Ragadja meg az érdekes sorozatot egy videóból, és forgassa el a videót

Ragadja meg az érdekes sorozatot egy videóból

Mi az "Az érdekes sorozat kivágása egy videóból" című ismertető?

Ebben a video oktatóanyagban (az érdekes szekvencia kivágása egy videóban) megtudhatja, hogyan lehet egy videó sorozatát vágni, legyen az a videó elején, végén vagy közepén. Azt is látni fogja, hogy egy videó hogyan forog, abban az esetben, ha megfordították vagy felborították a szerkesztőben.

Miért szeretne kivágni egy sorozatot egy filmről?

Legtöbbször a telefonfázisokkal filmezzük, amelyek kiszámíthatatlanul bekövetkeznek, és hogy megkapjuk az érdekes fázist, amely történni fog, korán kezdjük a forgatást. Ezért néhány másodperces szakaszban néhány percre filmezni tudunk.

A videó érdekes szakaszán kívül nincsenek érdekes eseményei, ezért kiküszöbölhetők ezek az érdektelen keretek.

Ragadja meg az érdekes sorozatot egy videóból.

Használhatunk kereskedelmi videószerkesztő alkalmazásokat, ám ezek drágák, nehezebben használhatók, és telepítésük során nagy lemezterületet igényelnek.

Az Avidemux egy ingyenes alkalmazás, nem gyűjt adatokat és könnyen kezelhető.

Az Avidemux az a „régi iskolai” alkalmazás, amely nem támad meg az Ön személyes adatait adatgyűjtéssel, „a termékek és szolgáltatások fejlesztése érdekében”, ingyenes és könnyen használható.

Az Avidemux alkalmazás olyan hűvös ... ... de sajnos senki sem használja, mert ezeket az alkalmazásokat nem támogatják.

Ha analógiát fogalmaznék meg, azt mondanám, hogy az Avidemux nagyon okos, de senki sem akarja.

Ezen felül az Avidemux egy platformközi alkalmazás, ami azt jelenti, hogy Windows, Linux és akár MacOS rendszeren is fut.

Letöltés link Avidemux

Töltse le Avidemux

Ezekkel a „régi iskola” alkalmazásokkal kis dugók is vannak.

Az egyetlen probléma, amellyel a video sorozat vágásakor találkoztam, az volt, hogy azt elforgatták, portréval készítették, a tájba került, és arra kényszerített, hogy a beállítások segítségével javítsam a helyzetet. Valójában a probléma kisebb jelentőségű, amelyet elhanyagolni lehet gyors megoldással, még az alkalmazási lehetőségekből is.

Hasonló oktatóanyagok

  1. Hogyan bővítheti a videón egy területet, azaz hogyan termesztik a növényt?
  2. Hogyan készítsünk vlog stílusú képeket, videókat és zenéket az Android rendszeren?
  3. Hogyan lehet visszahelyezni egy kúpos videót a telefonodon?
  4. Kdenlive ingyenes videó szerkesztő Windows és Linux
  5. Hogyan készítsünk egy lassított videofelvétellel
  6. Hogyan lehet eltávolítani a háttérzaj az audio vagy video
  7. Villámgyors Videovágó SVRT 4 igazgatója Teljesítmény
  8. Ragasztás Avidemux video fájlokat gyorsan és Power Director

Az érdekes sorozat kivágása egy videó - video bemutatóból




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (17)

  • Hail! Már alig várom az ön által készített útmutatót, évek óta. Ha tudtam, szeretnék egy oktatást készíteni egy fotókról készült időintervallumok szerkesztési programjáról (nem videó időintervallumokról), amely egyszerű, intuitív és hogyan működik ezzel a programmal. Előre köszönöm!

    • Köszönöm az ötletet. Megteszek valamit az timelapse-ról, amelybe belefoglalom a kamerabeállításokat és a keret rögzítését is.

  • Helló és boldog új évet! Teljesen követem az összes feltett oktatást, rendkívül jó és oktató. Az idő múlásával igen, örömmel üdvözölnénk az Avidemux oktatóprogramjának folytatását a program többi funkciójával. Köszönöm, és csak jó!

  • Boldog születésnapot!
    Nagyon érdekes oktatóanyagok, amelyeket készít, minden kedvéért figyeltem, hogy az utolsó bemutató (hosszú ideig csak az avidemux-et használtam) folytatódhat, amint mondtad, és a videofájlok csatlakoztatásával, különös tekintettel egyes területek eltávolításával a videofájlokból.
    Köszönöm és jó egészséget

  • Igen, ez számomra nagyon szörnyűnek tűnik. Úgy néz ki, hogy a BT sem számomra. . SOK SZERENCSÉT

  • Köszönjük, hogy megmutatta nekünk, hogyan kell sok mindent megtenni, kérjük, folytassa az Avidemux-szal.

  • JOKE, HOGY KÉRDIK AZ USA-KÓL, HOGY KERÜLNK?!? Tényleg tudod, hogy nem várhatunk ... MINDENKI SZÜKSÉGESSÉGES ÉS FELHASZNÁLÓ ... KÖSZÖNJÜK!

  • Helló, Cristi, és jó minden évünkben!
    Nagyon szeretem az oktatóidat, mert érdekes témákkal rendelkezik, türelmesen magyarázol és barátságos hangon beszélsz. :)) Amit nem tudtam megérteni ebben az oktatóanyagban, az a módszer, amellyel kiválasztotta a Video output és Output formátumot ... ami a kiválasztási kritérium / megfelelés az eredeti formátummal.
    Igen, nagyszerű oktatóanyagokat készíteni és a videódarabokra ragaszkodni.
    Köszönet és sikert!

    • A "kimeneten" bármilyen formátumot kiválaszthat, de ha van mp4 fájlja, és el akarja távolítani az összes mp4 fájlt, az exportálása nagyon kevés időt vesz igénybe. Ha AVI-ről pm4-re vált, hosszabb ideig tart. Röviden: bármilyen formátumot választhat a kimenethez, de gazdaságosabb ugyanannak a formátumnak a kiválasztása.

  • Helló, Cristi és sok évvel ezelőtt! Felborítottam egy sony kamerával DCR SR52E felhasználói kézikönyvet, amelyet nem találtam, sem pedig akivel kellene konzultálni! Tudna valahogy segíteni! Köszönöm!

  • Kamera kézikönyve "https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.sony.ro/electronics/support/res/manuals/Z007/Z007264111.PDF&ved=2ahUKEwiJnNaBhPHmAhULposKHWJ&& AOvVaw4upGvYyZc2qpYZdaTQZZUy "

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.