Telepítse a MIUI-t, a legtöbb "iPhone" Android ROM-ot

MIUI egy ROM (OS) alapuló Android, amely akkor teljesül Xiaomi telefonok. Ez ROM azonban elérhető sok telefon, kiderült, hogy MIUI előtt forgalomba Xiaomi telefonok. Ezért a fejlesztők MIUI ROM szerszámokat biztosítanak sok okostelefonok.
Mi az a ROM-ot?
A ROM a "csak olvasható memória" kifejezést jelenti, és egy telefon chipre utal, azaz olyan flash memóriára, amely könnyen olvasható, de amelyre az adatok nem írhatók ilyen könnyen.
Ma ROM kissé eltérő és könnyen írt; Mégis ROM név rajta ragadt.
A zavart az okozza, hogy az operációs rendszert és a memóriát, amelyen ül, ROM-oknak nevezzük. Valójában az operációs rendszer képének helyes neve "ROM Image", azaz egy kép, amelyet erőszakkal írnak a flash memóriába, és ez lesz az operációs rendszer.
Android operációs rendszer eltér a szabványos PC; Meg kell készíteni a járművezetők, modulok és programok telepítése előtt. Gyakorlatilag bármilyen Android ROM hasonlít semmilyen más, mert telefonok processzor, memória, grafikus chip, mátrix érintés, az érzékelők és rádiós modulok, más.
MIUI néz ki?
MIUI egy pillantást, hogy elküldi a véleményed az iPhone (iOS) benyomást erősíti, hogy nincs fiók alkalmazások, amelyek a legtöbb ROM szokás.
Amellett, hogy hasonlít az iPhone, a MIUI nagyon jól átgondolt és nagyon stabil. Még ha a MIUI fejlesztésével párhuzamosan működik is ezen operációs rendszer több telefonon történő hordozásakor; Nagyon jó munkát végeznek, és minden alkalommal sikerül egy stabil ROM-ot szerezni, amely tele van hasznos funkciókkal.
Funkcióját MIUI
Apropó szolgáltatásokat, funkciókat konkrétnak kell lennie, mint a MIUI az objektumot, és kérjük a felhasználók. Például a fáklya kialszik, ha leveszi az ujját a képernyőn vagy alkalmazások automatikusan a képernyőn, ha rázza a telefont. Egyéb hasznos funkciók automatikusan rögzítik a beszélgetést, amely hibátlanul működik, és blokkolja vagy figyelmen kívül hagyják hívásokat rejtett számok jönnek.
Körülbelül funkciók tudtam beszélni többet és valószínűleg, hogy egy külön erre a bemutató. Ma összpontosítani telepítése MIUI, és mi lesz egy gyors pillantást át ezt a ROM.
Telepítse MIUI
Ahogy haladunk a telepítést, meg kell tennünk bizonyos műveletek.
Szükségünk van egy egyéni helyreállítási, mert nem tudjuk mit kezdeni a helyreállítási készletek.
Hogyan villog a MIUI?
1. MIUI Download mappa letöltése.
2. Gapps Download mappa letöltése
Ha TWRP, ugorjon a következő lépésre 6.
3. Kinyit a bootloader telefont.
4. Flash uieste TWRP helyreállítási
5. Ne a jelenlegi biztonsági mentési ROM.
6. Írja be a TWRP-t, és törölje az összes "törlés" -et
7. Flash uieste MIUI
8. Flash uieste gapps
Kész!

Hasznos oktatóanyagok:
Mi gyökér?
Hogyan kell root?
Mi fellendülés?
Hogyan kell telepíteni a hasznosítás?
Hogyan Backup Android?
Backup android visszanyerése nélkül

Figyelem!
Telepítése ROM veszélyes lehet, ha nem megfelelően történik. Ellenőrizze, hogy a telefon akkumulátora feltölthető, 50%. Mentse el fényképeit és fontos fájlokat a telefonról a tároló. A frissítés telepítése után a ROM más, mint az eredeti, elveszíti garancia és a legrosszabb esetben, a telefon lesz állandóan károsítja. Gyártó ez a bemutató vagy weboldal videoturorial.ro nem felelős semmilyen probléma merülhet fel.
Igaz, én dolgozni szeretnének, és átveheti az Easy Flash?


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (55)

  • Nem találom az Allview márkát a telefonjukon a saját weboldalukon, és számomra normálisnak tűnik! A kérdés az, hogy hogyan tudom megtudni, hogy a MIUI rom működik-e a telefonomban? (Van egy régi p5quadom.) sok tőled!

    • Nos, mivel van MIUI a modellt, ha nem talál munkát, igaz?
      Talán később valaki úgy gondolja, hogy úgy tesznek, mintha MIUI és terminálok AllView

      • Nem vagyok jó a ROM-okban, de amennyire megértem, ezek a ROM-ok nem minden szabványhoz hasonlóak, például a Windows PC-re. arra késztettem, hogy működik-e ...

      • Hi Adrian
        Próbáltam elérni a linkre a letöltéshez gapps oldalon, de nem tudja letölteni, mert az oldal megnyílik, és nem aktív bármelyik letöltés gombra, vagy töltse le minden kapcsolatot.
        Kérném, ha segíthet ebben.
        köszönöm

      • Mi bemutató A legjobb szoftver / szolgáltatás helyét egy ellopott telefon.
        A bemutató CerberusKi lehet telepíteni helyreállítási és reset ellenállni.
        Továbbá, mi több bemutató programokat, megoldásokat és szolgáltatásokat, hogy keresse meg az elveszett vagy ellopott telefon.
        Legközelebb próbálja meg keresőprogram, mint ahogy nem tudunk tenni 1500 video oktatóanyagokat a címlapon.

    • Szia. A fiúk készítettek egy ilyen útmutatót, hogy kiválóan alkalmazható legyen, mondom, keressen a "cerberus" webhely keresőmezőjében, olvassa el mindent, amit erről megtalálhat, telepítés, használat; Előre megmondom, látni fogja az oktatóanyagokban, a telefonra (vagy táblagépre - a telepítettől függően) - gyökérre van szüksége. Egyébként ... azóta használtam az alkalmazást a telefonomon és a táblagépemen, mióta hallottam róla, és ez remek (nos, még mindig nem volt olyan boldogságom, hogy valaki ellopja a játékot ...)

  • Cristi mondd, kérem, van egy samsung galaxy s3 (i9300). Bementem a miui letöltésére, de melyiket válasszam a listából, nézd meg a letöltési mezőt, és mosolyogj, kérlek, melyik a legmegfelelőbb és stabil. Láttam, hogy több változat is létezik 4.8.8, 5.7.7 és nem tudom ..köszönöm előre

    • Elméletileg a lista első opciójának (4.8.8 verzió: V5)) a legstabilabbnak kell lennie, mert azt a MIUI hivatalos csapata fejlesztette ki, a többi harmadik fél fejlesztõinek hordozója. Kipróbálhatja a V6-ot is. Más tényként a Cristi egy harmadik gyártó által kifejlesztett MIUI 6 útmutatóban is felhasználja. Nos, különféle telefonokról és fejlesztőkről beszélünk, de hogy ötletet adjunk neked.

      • oké, köszönöm, zimi, kérlek, hogyan mentheted meg a játékkal való dombmászás előrehaladását, mivel egy kicsit játszottam, és nem akarok semmit veszíteni a játékból

  • Kerestem MIUI ROM 6 A Lenovo A536 és megállapította a google. De a lista nem a telefonom.
    Ez a MIUI ROM román nyelven? Kösz.

      • És úgy gondolja, ez vonatkozik a Lenovo rom A536? Megbízhatok? T
        Mondd, kérlek, ezt a MIUI (minden modell) van a román nyelvet? Kösz.

        • Cristi elborzadott, amikor "minden modellre" általánosította. Ne próbáljon egy másik telefonra készített ROM-ot a telefonjára helyezni. Ennek speciális ROM-nak kell lennie a telefonmodell számára (Lenovo A536), különben téglalapítja a telefont, és csak jó lesz dobni. Ha nem találja telefonját a támogatott eszközök listájában, ez azt jelenti, hogy ezt a ROM-ot nem fejlesztették ki az Ön készülékéhez.

  • A Xiaomi-ból kicsit ostoba. Ki kellett hoznom egy fiókot a weboldalukon, hogy letölthessem a telefonomhoz a ROM-ot, különben a letöltés nem sikerült ... Egyébként látom, hogy a ROM felülete nagyon szép, és hogy minden zökkenőmentesen mozog. Ajánlott!

  • Tettem Oneplus MIUI nem jó gapps One és a rum. Van benne valami ízét. Kérjük, ellenőrizze a linket, és egy jót. Ez gapps blokkok TWRP és telefon.
    Rums a Miui van a román nyelv általános.

  • Helló. A bemutató jó, de hiányos. Te elfelejtettem megemlíteni néhány fontos dolog, mint a milyen operációs rendszert kellett telefonon előre, hogy a MIUI 6? Azok, akik cián Mod 12 on One Plus közvetlenül telepíteni MIUI 6 vagy kell, hogy egy leminősítés a cián Mod 11S? A link, írt, hogy a honlapon nem ugyanaz, mint amit már a telefonban idején a művelet végrehajtására a videót.

    • Nem számít, milyen operációs rendszer van, amíg Wipe Dalvik cache, rendszer, adat, Cache
      Én személy szerint kezd, és nézek mielőtt CyanogenMod MIUI 6 12 5.0.2 alapul Lollipop.
      Mindaddig, amíg törölje mindent (Advanced Wipe csapból hasznosítás) kívül-os belső tároló, MIUI 6 simán fog működni.
      Kollégám adta a bemutató link a fenti szöveg a honlapra, ahol minden gyártó és modell található, mert a bemutató általános és nem feltétlenül egyet OnePlus One.
      Egyes modellek MIUI csak 4 5 vagy valamilyen (mint ahogy az a OnePlus One) elérhető MIUI 6.
      A postai kapcsolatok a szövegben a bemutató, akkor elérheti a OnePlus One 6 MIUI, amely kollégám vaku órát.
      Figyelembe veszi a verzió az Android rendelkezett korábban a flash-uire Wipe csak akkor, ha nem vagy csak akkor, ha a flash-uiesti, a téma és ez csak akkor működik, Android verzió X.

      • Igen, értem körülbelül az első linket, de elfelejtettem metion, hogy ez a második link az Google Play-alkalmazások. De talán a partnere linket is írt, hogy az "általános".
        Köszönöm a választ.

  • Nem letölthető; MIUI6 letöltés körülbelül 25% maximum. Ott legalább V5 Hash MD5 ellenőrizni.
    A telefon Az LG D802.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.