Új érdekes lehetőségek a pontosabb kereséshez a Google Keresésben - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató bemutatja az új funkciók a Google kereső.
A legtöbb ember használja naponta a Google kereső, de nem a pontos eredményeket akarunk, egy darabig meg új funkciókat, amelyek segítenek, hogy még hatékonyabban szűri a találatokat, ezek az új eszközök a bal oldalon, de valószínűleg sok már láttam.
A Google mérnökei úgy gondolták, hogy valamit meg kell tenni, a Google keresőmotorja túl sok eredményt kínál, és a felhasználó sajnos nem mindig találja meg pontosan azt, amit akart, több millió eredményt eredményez, néha akár milliárdokat is, sokan benyomásaik szerint az első oldalon a legfontosabb, a helytelen, általában az első helyeket azok a webhelyek foglalják el, amelyek a leginkább agresszív SEO-t használják. Ehhez számos szűrőfunkciót vezettek be, kontextusban működnek, a kereséstől és a kiválasztott funkciótól függően, ezek a szűrők egyre "finomabb" és pontosabbak lesznek, amikor használjuk őket.
A hab a tortán az a csoda kerék (nem kapcsolódó Adrian Simionescu), hogy hozza egy majdnem közel a kívánt eredményt az úton ez a kerék javasol az eredmények, amelyek összefüggésben lehetnek az eredeti lekérdezés vagy helyet, ahol elég.
Úgy vélem, hogy rendkívül hasznos keresési funkció a képek, akkor lehet keresni a határidő előtt írták, a méret, a szín, sőt attól függően, hogy típusa (emberi arc, táj, rajz stb) .
Sokan nem értékelik ezeket az új funkciókat, néhányan pedig nagyon hasznos, szeretem ezeket az eszközöket az őrületbe, én is elkezdtem használni őket egyre több, néha csoda: Hogy lehet, hogy te adtad fej korábban a Google-tól?
Megkértük néhány látogató fejezet Megjegyzések: Hogyan lehet megszabadulni az új oldalsáv Google ?. Miért megszabadulni tőle, ez egy nagyon hasznos eszköz, használt fej segíthet rajtunk rengeteg időt.
Ebben a leckében beszéltünk alaposan az új funkciók a Google Search, hívlak benneteket, hogy néz ki!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Doru - mondta

  Szuper kemény a csoda kerék

 2. LOL - mondta

  google Olaszország virtuális billentyűzet, amely nem

  • Adrian - mondta

   google Olaszország virtuális billentyűzet, amely nem   

   A google.ro kezdőlapként beállítva nagyon egyszerű…

 3. ion lionte - mondta

  DLE CRISTI ELÉ oktatóprogramok rendkívül érdekes, és köszönöm nekik nagyon izgatott, hogy hallgat, és hagyja, hogy lásd, és biztos vagyok benne, mások számára. Én egy személyes probléma AGE elég magas, és az ismeretek hiánya az angol, de mit tegyek, hogy nem lehet mindent. Üdvözlettel LIONTE ION OF CORNU PRAHOVA.

  • Adrian - mondta

   DLE CRISTI útmutatók látható rendkívül hasznos és KÖSZÖNET azok érdekes nagyon izgatott, hogy hallani és látni őket, és biztos vagyok benne, hogy mások egyaránt. Én egy személyes probléma nem életkor elég nagy az angol nyelv ismerete, de mit tegyek magától nem akkor van TOATE.CU LIONTE ION Cornu Prahova.  

   Hacsak nem foglalkozik angol nyelvű van egy video tutorial, ami segíthetne ebben a tekintetben, lásd EZ bemutató videót (kattintson erre a szóra piros)

 4. PNP76 - mondta

  Gratulálunk…

 5. Bulgac - mondta

  Nagyon érdekes, tényleg nem tudom a területet, így sok lehetőség.

 6. Cata - mondta

  Érdekes!

 7. Calin - mondta

  f bv tutorialu érdekes srácok, de ha lehet, és 12voip azok számára, akik nem tudják a program VoIP hívás és adja 15 perc hívni vezetékes felhasználó létrehoz egy másik felhasználó más 15 percig, és így

 8. KhnumDC - mondta

  Kiváló keresési funkció Wonder Wheel Csodakerék

 9. Ilie - mondta

  igen, ez nagyon érdekes, jó munkát végez, ezer köszönet Cristi Egy korábbi megjegyzés azt mondta, amikor bemutatta az ArcSoft Cao csinál egy tutorial arról MKV Hidd el, hogy várjuk, hogy még egyszer köszönöm az egész csapatnak erősebbek videotutorial.ro

 10. Radu Dorina - mondta

  TUTORIAL Gratulálunk!
  TÉNYEK ÉS AZ ÖSSZES oktató segít / L adja meg.
  Elnézést időhiány nem tudok gratulálni tanulni valami újat minden alkalommal, mert nem nyomon követheti útmutatók szinte naponta!
  Gratulálok még egyszer az egész csapatnak!

  • TUTORIAL Gratulálunk!
   TÉNYEK ÉS AZ ÖSSZES oktató segít / L adja meg.
   Elnézést időhiány nem tudok gratulálni tanulni valami újat minden alkalommal, mert nem nyomon követheti útmutatók szinte naponta!
   Gratulálok még egyszer az egész csapatnak!  

   És akkor megtudtam, hogy sok munka ne írj nagybetűkkel megjegyzéseket?
   Ez egy jó érzés dolog. Ez olyan, mintha kiabált, mint hogy van véve. Te szőke?

 11. Costy - mondta

  1000 év élni nea Cristi!

 12. ptr "egy pezsgő" Marcos - mondta

  Szeretnénk tudni, mit gondolsz ... ??? Mit gondolsz ??? Csak azokat teszi közzé, akik dicsérnek ... kíváncsi, hogy az „unu spuMe” által írt következő mondat cenzúrázott-e: „És nem is tanultál annyit… Szőke vagy?”. Azt mondanám, hogy ismerem a válaszadás módját és módját annak, akinek nincs bátorsága aláírni (talán nem elég az EMBER). Lássuk, lássuk Adriant és Adriant ??? Lehet. Nem kedves drágám vitatkozni valakivel, aki lehet, hogy nem olyan felkészült, mint te. Elmagyarázod, de nem sérted meg. Szégyen ... Nincsenek illúzióim, hogy nyilvánosan látja ezt az üzenetet, de azt szerettem volna, ha ismeri a gyereket (mármint Adrianot), a stílusa összetéveszthetetlen. Az a tény, hogy ezt az üzenetet közzétették, míg mások nem erősítik meg a fentieket. 10. jegyzet ptr. oktatóanyagok. Tisztelettel.

  • Adrian - mondta

   Szeretnénk tudni, hogy mit gondolsz ... ??? Úgy véli, hogy ??? Publicatzi, hogy csak azok, akik dicsérik a ... furcsa, hogy eltelt cenzúra következő mondatot írta: "egy" pezsgő "És megtanultam, hogy sok munka ... Te szőke?". Azt mondanám, hogy ismeri, hogyan, és hogyan reagálnak, akinek gyenge a bátorságot, hogy aláírja (nem eléggé férfi). Lássuk, lássuk ... Adrian ??? Talán. Nem szép kedves szid valakit, aki nem annyira készen, mint te. Megmagyarázni, de nem sértő. Szégyen ... Nincsenek illúzióim, hogy vetzi közzé ezt a levelet, de azt akartam, hogy tudja a gyerek (Adrian gondolok) A stílus félreérthetetlen. Hogy megjelent az üzenet, míg mások ... nem erősítette meg a fenti. Megjegyzés 10 ptr. oktató. Üdvözlettel.  

   Gondolod, hogy ha akarom, nem hagyhatok megjegyzést a nevemmel ?? Olyan ember vagy, aki hisz az új világrendben és törvényben, az emberiség elleni összeesküvésekben. Nyugalma érdekében nem én írtam ezt a megjegyzést! Nem zárkózom el senkitől és semmitől, amikor mondani akarok valamit. (Csak most láttam a fenti megjegyzéseket, az első szakaszban azt sem tudtam, hogy mi van a kommentemmel, és miért viszel, végül elolvastam az "egy" kommentjét ... mindenkinek joga van kritizálni, de nem esküdni , amint láthatja, a megjegyzését jóváhagyták, bár gondolatában rágalmazó ez a személyemben, és nem kellett volna közzétenni, ha ugyanolyan "fülbemászó" és "kegyetlen" lettem volna, mint gondolja, gondolja, hogy meghaladta a mértéket? ? Kérdezni valakitől, hogy szőke-e, nem sértés ... talán a férfi szereti a szőkéket, és kíváncsi volt rá)

   • ptr "egy pezsgő" Marcos - mondta

    aki hisz az új megrendelések és világ törvényAz összeesküvések az emberiség ellen.

    Lenyűgöz a mondat, talán nem itt van a helye, de ... arra gondoltam, hogy neked is ... néha van ilyen stílusod, ahogy válaszolsz. Küldtem más (jó) üzeneteket is, de ezeket nem tették közzé, és hogy igen da Ha tévedtem és igazságtalanul vádoltalak mennyországgal Bocsánat de ismerd fel a srácot (egy spuMe) jól lemásol ... Ahogy mondtam, hogy származom megjegyezni 10 videotutorialele jó munkát. Köszönjük!

 13. Jully - mondta

  A Google egyre több Binget kezdett lemásolni a Microsoftról (korábban Live Search) ... ma csodálkoztam, amikor bejöttem, és láttam, hogy ők is háttérbe helyezik (ami a Bingnél 1 év volt, és valami ilyesmi). A Google Fordítót a Windows Live Translator (most Bing Translator néven is) után veszik. Leveleket is küldtek ... Videokeresést hajtottak végre ... Tehát úgy gondolom, hogy a Google több mint 50% -a másolva van, nem eredeti ötlet. mínusz (-) a Google számára. plusz (+) a Bing számára http://bing.com/

 14. constantin - mondta

  salut.eu azt hiszem lemaradtam, az Internet Explorerben nem látok egyetlen google oldalsávot sem ... miért

 15. Jean - mondta

  Miért, amikor a Wonder Wheel-t használom, a böngészési előzményeim nem jelennek meg, vagyis azok a "kerekek", amelyek mögött maradnak?

 16. inkognitó - mondta

  Hello!
  Ha már a "mágikus" kerékről beszélek a google-ból ... Linuxot kerestem (a Windows helyett - ahogyan ebben a bemutatóban kerested) és a csodálkozást - fogalmam sincs a Slackware-ről :)
  De van más változata is: Ubuntu stb.

  A "kerék" tekintetében is, csak azért - a képek tekintetében - létezik a Google Swirl is. 😉

  És ami az "új" képmegjelenítést (Google Képek) illeti ... mindennel, amivel rendelkezik, sokan kritizálják (nem gondolja? !! Olvassa el a "Goagle" fórum kommentjeit)

Trackbacks

 1. […] Ezt a bejegyzést a Twitteren Ady, VIDEOTUTORIAL.RO említette. A VIDEOTUTORIAL.RO elmondta: Új érdekes lehetőségek a pontosabb kereséshez a Google-ban | Videotutorial.ro http://bit.ly/drOw3X [...]

 2. […] A google kereső oldalsávjánál. Néhány nappal ezelőtt Cristi kollégám még bemutatta a google oldalsáv funkcióit és azt, hogy miként lehet vele a keresést a Google-on a lehető leghatékonyabbá tenni, ugyanakkor a […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.