Mit és hogyan kell csinálni ROOT Android telefonok - video bemutató

Szia barátok, ma bemutatja Android kis világ, beszélünk: root, rom, flash, borítani, hasznosítás, setcpu.
Valószínűleg sok embernek fogalma sincs, mit beszélek olyan fogalmak, hogy csak a szerelmesek a bútorok világában tudom, ne aggódj, egy kis türelemmel kapsz megérteni őket, és akkor.
Kezdettől fogva meg kell értenünk, hogy a mobil operációs rendszer nincs telepítve, mint egy asztali operációs rendszer, hogy "uieste Flash", amelyet be erőszakkal egy NAND flash chip, amely az úgynevezett ROM (csak olvasható memória), gyakran hallani a kifejezést ROM (ROM verzió, építeni), ebben az esetben nem a NAND, hanem az aktuális operációs rendszer uieste villog a ROM.
Root-terület az a művelet, amellyel a felhasználó megkapja a teljes belső memória a telefon, akkor root felhasználó, hogy mit akarnak az operációs rendszer. Az első és leginkább azt követően gyökér műtét nem az mentés, javasoljuk, hogy készítsen biztonsági másolatot, miután az eredeti operációs rendszer, akkor is, ha azt szeretné, hogy villog uirea egyéni rom, vagy sem, a kifejezést használják, ez Nandroid Backup, biztonsági mentés Egyszerű beállítások és alkalmazások készült Titanium Backup, kiderül, piac és root (teljes).
Root előnyei számos, a bemutató már felsorolt ​​néhány, még azt is kimutatta, gyorsabban juthatunk a tuningolás a processzor, azt is megmutatta, hogy a szoftver letölthető a piacon, amelyek általában nem állnak rendelkezésre, hogy a SetCPU és Market Enabler.
Ez a videó bemutató egy rövid bevezetés a csodálatos világnak a Android, ez alkalomból felavatták az új kategóriát szentelt bútorok és különösen az Android közösség. Hamarosan hozzá 7 Windows Phone és iOS.
Egyes alkalmazások "univerzális" a Z4ROOT gyökér, Unrevoked és Androot, figyelem, azonban ezek az alkalmazások nem gyökér minden olyan eszköz, tájékozódjon jóval alkotó.

VIGYÁZAT:

Mindezen eljárások károsíthatják a telefon állandóan "tégla a telefont," beteg, és gondosan olvassa el a hozzászólásnak a különleges oldalakon, mielőtt
ROOT-terület telefon törli a gyári garancia, ellenőrizze, mielőtt root "gyökerestől kitép" a készüléket, mielőtt megy szolgáltatást bármilyen problémát meg kell csinálni a ", mint az új."

Flash uirea lehet addiktív, én vagyok az áldozat.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Mihai - mondta

  hi Cristi, úgy néz ki, mint egy probléma ... Én nem látom ezt a bemutató .. adok neki, és kap ex tutorila nyit (regisztráció conv) Cím és textúrázás van, de a klip felvétel) ... köszönöm ... lennék érdekelt, és Van egy android telefon ...

 2. Mihai - mondta

  Problémák a bemutató ... nem látja ... jó szöveg és a cím .. De ... a videó nincs regisztráció messenger és így tovább ... kösz

 3. Radu - mondta

  @ Cristi, betöltötte a rossz tutorial!

 4. játszik - mondta

  Krisztus, tedd a rossz bemutató ...

 5. Andrei Popa - mondta

  Cristi, láthatjuk, hogy tegye ugyanazt bemutató kétszer.
  A link vezet, hogy a bemutató megérinti az azonnali üzenetküldő kliensek!
  Minden jó.

 6. Danny - mondta

  Adrian szerezte meg az email? Ahogy küldött 4 nappal ezelőtt, és nem kapott választ.

 7. készült megérinti bemutató

 8. sklipy - mondta

  Cris, te csavarozva nincs tutorial leírás!
  Tudom, hogy a megoldása a No Stress

 9. sklipy - mondta

  Cristi igazad van, amikor azt mondják, hogy a sok ember vesz mindenféle kérdéseket, és nem használja őket előadásokon az igazi érték, csak egyesíteni, amikor vásárolni számítógépek millió lejt, és ... használjuk őket, csak rendetlenség :)) ez.

 10. Catalin.81-Rm.S - mondta

  ANDROID + olcsó = jó (kevésbé)
  ha a "folytatni kell ..." nagyon jó!

  Köszönjük! Köszönjük! Köszönjük!

  • AdrianGudus - mondta

   Helytelen lenne, hogy mondja el a megjegyzések rovatban, hogy mit szeretne, hogy tudd Android okostelefonok! Engedje meg, hogy milyen alkalmazásokat szeretnénk bemutatni. Mi a teendő, mi? Mit szeretne tenni egy Android okostelefon?

 11. Dev.1 - mondta

  Érdekes lenne, hogy néhány oktató szervereken ex egy dedikált szerver co-location, felhő szerver, stb Trabant állni megmagyarázni a szervereket.

 12. subofferul - mondta

  A nagy probléma az akkumulátor, hogy legalább addig, amíg a gyártók felér egy megoldást, vagy ha tudja, olyan módon, hogy meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, emellett fényerő beállításokat, tiltsa net, bloototh etc.ma után root mean ha uninstall egyes szolgáltatások hogy kevesebbet eszel, vagy nincs más választása, én flashuit után rootare a odindownloader, arra a következtetésre jutottunk, hogy sokan nem használják a telefont teljes kapacitással miatti félelem okozta az akkumulátor végét, különösen, ha az úton, és nem tudjuk betölteni azonnali

 13. valigeo - mondta

  abban az esetben, hogy segít.
  "Http :/ / ......."

  • valigeo:
   abban az esetben, segít. "http:// ......."

   Befejezés spam előmozdítása honlapján, hogy idézni nem más, mint elküldeni az XDA vagy lefordítani román szálak XDA, ha küldesz hasznos linkek Tudatni fogom, amikor belépsz spam.

 14. BarBariaS - mondta

  Van egy Samsung Galaxy Mini, és elégedett vele, de van egy olyan alkalmazás, hogy alakítsa át a TV távirányítót?

 15. ASUS - mondta

  Cristi, tudok néhány tanács, amit 2.2.1 Android HTC Wildfire telefon, de nem tudok Flash uramarii YouTube klipek jobb minőségű, és azt mondja, hiba történt rés van több klipet, de ezt csak abban az silány munka, mert a hivatalos állásfoglalás × 320 240?
  Van még egy kérdésem, ha a gyökér Android telefon 2.2.1 2.3 egy android de kerestem a neten, és azt mondják, hogy HTC Wildfire android 2.3 on nem lesz stabil, és én félek, hogy nem!

 16. BarBariaS - mondta

  Elfelejtettem mondani:
  1Mobile alkalmazás egyfajta frissítés az Android Market napi programokkal kitevő modell / ország / hálózat vagy más dolgok is megér egy bemutató vele.
  Ami nem fog unatkozni, és az elsősorban a játékok és nem Tiny Bee játszik Tiny Wings iPhone és igazán elkapni és 4 Player reaktor, ahol játszhatsz akár 4 játékosoknak, és válaszolni néhány kérdésre, hogy A legtöbb "intellektuális" nyer.
  A leghasznosabb alkalmazás, miután végzett a root abszolút rendszer Root Tools, hogy a változás minden, akkor is, Flash animáció, ha akarsz valamit inkább személyre szabott.
  A kisebb telefonok velem, és utalok tárhely kellene, hogy App2SD feltétlenül keres, és ha talál egy alkalmazás, amely lehet mozgatni, hogy a kártya figyelmeztet, és még mindig üres, és a ChaCha.
  És mivel beszélünk okostelefonok azt kell vizsgálnunk, hogy a legjobb antivírus, ami ingyenes, és még Lookout.

  Ahogy befejezte a beszélgetést http://www.mydroid.info/ amely biztosítja szinte minden alkalmazás pro / games /, és még segítséget. (Android természetesen)

 17. pc1990 - mondta

  Milyen Android telefon kíván ajánlani a penge 700 1000 lei lei.
  Köszönjük!

  • Julian - mondta

   pc1990:
   Milyen Android telefon kíván ajánlani a penge 700 1000 lei lei.
   Köszönjük!

   Van LG Optimus One teljesülnek. Az egyetlen probléma az, hogy az, hogy nem játszhatnak obisnuesti flash tartalom.

  • pc1990 - mondta

   pc1990:
   Milyen Android telefon kíván ajánlani a penge 700 1000 lei lei.
   Köszönjük!

   Mi mit gondol a ezt

   • Julian - mondta

    pc1990: Voltak Mi van a ezt

    Samsung nagyon jó. Nagy teljesítményű processzor, nagy képernyő, de a kis belső memória. Tehát a problémákat, amikor elkezdi telepíteni alkalmazásokat. Merci Cristi ifjúsági

  • bogdan - mondta

   Egy nagyon jó telefon, hogy bármit megtehetnek motorola moto g és ár rezonabil.Folosesc telefon egy ideje, és tényleg én multumuit.Parerea!

 18. Julian - mondta

  Jó tutorial. Én eszem valamit változtatni az Android ... Egy nagyon inportant kell határozni melyik változat android van a telefonon, hogy nem működik, akik tettek legújabb frissítések, a gyökér egy android 2.3. (Abból, amit olvastam még mindig nem gyökér szoftver minden telefon). Várja meg, amíg a többi oktató az android. BAFTA!

  • subofferul - mondta

   Julian:
   Jó tutorial. Én eszem valamit változtatni az Android ... Egy nagyon inportant kell határozni melyik változat android van a telefonon, hogy nem működik, akik tettek legújabb frissítések, a gyökér egy android 2.3. (Abból, amit olvastam még mindig nem gyökér szoftver minden telefon). Várja meg, amíg a többi oktató az android. BAFTA!

   </ Blokk

   ASUS:
   Cristi, tudok néhány tanács, amit 2.2.1 Android HTC Wildfire telefon, de nem tudok Flash uramarii YouTube klipek jobb minőségű, és azt mondja, hiba történt rés van több klipet, de ezt csak abban az silány munka, mert a hivatalos állásfoglalás × 320 240?
   Van egy másik kérdés, hogy a root Android telefon Android 2.2.1 2.3 a net, de kerestem, és azt mondják HTC Wildfire Android 2.3 nem stabil, és én félek! Segíts nekem néhány tanácsot, kérem?

   quote>

   Julian:
   Jó tutorial. Én eszem valamit változtatni az Android ... Egy nagyon inportant kell határozni melyik változat android van a telefonon, hogy nem működik, akik tettek legújabb frissítések, a gyökér egy android 2.3. (Abból, amit olvastam még mindig nem gyökér szoftver minden telefon). Várja meg, amíg a többi oktató az android. BAFTA!

   könnyebb, mint a gyökér 2.3 2.2 mézeskalács Froyo Samsung Galaxy beszél

 19. pc1990:
  Milyen Android telefon kíván ajánlani a penge 700 1000 lei lei.
  Köszönjük!

  Motorola Defy, a Dell Streak (tablet-telefon) egyaránt teljes flash, hardver álom nem karcolja Gorilla Glass képernyő, ezek drágábbak, euro körül 1000 lei, találsz olcsóbb visszazárt.
  Körülbelül £ 700 található sok telefon, azt ajánljuk, hogy Mobiltelefon LG Optimus One P500, Fekete A költség-szuper telefon mindent, amit kell, különösen olyan ram mega 500 ebben az ár szegmensben nem okostelefon több ram mega 256.

 20. névtelen - mondta

  Csak, hogy az oktató Android? Mert Nemrég vettem egy telefon OS Bada OS, és szeretne többet megtudni.

 21. Catalinoiu Bogdan - mondta

  Érdekes bemutató ... Nekem van egy HTC Wildfire android 2.2 ... Szeretnék csinálni egy tutorial, hogyan kell telepíteni Android Wildfire 2.3 különösen azért, mert tudom, hogy lehet, de ez bonyolult ... Próbáltam néhány lehetőség, de nem tudtam.

 22. Moldovan Beny - mondta

  Helló Cristi, akkor tudja igazán értékelni inkább, mert az oldal tanultam nagyon lucruri.Bafta tovább növeli a treba .... kösz mindent, amit mondott, és nem nekünk

 23. AndreiNet - mondta

  Szeretném, ha egy tutorial, hogy hogyan lehet a videó vagy képek 3D. Láttam, hogy Fájl Studio lehetőség, hanem nustiu, hogyan kell használni.

 24. marinescu77 - mondta

  bravo, hogy igen, Cristi tineo're hangosan és így tovább.

 25. AndreiNet - mondta

  Írtam Fájl Suzati stúdió helyett Free Studio

 26. Cristi csinos kérjük a bemutató, hogyan rakja Android Samsung Omnia WM 2 most vagyok .... kérlek ......

 27. Julian - mondta

  Cristi Bocs az utolsó üzenet nem jelenik meg. Törölheti azt. Azt hittem, hogy zavarta az üzeneteket. Alig várom, hogy további konzultáció az android.

  • Julian:
   Cristi Bocs az utolsó üzenet nem jelenik meg. Törölheti azt. Azt hittem, hogy zavarta az üzeneteket. Alig várom, hogy további konzultáció az android.

   Nem kell bocsánatot kérni, csak meg kell tanulni türelem, valamennyi fiatal meggondolatlan szavakkal.
   Hozzászólás nem mindig mutatnak instant, akkor kell néhány megjegyzést jóváhagyott, és ne tegye Linkek jelenik meg azonnal, hogy ez a minősítés.
   Tudd, hogy megjegyzéseket várhat akár több órán keresztül is előfordul, hogy nem a mi hibánk, csak lehet tekinteni, mint spam anti-spam modul.
   Tutorials Android.
   Kezdjük a kolléga Adrian oktatóanyagok az Android, igyekszünk, hogy minél átláthatóbbá android. Remélem, hogy utolérjék a kezdeményezést.

 28. BarBariaS - mondta

  Csak hogyan elfog egy android telefon VNC jó lenne tudni, hogy az én Galaxy Mini megy VNC szervert.
  És nagyon szerettem volna dolgozni mobil egérrel érintése nélkül

 29. ASUS - mondta

  Hello, szeretném megközelíteni egy nagyon törékeny, ami a rooteaza htc android telefon, és hogyan megy az összes alkalmazást, vagy hogyan kell változtatni az android 2.2 2.3, nagyon érdekel ez a márciusban. Én ideges az alkalmazásokat, hogy szeretem az Android Market nem megy a futótűz, ha nem mondom, hogy menjen a Vodafone, hogy tette a resofteze millió 2.3 3.0 és gyökér mil. Kérjük vegye figyelembe, nagyon témám, hogy nem érdekel nem tudom, milyen alkalmazásokat a márciusi érdekel, ha sikerül a root és a változás az Android rendszer. Sikert a jövőben!

  • BarBariaS - mondta

   ASUS:
   Hello, szeretném megközelíteni egy nagyon törékeny, ami a rooteaza htc android telefon, és hogyan megy az összes alkalmazást, vagy hogyan kell változtatni az android 2.2 2.3, nagyon érdekel ez a márciusban. Én ideges az alkalmazásokat, hogy szeretem az Android Market nem megy a futótűz, ha nem mondom, hogy menjen a Vodafone, hogy tette a resofteze millió 2.3 3.0 és gyökér mil. Kérjük vegye figyelembe, nagyon témám, hogy nem érdekel nem tudom, milyen alkalmazásokat a márciusi érdekel, ha sikerül a root és a változás az Android rendszer. Sikert a jövőben!

   3.0 Android nem csak a tabletta?

  • LiviuFlorin - mondta

   ASUS:
   Hello, szeretném megközelíteni egy nagyon törékeny, ami a rooteaza htc android telefon, és hogyan megy az összes alkalmazást, vagy hogyan kell változtatni az android 2.2 2.3, nagyon érdekel ez a márciusban. Én ideges az alkalmazásokat, hogy szeretem az Android Market nem megy a futótűz, ha nem mondom, hogy menjen a Vodafone, hogy tette a resofteze millió 2.3 3.0 és gyökér mil. Kérjük vegye figyelembe, nagyon témám, hogy nem érdekel nem tudom, milyen alkalmazásokat a márciusi érdekel, ha sikerül a root és a változás az Android rendszer. Sikert a jövőben!

   Elnézést, ahogy jön, de ha tud angolul (vagy kérje a kolléga, barát, aki tudja, hogy) itt egy speciális linket ROOT-at Wilf években. Ez nagyon jól működik, ahogy kerestem a Wildfire.
   Link:
   Nem akarom megijeszteni, de jó tudni, hogy a gyökér saját raspundere.SUCCES.

 30. Michael Bacila - mondta

  A tutorial .... 's Merfea inicializálás ... kezdetnek .. tanultam valamit, amit nem tudom, de azt akarjuk, hogy több. Én .. én első Android HTC Desire HD, csak egy hónap, majd zavarba, hogy milyen Elolvastam és láttam oktatóanyagok. Azt akarom, hogy a root a telefon, de nem kap utánozzák. Kelet 2.37.707.3 szoftver, és ez a szám nem talált semmit,, I,,, mégis. Örülök, hogy megkezdte bemutató a témában.

 31. Bordan - mondta

  A bemutató nem adja meg, hogy a hívást, amikor gyökér prierzi garancia findca Bárcsak neki, de Vrau vezessük a garancia

 32. Valy - mondta

  Legyen annyi tutorials android Bravo!

 33. Bordan:
  A bemutató nem adja meg, hogy a hívást, amikor gyökér prierzi garancia findca Bárcsak neki, de Vrau vezessük a garancia

  Én a szövegben, hogy mi történik a garancia.
  Ha félsz, hogy nem root nem szükséges.

 34. Michael Bacila - mondta

  Szeretném én gyökér, de nem vagyok hajlandó fizetni, hogy menjen

 35. Michael Bacila:
  A tutorial .... 's Merfea inicializálás ... kezdetnek .. tanultam valamit, amit nem tudom, de azt akarjuk, hogy több. Én .. én első Android HTC Desire HD, csak egy hónap, majd zavarba, hogy milyen Elolvastam és láttam oktatóanyagok. Azt akarom, hogy a root a telefon, de nem kap utánozzák. Kelet 2.37.707.3 szoftver, és ez a szám nem talált semmit,, I,,, mégis. Örülök, hogy megkezdte bemutató a témában.

  Gratulálok a telefon, mi a helyzet a root XDA megtalál, amire szüksége van, akkor nem megy a másik viszont XDA az "apjuk".
  Mellett megtalálja a készülék al-fórum "android fejlesztés", ott kell keresni, akkor azonnal megtalálja, amit keres ragadós.

 36. Michael Bacila - mondta

  Igen olvastam a bemutató ... látta 4 idők halom XDA vagy a bál, vagy a kórház nem tudja 3 hetekben zavaros a telefont, és én! Mit is mondhatnék neked ... semmi .. Ajánlók fogja mondani, annyi segítséget saunteti országokat és új! BAFTA.

 37. BarBariaS - mondta

  Én gyökér mobilom az első héten, és tudtam, hogy elveszíti a garanciát.
  Most 2 héttel kapcsolja ki a telefont, és nem az összes lehetséges kombinációt, eltávolítottam az akkumulátort, és én testato, ha megyünk, és semmi.
  Elmentem garancia a Hivatal 2.3.3 2.2.1 Gingerbread + gyökér Froyo, és azt mondta nekem, hogy én égett alaplap (mind az egyén keret nélküli és elem), és én jöttem vadonatúj, és én nem mondok semmit gyökér vagy firmware, vagy akár másnap kitört újra, de ezúttal én 2.3.4 + és a gyökér, és én változott, és még mindig nem mondott semmit.
  Tehát, ha elrontani az detot nem lehet tudni Believe
  A telefonom én a fent felsorolt.

 38. ASUS - mondta

  LiviuFlorin, ne akard, hogy félek, hogy a naplók után garanciális viszlát, ott nem mondom, hogy te leszel 2.1 android, 2.2, 2.3 és félnek engem, ha van egy világos demo net, hogy is. Ha nem megy nekik, hogy adjon nekem egy 2.3 VODAFONE és rootarea rontsd el!

 39. Bordan - mondta

  veszít garancia Ha gyökér vac

 40. Calin - mondta

  igen szuper ötlet több oktatóanyagok mobil és remélem, hogy többet samsung mini galxi szól Andro trükkök, stb v aincurajez

  • BarBariaS - mondta

   Calin:
   igen superideea több útmutatók a mobil, és remélem, hogy többet samsung mini galxi s és a Andro trükkök, stb. v aincurajez

   Top 5 problémák
   1 nem kell ez a telefon.
   2 gyenge (és az enyém, de azt mondta, hogy jó)
   3 kompatibilitás, mert nem olyan sok jött ki február
   4 nem támogatja a rekord, hogy ez a bemutató VNC
   5 nem igazán van értelme, hogy egy telefon bemutató csak azért, mert van, hogy a telefont.

 41. Dani - mondta

  Végre találtam magamnak egy tutorial, hogy megértsük őt.
  Van egy HTC Desire, hogy szeretném, hogy a root, hogy ... várj egy srác, hogy bemutassa az utolsó frissítés ... addig további jó munkát, várom, hogy a következő bemutató ...

  • alex555 - mondta


   Nekem van egy HTC Desire HD
   Volt verzió és értelme 2.3.3 2.1
   Én qowngrade a 2.2 Froyo, akkor vezetni.
   Azután, hogy néhány kisebb konfliktusok, akkor telepítse a "rom manager" cián 7.0
   Miután adtam egy helyreállítási .. és volt egy probléma, én meg egy hiba
   megismételt össz .. beszerelés / downgradev2, majd a routing ..
   adta hiba .. de .. akkor tudtam, hogy a frissítéseket és értelme 2.3.5 3.0
   Most amit nem tudom, ha a telefon is irányított.
   Úgy értem, ha adok egy helyreállítási egy korábbi időpontra, hogy csináltam egy biztonsági mentést .. routing marad?
   Szeretném használni egy másik változata a rom ..
   kösz

   • AdrianGudus - mondta

    alex555:

    Nekem van egy HTC Desire HD
    Volt verzió és értelme 2.3.3 2.1
    Én qowngrade a 2.2 Froyo, akkor vezetni.
    Azután, hogy néhány kisebb konfliktusok, akkor telepítse a "rom manager" cián 7.0
    Miután adtam egy helyreállítási .. és volt egy probléma, én meg egy hiba
    megismételt össz .. beszerelés / downgradev2, majd a routing ..
    adta hiba .. de .. akkor tudtam, hogy a frissítéseket és értelme 2.3.5 3.0
    Most amit nem tudom, ha a telefon is irányított.
    Úgy értem, ha adok egy helyreállítási egy korábbi időpontra, hogy csináltam egy biztonsági mentést .. routing marad?
    Szeretném használni egy másik változata a rom ..
    kösz

    Nem, nem a gyökér megmarad. Ahhoz azonban, hogy ellenőrizze, hogy a saját rom jön gyökér telepítve, menjen a piacra, és telepítse Root Check Basic

 42. adrian - mondta

  BumpTop hello this is very nice prog csak kell telepíteni, minden nap, ha újra a számítógép lefagy, hogy visszavonták a net
  miért nem teszi oktatóanyagok semmiből minden oktató tettek június és letölthető programokat, melyek szinte minden oktató mondja, hogy hagyja abba, így telepíteni víruskereső alkalmazást, de én még nem láttam olyan bemutató, amely megmutatja, hogyan kell megállítani a antivírus és azt hiszem, sokan vannak, akik találkoznak ezzel a problémával minden nézett oktató, ha telepíti a jó, de ha nem, ez csak, mint ők semmit
  szünet megkérdezni, hogy sokáig tart letölteni prog az oktató azt hiszem igazán számít, ha úgy látja, prog Download Ha korábban letöltött prog pontosan, mert csak írástudatlan 2 nap azt jelenti, keres, hogy megtalálja Sitte oldal, ahol lehet letölteni

 43. AdrianGudus - mondta

  adrian:
  BumpTop hello this is very nice prog csak kell telepíteni, minden nap, ha újra a számítógép lefagy, hogy visszavonták a net
  miért nem teszi oktatóanyagok semmiből minden oktató tettek június és letölthető programokat, melyek szinte minden oktató mondja, hogy hagyja abba, így telepíteni víruskereső alkalmazást, de én még nem láttam olyan bemutató, amely megmutatja, hogyan kell megállítani a antivírus és azt hiszem, sokan vannak, akik találkoznak ezzel a problémával minden nézett oktató, ha telepíti a jó, de ha nem, ez csak, mint ők semmit
  szünet megkérdezni, hogy sokáig tart letölteni prog az oktató azt hiszem igazán számít, ha úgy látja, prog Download Ha korábban letöltött prog pontosan, mert csak írástudatlan 2 nap azt jelenti, keres, hogy megtalálja Sitte oldal, ahol lehet letölteni

  az összes általunk készített oktató megmutatta sooftul ahol le még ha mi már letöltött vagy telepített. A.tivirusii kikapcsolja általában egyszerűen jobb gombbal a tálcán, és alegan iconta kilépéshez. Amit telepíteni a víruskereső, ha nem tud lógni vele? Ha megmutatta, hogyan lehet letiltani avast alrii jutott azt mondani, hogy van avast. Ebben az esetben mit tegyek? Telepítse az összes antovirusii, hogy mutassa meg, hogyan kell adni kijárat? Vezettünk be az idők során minden DDE szoftver biztonsági. Le Gazit a keresési mezőbe a jobb felső sarokban

 44. Flavius - mondta

  Az OC jár komoly kockázata a tégla-uirea?

 45. Cosmin - mondta

  Szia, Letöltöttem egy Widnows 7, és amikor futtatni nekem ez a hiba

  http://i54.tinypic.com/15gp0rn.jpg

  Mit tehetek, hogy futtatni a Windows rendesen?

  • Cosmin:
   Szia, Letöltöttem egy Widnows 7, és amikor futtatni nekem ez a hiba

   http://i54.tinypic.com/15gp0rn.jpg

   Mit tehetek, hogy futtatni a Windows rendesen?

   Először is ez az Android, gyökér, rom, flash meg ilyesmi, azt hiszem, te egy kicsit (még) off-topic.
   Másodszor azt hiszem, nem tudom, hogy a Windows nem egy szoftver, egy operációs rendszer és telepítse egyébként. Ha szeretne tanulni, mi útmutatók, hogy hogyan lehet a különböző operációs rendszerek, keressük meg azokat (konzultáció), a kategóriák vagy a segítségével kereső szerepelnek az oldalon.
   Siker.

 46. angyal - mondta

  Cosmin:
  Szia, Letöltöttem egy Widnows 7, és amikor futtatni nekem ez a hiba

  http://i54.tinypic.com/15gp0rn.jpg

  Mit tehetek, hogy futtatni a Windows rendesen?

  A legjobb Töltse le a Windows 7 a TechNet hivatalos honlapján nem hozza meg a kalózkodás a neten, hogy lehet, hogy a vírusok és más miegymás szamarak szerveren autoinstall.Ai itt Egy videó bemutató, ami segít.

 47. Marian Silviu Popovici - mondta

  a bemutató, hogy hogyan lehet phbb nagyszerű lenne!

 48. Calin - mondta

  BarBariaS: Top 5 problémák
  1 nem kell ez a telefon.
  2 gyenge (és az enyém, de azt mondta, hogy jó)
  3 kompatibilitás, mert nem olyan sok jött ki február
  4 nem támogatja a rekord, hogy ez a bemutató VNC
  5 nem igazán van értelme, hogy egy telefon bemutató csak azért, mert van, hogy a telefont.

  samsung mini egyet galxi volt 5570 ez egy jó telefon. Számos modell és vettél úgy infatza anélkül, hogy tudnánk, hogy milyen modell pontos és kompatibilitás vizsgálni vnc engem. Tájékoztathatja a továbbiakban az a Batu a tóban. plusz sitemu teszi a mobil operációs Symbia jobb, ha én írtam tényleg összeférhetetlenséggel mikor patito ama VUT a n73, és nem csak én vagyok győződve arról, hogy a mobil.
  és az a kérdés, hogy szeretnénk-e a bemutató az x szoftver, és jön, és azt mondja, hogy csak akkor kap meg az CIÓ sil akar tiara, mint a?
  Azt mondta, ha ő tenni, ha Adrian kristály vagy sem. és azt mondta, sok, és az Android.

 49. Costelina - mondta

  helló Cristi és szeretnék kérdezni valamit, én hamar elfelejteni vaku asus alaplap, de én ezt az ablakot már nem jelenik meg közvetlenül a bios, mert papucsot, és én nem foglalkoznak valami A probléma az, tettem egy hozzászólást, amit kértem, és újraindítás után az újraindítás én végül meghalt nem világít egyáltalán kérem mondja meg, ha meg tudom csinálni valamit, vagy én megyek, hogy vesz nekem egy tányér új alapokra. bánt ​​velem, hogy nem ezt a funkciót a BIOS-ban láttam másokat, amikor melegszik túl sok CPU hőmérsékletét, hogy állítsa le az automatikus calculatorul.flash csináltam egy alkalmazás asus.multumesc tétel

 50. névtelen - mondta

  Da ba tette választ a kérdésemre?

 51. Calin - mondta

  Szeretném megmagyarázni, vagy, hogy tisztább nővére egy gyökér az Android sitemu vagy tutorial. nam mint értjük túl jól. ms várható. ami engem illet én egy olyan alkalmazást, root root.

 52. RazerX - mondta

  Cristi, meg tudod csinálni egy bemutató megmagyarázni az új generációs AMD „FM1”?
  Hogyan alakult ki az Intel socket 1156 1155 volt.

 53. Volt valaki frissíti az LG Optimus One?

 54. Catalin.81-Rm.S - mondta

  hasznos alkalmazás (véleményem szerint) a „Media Show-béta” megtekintésére galéria, amely lehetővé teszi kamerás telefon a böngésző a PC-n. (A vizuális gondolkodás és csúsztassa balra és jobbra a böngésző f.placut ...)
  sajnos nincs vezetése a galéria mappát a telefon (a tartalom össze egy oldalon.)
  plusz nem kell tölteni a képeket a PC-re (pl. akkor, ha egy barát, és nem kell az USB-kábelt, vagy vihet át a képeket a pc acestiua).
  használja az alkalmazás a vezeték nélküli router!

 55. Dani - mondta

  Szeretnék látni egy összehasonlító táblázatot, valahol, amit tud, és mit nem egy telefon, a gyökér.
  Nem mondhatom, hogy én elégedetlen a jelenlegi telefon HTC gyakori (neroot-at), de szeretném tudni, hogy mi mást lehetne csinálni azt a gyökér.
  Az egyik hátránya, hogy találtunk már olyan, hogy nem tudok sok program telepítését, bár láttam néhány aktív opció "Move to SD". Azt akarom tudni, hogy miután routing adhat "Move to SD" az összes alkalmazás ... és ha lehet, akkor az lassítja?

  • AdrianGudus - mondta

   Dani:
   Szeretnék látni egy összehasonlító táblázatot, valahol, amit tud, és mit nem egy telefon, a gyökér.
   Nem mondhatom, hogy én elégedetlen a jelenlegi telefon HTC gyakori (neroot-at), de szeretném tudni, hogy mi mást lehetne csinálni azt a gyökér.
   Az egyik hátránya, hogy találtunk már olyan, hogy nem tudok sok program telepítését, bár láttam néhány aktív opció "Move to SD". Azt akarom tudni, hogy miután routing adhat "Move to SD" az összes alkalmazás ... és ha lehet, akkor az lassítja?

   Root és Ön képes lesz arra, hogy menjen, de SD nem ilyen egyszerű. Meg kell használni a Mood (App2SD - lásd az utolsó bemutató, hogy beszélt partícionálás SD kártyát a partíció EXT4)
   Anélkül gyökér York, csak néhány apps lehet mozgatni az SD, de gyökér-és meg tudod csinálni, hogy a kívánt alkalmazást.
   Másik előnye, hogy segítségével sok érdekes szoftver piacon, amely nem lehet telepíteni vagy használni, ha gyökere a telefont. Ön képes lesz arra, például, hogy hozzáférjen a smartphone keresztül Remote (mint ahogy a Team Viewer a PC-n ... akkor a hozzáférést más távoli PC-k). Root és akkor lesz képes hozzáférni a smartphone segítségével távoli, tudod, hogy videofelvétel és a nyomtatási képernyőn, hogy mi történik a telefon képernyőjén. Lehet sétálni smartphone a PC egér és a billentyűzet.
   Nem hiszem, hogy valaki is, hogy a tábla, amit tehetünk a telefonnal a tövénél deoarce lehetőségek végtelenek! Az egyetlen korlátozó csak a képzelet és a készség mindenki.

 56. Dani - mondta

  AdrianGudus: Root és Ön képes lesz arra, hogy menjen, de SD nem ilyen egyszerű. Meg kell használni a Mood (App2SD - lásd az utolsó bemutató, hogy beszélt partícionálás SD kártyát a partíció EXT4)
  Anélkül gyökér York, csak néhány apps lehet mozgatni az SD, de gyökér-és meg tudod csinálni, hogy a kívánt alkalmazást.
  Másik előnye, hogy segítségével sok érdekes szoftver piacon, amely nem lehet telepíteni vagy használni, ha gyökere a telefont. Ön képes lesz arra, például, hogy hozzáférjen a smartphone keresztül Remote (mint ahogy a Team Viewer a PC-n ... akkor a hozzáférést más távoli PC-k). Root és akkor lesz képes hozzáférni a smartphone segítségével távoli, tudod, hogy videofelvétel és a nyomtatási képernyőn, hogy mi történik a telefon képernyőjén. Lehet sétálni smartphone a PC egér és a billentyűzet.
  Nem hiszem, hogy valaki is, hogy a tábla, amit tehetünk a telefonnal a tövénél deoarce lehetőségek végtelenek! Az egyetlen korlátozó csak a képzelet és a készség mindenki.

  -S majdnem győződve ... várjon néhány oktató, hogy pontosan mit kell tennie, hogy ne Brik a telefon

 57. zarkon - mondta

  azok számára, akik nem rendelkeznek vakut smartphone, azt ajánlom, Skif, van Android Market!

 58. Cristip - mondta

  Meghalt a Samsung Fit használata Rom Manager programot. Mert minden, ami nem is indul el. Nem csatlakoztatott számítógép nem.
  RAM helyreállítási módszer vagy flashuire tudja? Köszönöm.

 59. Helló Kerestem az XDA a MIUI rom LG Optimus One, és megállapította, a http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236458 Szeretném megkérdezni Mr. Adrian sal, ha van idő és türelem, hogy megmutassa nekünk a UI Flash ROM az LG Optimus One az új a világ android kezdtem dokumentálása egy hónappal ezelőtt, és egy kicsit félek, hogy ezt ROM facuto Én eddig még nem, és azt szeretné, hogy ezt a rom az LG Optimus One.
  Vagy ha tudna ugrani, hogy megmutassa, hogyan lehet dualboot lehetőség között android hogy jön az LG Optimus One és a MIUI rom lenne nagyon nehéz.
  Köszönöm a figyelmet, és szeretném, ha egy jó nap. Tinetio minden oktató olyan BRAVO!

 60. Hello Nekem van egy LG Optimus One, és szeretnék sal kérem Adrian, ha azt akarja, hogy a tutorial bemutatja, hogy mozgatni a telefont az LG Optimus One az SD kártya kis belső memeria jönne egy ilyen bemutató és mások, akik ezt problema.Tinetio minden oktató olyan BRAVO!

  • AdrianGudus - mondta

   vali:
   Hello Nekem van egy LG Optimus One, és szeretnék sal kérem Adrian, ha azt akarja, hogy a tutorial bemutatja, hogy mozgatni a telefont az LG Optimus One az SD kártya kis belső memeria jönne egy ilyen bemutató és mások, akik ezt problema.Tinetio minden oktató olyan BRAVO!

   Tetszik, hogy mozgatni csak telepített alkalmazások ...

 61. Hello Mr. Sami Adrian tud ajánlani egy jó rom LG Optimus One most már aga-rom v1.4

 62. Szia Cristi, Adrian ... Ma azt hiszem egy nagyon hülye ... Én gyökér Samsung Galaxy mini rajta, és telepítettem ROM menedzser próbálta kicserélni rum is, ha én nem vagyok jó ebben ... A ROM menedzser mentem letöltés és letölthető egy ingyenes rum és ott elkezdte telepíteni, és azt mondta a telefon újraindul .. és most már sötét volt, és porneste.Am akkumulátort és tegye vissza, de még mindig nem indul el .... Ismersz megoldás?
  Előre is köszönöm!

 63. javíthatja s7230E samsung telefon BADA OS (óceán)?

 64. Mihai - mondta

  Helló,
  Tegnap gyökér a telefon és telepített ClockworkMod at használ rom vezetője. Letettem, és megpróbált bejutni letöltése módot. ettől kezdve nem nyitotta, és még ha fel a betöltött nem tűnik betölteni :(. Ha feltételezzük, hogy a root a telefon már nem garanciális :(. Mit tudok vele csinálni? Kérjük, segítsen nekem!

 65. Cristip - mondta

  A garancia elvész. De lehetőség van, sőt az egyetlen, aki próbálja újratelepíteni a rendszert. Ez csak akkor működik, ha meg a telefon mód "Download", és ez keresztül csatlakoztatott USB kábellel a számítógéphez. Az alaplap kiégett nekem a telefont az USB kapcsolat először. Nekem kell csinálni egy frissítést.

 66. Xperia Arc s - mondta

  salut.am Xperia Arc s egy meg tud valaki segíteni, hogy root-EZ?, vagy akár egy bemutató? köszönöm

 67. cristidtedu - mondta

  Helló Cristi. Kaptam egy samsung galaxy fit android 2.2, és találkoztam a következő problémával: befejezem gyorsan mb. Régebben a mb még a telefon zárt. Válaszra vár tőled. Csak így tovább a jó csinál egy nagy munka!

 68. Jó estét,
  Megvan a bemutató minden márkájú telefon, hogy a gyökér más.
  Megtennél nekem spuneşi root a vodafone845 értem Huawei U8120?
  Nem értem a bemutató, ha a telefon "csatlakoztatva" PC-e vagy sem.
  Az egyik javaslat az lenne, hogy elmondja a telefont úgy "köti" a PC.
  Egy másik javaslat, ha én viszem ezt a rossz irányba az lenne, hogy a bemutató, és írt, mint ez:
  1. csatlakoztassa telefon a PC
  2. Jelölje a lehetőséget ....
  3. .....
  és így
  Ami a munkát,
  Előre is köszönjük.

 69. alex - mondta

  Nekem van egy probléma, van egy Galaxy Mini és elforgatható pontosan, mint a bemutató, és én letöltött egy szobát, de amikor kikapcsol találom, hogy nem világít egyáltalán nincs USB egyáltalán. Az, amit tehettem. ha egy bemutató látom, hogy sokan félnek a szünet. köszönöm

 70. Barna Ionut - mondta

  Crsiti Szeretném megkérdezni, hogy milyen smartphone? Meg tudja mondani, kérem?
  Szeretném kérdezni, mert mindig vásárolni valami jót, minőség, stb ...
  úgy vettem észre más oktatóanyagok ...

 71. Tamás - mondta

  Hello friends! \
  Tényleg szükségem van a segítségedre
  Ma letöltött Rom Manager és amint megpróbáltam Backup ezt az alkalmazást, a telefon nem állt meg, és nem reagál semmilyen parancsra
  Kerestem a neten f mutli megoldásokat és nem tett semmit
  Ne menj le módba (Vold Középső gomb + le + Bekapcsoló gomb)
  Van egy Samsung Galaxy I5500 5 2.2, és volt egy Android Froyo
  Üdvözöljük és várom, hogy minden olyan információt,
  Kérjük, ha tudok valahogy ajtua ki megoldást, hogy menjen vele a szolgáltatás pillanatnyilag nincs pénzem szükség: D
  Kellemes ünnepeket mindenkinek!
  kapcsolat azonosító [Email protected]

 72. néhány fickó szuper!

  Megvan a bemutató minden márkájú telefon, hogy a gyökér más.
  Tudna nekem ilyen spuneşi tehet egy MOTOROLA FIRE.

  Köszönöm.

 73. Danybz - mondta

  Sal ... Először gratulálok aici.Si te ... és én vagyok a Samsung Galaxy Fit, és van némi probléma, az akkumulátor nem igazán nem lehet telepíteni sok mindent az Android Market közvetlenül töltse a telefon memóriájába, és azt akarom, tudni, hogy ha a rootarea segítene, ez lenne a kockázatokat, és ha hallottam, hogy miután ez a folyamat, hogy tönkreteszi a telefon, mint ez, hogy én is ... szép ms

 74. Daniel - mondta

  Van egy HTC Desire (Orange), és szeretnék a root EZ.
  HTC egy szuper okostelefon mozog jól, azt csinálsz, amit akarsz, de van egy hibája, fő erőssége ... kis helyet alkalmazásokat. Ha azt akarod, hogy telepíteni egy pár, csak néhány alapvető alicaţii nekem (mint például a Yahoo Messenger with Voice plugint, Főalbum, a Google Docs, a fájlkezelő, iGo) nem felelnek meg. Az egyik megoldás az lenne, hogy távolítsa el az összes alkalmazást, amely nem használja őket abban a pillanatban, és telepítse, amire szüksége van, és így tovább, de nagyon bosszantó.
  Tehát az egyetlen megoldás az lenne Apps2sd + (vagy a2sd +), és ez is csak egy telefon a tövénél.
  Szeretném tudni, ha valaki tett valamit (sikeresen) specifikus HTC Desire.
  Láttam néhány oktató a YouTube-on, és még unrevoked3 minden úgy tűnik, nagyon egyszerű. Valaha is?

 75. Salut.Ma Bocsánatot kérek a kellemetlenségért, de van, és szükségem van egy kis segítség, ha tudok segíteni cineva.Mi ma vettem egy Samsung Galaxy s2 a németek, azt mondom, nagyon új, ezen a területen "android" okostelefon .. Most kezdődik a kérdéseimre, azt szeretném tudni, ha én nem gyökér és szeretnék telepíteni egyes alkalmazások (például a Talking Tom macska, AngryBirds,) tudtam telepíteni őket? "m nagyon új ezen a területen, és nem akarom tönkretenni a telefonom, megfeszítése után Ő szar engem, és ahogy olvastam a fenti azt eredményezi, hogy veszteség garantiei.Nu dolgot én nagyon érdekelt a dolog, csak ha tudok telepíteni alkalmazásokat rajta, végül vegye alkalmazások, és használja a normál multimédiás mail, facebook ... etc.Astept sem válaszolt, aki tudja, lehet, hogy ez a modell a telefon.Imi ismét elnézést a kellemetlenségért, és nézd a raspuns.Multumesc!

 76. Dragos Baciru - mondta

  Szia, van egy kérdés ... én gyökér az én okostelefon (Samsung Galaxy R) veszít garancia?, És hogyan kell frissíteni az Android 4.0 most, amikor nézem repedés (root)?

 77. Marius - mondta

  Úgy értem kérlek, hogyan lehet használni a Yahoo Messenger, ha van egy proxy szerver a haza? .... anélkül, hogy a root a telefont. Ms tovább!

 78. Addy - mondta

  Helló,
  Tegnap gyökér a telefon és telepített ClockworkMod használok rom manager. Letettem, és megpróbált bejutni letöltési mód. ettől az időponttól kezdve nem nyitotta, sőt, amikor feltette a betöltött már nem jelenik meg a be-

  Ugyanez a probléma van, és én ... (Galaxy FIT)

 79. Marius - mondta

  Helló,

  Van egy Samsung Galaxy Mini 5570, hogy szurkolnak. Telepítettem Rom menedzser app, ahogy magyarázza a videó, de akkor ki kell választani Modelu telefont, csak néhány modellt, és ezért az enyém nem jelenik meg a listában. Várj egy Răspusul. Köszönöm.

 80. Marius - mondta

  Helló,

  Megnéztük a különböző fórumokon, és sok honlapok flashuire és információs borítani, de nem igazán találtam semmi konkrétumot figyelembe véve a probléma van.

  Én gyökér a telefon (Samsung Galaxy S Mini 5570), minden rendben van, jól működik most. Telepítettem Titanium mentés, csináltam mentést. Aztán telepített Room Manager és megpróbálta a fleshuire a szobában, de sajnos meg kell választani a telefon típusát szerepelnek a listán, és mini galaxis nem jelenik meg, és nem tudtam menni on.If van egy másik neve, vagy nincs más megoldás, tudom használni Room Manager kérem én. Próbáltam SetCPU borítani a programot, de az eredeti helyén ROOM átmegy 600 Mhz.

  Röviden akarok fölé 800 Mhz borítani, érzem a különbséget, amikor fut a processzor különböző alkalmazásokat és játékokat. Rájöttem, egy módosított kernel fleshuit borítani, így tudok módosítani SetCPU jobb teljesítményt a processzor.

  Azok számára, akik mindezeket a telefon, hálás lennék, ha tájékoztatást a lehető legpontosabban (oktatóanyagok, összekötő-RI a Downloa és részleteket minden módszer), hogy a fleshuire egy szoba és egy borítani tisztességes.

  Ha bemutatótermek, amely támogatja borítani stabil és nagyobb, kérjük, / minket, és segítsen nekünk. Mivel én Root telefonu szeretnék menni, hogy kihasználják az a gyökér.

  PS: - Miután Root még mindig nem tudja eltávolítani alkalmazásokat és játékokat, hogy jött telefonu, az Orange. Én incercatu a Titán és nem törli őket.
  Köszönöm. Üdvözlettel,

  • Marius - mondta

   Marius:
   Helló,

   Megnéztük a különböző fórumokon, és sok honlapok flashuire és információs borítani, de nem igazán találtam semmi konkrétumot figyelembe véve a probléma van.

   Én gyökér a telefon (Samsung Galaxy S Mini 5570), minden rendben van, jól működik most. Telepítettem Titanium mentés, csináltam mentést. Aztán telepített Room Manager és megpróbálta a fleshuire a szobában, de sajnos meg kell választani a telefon típusát szerepelnek a listán, és mini galaxis nem jelenik meg, és nem tudtam menni on.If van egy másik neve, vagy nincs más megoldás, tudom használni Room Manager kérem én. Próbáltam SetCPU borítani a programot, de az eredeti helyén ROOM átmegy 600 Mhz.

   Röviden akarok fölé 800 Mhz borítani, érzem a különbséget, amikor fut a processzor különböző alkalmazásokat és játékokat. Rájöttem, egy módosított kernel fleshuit borítani, így tudok módosítani SetCPU jobb teljesítményt a processzor.

   Azok számára, akik mindezeket a telefon, hálás lennék, ha tájékoztatást a lehető legpontosabban (oktatóanyagok, összekötő-RI a Downloa és részleteket minden módszer), hogy a fleshuire egy szoba és egy borítani tisztességes.

   Ha bemutatótermek, amely támogatja borítani stabil és nagyobb, kérjük, / minket, és segítsen nekünk. Mivel én Root telefonu szeretnék menni, hogy kihasználják az a gyökér.

   PS: - Miután Root még mindig nem tudja eltávolítani alkalmazásokat és játékokat, hogy jött telefonu, az Orange. Én incercatu a Titán és nem törli őket.
   Köszönöm. Üdvözlettel,

   Sajnos után most szuper jól után rootare telefonu és minden, anélkül, hogy tudnánk akkor is AVEE hatás a Titanium Backup eltávolítottam a narancssárga játékok és alkalmazások, és véletlenül húzta és buborék alkalmazás narancssárga, hogy elején jelenik meg, amikor elindítja a telefont, majd azonnal meghalt, és halott .. Nem sikerült elindítani, bármilyen formában, Recovery, Download Mode sem működik ... Ha még bármilyen megtakarítás végső, tartozom neked egy ..... Köszönöm ...!

  • AdrianGudus - mondta

   Marius:
   Helló,

   Megnéztük a különböző fórumokon, és sok honlapok flashuire és információs borítani, de nem igazán találtam semmi konkrétumot figyelembe véve a probléma van.

   Én gyökér a telefon (Samsung Galaxy S Mini 5570), minden rendben van, jól működik most. Telepítettem Titanium mentés, csináltam mentést. Aztán telepített Room Manager és megpróbálta a fleshuire a szobában, de sajnos meg kell választani a telefon típusát szerepelnek a listán, és mini galaxis nem jelenik meg, és nem tudtam menni on.If van egy másik neve, vagy nincs más megoldás, tudom használni Room Manager kérem én. Próbáltam SetCPU borítani a programot, de az eredeti helyén ROOM átmegy 600 Mhz.

   Röviden akarok fölé 800 Mhz borítani, érzem a különbséget, amikor fut a processzor különböző alkalmazásokat és játékokat. Rájöttem, egy módosított kernel fleshuit borítani, így tudok módosítani SetCPU jobb teljesítményt a processzor.

   Azok számára, akik mindezeket a telefon, hálás lennék, ha tájékoztatást a lehető legpontosabban (oktatóanyagok, összekötő-RI a Downloa és részleteket minden módszer), hogy a fleshuire egy szoba és egy borítani tisztességes.

   Ha bemutatótermek, amely támogatja borítani stabil és nagyobb, kérjük, / minket, és segítsen nekünk. Mivel én Root telefonu szeretnék menni, hogy kihasználják az a gyökér.

   PS: - Miután Root még mindig nem tudja eltávolítani alkalmazásokat és játékokat, hogy jött telefonu, az Orange. Én incercatu a Titán és nem törli őket.
   Köszönöm. Üdvözlettel,

   Ha gyökér a telefont, és akkor is, ha telepíti a kernel, amely támogatja a tuningolás, nem jelenti azt, képes lesz arra, hogy borítani a CPU milyen gyakorisággal akarsz! Maximum frekvencia érhető el 800 Mini olyan, mint ász vagy LG Optimus One, mert ugyanazt a processzort.
   Még így is, az összes nem lesz képes borítani a processzor 800 Plateaus York-iak, újraindul az idő, amikor a gyermek vagy a világ azt kockáztatja, tönkreteszi a készüléket folyamatosan.
   Az ajánlott maximális gyakoriság valahol 748, vagy valamivel kisebb, de minden esetben 800
   Van egy tutorial itt az oldalon az Android, hogyan kell frissíteni egy új verziót, hogyan kell telepíteni ClockworkMod Recovery tartalékként a ClockworkMod Recovery, hogyan kell telepíteni flash player, hogyan rooteaza mivel reflash eredeti Android uiesti megszabadulni a gyökér és a hasznosítás, ahogy net a számítógépről a telefonra adatkábel, hogyan kell borítani kimenetet egy okostelefon, és még sok más
   Ugyanakkor lehetetlen, hogy a bemutató minden modell, hogy sajnos nem rendelkeznek. Nem rendelkezésünkre áll az összes modell az okostelefonok a világ lehetetlen.
   Mennyország testreszabás, ROM, hogyan oldalak tekintetében az Android világ XDA Developers fórum, de az információ angolul. Van minden, amit akarsz a Android készülékek

   • Marius - mondta

    AdrianGudus: Ha gyökér a telefont, és akkor is, ha telepíti a kernel, amely támogatja a tuningolás, nem jelenti azt, képes lesz arra, hogy borítani a CPU milyen gyakorisággal akarsz! Maximum frekvencia érhető el 800 Mini olyan, mint ász vagy LG Optimus One, mert ugyanazt a processzort.
    Még így is, az összes nem lesz képes borítani a processzor 800 Plateaus York-iak, újraindul az idő, amikor a gyermek vagy a világ azt kockáztatja, tönkreteszi a készüléket folyamatosan.
    Az ajánlott maximális gyakoriság valahol 748, vagy valamivel kisebb, de minden esetben 800
    Van egy tutorial itt az oldalon az Android, hogyan kell frissíteni egy új verziót, hogyan kell telepíteni ClockworkMod Recovery tartalékként a ClockworkMod Recovery, hogyan kell telepíteni flash player, hogyan rooteaza mivel reflash eredeti Android uiesti megszabadulni a gyökér és a hasznosítás, ahogy net a számítógépről a telefonra adatkábel, hogyan kell borítani kimenetet egy okostelefon, és még sok más
    Ugyanakkor lehetetlen, hogy a bemutató minden modell, hogy sajnos nem rendelkeznek. Nem rendelkezésünkre áll az összes modell az okostelefonok a világ lehetetlen.
    Mennyország testreszabás, ROM, hogyan oldalak tekintetében az Android világ XDA Developers fórum, de az információ angolul. Van minden, amit akarsz a Android készülékek

    Mi timpu sok a megadott sorrendben és válaszok. Készíts egy extrordinara munkát ezen az oldalon. De sajnos nem tudok semmit a telefonon, miután törölte a app Titanium bakcup a narancssárga megjelenő buborékban az elején, amikor elkezdi a telefont, majd elhalványult, és meghalt ... Próbáltam minden módszer kezdő ... OMG .!

 81. laurentiuD - mondta

  Azt 13 éve, és én gyökeres android tablet, rájöttem, mit lehet tenni, hogy a "bios" I imstalat kerneruli, flashuit stb Megpróbáltam overclockin telefon, Optimus One, mint a 600 MHz nem igazán kielégíteni, de én akartam csinálni egy biztonsági másolatot és használt volmul hatalom és otthon, és ezután combimatia a tabletta, hogy összezavart egy kicsit .... aztán formázni. Furcsa, hogy én vagyok az egyetlen osztály, vettem valamit restu piacon nem is nyitott piac. Motorola flipup a húgom tettem gyökér, majd megosztjuk xardul a 3 válaszfalak és tettem néhány dolgot p-ott mozoghat nagyon apliatiile kártyát. Az android nagyon sok kalandot érdekes, és bizonyos 8 hónapokban, amikor fogtam android, mint tudjuk, az első, aki tudja, hogyan kell egy hívást, csak séta után rajta 5 percig, majd a netbook linux, telepítettem 4.0 android ics laptop megjelent verziók laptop, és azt mondják 5.0 jellly bab jön a laptop, és azt is tudom, egy kicsit html, mert van egy blog .... poatee ebben a kérdésben segíteni fog a jövőben

 82. Cristi - mondta

  Én jelenleg 2.3.6 JVZ, és azt akarom, hogy a root a telefon cf root és ezek alkatrészei és szoftver ... ajánlatos root azt aktuális szoftver, vagy root után feltettem az új szoftver (2.3.6jvu + Value Pack)? azaz az első gyökér, és új szoftver, vagy hogy az új szoftvert, majd gyökér?

 83. Előfeltételek - mondta

  Helló, valaki mondja meg nekem, hogyan tudom telepíteni egy Kernel?
  Én borítani a telefon gyökér, de kap egy 600mhz Setcpu és ki ... ez nem a sebességet.
  És láttam, amiknek 800 + MHz-es és azon gondolkoztam, hogy magam csinálni, és úgy találtam, az útmutatók csak a Samsung Galaxy Mini ... és követte a lépéseket, pontosan úgy, mint oda, de mint azt mondtad, hogy ... minden telefon különböző beállításokat ..
  Kérem, segítsen nekem!
  PS a telefon: Samsung Galaxy Fit a cián módon 7.1

 84. Cristi - mondta

  Nekem van egy probléma, egy Alcatel OT-908 (aka Cosmote mozog). Az előző tulajdonos nem szurkolnak a telefont. Azóta nem megy, neki hard reset vagy gyári beállítások visszaállítása. A tutorial, hogyan kell csinálni gyökerestől kitép nem igazán találtam. Meg tudná mondani, hogyan kell csinálni a reset és gyökerestől kitép? Köszönöm

 85. Én Sall resofat Multiupload telefonu de nem tettem cahage és teljes rendszerindítási módot, és már nem világít, mit tegyen ezzel a verzióval S3650VIIH2_IJ2 resofat lam

 86. adrian76 - mondta

  Jó. Hogyan resoftez a Samsung s7230E? Ez egy BADA 1.1 és probléma vele. Tud valaki segíteni?

 87. florin - mondta

  HELLO Ha valami eltörik, miközben ennek a frissítés Android. 2.2 Orange Boston. Meg tudják csinálni valamit SZOLGÁLTATÁS?

 88. Kis Sándor - mondta

  Nekem van egy samsung gt-i5500 2.2 Android Froyo keresztül Kies frissítésre 2.1
  Úgy tűnik, hogy frissíteni keresztül Kies elveszti a képességét, hogy a root, mert nem tudtam, hogy egy gyökér, akkor is, ha a telefon csatlakoztatva van az USB hibakeresés PC.

 89. Video Tutorial bizonyított módon frissíteni Android 2.2 2.3.3
  Tartalmaz linkeket letölteni, és miután elolvasta a magyarázatot itt, ami kell ahhoz gyökér, rom és a flash-uire volt a bemutató, amely segített abban, hogy ezt a műveletet.
  Köszönet a magyarázat videotutorial.ro, amely nélkül nem lennék képes a működés

  http://www.youtube.com/watch?v=RtWdNqwAETs&feature=related

 90. Baicu - mondta

  tudná magyarázni nekem, hogyan kell root ALCATEL ONE TOUCH, adja meg a 890D?

 91. vali - mondta

  Helló, kérjük, hogy egy szép bemutató, hogyan lehet gyökér az Asus Transformer ICS tf101

 92. Dan Paul - mondta

  Van egy hatalmas kérés, és remélem valaki tud nekem segíteni.
  Van egy Samsung Galaxy S plus (és a Samsung Galaxy Mini), és mint a régi Sony E. k800i nem rögzíthet néhány beszélgetés, amit adatokat (a szakma), majd átvezeti őket papírra . Néha küldeni az adatokat, ha az utcán vagy más helyzetekben, és támogatást nyújt átírás. Kérdések és a segélykiáltás a folyamat a gyökér (amit nem tudom - nem a szakma, és én csodálom azokat, akik speciális), lehetséges, hogy a változások a belső a telefon beállításait és a felvétel a kívánt beszélgetések (engedélyével partnere), nem az aktív beszélő telefon Android? Hajlandó vagyok fizetni minden olyan szolgáltatás ebben a tekintetben.

 93. valy - mondta

  Mondd, kérlek, és nekem, ha tudnám telepíteni Android hullám 525 is lehet telepíteni bizonyos alkalmazásokat Androd

 94. Iuliu - mondta

  Hello! Szeretném megkérdezni: ha uiesc vaku, mi történik?. Van egy LG Optimus Net, tegnap tettem root "Unlock Root", és eddig ez az egész rendben van, akkor mi történik, ha villog az uiesc?

  PS: Attól tartok, hogy átalakítsa azt egy tégla> _ <. Előre is köszönöm.

 95. cristian - mondta

  HTC EVO jó ziua.am 3d és szeretném Treck az állomány Android verzió, kérem, ha én is azt mondják nekem, ahol meg kellett venni részvényopciós (a link), és hogyan kell telepíteni, amellyel Köszönjük program.va cristian.sau master14288

 96. Catalin Dumitrache - mondta

  Helló kérlek szépen, ha tudod, hogy a videotutorial, hogyan kell csinálni lépésről lépésre gyökér és gyökerestől kitép a telefon samsung galaxy y s5360 az első alkalommal, amikor nem a gyökér a telefont, és őszintén, hogy egy kicsit félek, hogy sérült a telefon új idén májusban nem volt egy egész hónap, és én Daia és gyökerestől kitép, ha a telefon bontja le a táskát újra, hogy még azelőtt volt, nem érvényteleníti a garanciát, kérem szépen, ha tudsz segíteni. Köszönjük! id de rendetlenség, hogy szükség esetén catalin_mitza vagy e-mailben [Email protected] Tovább!

 97. Catalin Dumitrache - mondta

  Mda.Se tűnik, hogy az egyik törődik velem, segíts nekem, hogy root / gyökerestől kitép SGY S5360.Multumesc de nem multumesc.Videoturorial.ro azt mondja, ez a legjobb, de én ......

 98. Catalin Dumitrache - mondta

  legjobb

 99. AdrianGudus - mondta

  Catalin Dumitrache:
  Mda.Se tűnik, hogy az egyik törődik velem, segíts nekem, hogy root / gyökerestől kitép SGY S5360.Multumesc de nem multumesc.Videoturorial.ro azt mondja, ez a legjobb, de én ......

  Hogy megszabadulj a gyökér, az esetek többségében uieste vaku eredeti ROM a smartphone. Keresés és szerepel a bemutató videó XDA Developers fórum a modell, ott megtalálja a lépéseket gyökér és gyökerestől kitép

 100. uzzy - mondta

  HELLO Cristi Adrian egy kis kérdés, kérjük gyökér lehet hálózati lezárt telefon köszönet előre

 101. renkydu - mondta

  Van egy Samsung Galaxy mini, és mentette meg egy Gmail-fiók, azt tapasztaltam, hogy a gyökér felfedező törölheti Gmail számla nélkül visszaállítja a telefont, pontosan hogyan tudom használni?

 102. Sorin - mondta

  HTC Legend, hol találok egy programot rootare?

 103. Danut - mondta

  Szia stiiu ha tudok gyökér Acer Liquid mini EZ a e310 (PS adj egy e-mailt, ha lehetséges)

  Ms *

 104. catalin266 - mondta

  Lenne egy kérdésem ... I Motorola Defy a belső térben 2g ... akarom használni ... ez to'm a zenét, képeket stb stb a telefon használata nélkül memóriakártya .... Ha ezt root.are használhatja ezt spatiuu?

 105. Petras - mondta

  Gratulálunk ezen részét oktató még szükség. Le a kalappal!

 106. Costel - mondta

  hogyan kell root android 4 ..ICS?

 107. maumarius - mondta

  Hogyan gyökér a Vodafone Smart EZ és 2?

 108. Lenne egy kérdésem. Adok Flash ClockworkMod Recovery, és ki kell választani a telefon típusát, hogy én nem. A listában csak néhány telefon. tud valaki segíteni?

 109. Danutz - mondta

  http://revolutionary.io/

  És eszköz, hogy egészítse ki a listát a közművek

  Csak a jó!

 110. Szia, én próbáltam gyökeret a HTC Hero, kaptam hiba a végén, és már nem a telefon kinyitása. Mit tehetek? Én teljesen a külsején ez a cucc.

 111. AdrianGudus - mondta

  Eliza:
  Szia, én próbáltam gyökeret a HTC Hero, kaptam hiba a végén, és már nem a telefon kinyitása. Mit tehetek? Én teljesen a külsején ez a cucc.

  Csak azért, mert okostelefonok sokféleségét (mind a hardver és a szoftver, mint a módja a biztonság, a szoftver, az operációs rendszer verziószáma) minden Android okostelefon gyökere folyamatot.
  Ha egy gyökér Galaxy Note adja meg egy adott folyamat nem jelenti azt, hogy a gyökér HTC Hero ugyanaz lesz.
  Ha teljesen a külső (ahogy mondta), azt javasoljuk, hogy menjen vele a garancia, vagy szervizhez.

 112. Helló Hogyan válhat root felhasználók. Van egy program, és csak akkor érvényes a root users.Va Kérem ajutatima. Köszönöm

 113. György - mondta

  Hello! Van egy pár napot egy HTC Hero cyanogenmod7. Dugtam az orrom, hogy pontosan a megfelelő helyen és adott néhány törlés oldalak / törlő ... Azt kell hagyni, és hát után a telefon bekapcsol, de van logo hős nem tudom, hogy milyen hosszú, több mint 20 a perc volt türelme, hogy hadd: P. A kulcs kombináció „home + power” nem válaszol egyáltalán, vagy ha csak próbál villogni, és maradványai és I. fázisú említettük, és nyomja meg a „home + vissza + teljesítmény” fények, de én csak azt mutatják, néhány adat között aki a rádió, és mindössze HBOOT, fastboot, simblock és reset. Csak azt tudom, ha tudnak vele valamit. Előre is köszönöm!

 114. sanddu81 - mondta

  Szia, van egy nagy probléma, és talán tudok ajuta.Am a galaxis s2 (16 gb) és néhány napon belül nem mutatja a teljes kapacitását USB tároló belső memória, így a rendszer 1,97gb előtt volt, és a többi A 11,7 gb, mint korábban volt már csak nézni 4,11 gb.Este telefon hiba vagy mit tudok tenni? Várakozás a választ, köszönöm.

 115. frateeeee a tutorialu 'I tolóajtó ez a telefon nem nyitott egyáltalán nem veszik nincs rend, hogyan tudom megjavítani?

 116. Adrian Gudus - mondta

  Geo:
  frateeeee a tutorialu 'I tolóajtó ez a telefon nem nyitott egyáltalán nem veszik nincs rend, hogyan tudom megjavítani?

  "Brother MeLeu", ha elolvassa a szöveg felett bemutató, és nem telt el közvetlenül a tényeket, azt hiszik, hogy ha nézett videó bemutató az, aki mindent tud, amire kaptunk figyelmeztetést, hogy az említett egyértelmű, hogy:
  VIGYÁZAT:
  Mindezen eljárások károsíthatják a telefon állandóan "tégla a telefont," beteg, és gondosan olvassa el a hozzászólásnak a különleges oldalakon, mielőtt
  ROOT-terület telefon törli a gyári garancia, ellenőrizze, mielőtt root "gyökerestől kitép" a készüléket, mielőtt megy szolgáltatást bármilyen problémát meg kell csinálni a ", mint az új."

 117. bogdan - mondta

  Köszönöm szépen!, Nagyon hasznos oktatóanyag, mentem oda először volt, hogy „hiba” hivatkozott, hogy menjen, a többi rendben van

 118. Nos, hogy rooteaza bemutató?

 119. Andrew - mondta

  Hello, van egy probléma, nem tudom, hogyan segíthet nekem, mert én nem rendelkeznek tapasztalattal resofta egy okostelefon. Saját probléma az alábbi módon, nem jelenik meg semmilyen telefonon asztali parancsot (menü üzenetküldés, telefonkönyv, stb) szinte fekete, és az egyetlen comnda tehet, hogy fogadja a bejövő hívásokat, most a probléma kezdődött Néhány nappal próbál letölteni egy alkalmazást, nevezetesen a mp3 Macker, de kaptam egy hiba ami azt jelenti netul problémát, azt gondoltam, hogy jó lenne, hogy ez egy AIIC újraindítani a telefont, és kezdte az egészet nem mia Egyszerűen írja Android-díjat. Bementem a hasznosítás és adta és adta mentés és visszaállítás, és utána kezdtem én avel fekete képernyő beszélgettem kihangosító nélkül nimik, most nem tudom, hogy ez rendben van, hogy én nem. Köszönjük, és nagyra értékelném, ha tud nekem segíteni.

 120. Valeriu Voicu - mondta

  Super OK de jó lenne világosabb valami egyéni például l3 LG Optimus telefon Öné.
  Vagy még ennél is érdekesebb valami tabletta nélkül telefon funkciót típusú 13 MID Allwinner, így valami egészen tágas, mindenki számára megfizethető. Chear engem nem érdekel, hogy a root MID Allwinner A 13

 121. justme - mondta

  Van egy Samsung Galaxy Ace Plus ÖN SZERINT LEHET ROOT ÉS gyökerestől kitép Super OneClick

 122. VLADUT - mondta

  Szia Nekem van egy LG Optimus l5, sikerült rotez! Minden rendben, amíg nem telepítette storeaplicatia játszani gyökere üdvözlés egy LG Optimus l5, sikerült rotez! Minden rendben, amíg nem telepít egy app store játék gyökere a VM Heap eszköz (root only) Én instalato és belépett a menü beléptem a jelenlegi halom, és tettem 32m újra és adtam képet eddig ragadt LG logó. Próbáltam hard reset, de semmi, én eltávolították az akkumulátort, és megpróbált 5 perc, de utánozza, ahogy Sasszegek. Nem tudom, hogy mi a teendő, ha tud nekem segíteni.
  Köszönjük!

 123. ovid2009 - mondta

  Helló Én egy gyökér samsung galaxy gio, és azt akartam, hogy egy biztonsági másolatot, majd becsukta a telefont, és nem csinál semmit. Hogyan újra?

 124. Mihai - mondta

  sal, mondd kérlek van egy samsung galaxy fit, android verzió 2.3.4, 600mgh, én gyökér? mint neked gyorsabb? Erre most mozog lassabb és sacadeaza köszönöm,

 125. Pandelea Rares Constantin - mondta

  Jó estét kívánok.
  Van egy Samsung Galaxy S2 a kernel verziója BUKJ3 és szeretném kérni őket, gyökeret, és nem talál semmit, hogy Sami ismertetik, hogyan lehet a kernel. Kérem, valaki segítsen nekem. SELF.

 126. Adrian Gudus - mondta

  Pandelea Rares Constantin:
  Jó estét kívánok.
  Van egy Samsung Galaxy S2 a kernel verzió BUKJ3, és azt akarom, hogy root, és nem talál semmit, Sami elmagyarázza, hogyan lehet az én verzióm kernel.VA cineva.STIMA ROGsa segíteni.

  Nem számít, milyen kernel okostelefon modellt (ami már mondta), és a verzió az Android, hogy ...

 127. üdvözlet

  Milyen lépéseket lehet venni, hogy root LG Optimus Black egy (P970).
  vagy milyen programokat kellene.

  köszönöm

 128. maria - mondta

  Kérjük ajutatima jó, mint lehet letölteni néhány videót forgatták a smart tab2, át őket az én leptop nem tudja, hogyan kell letölteni adatkábel

 129. maria - mondta

  maria: Jó ajutatima kérem, hogyan lehet letölteni néhány videót forgatták a smart tab2, át őket az én leptop nem tudja, hogyan kell letölteni adatkábel

 130. Dumitru - mondta

  Hello, van egy probléma, és csak tudom, mit fac.Aveam v2.1 és megpróbáltam a root a telefon .... már folyamatosan újraindul, és megpróbáltam "hard reset, és nem megy .... Tartsa lenyomva a Hangerő FEL + MENU + teljesítmény és semmi ... semmi sem történik .... pls egy kis segítség ... Van Galaxy S GT-i9000 ...

 131. Adrian Gudus - mondta

  Dumitru:
  Hello, van egy probléma, és csak tudom, mit fac.Aveam v2.1 és megpróbáltam a root a telefon .... már folyamatosan újraindul, és megpróbáltam "hard reset, és nem megy .... Tartsa lenyomva a Hangerő FEL + MENU + teljesítmény és semmi ... semmi sem történik .... pls egy kis segítség ... Van Galaxy S GT-i9000 ...

  Ki mondta, hogy ez a kombináció Hangerő fel + menü + teljesítmény?
  A kombináció VolumeUP + Home + Power 4 másodpercre
  Ez elég volt ahhoz, hogy írj a „hard reset Galasy S GT-i9000” És ők az ENTER megnyomása billentyűkombinációt.

 132. Catalin Tanase - mondta

  Helló,
  Vettem tegnap egy tabletta Allview Alldro 3 connect a hírnév.
  dolgozott tegnap este. Ma reggel, mikor indul az üzenet "Adroid Recovery System", reboot, stb, stb.
  Tud valaki segíteni? Már kezdtem azt, megállt, és még mindig ugyanaz a dolog történik!.
  Őszintén szólva, majd vissza, ha ez nem működik.
  köszönöm

 133. Mihai - mondta

  Salut!
  Van egy Acer Liquid Express e320 (c6) Android 2.3.4, és szeretné tudni, hogy ha nem tud android 2.3.5 vagy magasabb? Megpróbáltam Room menedzser, hanem ad nekem egy hiba: "Meg kell szüntetnie a telefont ROM Manager funkció. Rendszergazda nem található a "/ system / bin / su" ..... ha valaki tudja, hogyan kell megoldani a problémát, kérem válaszoljon!
  Köszönjük!

 134. Tiberiu - mondta

  Én frissíteni a telefont, és kifogyott az elem teljesen meghalt, míg ő telepítette az új rom, amikor meg akartam lepni pornec már nem indul nimik nem reagál, hogy mi történt nem tudom, de azt olvastam, hogy Ha ez a jelenség a "tégla", és nem találni a módját, hogy az élet. Kérem, segítsen nekem, hogy használni újra ... A telefon van szó, galaxis i2 s9100 még garanciális!

 135. Viorel - mondta

  Kérjük ajutatima és van egy közigazgatási irányítva telefon Android verzió 4.0.4, jött ezer agiornament verzió lam javulást, ha csatlakozik az informatikai képzést, és azt mondja nem tudok csinálni mert megváltozott a telefon. Én egy Sony Xperia S, lam nem változott számomra, mivel telepített néhány program sacadeaza nem megy jól, amikor járni rajta, hogy ezt tettem, hogy megkönnyítsék a rendszer kiküszöböli néhány alkalmazás segítséget hívni szükség volt, és az akkumulátor, kérjük informatima és nekem Jelly Bean hivatalosan nem az összes telefonhoz, nem értem, angol és hogy is mondjam Jelly Bean velem van, hogy visszatérhetnek a rothadás? és hogyan tudnám megtenni? vagy más módon kérem válaszoljon nekem, köszönöm.

 136. György - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma: a gyökér-terület s + Samsung i9001 után választottam "update from sdcard alkalmazni", akkor mutasd meg, amit már a telefon memóriájába, és nem az sd card.Se lehet ez? Mi fájlba "i9001 aláírású Root. zip "az SD kártyán, de nem látja, mert látta, hogy semmi, de az SD-kártyát a telefonból, én a hasznosítási mód, és válaszd a" alkalmazzák frissítést sdcard ". tudom" light ", kérem?

 137. KodeJust - mondta

  catalin266:
  Van egy kérdésem ... Van Motorola Defy belső tér 2g ... tudom használni őket ... és azt jelenti, hogy ragaszkodni zenék, képek, stb, stb a telefon használata nélkül memóriakártya .... Mivel én ezt spatiuu root.arepot?

  Pontosan az a kérdés van, és tudok válaszolni nekünk egyet?

 138. Cubby - mondta

  Én gyökér a telefon, de most nem is világít, ha csatlakozik a számítógéphez vagy a töltő ... egyértelműen a nehéz probléma ... Én soha nem mentem brickuit hónappal rootare ... módosított kernel ... Látom azt a szolgáltatást, amely változtatások?

 139. Liviu - mondta

  hello ..! Van egy kérdés, amit telefonu irányítva erősítés nélkül az eredeti rendszert, hogy azok bármilyen ötlete, mi mást tehetne, hogy visszatérjen az eredeti szoftver ...? Előre is köszönöm küldje el

 140. Lucian - mondta

  hello, nekem van egy samsung galazy s1 és én gyökér, de ez ad nekem a `` SGS kinyit kód a telefon dekódolás, tud valaki segíteni? kérjük, tovább!

 141. giovis85 - mondta

  Nem tudja, mit jelent Pasadena Orange Alcatel One Touch 918 lehet gyökér?
  akarok csinálni, és gyökér az első Android telefon, és nem akarja elrontani, de azt akarom, amit tudok telepíteni, hogy különösen szörnyű kártya és törölje alkalmazások narancs, és ha lehetséges, hogy növelje a RAM memória a felhasználó ez csak 150mb (kb.) összességében, bár a 256 mb

 142. Szia Nekem van egy samsung galaxy s cristi i9000, és azt akarom, hogy bármire képes vagyok azt hiszem, valami hasonló gyökér vissza a gyári beállításokat, hogy gyorsabb költözöm legjobb ACM neki kellett egy kis időt, hogy frissítse 2.3.6 nem erősítette meg, hogy nekem, és én vissza az eredeti szoftver kies nush 2.3.4, de ő nem elégedett velem mozgó kemény gyökere még mindig úgy gondolja, hogy megy a munka jobb? küldje el köszönöm!

 143. Van jó néhány probléma a telefonommal van egy Samsung Galaxy Note IAM 2 és nem a gyári beállítások visszaállítása és az akkumulátor esett ebben ezer, majd kapcsolja be a telefont, és megmutatja nekem ectran galaxt samsung megjegyzés de 2 n7100 menü ajutatima kérjük, ha tudod, hogy erről a problémáról köszönhetően

 144. Adrian Gudus - mondta

  Marius:
  Szia, olvastam a különböző fórumokon, hogy az indítást az Android ICS nem telepíthető alkalmazásokat a memóriakártyára, vagy legalábbis nem lehet átvinni a mobiltelefon mem mem kártyát. de ha mégis, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy miután root root alkalmazások telepíthetők a mem kártyát, azt mondta v.am igaz-e vagy sem?
  Ha nem, kérjük, felvilágosít engem is ... (hogy, ha nem túl nagy kérés)
  Kívánok egy jó nap!

  Nem ICS előtt nem lehetett telepíteni, illetve áthelyezni bármilyen app az SD-kártyára. De nem tudott mindezt bármilyen alkalmazás, ha volt egy saját rendszermag és a gyökér. Ebben a témában már van egy tutorial. Írja be a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv: "mozgó összes Android alkalmazás egy SD-kártyát a Darktremor Apps2SD" nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

  • Mihai - mondta

   Én nem megyek CWM helyreállítási. Küzdök hosszú ideje fleshuiesc darktremor ... Nagyon szeretnék egy leírást, hogyan kell fleshuiesti a script (például darktremor), vagy a rom egy másik módszerrel. Szeretnék venni egy micro SD class10 és hasznos lenne, ha mozgok Dalvik cache és alkalmazások a kártyán.
   PS: Van egy Tach 918 Alcatel One, hogy a kurva telefont.

 145. beginer - mondta

  Hello! Én gyökér a S3 azzal a szándékkal, hogy csatlakozzon a net USB-n keresztül, de nem működik. Most azt akarom, hogy neki gyökerestől kitép módosítása nélkül az eredeti szoftvert. Mi a teendő? Köszönjük!

 146. oN0fR3y - mondta

  Ki tudja, hogyan szurkolnak az LG Optimus EZ l5 E610, és mit kell root-sal EZ.

 147. Onofreian - mondta

  Van egy ZTE Blade P729V tud gyökeret, ha így lehet, hogy ideiglenesen gyökér, tartós?
  És hogyan gyökerestől kitép ha mégis gyökere átmeneti állandó vagy ideiglenes ... törölje állítani a telefont?

 148. Claudiu - mondta

  Hello! Van egy Samsung Galaxy Ace GT-S5830. Vettem egy program menedzsere rom (fogalmam sincs, hogyan kell használni). "Szeretném, hogy a legjobb az android, megértettem, hogy meg tudja fogalmazni 4.0. Én tettem egy frissítés a hivatalos honlapján a 2.3.3 2.3.6. Ha valaki tud segíteni a program és az Android vár választ. Nagyon köszönöm!

 149. oroszlán - mondta

  Tudtam, mi jailbreak. Nekem van egy iPhone iOS 6.1.2 és én jailbreak. De köszönöm a tutorial mit mondott root.

 150. oroszlán - mondta

  Tudtam, mi jailbreak. Nekem van egy iPhone iOS 6.1.2 és én jailbreak. De köszönöm, amit mondott, a bemutató gyökér a ...

 151. Van egy kis ... nagy probléma, nem találok sehol egy puha, vagy akár egy kis bemutató depsre rootarea a s510b HTC Rhyme. Én tényleg nem tudom, hol, hogy megkeressék. Ha tudok segédkezet nyújtani, Hálás lennék. Minden a legjobb.

 152. Cosmin - mondta

  Helló,
  Van egy ZTE Blade II, és szeretné tudni, hogy az melyik program lehet gyökér ezt a telefont EZ. ha tud nekem segíteni néhány linket, és talán a lépéseket, az nagyszerű lenne. Kerestem a neten, de nem találtam semmi különöset, hogy a gyökere ennek a célnak. Tel jellemzői:
  Android verzió: 2.3.6
  Alapsávi verzió: P735TB01
  Kernel verzió; [Email protected]
  Verziószám: GB_EUR_P735TV1.0.0B01

 153. seti - mondta

  Ha a telefon megy a "fastboot", "Recovery", nem a "tégla"
  Meg tudjuk javítani. Egyszerű, akár nem, az esettől függően.

 154. Bogdan - mondta

  Hello! Szeretnék segíteni valaki egy ROM a HTC CHA CHA mozog jól, találtam néhány útmutatók HTC CHA CHA .... de nem! Remélem valaki tud nekem segíteni egy jó tanácsot!
  köszönöm

 155. Andrew - mondta

  Helló Van egy kis probléma ... 1. Én gyökerezik telefon (LG Optimus One p500), de egyébként úgy tűnik, a superuser app, és nyissa meg egyébként Gyanítom valószínűleg a frissítése 2013; 2. Tettem ROM Manager és nem jelenik meg a videó telefon névsor adsz a ClockworkMod Recovery opciót; 3. mikor telepíteni SetCPU hiba típus, amely nem teszi lehetővé a rendszergazda

 156. Serban bekezdés - mondta

  Cristi hello, van egy koreai modell SWH-m2s s205 és problémája van a jel tőle, ha tudsz segíteni nekem, és nekem, kérjük küldje el

 157. Liviu - mondta

  fogadtatás
  Nekem van egy s2, és ad nekem a következő hiba: com.google.process.gapps
  Kérjük, javaslatok

 158. hm Nekem van egy probléma, a HTC Desire HBOOT nem lépett be, és mikor nyomja meg a bekapcsológombot - a hangerőt lehet tenni?

 159. Marius - mondta

  Hello, van egy HTC One XL, én annak megszerzése nemrég SH ... és egy puha „split”, azt mindenféle hibák az értesítési sávon, valamint nem teszi lehetővé számomra, hogy szoftver verzió, azt mondja, van rögzítve ... én nev segítséget, hogyan tudom telepíteni egy új változata, ahol a programban, ha nem kapok a ROM I letöltheti a ROM-ot, egy HTC One „UrDroid_ATT_4G_LTE_Sense_5_Port_1.1”, de nem tudom, hogyan kell telepíteni ( beszélve arról, hogy ezek az első lépések úgyhogy nev magyarázatot pontosabb) Köszönöm

 160. végül még mindig nem jelenik meg, hogy rooteaza ugyanolyan flashueste.

 161. Adrian Gudus - mondta

  wayne: Elvégre még mindig nem jelenik meg, hogy rooteaza ugyanolyan flashueste.

  Úgy látszik, elfelejtette a bemutató darab!
  Itt rejlik a gyökér-terület általában az összes Android készülékek, a flashuiesti gyökér a CWM Recovery vagy más egyéni helyreállítási ...
  Végezetül azt is kimutatták, hogy a gyökér, és adja meg ...

 162. agentutu - mondta

  Miután a gyökér megkapta a hivatalos updaturi operációs rendszer?

 163. Ez gyökér a telefon fut Windows Phone 8? (Pl. Nokia Lumia 720) Ha igen, hogyan?

 164. Hello! Én jelenik meg a képernyőn (LG P970): "Csak segélyhívás" és a "No SIM-kártya". Tud valaki mondja meg, mit tehetek ebben a helyzetben? Én nem kezdeményezhet hívást / sms, és nem fér hozzá semmit az interneten. Köszönjük!

 165. Jó, van egy smarthphone, smart share "Android lehet rootarea vele? Nem vagyok igazán jó telefoane.multumesc

 166. Iulian - mondta

  Én nem hallottam semmit 8 pillanatban, alig most kezd vitát kiváltó propriuzisa

 167. Helló, mondd el kérlek az úgynevezett program, amely már látható, mit csináltak a telefon a PC-n? azaz megmutatja, mi a cél, hogy a program
  Hogy is hívják?
  legjobb

 168. Adrian Gudus - mondta

  Írd fel a keresési mezőbe a jobb: Androidscreencast, regisztráljon kijelző és irányítsd a Android telefon a számítógépről. Nyomja meg és meg fogja találni a bemutató apa

 169. Cristina - mondta

  Alcatel One Touch X Pop tud gyökeret?

  • Adrian Gudus - mondta

   Igen, akkor gyökér segítségével One Click Root. Hozzászólás a Google: "Hogyan gyökér Alcatel One Touch X'Pop" nyomja meg az enter gombot, és az első eredmény az Ön számára.

 170. Claudiu - mondta

  salut.am van egy kérdés, ha segíteni, van egy Archos tablet titán 80, és nem járok bottal a digi net mobil 21,6 vettem neki egy pár aitisti és azt mondta, nem megy, mert van egy ba ragaszkodnak a ARCHOS és táska digi névjegykártya ...... stb

 171. hello .. én Catalin Cristi és van egy probléma, hogy nem tud egyedül megoldani. Kerestem a különböző videókat a YouTube-on, vagy más oldalakon, de nem találtam. Azt akarom, hogy segítsen nekem ... és én, vagy akkor is, ha adsz harmincon túli kérem magyarázza .. hogyan szurkolnak magamnak egy Huawei 300 y? ... Megpróbáltam telepíteni su szuper, szuper felhasználó vagy nem működik, helyreállítása és clockword módon, de ez ad nekem hiba !!!. válaszra vár.

 172. Sandu - mondta

  miután gyökerezik a l3 lg hogyan oldja meg más hálózatok, mint a Vodafone?: (

 173. Sal, van egy tablet E-Boda alapvető a300 és ragaszkodni digi (https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSN-LQrCbYk3VXWoGZBMlaEd_S_HYOcICCLZUxtsMkYfQ5o2KKH) RDS-RCS! és szeretnék ragaszkodni a tablet táska

 174. Cedrik - mondta

  Allview p6 gyökerezik quad menni?

 175. Darius - mondta

  Hello a nevem Darius, és van egy kis kérdés. Honnan tudom, hogy ha a telefon már vaku nézni, ahogy írtam fentebb Cristian?

 176. Meg kell adni a "clockward hasznosítás", de amikor tudtam választani a telefon típusát (Samsung Galaxy S6310 / Samsung Galaxy GT6310) Én nem jelenik meg ez a lehetőség.
  (PS) Én nem vagyok az a modell sem bemutató (HTC HD2), én nem látok semmilyen HTC.

 177. Én is kivet, mint rooteaza a telefonom (Samsung Galaxy S6310) Kerestem legalább 5 óra, és nem találtam pontosan.

 178. CLAUDIU SMARANDACHE - mondta

  videotutorial hello, van egy probléma, hogy nem adjuk meg a fejét. CUN megmagyarázni az üzletet. Nekem van egy telefon Alcatel One Touch 918 ezekben a napokban legyőztem egy kis fej, hogy ez a gyári beállításokat, de nem tudott a telefon végül nem gyullad fel egyáltalán, hogy nem tudja, mit kell csinálni, mint én néztem egy csomó oktató. Köszönöm, és hálás lennék, ha válaszolna, mint quickly'm kétségbeesett

 179. dani - mondta

  hello !! Kérjük, ha tudsz, és lehetséges, hogy nem egy tutorial, hogyan lehet növelni a hangerőt a hang Samsung Galaxy s3? hangok nagyon lassan fejhallgató ..

 180. dany3l - mondta

  Szia Daniel Azt akarom tudni, hogy tudsz gyökér a tablet Allview viva Q7 4.2.2 Android operációs rendszer, és hogyan kell sürgősen gyökér a reszelő vár játék!

 181. Sal. Allview p5 tud gyökeret a quad, Andorid verzió 4.2.1?
  és ha lehetséges, lehet tenni a vélemények, vagy milyen programot tudom használni?

 182. ghostlabbrador - mondta

  Ha én gyökerezik az eszközt, és adja vissza a gyári beállításokat és töröl minden adatot, akkor root?

  • Dylan - mondta

   Igen, még gyökeret, hanem törli az összes alkalmazás, és mindent meg, kivéve a gyökér és a gyári alkalmazások, de meg tudod csinálni, és a biztonsági mentés.

 183. danny - mondta

  Én letiltotta a smartphone UI rendszer, mit jelent ez, és mit tehetek? ms előzetes

 184. Răducanu alex - mondta

  Telepítettem egy egyedi ROM-ot a Sony Experia miro
  Minden úgy ment, rendben van, és a végén én, de újraindítás
  Vártam 10 perc alatt, és nem történik semmi, ezért normal.Apas úgy dönt, hogy kapcsolja be a bekapcsoló gombot, és úgy érzem, a normál rezgést, de semmi nem jelenik meg
  I tégla meg telefonon vagy rom verzió nem jó (CyanogenMod 10)

 185. Telepítettem egy egyedi ROM-ot a Sony Experia miro
  Minden úgy ment, rendben van, és a végén én, de újraindítás
  Vártam 10 perc alatt, és nem történik semmi, ezért normal.Apas úgy dönt, hogy kapcsolja be a bekapcsoló gombot, és úgy érzem, a normál rezgést, de semmi nem jelenik meg
  I tégla meg telefonon vagy rom verzió nem jó (CyanogenMod 10)?

 186. Marius - mondta

  Helló,

  Mit gondolsz, hogy felszabadítsa a mobil Fujitsu Arrow F-04 négymagos?

  Találtam ezt a vezető-és gyökér mappában, de ez ad nekem error fájlmásolás Superuser.apk

  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2043308

 187. Cristian - mondta

  Salut.M 've got a Utok.Se tud gyökeret? Ha igen, milyen modell a telefon. úgy dönt, hogy rootare.Ms.

 188. Marin Popescu - mondta

  Megy köze Sony Update Service szoftver megint őket telepítettem 5 alkalommal

 189. marian Babo - mondta

  Hello Nekem van egy laptop SONY, nem működik jól, azaz nehézkesen, vagy egyáltalán nem IAM NEM TUDJA frissítési és törölni kell, és HOL DELETE A SA RECOPAR veszít C terület: MI megtizedelte GB memória több 149 AM 49 GB. EXACT disk C WHERE IS ÉS WINDOWS 8. SINT kezdeni vajon miért látni, hogy a szakértő a területen, és meg tudja mondani, hogy mit kell törölni, kérlek szépen megbecsülés és tiszteletben Babo MARIAN

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja fel a keresési mezőbe a jobb oldalon ", akik elfoglalják a helyet partíció C" nyomja meg az Enter, és talál egy video tutorial róla

 190. Bogdan Iasi - mondta

  Hello ... Azt akarom, hogy gyökerestül tabletta Serioux S716TAB / 4.2.2 / v0.4rc3, és szeretné, hogy segítsen nekem néhány címet, hol lehet kapni szoftver szükséges. Próbáltam a klasszikus Google kereső, de nem találtam ehhez a típushoz ... az s101 ... 101 700 ... Találtam ... de nem 716 .... speciálisan ehhez a típushoz? vagy ami kompatibilis?, vagy jobb kérdés .... megéri az erőfeszítést?
  ha ez túl nagy deranujul ... segíts nekem. Köszönöm.

  • Alex - mondta

   Ha ez megéri az erőfeszítést? Hogy csak tudod. Attól függően, hogy mit akarsz csinálni vele. Ha van egy alkalmazás root, amit akar feltétlenül kipróbálni, vagy valami. Custom ROM-ok nem hiszem, meg fogja találni. Ki tudja, talán egy másodperccel maximum. A kapcsolat a gyökér kipróbálhatja ezeket az univerzális szoftver framaroot , Cydia ütközésmérő , oneclickroot elvisszük helyi falvakba ahol megismerkedhet az őslakosok kultúrájával; ...
   FIGYELEM!
   Ezek az intézkedések vezethetnek tégla uire tabletta. Tégla = Brick. Így a készülék egy állam helyrehozhatatlan leállás. Tehát nem a kockázat tau.Root érvénytelenítheti a garanciát. Azt hiszem, már tudta, hogy ezeket a dolgokat, de mondtam nekik, hogy ne jöjjön utána azt mondani, hogy azért, mert már tönkretette a tablettát. Nem kell a tablet modelljét, így nincs módja annak ellenőrzésére, hogy működik-e vagy sem a fenti eszközöket.

  • katalyn14 - mondta

   Hello ... k nem szurkolnak a tablet lesz motochopper program minden változata Serioux s716tab motochopper kész .... Én sült tablettát, mert szerettem volna, hogy egy új, android, és én nem megyek érintés ... te is szépen kérlek Dak adj egy biztonsági másolatot az Android, hogy nekem a szépen kérlek ... rávenni, hogy a biztonsági mentés és hagyja, hogy millió és e-mailt nekem ... Mert te és tudod ... hát ez történik világóra recovery mode ... Előre is köszönöm ... és kérem az összes dak személyzet van egy olyan tabletta érintőképernyős modell Serioux s716tab gsl1680 szíves küldjön nekem egy biztonsági mentés, vagy a helyszínen [Email protected]Thanks ....

 191. katalyn14 - mondta

  Helló, amelyek backupp android, vagy android verzió jb 4.2.2 érintőképernyős modullal gsl1680 kérem, hadd backup, vagy linket, hogy hol tudok letölteni, és azok számára, akik s716tab Serioux tablettát, és azt szeretnék, hogy a root használhatja motochoper .. én tabletta s7116tab .. Előre is köszönöm!

 192. Andrew - mondta

  Szia, pls segítsen nekem szurkolnak a mini s3? Telepítettem framaroot és összeomlik, amikor kinyitom a programot: üzenet jelenik meg, "ellenőrzése vulnerabilites". Tudod, mi a program telepítéséhez dolgozni? Köszönöm

  • Alex - mondta

   Keresés XDA Developers 'Hogy s3 gyökér Samsung Galaxy mini ". Ha tudod, hogy mit tud kezelni angolul. Itt egy link . Remélem, hogy segít. Kockázatok nem felsorolni őket persupun már tudja. Az ugyanebben a témában, mint olvastam mind azt mondta, hogy ez az eszköz működik. Azt tanácsolom, hogy olvassa el az összes oldalt. BAFTA!

 193. Mihai - mondta

  Hogyan lehet megváltoztatni a Android verzió Otange Monte Carlo? Azt, hogy valaki segíteni nekem, kérem? Küldj e-mail válasz, [Email protected] . Köszönjük!

 194. Szia .. Nekem van egy Samsung Glaxy Mini ROM Manager verziót 1 5.5.3.7, és nem találom a listát, hogy a telefon típusától. Tudsz segíteni?

 195. Costica P. - mondta

  Salut!
  Meg tudja mondani, kérem, ha van egy lehetőség (gyökereztető valószínűleg) megváltoztatja a beállításokat a fényképezőgép firmware Allview 5 (például, de azt hiszem, ez lehet igaz más modellek), azaz jpg tömörítési szint csökkentésére. Abban a pillanatban van egy Samsung Star 3 (GT S5229) a 3,15 megapixeles kamera, amely gyárt kiváló képek a kategória, átlagos kimeneti fájlokat 1 MB, és egy nagyon jó részletességgel. Allview 5 Smiley, hogy én vagyok, is van egy hasonló helyiség, azaz 3,15 MPx. A kép minősége elmarad a Samsung és a fájl foglal átlagosan 700 KB.
  Köszönjük!

  • Costelina - mondta

   Én nem beszélek a Krisztus nevében (is találkozol vele, vagy Adrian, amelyek jobban)
   abból, amit olvastam (én és én egy gyökér Harbor)
   ez csak egy kompatibilis rom nem elrontani az egészet
   Amikor keres a neten minden rom, hogy jön az új előírásoknak, hogy ott folt van, és így
   ha van türelem és némi olvasás, mielőtt azt mondom, hogy tud

 196. Mircea - mondta

  Van egy jegyzetet 3 jó, és azt hiszem, hogy root meg, hát történik samsung gombok, mint az egyik titán mentés vagy készítsen biztonsági titán?

 197. florin - mondta

  Van egy s702tab v.and.4.2.2 és arra a következtetésre jutottam, hogy szükségem van egy memóriakártya sok program telepítését rajta .. jocu..etc ... megértettem, hogy ez megtörtént hanem az, hogy a gyökér link2sd
  Próbáltam 50000 változatok .. találtunk a neten .. pokolra bármely neki egyet ... még ad nekem (nem hiszem, hogy ez helytelen, de ...) „démon nem fut. kiindulási most porton 5037 démon lépések sikeresen „és néha én is valami ilyesmit mondott:” démon nem fut. kiindulási most * Sikeresen elindította démon *”... és így marad ..
  Ha bármilyen javaslata van, kérjük .. chear valamit kezdtem kétségbe esni.

  ps nap itt az oldalon, hogy ellenőrizze coment .. de akkor .. és Tirma [Email protected]

  Előre is köszönöm

 198. Mugurel - mondta

  hogyan érhetem el, hogy a tabletta Android gyökerestől kitép 4.2? milyen program kell hozzá?

 199. tibi - mondta

  fogadtatás
  Van egy tablet NOVI végző szerv már nem adja meg a rendszer, amikor elkezdem írásban tapad az Android
  Próbáltam, hogy a reset gomb kombináció (bekapcsoló gomb + hangerő + gombot) de megmutatta nekem, mint android nyitott és felkiáltójel egy háromszögben, de én nem visszanyerését teszik, vagy egy másik lehetőség. Néhány perc múlva próbál bejutni a rendszerbe, és marad a képernyőn megjelenő szöveget +++ +++ android
  Ha bármilyen megoldást kérem, segítsen nekem, és én
  köszönöm

 200. Cristi Hello! Nekem van egy probléma, egy Samsung Galaxy S5.In múlt héten UK.Ideea mi.a ellopott telefon, hogy én már két telefon a Vodafone s5 abonament.Am felhívtam őket, azt jelentették a lopást, és a mi.au tiltva, hogy a Vodafone de ezek előfizetések időközönként közötti pár hónapos eljött az idő, és a feleségem adott i.am uk, és a régi telefont, de én is megtartottam a régi kártyát, és én introduso a második telefon.Cei de.al a Vodafone-tól, amikor előfordulnak blokkolt SIM-kártya rendszert alkalmazták, a mobil és le.au amandoua.Am ragadt rá, és felszólította őt probléma le.am epxplicat személyzet kik maradtak nyitott telefont, de most van egy problema.Cand Próbálja meg a hívást azt mondja, hogy nincs regisztrálva a hálózaton, és természetesen a Vodafone mondani a telefon van oldva, és ok.Este a probléma, hogy nem kapcsolódik hozzájuk .M.am tájékoztatta az interneten, és megállapította, mindenféle módon, de egyik sem functionat.Am végső de gyökér intr.un minden nimic.Ma információ segíthet megoldani ezt a problémát? Láttam néhány forum- resoftare s tanácsot, de nem biztos, hogy működik

  • Nincs szolgáltató nem módosíthatja a telefon távolról Ön engedélye nélkül.
   Ha elakad, csak SIM zár. Valószínűleg a telefon ki volt zárva a hálózathoz, mióta átvette.

 201. Android tablet - mondta

  Hello.

  Van egy tablet Serioux és lekérdezések.
  A tároló aparece már 1 GB belső memóriával és egy NAND flash tűnik, hogy 12,91 GB.

  Ez a NAND flash nehéz, vagy nem? ami azt jelenti, tárolhat adatokat keretein belül a 13 GB?

  köszönöm

  • Alex - mondta

   Elméletileg be. Miért nem próbálja ki magát, hogy még több alkalmazást vagy fájlt, hogy mi történik?
   Hasznos lenne, hogy mondja el, pontosan modell nem csak Serioux.

 202. ALEXANDER CRISTIAN - mondta

  Helló Lenne egy kérdésem van egy neo s3 gt-i9301i és megpróbált csatlakozni a vezérlő ps3 hozzá, és nem csak megy i.mi levelet a felső sávban s3 vezérlőhöz csatlakoztatott USB-n keresztül, de nem működik, és nincs más vezetők mint stick vagy mások, és azokat szeretném tudni, ha gyökerestől kitép ACERT fog menni ... láttam a youtube-on ahogy egy srác, aki ugyanazt a modellt s3 és csatlakozik a stik és nem több csatlakoztatott aztán gömbölyegek nagyobb, mint egy könnyebb (azt hiszem, ez volt az akkumulátor cv energia előállítása), és aztán stiku inkább összekapcsolódik, és a vezérlő ps3 és elment a tűket, az idő és szeretné, hogy adjon nekem egy ötletet i.mi mi lehet. Előre is köszönöm !!

 203. Liviu Voicu - mondta

  A nevem Liviu jó eszköz böngésző szakma és van egy probléma az internet, vásároltunk egy modem és SIM SIM GB
  Én sal falosesc a tab3 samsung tablet PPP-program Letöltöttem a boltból PLEY mint láttuk, a bemutató ... és még nem ment iam összes beállítás] .. most kíváncsi vagyok, ha én tablet ... a kérdésem PTR root Amint rájövök, hogy én tabletta gyökér? vagy lehet módosítani a beállításokat FAAC nam ... tud nekem segíteni kérem

  • Azt tanácsolom, hogy vegyél egy modem WiFi, amely egyfajta hordozható router, amely szintén az akkumulátor. Ha csatlakoztatja a vezeték nélküli.
   Azt is fel a kártyát a telefonba, és ott aktiválhatja a tethering, hogy milyen telefont létrehozott wifi hálózat, amely összeköti a tablettát.

 204. Razvan T - mondta

  Van benne valami, ha szurkolnak kétszer ugyanazon a napon ??

  • Lehet csak 2564 Root-szor egy nap.
   Nincs semmi probléma, akkor villog a telefon kb 3000 uiesti alkalommal. Ennyit belső memória tart téged, akkor a flash-sejtek nem lehet leírni.

 205. dani - mondta

  Sajnálom, hogy zavarom volt egy probléma a szivárvány Eboda telefon v45 .Cad én lépett be a kínai bios ír nekem valamit, amit nem is tudom igazán, hogy belépjen a BIOS angol / ... .Kérjük segítsen nekem ... Köszi előre.

 206. Cristian - mondta

  Helló Van egy tabletta Allview Viva q7 (nincs élet), Problémám van internet sebessége van egy nagy f lag zár. Hogyan lehet, hogy azok gyökeret? Azt is keres, akkor segítsen nekem, hogyan kell csinálni a root de találtunk

 207. Nicolae - mondta

  Hello, a nevem Nicholas és szeretnék tájékoztatást a Sony Xperia z1.doresc versiunii.de változás verziójukban 4.4.4 4.3 nagyon szépen köszönöm

 208. Giorgiana - mondta

  Jó! Van egy kérdésem. Vettem ma egy S3 neo nem tudom, mit tettem, de amikor feltettem a díjat, azt újra megnyitották, és úgy tűnt, valami „öltöny OS” és engem nyomja le a hangerőt. Miután megjelent valami azt hiszem kapcsolódó ROM .Most nem tud járni egyáltalán. Kerestem a neten egy tutotiale, de nem talált semmit. Őszintén szólva én nem vagyok jó dolog astea.Ma segíteni, kérem?

 209. Dragos - mondta

  Sall Cristiane Segítségre van szükségem, amint megkapom a táblagép szoftverfrissítés elhelyezésére k van root.Nu a beállításokat az én tablet Apre

 210. Andrei Tiberiu konyardi - mondta

  Ki tud nekem segíteni, jó rum az élet p5 Allview

 211. Eduard Adrian - mondta

  Helló,
  Van egy Samsung Galaxy S6 szélén 32GB AT & T, nyitva, modell SM-G925A, build száma G925AUCU1AOCE, 5.0.2 változata. Örülök telefont, de én szeretnék megszabadulni minden kapcsolódó AT & T (Apps) és ugyanaz a menü, mint nemzetközi telefon verziója, mert ez is nem tudja átadni a román nyelvet. Talán a gyökér tehetne valamit erről, de én nem vagyok jó android de az IOS. Van valakinek egy tipp, vagy bemutató, amely segíthet nekem? Előre is köszönöm

 212. Tirla - mondta

  Jó. Nekem van egy probléma a telefonommal. HTC Desire 500, remélem tud nekem segíteni néhány választ a kérdésre: miért akarnak rávenni, intr.o alkalmazás „ki”, és írok „alkalmazás fekszik zárva névtelenül”? miért nem tudok semmilyen hívásokat vagy üzeneteket? I.am adta újraindítás üzem és így ... mit tegyek?

 213. Alexander Moroianu - mondta

  Helló! Lenne egy kérdésem ... Nekem van egy HTC Desire 310 és bármilyen alkalmazás a telepíteni kívánt belső memóriát takarít lehetősége nélkül mozog, hogy a kártya ... Küldtem a forgalmazási de hozta pontosan, mint azelőtt ... A gyökér Ez segít megoldani a problémát?

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez nem probléma, de fut az Android, ez az ő MO. Már van egy tutorial ebben a témában, de nem tudom, hogy milyen mértékben fog működni. Írja be a keresőmezőbe a jobb felső „DarkTremor” nyomja meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

 214. Üdvözlöm a tablet Serioux halad s702tab és nem Serioux nem számol androidu jelentkezzen hol tudok android a resoftez

 215. Szia. Van egy Samsung Galaxy Y2 és megpróbáltam csinálni Kingo Gyökér gyökér és mindig megáll a 40%. Mit kell tennem? Várni egy-két órát, remélve, hogy fog menni?

 216. Maria - mondta

  Jó. Nekem van egy probléma a telefonommal. A Samsung Galaxy S3 I9300 mikor actualzez program azt mondja, dispoziivul módosított, a szoftverfrissítések nem állnak rendelkezésre. Nem tudom, mi az. És egy időben blokkolni hosszabb és tartsa egy ideig, aztán jön hirtelen. Mit kell tennem?

 217. hajsütés - mondta

  Nekem van egy nagy probléma. Azt akartam, hogy letölt egy video lejátszó a honlapon, és azt automatikusan letölti és telepíti vagy 5 programok Android rendszer memória .îmi Monk teszt azt mutatja, hogy a vírusok .security control.time service.Nu letilthatja őket, de azonnal eltávolította a második Következő aktiválódik és automatikusan letölti és egyéb App uri.Am adott 5 tel.Allview quad.iam p2 vagy gyári beállítások visszaállítása, de tudom ajuta.am degeaba.E valakit, aki ezer szolgáltatást, és azt mondta, hogy ez a Reset csak akkor tud a modellt. De minden, amit tettem sokat pt.cel .multumesc aki tud nekem segíteni.

 218. madalin - mondta

  Salut.am magam egy megjegyzés 3.telefonul probléma vásárolt valakitől, valószínűleg gyökér. Mindig nagyon 100% akkut, ha telefont használ, és a fő szoba functioneaza.ce már nem tehettem volna?

 219. adrian - mondta

  hello, van egy HTC Desire 310, én villogni elfelejteni CAEV alkalommal, mert még mindig fájt, most már nem gyullad ki, én továbbra is a jelképe, azt próbálja meg, hogy alaphelyzetbe hangerő - és rögzítés gomb tűnik számomra " eroor: nem tud a telefon titkosítása államok „a kérdés az, meg lehet oldani, és ha igen, hogyan? és ha meg tudom csinálni egyedül, van rá esély, hogy bármely szolgáltatást? azonban a telefon már nem garanciális

 220. RcosmO - mondta

  De ha azt akarjuk, hogy király gyökér és állítsa alaphelyzetbe a telefont tartja Root

 221. stefan - mondta

  hi, lehet com Samsung Galaxy Note, hogy útvonalat egy él?

 222. florin - mondta

  Szia, csináltam egy gyökér után gyökér, és amikor meg akartam csinálni a root iaiar nem járt mutatják, hogy telepítve van, de nem működik, miért?

 223. Baies Razvan - mondta

  Kaptam néhány nappal ezelőtt, de van egy S4 I9905 android 4.2.2 ha frissítem a szoftvert azt mondja, hogy nem lehet változtatni, mert az eszköz telepítve Vajon super su ...

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha a gyökér, nem tud hivatalos frissítéseket. Be kell, hogy menjen vissza állomány ROM. Van egy tutorial ebben a témában. Írás a keresőmezőbe a jobb felső „visszatérés a zokni minden Samsung” nyomja meg az enter billentyűt, és megtalálod bemutató

 224. vlad Toncu - mondta

  Azt akarom tudni, hogy tudtam, hogy a root a telefon Huawei y3ii vegye 21 Próbáltam egy csomó alkalmazások, amelyek gyökere és egyikük sem nem, hogy a gyökér, ha tudom, hogy csinál gyökér kérjük Sami mondják nekem .

 225. Nicu - mondta

  Hello, van egy amerikai telefon Blu Life Egy X2 amely támogatja 4G hálózatok kint, de itt megy sem Orange sem Digi. By rootarea telefon képes 4G hálózat Romániában?

 226. Laura - mondta

  Köszönjük, hogy az anyag (jól mondta, és hívja ki), és köszönjük, hogy a pozitív gondolkodás az információk megosztására és a jobb. Egy jó gondolat az IT-ista.

 227. adrian - mondta


  Hogyan lehet megváltoztatni az Android HTC One E9
  Van előre telepített alkalmazások, mint például a YouTube, amelyek készek veszélybe.
  ha adsz neki egy gyári beállítások visszaállítása és telepítése antivírus 3 megállapította vírusok azokat az alkalmazásokat, amelyeket nem lehet sterse.Si mindig problémát nem ad wifi.ii start gomb, és nem történik semmi.

  Előre is köszönöm

 228. Marius - mondta


  Olvastam a különböző fórumokon, hogy az indítást az Android ICS nem telepíthető alkalmazásokat a memóriakártyára, vagy legalábbis nem lehet átvinni a mobiltelefon mem mem kártyát. de ha mégis, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy miután root root alkalmazások telepíthetők a mem kártyát, azt mondta v.am igaz-e vagy sem?
  Ha nem, kérjük, felvilágosít engem is ... (hogy, ha nem túl nagy kérés)
  Kívánok egy jó nap!

 229. Dany P - mondta

  Én 4.2.2 Android alkalmazások a kártyán és mozoghat gyökér. De anélkül, hogy az adatok. Például, ha telepíti a FIFA 14 nem tudja mozgatni az adatokat (1.6GB) kártyát. Miután telepítette könyvtár gyökerében is szerelhető, és mozgassa az adatkártya.

 230. Cristian Tudor - mondta

  De dak rotez telefon FAK többé, mint korábban az Android?

Trackbacks

 1. [...] Így további részletekért kérjük, tekintse meg a kollégám Cristi a bemutató: Mit jelent, hogyan kell használni, és hogyan kell csinálni ROOT Android telefonok. A módszer, hogy a napjainkban használt használatával jár kérelem ADB és SuperOneClick. [...]

 2. [...] Mi lehet használni DarkTremor, meg kell teljesíteni bizonyos feltételeknek: 1. Smartphone kell root-at 2. Meg kell nézni a flash ClockWorkMod Recovery flash-ui DarkTremor. Arról, hogy [...]

 3. [...] PC a munkát. Ha még mindig nem tudom, mi gyökér, kérem nézze meg a bemutató "Mi az, hogyan kell használni, és hogyan kell csinálni ROOT Android telefonok" Ha nem tudod, még mi helyreállítási eszközöket és hogyan kell használni, kövesse a bemutató [...]

 4. [...] Szükséges az adat / Kapcsolatok / Üzenetek, stb SIM vagy biztonsági mentést a PC-t, mielőtt a teljes visszaállítás! 4 Mit jelent, hogyan kell használni, és hogyan kell csinálni ROOT Android | Videotutorial.ro kapcsolatban a terület a térképek ..ai 80 mb hely a környéken, amit kiválasztott. Válasz [...]

 5. [...] Általában, ha azt szeretnénk, hogy egy biztonsági másolatot a Android készülék, azt meg kell szüntetnie a készüléket, és villog a helyreállítási UIM. Nos, ma bemutatott egy módszert, hogy hogyan [...]

 6. [...] A gyenge minőségű is fogyasztja az akkumulátort, ha a telefon nem csinál semmit. 12. Használhatja alkalmazások, mint SetCPU változtatni működési paramétereket a processzor, ha nem tudja, hogyan kell csinálni kérem [...]

 7. [...] Ha a készülék novemberben). Ami működik, alkalmazás LagFix (FSTR) kell futnia készülékek root evett. Néhány készüléken követően újra kell indítani. Letöltés LagFix (FSTR) Ingyen (Edzett útmutató [...]

 8. [...] A telefon adatait. Ha nem tudja, mi a root azt jelenti, hogy az Ön számára a bemutató elmagyarázza, mi a gyökere, és mi használ és oktatóanyagok rootarea is van néhány telefon: Hogyan rooteaza LG Optiumus ONE Hogyan [...]

 9. [...] Törölhető, ha a gyári beállítások visszaállítása. Megértette, hogy meg kell gyökerezik telefon egy egyedi fellendülés. Cerberus root végrehajtani bizonyos feladatokat, [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.