Facebook fekete témával az Androidra (lite verzió)

Fekete témájú Facebook az Androidra

Mi a helyzet a fekete témájú Facebook bemutatóval az Android számára?

Ez a video bemutató arról szól, hogy a Facebook-ot aktiválják-e a fekete téma az Android-hoz, pontosan hogyan kell aktiválni a sötét témát a facebook lite-hez az Android-ban.

Miért jelenik meg az összes fekete téma az alkalmazások számára?

Valószínűleg ezt a közelmúltban hallotta egy "fekete téma alkalmazás" segítségével.

Mindenki a Sötét, Fekete és Fekete témát követi az alkalmazásokhoz.
A fő ok, amiért sokan az alkalmazások fekete témáját akarják vagy szeretik, az az, hogy ha van AMOLED képernyő okostelefonja; ahol a fekete jelenik meg, a képernyő képpontjai nem világítanak, így az akkumulátor lemerül.

Fekete témájú Facebook az Androidra


Az Android fejlesztőknek szentelt rendezvényen, amelyet a Google vezetett be, mielőtt az Android 10 Q-en megkezdenék a munkát, azzal érveltek, hogy sok belső teszt során két azonos telefonnal végezték el, de különböző interfészeket futtattak (az egyik a fehér interfészt, a másik pedig a futót.) fekete interfész), a fekete interfész telefon lényegesen kevesebb energiát fogyaszt, mint egy fehér interfész.


Mielőtt izgatottak lennénk, tudnunk kell, hogy ez csak akkor érvényes, ha a fekete felületet futtató telefon AMOLED képernyőjével rendelkezik. Az a képpont-elmélet, amely nem világít, ha a képernyő fekete, nem érvényes más képernyőkre (TFT, LCD, IPS)

Mi a Facebook Lite?

Ez egy könnyebb (könnyebb vagy lágyabb) alkalmazás telefonos erőforrásokkal, nem igényel annyi tárhelyet, mint a szokásos Facebook alkalmazás, és (de nem kizárólag) olyan költségvetésű telefonok felhasználói számára készült, amelyeket általában nem tehát teljesítmény. Kevés RAM-kal, gyengébb processzorral és kis tárolókapacitással rendelkeznek (8, 16, 32 vagy 64 GB belső tárhely)

Miért érdemes használni a Facebook Lite alkalmazást?

Mint minden döntéshez vagy dologhoz, amit hozunk, kompromisszumok vannak.
A Facebook Lite nem kerül „csomagolásba” mindazzal, amit tud, vagy azzal, amit a szokásos Facebook alkalmazás képes megtenni.


Hogy őszinte legyek, a Facebook használatához nem találtam olyan dolgokat, amelyeket nem tudok csinálni a Facebook Lite alkalmazásban. Küldhetsz reakciókat vagy megjegyzéseket mások hozzászólásaihoz, adhatsz kedveket, megoszthatsz mások hozzászólásait, videókat, fényképeket küldhetsz, élőben is megjelenhetsz, megoszthatod tartózkodási helyét.


A jó része, hogy csoda (szarkazmus), hogy a Facebook Messenger be van építve a Facebook Liteba, és nincs többé szüksége a Facebook Messenger alkalmazásra a barátaival való kommunikációhoz a Messenger segítségével. Amit a Facebookon gondolkodók gondoltak, ezt nem tették meg, és a szokásos Facebook alkalmazás esetén ne kérdezzen!


A kompromisszumokhoz való visszatéréshez sajnos a Facebook Lite integrált messengerje korlátozott. Nem kezdeményezhet video- és hanghívásokat, nem reagálhat arra, amit valaki Önnek ír a Messenger segítségével, csak fényképeket küldhet, nem használhatja a Csevegőfejet (úszó beszélgető hirdetőtábla), nem küldheti el a helyet valakivel folytatott beszélgetés során.


Én egy vagyok, nem vagyok őrült a Messenger video- és hanghívásai miatt. Számomra nem nagy veszteség a korlátozott funkciókkal ellátott, a Facebook Lite-ba integrált messenger használata.

Miért használom a Facebook Lite-t fekete témával?

Az a tény, hogy az összes Facebook funkcióm van a Facebook Lite alkalmazásban, tudom használni a fekete témát, és enyhébb a telefon erőforrásaival és akkumulátorával, elegendő ok arra, hogy a Facebook Lite alkalmazást okostelefonomon használja, annak ellenére, hogy nem használom gyenge eszközt. Még egy nagyon jó, egy OnePlus 6T 6 GB RAM-mal és 128 GB tárolókapacitással, amelyet SoC (System On Chip) Qualcomm Snapdragon 845 táplál.

Töltse le a Facebook Lite alkalmazást

Facebook Lite Android

Sötét témájú oktatóanyagok az alkalmazásokban:

  1. Fekete téma a Whatsapp számára - WhatsApp Dark Beta
  2. Sötét téma a Windows Chrome weboldalakhoz és alkalmazásokhoz
  3. Sötét mód engedélyezése Google Chrome Android
  4. Hogyan lehet bekapcsolni a sötétben a Facebook Messenger-en
  5. Sötét mód engedélyezése Youtube és az új felület anyaga

Video bemutató - Facebook fekete témával az Android-hoz


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (7)

  • Nagyon érdekes bemutató. Nagyon érdeklődve követem az oktatóanyagokat. Erősek vagytok mindenben, amit csinálsz, és mindenben, amit kutatsz, amíg el nem készülsz egy bemutató film készítéséhez.
    De van egy problémám. A facebook messenger Lite számára hogyan aktiválhatom a sötét témát?

  • Nem értem, miért szenvedett annyira a fekete téma iránti szenvedély. Milyen jót fedeztek fel a színes képernyők? Adsz 1000 dollárt egy telefonon, hogy fekete-fehér láthassa ??? Vásárol egy limuzinot, amelynek ülései vannak a legfinomabb bőrrel, és akkor elmegy a vásárra, hogy két lei borítót szerezzen, hogy a bőr ne elhasználódjon!?!?! A telefon és az összes újítás, a színek és a gorillaüveg kijelzőjének élvezete nem tesz fóliát. Miért tartja és védi ??? Olx jó áron történő eladása és az új tulajdonos számára, hogy élvezze azt. Biztosítsa őt, ha nem akarja vigyázni rá. Még mindig emlékszel, amikor kivette a dobozból, milyen szép volt és milyen hűvösnek tűnt .... És mit csináltál? UGLY-ra változtatta őt. Ez az én véleményem, nem mindenkinek kellene egyetértenie vele ... csak átgondoltabb.

  • A szöveg elmagyarázta, miért fekete. Elolvasta? Nem a fekete-fehérről beszélünk, hanem arról, hogy az alkalmazásokban a fehér háttér helyébe a fekete háttér lép. Ez azt jelenti, hogy a fehér és a színek helyett a fekete és a színek is megjelennek. Mi, mostanáig fehér háttérrel, csak fekete volt? Nem, mindenütt fehér háttér volt, és a többi szín is. Most kicseréled a fehér feketét a feketére, a többi pedig színes marad. A cikkből a fehér háttérhez való átállás okát magyarázták. Felkérem Önt, hogy olvassa el.

  • Javítás: A videó bemutató fenti szövege magyarázza, hogy miért szeretne átváltani a fehér háttérről a fekete háttérre (és a többi színre).

  • Kipróbáltam ezt a Oneplus 3-on, az Android 10 egyedi ROM-mal ... Azt hiszem, vannak más verziók más eszközökhöz is ... nincs a sötét mód gombom ... Adrian, kíváncsiságból, milyen Lite verziója van? Számomra a 185.0.0.6.118.

  • Más alkalmakkor is mondtam. Egy új szolgáltatás bevezetésekor nem minden felhasználó számára elérhető. A Facebook fokozatosan integrálja az új lehetőségeket felhasználói csoportokba, nem mindenki egyszerre. Ezt úgy teszem, hogy elkerüljük azokat a problémákat, amelyek az új bevezetett funkcióval felmerülhetnek. És az összes felhasználót érintő problémák elkerülése érdekében az új funkciót fokozatosan, fokozatosan vezettem be. Első 10000 10000 felhasználó. Ha minden rendben van, nincsenek komoly problémák, nem jelentettek megsértéseket vagy elégedetlenségeket, a Facebook bemutatja a következő XNUMX XNUMX funkciót és így tovább, amíg mindenki meg nem kapja. A Facebook nemcsak ugyanezt teszi, hanem a telefongyártókat is, amikor rendszerfrissítéseket nyújtanak, valamint a többi szolgáltatót.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.