A Magic Lantern telepítése 64 GB vagy nagyobb méretű SDXC kártyákra - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell telepíteni Csodalámpa firmware a Canon DSLR fényképezőgépek kártyák 64GB vagy magasabb extFAT fájlrendszer.
Csodalámpa egy módosított firmware a Canon DSLR oldalakon fut a memóriakártyát kínál a felhasználók sok lehetőséget, lehetőségek, amelyek nem találhatók meg a firmware állomány. Néhány nappal ezelőtt mutattam hogyan kell telepíteni Csodalámpa, a klasszikus. Ez a módszer nem hatékony, ha használja SDXC memóriakártya típusa, ezek a kártyák használata a fájlrendszer extFAT és laterna magica nem tudja telepíteni a fonalféreg klasszikus.
A memóriakártyák többféleek, az oktatóanyagban "Melyek a legjobb SD memóriakártyákkal és felismerik"Részletesebben kidolgoztam ezt a témát, ehhez az oktatóanyaghoz hozzá lehet adni az SDXC kártyák létezését, amelyek viszonylag nemrégiben jelentek meg a piacon és nagyon nagy kapacitással rendelkeznek, néhányuk hihetetlen írási és olvasási sebességgel rendelkezik. Például az oktatóprogramban szereplő kártya egy Samsung SDXC Pro, amely képes 40 MB / s sebességgel írni, és 80 MB / s sebességgel képes olvasni, természetesen, ha jó kártyaolvasót használunk USB3.0-on, az USB2.0 kártyaolvasónál a kártya sebessége korlátozódik: 20-30Mbps, olvasni és írni.
Mivel a fájlrendszer extFAT nem tudja telepíteni a Magic lámpa és néhány felhasználó azt gondolhatja, hogy a kártya nem jó, vagy hogy verziója Csodalámpa nem kompatibilis.
Hogyan kell telepíteni a Csodalámpa 64GB SDXC kártyák, 128GB, 256GB, stb extFAT fájlrendszert?
Szerencsére van egy megoldás az Ön számára, az alkalmazás EOScard néhány másodperc alatt képesek leszünk létrehozni egy indítható partíciót, amelyre a mágikus zseblámpának szüksége van. Az erre a műveletre fordított idő megegyezik a Magic Lantern firmware közvetlenül a helyiségbe történő telepítésének idejével, az egyetlen "kellemetlenség" az, hogy a számítógépet a rendszerindító partíció létrehozásához kell használni.
Azok számára, akik az érintett, azt kell mondanom, hogy a Csodalámpa poatye nem károsítja a fényképezőgépet, ha nem, hogy néhány agresszív beállítások, amelyek károsíthatják a kártya vagy belső chip. Azonban eddig még soha nem ismert vonzás és a kamera miatt sérült a használat Csodalámpa firmware.
Csodalámpa firmware könnyen eltávolítható a kártya formázása.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Sebastian - mondta

  Salut!
  Körülbelül mennyi 60 GB-os kártyát?

 2. Sebastian:
  Salut!
  Körülbelül mennyi 60 GB-os kártyát?

  Ez a "samsung sdxc pro 64GB" körülbelül 300 és néhány lejbe kerül, az allemez a legjobb, de még drágább. 64 GB-os 200 GB-os kártyák is vannak, de az írási sebességük lassabb.

 3. És mekkora 64 GB-os kártyát?

 4. Gabi - mondta

  A Samsung a gyártó memóriájába RAM. Ott van a kártyán, de a Samsung 32 GB változata néhány védett por, ütés, stb fémfelület. A kártyák a jó minőségű f chinezarii nem gyártják Koreában. Az egyetlen korlátozás a felhasználás szerint a megadott sebességet és az USB-olvasó SDXC, UHS kompatibilis 3

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.