Szakmai tisztítók Dr.Web CureIt ingyenes és gyors - video bemutató

Hi barátok, ma beszélünk a gyors és hatékony vírus eltávolítása, használjuk a szabad megoldást és egyszerű a használata Dr.Web CureIt, mert ő beszél, nem igényel telepítést, fut közvetlenül tudunk egy bottal és, ha egy USB-hibakeresés másik számítógépen.

Az utóbbi időben láttuk egyre több számítógép fertőzött, sokan közülük pedig a valós idejű vírusvédelem, de minden szerencsétlenség történt, ebben az esetben a megoldás tökéletesen illeszkedik Dr.Web CureIt, adja meg a ő határozottan és fertőtleníteni, úgy működik, mint egy orvos, nem hiába nevezik Dr.Web megoldás.

Az alapbeállításokat az alkalmazás elég jól sikerült, és egy módosítást, Dr.Web CureIt az alapvető beállításokat nem érint meg a levéltárak és mint tudjuk, gyakran levéltárakban is rejtik kártékony fájlokat elő támadás, önkicsomagoló archívumokat utasításait a végrehajtás, így tudjuk megfertőződhetnek. Szerencsére van megoldás, akkor megszünteti az összes kiterjesztés területen bevezetett a kirekesztés és kész, van egy halálos vírus motor.

Abban az esetben, ha a víruskereső szoftver telepítve, akkor állítsa le a vizsgálat során Dr.Web CureIt nem kell eltávolítani a víruskereső kedvenc, még jó, hogy hagyja abba minden olyan tevékenység során a szkennelés, ha szükség van a sürgősségi számítógép míg Dr.Web vizsgál, akkor sétálni egy kicsit a beállításokon, akkor csökkentheti a prioritás a szkennelési folyamat, így lehet csinálni, és én is munkálkodom.

Figyelem.

CureIt Dr.Web antivírus védelem nem egy Real-Time, az ingyenes változat nem tesz semmit dezinfecteza számítógépet és így fel lehet használni, mint a víruskereső rezidens kereskedelmi változat, így akkor előnyös a valós idejű védelem , így szükség manapság.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Marius - mondta

  Gratulálunk bemutató!

 2. stefbabanu - mondta

  Nagyon jó tutorial köszönhetően

 3. Szép bemutató, de profi megoldás a valós idejű és ez jó, ez jó valós idejű keresés (nem esznek resures inkább a szabad?)

 4. Bulgac - mondta

  vannak víruseltávolító szoftverek is, például "kaspersky eltávolító eszköz".
  http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Virus-Removal-Tool.shtml

 5. Mariana - mondta

  Hála Cristi, különösen értékes javaslatot. ÉN használ Dr.Web, de az igazság az, hogy nem voltak az ő beállításait, és mit találtam ki ma (utalva kivétellel) valóban szívesen a szkennelési megoldás valóban hatékony.

 6. szép tutorial
  Van egy kérdés, amely a legjobb vírusirtó engem?
  vagy mi a legjobb ingyenes antivius

 7. Cosmin - mondta

  Csak tisztítók is használja a Kaspersky Virus Removal Tool

 8. marius512 - mondta

  Tud valaki magyarázni, hogy miért van zárva a szkennelés web dr? És mi van azzal egyébként beszkennelt örökre?

  • Poatesa valaki magyarázni nekem, hogy miért van zárva dr. Web szkennelés? És mi a helyzet az egyébként szkennelt örökre?  


   Dr.Web nem kizártak, de a karantén valóban jön kizárt alapján, akkor nem kell tennie semmit.
   Ez a beállítás az esetben, ha szeretne a beolvasási Dr.Web nem valami alapvetően el neki, hogy tudja, mi van ott, és nem szeretné, hogy kibír az orrát.

 9. marius512 - mondta

  Aha, tehát ki van zárva a vizsgálatból karanténba helyezik. objektumok karanténba helyezése nem kerül ismét ellenőrzi.
  Köszönöm a választ, azt hiszem, értem.

 10. dans - mondta

  Köszönöm szépen a bemutató nagyon jól sikerült, vár sokat a bemutató, mint ez.
  Egy hasonló termék nagyon erős és a Kaspersky Virus Removal Tool
  amely kiemelte és Cosmin kicsit magasabb (bocs nekem
  ment előre).
  Nem használtam Dr.Web lehet a legjobb ajándék számomra megmentett sok
  Kaspersky Virus Removal Tool alkalommal (beleértve a vírus típusát imagine.php (Win32.Palevo) az általam hivatkozott tutorial) .Mivel lehetne
  5 azt mondják, hogy az Avast fogalma sem volt, hogy.
  Kíváncsi lennék, hogy mit valaki, aki egyaránt használható, de
  Még azok után, amit én találtam Kaspersky Virus Removal Tool, továbbra is a kedvenc
  My.
  Végül kívánok minden Tisztító hatékonyan és teljes körűen.

 11. Vicentiu - mondta

  Salut.O kérdés csak az, hogy ingyenes Dr.Web ptr. 30 nap, hogy nem értik, mert nem adott a bemutató, hogy ez trial.Eventual egy linket, ahol Dawla. voi.Merci

  • Adrian - mondta

   Dr.Web ingyenes Salut.O ezt a kérdést csak ptr. 30 nap, nem egészen értem, mert nem határozza meg a bemutató ez trial.Eventual egy linket, ahol dawl.voi.Merci  

   Letöltés Link erre? mivel a bemutató, hogy hogyan és hol kell letölteni, amit szeretne letölteni link? aki nem fog lazításra és a fej-farok bemutató?

 12. Dragos - mondta

  fogadtatás
  Ma vettem egy új alaplap Gigabyte G31M-ES2L

  Azt akarom tudni, hogy ez az alaplap támogat minden olyan videó, mint
  vagy processzor soket 775?
  Ki akar válaszolni az oldalamon, és köszönöm a szíve

  • Adrian - mondta

   fogadtatás
   Ma vettem egy új alaplap Gigabyte G31M-ES2Lvreau tudni, hogy ez az alaplap támogat minden olyan videó, mint
   vagy processzor soket 775?
   Ki akar válaszolni az oldalamon, és köszönöm a szíve  

   Ki hozza meg vásárolni anélkül, hogy tudnánk, mi öröm, amit a CPU támogatja a nem? Miért nem kérdezed meg a magazinu ahol achizitionato, amely támogatja, és mit nem? Ha azt mondják, hogy az új vezető műszaki kézi ott elmondja, hogy milyen támogatást és mit nem. A tábla már 2 a módosítások, azt tetted, amit felülvizsgálat a hajón, meg mindkét változathoz adatok:

   Műszaki adatok GA-G31M-ES2L (rev. 1.x) = >> ITT
   Műszaki adatok GA-G31M-ES2L (rev. 2.x) = >> ITT

 13. axelluny - mondta

  minden anti-vírus megoldás örvendetes, mivel a fenyegető egyre perfide.VA köszönöm a bemutató, de nem tudok következtetni értetődik, hogy a srác Kaspersky eltávolító eszköz, amely ellenőrzi a nagy rendetlenség nagyon kemény, és akik hamis DVDRW óra folyamatos maxima.Ori a sebességet, ha megpróbálta fiúk és avast BART volna észre, azt hiszem virtualizálja a puffer, és ott csak ellenőrzi, és néha nem fut cd, ha van egy kemény ul.Pia a Kaspersky 500G 6 órát ül rajta, így nem megoldás viabila.Acest DrWeb mint Malwarebytes Anti-Malware megoldások f hatékony és rapide.Va köszönöm.

 14. Costica - mondta

  Köszönöm szépen

 15. Calin - mondta

  Dr.Web ismer engem, mint a sok vírusok más víruskereső, vagy nem lát más antispayer. Azok számára, akik nem tudják, mit, hogy kizárják a vizsgálatból azt mondom nekik keygenurile pl. repedés oldalak, csomagok, mint ahogy a többség cpariu a PC, így CV, vagy ha szeretné zárni, és amit nem akar az antivirusu pc, hogy az ő egész keygen repedések csomag egy archívumot, és tesz egy jelszót, és titkosított, hogy ellenőrizze, és ez nem fog a jelszót a titkosított archív minden víruskereső vagy antispayer. A igen, van néhány antivírus és azt a lehetőséget, hogy átvizsgálja levéltárak titkosított jelszót, hogy ez csak opcionális. és a legjobb ingyenes víruskereső számomra ez: 1 élt Avira, Avast locu2, 3 átlag. És azok, akik nem szabad, de ez csak próba Kaspersky Internet Securty 2010 élt, lakott 2 2010 BitDefender Total Securty, norton 3 4 32 csomópont a gyökér interneten és UCL 2 és a kevésbé elágazó nod32 igen szeretném is választani min nod32 mint csalódást okozott nekem.

 16. Mircea - mondta

  Szuper… nagyon jó vagy.

 17. cristi04 - mondta

  oooooooooooooooo chear keres egy hordozható szkennelési program. és Lam találtak ajutoru, hogy minden alkalommal, hogy jó és nagyon hasznos útmutatókat. Üdvözlettel videotutorial.ro. A jegyzet 10

 18. cristi04 - mondta

  de miért engem cheatu?

 19. Cristi250 - mondta

  Hé Láttam, hogy az eltávolított chat. Miért van ez?

 20. Cata - mondta

  Doctor Web deviruseaza elég jó, de nem hasonlítható össze Malwarebytes, és emellett tisztító, Doctor Web egy valós idejű védelem meglehetősen gyenge, még gyengébb. Idővel talán lesz jobb.

  • Adrian - mondta

   Doctor Web deviruseaza elég jó, de nem hasonlítható össze Malwarebytes, és emellett tisztító, Doctor Web egy valós idejű védelem meglehetősen gyenge, még gyengébb. Idővel talán lesz jobb.  

   Nem tudom, mit tapasztalata van a területen, vagy hogy hány PC-k devirusat életed .... és akkor valószínűleg az egyik, hogy "eszik", majd az "értékelés" által készített avcomparativ ...

   Dr.Web a leggyakrabban használt és leghatékonyabb eszköz a vírus eltávolítása foloosit bármilyen szakemberek. Nem ajánlott, mint a valós idejű vírusvédelem, hanem egy anti-vírus eszköz is felvázolt a bemutató, de úgy tűnik, hogy néhány pillantást 3 perc hordozza bemutató ...

   • Cata - mondta

    Nem tudom, mit tapasztalata van a területen, vagy hogy hány PC-k devirusat életed .... és akkor valószínűleg az egyik, hogy "eszik", majd az "értékelés" által készített avcomparativ ...Dr.Web a leggyakrabban használt és leghatékonyabb eszköz a vírus eltávolítása foloosit bármilyen szakemberek. Nem ajánlott, mint a valós idejű vírusvédelem, hanem egy anti-vírus eszköz is felvázolt a bemutató, de úgy tűnik, hogy néhány pillantást 3 perc hordozza bemutató ...  

    Először is, én nem mondom jó web doktor, de jobb, ha nem Malwarebytes.
    Második: vizsgálatai avcomparativ nem jó? Ha ezek nem jó, mi a jó?

 21. Forint - mondta

  Jó és nagyon jól megmagyarázott oktatóanyag, de csak egy tény hiányzik - a segédprogram hatékony a Dr.Web aláírási adatbázisának következő frissítéséig, így legfeljebb néhány óra, így nem több, ezért újra kell tölteni a frissített aláírási bázissal, mert ha például egy hete letöltöttet használ, akkor már nincs túl nagy hatékonysága, nullára hajlamos.

 22. iulian62 - mondta

  Lam nagyon jó eszköz valóban használják néhányszor egy barátom, és ő boldog, de a szavak forint kellene redownload sal constant.Mai valami újat jelent meg a Symantec, ami jobb, mint ez, azaz a Norton teljesítmény Radír és ez ingyenes is.

  • Bulgac - mondta

   Lam nagyon jó eszköz valóban használják néhányszor egy barátom, és ő boldog, de a szavak forint kellene redownload sal constant.Mai valami újat jelent meg a Symantec, ami jobb, mint ez, azaz a Norton teljesítmény Radír és ez ingyenes is.  

   Szeretem a Norton teljesítmény Radír egy interfész nagyon.

 23. bugman - mondta

  Dr.Web tudjuk felszerel mint ad_on a mozilla, de nincs aktív szerepe, hanem ad posibilotatea víruskeresés a link oldalon az esetre, ha gyanús.

 24. dan - mondta

  bitdefendender teljes Securty + mély vágó helyezni partíción C

  • Neagh - mondta

   bitdefendender teljes Securty + mély vágó helyezni partíción C

   A "biztonságos és bevehetetlen antivírus" .. DeepFreeze .. tegye a partíciót kurzus sistemul.Si annyira vicces, és egy víruskereső, amely nem húzza le a rendszert, nincs sok hatása egyébként, csak hogy lássa a saját szemével, hogy Valóban oldal / fájl, mint a gyíkok és a patkányok ... használom Nod32.

   • Gyony - mondta

    A "biztonságos és bevehetetlen antivírus" .. DeepFreeze .. tegye a partíciót kurzus sistemul.Si annyira vicces, és egy víruskereső, amely nem húzza le a rendszert, nincs sok hatása egyébként, csak hogy lássa a saját szemével, hogy Valóban oldal / fájl, mint a gyíkok és a patkányok ... használom Nod32.  

    Egyetértek, a DeepFreeze + hordozható szoftver kombinációja a legjobb megoldás eddig. Természetesen vannak olyan alternatívák, mint az Acronis True Image (backup) multe és még sok más.

 25. igen, valóban, és 32 csomópont nehéz, de ez teszi teljes BitDefender frissítést egy nap, és ez lehetővé teszi számomra, hogy lehetővé tették, hogy ha a marás mély surf, és ha azt szeretnénk, letöltés döntetlen részben D

 26. axelluny - mondta

  Az olyan vita, mint a "Melyik a jobb", hiábavaló, mert ezeket a víruskereső szoftvereket folyamatosan fejlesztik, és természetesen azok, akik értékelést fognak tenni, mindig szubjektívek lesznek, dicsérve azokat, akik használták őket. Még mindig boldog vagyok, amikor látom, hogy bizonyos vélemények egybeesnek nevezetesen, hogy a NOD32 kissé gyenge lenne. Személy szerint nagyra értékelem a COMODO-t, mert jól ismerem, és csak azt teszi, amit akarok. Ez nem azt jelenti, hogy más víruskereső megoldások nem jók. Valódi vitát lehet folytatni a víruskereső témában, MERT HASZNOS, mert túl kevés hajlandóak és képesek mindet tesztelni, és nem is beszélve arról a tényről, hogy az általuk futtatott operációs rendszertől függően eltérő módon reagálnak.
  Köszönet a "VIDEOTUTORIAL.RO" csapatnak az általuk benyújtott tájékoztató munkáért.

 27. zame77 - mondta

  Te vagy a legjobb! Szuper tutorial!

 28. Calin - mondta

  Deep Freeze a legjobb, de ha függőlegesen cv telepíteni, és kerül a C, vagy mentse el a C, és nincs letiltva újraindítás után primu törölje le óvatosan

  • Neagh - mondta

   Deep Freeze a legjobb, de ha függőlegesen cv telepíteni, és kerül a C, vagy mentse el a C, és nincs letiltva újraindítás után primu törölje le óvatosan

   Nos, hogy törlődik reboot..tocmai logikusan ,, így mielőtt a fordulat, telepíti az összes programot, állítsa / Customize minden, majd aktiválja a Deep Freeze.Cind jön a mentő, akkor átmenetileg növelte az asztalon, akkor, ha tényleg megérdemlik mozog D és az új programok telepítése egyetlen bizonyíték ilyen módon nem változtatja meg a rendszerleíró adatbázis, és mikor vagyunk győződve arról, hogy hasznos állandó telepítés egy programot, letilthatja DF, telepítését / beállítását programot, majd újra aktiválódik DF..decit letelepítés, jobb két helyszín nem újraindítani?

 29. Neagh - mondta

  És valóban, Dr. Web nagyon jó, volt egy PC egy bizonyos típusú vírus .. ne hagyd, hogy a vírusvédelmi oldalakon .. mást tudott, csak a víruskereső .. és csak ez Sikerült fertőtlenítésére számítógépes szoftver ..

 30. zame77 - mondta

  Sziasztok! Uraim, ne vitatkozzatok többé, úgy tűnik, elfelejtettétek, hogy ezek az oktatóanyagok számunkra készültek az informatikai ismeretek megszerzésére. Ez a csapat, amely nekünk dolgozik, nem fogja megmondani: "tegye ezt, hogy ez jó", de elmondja, hogyan helyes bizonyos szoftvereket használunk, de először is köszönetet kell mondanunk mindazoknak, akik segítenek nekünk!

 31. Birlik - mondta

  Érdekes, hogy sok mmultumesc

 32. Francisc - mondta

  Oké, én nem hiszem, hogy némi totorial, mivel a program nem igényel speciális beállítást a dolgokat tenni.

 33. george bolmadir - mondta

  Super áru videotutotial
  Tele voltam vírusok és a számítógép Dr.Web
  áru most, természetesen ajut.vostru.
  mmmmmm több

 34. toni - mondta

  Jó víruskereső de miután befejeztem beszkennelni a kemény munka, és újra kell indítani ineaparat Miért adni, amit a Minden alkalommal, miután befejezte a beolvasást a nehezen megy

 35. dani - mondta

  FCleaner tudod, hogy a program egy jó program?

  • Francisc - mondta

   FCleaner tudod, hogy a program egy jó program?  Idéz nekem

   - Az FCleaner egy ingyenes / ingyenes program (all-in-one) a Windows merevlemezének és a rendszerleíró adatbázisának tisztításához.
   - Törli a fel nem használt fájlokat és az érvénytelen beállításjegyzék bejegyzéseket, amelyek felemésztik a helyet és lelassítják a rendszert.
   - Az FCleaner védi a felhasználó magánéletét, és törli az internetes előzményeket és a sütiket, a kis fájlokat, amelyeket a meglátogatott webhelyek maguk mögött hagynak.
   - Az FCleaner ingyenes, és nem tartalmaz Spyware-t vagy Adware-t.

   FCleaner lehet tiszta:
   - Windows rendszer: Lomtár, Vágólap, Windows memóriák, Chkdsk fájltöredékek, Windows ideiglenes fájlok, Windows naplófájlok, Legutóbbi dokumentumok, Futtatási előzmények, Windows XP Old Prefetch Data, Egyéb Explorer MRU-k, Menürendelés-gyorsítótár,
   - IE Internet Explorer: Internetes gyorsítótár, Internetes sütik, Internetes előzmények, Automatikusan mentett űrlapinformációk, Mappa letöltése, Gépelt URL-ek, Index.dat
   - Firefox Firefox / Mozilla: internetes gyorsítótár, internetes sütik, internetes előzmények, mentett űrlapinformációk, mentett jelszó
   - Opera Opera: Internet gyorsítótár, Internetes sütik, Internetes előzmények, Gépelt URL-ek
   - Safari Safari: Internetes gyorsítótár, Internetes sütik, Internetes előzmények, Automatikusan mentett űrlapinformációk
   - Google Chrome: internetes gyorsítótár, internetes sütik, internetes előzmények, mentett jelszó
   - a következő alkalmazások: Windows Media Player, Real Player, Quicktime Player, SWiSH, Paint Shop Pro, Adobe Flash Player, Axialis IconWorkshop, Media Player Classic, VirtualDub, Yahoo Eszköztár, Google Eszköztár, eMule, Sound Forge, Windows Live Messenger, Sun Java , GetRight, Download Accelerator Plus, ZoneAlarm (Naplók), CuteFTP, Adobe Acrobat, Adobe ImageReady, Adobe Photoshop, Office 2007, Tűzijáték, Dreamweaver, Nero Burning ROM, Microsoft Visual Studio, Paint.NET, OpenOffice, ImgBurn, UltraEdit, Symantec AntiVirus , Ad-Aware SE, Webroot SpySweeper, Driver Cleaner Pro, WinISO, WinZip, WinRAR, 7-Zip, alkohol 120%, CA Anti-Virus, Microsoft AntiSpyware, Ewido Anti-Malware (Log), Windows Defender, IZArc, Inno Setup ...

   - Az FCleaner lehetővé teszi a szoftver eltávolítását, javítását vagy frissítését. A "Startup Manager" segítségével engedélyezheti vagy letilthatja a Windows rendszerrel induló programokat.
   - Az FCleaner Windows 9x, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista és Windows 7 operációs rendszereken fut.

 36. bv Cristian magyarázni, és nagyon jól hangzik, nagyon clar.Ma nagyon hasznos programok: Dr. Web, CCleaner, WinUtilities és Super Anti Spy.
  A számítógép, mint hogy ismét ezeket a programokat.
  Srácok szikla, további jó munkát!

 37. Sabin - mondta

  hi Cristi
  Van egy zavart
  Nem értem tutorialu
  azaz a színpad, ahol a vírus Dr.Web törölje vagy karanténba magad?
  Nem értem a karantén időszak
  Ha meg tudja magyarázni
  köszönöm

  • Francisc - mondta

   Amíg Cristi nem szán időt, válaszolok neked. A Dr.Web CureIT törli a vírust és fertőtleníti a vírus elemeket a PC-n. Alapvetően a "karantén", amelyről beszél, egy fájl, amely tartalmazza a szükséges adatokat, így ha vissza akarja állítani a segédprogram által törölteket, akkor megteheti. Ez valójában nem karantén, mint egy antivírus esetében. Abban a pillanatban, hogy törli ezt a segédprogramot, törölheti azt is. Semmi nem történik. Ez a segédprogram ritkán "szinte" hibázik.
   Azt hiszem, hogy jobban megértsük, mit akartam kérdezni, és remélem, hogy elégedett a válasszal.
   Sajnálom, hogy fel, de azt hittem, akarsz választ.

 38. Sabin - mondta

  Thanks Francis
  furcsa nem probléma, ahogy én szerettem volna sami lime tolta választ senki
  Köszönöm még egyszer
  Most megyek, hogy a program vagy sem
  de veszek sal
  Most antivirusu avast nustiu mennyire jó
  de volt probléma vele, és nem elégedett
  vb ha azt akarom mondani, hogy a MES sami antivírus jobb lenne
  my id: sabin_badboy

  • Francisc - mondta

   1) Dr.Web CureIt nem egy antivírus, hanem a kereskedelmi fertőtlenítő. Ön tudja beolvasni vele rendszeresen (1 / 2 alkalommal havonta) a nagyobb biztonság érdekében, vagy ha fertőzött, a vírus eltávolítását.
   2) azonban Avast! 5 egy jó víruskereső.
   3) Ha nem elégedett a víruskereső ajánlom az alábbi párosításból:
   10 Avira Free vagy a Microsoft Security Essentials (ha wondows eredeti) + Free 2009 Outpost Firewall vagy Comodo Firewall (a CIS4) vagy az Online Armor Free Firewall Pro vagy PCTools.
   Ehhez hozzáadnám a Malwarebytes'An-Malware ingyenes verziót alkalmi vizsgálatokhoz.

 39. Sabin - mondta

  Dr.Web Francis kapott a program, és nem akarja megnyitni ;))
  tud nekem segíteni?
  Május nam Intan így
  Van, hogy a Calcutta
  igen Nem hiszem, hogy a számítógép tökéletesen működik
  nustiu most lehet igen nem akarja megnyitni

  • Francisc - mondta

   1) Hol letölteni? Letölthető innen:
   "Hxxp: //www.softpedia.com/get/Antivirus/Dr-WEB-CureIt.shtml"
   2) Használat Dr.Web CureIt!:
   - mentésre kerül az asztalon
   - nincs telepítve, de egyszerűen az ikonjára kattintva futtatható (ez csak egy futtatható fájl)
   - húzza ki az internetkábelt
   - a PC-re telepített víruskereső valós idejű védelme (pajzs) leáll
   - ezzel a segédprogrammal tele van beolvasva
   - kezdetben futás közben a Dr.Web CureIt! megkezdődik az Express Scan. Nyomja meg a Stop gombot a jobb oldalon, ha zöld. Ezután ellenőrizze a bal oldali Teljes ellenőrzést, és így a jobb oldalon a zöld Lejátszás gombot.
   - a vizsgálat végén az összes észlelt fájlt fertőtlenítik / törlik
   - A számítógép újraindul, aktiválódik a víruskereső, csatlakozik az internetkábel.
   Ha nem működik, akkor "csökkentett módban" szkenneljen "teljes" -et.

  • Francisc - mondta

   Ismételje meg a megjegyzés (ha ez egy dupla post, ami.) Talán most már lesz a siker.
   1) Letöltés innen:
   "Hxxp: //www.softpedia.com/get/Antivirus/Dr-WEB-CureIt.shtml"
   2) Használat Dr.Web CureIt!:
   - mentésre kerül az asztalon
   - nincs telepítve, de egyszerűen az ikonjára kattintva futtatható (ez csak egy futtatható fájl)
   - húzza ki az internetkábelt
   - a PC-re telepített víruskereső valós idejű védelme (pajzs) leáll
   - ezzel a segédprogrammal tele van beolvasva
   - kezdetben futás közben a Dr.Web CureIt! megkezdődik az Express Scan. Nyomja meg a Stop gombot a jobb oldalon, ha zöld. Ezután ellenőrizze a bal oldali Teljes ellenőrzést, és így a jobb oldalon a zöld Lejátszás gombot.
   - a vizsgálat végén az összes észlelt fájlt fertőtlenítik / törlik
   - A számítógép újraindul, aktiválódik a víruskereső, csatlakozik az internetkábel.

 40. Thor - mondta

  láttad, hogy vannak más szatrészek, amelyeket továbbra is tömegesen küldök a yahoo-nak ... ez egy vírus, amely ezt csinálja ... még mindig küld egy linket ... hogyan távolíthatom el ... a rendszer telepítése után készített biztonsági másolaton kívül.
  köszönöm

  • Francisc - mondta

   Thor: Inca mások látták folyamatosan küldött tömeges e vírus yahoo ... aki, hogy ... minden küldjön egy linket ... Hogy hogyan lehet ... kivéve, hogy készült biztonsági mentés telepítése után sistemului.multumesc  Idéz nekem

   Bassza meg azt, aki érti, mire gondol. Fogalmam sincs, mi a problémád. Ha beszélgetni akar, olvassa tovább.

   • Thor - mondta

    Francisc: Nézzük Baszd meg, aki megérti, mit gondolsz. Fogalmam sincs, hogy mi a probléma. Ha szeretné, hogy beszéljen, hogy olvashatóbb.

    Tehát ... Van néhány barátom, akik folyamatosan továbbítják a linkeket a messengeren, még akkor is, ha nem írnak semmit ... a linket automatikusan elküldjük a listán szereplő mindenkinek, érted?
    Ahogy belép a rendetlenség, és küldje el a letöltési linket .... Én személy szerint a víruskereső és nem engedi, hogy a "kapcsolat" ... azt mondja, hogy fertőzött ...

    • Francisc - mondta

     Thor: Szóval ... Van néhány barátom a messenger folyamatosan küldött linkeket ... akkor is, ha nem írok semmit ... a kapcsolat automatikusan elküldi mindenkinek a listán, nem? Mint Messi be és küldje el a letöltési linket .... Én személy szerint Én antivírus és nem engedi, hogy a "kapcsolat" ... azt mondja, hogy fertőzött ...  Idéz nekem

     - Igen, a linket automatikusan elküldik a listán szereplő összes felhasználónak (annak, aki fertőzött).
     - Ha az antivírus reagál erre a fertőzésre, akkor maradjon nyugodt.

    • Thor - mondta

     Thor: Szóval ... Van néhány barátom a messenger folyamatosan küldött linkeket ... akkor is, ha nem írok semmit ... a kapcsolat automatikusan elküldi mindenkinek a listán, tudod?
     Ahogy belép a rendetlenség, és küldje el a letöltési linket .... Én személy szerint a víruskereső és nem engedi, hogy a "kapcsolat" ... azt mondja, hogy fertőzött ...

     itt:http://www.mypicx.com/07072010/Virus/

     • Thor - mondta

      Thor: Itt:http://www.mypicx.com/07072010/Virus/

      Nem vírus, hanem kép, ígérem

     • Thor - mondta

      Thor: Nem vírus kep a ex ... ígérettel

      az ötlet az, hogyan tudnám kihozni belőlük ... .Mivel megpróbáltam újratelepíteni a rendetlenséget ... miután revóval eltávolítottam és sikertelenül ... .Mitől megértettem másoktól, akik azt mondták, hogy náluk van..e "Kötve" némileg ahhoz a számlához, amelyet egy másik PC-ről írtak be, és ugyanezt tették….

 41. Francisc - mondta

  A Malwarebytes'Anti-Malware
  Használat Malwarebytes'Anti-Malware:
  - mentésre kerül az asztalon
  - telepíti
  - a telepítés végén ellenőrizze a következőket: Frissítse a Malwarebytes 'Anti-Malware és indítsa el a Malwarebytes' Anti-Malware programot. Ezután nyomja meg a Befejezés gombot
  - a program elindítása után kattintson a Frissítés fülre, majd a Frissítések keresése gombra kattintva ellenőrizze, hogy a letöltött definíciók az utolsó-e
  - a háló ki van kapcsolva
  - kattintson a Szkenner fülre, válassza a Teljes szkennelés végrehajtása lehetőséget, majd kattintson a Szkennelés gombra
  - a vizsgálat végén nyomja meg az OK gombot, majd az Eredmények megjelenítése lehetőséget
  - mindent ellenőrizni kell az észlelési listából, majd kattintson a Kiválasztott eltávolítása gombra
  - a végén megnyílik egy fájl a Jegyzettömbben a beolvasási eredményekkel, ahol láthatja, hogy mit tett ez a segédprogram
  - minden törölt megtalálható a karanténban
  - a háló csatlakozik

  • Thor - mondta

   Francisc:
   A Malwarebytes'Anti-Malware
   Használat Malwarebytes'Anti-Malware:
   - mentésre kerül az asztalon
   - telepíti
   - a telepítés végén ellenőrizze a következőket: Frissítse a Malwarebytes 'Anti-Malware és indítsa el a Malwarebytes' Anti-Malware programot. Ezután nyomja meg a Befejezés gombot
   - a program elindítása után kattintson a Frissítés fülre, majd a Frissítések keresése gombra kattintva ellenőrizze, hogy a letöltött definíciók az utolsó-e
   - a háló ki van kapcsolva
   - kattintson a Szkenner fülre, válassza a Teljes szkennelés végrehajtása lehetőséget, majd kattintson a Szkennelés gombra
   - a vizsgálat végén nyomja meg az OK gombot, majd az Eredmények megjelenítése lehetőséget
   - mindent ellenőrizni kell az észlelési listából, majd kattintson a Kiválasztott eltávolítása gombra
   - a végén megnyílik egy fájl a Jegyzettömbben a beolvasási eredményekkel, ahol láthatja, hogy mit tett ez a segédprogram
   - minden törölt megtalálható a karanténban
   - a háló csatlakozik

   te vagy a legmenőbb ... úgy tettem, ahogy mondtad, és simán ment ... szépek !!!

 42. Andrei - mondta

  hello .. Nekem van egy probléma, nem tudom, semmit pc .. de úgy érzem, mintha valaki egy ezer vírus, vagy nem tudom, mi van a PC-n .. MATRIX tetszik .. Mert olyan vagyok, mint ez a számítógép, és hogyan lehet tőle megszabadulni? Köszönjük!

  • Adrian - mondta

   AndreiSzia .. Nekem van egy probléma, nem tudom, semmit pc .. de úgy érzem, mintha valaki egy ezer vírus, vagy nem tudom, mi van a PC-n .. MATRIX tetszik .. Mert olyan vagyok, mint ez a számítógép, és hogyan lehet tőle megszabadulni? Köszönjük!  

   Ugye, mi látható a bemutató! Tudod lejátszani a videót (ez a román), és nézni a videotutorial és nem pontosan, mint ahogy az videotutorial. Top cím bemutató írva fekete vastag és alatta a szöveg az előadás előtt, a videó bemutató ajánlom elolvasni. Szövege értelmében a játékos ttorialului megfelelő bemutató, játszani, és nézni, mi olyan nehéz?

  • Francisc - mondta

   Andrei: MATRIX

   Olvassa el figyelmesen, és kövesse a lépéseket a megadott sorrendben:
   1) letöltése és futtatása Panda USB Vaccine
   Töltse le innen: “http://www.softpedia.com/get/Security/Security-Related/Panda-USB-Vaccine.shtml”
   Hogyan használjuk a Panda USB Vaccine:
   - mentésre kerül az asztalon
   - nyomja meg a program futtatása után: Védje be a számítógépet, majd oltsa be az USB-t
   - ha több pálcája / kártyája / MP3-lejátszója van, ismételje meg az oltási műveletet mindegyiknél
   FIGYELEM: Önnek most fontos megrendelnie a "Vakcinázza a számítógépet", a többit pedig a fertőzés megszabadulása után.

   2) Scan és Dr.Web CureIt!
   Letölthető innen: "http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Dr-WEB-CureIt.shtml"
   Hogyan kell használni:
   - Távolítsa el az internetkábelt, kapcsolja ki a PC-re telepített víruskereső valós idejű védelmét (árnyékolását), és ezzel a segédprogrammal töltse le teljesen.
   - Kezdetben futás közben a Dr.Web CureIt! megkezdődik az Express Scan. Nyomja meg a Stop gombot a jobb oldalon, ha zöld.
   - Ezután ellenőrizze a bal oldali Teljes ellenőrzést, és így a jobb oldalon a zöld Lejátszás gombot.
   - A képernyő elmosódik. Ez azt jelenti, hogy a vizsgálat során a számítógép védett. Ne félj, rendben és szkennelj.
   - A beolvasás befejezése után fertőtlenítse / törölje az összes észlelt fájlt.
   - Indítsa újra, aktiválja a vírusvédelmet, csatlakoztassa az internetkábelt.

   3) Malwarebytes'Anti-Malware vizsgál:
   Letölthető innen: "http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml"
   Használat Malwarebytes'Anti-Malware:
   - mentésre kerül az asztalon
   - telepíti
   - a telepítés végén ellenőrizze a következőket: Frissítse a Malwarebytes 'Anti-Malware és indítsa el a Malwarebytes' Anti-Malware programot. Ezután nyomja meg a Befejezés gombot
   - a program elindítása után kattintson a Frissítés fülre, majd a Frissítések keresése gombra kattintva ellenőrizze, hogy a letöltött definíciók az utolsó-e
   - kattintson a Szkenner fülre, válassza a Teljes szkennelés végrehajtása lehetőséget, majd kattintson a Szkennelés gombra
   - a vizsgálat végén nyomja meg az OK gombot, majd az Eredmények megjelenítése lehetőséget
   - mindent ellenőrizni kell az észlelési listából, majd kattintson a Kiválasztott eltávolítása gombra
   - a végén megnyílik egy fájl a Jegyzettömbben a beolvasási eredményekkel, ahol láthatja, hogy mit tett ez a segédprogram
   - indítsa újra a számítógépet
   - minden törölt megtalálható a karanténban

   Ha nem oldja meg, akkor folytassa a vizsgálatot ezekkel a segédprogramokkal, a fent leírt lépések betartásával, de a "Biztonságos mod" részben (azonnal, amikor a PC-t hosszú indításkor vagy ritmikusan nyomja meg, és gyakran az F8 billentyűt). A "Rendszer-visszaállítás" deaktiválására lenne szükség (kattintson a jobb gombbal a "Sajátgép" gombra - válassza a "Tulajdonságok" lehetőséget - válassza a "Rendszer-visszaállítás" lehetőséget - jelölje be a "Rendszer-visszaállítás kikapcsolása oll meghajtókon" jelölőnégyzetet - fertőtlenítés után indítsa újra az előző parancs törlésével ))

   4) tisztítsa CCleaner és Defraggler defragment a rendszerleíró adatbázisban. Letöltheti itt: "http://www.piriform.com/"

  • Francisc - mondta

   AndreiSzia .. Nekem van egy probléma, nem tudom, semmit pc .. de úgy érzem, mintha valaki egy ezer vírus, vagy nem tudom, mi van a PC-n .. MATRIX tetszik .. Mert olyan vagyok, mint ez a számítógép, és hogyan lehet tőle megszabadulni? Köszönjük!  

   Vagy kipróbálhatja a Panda Quick Remover 3.5.1.11.
   Letöltés:
   "Http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Panda-Quick-Remover.shtml"
   Ez egy kicsit régi, de segíthet, ha közüzemi nem volt jó eredmény (bár nem hiszem)

 43. Francis akkor a gyerekek tartalmat Softpedia fórum, ugye? .. Vagy a csapat része Softpedia: D? Nincs más, de jobb használni a szavakat nem másolja a tartalmát egy téma

  • Francisc - mondta

   Kidy: Francis Softpedia másolni a tartalmát a fórum, nem? .. Softpedia vagy te a csapat tagja? Nem a másik, de jobb használni a szavak nem másolja a tartalmát egy téma   

   Nincs mit magyarázni magam neked, de valahogy jogsértő. Tehát:
   - a netről és a barátoktól szerzem be az információkat (utóbbi esetben nem ellenőrizem, mert bízom bennük);
   - Softpedián, faravirusin, masterszone-on stb. Is megjelenítem (de most ritkábban; korábban valamivel aktívabb voltam);
   - információk találhatók a program használatáról, beállításáról, egyes programok használatáról stb. amit a producertől, a barátoktól (egyszerűen nem tudom tesztelni az összes létező programot) és a tapasztalataimból veszem; Sajnálom, ha a lépések megegyeznek, bizonyos beállításokat fontos elvégezni, stb., Ezért a lehető legrövidebb és lehető legegyértelműbb írás mellett a hasonlóságok kockázata mellett sem tudom levágni az információkat; ezért lehetnek hasonlóságok az általam írottak és mások között;
   - devirusok esetén a rendszeres felhasználók által kissé könnyebben használható programok nagyjából megegyeznek (természetesen a fertőzés típusától függően), a posztvírusok műveletei is megegyeznek;
   - ahol idézem, idézőjeleket tettem, vagy utaltam a forrásra;
   - ellenőrizheti magát úgy, hogy beírja a google-be például a "malwarebytes használatát"; meg fog lepődni azon, hogy az Avira és az Avast fórumán megegyezik a softpedia oldalán találhatóval; adott volna "másolatot / beillesztést" és ezt? ugyanezt megteheti a Dr.Web CureIT-tel, vagy a devirus-műveletekkel / lépésekkel a Sasser, Conficker stb. fertőzések esetén. és látni fogja azokat a nemzeti és nemzetközi oldalakat, amelyek "lemásolták" a softpedia-t ... vagy fordítva lesz? - ezt mondod?
   - és így tovább ... Csak nem én találtam ki a kereket.
   Továbbá, hogy nem válaszol. Nincs mentség, és nekem semmit. Ön szabadon hinni, amit akar.
   A siker.

 44. Francisc - mondta

  Kidy
  Elfelejtettem egy fontos eleme:
  - ha több időd van, akkor nézd meg itt az oldalon, és nézd meg, hányat tájékoztattam és segítettem, kinek a problémáit oldottuk meg anélkül, hogy újra kellett volna telepítenünk az operációs rendszert, és így nem kellett elveszítenünk az adatokat fontos. Ők elégedettek azzal, hogy hol eredményeznek, én elégedett vagyok azzal, ahol végül azt eredményezzük, hogy mindannyian elégedettek vagyunk !!!
  Minden más nem imprortant.
  És most végre befejeztem ezt a haszontalan "polológiát".

 45. Andrei - mondta

  Francis trimitzi nekem miért üzenet Kidy? Nem vagyok Kidy .. vagy küldött minden?

 46. Francisc - mondta

  Nem küld, mint a válasz a problémára. Számomra úgy tűnik, hogy küldtem egy üzenetet címzett Kidy. Téged is válaszoltam ezt:
  "Helló .. Nekem is van egy problémám, nem vagyok jó a PC-n ... de az a benyomásom, hogy valaki vírust tett belém, vagy nem tudom, mi van a PC-n .. Úgy tűnik, a MATRIX .. megszabadulni tőle ?? Köszönöm!"

 47. Ciprian - mondta

  Dr. Web CureIt nagyon jó, de a beállítások nem maradtunk mentésre, ha abbahagyja, és indítsa újra nou.Iam da fájl mentése, és még mindig semmi.

  Válaszolj, kérlek!

  • Francisc - mondta

   Ciprian: Dr. Web CureIt nagyon jó, de a beállítások nem maradtunk menti, ha abbahagyja, és indítsa újra nou.Iam da fájl mentése, és még mindig semmi. Válaszolj, kérlek!  Idéz nekem

   Mert ez csak egy "eldobható" segédprogram (viccelek). Akkor töltse le, amikor szüksége van rá, nincs telepítve futtatható fájlként, és ennyi, be van állítva, majd felhasználásra kerül. Használat után törölheti, mert amikor szüksége van rá, újra letölti a legújabb frissítésekkel.

 48. feküdt - mondta

  Hey all,
  Megjegyzés 10 ptr. tutorial.As mint ha Francis tudja magyarázni, hogyan kell dolgozni DrWeb Live CD, vagy tudod, hogy a tutorial.
  Köszönet előre.

  • Francisc - mondta

   feküdtHi all,
   Megjegyzés 10 ptr. tutorial.As mint ha Francis tudja magyarázni, hogyan kell dolgozni DrWeb Live CD, vagy tudod, hogy a tutorial.
   Köszönet előre.  

   Lásd itt:
   "Http://www.pc-config.info/devirusare-si-nu-numai-cu-ajutorul-dr-web-antivirus-live-cd/"

 49. feküdt - mondta

  Köszönöm még egyszer folos.Inca Francisc.De nagy köszönet.

 50. Azt hiszem, valami rosszat tettem, és nem tudok rájönni, hogy miért, miután a vizsgálat Mia kérte, hogy újra, és most, amikor kinyitotta kéri, hogy hívja valahol, és a CD kulcs vagy valami asta.am hívott valaki, és azt mondta Mia neki kell újratelepíteni xp oldalon, mert én tényleg blocat.e engedély és baetii mau?

  • dan: Azt hiszem, valami rosszat tettem, és nem tudok rájönni, hogy miért, miután a vizsgálat Mia kérte, hogy újra, és most, amikor kinyitotta kéri, hogy hívja valahol, és a CD kulcs vagy valami asta.am hívott valaki, és azt mondta neki, hogy újra mia XP mert nagyon blocat.e engedély és baetii mau?  

   XP Profim van, mióta megjelent (Bilica nagybátyám megadta, hogy unokatestvérem apám) Természetesen nincs engedélyem, de soha nem tett ennyire "boldoggá". Nagyon biztos, hogy újra kell telepítenie. Azt mondom, hogy egy hamis "Antivírus" -ból jött át egy szélhámos vírusra. Kérdezze meg nentu Goagle-t a szélhámos vírusokról, és nézze meg, mit mond.

  • Francisc - mondta

   dan: Azt hiszem, valami rosszat tettem, és nem tudok rájönni, hogy miért, miután a vizsgálat Mia kérte, hogy újra, és most, amikor kinyitotta kéri, hogy hívja valahol, és a CD kulcs vagy valami asta.am hívott valaki, és azt mondta neki, hogy újra mia XP mert nagyon blocat.e engedély és baetii mau?  

   Igen, a "cracket" is törölte a Windows-ból. Ez a program nem tesz különbséget lopás és rablás között. Telepítse újra az operációs rendszert, és legyen óvatos a jövőben.

 51. doru - mondta

  Salut!

  Van egy kérdésem egy furcsa jelenséggel kapcsolatban is, ami velem történik .. van egy Acer aspire 5741G-m, és azt hiszem, vírust kaptam .. Kaspersky antivírust használok, és a laptop hirtelen leáll a vizsgálatok során .. kb. 50% -60 %. Egyszerűen azonnal megáll, mintha valami nem engedné átmenni egy bizonyos ponton, és elvágja hatalmát. Ellenkező esetben soha nem áll le vagy egyéb probléma ... Próbáltam a DR Web-lel és ugyanazzal a dologgal .. a beolvasás működik, és egy idő után hirtelen leáll, és úgy tűnik, hogy az ablakok nem záródtak be megfelelően.
  Mit tehettem volna?

  köszönöm

 52. Catalin - mondta

  Helló,
  Lenne egy kérdésem kapcsolatban Dr. Web.Dupa a 4 óra a következő jelenik meg: A rendszer Kevés a virtuális memória. Windows méretének növelése a virtuális memória a lapozófájl. Ennek során memória kérelmeket néhány apllications lehet megtagadni. További tudnivalók.
  Minden beállítás készült helyesen, én le az interneten. Mentem a számítógép alatt egyáltalán devirusarii. 7 vírusokat Trøen adta clik és folytatta csak momendat megállt, blokkolt Tot.Cal valóban megtörtént? Most indul újra, az igazság az, hogy ez a devirusat 6 hónap. Túl rendetlen?, És csak Dr. Web, nem egy lány?

 53. Ionel Vladan - mondta

  kérem, segítsen, már nem tudok képeket küldeni a messengeren ... .. nem megyek húzással vagy másolással és helyette másolással és beillesztéssel, ha a fájl küldését választom, így azt akarja, hogy mindent megtettem a probléma megoldása érdekében kibontom és újratelepítem a rendetlenséget 10 , Én is kipróbáltam régebbi verziókat ,,, ő nem akar békét, mire kattintottam és folytattam a képet, hogy legyenek képeim, dokumentumaim, és bedobom őket az írás helyére, amikor megpróbálom, ez egy fekete kört mutat, amelyet egy vonal vágott megtörténik??? tudsz segíteni nekem? kérlek rgg nyerek 7 végső ... előre is köszönöm szépen a segítséget ionel

 54. zame77 - mondta

  Helló Adrian úr! Szuper bemutató! De nagy problémába ütköztem. Kérem, segítsen! A Dr. Web segítségével végzett keresés után megtalálta ezt a vírust: "Trojan.Winlock.origin", de nem tudja törölni, mert szerinte védett! A számítógépet Malwarebytes Anti-Malware programmal vizsgáltam, és nem találta ezt a vírust. Az Avira prémium szintű biztonsági csomagot víruskeresővel vizsgáltam, és nem találtam semmit. GData Internet Security antivírussal vizsgáltam, és nem talált semmit! Az egyetlen, aki megtalálta a fent említett vírust, a Dr. Web Cure it! de nem tudja kitörölni, hogyan tehetném ezt!

  • AdrianGudus - mondta

   zame77: Szeretettel várjuk Mr. Adrian! Szuper tutorial! De találtam egy jó problema.Va szívesen segít nekem! Miután ellenőrizte a Web Dr. találtam ezt a vírust, "Trojan.Winlock.origin", de nem lehet törölni, mert azt mondja, hogy védett! Én beolvasott a számítógép Malwarebytes Malware, és ezt találtam virus.Am beolvasott víruskereső Avira Premium Security Suite, és megállapította, nimic.Am beolvasott víruskereső GData Internet Security, és nem találtam semmit! Az, aki a vírust fent említett Dr. Web gyógyítja! de nem lehet törölni, hogyan tudom ezt megtenni?  

   Meg kell indítani letapogatás Dr. Web. Letöltve ITT DrWeb-livecd.iso (iso image), amely takaros éget egy CD-t, akkor indítsa újra a számítógépet, és boot a CD Dr.Web
   Ha nem tudod, hogyan fae egy bootolható CD-t, írja fel a keresési mezőbe a jobb: hogyan lehet egy bootolható CD-t, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.
   Ha nem tudod, hogyan kell beállítani a BIOS boot a CD, írja fel a keresési mezőbe a jobb: egy rövid magyarázatot a BIOS, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

 55. Catalin - mondta

  Jó megtalálni.
  Lenne egy kérdésem. Én Dr. Web 26 nap és kérdezze meg, hogy telepítse újra mert elavult, és ebben az esetben ez nem deviruseze is.
  Megpróbálom törölni a képernyőn, de nem akarja, ez ad nekem a következő üzenet: Nem lehet törölni 3dnhr4av: A hozzáférés denied.Make, hogy a lemez nem teljes vagy írásvédett, és hogy a fájl nincs használatban.:
  Azt akarom, hogy törölni tettem egy friss jó dolog, devirusat. Hogyan lehet továbblépni. Előre is köszönjük.

 56. Ovidiu - mondta

  hi Sam gyorsan válaszolni, kérjük Nekem van egy probléma, amit letöltött Dr. web követtem a lépéseket, és ha vagyis félúton található vírusokat, de ahogy mondtam, amikor erős ee fele újraindítás számítógép képzésben részesüljenek szkennelés Iara Iara megtalálja vreoun tudom, mit tegyek anti-vírus program kérem, válaszoljon erősen

  • Catalin - mondta

   Ovidiu:
   hi Sam gyorsan válaszolni, kérjük Nekem van egy probléma, amit letöltött Dr. webam követte a lépéseket, és ha az IE félúton talált vírusok puternicidar Mint mondtam, amikor a fél ee újraindítás számítógép képzésben részesüljenek szkennelés Iara Iara megtalálja vreoun tudom, mit tegyek erős anti-vírus program Kérjük, válaszoljon

   Tekintettel arra, hogy IAM NEM NEU tettem EXCEPTIONALA.cI tisztítószerek és magam részéről kérdezte valaki más. Biztosíthatom Önöket, fúrjon egy CU Dr.Web anti-vírus, és Malwarebyte, ABSOLUT megszabadulni az összes vírus már van

 57. Catalin - mondta

  Remélem AJUNFA neked
  TRIMITEMI hacsak MES [e-mail védett]

 58. Nekem is van egy problémám, amelyet nem tudok megoldani ... és remélem, hogy tudsz nekem segíteni egy kis tanáccsal.
  Néhány napja megfertőztem a számítógépemet virus.win32SALITY-vel, amely szinte mindent elporzott, amit futtathatónak, nem működő TaskManagernek, letiltott víruskeresőnek, Cmd 0 parancsoknak stb. Az "n" próbálkozás után sikerült és megszabadultam tőle, de a PC következményei a következők voltak: Egyáltalán nem léphetek be a SAFE MODE-ba, és még a számítógépemet sem indítom egyetlen CD-ről sem -bootable (legyen az Live CD, Linux, Windows stb.).
  Mit tudok újra a Windows PTR oldal?

 59. Rares - mondta

  Azt akarom, hogy folosec LiveCD változat, mi a helyzet a frissítés / upgrade?
  1 bemutató figyelhető meg, amikor talált vírus után történt, hogy a beállítás, hogy volt ellenőrzése karanténba, én nem értem, hogy miért nem vírus Stargate parancs, ezért jöttem erre a kérdésre? most az egyszer nem akarom törölni antivirulul devirusearea (dr web, mert azt úgy kell felszerelni, ha azt, hogy a barátja Cleaners) pc, és amikor szükség van újra, például több mint egy hónapja, hogy töltse le újra
  2in LiveCD változat esetén gasete vírusokat, mit tegyek? Én folosec Avira a vírusvédelmi és több parancsot talál vírust, beleértve a vírus eltávolítására és ellenőrzésére állandó;

  Azt akarom tudni, mit gasete vírusok értem, törölni anélkül, hogy megkérdezte, például, meg tudja találni, hogy furcsa kommentár, de ha van ideje, és kérjük, fejtse ki

 60. Hello! Azt akarom mondani, hogy én töröl a vírus egy lapot, amit kell nagyon, és ha tudok megszabadulni a vírus antivirusu ha törli az összes lapot, és nem akarom, hogy számomra, hogy
  HDI-scritimi erre alex.adi27
  köszönöm

 61. daniel - mondta

  nagyon jó .... Azt hiszem, ez a legjobb devirus módszer

 62. Orian John - mondta

  Köszönöm a Dr.Web nagyon jó, de ff jobb elmagyarázni, hogy mit csinálunk, amit ő talált a rendszer a vizsgálat során? mert, mivel több variante.Aveti e-mail címemet, hálás lennék, ha közvetlenül kommunikáljon. Köszönöm szépen.

  • belcatalin - mondta

   Orian John:
   Köszönöm a Dr.Web nagyon jó, de ff jobb elmagyarázni, hogy mit csinálunk, amit ő talált a rendszer a vizsgálat során? mert, mivel több variante.Aveti e-mail címemet, hálás lennék, ha közvetlenül kommunikáljon. Köszönöm szépen.

   Van még egy másik, hogy legalább olyan jó, és ez mind ingyen. Felhívta Malwarebytes Anti-Malware, tiszta minden talált rejtett vírus és megy elég gyorsan. Néha érdemes használni egyszerre a munkát, hogy kész van, különösen akkor, ha hosszú devirusat. Siker.

 63. Uraim admin, ezen a webhelyen "hiba" van! Teremtsen függőséget! Keres valamit, hasonló cikkeket lát, elolvassa a hozzászólásokat, végül teljesen más kérdések merülnek fel, és elmúlt a nap. :)
  Azzal a szándékkal, hogy gratulálok a kemény munka, próbálja 3 kérdéseket:
  1) "Fáradt" rendszerem van: Athlon XP2000 +, 1 GB RAM, HDD IDE Win XP SP3-mal. Egy ideig telepítés (csak böngészés) nélkül bekapcsolom a PC-t, körülbelül 10 percig fut, utána a rendszer lefagy: billentyűzet, egér, feladatkezelő, ALT + F4 minden blokkolva. Újraindítom (keményen), és a PC órákig normálisan működik. Leállítással leállítom, elindítom, rövid időre újra megyek, összeomlik, újraindul és normálisan működik! Volt már valakinek ilyen problémája?
  2) Mr. Adrian a SuperAntiSpyware programot is ajánlja. Elég lenne a Malwarebytes Anti-Malware + Dr.Web vagy a SASpy kombinációja?
  3) Ezek a programok, amelyek "nem telepítik", a törléshez elég "del" az EXE-n, vagy más helyeken kell keresniük (regiszterek, stb.)?
  Köszönjük!

 64. Lucian - mondta

  Követtem a lépéseket, pontosan, de ha adok leptopu haza újraindul. Van egy leptop msi cr 610 telepített Windows fejlesztői, a kérdés, hogy miért indul újra, amikor nyomja meg a START?

 65. AdrianGudus - mondta

  Lucian:
  Követtem a lépéseket, pontosan, de ha adok leptopu haza újraindul. Van egy leptop msi cr 610 telepített Windows fejlesztői, a kérdés, hogy miért indul újra, amikor nyomja meg a START?

  8 Windows Developer Preview nem a végleges változat egy változata, hogy a fejlesztők (a fejlesztők soturi) alkalmazkodni, hogy a gondolat viitrul Windows-8. Nem ajánlott, hogy használja ezt az operációs rendszert a fő rendszer, csak azért, mert ez nem egy végleges változat, teljesen kész. Így bármilyen hiba vagy probléma találkozik, vagy a találkozás.
  Azt azonban nem tudom, miért nem telepítette a Windows 8 Consumer Preview alkalmazást, amely az operációs rendszer újabb verziója ... Van egy oktatóanyagunk is arról, hogy hol töltsük le, és hogyan készítsünk indító botot vele. Írja be az oldalsáv jobb felső sarkában található KERESÉS mezőt: a Windows 8 felhasználói előnézete, nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

 66. Loredana - mondta

  Nekem van egy probléma leptop zárral, amikor felmentem a netre, és pénzt kér, úgy értem, hogy ez a vírus, hogyan tud menekülni, azt Avast Antivirus, de semmi nem működik, amikor megy a net, hogy szeretnék tanácsot. köszönöm

 67. ezeket a "törléseket" a heurisztikából nem lehet megtenni az AVAST FREE víruskeresővel

 68. Dr. Web CureIt downaldat, de nem találom sehol a számítógép képes csinálni online hibakeresés?

 69. gabriel Negulescu - mondta

  Szia Mr. Cristi Megnéztem az ön által a „dr.web” -re vonatkozóan közzétett oktatóanyagot, az általad bemutatott verziót nem találom, ehelyett találtam egy újabb verziót, de a beállításokat csak a beolvasás után tudom elvégezni. Küldhet nekem a linket vagy a futtatható fájlt a levélben bemutatott verzióhoz. Köszönöm és jó napot kívánok.

 70. stefan - mondta

  Cismaru Uram, te egy erő! Csináltam egy biztonsági mentést a laptop, a Aspire vs.571. Loading fájdalmasan hangos. Megtalálta 14 vírusokat, trójai programokat is beleértve 3. Most menj "Razor".
  Köszönjük!

 71. Letöltöttem és én választottam Dr.Web szokások beolvasási mód, de már 14 óra és még nem ért véget találta 21 vírusok, amely képes megállítani, vagy hagyjuk, hogy továbbra köszönhetően

  • A döntés az Öné, tudnod kell, ha kétes dolgok segítségével a számítógépre.

   • Előfeltételek - mondta

    Ez jó Dr.Web szkenner 18 óra, de megérte, én semmit újratelepíteni a Windows csak törölni C Dr.Web talált vírus D amelyben Avira Microsoft Security elengedhetetlen nem találtam most már minden rendben van

 72. Stefan - mondta

  Mr. Cristi,
  13.30-tól kattintson a VÁLASZ gombra e-mailben, de egyáltalán nem működik. Röviden: víruseltávolítást, teljes megtisztítást szeretnék (szerintem sok vírus van), hogy nekem úgy működjön, hogy a "repülő" ne maradjon 1 órán át, hogy tudjak valamit csinálni.
  Újra szeretném újratelepíteni a WINDOWS 7 VAGY 8-at, ami megvolt, de másodszor nem "akart" telepíteni.
  Köszönjük PTR PTR segítséget és időt szánnak nekem.

  • Alex - mondta

   A normál víruskereső programoknál hatékonyabb devirus a boot devirus. Írja be az "offline vírusok (indításkor)" keresőmezőbe, és nézze meg az oktatóanyagot. Ami a Windows 7 vagy 8 telepítését illeti. Van egy oktatóanyag mindkét operációs rendszer telepítéséről. Nem 7-ről van szó, hanem arról, hogy a Vista éppúgy telepítve van, mint a 7-es.

 73. sal. Ma volt egy nagyon kellemetlen incidens, én voltam a facebook-on, és átadta, hogy kattintson egy üzenetre cancan.ro megnyitni egy másik lap, a Firefox és az idő betölteni az új lap oldalt Becsuktam azonnal vagy lapot nyitott 15 ugyanazon az oldalon A pletyka, nem volt ellenőrzés minden olyan lam Broser bezárva, vagy megnyitja az új oldalt 15 firefox, becsuktam a PC, indítsa újra elérte asztalát konfiguráció és reboot, rákattintottam f10 a táskát egy stik új ablakok, de bootmeniul PC automatikusan megnyitja többször újraindítás után, és mindenkiért meghalt, akkor táskát benne kapcsolja a LED fény aljzat a hatalomból, az akkumulátor és a vezeték nélküli, de nem annyira hdd maradványait. A PC egy laptop hp Presario c700, tudni akarom, hogy ha tudnak vele valamit kezdeni, amit olvastam a google volna mondani egy halálos férgek egyesíteni, és többek között a PC törölni kell softuletele összetevők vannak dugva a gyártók. El akarom mondani véleményt. Köszönöm szépen.

 74. Godea Ionela - mondta

  Van egy tabletta héja, hogy elindul, és miután a kijelzőn megjelenik p android hogyan tudok újraindítani csak gombokat vagy újraindítás ????

 75. Danu - mondta

  Most már nem ingyenes. Ha más forrásokból tölti le, frissítést kér, és nem engedi használni.

Speak Your Mind

*