Videó keverése a különböző felbontási formátumok és iránymutatások + vágás, vágás, vízjel

Videó keverve a különböző felbontásokat
Videó keverve a különböző felbontásokat

Miről szól ez a video bemutató?

A "Videó különféle formátumainak felbontásainak keverése" című video oktatóanyagból megtudhatja, hogyan illeszthet be, egyesíthet vagy keverhet több videofájlt, különféle felbontással, különféle formátumokban és eltérő tájolással. Ezenkívül bármilyen video szegmenst levághat, eltávolíthat egy logót a videóból, elforgathatja a videót, elhelyezheti a saját vízjelet, vagy kivághatja és megtarthatja a videóban csak a fontos sorozatokat.

Miért szeretnénk videofelvételt készíteni a különböző képződmények felbontására?

Mindegyikünk készített felvételeket az idő múlásával, felvételeket készítettünk különböző eszközökkel, különböző felbontással és eltérő irányban. Előfordulhat, hogy valamikor több felvételt is össze kell kevernie, akár összeállítás készítéséhez, akár a kellemes pillanatok koncentrálásához.

Program a különböző felbontások videokeverésére.

A szoftver, amellyel különféle videó fájlokat illesztünk be formátumként, felbontásként és tájolásként, a Format Factory néven szól, és ez egy ingyenes DAR alkalmazás, óvatosnak kell lennünk a telepítés során, mivel két adware program van, amelyet a a Format Factory program.

Mit tehet még a Format Factory a videofájlok beillesztése mellett?

A Format Factory egy nagyon összetett program, amely a különféle videofájlok egyetlen videóba egyesítésén kívül több dolgot is megtehet. Annak ellenére, hogy az ebben az oktatóanyagban bemutatott Format Factory program tudja, hogyan kell sok mindent megtenni, ma nem fogok más funkciókat elvégezni, hanem a Video Manager funkción maradok, amely többek között rendelkezik:

 1. Illessze be a különböző videofájlokat
 2. Növelje a videó hangerejét
 3. Feliratokkal
 4. Vágás a videóra
 5. Törölje a logót / vízjelet
 6. Helyezze be a saját vízjelet
 7. Válasszon több kimeneti formátum közül, összetett beállításokkal
 8. Videó forgatása
 9. Vágjuk a videó legérdekesebb sorozatait
 10. Gyors kódolású CPU és GPU

Letöltés link A formátumgyár

Töltse le a formátum gyár

Oktatóanyagok, mint:

 1. Hogyan bővítheti a videón egy területet, azaz hogyan termesztik a növényt?
 2. Hogyan készítsünk vlog stílusú képeket, videókat és zenéket az Android rendszeren?
 3. Kdenlive ingyenes videó szerkesztő Windows és Linux
 4. Camtasia Studio 8 legjobb desktop video capture program
 5. Ragadja meg az érdekes sorozatot egy videóból, és forgassa el a videót

Video bemutató A videó különböző formátumú felbontásainak keverése

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. paul - mondta

  Cristi. Tisztelet, de így kerültél oda? Intelligens fiú, akitől megtanultam, mit kell enni egy SSD-vel, miközben mások szó szerint a 0. csoportba tartoztak, és most én csinálom ... szomjúság a tudásra. Felosztottad a számítógépet 4 vagy több komponensre, mindegyiket külön magyaráztam. Gyerekként mindig is lenyűgözött a technika, mi van bent, hol van a motor, ha kiveszem, apám megver? Cristi nem ad neked az informatikai sznobok világában, légy velünk a normálisakkal.

 2. hajsütés - mondta

  Nem tudom telepíteni, nem bocsátom át a Win védelmet.

  • A "védelemmel" ellátott kék ablakban, amely az intelligens képernyő funkció, a bal oldalon van "további részletek" vagy "további információk", kattintson oda, és a következő ablakban kattintson a "fuss egyébként" vagy a román verzióra.
   intelligens képernyőszűrő 1
   intelligens képernyőszűrő 2

 3. Gelulache - mondta

  Köszönöm.

 4. Augustin - mondta

  Szuper, gratulálok Cristi-nak!

 5. hajsütés - mondta

  Sajnálom, hogy nem említettem, hogy van Win7.
  Telepítettem a programot a hordozható számítógépre, ahol 10-et nyertem és órát tehetek.

 6. Costel - mondta

  hello Cristi.Nem tudom, hány ember érdekli ezt a témát, amelyet ebben a klipekben foglalkoztatott.Azt adok egy ötletemhez. Ha van néhány google home.assistant videó, ha ifttt, azt hiszem, nagyon sok.eu-t fogok találni egy héten bekerültem a lázba, és ez a téma csak lenyűgözött. Szinte az egész házat (világítás, számítógép, tv, rádióerősítő, hangszórók, központi) az összes hangutasítást automatikusan automatizáltam. Szerintem jó lenne elkezdeni Néhány klip a témáról: Folyamatosan keresek új módszereket a ház készülékeinek vezérlésére

 7. Jean - mondta

  1. Boldog születésnapot Videó Útmutató!
  2. A Format Factory felhasználóbarátnak tűnik, mint az Avidemux. Megkerülhetjük az adott Format Player telepítését?

 8. vici - mondta

  Helló, gopro7 feketével fényképezek 4 kHz-en 60 kép / mp sebességgel. Szeretném tudni, hogy ragaszkodik-e az oka annak, hogy a filmek 4,4 perces

 9. Hello. A Format Factory segítségével sok évvel ezelőtt készített egy video oktatóanyagot, átalakítva egy dalt egyik formátumról a másikra (egy kép egyik formátumról a másikra). Ez egy olyan szoftver, amelyről látom, hogy sokat fejlődött. Telepítettem. Készíthet video oktatóanyagot egy szoftverrel, amely rögzíti a régi fotósokat, vagy hogyan javíthatjuk a régi fényképeket. Szkennelés és helyreállítás révén a szoftver segítségével, vagy vannak speciális tisztítószerek. Hogyan tarthatjuk őket rendben?

Speak Your Mind

*