Átviteli sebesség USB3 hub és kártyaolvasó, telefon töltő bónusz - video bemutató

Szia barátok, ma fogom mutatni két külső, hogy figyelembe kell venni hamarosan, ha el kell menni USB USB 2.0 3.0 ez 3 USB kártyaolvasó és USB hub külön hatalom összes USB 3, valamint a hub is használható a töltő okostelefonok 4 900 port mAh minden, ahhoz, hogy töltse 4 2 okostelefonok és tabletta egyszerre.
Váltás USB 2.0 3.0 volt szükség, mert 480 Mbps sebesség nagyon alacsony, a kor, amelyben élünk.
USB 3.0 kínál jóval nagyobb sebességet, 5000 Mbps, közel a SATA 3 (6000 Mbps). Ezen kívül mi is kínál USB 3.0 elegendő energiát tölteni modern eszközök (900 mAh).
Néhány kérdés, hogy valószínűleg azokat fogalmazott:

1. Egyesítése az USB-eszközt az USB-porthoz 2.0 3.0?
A: Igen!

2. Egyesítése az USB-eszközt az USB-porthoz 3.0 2.0?
A: Igen!

3. Milyen sebességgel tud egy USB stick csatlakoztatott USB 2.0 3.0?
R: Speed ​​USB 2.0 mint bot megy USB módban 2.0.

4. Hány MB / s lehet letölteni a fájlt, ha 3.0 USB-tárolóeszköz hatékony?
R. Elméleti 625 MB / s az a sebesség, hanem meg is kell venni egyéb tényezőket, amelyek csökkenthetik a teljesítményt. Azonban nincs USB eszköz, még a SATA, hogy lehet elérni ezt a sebességet.

Ha további kérdése van várni a megjegyzések rovatban.

Ajánlott periféria:

Card Reader
Hi-Speed ​​Card Reader Kingston FCR-HS3, USB 3.0 (Read és Compact Flash kártyák)

Ezen termékek PcGarage használja az alábbi kedvezmény utalvány - 88NX2AZW

USB Hub 3.0 a bemutató, LOGILINK UA0091 (Lehet feltölteni 4 okostelefonok egyszerre)

A kártyaolvasó bemutató, Kingston MobileLite G3 (Olvassa az SD és micro SD egyszerre olvassa az SD, SDHC, SDXC microSD, microSDHC, microSDXC, MSPD)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cristi milyen alaplap?

 2. vég:
  Cristi milyen alaplap?

  Asus P8Z77-V

 3. Szia Cristi, szükségem van a segítségedre. Tudom, hogy off topic, de nem talál megoldást a problémára. Van egy vezeték nélküli router TP-LINK TL-WR1043ND és össze vannak kapcsolva, hogy a net nem tudja weboldalakat pcgarage.ro, speedtest.net, így nem nem tudok csatlakozni a gőzt. Megyek bizonyos oldalak, mint a Google, a Facebook vagy a videotutorial. Ha csatlakozni az internetre közvetlenül kábelen csak ez a probléma. Miért nem tudja elérni ezeket a webhelyeket, ha csatlakozik az interneten keresztül a router. Meghaltam, adtam újraindítás, visszaállítás és semmi. Kérem, segítsen nekem, köszönöm!

 4. Ha vásárolni ezt a kártyaolvasó: Hi-Speed ​​Card Reader Kingston FCR-HS3, 3.0 USB Micro SD kártya, hogy kibír benne van szükségem adapter dolog? tartalmazza az összes kártya formátum, hogy azt mondja a honlapon nélkül adapter?

 5. Andrei:
  Ha vásárolni ezt a kártyaolvasó: Hi-Speed ​​Card Reader Kingston FCR-HS3, 3.0 USB Micro SD kártya, hogy kibír benne van szükségem adapter dolog? tartalmazza az összes kártya formátum, hogy azt mondja a honlapon nélkül adapter?

  Olvasót, hogy nincs nyílás a mikro-adapter plusz normális SD bővítőhely, Compact Flash, Memory Stick PRO Duo és.

 6. Emil:
  Szia Cristi, szükségem van a segítségedre. Tudom, hogy off topic, de nem talál megoldást a problémára. Van egy vezeték nélküli router TP-LinkTL-WR1043ND és össze vannak kapcsolva, hogy a net nem tudja weboldalakat pcgarage.ro, speedtest.net, így nem nem tudok csatlakozni a gőzt. Megyek bizonyos oldalak, mint a Google, a Facebook vagy a videotutorial. Ha csatlakozni az internetre közvetlenül kábelen csak ez a probléma. Miért nem tudja elérni ezeket a webhelyeket, ha csatlakozik az interneten keresztül a router. Meghaltam, adtam újraindítás, visszaállítás és semmi. Kérem, segítsen nekem, köszönöm!

  Visszaállítása, és hogy újra a beállításokat. Próbálj más DNS.
  DNS google:
  8.8.8.8
  si
  8.8.4.4

 7. Ne haragudj Támogatja az USB hub 2.0?

 8. edy 13 év - mondta

  Helló, Cristi! Hogy ha csatlakozik a hub port 3.0 2.0, a hub fordul 2.0 3.0, vagy nem csinál semmit?

 9. Ovidiu - mondta

  Üdvözlöm. Megvan LOGILINK UA0091. A port szám 4 nem táplálkoznak megfelelően, mint 2.0 USB eszközöket. Az adapter 3.5, és talán, hogy hogyan oszlik áramerősség lehetővé teszi az első 3 900ma port és a többit 3500ma, a port is 800 4. Találkozott-e ezt a problémát? Milyen verziójú írni neked a csomagot? Számomra Ver.5.0. Előre is köszönöm!

  • Ovidiu - mondta

   Én több külső merevlemezek és USB 3.0 amikor a felhasználó csatlakozik port 4 még a fény kékre. Ha fel az USB-port 2.0 4, kék LED-es lámpák cifra4 és nincs gond.

 10. Alex Craigslist - mondta

  Én vásárolni a szar USB HUB 2.0, a legolcsóbb a kategóriában, és akkor tényleg nem tudja használni. Megpróbáltam csatlakozni, és térjen a laptop nem ismeri, még az Eszközkezelő nem ismeri modem 3g bár modem LED normális, mint ahogy ez közvetlenül csatlakoztatható az USB . Próbáltam egy laptop, és a probléma ugyanaz. Teszteltük az agy és a hozzá csatlakoztatott a külföldi rajongók 3 3 Coolpad különböző helyszíneken, és minden gördülékenyen működik. Mit tehetek? Hub vettem újat FAME. Hama USB Hub 4 2.0

 11. mmg1818 - mondta

  ott 3 usb botok?

 12. Alex Craigslist - mondta

  adi:
  Ne haragudj Támogatja az USB hub 2.0?

  Írja be a fenti szöveg tutorial. Igen, menj és USB 2.0 de átviteli sebesség USB 2.0, azaz jóval kisebb, mint a sebesség USB 3.0

 13. Alex Craigslist: Írjuk be a fenti szöveg tutorial. Igen, menj és USB 2.0 de átviteli sebesség USB 2.0, azaz jóval kisebb, mint a sebesség USB 3.0

  Igen, és még néhány szuper gyors.

 14. Alex Craigslist:
  Én vásárolni a szar USB HUB 2.0, a legolcsóbb a kategóriában, és akkor tényleg nem tudja használni. Megpróbáltam csatlakozni, és térjen a laptop nem ismeri, még az Eszközkezelő nem ismeri modem 3g bár modem LED normális, mint ahogy ez közvetlenül csatlakoztatható az USB . Próbáltam egy laptop, és a probléma ugyanaz. Teszteltük az agy és a hozzá csatlakoztatott a külföldi rajongók 3 3 Coolpad különböző helyszíneken, és minden gördülékenyen működik. Mit tehetek? Hub vettem újat FAME. Hama USB Hub 4 2.0

  Ha vásárolt egy hónap vagy annál kevesebb is adja vissza, és kap a másik, vagy visszakapja a pénzét.

 15. Andi`s - mondta

  Edy 13 éves:
  Helló, Cristi! Hogy ha csatlakozik a hub port 3.0 2.0, a hub fordul 2.0 3.0, vagy nem csinál semmit?

  ha 2.0 2.0 marad

 16. Alex Craigslist - mondta

  Cristian Cismaru: Ha a vásárolt egy hónap vagy annál kevesebb is adja vissza, és akkor kap egy másik, vagy visszakapja a pénzét.

  Megvettem 11 ebben a hónapban, úgyhogy vissza. Én velük a kapcsolatot. Köszönöm a választ!

 17. Mircea85 - mondta

  mmg1818 megjelent és USB kulcsok 3.0 egy darabig, majd GYIK tekintve usb port 3.0 2.0, fel a bemutató szövegben Cristi ezeket mondta, a cél az, hogy pontosan kövesse a bemutató, és akkor biztosan tanulni. Kivételes minőségű oktató.

 18. Ovidiu - mondta

  Helló Cristi. Megvan LOGILINK UA0091. A port szám 4 nem táplálkoznak megfelelően, mint 2.0 USB eszközöket. Én több külső merevlemezek és USB 3.0 amikor a felhasználó csatlakozik port 4 még a fény kékre. Ehelyett, ha tesz az USB port 2.0 4, kék LED-es lámpák (a 4 ábra), és nincs probléma. Az adapter 3.5, és talán, hogy hogyan oszlik áramerősség lehetővé teszi az első 3 900ma port és a többit 3500ma, a port is 800 4. Találkozott-e ezt a problémát? Milyen verziójú írni neked a csomagot? Számomra Ver.5.0. Előre is köszönöm!

 19. Üdvözlöm. Nekem van egy probléma. Én nem megyek sehova 2.0 USB port. Transzfer videó fájl 700 20 MB perc kb. fordulatszám 400 kb / s USB 2.0 Én is használtam stckuri 2.0 USB, a számítógép vásárolt 2008. (AMD Athlon x2 64 2,4 2 GH GB RAM, videokártya FOXCONN 761MX sorozat) és formázott NTFS Stck .. semmit, csak kemény munka
  Legyen szíves segítsen nekem ezt a problémát? Miért megy, ha az átviteli sebesség 2.0 2.0 USBB még rejteget?
  Köszönöm szépen

 20. Alexandru Stoicescu - mondta

  Helló Cristi,

  Meg tudja mondani, mi az átlagos sebesség közötti transzfer PC csatlakozik 2 USB kábel USB 2.0 3.0 fordulóban.
  Tudom, hogy sok tényező befolyásolhatja az átvitel sebessége, de szeretné tudni, ahol a lemaradás mintegy 2 említett helyzetekben.
  Nagyon köszönöm,

 21. Ady nagynénje és Tisztelgek állvány GB SATA hdd 3,5 500 csak go've változott a Windows XP a szélben 7 és egy ablak jelenik meg, ha csatlakozunk a laptop nem ismeri fel a Windows írni, így ,,, (az egyik USB eszköz csatlakoztatva van az MTA Számítástechnikai malifunctioned, andwindows nem ismeri fel. segítséget a probléma megoldásához, kattintson erre az üzenetre.)) Én incecat minden Fele, sal hardver valahol, találkozom felkutató program hdd, de mindhiába, a saját telepítés sd mondván amely akár csak xp, hogyan teheti sal Marga és winws 7 de32

 22. Andrei Ursu - mondta

  hello, van egy vezeték nélküli adapter csatlakoztatva van egy USB extender kábelt 25 m, megjelenik az én hálózatom van, csatlakoztassa és 5, 10 másodperc múlva eltűnik, akkor húzza ki a kábelt és a Jára sa.l táska ... .és így tovább ... az bárki bármilyen ötlete, mi az oka? Adhat egy ötlet címet? [Email protected]

Trackbacks

 1. [...] Automatikusan meg fog történni. Ha nem teszik a kapcsolat azt jelenti: A modem nem kap suficinta energia (használjon powered hub) nem kompatibilis modem (lásd a tutorial) SIM PIN aktív, ki kell kapcsolni. [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.