Mit jelent, hogyan kell használni, és hogyan kell csinálni ROOT Android telefonok - video bemutató

Szia barátok, ma bemutatja Android kis világ, beszélünk: root, rom, flash, borítani, hasznosítás, setcpu.
Valószínűleg sok embernek fogalma sincs, mit beszélek olyan fogalmak, hogy csak a szerelmesek a bútorok világában tudom, ne aggódj, egy kis türelemmel kapsz megérteni őket, és akkor.
A kezdetektől meg kell értenünk, hogy a mobil operációs rendszert nem telepítik asztali operációs rendszerként, hanem "villognak", vagyis erőszakkal be vannak dugva egy ROM nevű nand flash chipbe (csak olvasható) memória), gyakran hallani fogja a ROM (rom version, build) kifejezést, ebben az esetben nem az nand-ről van szó, hanem az operációs rendszerről, amely villog a ROM-on.
Root-terület az a művelet, amellyel a felhasználó megkapja a teljes belső memória a telefon, akkor root felhasználó, hogy mit akarnak az operációs rendszer. Az első és leginkább azt követően gyökér műtét nem az mentés, javasoljuk, hogy készítsen biztonsági másolatot, miután az eredeti operációs rendszer, akkor is, ha azt szeretné, hogy villog uirea egyéni rom, vagy sem, a kifejezést használják, ez Nandroid Backup, biztonsági mentés Egyszerű beállítások és alkalmazások készült Titanium Backup, kiderül, piac és root (teljes).
Root előnyei számos, a bemutató már felsorolt ​​néhány, még azt is kimutatta, gyorsabban juthatunk a tuningolás a processzor, azt is megmutatta, hogy a szoftver letölthető a piacon, amelyek általában nem állnak rendelkezésre, hogy a SetCPU és Market Enabler.
Ez a videó bemutató egy rövid bevezetés a csodálatos világnak a Android, ez alkalomból felavatták az új kategóriát szentelt bútorok és különösen az Android közösség. Hamarosan hozzá 7 Windows Phone és iOS.
Néhány "univerzális" root alkalmazás a Z4ROOT, a Unrevoked és az Androot, legyen óvatos, azonban ezek az alkalmazások nem tudnak gyökéríteni egyetlen eszközt sem, ezt megtudják a lépés megkezdése előtt.

VIGYÁZAT:

Mindezen eljárások károsíthatják a telefon állandóan "tégla a telefont," beteg, és gondosan olvassa el a hozzászólásnak a különleges oldalakon, mielőtt
ROOT-terület telefon törli a gyári garancia, ellenőrizze, mielőtt root "gyökerestől kitép" a készüléket, mielőtt megy szolgáltatást bármilyen problémát meg kell csinálni a ", mint az új."

Flash uirea lehet addiktív, én vagyok az áldozat.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Mihai - mondta

  hello cristi, problémának tűnik ... nem látom ezt az oktatóanyagot. Eltaláltam, és az előbbi bemutató megnyitja (regisztrációs konv.) címet és szöveget, de a klip a regisztrációval rendelkezik ... köszi ... engem is érdekelne van androidos telefonom ...

 2. Mihai - mondta

  problémák az oktatóanyaggal ... nem látom ... a szöveg és a cím jó .. de a nu videoklip nem az, amiben messenger rögzítenek, és mások ... köszönöm

 3. Radu - mondta

  @ Cristi, betöltötte a rossz tutorial!

 4. játszik - mondta

  Krisztus, tedd a rossz bemutató ...

 5. Andrei Popa - mondta

  Cristi, láthatjuk, hogy tegye ugyanazt bemutató kétszer.
  A link vezet, hogy a bemutató megérinti az azonnali üzenetküldő kliensek!
  Minden jó.

 6. Danny - mondta

  Adrian szerezte meg az email? Ahogy küldött 4 nappal ezelőtt, és nem kapott választ.

 7. készült megérinti bemutató

 8. sklipy - mondta

  Cris, te csavarozva nincs tutorial leírás!
  Tudom, hogy a megoldása a No Stress

 9. sklipy - mondta

  Cristi, igazad van, amikor azt mondtad, hogy sokan vásárolnak mindenféle nagyteljesítményű dolgokat, és nem a valódi értékükön használják őket, pontosan ezt teszik egyesek, amikor több millió lej értékű számítógépeket vásárolnak, és csak rendetlenségre használják őket :)) ennyi.

 10. Catalin.81-Rm.S - mondta

  ANDROID + olcsó = jó (kevésbé)
  ha ez a "követni fogja", akkor nagyon jó!

  Köszönjük! Köszönjük! Köszönjük!

  • AdrianGudus - mondta

   Helytelen lenne, hogy mondja el a megjegyzések rovatban, hogy mit szeretne, hogy tudd Android okostelefonok! Engedje meg, hogy milyen alkalmazásokat szeretnénk bemutatni. Mi a teendő, mi? Mit szeretne tenni egy Android okostelefon?

 11. Dev.1 - mondta

  Érdekes lenne, hogy néhány oktató szervereken ex egy dedikált szerver co-location, felhő szerver, stb Trabant állni megmagyarázni a szervereket.

 12. subofferul - mondta

  A nagy probléma az akkumulátor, hogy legalább addig, amíg a gyártók felér egy megoldást, vagy ha tudja, olyan módon, hogy meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, emellett fényerő beállításokat, tiltsa net, bloototh etc.ma után root mean ha uninstall egyes szolgáltatások hogy kevesebbet eszel, vagy nincs más választása, én flashuit után rootare a odindownloader, arra a következtetésre jutottunk, hogy sokan nem használják a telefont teljes kapacitással miatti félelem okozta az akkumulátor végét, különösen, ha az úton, és nem tudjuk betölteni azonnali

 13. valigeo - mondta

  abban az esetben, hogy segít.
  "Http: // ......."

  • valigeo:
   abban az esetben, segít. "http:// ......."

   Befejezés spam előmozdítása honlapján, hogy idézni nem más, mint elküldeni az XDA vagy lefordítani román szálak XDA, ha küldesz hasznos linkek Tudatni fogom, amikor belépsz spam.

 14. BarBariaS - mondta

  Van egy Samsung Galaxy Mini, és elégedett vele, de van egy olyan alkalmazás, hogy alakítsa át a TV távirányítót?

 15. ASUS - mondta

  Cristi, tudok néhány tanács, amit 2.2.1 Android HTC Wildfire telefon, de nem tudok Flash uramarii YouTube klipek jobb minőségű, és azt mondja, hiba történt rés van több klipet, de ezt csak abban az silány munka, mert a hivatalos állásfoglalás × 320 240?
  Van még egy kérdésem, ha a gyökér Android telefon 2.2.1 2.3 egy android de kerestem a neten, és azt mondják, hogy HTC Wildfire android 2.3 on nem lesz stabil, és én félek, hogy nem!

 16. BarBariaS - mondta

  Elfelejtettem mondani:
  1Mobile alkalmazás egyfajta frissítés az Android Market napi programokkal kitevő modell / ország / hálózat vagy más dolgok is megér egy bemutató vele.
  Hogy ne fásítsam a játékra fókuszáltakat, van még egy Tiny Bee, amely megegyezik a Tiny Wings játékkal az Iphone-on, és még el is ragad 4 játékosos reaktort, amelyet akár 4 játékossal is játszhatsz, és néhány kérdésre válaszolnod kell a legtöbb "intellektuális" győz.
  A leghasznosabb alkalmazás, miután végzett a root abszolút rendszer Root Tools, hogy a változás minden, akkor is, Flash animáció, ha akarsz valamit inkább személyre szabott.
  A kisebb telefonok velem, és utalok tárhely kellene, hogy App2SD feltétlenül keres, és ha talál egy alkalmazás, amely lehet mozgatni, hogy a kártya figyelmeztet, és még mindig üres, és a ChaCha.
  És mivel beszélünk okostelefonok azt kell vizsgálnunk, hogy a legjobb antivírus, ami ingyenes, és még Lookout.

  Ahogy befejezte a beszélgetést http://www.mydroid.info/ amely biztosítja szinte minden alkalmazás pro / games /, és még segítséget. (Android természetesen)

 17. pc1990 - mondta

  Milyen Android telefon kíván ajánlani a penge 700 1000 lei lei.
  Köszönjük!

  • Julian - mondta

   pc1990:
   Milyen Android telefon kíván ajánlani a penge 700 1000 lei lei.
   Köszönjük!

   Van LG Optimus One teljesülnek. Az egyetlen probléma az, hogy az, hogy nem játszhatnak obisnuesti flash tartalom.

  • pc1990 - mondta

   pc1990:
   Milyen Android telefon kíván ajánlani a penge 700 1000 lei lei.
   Köszönjük!

   Mi mit gondol a ezt

   • Julian - mondta

    pc1990: Voltak Mi van a ezt

    Samsung nagyon jó. Nagy teljesítményű processzor, nagy képernyő, de a kis belső memória. Tehát a problémákat, amikor elkezdi telepíteni alkalmazásokat. Merci Cristi ifjúsági

  • bogdan - mondta

   Egy nagyon jó telefon, hogy bármit megtehetnek motorola moto g és ár rezonabil.Folosesc telefon egy ideje, és tényleg én multumuit.Parerea!

 18. Julian - mondta

  Jó tutorial. Én eszem valamit változtatni az Android ... Egy nagyon inportant kell határozni melyik változat android van a telefonon, hogy nem működik, akik tettek legújabb frissítések, a gyökér egy android 2.3. (Abból, amit olvastam még mindig nem gyökér szoftver minden telefon). Várja meg, amíg a többi oktató az android. BAFTA!

  • subofferul - mondta

   Julian:
   Jó tutorial. Én eszem valamit változtatni az Android ... Egy nagyon inportant kell határozni melyik változat android van a telefonon, hogy nem működik, akik tettek legújabb frissítések, a gyökér egy android 2.3. (Abból, amit olvastam még mindig nem gyökér szoftver minden telefon). Várja meg, amíg a többi oktató az android. BAFTA!

   </block

   ASUS:
   Cristi, tudok néhány tanács, amit 2.2.1 Android HTC Wildfire telefon, de nem tudok Flash uramarii YouTube klipek jobb minőségű, és azt mondja, hiba történt rés van több klipet, de ezt csak abban az silány munka, mert a hivatalos állásfoglalás × 320 240?
   Van egy másik kérdés, hogy a root Android telefon Android 2.2.1 2.3 a net, de kerestem, és azt mondják HTC Wildfire Android 2.3 nem stabil, és én félek! Segíts nekem néhány tanácsot, kérem?

   idézet>

   Julian:
   Jó tutorial. Én eszem valamit változtatni az Android ... Egy nagyon inportant kell határozni melyik változat android van a telefonon, hogy nem működik, akik tettek legújabb frissítések, a gyökér egy android 2.3. (Abból, amit olvastam még mindig nem gyökér szoftver minden telefon). Várja meg, amíg a többi oktató az android. BAFTA!

   könnyebb, mint a gyökér 2.3 2.2 mézeskalács Froyo Samsung Galaxy beszél

 19. pc1990:
  Milyen Android telefon kíván ajánlani a penge 700 1000 lei lei.
  Köszönjük!

  Motorola Defy, a Dell Streak (tablet-telefon) egyaránt teljes flash, hardver álom nem karcolja Gorilla Glass képernyő, ezek drágábbak, euro körül 1000 lei, találsz olcsóbb visszazárt.
  Körülbelül £ 700 található sok telefon, azt ajánljuk, hogy Mobiltelefon LG Optimus One P500, Fekete A költség-szuper telefon mindent, amit kell, különösen olyan ram mega 500 ebben az ár szegmensben nem okostelefon több ram mega 256.

 20. névtelen - mondta

  Csak, hogy az oktató Android? Mert Nemrég vettem egy telefon OS Bada OS, és szeretne többet megtudni.

 21. Catalinoiu Bogdan - mondta

  Érdekes bemutató ... Van egy htc futótűz android 2.2 ... Szeretném, ha elkészítenél egy oktatóanyagot az android 2.3 telepítéséről, különösen futótűz esetén, mert tudom, hogy ez lehetséges, de bonyolultabb ... Próbáltam néhány lehetőséget, de nem sikerült.

 22. Moldovan Beny - mondta

  szia Cristi, nagyon nagyra értékellek, mert ezen az oldalon sok mindent megtanultam. Sok sikert és sok sikert .... Köszönök mindent, amit mondasz és értünk teszel

 23. AndreiNet - mondta

  Szeretném, ha egy tutorial, hogy hogyan lehet a videó vagy képek 3D. Láttam, hogy Fájl Studio lehetőség, hanem nustiu, hogyan kell használni.

 24. marinescu77 - mondta

  bravo, hogy igen, Cristi tineo're hangosan és így tovább.

 25. AndreiNet - mondta

  Írtam Fájl Suzati stúdió helyett Free Studio

 26. cristi, kérlek, csinálj egy oktatóanyagot, hogyan lehet androidot feltenni a samsung omnia 2-re, most már wm van ... kérem ...

 27. Julian - mondta

  Cristi Bocs az utolsó üzenet nem jelenik meg. Törölheti azt. Azt hittem, hogy zavarta az üzeneteket. Alig várom, hogy további konzultáció az android.

  • Julian:
   Cristi Bocs az utolsó üzenet nem jelenik meg. Törölheti azt. Azt hittem, hogy zavarta az üzeneteket. Alig várom, hogy további konzultáció az android.

   Nem kell bocsánatot kérni, csak meg kell tanulni türelem, valamennyi fiatal meggondolatlan szavakkal.
   Hozzászólás nem mindig mutatnak instant, akkor kell néhány megjegyzést jóváhagyott, és ne tegye Linkek jelenik meg azonnal, hogy ez a minősítés.
   Tudd, hogy megjegyzéseket várhat akár több órán keresztül is előfordul, hogy nem a mi hibánk, csak lehet tekinteni, mint spam anti-spam modul.
   Tutorials Android.
   Kezdjük a kolléga Adrian oktatóanyagok az Android, igyekszünk, hogy minél átláthatóbbá android. Remélem, hogy utolérjék a kezdeményezést.

 28. BarBariaS - mondta

  Csak hogyan elfog egy android telefon VNC jó lenne tudni, hogy az én Galaxy Mini megy VNC szervert.
  És nagyon szerettem volna dolgozni mobil egérrel érintése nélkül

 29. ASUS - mondta

  Hello, szeretném megközelíteni egy nagyon törékeny, ami a rooteaza htc android telefon, és hogyan megy az összes alkalmazást, vagy hogyan kell változtatni az android 2.2 2.3, nagyon érdekel ez a márciusban. Én ideges az alkalmazásokat, hogy szeretem az Android Market nem megy a futótűz, ha nem mondom, hogy menjen a Vodafone, hogy tette a resofteze millió 2.3 3.0 és gyökér mil. Kérjük vegye figyelembe, nagyon témám, hogy nem érdekel nem tudom, milyen alkalmazásokat a márciusi érdekel, ha sikerül a root és a változás az Android rendszer. Sikert a jövőben!

  • BarBariaS - mondta

   ASUS:
   Hello, szeretném megközelíteni egy nagyon törékeny, ami a rooteaza htc android telefon, és hogyan megy az összes alkalmazást, vagy hogyan kell változtatni az android 2.2 2.3, nagyon érdekel ez a márciusban. Én ideges az alkalmazásokat, hogy szeretem az Android Market nem megy a futótűz, ha nem mondom, hogy menjen a Vodafone, hogy tette a resofteze millió 2.3 3.0 és gyökér mil. Kérjük vegye figyelembe, nagyon témám, hogy nem érdekel nem tudom, milyen alkalmazásokat a márciusi érdekel, ha sikerül a root és a változás az Android rendszer. Sikert a jövőben!

   3.0 Android nem csak a tabletta?

  • LiviuFlorin - mondta

   ASUS:
   Hello, szeretném megközelíteni egy nagyon törékeny, ami a rooteaza htc android telefon, és hogyan megy az összes alkalmazást, vagy hogyan kell változtatni az android 2.2 2.3, nagyon érdekel ez a márciusban. Én ideges az alkalmazásokat, hogy szeretem az Android Market nem megy a futótűz, ha nem mondom, hogy menjen a Vodafone, hogy tette a resofteze millió 2.3 3.0 és gyökér mil. Kérjük vegye figyelembe, nagyon témám, hogy nem érdekel nem tudom, milyen alkalmazásokat a márciusi érdekel, ha sikerül a root és a változás az Android rendszer. Sikert a jövőben!

   Elnézést, ahogy jön, de ha tud angolul (vagy kérje a kolléga, barát, aki tudja, hogy) itt egy speciális linket ROOT-at Wilf években. Ez nagyon jól működik, ahogy kerestem a Wildfire.
   Link:
   Nem akarom megijeszteni, de jó tudni, hogy a gyökér saját raspundere.SUCCES.

 30. Michael Bacila - mondta

  A tutorial .... 's Merfea inicializálás ... kezdetnek .. tanultam valamit, amit nem tudom, de azt akarjuk, hogy több. Én .. én első Android HTC Desire HD, csak egy hónap, majd zavarba, hogy milyen Elolvastam és láttam oktatóanyagok. Azt akarom, hogy a root a telefon, de nem kap utánozzák. Kelet 2.37.707.3 szoftver, és ez a szám nem talált semmit,, I,,, mégis. Örülök, hogy megkezdte bemutató a témában.

 31. Bordan - mondta

  A bemutató nem adja meg, hogy a hívást, amikor gyökér prierzi garancia findca Bárcsak neki, de Vrau vezessük a garancia

 32. Valy - mondta

  Legyen annyi tutorials android Bravo!

 33. Bordan:
  A bemutató nem adja meg, hogy a hívást, amikor gyökér prierzi garancia findca Bárcsak neki, de Vrau vezessük a garancia

  Én a szövegben, hogy mi történik a garancia.
  Ha félsz, hogy nem root nem szükséges.

 34. Michael Bacila - mondta

  Szeretném én gyökér, de nem vagyok hajlandó fizetni, hogy menjen

 35. Michael Bacila:
  A tutorial .... 's Merfea inicializálás ... kezdetnek .. tanultam valamit, amit nem tudom, de azt akarjuk, hogy több. Én .. én első Android HTC Desire HD, csak egy hónap, majd zavarba, hogy milyen Elolvastam és láttam oktatóanyagok. Azt akarom, hogy a root a telefon, de nem kap utánozzák. Kelet 2.37.707.3 szoftver, és ez a szám nem talált semmit,, I,,, mégis. Örülök, hogy megkezdte bemutató a témában.

  Gratulálok a telefonhoz, ami a rootot illeti, mindent megtalálhatsz az xda-n, amire szükséged van, ne menj sehova máshova, az xda "az apjuk".
  A készüléked mellett megtalálod az "android fejlesztés" alfórumot, ott keresgélned kell, azonnal megtalálod a ragacsoson mindent, amire szükséged van.

 36. Michael Bacila - mondta

  Igen, olvastam ... 4 alkalommal láttam az oktatóanyagot, sokat vagyok rajta, az xda-n, a bálon vagy a kórházban, mert 3 hétig nem tudtam összekeverni telefonon és rajtam !!! Mit mondjak rólad ... semmi ... a hozzáférések azt mondják, hogy erős vagy és nagyon segítőkész nekünk! Sok szerencsét.

 37. BarBariaS - mondta

  Én gyökér mobilom az első héten, és tudtam, hogy elveszíti a garanciát.
  Most 2 héttel kapcsolja ki a telefont, és nem az összes lehetséges kombinációt, eltávolítottam az akkumulátort, és én testato, ha megyünk, és semmi.
  Elmentem garancia a Hivatal 2.3.3 2.2.1 Gingerbread + gyökér Froyo, és azt mondta nekem, hogy én égett alaplap (mind az egyén keret nélküli és elem), és én jöttem vadonatúj, és én nem mondok semmit gyökér vagy firmware, vagy akár másnap kitört újra, de ezúttal én 2.3.4 + és a gyökér, és én változott, és még mindig nem mondott semmit.
  Tehát, ha elrontani az detot nem lehet tudni Believe
  A telefonom én a fent felsorolt.

 38. ASUS - mondta

  LiviuFlorin, ne akard, hogy félek, hogy a naplók után garanciális viszlát, ott nem mondom, hogy te leszel 2.1 android, 2.2, 2.3 és félnek engem, ha van egy világos demo net, hogy is. Ha nem megy nekik, hogy adjon nekem egy 2.3 VODAFONE és rootarea rontsd el!

 39. Bordan - mondta

  veszít garancia Ha gyökér vac

 40. Calin - mondta

  igen szuper ötlet több oktatóanyagok mobil és remélem, hogy többet samsung mini galxi szól Andro trükkök, stb v aincurajez

  • BarBariaS - mondta

   Calin:
   igen superideea több útmutatók a mobil, és remélem, hogy többet samsung mini galxi s és a Andro trükkök, stb. v aincurajez

   Top 5 problémák
   1 nem kell ez a telefon.
   2 gyenge (és az enyém, de azt mondta, hogy jó)
   3 kompatibilitás, mert nem olyan sok jött ki február
   4 nem támogatja a rekord, hogy ez a bemutató VNC
   5 nem igazán van értelme, hogy egy telefon bemutató csak azért, mert van, hogy a telefont.

 41. Dani - mondta

  Végre találtam magamnak egy tutorial, hogy megértsük őt.
  Nekem is van egy HTC Desire-m, amelyet szeretnék gyökerezni ... Még mindig várom a legújabb frissítés megjelenését ... addig tartsa meg ugyanaz ... várom a következő oktatóanyagot

  • alex555 - mondta


   Nekem van egy HTC Desire HD
   Volt verzió és értelme 2.3.3 2.1
   Én qowngrade a 2.2 Froyo, akkor vezetni.
   Azután, hogy néhány kisebb konfliktusok, akkor telepítse a "rom manager" cián 7.0
   Miután adtam egy helyreállítási .. és volt egy probléma, én meg egy hiba
   megismételt össz .. beszerelés / downgradev2, majd a routing ..
   adta hiba .. de .. akkor tudtam, hogy a frissítéseket és értelme 2.3.5 3.0
   Most amit nem tudom, ha a telefon is irányított.
   Úgy értem, ha adok egy helyreállítási egy korábbi időpontra, hogy csináltam egy biztonsági mentést .. routing marad?
   Szeretném használni egy másik változata a rom ..
   kösz

   • AdrianGudus - mondta

    alex555:

    Nekem van egy HTC Desire HD
    Volt verzió és értelme 2.3.3 2.1
    Én qowngrade a 2.2 Froyo, akkor vezetni.
    Azután, hogy néhány kisebb konfliktusok, akkor telepítse a "rom manager" cián 7.0
    Miután adtam egy helyreállítási .. és volt egy probléma, én meg egy hiba
    megismételt össz .. beszerelés / downgradev2, majd a routing ..
    adta hiba .. de .. akkor tudtam, hogy a frissítéseket és értelme 2.3.5 3.0
    Most amit nem tudom, ha a telefon is irányított.
    Úgy értem, ha adok egy helyreállítási egy korábbi időpontra, hogy csináltam egy biztonsági mentést .. routing marad?
    Szeretném használni egy másik változata a rom ..
    kösz

    Nem, nem a gyökér megmarad. Ahhoz azonban, hogy ellenőrizze, hogy a saját rom jön gyökér telepítve, menjen a piacra, és telepítse Root Check Basic

 42. adrian - mondta

  BumpTop hello this is very nice prog csak kell telepíteni, minden nap, ha újra a számítógép lefagy, hogy visszavonták a net
  miért nem teszi oktatóanyagok semmiből minden oktató tettek június és letölthető programokat, melyek szinte minden oktató mondja, hogy hagyja abba, így telepíteni víruskereső alkalmazást, de én még nem láttam olyan bemutató, amely megmutatja, hogyan kell megállítani a antivírus és azt hiszem, sokan vannak, akik találkoznak ezzel a problémával minden nézett oktató, ha telepíti a jó, de ha nem, ez csak, mint ők semmit
  szünet megkérdezni, hogy sokáig tart letölteni prog az oktató azt hiszem igazán számít, ha úgy látja, prog Download Ha korábban letöltött prog pontosan, mert csak írástudatlan 2 nap azt jelenti, keres, hogy megtalálja Sitte oldal, ahol lehet letölteni

 43. AdrianGudus - mondta

  adrian:
  BumpTop hello this is very nice prog csak kell telepíteni, minden nap, ha újra a számítógép lefagy, hogy visszavonták a net
  miért nem teszi oktatóanyagok semmiből minden oktató tettek június és letölthető programokat, melyek szinte minden oktató mondja, hogy hagyja abba, így telepíteni víruskereső alkalmazást, de én még nem láttam olyan bemutató, amely megmutatja, hogyan kell megállítani a antivírus és azt hiszem, sokan vannak, akik találkoznak ezzel a problémával minden nézett oktató, ha telepíti a jó, de ha nem, ez csak, mint ők semmit
  szünet megkérdezni, hogy sokáig tart letölteni prog az oktató azt hiszem igazán számít, ha úgy látja, prog Download Ha korábban letöltött prog pontosan, mert csak írástudatlan 2 nap azt jelenti, keres, hogy megtalálja Sitte oldal, ahol lehet letölteni

  az összes általunk készített oktató megmutatta sooftul ahol le még ha mi már letöltött vagy telepített. A.tivirusii kikapcsolja általában egyszerűen jobb gombbal a tálcán, és alegan iconta kilépéshez. Amit telepíteni a víruskereső, ha nem tud lógni vele? Ha megmutatta, hogyan lehet letiltani avast alrii jutott azt mondani, hogy van avast. Ebben az esetben mit tegyek? Telepítse az összes antovirusii, hogy mutassa meg, hogyan kell adni kijárat? Vezettünk be az idők során minden DDE szoftver biztonsági. Le Gazit a keresési mezőbe a jobb felső sarokban

 44. Flavius - mondta

  Az OC jár komoly kockázata a tégla-uirea?

 45. Cosmin - mondta

  Szia, Letöltöttem egy Widnows 7, és amikor futtatni nekem ez a hiba

  http://i54.tinypic.com/15gp0rn.jpg

  Mit tehetek, hogy futtatni a Windows rendesen?

  • Cosmin:
   Szia, Letöltöttem egy Widnows 7, és amikor futtatni nekem ez a hiba

   http://i54.tinypic.com/15gp0rn.jpg

   Mit tehetek, hogy futtatni a Windows rendesen?

   Először is ez az Android, gyökér, rom, flash meg ilyesmi, azt hiszem, te egy kicsit (még) off-topic.
   Másodszor azt hiszem, nem tudom, hogy a Windows nem egy szoftver, egy operációs rendszer és telepítse egyébként. Ha szeretne tanulni, mi útmutatók, hogy hogyan lehet a különböző operációs rendszerek, keressük meg azokat (konzultáció), a kategóriák vagy a segítségével kereső szerepelnek az oldalon.
   Siker.

 46. angyal - mondta

  Cosmin:
  Szia, Letöltöttem egy Widnows 7, és amikor futtatni nekem ez a hiba

  http://i54.tinypic.com/15gp0rn.jpg

  Mit tehetek, hogy futtatni a Windows rendesen?

  A legjobb Töltse le a Windows 7 a TechNet hivatalos honlapján nem hozza meg a kalózkodás a neten, hogy lehet, hogy a vírusok és más miegymás szamarak szerveren autoinstall.Ai itt Egy videó bemutató, ami segít.

 47. Marian Silviu Popovici - mondta

  a bemutató, hogy hogyan lehet phbb nagyszerű lenne!

 48. Calin - mondta

  BarBariaS: Top 5 problémák
  1 nem kell ez a telefon.
  2 gyenge (és az enyém, de azt mondta, hogy jó)
  3 kompatibilitás, mert nem olyan sok jött ki február
  4 nem támogatja a rekord, hogy ez a bemutató VNC
  5 nem igazán van értelme, hogy egy telefon bemutató csak azért, mert van, hogy a telefont.

  samsung mini egyet galxi volt 5570 ez egy jó telefon. Számos modell és vettél úgy infatza anélkül, hogy tudnánk, hogy milyen modell pontos és kompatibilitás vizsgálni vnc engem. Tájékoztathatja a továbbiakban az a Batu a tóban. plusz sitemu teszi a mobil operációs Symbia jobb, ha én írtam tényleg összeférhetetlenséggel mikor patito ama VUT a n73, és nem csak én vagyok győződve arról, hogy a mobil.
  és az a kérdés, hogy szeretnénk-e a bemutató az x szoftver, és jön, és azt mondja, hogy csak akkor kap meg az CIÓ sil akar tiara, mint a?
  Azt mondta, ha ő tenni, ha Adrian kristály vagy sem. és azt mondta, sok, és az Android.

 49. Costelina - mondta

  helló Cristi és szeretnék kérdezni valamit, én hamar elfelejteni vaku asus alaplap, de én ezt az ablakot már nem jelenik meg közvetlenül a bios, mert papucsot, és én nem foglalkoznak valami A probléma az, tettem egy hozzászólást, amit kértem, és újraindítás után az újraindítás én végül meghalt nem világít egyáltalán kérem mondja meg, ha meg tudom csinálni valamit, vagy én megyek, hogy vesz nekem egy tányér új alapokra. bánt ​​velem, hogy nem ezt a funkciót a BIOS-ban láttam másokat, amikor melegszik túl sok CPU hőmérsékletét, hogy állítsa le az automatikus calculatorul.flash csináltam egy alkalmazás asus.multumesc tétel

 50. névtelen - mondta

  Da ba tette választ a kérdésemre?

 51. Calin - mondta

  Szeretném megmagyarázni, vagy, hogy tisztább nővére egy gyökér az Android sitemu vagy tutorial. nam mint értjük túl jól. ms várható. ami engem illet én egy olyan alkalmazást, root root.

 52. RazerX - mondta

  Cristi, tudsz készíteni egy oktatóanyagot az AMD új generációjának magyarázatához: "FM1"?
  Hogyan alakult ki az Intel socket 1156 1155 volt.

 53. Volt valaki frissíti az LG Optimus One?

 54. Catalin.81-Rm.S - mondta

  hasznos alkalmazás (mondom) a "Media Show-beta", amely lehetővé teszi a telefon fotó-videó galéria megtekintését közvetlenül a PC böngészőjében. (a reflexió és a bal-jobb csúsztatás vizuális hatása a böngészőben tökéletes ...) 😉
  sajnos nincs vezetése a galéria mappát a telefon (a tartalom össze egy oldalon.)
  plusz nem kell tölteni a képeket a PC-re (pl. akkor, ha egy barát, és nem kell az USB-kábelt, vagy vihet át a képeket a pc acestiua).
  használja az alkalmazás a vezeték nélküli router!

 55. Dani - mondta

  Szeretnék látni egy összehasonlító táblázatot, valahol, amit tud, és mit nem egy telefon, a gyökér.
  Nem mondhatom, hogy én elégedetlen a jelenlegi telefon HTC gyakori (neroot-at), de szeretném tudni, hogy mi mást lehetne csinálni azt a gyökér.
  Az egyik hátránya, hogy találtunk már olyan, hogy nem tudok sok program telepítését, bár láttam néhány aktív opció "Move to SD". Azt akarom tudni, hogy miután routing adhat "Move to SD" az összes alkalmazás ... és ha lehet, akkor az lassítja?

  • AdrianGudus - mondta

   Dani:
   Szeretnék látni egy összehasonlító táblázatot, valahol, amit tud, és mit nem egy telefon, a gyökér.
   Nem mondhatom, hogy én elégedetlen a jelenlegi telefon HTC gyakori (neroot-at), de szeretném tudni, hogy mi mást lehetne csinálni azt a gyökér.
   Az egyik hátránya, hogy találtunk már olyan, hogy nem tudok sok program telepítését, bár láttam néhány aktív opció "Move to SD". Azt akarom tudni, hogy miután routing adhat "Move to SD" az összes alkalmazás ... és ha lehet, akkor az lassítja?

   Root és Ön képes lesz arra, hogy menjen, de SD nem ilyen egyszerű. Meg kell használni a Mood (App2SD - lásd az utolsó bemutató, hogy beszélt partícionálás SD kártyát a partíció EXT4)
   Anélkül gyökér York, csak néhány apps lehet mozgatni az SD, de gyökér-és meg tudod csinálni, hogy a kívánt alkalmazást.
   Másik előnye, hogy segítségével sok érdekes szoftver piacon, amely nem lehet telepíteni vagy használni, ha gyökere a telefont. Ön képes lesz arra, például, hogy hozzáférjen a smartphone keresztül Remote (mint ahogy a Team Viewer a PC-n ... akkor a hozzáférést más távoli PC-k). Root és akkor lesz képes hozzáférni a smartphone segítségével távoli, tudod, hogy videofelvétel és a nyomtatási képernyőn, hogy mi történik a telefon képernyőjén. Lehet sétálni smartphone a PC egér és a billentyűzet.
   Nem hiszem, hogy valaki is, hogy a tábla, amit tehetünk a telefonnal a tövénél deoarce lehetőségek végtelenek! Az egyetlen korlátozó csak a képzelet és a készség mindenki.

 56. Dani - mondta

  AdrianGudus: Root és Ön képes lesz arra, hogy menjen, de SD nem ilyen egyszerű. Meg kell használni a Mood (App2SD - lásd az utolsó bemutató, hogy beszélt partícionálás SD kártyát a partíció EXT4)
  Anélkül gyökér York, csak néhány apps lehet mozgatni az SD, de gyökér-és meg tudod csinálni, hogy a kívánt alkalmazást.
  Másik előnye, hogy segítségével sok érdekes szoftver piacon, amely nem lehet telepíteni vagy használni, ha gyökere a telefont. Ön képes lesz arra, például, hogy hozzáférjen a smartphone keresztül Remote (mint ahogy a Team Viewer a PC-n ... akkor a hozzáférést más távoli PC-k). Root és akkor lesz képes hozzáférni a smartphone segítségével távoli, tudod, hogy videofelvétel és a nyomtatási képernyőn, hogy mi történik a telefon képernyőjén. Lehet sétálni smartphone a PC egér és a billentyűzet.
  Nem hiszem, hogy valaki is, hogy a tábla, amit tehetünk a telefonnal a tövénél deoarce lehetőségek végtelenek! Az egyetlen korlátozó csak a képzelet és a készség mindenki.

  Majdnem meg vagyok győződve ... Várom még néhány oktatóanyagot, hogy pontosan megtudjam, mit kell tennem, hogy ne tegyem szembe a telefonomat

 57. zarkon - mondta

  azok számára, akik nem rendelkeznek vakut smartphone, azt ajánlom, Skif, van Android Market!

 58. Cristip - mondta

  Meghalt a Samsung Fit használata Rom Manager programot. Mert minden, ami nem is indul el. Nem csatlakoztatott számítógép nem.
  RAM helyreállítási módszer vagy flashuire tudja? Köszönöm.

 59. Helló Kerestem az XDA a MIUI rom LG Optimus One, és megállapította, a http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236458 Szeretném megkérdezni Mr. Adrian sal, ha van idő és türelem, hogy megmutassa nekünk a UI Flash ROM az LG Optimus One az új a világ android kezdtem dokumentálása egy hónappal ezelőtt, és egy kicsit félek, hogy ezt ROM facuto Én eddig még nem, és azt szeretné, hogy ezt a rom az LG Optimus One.
  Vagy ha tudna ugrani, hogy megmutassa, hogyan lehet dualboot lehetőség között android hogy jön az LG Optimus One és a MIUI rom lenne nagyon nehéz.
  Köszönöm a figyelmet, és szeretném, ha egy jó nap. Tinetio minden oktató olyan BRAVO!

 60. Hello Nekem van egy LG Optimus One, és szeretnék sal kérem Adrian, ha azt akarja, hogy a tutorial bemutatja, hogy mozgatni a telefont az LG Optimus One az SD kártya kis belső memeria jönne egy ilyen bemutató és mások, akik ezt problema.Tinetio minden oktató olyan BRAVO!

  • AdrianGudus - mondta

   vali:
   Hello Nekem van egy LG Optimus One, és szeretnék sal kérem Adrian, ha azt akarja, hogy a tutorial bemutatja, hogy mozgatni a telefont az LG Optimus One az SD kártya kis belső memeria jönne egy ilyen bemutató és mások, akik ezt problema.Tinetio minden oktató olyan BRAVO!

   Nem mozgathat mindent, csak a telepített alkalmazásokat ...

 61. Hello Mr. Sami Adrian tud ajánlani egy jó rom LG Optimus One most már aga-rom v1.4

 62. Szia Cristi, Adrian ... Ma azt hiszem, nagy hülyeséget csináltam egy samsung galaxy mini készülékkel ... Gyökér volt rajta, és telepítettem egy rom menegert, hogy megpróbáljam megváltoztatni a rumot, még akkor is, ha nem tudom, hogyan kell csinálni ... A ROm Manager menüből mentem letölteni és letöltöttem egy ingyenes romot onnan, és elindult a telepítés, és azt mondta, hogy a telefon újraindul ... Bezárult, és most már nem indul el. Kivettem az akkumulátort, és visszatettem, de még mindig nem indul el. Tudsz valamilyen megoldást?
  Előre is köszönöm!

 63. javíthatja s7230E samsung telefon BADA OS (óceán)?

 64. Mihai - mondta

  Helló,
  Tegnap gyökér a telefon és telepített ClockworkMod at használ rom vezetője. Letettem, és megpróbált bejutni letöltése módot. ettől kezdve nem nyitotta, és még ha fel a betöltött nem tűnik betölteni :(. Ha feltételezzük, hogy a root a telefon már nem garanciális :(. Mit tudok vele csinálni? Kérjük, segítsen nekem!

 65. Cristip - mondta

  A garancia elvész. De van rá lehetőség, valójában az egyetlen, aki maga próbálja meg újratelepíteni a rendszert. Ez csak akkor működik, ha beállíthatja a telefont "letöltés" módba, és USB-kábelen keresztül csatlakoztathatja a számítógéphez. Először elvesztettem a telefon alaplapját, amikor USB-n keresztül csatlakoztam. Még frissítést sem kaptam.

 66. Xperia Arc s - mondta

  salut.am Xperia Arc s egy meg tud valaki segíteni, hogy root-EZ?, vagy akár egy bemutató? köszönöm

 67. cristidtedu - mondta

  Helló Cristi. Kaptam egy samsung galaxy fit android 2.2, és találkoztam a következő problémával: befejezem gyorsan mb. Régebben a mb még a telefon zárt. Válaszra vár tőled. Csak így tovább a jó csinál egy nagy munka!

 68. Jó estét,
  Megvan a bemutató minden márkájú telefon, hogy a gyökér más.
  Megtennél nekem spuneşi root a vodafone845 értem Huawei U8120?
  Amit az oktatóanyagból nem értek, hogy a telefont "össze kell-e kapcsolni" a PC-vel vagy sem.
  Az egyik javaslat az lenne, ha megmondanánk, mikor kell a telefont "csatlakoztatni" a számítógéphez.
  Egy másik javaslat, ha én viszem ezt a rossz irányba az lenne, hogy a bemutató, és írt, mint ez:
  1. csatlakoztassa telefon a PC
  2. jelölje be a… opciót.
  3.… ..
  és így
  Ami a munkát,
  Előre is köszönjük.

 69. alex - mondta

  Nekem van egy probléma, van egy Galaxy Mini és elforgatható pontosan, mint a bemutató, és én letöltött egy szobát, de amikor kikapcsol találom, hogy nem világít egyáltalán nincs USB egyáltalán. Az, amit tehettem. ha egy bemutató látom, hogy sokan félnek a szünet. köszönöm

 70. Barna Ionut - mondta

  Crsiti Szeretném megkérdezni, hogy milyen smartphone? Meg tudja mondani, kérem?
  Szeretném megkérdezni, mert mindig vásárol valami jót, minőséget stb.
  ahogy más oktatóanyagokból észrevettem ...

 71. Tamás - mondta

  Hello friends! \
  Tényleg szükségem van a segítségedre
  Ma letöltött Rom Manager és amint megpróbáltam Backup ezt az alkalmazást, a telefon nem állt meg, és nem reagál semmilyen parancsra
  Kerestem a neten f mutli megoldásokat és nem tett semmit
  Ne menj le módba (Vold Középső gomb + le + Bekapcsoló gomb)
  Van egy Samsung Galaxy I5500 5 2.2, és volt egy Android Froyo
  Üdvözöljük és várom, hogy minden olyan információt,
  Kérjük, ha tudok valahogy ajtua ki megoldást, hogy menjen vele a szolgáltatás pillanatnyilag nincs pénzem szükség: D
  Kellemes ünnepeket mindenkinek!
  kapcsolat azonosító [e-mail védett]

 72. néhány fickó szuper!

  Megvan a bemutató minden márkájú telefon, hogy a gyökér más.
  Tudna nekem ilyen spuneşi tehet egy MOTOROLA FIRE.

  Köszönöm.

 73. Danybz - mondta

  Először is, gratulálok ahhoz, amit itt csináltál. És most nekem is van egy samsung galaxy fit és még mindig vannak problémáim, az akkumulátor nem túl jó neked, nem tudok sok mindent telepíteni az android piacra, a telefon memóriája azonnal megtelik, és szeretnék tudni, hogy a gyökeresedés segítene-e, mi lenne a kockázat, és ha hallotta, hogy egy ilyen telefon után ezt a folyamatot nagyon jó megtörni

 74. Daniel - mondta

  Van egy HTC Desire (Orange), és szeretnék a root EZ.
  A HTC egy szuper okostelefon, jól mozog, bármit megtehetsz vele, de egyetlen hibája van, jelentős ... kevés hely az alkalmazások számára. Ha néhányat szeretnél telepíteni, akkor csak néhány alapvető dolog számomra (például a Yahoo Messenger hang pluginnel, Drop Box, Google Docs, fájlkezelő, iGo) nem felel meg. Az egyik megoldás az lenne, ha továbbra is eltávolítaná az éppen nem használt alkalmazásokat, és telepítené a szükségeseket stb., De nagyon bosszantó.
  Tehát az egyetlen megoldás az lenne Apps2sd + (vagy a2sd +), és ez is csak egy telefon a tövénél.
  Szeretném tudni, ha valaki tett valamit (sikeresen) specifikus HTC Desire.
  Láttam néhány oktató a YouTube-on, és még unrevoked3 minden úgy tűnik, nagyon egyszerű. Valaha is?

 75. Szia. Elnézést a kellemetlenségért, de szükségem lenne egy kis segítségre is, ha valaki tudna segíteni. Ma vettem egy Samsung Galaxy s2-t, németektől, megemlítem, hogy nagyon új vagyok ezen a téren "android" okostelefon .. Most kezdem a kérdéseimet, szeretném tudni, hogy nem gyökerezek-e, és szeretnék-e telepíteni bizonyos alkalmazásokat (például beszélő tom cat, angrybirds,) telepíthetném-e őket? Nagyon új vagyok ezen a területen, és nem akarom tönkretenni a telefonomat, -Megőrülök miatta, ráadásul amint fentebb olvastam ez elveszíti a garanciát. Sok minden nem érdekel tőle, csak akkor, ha tudok rá telepíteni alkalmazásokat, esetleg törölni az alkalmazásokat, és normál használatban, multimédia, mail, facebook ... stb. Válaszra várok, aki tudja, lehet, hogy neki is megvan ez a telefonmodellje. Még egyszer elnézést kérek a kellemetlenségekért, és várom a választ. Köszönöm!

 76. Dragos Baciru - mondta

  Szia, van egy kérdésem is ... gyökereztettem-e okostelefonomat (Samsung Galaxy R), elveszítettem a garanciát? És hogyan frissíthetek most android 4.0-ra, amikor feltörtem (rootoltam)?

 77. Marius - mondta

  Kérem, mondja meg, hogyan használhatom a Yahoo Messengert, ha van egy proxy szerverem az otthonban? .... a telefon gyökerezése nélkül. Nagyon köszönöm !!!

 78. Addy - mondta

  Helló,
  Tegnap gyökér a telefon és telepített ClockworkMod használok rom manager. Letettem, és megpróbált bejutni letöltési mód. ettől az időponttól kezdve nem nyitotta, sőt, amikor feltette a betöltött már nem jelenik meg a be-

  Ugyanez a probléma… (Galaxy FIT)

 79. Marius - mondta

  Helló,

  Van egy Samsung Galaxy Mini 5570, hogy szurkolnak. Telepítettem Rom menedzser app, ahogy magyarázza a videó, de akkor ki kell választani Modelu telefont, csak néhány modellt, és ezért az enyém nem jelenik meg a listában. Várj egy Răspusul. Köszönöm.

 80. Marius - mondta

  Helló,

  Megnéztük a különböző fórumokon, és sok honlapok flashuire és információs borítani, de nem igazán találtam semmi konkrétumot figyelembe véve a probléma van.

  Én gyökér a telefon (Samsung Galaxy S Mini 5570), minden rendben van, jól működik most. Telepítettem Titanium mentés, csináltam mentést. Aztán telepített Room Manager és megpróbálta a fleshuire a szobában, de sajnos meg kell választani a telefon típusát szerepelnek a listán, és mini galaxis nem jelenik meg, és nem tudtam menni on.If van egy másik neve, vagy nincs más megoldás, tudom használni Room Manager kérem én. Próbáltam SetCPU borítani a programot, de az eredeti helyén ROOM átmegy 600 Mhz.

  Röviden akarok fölé 800 Mhz borítani, érzem a különbséget, amikor fut a processzor különböző alkalmazásokat és játékokat. Rájöttem, egy módosított kernel fleshuit borítani, így tudok módosítani SetCPU jobb teljesítményt a processzor.

  Azok számára, akik mindezeket a telefon, hálás lennék, ha tájékoztatást a lehető legpontosabban (oktatóanyagok, összekötő-RI a Downloa és részleteket minden módszer), hogy a fleshuire egy szoba és egy borítani tisztességes.

  Ha bemutatótermek, amely támogatja borítani stabil és nagyobb, kérjük, / minket, és segítsen nekünk. Mivel én Root telefonu szeretnék menni, hogy kihasználják az a gyökér.

  PS: - Miután Root még mindig nem tudja eltávolítani alkalmazásokat és játékokat, hogy jött telefonu, az Orange. Én incercatu a Titán és nem törli őket.
  Köszönöm. Üdvözlettel,

  • Marius - mondta

   Marius:
   Helló,

   Megnéztük a különböző fórumokon, és sok honlapok flashuire és információs borítani, de nem igazán találtam semmi konkrétumot figyelembe véve a probléma van.

   Én gyökér a telefon (Samsung Galaxy S Mini 5570), minden rendben van, jól működik most. Telepítettem Titanium mentés, csináltam mentést. Aztán telepített Room Manager és megpróbálta a fleshuire a szobában, de sajnos meg kell választani a telefon típusát szerepelnek a listán, és mini galaxis nem jelenik meg, és nem tudtam menni on.If van egy másik neve, vagy nincs más megoldás, tudom használni Room Manager kérem én. Próbáltam SetCPU borítani a programot, de az eredeti helyén ROOM átmegy 600 Mhz.

   Röviden akarok fölé 800 Mhz borítani, érzem a különbséget, amikor fut a processzor különböző alkalmazásokat és játékokat. Rájöttem, egy módosított kernel fleshuit borítani, így tudok módosítani SetCPU jobb teljesítményt a processzor.

   Azok számára, akik mindezeket a telefon, hálás lennék, ha tájékoztatást a lehető legpontosabban (oktatóanyagok, összekötő-RI a Downloa és részleteket minden módszer), hogy a fleshuire egy szoba és egy borítani tisztességes.

   Ha bemutatótermek, amely támogatja borítani stabil és nagyobb, kérjük, / minket, és segítsen nekünk. Mivel én Root telefonu szeretnék menni, hogy kihasználják az a gyökér.

   PS: - Miután Root még mindig nem tudja eltávolítani alkalmazásokat és játékokat, hogy jött telefonu, az Orange. Én incercatu a Titán és nem törli őket.
   Köszönöm. Üdvözlettel,

   Sajnos, miután a telefon szuper jól működik a gyökeresedés után, és minden, anélkül, hogy tudtam volna, hogy ilyen hatása lesz, a Titanium Backup programon keresztül eltávolítottam a játékokat és az alkalmazásokat a narancssárgáról, és tévedésből a buborékokkal is eltávolítottam az alkalmazást a narancssárgától, ami a telefon bekapcsolásakor az elején jelenik meg, utána azonnal kialszik és halott .. Semmilyen formában nem tudom elindítani, Helyreállítás, Letöltés mód, egyik sem működik ... Ha van utolsó mentési megoldása , Tartozom neked ... .. Köszönöm ... !!

  • AdrianGudus - mondta

   Marius:
   Helló,

   Megnéztük a különböző fórumokon, és sok honlapok flashuire és információs borítani, de nem igazán találtam semmi konkrétumot figyelembe véve a probléma van.

   Én gyökér a telefon (Samsung Galaxy S Mini 5570), minden rendben van, jól működik most. Telepítettem Titanium mentés, csináltam mentést. Aztán telepített Room Manager és megpróbálta a fleshuire a szobában, de sajnos meg kell választani a telefon típusát szerepelnek a listán, és mini galaxis nem jelenik meg, és nem tudtam menni on.If van egy másik neve, vagy nincs más megoldás, tudom használni Room Manager kérem én. Próbáltam SetCPU borítani a programot, de az eredeti helyén ROOM átmegy 600 Mhz.

   Röviden akarok fölé 800 Mhz borítani, érzem a különbséget, amikor fut a processzor különböző alkalmazásokat és játékokat. Rájöttem, egy módosított kernel fleshuit borítani, így tudok módosítani SetCPU jobb teljesítményt a processzor.

   Azok számára, akik mindezeket a telefon, hálás lennék, ha tájékoztatást a lehető legpontosabban (oktatóanyagok, összekötő-RI a Downloa és részleteket minden módszer), hogy a fleshuire egy szoba és egy borítani tisztességes.

   Ha bemutatótermek, amely támogatja borítani stabil és nagyobb, kérjük, / minket, és segítsen nekünk. Mivel én Root telefonu szeretnék menni, hogy kihasználják az a gyökér.

   PS: - Miután Root még mindig nem tudja eltávolítani alkalmazásokat és játékokat, hogy jött telefonu, az Orange. Én incercatu a Titán és nem törli őket.
   Köszönöm. Üdvözlettel,

   Ha gyökér a telefont, és akkor is, ha telepíti a kernel, amely támogatja a tuningolás, nem jelenti azt, képes lesz arra, hogy borítani a CPU milyen gyakorisággal akarsz! Maximum frekvencia érhető el 800 Mini olyan, mint ász vagy LG Optimus One, mert ugyanazt a processzort.
   Még így is, az összes nem lesz képes borítani a processzor 800 Plateaus York-iak, újraindul az idő, amikor a gyermek vagy a világ azt kockáztatja, tönkreteszi a készüléket folyamatosan.
   Az ajánlott maximális gyakoriság valahol 748, vagy valamivel kisebb, de minden esetben 800
   Van egy tutorial itt az oldalon az Android, hogyan kell frissíteni egy új verziót, hogyan kell telepíteni ClockworkMod Recovery tartalékként a ClockworkMod Recovery, hogyan kell telepíteni flash player, hogyan rooteaza mivel reflash eredeti Android uiesti megszabadulni a gyökér és a hasznosítás, ahogy net a számítógépről a telefonra adatkábel, hogyan kell borítani kimenetet egy okostelefon, és még sok más
   Ugyanakkor lehetetlen, hogy a bemutató minden modell, hogy sajnos nem rendelkeznek. Nem rendelkezésünkre áll az összes modell az okostelefonok a világ lehetetlen.
   Mennyország testreszabás, ROM, hogyan oldalak tekintetében az Android világ XDA Developers fórum, de az információ angolul. Van minden, amit akarsz a Android készülékek

   • Marius - mondta

    AdrianGudus: Ha gyökér a telefont, és akkor is, ha telepíti a kernel, amely támogatja a tuningolás, nem jelenti azt, képes lesz arra, hogy borítani a CPU milyen gyakorisággal akarsz! Maximum frekvencia érhető el 800 Mini olyan, mint ász vagy LG Optimus One, mert ugyanazt a processzort.
    Még így is, az összes nem lesz képes borítani a processzor 800 Plateaus York-iak, újraindul az idő, amikor a gyermek vagy a világ azt kockáztatja, tönkreteszi a készüléket folyamatosan.
    Az ajánlott maximális gyakoriság valahol 748, vagy valamivel kisebb, de minden esetben 800
    Van egy tutorial itt az oldalon az Android, hogyan kell frissíteni egy új verziót, hogyan kell telepíteni ClockworkMod Recovery tartalékként a ClockworkMod Recovery, hogyan kell telepíteni flash player, hogyan rooteaza mivel reflash eredeti Android uiesti megszabadulni a gyökér és a hasznosítás, ahogy net a számítógépről a telefonra adatkábel, hogyan kell borítani kimenetet egy okostelefon, és még sok más
    Ugyanakkor lehetetlen, hogy a bemutató minden modell, hogy sajnos nem rendelkeznek. Nem rendelkezésünkre áll az összes modell az okostelefonok a világ lehetetlen.
    Mennyország testreszabás, ROM, hogyan oldalak tekintetében az Android világ XDA Developers fórum, de az információ angolul. Van minden, amit akarsz a Android készülékek

    Köszönjük az időt és a válaszokat. Csodálatos munkát végezzen ezen a webhelyen. De sajnos nem tudok semmit csinálni telefonon, miután kitöröltem a narancssárga buborék alkalmazást a Titanium bakcup-ból, amely az elején megjelenik, amikor bekapcsolja a telefont, ami után azonnal kialudt és halott ... Kipróbáltam az összes indítási módszert ... OMG .!

 81. laurentiuD - mondta

  13 éves vagyok, és androiddal gyökereztem a táblagépemet, megtudtam, mire képes az a 'bios', telepítettem a kernert, a flash-et stb. Megpróbáltam túlhúzni a telefont, az egyik optimus, mert a 600 mhz nem elégített meg, de biztonsági másolatot akartam készíteni, és felhasználtam a hangerőt, az energiát és az otthont, majd a táblagépről használtam a kombinációt, mert kissé zavart voltam. majd megformáztam. Furcsa, hogy csak én vagyok az osztályban, aki vásárolt valamit a piacról, még a piacot sem nyitották meg. A nővérem motorola flipupján gyökereztettem, majd particionáltam a kártyát a 3 partícióban, és csináltam még néhány dolgot ott, hogy az teljesen áthelyezhesse a kártyán lévő alkalmazásokat. Az androidos alkalmazással rengeteg érdekes kalandom volt, és körülbelül 8 hónap alatt, mióta kezembe került az android, úgy tűnik, már az első pillanatban tudom, hogy ő hogyan tud telefont készíteni, miután 5 percet sétáltam rajta, és azóta linux netbookot használok, telepítettem és android 4.0 ics a laptopon, hogy megjelentek a laptop verziói, és hogy az 5.0 jellely bab is megjelenik a laptopon, és ismerek egy kis html-t is, mert van egy blogom. talán ezek a dolgok segítenek a jövőben 🙂

 82. Cristi - mondta

  Én jelenleg 2.3.6 JVZ, és azt akarom, hogy a root a telefon cf root és ezek alkatrészei és szoftver ... ajánlatos root azt aktuális szoftver, vagy root után feltettem az új szoftver (2.3.6jvu + Value Pack)? azaz az első gyökér, és új szoftver, vagy hogy az új szoftvert, majd gyökér?

 83. Előfeltételek - mondta

  Helló, valaki mondja meg nekem, hogyan tudom telepíteni egy Kernel?
  Túlhúzni akarok, a telefon gyökerezik, de egy Setcpu-ban és több mint 600 MHz-en nem tudok kijönni ... ez a sebessége.
  És láttam másokban, hogy 800 + mhz-vel rendelkeznek, és még mindig azon gondolkodtam, hogy megcsinálom magam, és csak a Samsung Galaxy Mini-hez találtam oktatóanyagokat ... és pontosan követtem a lépéseket, mint ott, de nem működik, ahogy mondtad… mindegyik a telefon különböző konfigurációkkal rendelkezik ..
  Kérem, segítsen nekem!
  PS a telefon: Samsung Galaxy Fit a cián módon 7.1

 84. Cristi - mondta

  Nekem van egy probléma, egy Alcatel OT-908 (aka Cosmote mozog). Az előző tulajdonos nem szurkolnak a telefont. Azóta nem megy, neki hard reset vagy gyári beállítások visszaállítása. A tutorial, hogyan kell csinálni gyökerestől kitép nem igazán találtam. Meg tudná mondani, hogyan kell csinálni a reset és gyökerestől kitép? Köszönöm

 85. Én Sall resofat Multiupload telefonu de nem tettem cahage és teljes rendszerindítási módot, és már nem világít, mit tegyen ezzel a verzióval S3650VIIH2_IJ2 resofat lam

 86. adrian76 - mondta

  Jó. Hogyan resoftez a Samsung s7230E? Ez egy BADA 1.1 és probléma vele. Tud valaki segíteni?

 87. florin - mondta

  HELLO Ha valami eltörik, miközben ennek a frissítés Android. 2.2 Orange Boston. Meg tudják csinálni valamit SZOLGÁLTATÁS?

 88. Kis Sándor - mondta

  Nekem van egy samsung gt-i5500 2.2 Android Froyo keresztül Kies frissítésre 2.1
  Úgy tűnik, hogy frissíteni keresztül Kies elveszti a képességét, hogy a root, mert nem tudtam, hogy egy gyökér, akkor is, ha a telefon csatlakoztatva van az USB hibakeresés PC.

 89. Video Tutorial bizonyított módon frissíteni Android 2.2 2.3.3
  Tartalmaz linkeket letölteni, és miután elolvasta a magyarázatot itt, ami kell ahhoz gyökér, rom és a flash-uire volt a bemutató, amely segített abban, hogy ezt a műveletet.
  Köszönet a magyarázat videotutorial.ro, amely nélkül nem lennék képes a működés

  http://www.youtube.com/watch?v=RtWdNqwAETs&feature=related

 90. Baicu - mondta

  tudná magyarázni nekem, hogyan kell root ALCATEL ONE TOUCH, adja meg a 890D?

 91. vali - mondta

  Helló, kérjük, hogy egy szép bemutató, hogyan lehet gyökér az Asus Transformer ICS tf101

 92. Dan Paul - mondta

  Van egy hatalmas kérés, és remélem valaki tud nekem segíteni.
  Van egy Samsung Galaxy S plus telefonom (és egy Samsung Galaxy mini), és a régi Sony E. k800i telefonomhoz képest nem tudok olyan beszélgetéseket rögzíteni, amelyekben adatokat küldenek nekem (a szakma sajátosságai), és amelyeket aztán papíron átírok. . Néha ezeket az adatokat akkor továbbítják nekem, amikor utcán vagyok, vagy más helyzetben vagyok, és nincs támogatásom az átíráshoz. Kérdésem és segítségért kiáltok: a ROOT nevű folyamaton keresztül (amit nem értek - nem vagyok profi és csodálom a szakterületet) lehetővé válik a telefon belső beállításainak megváltoztatása és regisztráció kívánt hívások (a beszélgetőpartner beleegyezésével), nem pedig az androidos telefon aktivált hangszóróján keresztül? Minden szolgáltatásért hajlandó vagyok fizetni ebben a tekintetben.

 93. valy - mondta

  Mondd, kérlek, és nekem, ha tudnám telepíteni Android hullám 525 is lehet telepíteni bizonyos alkalmazásokat Androd

 94. Iuliu - mondta

  Micsoda! Szeretném megkérdezni: ha nem villantok, mi történik ???. Van LG Optimus Netem, tegnap gyökereztem a "Unlock Root" -val, és eddig minden rendben van, akkor mi történik, ha nem villantom be?

  PS: Attól tartok, nem csinálok belőle téglát> _ <. Előre is köszönöm .

 95. cristian - mondta

  HTC EVO jó ziua.am 3d és szeretném Treck az állomány Android verzió, kérem, ha én is azt mondják nekem, ahol meg kellett venni részvényopciós (a link), és hogyan kell telepíteni, amellyel Köszönjük program.va cristian.sau master14288

 96. Catalin Dumitrache - mondta

  Helló kérlek szépen, ha tudod, hogy a videotutorial, hogyan kell csinálni lépésről lépésre gyökér és gyökerestől kitép a telefon samsung galaxy y s5360 az első alkalommal, amikor nem a gyökér a telefont, és őszintén, hogy egy kicsit félek, hogy sérült a telefon új idén májusban nem volt egy egész hónap, és én Daia és gyökerestől kitép, ha a telefon bontja le a táskát újra, hogy még azelőtt volt, nem érvényteleníti a garanciát, kérem szépen, ha tudsz segíteni. Köszönjük! id de rendetlenség, hogy szükség esetén catalin_mitza vagy e-mailben [e-mail védett] Tovább!

 97. Catalin Dumitrache - mondta

  Mda.Se tűnik, hogy az egyik törődik velem, segíts nekem, hogy root / gyökerestől kitép SGY S5360.Multumesc de nem multumesc.Videoturorial.ro azt mondja, ez a legjobb, de én ......

 98. Catalin Dumitrache - mondta

  legjobb

 99. AdrianGudus - mondta

  Catalin Dumitrache:
  Mda.Se tűnik, hogy az egyik törődik velem, segíts nekem, hogy root / gyökerestől kitép SGY S5360.Multumesc de nem multumesc.Videoturorial.ro azt mondja, ez a legjobb, de én ......

  Hogy megszabadulj a gyökér, az esetek többségében uieste vaku eredeti ROM a smartphone. Keresés és szerepel a bemutató videó XDA Developers fórum a modell, ott megtalálja a lépéseket gyökér és gyökerestől kitép

 100. uzzy - mondta

  HELLO Cristi Adrian egy kis kérdés, kérjük gyökér lehet hálózati lezárt telefon köszönet előre

 101. renkydu - mondta

  Van egy Samsung Galaxy mini, és mentette meg egy Gmail-fiók, azt tapasztaltam, hogy a gyökér felfedező törölheti Gmail számla nélkül visszaállítja a telefont, pontosan hogyan tudom használni?

 102. Sorin - mondta

  HTC Legend, hol találok egy programot rootare?

 103. Danut - mondta

  Szia stiiu ha tudok gyökér Acer Liquid mini EZ a e310 (PS adj egy e-mailt, ha lehetséges)

  Ms *

 104. catalin266 - mondta

  Nekem is van egy kérdésem ... A motorola dacol a 2g belső teremmel ... használni akarom őket ... Úgy értem, hogy zenét, képeket stb. Tegyek a telefonra a memóriakártya használata nélkül ... ha ezt a rootot csinálom. használhatom ezt a helyet?

 105. Petras - mondta

  Gratulálunk ezen részét oktató még szükség. Le a kalappal!

 106. Costel - mondta

  hogyan kell root android 4 ..ICS?

 107. maumarius - mondta

  Hogyan gyökér a Vodafone Smart EZ és 2?

 108. Lenne egy kérdésem. Adok Flash ClockworkMod Recovery, és ki kell választani a telefon típusát, hogy én nem. A listában csak néhány telefon. tud valaki segíteni?

 109. Danutz - mondta

  http://revolutionary.io/

  Adja hozzá ezt az eszközt a segédprogramok listájához 😉 Néhányan segítenek ... remélem 🙂

  Csak a jó!

 110. Szia, én próbáltam gyökeret a HTC Hero, kaptam hiba a végén, és már nem a telefon kinyitása. Mit tehetek? Én teljesen a külsején ez a cucc.

 111. AdrianGudus - mondta

  Eliza:
  Szia, én próbáltam gyökeret a HTC Hero, kaptam hiba a végén, és már nem a telefon kinyitása. Mit tehetek? Én teljesen a külsején ez a cucc.

  Csak azért, mert okostelefonok sokféleségét (mind a hardver és a szoftver, mint a módja a biztonság, a szoftver, az operációs rendszer verziószáma) minden Android okostelefon gyökere folyamatot.
  Ha egy gyökér Galaxy Note adja meg egy adott folyamat nem jelenti azt, hogy a gyökér HTC Hero ugyanaz lesz.
  Ha teljesen a külső (ahogy mondta), azt javasoljuk, hogy menjen vele a garancia, vagy szervizhez.

 112. Helló Hogyan válhat root felhasználók. Van egy program, és csak akkor érvényes a root users.Va Kérem ajutatima. Köszönöm

 113. György - mondta

  Helló! Néhány napja van egy htc-hősöm a cyanogenmod7-szel. Pontosan oda tettem az orrom, ahova nem kellett volna, és adtam néhány törlést / törlőkendőt ... Töröltem a biztonsági másolatot, majd bekapcsol a telefon, de a HERO logóval marad, nem is tudom, meddig, több mint 20 percig nem volt türelmem elhagyni őt: P. A "home + power" billentyűkombináció egyáltalán nem reagál, vagy ha mégis, akkor csak megpróbál kigyulladni és abban a fázisban marad, amiről beszéltem, és ha megnyomom a "home + back + power" gombot, akkor világít, de csak néhány adatot mutat nekem amely és rádió, és csak hboot alatt, fastboot, simblock és reset. Csak azt szeretném tudni, lehet-e valamit kezdeni vele. Előre is köszönöm!

 114. sanddu81 - mondta

  Szia, van egy nagy probléma, és talán tudok ajuta.Am a galaxis s2 (16 gb) és néhány napon belül nem mutatja a teljes kapacitását USB tároló belső memória, így a rendszer 1,97gb előtt volt, és a többi A 11,7 gb, mint korábban volt már csak nézni 4,11 gb.Este telefon hiba vagy mit tudok tenni? Várakozás a választ, köszönöm.

 115. frateeeee a tutorialu 'I tolóajtó ez a telefon nem nyitott egyáltalán nem veszik nincs rend, hogyan tudom megjavítani?

 116. Adrian Gudus - mondta

  Geo:
  frateeeee a tutorialu 'I tolóajtó ez a telefon nem nyitott egyáltalán nem veszik nincs rend, hogyan tudom megjavítani?

  "Testvérem", ha elolvastad volna az oktatóanyag feletti MINDEN szöveget, és nem tértél volna egyből a tényekre, abban a hitben, hogy ha megnéznél egy video oktatóanyagot, akkor te vagy az, aki mindet ismeri, akkor odafigyeltél volna arra, hogy egyértelmű, hogy:
  VIGYÁZAT:
  Mindezen eljárások károsíthatják a telefon állandóan "tégla a telefont," beteg, és gondosan olvassa el a hozzászólásnak a különleges oldalakon, mielőtt
  ROOT-terület telefon törli a gyári garancia, ellenőrizze, mielőtt root "gyökerestől kitép" a készüléket, mielőtt megy szolgáltatást bármilyen problémát meg kell csinálni a ", mint az új."

 117. bogdan - mondta

  Köszönöm szépen!, Nagyon hasznos a bemutató, kezdetben nem működött nálam, el kellett végeznem az általad említett "hibát", hogy működjek, különben nem baj 😀 még egyszer köszönöm a bemutatót "P

 118. Nos, hogy rooteaza bemutató?

 119. Andrew - mondta

  Hello, van egy probléma, nem tudom, hogyan segíthet nekem, mert én nem rendelkeznek tapasztalattal resofta egy okostelefon. Saját probléma az alábbi módon, nem jelenik meg semmilyen telefonon asztali parancsot (menü üzenetküldés, telefonkönyv, stb) szinte fekete, és az egyetlen comnda tehet, hogy fogadja a bejövő hívásokat, most a probléma kezdődött Néhány nappal próbál letölteni egy alkalmazást, nevezetesen a mp3 Macker, de kaptam egy hiba ami azt jelenti netul problémát, azt gondoltam, hogy jó lenne, hogy ez egy AIIC újraindítani a telefont, és kezdte az egészet nem mia Egyszerűen írja Android-díjat. Bementem a hasznosítás és adta és adta mentés és visszaállítás, és utána kezdtem én avel fekete képernyő beszélgettem kihangosító nélkül nimik, most nem tudom, hogy ez rendben van, hogy én nem. Köszönjük, és nagyra értékelném, ha tud nekem segíteni.

 120. Valeriu Voicu - mondta

  Super OK de jó lenne világosabb valami egyéni például l3 LG Optimus telefon Öné.
  Vagy még ennél is érdekesebb valami tabletta nélkül telefon funkciót típusú 13 MID Allwinner, így valami egészen tágas, mindenki számára megfizethető. Chear engem nem érdekel, hogy a root MID Allwinner A 13

 121. justme - mondta

  Van egy Samsung Galaxy Ace Plus ÖN SZERINT LEHET ROOT ÉS gyökerestől kitép Super OneClick

 122. VLADUT - mondta

  Szia Nekem van egy LG Optimus l5, sikerült rotez! Minden rendben, amíg nem telepítette storeaplicatia játszani gyökere üdvözlés egy LG Optimus l5, sikerült rotez! Minden rendben, amíg nem telepít egy app store játék gyökere a VM Heap eszköz (root only) Én instalato és belépett a menü beléptem a jelenlegi halom, és tettem 32m újra és adtam képet eddig ragadt LG logó. Próbáltam hard reset, de semmi, én eltávolították az akkumulátort, és megpróbált 5 perc, de utánozza, ahogy Sasszegek. Nem tudom, hogy mi a teendő, ha tud nekem segíteni.
  Köszönjük!

 123. ovid2009 - mondta

  Helló Én egy gyökér samsung galaxy gio, és azt akartam, hogy egy biztonsági másolatot, majd becsukta a telefont, és nem csinál semmit. Hogyan újra?

 124. Mihai - mondta

  sal, mondd kérlek van egy samsung galaxy fit, android verzió 2.3.4, 600mgh, én gyökér? mint neked gyorsabb? Erre most mozog lassabb és sacadeaza köszönöm,

 125. Pandelea Rares Constantin - mondta

  Jó estét kívánok.
  Van egy Samsung Galaxy S2 a kernel verziója BUKJ3 és szeretném kérni őket, gyökeret, és nem talál semmit, hogy Sami ismertetik, hogyan lehet a kernel. Kérem, valaki segítsen nekem. SELF.

 126. Adrian Gudus - mondta

  Pandelea Rares Constantin:
  Jó estét kívánok.
  Van egy Samsung Galaxy S2 a kernel verzió BUKJ3, és azt akarom, hogy root, és nem talál semmit, Sami elmagyarázza, hogyan lehet az én verzióm kernel.VA cineva.STIMA ROGsa segíteni.

  A rendszermag verziója nem olyan fontos, mint az okostelefon-modell (amit már mondtál) és az Android-verzió ...

 127. üdvözlet

  Milyen lépéseket lehet venni, hogy root LG Optimus Black egy (P970).
  vagy milyen programokat kellene.

  köszönöm

 128. maria - mondta

  Kérjük ajutatima jó, mint lehet letölteni néhány videót forgatták a smart tab2, át őket az én leptop nem tudja, hogyan kell letölteni adatkábel

 129. maria - mondta

  maria: Jó ajutatima kérem, hogyan lehet letölteni néhány videót forgatták a smart tab2, át őket az én leptop nem tudja, hogyan kell letölteni adatkábel

 130. Dumitru - mondta

  Hello, van egy probléma, és csak tudom, mit fac.Aveam v2.1 és megpróbáltam a root a telefon .... már folyamatosan újraindul, és megpróbáltam "hard reset, és nem megy .... Tartsa lenyomva a Hangerő FEL + MENU + teljesítmény és semmi ... semmi sem történik .... pls egy kis segítség ... Van Galaxy S GT-i9000 ...

 131. Adrian Gudus - mondta

  Dumitru:
  Hello, van egy probléma, és csak tudom, mit fac.Aveam v2.1 és megpróbáltam a root a telefon .... már folyamatosan újraindul, és megpróbáltam "hard reset, és nem megy .... Tartsa lenyomva a Hangerő FEL + MENU + teljesítmény és semmi ... semmi sem történik .... pls egy kis segítség ... Van Galaxy S GT-i9000 ...

  Ki mondta, hogy ez a kombináció Hangerő fel + menü + teljesítmény?
  A kombináció VolumeUP + Home + Power 4 másodpercre
  Elég volt beírni a Google-ba: "hard reset Galasy S GT-i9000" nyomja meg az Enter billentyűt, és keresse meg a billentyűkombinációt.

 132. Catalin Tanase - mondta

  Helló,
  Vettem tegnap egy tabletta Allview Alldro 3 connect a hírnév.
  tegnap este működött. Ma reggel, amikor elindítottam, megjelent az "Adroid helyreállítási rendszer", újraindítás stb., Stb. Üzenet.
  Tud valaki segíteni? Már kezdtem azt, megállt, és még mindig ugyanaz a dolog történik!.
  Őszintén szólva, majd vissza, ha ez nem működik.
  köszönöm

 133. Mihai - mondta

  Salut!
  Van egy Acer liquid express e320 (c6) android 2.3.4-es verzióm, és szeretném tudni, hogy rá tudom-e tenni az android 2.3.5-ös vagy újabb verzióit? Próbáltam a Room Manager alkalmazással, de ez hibát ad: „A ROM manager működéséhez gyökérzetet kell adnia a telefonról. A superuser nem található a "/ system / bin / su" címen ... ... ha valaki tudja, hogyan oldja meg a problémát, válaszoljon !!
  Köszönjük!

 134. Tiberiu - mondta

  Frissítettem a telefonját, és lemerült az akkumulátorom, teljesen kialudt, amíg új rumját telepítette, amikor meg akartam kezdeni a meglepetést, nem indul el, nem reagál semmire, nem tudom mi történt, de ezt olvastam ha ez a jelenség bekövetkezik, akkor "tégla", és nem találok módokat annak életre keltésére. Kérem, segítsen az újbóli használatban ... A kérdéses telefon egy s2 i9100 galaxy, amelyre még mindig garancia vonatkozik!

 135. Viorel - mondta

  Kérjük ajutatima és van egy közigazgatási irányítva telefon Android verzió 4.0.4, jött ezer agiornament verzió lam javulást, ha csatlakozik az informatikai képzést, és azt mondja nem tudok csinálni mert megváltozott a telefon. Én egy Sony Xperia S, lam nem változott számomra, mivel telepített néhány program sacadeaza nem megy jól, amikor járni rajta, hogy ezt tettem, hogy megkönnyítsék a rendszer kiküszöböli néhány alkalmazás segítséget hívni szükség volt, és az akkumulátor, kérjük informatima és nekem Jelly Bean hivatalosan nem az összes telefonhoz, nem értem, angol és hogy is mondjam Jelly Bean velem van, hogy visszatérhetnek a rothadás? és hogyan tudnám megtenni? vagy más módon kérem válaszoljon nekem, köszönöm.

 136. György - mondta

  Szia! Problémám van: amikor a Samsung i9001 s + gyökerét gyökereztettem, miután az "update update from sdcard" lehetőséget választottam, megmutatja, hogy mi van a telefon memóriájában, és nem az SD-kártyán. Tudok valami ilyesmit? Van egy "Root-i9001-Signed" fájl. zip ”az SD-kártyán, de nem látja, mert nem lát semmit az SD-kártyáról, hanem a telefon memóriájából, helyreállítási módban vagyok, és az" update update from sdcard "lehetőséget választom. Tudnál engem" meggyújtani "?

 137. KodeJust - mondta

  catalin266:
  Van egy kérdésem ... Van Motorola Defy belső tér 2g ... tudom használni őket ... és azt jelenti, hogy ragaszkodni zenék, képek, stb, stb a telefon használata nélkül memóriakártya .... Mivel én ezt spatiuu root.arepot?

  Pontosan az a kérdés van, és tudok válaszolni nekünk egyet?

 138. Cubby - mondta

  Gyökereztem egy telefont, de most még akkor sem kapcsol be, amikor a számítógéphez vagy a töltőhöz csatlakoztatom ... ez egyértelműen nehéz probléma ... Nem tégláztam meg, hogy néhány hónappal a gyökeresedés után működött ... Megváltoztattam a kernelt ... látom-e a szolgáltatásban, végrehajtott változtatások?

 139. Liviu - mondta

  Helló ..! Nekem is van egy kérdésem, hogy úgy irányítottam a telefont, hogy nem készítettem biztonsági másolatot az eredeti rendszerről. Van ötlete, mit tehetnék, hogy visszakerüljön az eredeti szoftverhez ...? előre is köszönöm várom a választ

 140. Lucian - mondta

  hello, nekem van egy samsung galazy s1 és én gyökér, de ez ad nekem a `` SGS kinyit kód a telefon dekódolás, tud valaki segíteni? kérjük, tovább!

 141. giovis85 - mondta

  Nem tudja, mit jelent Pasadena Orange Alcatel One Touch 918 lehet gyökér?
  akarok csinálni, és gyökér az első Android telefon, és nem akarja elrontani, de azt akarom, amit tudok telepíteni, hogy különösen szörnyű kártya és törölje alkalmazások narancs, és ha lehetséges, hogy növelje a RAM memória a felhasználó ez csak 150mb (kb.) összességében, bár a 256 mb

 142. Szia Nekem van egy samsung galaxy s cristi i9000, és azt akarom, hogy bármire képes vagyok azt hiszem, valami hasonló gyökér vissza a gyári beállításokat, hogy gyorsabb költözöm legjobb ACM neki kellett egy kis időt, hogy frissítse 2.3.6 nem erősítette meg, hogy nekem, és én vissza az eredeti szoftver kies nush 2.3.4, de ő nem elégedett velem mozgó kemény gyökere még mindig úgy gondolja, hogy megy a munka jobb? küldje el köszönöm!

 143. Van jó néhány probléma a telefonommal van egy Samsung Galaxy Note IAM 2 és nem a gyári beállítások visszaállítása és az akkumulátor esett ebben ezer, majd kapcsolja be a telefont, és megmutatja nekem ectran galaxt samsung megjegyzés de 2 n7100 menü ajutatima kérjük, ha tudod, hogy erről a problémáról köszönhetően

 144. Adrian Gudus - mondta

  Marius:
  Szia, olvastam a különböző fórumokon, hogy az indítást az Android ICS nem telepíthető alkalmazásokat a memóriakártyára, vagy legalábbis nem lehet átvinni a mobiltelefon mem mem kártyát. de ha mégis, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy miután root root alkalmazások telepíthetők a mem kártyát, azt mondta v.am igaz-e vagy sem?
  Ha nem, kérjük, felvilágosít engem is ... (hogy, ha nem túl nagy kérés)
  Kívánok egy jó nap!

  Még az ICS előtt sem tudott egyetlen alkalmazást sem telepíteni vagy áthelyezni az SD-kártyára. De ezeket a dolgokat bármilyen alkalmazással megteheti, ha rendelkezik egyedi és root rendszermaggal. Ebben a témában már van oktatóanyag. Írja be a jobb felső sarokban található KERESÉS mezőt: "Az összes Android-alkalmazást helyezze át az SD-kártyára a Darktremor Apps2SD módban" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

  • Mihai - mondta

   Nem szeretem a cwm helyreállítást. Hosszú ideje küzdök a darktremor olvasásával ... Nagyon szeretnék egy oktatóanyagot arról, hogyan lehet forgatókönyvet (például darktremor) vagy romot írni egy másik módszerrel. Szeretnék vásárolni egy class10 micro SD-t, és hasznos lenne, ha áthelyezhetem a dalvik gyorsítótárat és a kártya alkalmazásokat.
   PS: Van egy Tach 918 Alcatel One, hogy a kurva telefont.

 145. beginer - mondta

  Hello! Én gyökér a S3 azzal a szándékkal, hogy csatlakozzon a net USB-n keresztül, de nem működik. Most azt akarom, hogy neki gyökerestől kitép módosítása nélkül az eredeti szoftvert. Mi a teendő? Köszönjük!

 146. oN0fR3y - mondta

  Ki tudja, hogyan szurkolnak az LG Optimus EZ l5 E610, és mit kell root-sal EZ.

 147. Onofreian - mondta

  Van egy ZTE Blade P729V tud gyökeret, ha így lehet, hogy ideiglenesen gyökér, tartós?
  És hogyan oldanád meg, ha véglegesen vagy ideiglenesen gyökereznék ... az ideiglenes törlődik a telefon visszaállításakor?

 148. Claudiu - mondta

  Hello! Van egy Samsung Galaxy Ace GT-S5830. Vettem egy program menedzsere rom (fogalmam sincs, hogyan kell használni). "Szeretném, hogy a legjobb az android, megértettem, hogy meg tudja fogalmazni 4.0. Én tettem egy frissítés a hivatalos honlapján a 2.3.3 2.3.6. Ha valaki tud segíteni a program és az Android vár választ. Nagyon köszönöm!

 149. oroszlán - mondta

  Tudtam, mi jailbreak. Nekem van egy iPhone iOS 6.1.2 és én jailbreak. De köszönöm a tutorial mit mondott root.

 150. oroszlán - mondta

  Tudtam, mi az a Jailbreak. Van egy iPhone-om, iOS 6.1.2-vel, és börtönbe törtem. De köszönöm, hogy az oktatóanyagban elmondta, mi a ROOT ...

 151. Nekem is van egy kis… nagy problémám; Nem találok sehol semmilyen szoftvert vagy legalább egy apró oktatóanyagot egy HTC rhyme s510b gyökereztetéséhez. Tényleg nem tudom hol keressem. Ha tudna nekem nyújtani egy kezet, hálás lennék. Minden jót.

 152. Cosmin - mondta

  Helló,
  Van egy ZTE Blade II, és szeretné tudni, hogy az melyik program lehet gyökér ezt a telefont EZ. ha tud nekem segíteni néhány linket, és talán a lépéseket, az nagyszerű lenne. Kerestem a neten, de nem találtam semmi különöset, hogy a gyökere ennek a célnak. Tel jellemzői:
  Android verzió: 2.3.6
  Alapsávi verzió: P735TB01
  Kernel verzió; [e-mail védett]
  Verziószám: GB_EUR_P735TV1.0.0B01

 153. seti - mondta

  Ha a telefon belép a "Fastboot", "Recovery" menübe, NEM "tégla"
  Meg tudjuk javítani. Egyszerű, akár nem, az esettől függően.

 154. Bogdan - mondta

  Helló! Szeretném, ha valaki segítene egy ROM-mal, hogy a HTC CHA CHA jól mozoghasson, találtam néhány oktatóanyagot ... de a HTC CHA CHA számára nem! Remélem, valaki jó tanácsokkal tud segíteni nekem!
  köszönöm

 155. Andrew - mondta

  Szia, vannak problémáim ... 1. Gyökeret gyökereztem a telefonról (Lg Optimus One p500), de a superuser alkalmazás másnak tűnik számomra, és másképp nyitja meg, valószínűleg a 2013-as frissítés miatt; 2. Tettem a ROM Manager alkalmazást, és a telefonnevek listája nem jelenik meg számomra, mint a videóban, amikor a Clockworkmod Recovery lehetőségre kattintok; 3. a SetCPU telepítésekor hibaüzenetet kapok, mintha nem adtam volna engedélyt a superuser-től

 156. Serban bekezdés - mondta

  Cristi hello, van egy koreai modell SWH-m2s s205 és problémája van a jel tőle, ha tudsz segíteni nekem, és nekem, kérjük küldje el

 157. Liviu - mondta

  fogadtatás
  Nekem van egy s2, és ad nekem a következő hiba: com.google.process.gapps
  Kérjük, javaslatok

 158. hm nekem is problémám van egy htc vágy nem lép be a hboot-ba, amikor megnyomom a tápellátást és a gombot - a hangerőből mit tegyek?

 159. Marius - mondta

  Szia, van egy HTC One XL-m, nemrég vettem SH-t ... és van egy "repedt" szoftvere, mindenféle hibát kapok az értesítési sávban, ráadásul nem is engedi megnézni a szoftvert, azt mondja nekem biztonságos ... Segítségre van szükségem, hogyan tudok új verziót telepíteni, melyik programon keresztül, honnan szerzem be a ROM-ot, letöltöm egy ROM-ot, a HTC ONE-hoz tartozóat: “UrDroid_ATT_4G_LTE_Sense_5_Port_1.1”, de nem tudom, hogyan kell telepíteni Telepítem (megemlítem, hogy az első lépésekben vagyok, ezért pontosabb magyarázatokra van szükségem) Köszönöm

 160. végül még mindig nem jelenik meg, hogy rooteaza ugyanolyan flashueste.

 161. Adrian Gudus - mondta

  wayne: Elvégre még mindig nem jelenik meg, hogy rooteaza ugyanolyan flashueste.

  Úgy látszik, elfelejtette a bemutató darab!
  Ez általában a legtöbb Android-eszköz gyökereztetője, hogy a gyökér a CWM Recovery vagy más egyedi helyreállítás útján történjen.
  Összegzésképpen azt is bemutatták, hogyan kell gyökeret ereszteni…

 162. agentutu - mondta

  Miután a gyökér megkapta a hivatalos updaturi operációs rendszer?

 163. Ez gyökér a telefon fut Windows Phone 8? (Pl. Nokia Lumia 720) Ha igen, hogyan?

 164. Szia! A telefon képernyőjén (LG P970) látom: "Csak segélyhívások" és "Nincs SIM-kártya". Meg tudná valaki mondani, mit tehetek ebben a helyzetben? Nem tudok hívást / sms-t kezdeményezni, és az interneten sem férek hozzá semmihez. Köszönöm!

 165. Szia, kaptam egy "smart share" Android okostelefont, gyökerezhetem? Nem vagyok túl jó a telefonokban. Köszönöm

 166. Iulian - mondta

  Én nem hallottam semmit 8 pillanatban, alig most kezd vitát kiváltó propriuzisa

 167. Helló, mondd el kérlek az úgynevezett program, amely már látható, mit csináltak a telefon a PC-n? azaz megmutatja, mi a cél, hogy a program
  Hogy is hívják?
  legjobb

 168. Adrian Gudus - mondta

  Írd fel a keresési mezőbe a jobb: Androidscreencast, regisztráljon kijelző és irányítsd a Android telefon a számítógépről. Nyomja meg és meg fogja találni a bemutató apa

 169. Cristina - mondta

  Alcatel One Touch X Pop tud gyökeret?

  • Adrian Gudus - mondta

   Igen, az egy kattintásos gyökér segítségével gyökerezhet. Írja be a google-ba: "Hogyan lehet rootolni az Alcatel One Touch X'Pop-ot" nyomja meg az Enter billentyűt, és az első eredmény az, amit keres.

 170. Claudiu - mondta

  salut.am van egy kérdés, ha segíteni, van egy Archos tablet titán 80, és nem járok bottal a digi net mobil 21,6 vettem neki egy pár aitisti és azt mondta, nem megy, mert van egy ba ragaszkodnak a ARCHOS és táska digi névjegykártya ...... stb

 171. hello cristi .. Katalin vagyok és van egy problémám, amit egyedül nem tudok megoldani. Kerestem különféle videókat a youtube-on vagy más webhelyeken, de nem találtuk meg. Szeretném, ha Ön is segítene nekem, vagy… legalább adjon néhány magyarázatot, ha tudná kérni. Hogyan gyökerezhetek le egy huawei y 300-at is? ... Megpróbáltam telepíteni a szuper su-t vagy a szuper felhasználót, de nem működött, és jelszó-helyreállítási móddal, de hibát ad nekem !!!. várja meg a választ. 🙁

 172. Sandu - mondta

  miután gyökerezik a l3 lg hogyan oldja meg más hálózatok, mint a Vodafone?: (

 173. Sal, van egy tablet E-Boda alapvető a300 és ragaszkodni digi (https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSN-LQrCbYk3VXWoGZBMlaEd_S_HYOcICCLZUxtsMkYfQ5o2KKH) RDS-RCS! és szeretnék ragaszkodni a tablet táska

 174. Cedrik - mondta

  Allview p6 gyökerezik quad menni?

 175. Darius - mondta

  Hello a nevem Darius, és van egy kis kérdés. Honnan tudom, hogy ha a telefon már vaku nézni, ahogy írtam fentebb Cristian?

 176. Az óramutató járásával megegyező helyreállítást kell folytatnom, de amikor választhatom a telefon modelljét (Samsung Galaxy S6310 / Samsung Galaxy GT6310), nincs erre lehetőségem.
  (PS) Én nem vagyok az a modell sem bemutató (HTC HD2), én nem látok semmilyen HTC.

 177. Én is kivet, mint rooteaza a telefonom (Samsung Galaxy S6310) Kerestem legalább 5 óra, és nem találtam pontosan.

 178. CLAUDIU SMARANDACHE - mondta

  videotutorial hello, van egy probléma, hogy nem adjuk meg a fejét. CUN megmagyarázni az üzletet. Nekem van egy telefon Alcatel One Touch 918 ezekben a napokban legyőztem egy kis fej, hogy ez a gyári beállításokat, de nem tudott a telefon végül nem gyullad fel egyáltalán, hogy nem tudja, mit kell csinálni, mint én néztem egy csomó oktató. Köszönöm, és hálás lennék, ha válaszolna, mint quickly'm kétségbeesett

 179. dani - mondta

  Helló!! kérem, ha lehetséges és lehetséges, tudna-e elkészíteni egy oktatóanyagot a Samsung galaxy s3 hangerejének növeléséről? nagyon lassan hangzik a fejhallgatón .. 🙁 legalábbis, ha van egy hozzáférési kód a ServiceMode-ban (* # 197328640 #), amelyből teljes hozzáférése van az ott található menühöz ... ezzel a kóddal megadhatja, de nem férhet hozzá a menühöz a hanganyagból .. köszönöm szépen

 180. dany3l - mondta

  Szia Daniel Azt akarom tudni, hogy tudsz gyökér a tablet Allview viva Q7 4.2.2 Android operációs rendszer, és hogyan kell sürgősen gyökér a reszelő vár játék!

 181. Sal. Allview p5 tud gyökeret a quad, Andorid verzió 4.2.1?
  és ha lehetséges, lehet tenni a vélemények, vagy milyen programot tudom használni?

 182. ghostlabbrador - mondta

  Ha én gyökerezik az eszközt, és adja vissza a gyári beállításokat és töröl minden adatot, akkor root?

  • Dylan - mondta

   Igen, még gyökeret, hanem törli az összes alkalmazás, és mindent meg, kivéve a gyökér és a gyári alkalmazások, de meg tudod csinálni, és a biztonsági mentés.

 183. danny - mondta

  Én letiltotta a smartphone UI rendszer, mit jelent ez, és mit tehetek? ms előzetes

 184. Răducanu alex - mondta

  Telepítettem egy egyedi ROM-ot a Sony Experia miro
  Minden úgy ment, rendben van, és a végén én, de újraindítás
  Vártam 10 perc alatt, és nem történik semmi, ezért normal.Apas úgy dönt, hogy kapcsolja be a bekapcsoló gombot, és úgy érzem, a normál rezgést, de semmi nem jelenik meg
  I tégla meg telefonon vagy rom verzió nem jó (CyanogenMod 10)

 185. Telepítettem egy egyedi ROM-ot a Sony Experia miro
  Minden úgy ment, rendben van, és a végén én, de újraindítás
  Vártam 10 perc alatt, és nem történik semmi, ezért normal.Apas úgy dönt, hogy kapcsolja be a bekapcsoló gombot, és úgy érzem, a normál rezgést, de semmi nem jelenik meg
  I tégla meg telefonon vagy rom verzió nem jó (CyanogenMod 10)?

 186. Marius - mondta

  Helló,

  Mit gondolsz, hogy felszabadítsa a mobil Fujitsu Arrow F-04 négymagos?

  Találtam ezt a vezető-és gyökér mappában, de ez ad nekem error fájlmásolás Superuser.apk

  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2043308

 187. Cristian - mondta

  Salut.M 've got a Utok.Se tud gyökeret? Ha igen, milyen modell a telefon. úgy dönt, hogy rootare.Ms.

 188. Marin Popescu - mondta

  Megy köze Sony Update Service szoftver megint őket telepítettem 5 alkalommal

 189. marian Babo - mondta

  Hello Nekem van egy laptop SONY, nem működik jól, azaz nehézkesen, vagy egyáltalán nem IAM NEM TUDJA frissítési és törölni kell, és HOL DELETE A SA RECOPAR veszít C terület: MI megtizedelte GB memória több 149 AM 49 GB. EXACT disk C WHERE IS ÉS WINDOWS 8. SINT kezdeni vajon miért látni, hogy a szakértő a területen, és meg tudja mondani, hogy mit kell törölni, kérlek szépen megbecsülés és tiszteletben Babo MARIAN

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja be a keresőmezőbe a jobb oldalon, "aki helyet foglal a C partícióban", nyomja meg az Enter billentyűt, és talál egy oktató videót erről a témáról.

 190. Bogdan Iasi - mondta

  Szia ... Szeretnék rootolni egy Serioux S716TAB /4.2.2 /v0.4rc3 táblagépet, és szeretném, ha segítene nekem néhány címmel, ahol beszerezhetem a szükséges szoftvert. Kipróbáltam a klasszikus Google keresést, de nem találtam ehhez a modellhez… s101-hez ... 101 700-hoz ... Megtaláltam ... de nem 716-hoz ... Különleges vagyok-e ehhez a modellhez? vagy melyik lenne kompatibilis? vagy még jobb kérdés… .megéri az erőfeszítést?
  ha a zavar nem túl nagy ... segítsen. Köszönöm.

  • Alex - mondta

   Ha ez megéri az erőfeszítést? Hogy csak tudod. Attól függően, hogy mit akarsz csinálni vele. Ha van egy alkalmazás root, amit akar feltétlenül kipróbálni, vagy valami. Custom ROM-ok nem hiszem, meg fogja találni. Ki tudja, talán egy másodperccel maximum. A kapcsolat a gyökér kipróbálhatja ezeket az univerzális szoftver framaroot , Cydia ütközésmérő , oneclickroot elvisszük helyi falvakba ahol megismerkedhet az őslakosok kultúrájával; ...
   FIGYELEM!
   Ezek az intézkedések vezethetnek tégla uire tabletta. Tégla = Brick. Így a készülék egy állam helyrehozhatatlan leállás. Tehát nem a kockázat tau.Root érvénytelenítheti a garanciát. Azt hiszem, már tudta, hogy ezeket a dolgokat, de mondtam nekik, hogy ne jöjjön utána azt mondani, hogy azért, mert már tönkretette a tablettát. Nem kell a tablet modelljét, így nincs módja annak ellenőrzésére, hogy működik-e vagy sem a fenti eszközöket.

  • katalyn14 - mondta

   Szia… k a tábla gyökerezéséhez szükséged van a motochopper programra a serioux s716tab-hoz, bármelyik verzió motochopperrel készül .... Megsütöttem a táblagépemet, mert új androidot szerettem volna tenni, és az érintésem már nem működik ... Dak kérem tudna kérem, hogy készítsen biztonsági másolatot az androidodról ... készítsen biztonsági másolatot, és hagyja rám e-mailben ... DAK tud és tudja ... a biztonsági másolat készítése az óra világának helyreállítási módjával történik ... előre is köszönöm ... Kérem, mindent dak staff van valakinek ilyen serioux s716tab táblagépe gsl1680 érintőképernyős modellel, kérem, küldjön nekem biztonsági másolatot vagy webhelyet a [e-mail védett]….Köszönöm

 191. katalyn14 - mondta

  Helló, amelyek backupp android, vagy android verzió jb 4.2.2 érintőképernyős modullal gsl1680 kérem, hadd backup, vagy linket, hogy hol tudok letölteni, és azok számára, akik s716tab Serioux tablettát, és azt szeretnék, hogy a root használhatja motochoper .. én tabletta s7116tab .. Előre is köszönöm!

 192. Andrew - mondta

  Helló, tudna segíteni nekem az s3 mini gyökérgyökérben? Telepítettem a framaroot programot, és hibaüzenetet kap, amikor megnyitom a programot: Megkapom az üzenetet: "A sérülékenységek ellenőrzése". Tudja, milyen programot kell telepíteni a működéshez? Köszönöm

  • Alex - mondta

   Keresés az xda fejlesztőkön "Hogyan lehet rootolni a samsung galaxy s3 mini-t". Ha tudsz valamit angolul, megteszed. Itt van egy link . Remélem, hogy segít. Kockázatok nem felsorolni őket persupun már tudja. Az ugyanebben a témában, mint olvastam mind azt mondta, hogy ez az eszköz működik. Azt tanácsolom, hogy olvassa el az összes oldalt. BAFTA!

 193. Mihai - mondta

  Hogyan lehet megváltoztatni a Android verzió Otange Monte Carlo? Azt, hogy valaki segíteni nekem, kérem? Küldj e-mail válasz, [e-mail védett] . Köszönjük!

 194. Szia .. Nekem van egy Samsung Glaxy Mini ROM Manager verziót 1 5.5.3.7, és nem találom a listát, hogy a telefon típusától. Tudsz segíteni?

 195. Costica P. - mondta

  Salut!
  Meg tudja mondani, kérem, ha van egy lehetőség (gyökereztető valószínűleg) megváltoztatja a beállításokat a fényképezőgép firmware Allview 5 (például, de azt hiszem, ez lehet igaz más modellek), azaz jpg tömörítési szint csökkentésére. Abban a pillanatban van egy Samsung Star 3 (GT S5229) a 3,15 megapixeles kamera, amely gyárt kiváló képek a kategória, átlagos kimeneti fájlokat 1 MB, és egy nagyon jó részletességgel. Allview 5 Smiley, hogy én vagyok, is van egy hasonló helyiség, azaz 3,15 MPx. A kép minősége elmarad a Samsung és a fájl foglal átlagosan 700 KB.
  Köszönjük!

  • Costelina - mondta

   Én nem beszélek a Krisztus nevében (is találkozol vele, vagy Adrian, amelyek jobban)
   abból, amit olvastam (én és én egy gyökér Harbor)
   ez csak egy kompatibilis rom nem elrontani az egészet
   Amikor keres a neten minden rom, hogy jön az új előírásoknak, hogy ott folt van, és így
   ha van türelem és némi olvasás, mielőtt azt mondom, hogy tud

 196. Mircea - mondta

  Van egy jegyzetet 3 jó, és azt hiszem, hogy root meg, hát történik samsung gombok, mint az egyik titán mentés vagy készítsen biztonsági titán?

 197. florin - mondta

  Van egy s702tab v.and.4.2.2 verzióm, és arra a következtetésre jutottam, hogy memóriakártyára van szükségem, hogy annyi programot telepíthessek rá .. játék .. stb. ... Megértettem, hogy ezt a link2sd-vel végzik, de a rootot el kell végezni
  50000 5037 változatot próbáltam ki .. amit találtam a neten .. a fenébe, az egyik megy ... még mindig ad nekem (nem hiszem, hogy hiba, de ...) ”a démon nem fut. most az XNUMX-es port démonjának elindítása sikeresen elindult ”, és néha olyasmit is mond nekem, hogy„ a démon nem fut. most kezdve * a démon sikeresen elindult * ”... ha igen ..
  Ha bármilyen javaslata van, kérjük .. chear valamit kezdtem kétségbe esni.

  ps nap itt az oldalon, hogy ellenőrizze coment .. de akkor .. és Tirma [e-mail védett]

  Előre is köszönöm

 198. Mugurel - mondta

  hogyan érhetem el, hogy a tabletta Android gyökerestől kitép 4.2? milyen program kell hozzá?

 199. tibi - mondta

  fogadtatás
  Van egy tablet NOVI végző szerv már nem adja meg a rendszer, amikor elkezdem írásban tapad az Android
  Próbáltam, hogy a reset gomb kombináció (bekapcsoló gomb + hangerő + gombot) de megmutatta nekem, mint android nyitott és felkiáltójel egy háromszögben, de én nem visszanyerését teszik, vagy egy másik lehetőség. Néhány perc múlva próbál bejutni a rendszerbe, és marad a képernyőn megjelenő szöveget +++ +++ android
  Ha bármilyen megoldást kérem, segítsen nekem, és én
  köszönöm

 200. Cristi Hello! Nekem van egy probléma, egy Samsung Galaxy S5.In múlt héten UK.Ideea mi.a ellopott telefon, hogy én már két telefon a Vodafone s5 abonament.Am felhívtam őket, azt jelentették a lopást, és a mi.au tiltva, hogy a Vodafone de ezek előfizetések időközönként közötti pár hónapos eljött az idő, és a feleségem adott i.am uk, és a régi telefont, de én is megtartottam a régi kártyát, és én introduso a második telefon.Cei de.al a Vodafone-tól, amikor előfordulnak blokkolt SIM-kártya rendszert alkalmazták, a mobil és le.au amandoua.Am ragadt rá, és felszólította őt probléma le.am epxplicat személyzet kik maradtak nyitott telefont, de most van egy problema.Cand Próbálja meg a hívást azt mondja, hogy nincs regisztrálva a hálózaton, és természetesen a Vodafone mondani a telefon van oldva, és ok.Este a probléma, hogy nem kapcsolódik hozzájuk .M.am tájékoztatta az interneten, és megállapította, mindenféle módon, de egyik sem functionat.Am végső de gyökér intr.un minden nimic.Ma információ segíthet megoldani ezt a problémát? Láttam néhány forum- resoftare s tanácsot, de nem biztos, hogy működik

  • Nincs szolgáltató nem módosíthatja a telefon távolról Ön engedélye nélkül.
   Ha elakad, csak SIM zár. Valószínűleg a telefon ki volt zárva a hálózathoz, mióta átvette.

 201. Android tablet - mondta

  Hello.

  Van egy tablet Serioux és lekérdezések.
  A tároló aparece már 1 GB belső memóriával és egy NAND flash tűnik, hogy 12,91 GB.

  Ez a NAND flash nehéz, vagy nem? ami azt jelenti, tárolhat adatokat keretein belül a 13 GB?

  köszönöm

  • Alex - mondta

   Elméletileg be. Miért nem próbálja ki magát, hogy még több alkalmazást vagy fájlt, hogy mi történik?
   Hasznos lenne, hogy mondja el, pontosan modell nem csak Serioux.

 202. ALEXANDER CRISTIAN - mondta

  Szia nekem is van egy kérdésem van egy s3 neo gt-i9301i, és megpróbáltam ps3 vezérlőt csatlakoztatni hozzá, és nem működik, csak i.i a felső sávba írja az s3-nak, hogy usb-n keresztül csatlakozott, de a vezérlő nem működik, és nincs más illesztőprogram hogy van a bot vagy mások, és szeretném tudni, hogy megbizonyosodok-e arról, hogy az unroot működni fog ... láttam a youtubon ugyanazt a srácot, akinek ugyanaz az s3 modellje volt, és ugyanúgy csatlakoztatott egy botot, és nem működött, akkor összekötött egy másik kerek dolgot nagyobb, mint egy öngyújtó (azt hiszem, hogy egy cv akkumulátor volt az energiatermeléshez), majd stiku ment és csatlakoztatott egy ps3 vezérlőt, és mind egyszerre mentek, és szeretném, ha adnál egy ötletet mi lehet az. Előre is köszönöm !!

 203. Liviu Voicu - mondta

  A nevem Liviu jó eszköz böngésző szakma és van egy probléma az internet, vásároltunk egy modem és SIM SIM GB
  A samsung tab3 táblagépen szeretném használni, amint a bemutatóban láttam, letöltöttem a PPP programot a pley store-ból ... és még mindig nem működik, elvégeztem az összes beállítást]. honnan tudhatom, hogy a táblagépem gyökerezik, vagy talán nem a megfelelő beállításokat végeztem ... tudna nekem segíteni

  • Azt tanácsolom, hogy vegyél egy modem WiFi, amely egyfajta hordozható router, amely szintén az akkumulátor. Ha csatlakoztatja a vezeték nélküli.
   Azt is fel a kártyát a telefonba, és ott aktiválhatja a tethering, hogy milyen telefont létrehozott wifi hálózat, amely összeköti a tablettát.

 204. Razvan T - mondta

  Van benne valami, ha szurkolnak kétszer ugyanazon a napon ??

  • Lehet csak 2564 Root-szor egy nap.
   Nincs semmi probléma, akkor villog a telefon kb 3000 uiesti alkalommal. Ennyit belső memória tart téged, akkor a flash-sejtek nem lehet leírni.

 205. dani - mondta

  Bocsásson meg, hogy zavartalak. Problémám van egy Eboda rainbow v45 telefonnal. Amikor belépek a BIOS-ba, valami kínaiul szól, nem tudom, hogyan kell angolul beírni a valódi BIOS-t /…. Kérem, segítsen ... Előre is köszönöm.

 206. Cristian - mondta

  Helló Van egy tabletta Allview Viva q7 (nincs élet), Problémám van internet sebessége van egy nagy f lag zár. Hogyan lehet, hogy azok gyökeret? Azt is keres, akkor segítsen nekem, hogyan kell csinálni a root de találtunk

 207. Nicolae - mondta

  Hello, a nevem Nicholas és szeretnék tájékoztatást a Sony Xperia z1.doresc versiunii.de változás verziójukban 4.4.4 4.3 nagyon szépen köszönöm

 208. Giorgiana - mondta

  Szia! Kérdésem van. Ma vettem egy S3 neo-t, és nem tudom, mit tettem, de amikor betöltöttem, újra kinyitottam, és megjelent valami "OS suit", és arra késztettem, hogy megnyomjam a hangerő csökkentő gombot. Miután valami megjelent előttem, azt hiszem, hogy a ROM-hoz kapcsolódik. Most már egyáltalán nem tudok rajta járni. Megkerestem a neten néhány oktatóanyagot, de nem találok semmit. Őszintén szólva nem sokat tudok erről. Kérem, tudna nekem segíteni?

 209. Dragos - mondta

  Sall Cristiane Segítségre van szükségem, amint megkapom a táblagép szoftverfrissítés elhelyezésére k van root.Nu a beállításokat az én tablet Apre

 210. Andrei Tiberiu konyardi - mondta

  Ki tud nekem segíteni, jó rum az élet p5 Allview

 211. Eduard Adrian - mondta

  Helló,
  Van egy Samsung Galaxy S6 edge 32GB AT&T telefonom, feloldva, SM-G925A modell, G925AUCU1AOCE gyártási szám, 5.0.2 verzió. Örülök a telefonnak, de szeretnék megszabadulni mindattól, ami az AT&T (Apps) -nek van, és ugyanaz a menüje van, mint egy nemzetközi verziójú telefonnak, mert románra sem tudok váltani. Valószínűleg a root tehetne róla, de én nem vagyok jó az androidban, de az IOS-ban. Van valakinek olyan tanácsa vagy bemutatója, amely segíthetne nekem? Előre is köszönöm

 212. Tirla - mondta

  Szia. Problémám van a telefonommal. HTC Desire 500, remélem, tudsz segíteni néhány kérdés megválaszolásában: Miért "kivesz" és "Névtelenül letiltott alkalmazást" ír nekem, amikor pályázatot akarok megadni? miért nem tudok még hívásokat vagy üzeneteket kapni? Újrakezdtem a gyárat és így tovább ... mit tegyek?

 213. Alexander Moroianu - mondta

  Helló! Van egy kérdésem ... Van egy htc 310 kiadásom, és minden telepítendő alkalmazás elmenti a belső memóriába, anélkül, hogy áthelyezhetné a kártyára ... Elküldtem a márkakereskedésnek, de pontosan úgy hozta nekem, mint korábban ... Root segít nekem megoldani a problémát?

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez nem probléma, de az Android operációs rendszer így működik, ez a működési módja. Már van bemutatónk erről a témáról, de nem tudom, mennyiben fog működni az Ön számára. Írja be a keresőmezőbe a jobb felső sarokban található "DarkTremor", nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot.

 214. Üdvözlöm a tablet Serioux halad s702tab és nem Serioux nem számol androidu jelentkezzen hol tudok android a resoftez

 215. Szia. Van egy Samsung Galaxy Y2 és megpróbáltam csinálni Kingo Gyökér gyökér és mindig megáll a 40%. Mit kell tennem? Várni egy-két órát, remélve, hogy fog menni?

 216. Maria - mondta

  Jó. Nekem van egy probléma a telefonommal. A Samsung Galaxy S3 I9300 mikor actualzez program azt mondja, dispoziivul módosított, a szoftverfrissítések nem állnak rendelkezésre. Nem tudom, mi az. És egy időben blokkolni hosszabb és tartsa egy ideig, aztán jön hirtelen. Mit kell tennem?

 217. hajsütés - mondta

  Nekem van egy nagy probléma. Azt akartam, hogy letölt egy video lejátszó a honlapon, és azt automatikusan letölti és telepíti vagy 5 programok Android rendszer memória .îmi Monk teszt azt mutatja, hogy a vírusok .security control.time service.Nu letilthatja őket, de azonnal eltávolította a második Következő aktiválódik és automatikusan letölti és egyéb App uri.Am adott 5 tel.Allview quad.iam p2 vagy gyári beállítások visszaállítása, de tudom ajuta.am degeaba.E valakit, aki ezer szolgáltatást, és azt mondta, hogy ez a Reset csak akkor tud a modellt. De minden, amit tettem sokat pt.cel .multumesc aki tud nekem segíteni.

 218. madalin - mondta

  Salut.am magam egy megjegyzés 3.telefonul probléma vásárolt valakitől, valószínűleg gyökér. Mindig nagyon 100% akkut, ha telefont használ, és a fő szoba functioneaza.ce már nem tehettem volna?

 219. adrian - mondta

  Szia, van egy HTC vágyam 310, néhányszor felvillantottam, mert folyamatosan tönkremegy, most már egyáltalán nem világít, a címeremen marad, amikor megpróbálom visszaállítani a hangerőt - és megjelenik a zár gomb eroor: nem lehet telefonos titkosítási állapotot elérni ”a kérdésem az, hogy meg tudom-e oldani, ha igen, hogyan? és ha nem tudom magam megtenni, akkor is van esélyem egy szolgálatra? a telefonra azonban már nincs garancia

 220. RcosmO - mondta

  De ha azt akarjuk, hogy király gyökér és állítsa alaphelyzetbe a telefont tartja Root

 221. stefan - mondta

  hi, lehet com Samsung Galaxy Note, hogy útvonalat egy él?

 222. florin - mondta

  Szia, csináltam egy gyökér után gyökér, és amikor meg akartam csinálni a root iaiar nem járt mutatják, hogy telepítve van, de nem működik, miért?

 223. Baies Razvan - mondta

  Néhány napja kaptam egy S4 I9905-öt, de rendelkezik android 4.2.2-vel, és amikor frissíteni akarom a szoftvert, azt mondja nekem, hogy ez nem lehetséges, mert az eszközt módosították ...

  • Adrian Gudus - mondta

   A rootoláskor már nem végezhet hivatalos frissítéseket. Vissza kell térnie a részvényre. Már van oktatóanyagunk erről a témáról. Írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: „Vissza a zokni bármely Samsung-hoz”, nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyag

 224. vlad Toncu - mondta

  Azt akarom tudni, hogy tudtam, hogy a root a telefon Huawei y3ii vegye 21 Próbáltam egy csomó alkalmazások, amelyek gyökere és egyikük sem nem, hogy a gyökér, ha tudom, hogy csinál gyökér kérjük Sami mondják nekem .

 225. Nicu - mondta

  Hello, van egy amerikai telefon Blu Life Egy X2 amely támogatja 4G hálózatok kint, de itt megy sem Orange sem Digi. By rootarea telefon képes 4G hálózat Romániában?

 226. Laura - mondta

  Köszönjük, hogy az anyag (jól mondta, és hívja ki), és köszönjük, hogy a pozitív gondolkodás az információk megosztására és a jobb. Egy jó gondolat az IT-ista.

 227. adrian - mondta


  Hogyan lehet megváltoztatni az Android HTC One E9
  Van előre telepített alkalmazások, mint például a YouTube, amelyek készek veszélybe.
  ha adsz neki egy gyári beállítások visszaállítása és telepítése antivírus 3 megállapította vírusok azokat az alkalmazásokat, amelyeket nem lehet sterse.Si mindig problémát nem ad wifi.ii start gomb, és nem történik semmi.

  Előre is köszönöm

 228. Marius - mondta


  Olvastam a különböző fórumokon, hogy az indítást az Android ICS nem telepíthető alkalmazásokat a memóriakártyára, vagy legalábbis nem lehet átvinni a mobiltelefon mem mem kártyát. de ha mégis, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy miután root root alkalmazások telepíthetők a mem kártyát, azt mondta v.am igaz-e vagy sem?
  Ha nem, kérjük, felvilágosít engem is ... (hogy, ha nem túl nagy kérés)
  Kívánok egy jó nap!

 229. Dany P - mondta

  Én 4.2.2 Android alkalmazások a kártyán és mozoghat gyökér. De anélkül, hogy az adatok. Például, ha telepíti a FIFA 14 nem tudja mozgatni az adatokat (1.6GB) kártyát. Miután telepítette könyvtár gyökerében is szerelhető, és mozgassa az adatkártya.

 230. Cristian Tudor - mondta

  De dak rotez telefon FAK többé, mint korábban az Android?

Trackbacks

 1. […] További részletekért ezért arra kérlek benneteket, hogy kövessétek Cristi kollégám útmutatását a következőről: Mit jelent, mire használják és hogyan kell rootolni Android telefonokhoz. A ma alkalmazott módszer magában foglalja az ADB és a SuperOneClick alkalmazás használatát. [...]

 2. […] A DarkTremor használatához teljesítenünk kell néhány feltételt: 1. Az okostelefonnak gyökérzettel kell rendelkeznie 2. A ClockWorkMod Recovery vakuval rendelkezünk ahhoz, hogy a DarkTremor képes legyen villogni. Arról, hogy […]

 3. […] PC ebben az ügyben. Ha még mindig nem tudja, mit jelent a root, meghívom Önt, hogy nézze meg a "Mit jelent, mire használják és hogyan kell rootolni Android telefonokhoz" című oktatóanyagot. Ha még nem tudja, mit jelent a helyreállítás és hogyan kell használni, akkor felkérem, hogy kövesse az oktatóanyagot […]

 4. […] A szükséges adatok / névjegyek / üzenetek stb. a SIM-re vagy készítsen biztonsági másolatot a számítógépén a teljes visszaállítás előtt! 4 Mit jelent, mire használják és hogyan kell GYÖKEREZNI az Android | Videotutorial.ro A térképeken található területtel kapcsolatban .. 80 MB területe van a kiválasztott területnek. Válasz […]

 5. […] Általánosságban elmondható, hogy ha biztonsági másolatot akarunk készíteni Android-eszközünkről, akkor gyökeret kell küldenünk az eszközről, és helyreállítást kell végrehajtanunk. Nos, a ma bemutatott módszer szerint meglátjuk, hogyan […]

 6. […] A gyenge minőség akkor is lemeríti az akkumulátort, ha a telefon nem csinál semmit. 12. Használhatja az olyan alkalmazásokat, mint a SetCPU, a processzor működési paramétereinek megváltoztatásához, ha nem tudja, hogyan kell csinálni, kérjük, […]

 7. […] Ha új eszközökről van szó. A működéshez a LagFix alkalmazásnak (fstrim) gyökérzeten futó eszközökön kell futnia. Egyes eszközöket újra kell indítani. Töltse le a LagFix (fstrim) ingyenes programot (kézi vágás a […]

 8. […] Telefonadatok. Ha nem tudja, mit jelent a root, rendelkezésünkre áll egy oktatóanyag, amely elmagyarázza, hogy mi a root, és mire használják, és vannak útmutatók bizonyos telefonok gyökerezéséhez is: Hogyan lehet rootolni az LG Optiumus ONE Hogyan […]

 9. […] Törölni kell még teljes visszaállítás esetén is. Magától értetődik, hogy a telefonnak gyökérzettel kell rendelkeznie, és egyéni helyreállítással kell rendelkeznie. A Cerberusnak root-ra van szüksége bizonyos feladatok elvégzéséhez […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.