Hogyan lehet törölni Windows.old újratelepítés után vagy frissítés

Hogyan lehet törölni Windows.old?
Windows.old mappa egy partíció C: /, amely mögött marad egy újratelepítés után a Windows, vagy az átmenet során a nagyobb változat a Windows (upgrade).
Amikor megpróbál törölni Windows.old, elérünk a rendszer megtagadta, hogy törölje a tartalmat a Windows.old; Sőt egyes fájlok törlődnek, de a legtöbbjük marad, és ezeket nem lehet eltávolítani semmilyen körülmények között.
Törlés nem működik, mert ezeket a mappákat és fájlokat a Windows.old, kijelölték a rendszerfájlokat és védett.
Ha törölni Windows.old, nem kell külső szoftver, mi csak Lemezkarbantartó, a Windows segédprogram, hogy a felhasználók nem igazán használja.
Lemezkarbantartó törli a Windows.old kór egy nagyon jó ötlet, mert ez már a PC és a szintén nem törli máshol, ahogyan azt a többi tisztító programok.
Hogyan lehet törölni Windows.old?
1. Kattintson jobb gombbal a C: meghajtó /
2. Tulajdonságok
3. Lemez Tisztítás
4. Az elemzéseket követően, kattintson a „Tisztítsuk meg a rendszer fájlokat”
5. Az elemzéseket követően, válassza a „Windows korábbi installatons”
6. Kattintson az OK gombra a párbeszédablak „fájlok törlése”
7. Most légy türelmes, és ne szakítsa meg a folyamatot!Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Tiby - mondta

  Jó, mondd néhány, ahol én is kap egy kulcsot, licenszelünk Windows 7, és a szél egy másik számítógépre. 8.1

  vagy ha úgy tetszik nem a saját bemutató azok számára, akik engedéllyel Ablakok,
  Még egy kérdés, van windows 8,1 vállalkozás, ez azt jelenti, hogy nem kap engedélyt a Windows 10 vállalkozás?

  • Így kap ingyenes Windows 10, akkor kell egy Windows-licenc vagy 7 8.
   Ha a Windows Windows've vásárolt a boltban, vagy ha már megvette magának a Windows azt jelenti, hogy kapsz frissítéseket. Dava nem, nem!
   Windows Licenc lehet vásárolni a boltokban informatikai termékeket.

  • alex - mondta

   Szia Nekem van egy probléma a Windows telepítése w-készítő 10.Am volt a lakossági 8.1 frissítettem w10, mindent ok.Am formázta a merevlemezt, és tiszta .Ha azt újratelepíteni w10 körülbelül egy hónap, és készült ablakok egy frissítést, és újra megjelent ablakok és követési Mege régi, mint a fene. Én és a letelepedés w10 és újra rendben volt, de miután körülbelül egy frissítést újra egy hónap régi ablakok és reaparut.De probléma akkor hogyan tudom eltüntetni ezt a problémát .Kérjük adj tanácsot, mit tegyek A laptop nem is ez a probléma csak SSD számítás.

 2. szia.
  Én figyelemmel kíséri ezt: Philips 227E3LHSU / 00.
  Nem volt probléma a 60 képkocka / s
  Köszönöm a videót.

 3. Gogu - mondta

  Cristi jó ma tudtam frissíteni a Windows a Windows 8.1 10 itt http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 3 csak az utolsó óra, de nem marad egyáltalán PC telepítés után, mindenképpen ellenőrizze, hogy telepítse a programot a kezdetektől fogva, és jól érthető marad Windows.old

 4. sklipy - mondta

  Mr. Cristi, ablakok 10 elérhető itt: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 ! A link azoknak hasznos, türelmetlen

  • Ady Moraru - mondta

   Szia! Én letöltöttem a Windows-Link, hogy én már dat.Totul rendben van, csak nem tudom, hogyan activez.Tin is beszélve, hogy én már Windows licenc 7 pro és csináltam egy foglalást. Én 10.Instalarea ablakokat néhány tanácsot, hogy stick.Rog tudom aktiválni a Windows 10 jogi !!!!!!!

   • Marius L. - mondta

    Valószínűleg elveszett engedélyt, ha nem tiszta telepítés, nem a frissítést. Hamar munka ritkán jó!

    • Ady Moraru - mondta

     Hi! Végül is vigyázott rá !!! írom ide, hogy tudja másoknak, akik elkövették azt a hibát, hogy én nem eu.Mi én újratelepíteni a Windows 7 vissza, megfordultam, és aztán letöltöttem a programot ala Media készítő eszköz frissítés és mi nem !!!!! Így sikerült megőrizni a licencet !!!! remélem hasznos lesz valakinek, hogy mit írtam itt !!!! Egy szép estét, és tartsa ffffff így tovább !!!!! sokat tanultam tőled !!!!! Köszönöm !!!!!!

 5. Ionut - mondta

  Általában azt kell menni szaggatott, mert van egy régi videokártya Radeon HD sorozat 4000 ezt a videót, de nem volt gondom, valószínűleg azért, mert sokan voltak mozgások

 6. Marius Florin - mondta

  Cristi köszönés, sem én nem volt probléma 60 FPS szuper látott jobb szerencsét, mint valaha még a legforróbb

 7. CATALIN - mondta

  ptr, akik engedéllyel windosul 7,8 8.1 Töltsd le a telepítő készletet itt http://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10 és hogy a közvetlen frissítést anélkül, hogy megvárná a legjobb ... .és értesítést ad bestiális látható 60 kereteket.

 8. CATALIN - mondta

  ... És még egy dolog a frissítés után nem (Őszintén letöltötte a iso image és én először telepített Windows windosul 10 és a telepítés után windosul maradt bekapcsolva) ... .Van egy segédprogram, amely teljesen legális, hogy engedélyt a Windows 10- bakup Részletes tokenek manager ... ugyanazok, mint a Windows vagy 8 8.1 .A készült biztonsági másolat az újratelepíteni a boot windosul ezerszer ... mert ez a segédprogram lehetővé teszi windosul 10 örökre ... .A jó estét.

 9. Adrian Gudus - mondta

  YouTube lejátszó mondja 720p és 1080p lenne 48 keretek, nem 60 ...

 10. Cosmin - mondta

  Helló,
  Nekem van egy probléma ... amikor megjelent ma 29.07.2015 10 ablakok tudtam telepíteni után óra egy laptop Windows 13 8.1, és simán ment. De van más lekérdezéseket ... egy PC Windows 7, kaptam egyfajta sikerül, hogy a Windows megpróbálta a frissítést (rejtett) és nem sikerült. Aztán Googled, és talált egy frissítést „kénytelen” lényegében ugyanaz, kivéve, hogy cmd parancsot. Minden jó és szép, telepítettem jól megy, csak a Windows Activation tűnik nekem valamit a „Windows csatlakozni az internethez, az aktiválás befejezéséhez” Internet kapcsolat egyébként valamit ... hogy lehet a probléma? vagy hogyan lehetne megoldani. Azt lehet mondani, hogy a Windows megfelel, és nem kalóz, OEM van licienta élet (Windows 7).
  Köszönöm, Cosmin.

  • Adrian Gudus - mondta

   Meg kell egy biztonsági csomag, amely tartalmaz tűzfalat. Állj tűzfalat.

   • Cosmin - mondta

    Helló,
    Köszönöm a választ, de megoldottam. Én újraindította a számítógépet, mentem oda beállítását „aktiválása” I kihúzta az interneten, vártam kb 10-15 másodperccel azután, hogy életbe, és elment. Ez jól, mint mi? (Nem láttam a választ abban az időben, és kaptam az ötletet).
    Köszönöm, Cosmin.

 11. Cristi - mondta

  Van egy kérdésem, hogy te jó egyáltalán OBS, mint ...
  Van egy Wifi NETIS wf2419l és azt akartuk, hogy azok frissíteni, és miután egy 100% elérte adott az újraindítás, és látszott, IP címet és nem bocsát ki jelet, és nem ... .és Aces 192.168.1.1 nem ad semmilyen visszaállítás gombot ... akkor azt tanácsolta nekem, hogy küldje el

 12. Bogdan Fedeles - mondta

  Üdvözlettel

  Tudod, hogy mit lehetne megmenteni engedély frissítés után a 8.1 10? Gondolok csinál egy friss telepítés és ez segít, hogy egy engedély mentett valahogy.

 13. Helló srácok. Tegnap 13: 28 kaptam egy frissítést követően, hogy képesek voltunk, hogy frissítsen Wind.10. Telepítési volt kb 30 perc után teszteltük alkalmazások és játékok telepítve a régi OS (Wind.7 Pro az én esetemben). A fejlesztést követően, minden tökéletesen működött, a gépjárművezetők a telepített alkalmazások későbbi felhasználásra. Az első benyomás ... WoW !!!

 14. * Alkalmazások korábban használt ... (bocs

 15. Alberto hub - mondta

  hello I dilemmával szembesül, és szeretnék tanácsot adni nekem, és nekem
  Én realteck hd audio driver audio és hanghatások olyan helyszín, úgynevezett kiegyenlítő kullancs intenzitása, ha ez jól hangzik, de én nem tudom, hogy ez igazi hallani a mély hangokat szintjén országok akarom tudni fogod tartani vagy ki kell tudni ha ez normális, hogy kell használni
  Remélem iteles mit akartam mondani angolul mondja hangerőt equalizer

  • Andy - mondta

   Szia, Alberto! Már aktivált fog működni a hang, hogy egyenlő mindenhol. Én inkább hallani ezt a hangot azonos (pl. YouTube néhány videót hang hangosabb és lassan a hang, hogy szeretném felhívni). Remélem tisztáztuk!

   • alberto - mondta

    Köszönöm a tanácsot, de ha játszani egy játék, és akkor egy hangot hallunk például nem azt jelenti, hogy egyenlő, mint suttogva beszélgettek, vagy lépéseket, amelyeket nem kell hallani a hangját egy pisztoly ...

 16. Töltse le a app attól függően, milyen OS kívánt (X 32 vagy x64). Vagy megint ezt az alkalmazást: Media-készítő eszköz ISO verzió letölthető a Wind.10 vagy közvetlenül egy USB stick. Link letöltés: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

 17. Krisztus, én csak a YouTube legnagyobb 1080p opciót 48 kereteket.

 18. Gabriel Costel Irescu - mondta

  Ez nagyon jó tutorial, de még mindig volt lehetőség, lehetőség van a Windows 10. Lépések a következők. Adja meg a rendszer otthonról, vagy a bejelentési központ. A rendszer lép a következő opció, menteni, és kattintson a C: meghajtón (ahol partíció az operációs rendszer) Miután belépett a C: meghajtóra a bal oldalon megjelenik egy sor adatok a zenei fájlokat ... néhány sorral le, és nem vághatja el Windows.old, hogy kattintson a fájl törlésre kerül. inkább az, amit tettünk. És volt egy crak 7 ablakok napi frissítések, és lehetővé tette számomra, .Sa engedélyezve van, és a Windows és a Windows 7 8.1. Minden van a vonaton. Azt akarom mondani, hogy én is frissíteni, és egy Acer Aspire 1500, modellek, az egyetlen GB RAM és HDD 4, 320 hibrid és nagyon gyorsan mozgó.

 19. Ovidiu - mondta

  hello, tényleg azt mutatja, AQM egy kérdésem tine.eu tettem a windows update-re 10 8.1 10 most pro pro, azt akartam, hogy tudja, ha formátumok kendőt használj ISO 10 8.1 alkalommal újra kell telepítenie ablakok licenza, köszönöm

 20. Peter - mondta
 21. Traian - mondta

  Még mindig nem távolítják folderol ezer windows.old

 22. Csabaxb - mondta

  Szia, én kénytelen frissítés nagyban tartott letöltés, upgade készült 20 perc. Re 8.1. De törlése régi ablakok nem sikerült, ablakokat törtek be 10, kellett keresni egy ISO és telepítse újra. Én beépítésének tiszta, és csatlakozik az internetre, hogy automatikusan aktiválja a Windows. Ptr. Alberto, nem veszem aktív hangszínszabályzó. E parton is, így a filmek.

 23. A bemutató a legegészségesebb laptop panelek, amellyel a szemed elfárad legnehezebb, vagy nem léteznek?

 24. Mircea Rusu FLORIN - mondta

  Helló, tutorialok KIVÁLÓ !!! megy a tárgyat,
  Mi az a „Temporary Windows-szerelés fájlok”? Észrevettem, hogy több helyet foglalhat el, mint a régi Windows ...
  köszönöm

  • Én vagyok az ideiglenes fájlokat, hogy a Windows használják őket a telepítés során. Egyfajta morzsákat, hogy maradjon után vegye az asztalra. Törölheti könyörtelenül.

 25. florin - mondta

  Kérem, segítsen nekem a bajban. Én frissíteni a Windows a Windows 10 7 PRO Pro és nem tudja telepíteni a laptop webkamera. Az eszközkezelőben mondja a vezető telepítve van, de van egy felkiáltójel. A webkamera telepítve van egy Toshiba Satellite Toshiba C650 (készült német és osztrák modell), sajnos már nem találunk a levéltárak, vagy nem tudom, hogyan caut.Ce tud ajánlani csinálni Ebben az esetben a Windows telepítés 10 azt mondta, hogy a számítógép kompatibilis, és nem kompatibilis készülékre.

  • Jellemzően, web kamerák, website letöltés több webkamerák: Chicony, LiteOn, Philips, stb Talán le valamit rosszul.
   De a végén, ha webkamera működik.

   • florin - mondta

    Hát csak nem működik, és telepítettem az eredeti illesztőprogram telepítése által adott Toshiba.

    • Driver for Windows vagy a 8 10. Ha nem, próbálja meg letölteni a vezető egy másik helyszínen.
     Itt van két módja van:
     1. Nem a megfelelő illesztőprogramot a szobában.
     2. Nem vezető vagy Windows 8 10.

     • florin - mondta

      Ön dreotate illesztőprogram a Windws 7. Mit tehetek ebben a helyzetben, eltekintve egy vezető arra vár, hogy a PTR Win 10 mert C650 már nem gyártják egy ideje. Lehetőség van olyan meghajtó telepítése Toshiba PTR egy másik szobában? Még mindig van egy kérdés, amit mindig megkérdezem Microsoftinainte fiók jelszavát Os nyitó. Tudod, hogy nem tudtam, hogy eltűnjön ez?

 26. kimerül - mondta

  Helló Cristi valami történik, ha törlöm a eceasta medoda „A Windows ideiglenes fájlok”? Foglalkozom 6,21 GB. Előre is köszönöm!

 27. kimerül - mondta

  Én frissíteni a Windows 10 és mozog váratlanul jól nélkül kompatibilitási probléma vagy más szoftverre! Köszönöm szépen!

 28. György - mondta

  Frissítettem a 7 10 Végső Pro. Lemezkarbantartó segédprogram Windows 10 ott Tulajdonságok, Általános fülön. Néztem a keresés, megpróbálta rongykorong Windows.OLD degeaba.Am-tárolás-rendszer beállításait (C) -Fisiere Windows átmeneti-Régi, de hogy nem történik semmi eltávolítását. Azt ne mondja nekem egy hónap után automatikusan törlődnek.

  • Adrian Gudus - mondta

   Lemezkarbantartó Ha nem, akkor valószínűleg a Windows Home 10, amely, ha nem tévedek, azt Lemezkarbantartó

 29. Úgy tűnik, jó!

 30. florin - mondta

  Ugyanez a probléma, mint George. És én 10 a Windows Pro.

 31. jó! Letöltöttem napja után 29 július torrentet, nyerni 10 10240 Pro épít és aki segített, hogy egy engedély kulcs a Windows szülésznő jelenleg aktív ... volt telepítve a ..iniatea nyerjen minden engedély nélküli 8.1

 32. Luca férfi - mondta

  Sajnos nem megszabadultak W. régi, bár én tiszteletben pontosan, utasításokat Videotutorial;
  Én nem sikerült mind a hat kísérleteket az elmúlt hat nap remélem nem kapcsolódnak a következő előírásoknak:
  1. Volt 7 engedéllyel W;
  2. W 10 9 Mi nappal a hivatalos elindítása, mint amely részt vett a programban Insider;
  3. Nem vagyok naprakész frissítésekkel előforduló ezt követően;
  4. Samsung SSD GB 850 125 EVO (nemrég telepített az asztalon) tökéletesen működik;
  5. Kár W. régi elfoglalni annyi helyet, még akkor is, vagy különösen akkor, ha ő az SSD.
  Kérjük megszüntetése W.old megoldás.

 33. Catalin - mondta

  Helló Cristi Köszönöm a bemutató, csak mentett meg, mert nem volt hely, hogy Nemrég vettem egy mini pc Pipo x 8 még vess egy pillantást, és mondjon véleményt, van 2 Os linkek Android és nyerj 8.1, én frissíti a győzelem, és maradt 10 2 15gb a helyet juttatott a korong razzia windows.Am által megadott módon vannak ablakai korong razzia 10 haza, és így a korong razzia kereső sáv és a Futtatás rendszergazdaként, nézek A Windows régi van 12gb de csak azután, korong razzia megtörölte 2,5 gb Miért?

 34. Catalin - mondta

  Köszönöm szépen Cristi mi megtörölte 27,9 GB, ha úgy gondolod, hogy csak a Windows .old köszönhetően még egyszer.

 35. Costin Ciudin - mondta

  Hi Cristi, néhány nap múlva nyerni 10 többször fel-dateuri majd PC nem áll meg, csak megáll hdd de a rajongók továbbra is dolgozni, kerestem a neten, és úgy tűnik, hogy egy gyakori probléma 8 nyerni win10 és néhány megoldást, de a legtöbb ez a megoldás nem jó, akkor a jövőben a probléma tanulmányozására, és tegye itt minket egy leírást, hogyan kell csinálni akkor ki? Nagyon köszönöm a jó idő!

 36. Catalin - mondta

  Szia Cristi, én csak frissített W 10 Home Premium és minden megy rendben. Kezdetben én változott a virtuális memóriát, de jött vissza az automatikus üzemmódot (I 4 giga rami és rebarbara automatikusan). Vásárlás ha a fájl törlése C látható a „köd” windows bt (azaz, aki segített telepíteni W10). Ez az első kérdés. Azaz, ha tudom használni azt a mappát, hogy egy DVD-W10?
  Saját mappa „A Windows régi” van 21 koncert !!!!. Partition C 100, nincs fürdőszoba, de én is csodálkoztam, hogy a méret W régi. Mindig törölni, és formázza C. Bevallom én frissített W után szinte 10 2 W7 év, de ff jól ment, és nem volt vírus. Használhatom lemezkarbantartás távolítani a régi W csendes? A laptop egy Lenovo Think pad széle 2011. Köszönjük!

 37. Florin Ionut - mondta

  Köszönöm, nagyon jó volt a bemutató.
  Még ceva..Vreau lőni magam színészi, hanem azért, mert nem mindig ad egyfajta képernyő villog fekete mp4 nem mentett semmit.
  Mi ATA merevlemez ... meg ez problémát?
  Hagyok itt a PC specifikációk

  Ram: 3 GB
  Processzor: Pentium Dual Core E2160 1.80GHz
  Videokártya: GeForce SE 7300 / 7200 GS
  Kemény: 160 GB ATA

  Ha tudod, hogy miért nem tudok csinálni akciófilmek velem, vagy ha nem megy ajánlom szíves nekem nem a forgatás 3 percig 1gb ...
  Próbáltam minden Windows-verziók XP és az 10 másik után minden hiába ...

 38. Ionel - mondta

  fogadtatás

 39. Sorin - mondta

  M sokat segített ez a bemutató, te jó erős, jól elmagyarázni nagyon jól. Köszönet

 40. Monica - mondta

  Köszönöm, hogy az információ világosan és jól exponált törölni Windows.old velem kapcsolatosan segítőkészek voltak, azt megoldotta a problémát hosszú megoldatlan.

 41. Costica Achim - mondta

  Nagyon köszönöm .Ha nem gondolja ezt az információt nem tudták eltávolítani a régi Windows-verzió.

 42. Vlad Zarnescu - mondta

  Köszönjük!

 43. Dumitru Dragos - mondta

  hello my name is Dragos és van probléma, amit most néz imii mondja, hogy ez a vírus, vagy sérült, megpróbáltam a víruskereső mit tehetek? I ntrat ott, de furcsa nimiknmi mutatják nimik ha nem haraggal köszönöm C: \ Users \ 10 \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows \ INetCache \ IE \ UBBXCY29

 44. Ofice - mondta

  Azt tettem, amit láttunk a videó, de még mindig ott van win.old mit kell csinálni ??

 45. vilyy - mondta

  Köszönjük!

 46. Dinu - mondta

  Hello!
  Van egy kérdésem: Ha a munkaállomás Asus Vivo V230IC hogyan telepítsük újra a Windows az USB-stick, és hogyan lehet törölni és a Windows telepítve.
  Workstation jött a Windows telepítve.
  Sajnáljuk kérdés, nem tudom, közös minden ebben a csoportban.
  Köszönjük!

 47. hello, köszönöm, mint sokat segítenek tudni

 48. cristian - mondta

  engem, mint én vehetem fel a kapcsolatot, hogy segítsen nekem, és min hogy törölje a Windows XP telepítését 10 és ... ennyi ég

 49. Nina Lupu - mondta

  Köszönöm 10 gratulálok, megmentettél az idegektől és a Windows által okozott problémáktól.Bravo!

 50. Catalin - mondta

  Köszönöm a segítséget. Igazán el kellett távolítanom az 10 győzelméből, nyerj 7-t előre telepítve őket.

 51. Seby - mondta

  Nagyon köszönöm, tegnap frissítettem (frissítést), és maradtam néhány 5 gb-vel, így a segítségedben kiadtam az 27 gb (nyerni) Merci-t.

 52. florin - mondta

  hello, a nagy bemutatója nagy segítség volt.
  Van egy kérdés, a játék világában tankok és utáni időpontban 5, 6 küzdelem úgy tűnik nekem, hogy mi Memória hiba, hogy indítsa újra a játékot nem érti, miért kezdte ezt a munka rendszer néznek ki, mintha 5 2430 m cpu @ 2,40 GHz 2,40 GHz RAM 6gb (2,7 használható) a Windows 7 szakmai 32 bit HP Pavilion g 6 volt a Windows 7 a 64 kicsit, és én változott a hardver került a kék láda, és nem kell csinálni vele, de én ennek a problémának a videokártya Intel (R) HD GRAFICS 3000, ha tudna segíteni Miar nagyon hasznos köszi

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.