem jól magát az mxlinux-ban, és meg akarom változtatni ..
  vagy legalább tegye a másik kemény [1Tb] ubuntu mate-t
  Megpróbáltam unetbootin, amikor megérkezett körülbelül 95% tölteni ubuntu Én bezárja a pc
  kérjük, javasoljuk, hogy távolítsam el a mxlinuxot a számítógépről; vagy hogyan kell elfogadni a kettős rendszerindítást az ubuntu mate segítségével

 77. Vettem egy ideapad330S laptopot ryzen5-tel és 4g ram-mal ... semmi különös, csak hogy rajta vannak freosok
  ubuntu akarok, és a laptopom 10-t akar nyerni
  mit csinálunk? / Nem akarok olyan ablakokat, amennyit csak akar, csak win10.
  A! és nem rendelkezik cdroom-tal, ezért vettem egy botot a memóriából, amit a bioszámítógépre állítottam, hogy levegye az usb-t. Megnéztem a bemutatót [mert a bot nem akarja]
  Bootin unet-et vettem, és itt van az eredmény: az 'unetbootin' indítása
  [Hd0,0]
  A fájlrendszer tippje az ntfs, a partíció type0x7
  [Linux-bzImage, setup=0x4200. size=0x821af8]
  initrd / unetbin / ubninit
  Hiba 16: inkonzisztens fájlrendszer-szerkezet
  nyomjon meg egy gombot a folytatáshoz
  és ha bármilyen Keie-t találsz, akkor ugyanabba az ablakba jutsz: az unutu telepítéséhez, az ubuntu kipróbálásához, a memória teszteléséhez, a teszt hibás teszteléséhez
  ebből a listából semmit sem tudtok kihozni a fenti helyzetből

 78. ionutz87 - mondta

  Hi bravo bemutató kiváló, lenne egy kérdés, hogy működik a Kali Linux ez a bemutató, köszönöm előre

Trackbacks

 1. […] Megpróbálhatja az UNetbootint, egy ISO-képet az operációs rendszerrel és az EasyBCD-vel. Megpróbáltam, és működik. Találtam egy oktatóanyagot: https://videotutorial.ro/cum-instalam… -Usb-bootable / […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.