Hogyan lehet átnevezni az operációs rendszereket a Boot Manager alkalmazásban többszörös indítású Windows esetén - videó bemutató

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy nevezze át bejegyzéseket a számítógép boot menü, ahol két vagy több operációs rendszert ugyanazon a számítógépen 7 ablakok. Amikor telepíteni két vagy több operációs rendszert ugyanazon a számítógépen, a számítógép indításakor képes lesz, hogy melyik operációs rendszer boot. Ha van egy Windows XP, a Windows Vista és a 7 a telepítés ugyanazon a számítógépen, indításkor szerepel a Windows boot manager minden operációs rendszer, hogy képes választani, ahol be. Minden rendben itt, de mit tegyünk, ha már telepítve van 2 vagy többször 7 vagy a Windows Vista? A Windows Boot Manager, mivel még két operációs rendszer a Windows Vista, vagy 7 fognak megjelenni lista formájában:
A windows 7
A windows 7
A windows 7
Honnan tudhatjuk, hogy melyiket szeretné indítani a rendszert, hogy az, és amit telepítette a szoftvert telepítettünk az egyik, a másik? Ez a leírás javasolta a felhasználó a megjegyzések rovatban, hogy azt mondta, hogy ő 3 7 Windows operációs rendszerek telepítése ugyanarra a számítógépre, egy dolog Peter, egy játék, és egy az összes Windows-7 intrnet, és hogy a Windows boot menedzser, mind megjelennek a neve Windows 7. A felhasználó átnevezni csoda, hogy a bejegyzéseket a Windows boot manager így könnyebben felismeri az operációs rendszer meg akarja indítani a PC elindul. Ehhez meg kell használni EasyBCD nagy puha, amikor olyan kényes feladatokat igénylő módosítását fájlok kapcsolatos boot az operációs rendszer. Már közeledett egy másik alkalommal EasyBCD szoktam mindent módosítsa a rendszerindítási sorrendet asistemelor működő esetén dual boot és javítási boot loader az operációs rendszer nem volt megfigyelhető, amikor a rend operációs rendszer telepítése, ha egy kettős csomagtartó.
Azt magyarázta a bemutató vonatkozik a dual boot Windows Vista operációs rendszerrel. Ha van egy dual boot között Vista és az XP 7, egyszerű rendszerek jelennek meg a listában a megfelelő nevet, de a probléma akkor keletkezik, amikor 3 vagy telepített Windows Vista vagy 7. Igaz, hívlak benneteket, hogy videót tutoralul, hogy pontosan hogyan nevezze operációs rendszerek: Windows Boot Manager (szerepel a boot menü), amikor telepíteni 2 vagy Windows Vista vagy 7 gyakran segítségével EasyBCD

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.roKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. bemutató jól néz útmutatók a következő EasyBCD

 2. Helló,

  Lenne egy kérdésem, mégpedig: Telepítettem a Windows XP egy hard C és D 7.In idő, amikor a Windows XP mutatja nekem, hogy a C, és amikor a Windows 7 megmutatja nekem ő a C partíciót, és nem D.

  Ez rendben van, hogy néz ki?

  Köszönjük!

  Te vagy a legjobb, videotutorial.ro

  • FaraVirusi - mondta

   Tomi:
   Helló,

   Lenne egy kérdésem, mégpedig: én a Windows XP egy hard C és D 7.In amikor a Windows XP mutatja nekem, hogy a Windows 7 C iarcand megmutatja nekem, hogy nincs partíció a C és D .

   Ez rendben van, hogy néz ki?

   Köszönjük!

   Te vagy a legjobb, videotutorial.ro

   És találkoztam ezzel a problémával a múltban, meg kell adnia a Windows XP vagy a Windows 7 (nem számít, ha megy), és módosítsa a meghajtó betűjele, amelyre a Windows telepítve van más.
   Ha nem tudod, hogyan kell változtatni a partíció levelet, hogy alkalmazzák a következő módszerrel:
   a számítógépem -> kezelés -> lemezkezelés -> meghajtóbetű és útvonal megváltoztatása és itt megváltoztathatja a betűt, és ennyi.

  • Tomi:
   Helló,

   Lenne egy kérdésem, mégpedig: én a Windows XP egy hard C és D 7.In amikor a Windows XP mutatja nekem, hogy a Windows 7 C iarcand megmutatja nekem, hogy nincs partíció a C és D .

   Ez rendben van, hogy néz ki?

   Köszönjük!

   Te vagy a legjobb, videotutorial.ro

   Ez teljesen normális, hogy mutassa meg asa.Stai csendben.

 3. Gigel - mondta

  Ez kivonat a hirensboot Mini Windows XP CD-t, és egy bootolható CD-t csak vele, ha igen, hogyan kell csinálni? Megértésüket köszönjük!

  • AdrianGudus - mondta

   Gigel:
   Ez kivonat a hirensboot Mini Windows XP CD-t, és egy bootolható CD-t csak vele, ha igen, hogyan kell csinálni? Megértésüket köszönjük!

   Nincs mit levonni Hiren `s BootCD, akkor létrehozhat egy önmaga. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan live CD Windows XP segítségével BartPE ingyenes app, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

 4. dokocr - mondta

  Minden tisztelettel Mr. Adrian.

  Tominak: 3 Windows 7 rendszerem van, és mindegyikük "C" -nek tűnik, bár különböző partíciókra telepítették őket. Mielőtt 3 Windows XP rendszert telepítettem volna, és a partíciók, ahová telepítették, nem változtak. Jól van.

 5. AdrianGudus - mondta

  Függetlenül attól, hogy a rendszer hogyan vagy hova van telepítve, partíción vagy más merevlemez-meghajtón, amikor elindul rajta, mindegyikük C-nek fogja jelölni azt a partíciót, amelyben van (még akkor is, ha valóban a második vagy 3- egy vagy másik merevlemez, amikor belép a rendszerbe, a partíciót, amelyre telepítve van, C partíciónak látja. Ezt követően nem kell vennie. Ezt figyelembe kell vennie, és emlékeznie kell arra, hogy hová telepítette a Windows rendszert. partíció és milyen keményen.

 6. Andrew Robert - mondta

  nem megy bemutató
  mi a teendő??

  • Andrew Robert:
   nem megy bemutató
   mi a teendő??

   próbál eladni, vagy dobja a számítógépet az ablakon (győződjön meg róla, hogy zárt) vagy szereljen Flash Player-t :))))))

 7. Maryan - mondta

  Nagyon jó bemutató, mint az előzőeknél is adj gondoltam, ha van olyan program, mint az egyik a Gigabyte Smart6, amely a lehetőséget, hogy a rendszert üzemi nagyon raipd-os QuickBoot

 8. Piticelul - mondta

  ... Az ötlet az, hogy ha több, mint egy merevlemez nincs értelme csinálni dual boot ... dual boot, csizma vagy próba, N "boot lehet tenni a HDD, de ha több merevlemez jó nem létesítmények külön, azaz minden sorozat nehéz, hogy a master boot, ha a külső merevlemez ... Én vagyok a különböző operációs rendszerek dicsekedni, de ... nem lenne jó téma oktatóanyagok, szia!

 9. Paul - mondta

  Nekem van Windows 3 7 oldalak úgynevezett Windows, a Windows és a Windows 7 7 (helyreállított)
  Utolsó 2 telepített partíciókat D és F.Pot törölni a múlt 2 a EasyBCD, hogy tudja, hogyan kell törölni őket, de tudom, ha eltörlik őket valami első Windows 7 érintett (a C meghajtó). Köszi!

 10. Paul - mondta

  Én 3 a Windows: Windows 7, a Windows és a Windows 7 7 (visszanyert).
  Utolsó 2 telepített partíció a D és törli a EasyBCD F.Daca befolyásolhatja néhány Windows-7 először telepítette a C partíciót?

 11. Paul - mondta

  windows-s *

 12. Maria - mondta

  Most a Skype a Microsoft termék!, Ahogy bejelentette a honlapján a cég sajtó .... ugye?

  • Maria:
   Most a Skype a Microsoft termék!, Ahogy bejelentette a honlapján a cég sajtó .... ugye?

   Ez nem igazán újdonság, ez néhány hónappal ezelőtt történt. Még várat magára, hogy milyen skype támogatás lesz a Linux számára a jövőben ...

  • AdrianGudus - mondta

   Maria:
   Most a Skype a Microsoft termék!, Ahogy bejelentette a honlapján a cég sajtó .... ugye?

   Ez a fajta buta, akárcsak csak tegnap vagy azelőtt, hogy aláírta a papírokat, és hivatalosan is a munkát.

 13. repül - mondta

  milyen alapon képes több hőt u kemény és RAM a laptop ez után zárul laptop felmelegedés u.

  ha meg tudná adni nekem néhány javaslatot, kérem.

  • AdrianGudus - mondta

   repül:
   milyen alapon képes több hőt u kemény és RAM a laptop ez után zárul laptop felmelegedés u.

   ha miputeti ad néhány javaslatot, kérem.

   Okok is sok
   Vírusok processzor túlterhelés egyéb összetevők, sok szolgáltatás fut a háttérben.
   Poros laptop
   Kap egy porszívó, és a kis lyukak a laptop szellőzés felhívni por tisztább put (a laptop van zárva)
   Én is ajánlom a letapogatás Dr.Web CureIt amit már bemutató oldalon. Írd fel a keresőmezőbe a fekete szélén drapta: Dr.Web CureIt, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

   • repül - mondta

    AdrianGudus: Okok is sok
    Vírusok processzor túlterhelés egyéb összetevők, sok szolgáltatás fut a háttérben.
    Poros laptop
    Kap egy porszívó, és a kis lyukak a laptop szellőzés felhívni por tisztább put (a laptop van zárva)
    Én is ajánlom a letapogatás Dr.Web CureIt amit már bemutató oldalon. Írd fel a keresőmezőbe a fekete szélén drapta: Dr.Web CureIt, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.


    Én törölte az összes partíciót, azt újjá nekik újratelepíti a rendszert, és már formázta a másik, azt hiszem, hogy a vírus nem lehet a probléma?

 14. Nekem van Windows 3 7 oldalak úgynevezett Windows, a Windows és a Windows 7 7 (helyreállított)
  Utolsó 2 telepített partíciókat D és F.Pot törölni a múlt 2 a EasyBCD, hogy tudja, hogyan kell törölni őket, de tudom, ha eltörlik őket valami első Windows 7 érintett (a C meghajtó). Köszi!

  • AdrianGudus - mondta

   Paul:
   Nekem van Windows 3 7 oldalak úgynevezett Windows, a Windows és a Windows 7 7 (helyreállított)
   Utolsó 2 telepített partíciókat D és F.Pot törölni a múlt 2 a EasyBCD, hogy tudja, hogyan kell törölni őket, de tudom, ha eltörlik őket valami első Windows 7 érintett (a C meghajtó). Köszi!

   Ez a szoftver nem törli a Windows, hanem a boot menü bejegyzést. A szükséges módosítások, beállítások csak boot menü vagy boot manager, és nem az operációs rendszer. Ha törli a bejegyzést a Windows 2 területek boot manager nem jelenti azt, hogy törölte windows oldalakon. Ezután meg kell formázni a partíciót, hogy a Windows két telek.

 15. repül - mondta

  Én törölte az összes partíció őket átalakítani, én újratelepítése a rendszer működését, és az ablakok már formázott, a többi partíciót, ezért úgy gondolom, hogy a vírus nem esett erre a kérdésre?

 16. repül - mondta

  és nincs por még csak nem is kigombolta kiterjed a kemény és a RAM

  • Andrew - mondta

   repül:
   nincs por, és nem, én is kinyitottam a fedelet, hogy kemény Sila RAM

   Hello.
   Általában felmelegedés egyéb alkatrészek származik túlmelegedés procesorului.Daca tudja, hogyan kell csinálni, akkor távolítsa el a hűtőborda (Heatpipe) tisztítsa meg a régi szilikon zsírt át a CPU, video chip stb. és egy újabb noua.Te segíthet egy darabig.

 17. Andrew - mondta

  Hello.
  Nem ugyanaz a dolog a Windows XP-nél, mint a "boot.ini" fájl szerkesztése? Ezt még nem próbáltam meg, kérdezem.
  BAFTA.

 18. Claudiu - mondta

  Szia, van egy kérdésem is. A szoftver, amely működik Windows XP telepített, ismerjük egymást?
  A probléma, ha így hívhatom, az, hogy amikor megjelennek az indítási opcióim, vagyis XP és Linux között, e kettőn kívül más dolgok is megjelennek számomra, például…
  “” Ubuntu, Linux 2.6-tal stb. ... általános
  Ubuntu, Linux 2.6-os verzióval ... .. általános (helyreállítási mód)
  Ubuntu, Linux 2.6-os verzióval ... .. általános
  Ubuntu, Linux 2.6-os verzióval ... .. általános (helyreállítási mód)
  Memória teszt (memtest86 +)
  Memóriateszt (memtes 86+, soros konzol….)
  Windows NT / 2000XP betöltő ... .. stb. ”

  Őszintén szólva, én csak kap egy XP és a Linux csak, nincs más lehetőség memtest és hasznosítási mód :))
  Előre is köszönöm!

 19. repül - mondta

  További ms

 20. AdrianGudus: Ez a szoftver nem törli a Windows, hanem a boot menü bejegyzést. A szükséges módosítások, beállítások csak boot menü vagy boot manager, és nem az operációs rendszer. Ha törli a bejegyzést a Windows 2 területek boot manager nem jelenti azt, hogy törölte windows oldalakon. Ezután meg kell formázni a partíciót, hogy a Windows két telek.


  Próbáltam törölni őket, de nem a csomagtartó nem tűnik el az első lehetőség, hogy közvetlenül betölteni a Windows-7 merge.Dc nem? Valószínűleg nem licencelt verzió (kereskedelmi)?

  És ha telepíti a Windows-p'ala 7 megmondani, hol betette 3 partíciókat.
  Meg kell csinálni a tutorial a fade windowsurile vechi.Ar nagyon util.Presupun hogy amikor telepíti az új windows lehetősége van törölni, de nem tudom, a régi UNE adni.

  • AdrianGudus - mondta

   par:
   szia Azt akarom, hogy a frissítés most w7 otthon sistm 64bit szeretnénk, hogy a végső igent, vagy nem lesz olyan jó, és ezt, és ha igen, milyen extra w7 mértékegységekben utolsó körülvevő 64x kicsit ...?

   Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Mi a különbség a rendszerek 32 64 bitek és a bitek, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

   Paul: Megpróbáltam törölni őket, de nem a csomagtartó nem tűnik el az első lehetőség, hogy közvetlenül betölteni a Windows-7 merge.Dc nem? Valószínűleg nem licencelt verzió (kereskedelmi)?

   És ha telepíti a Windows-p'ala 7 megmondani, hol betette 3 partíciókat.
   Meg kell csinálni a tutorial a fade windowsurile vechi.Ar nagyon util.Presupun hogy amikor telepíti az új windows lehetősége van törölni, de nem tudom, a régi UNE adni.

   Először is, hogy távolítsa el a Windows partíciót kell meghatározni, hogy mi van telepítve minden operációs rendszer. Telepíthet két Windows rendszer ugyanazon a partíción, vagy a különböző partíciókat.
   Mi lenne a helyzet. Én már nem lehet tudni, hogy mit tett és hogyan tett, amikor a Windows rendszert telepítette.
   Ha, ha bemegy egy mappát a C partíciót vagy Windows Régi WindowsOls akkor nagy valószínűséggel van két Windows operációs rendszer ugyanazon a partíciót, és még így is, akkor EasyBCD, hogy távolítsa el az egyiket, hogy belépjenek a boot menüben. Valószínűleg nem volt elég óvatos, a bemutató videó. Figyelem!
   Ne fuss fej-farok és bemutató videót, böngésszen a pontos lépések

 21. szia Azt akarom, hogy a frissítés most w7 otthon sistm 64bit szeretnénk, hogy a végső igent, vagy nem lesz olyan jó, és ezt, és ha igen, milyen extra w7 mértékegységekben utolsó körülvevő 64x kicsit ...?

 22. Claudiu - mondta

  Én EUI 8 Windows Home Premium ablakok c és d 8 utolsó béta

 23. oroszlán - mondta

  Hi Lenne egy kérdésem nem kapcsolódik a témához, van egy probléma, hogy ad nekem fejfájást, nem tudom be flash player az operában. Amikor megpróbálom próbálja telepíteni azt mondja: Kérem, zárja be a kieső menetrend munkám jelenik meg a sarokban a jel interzis.Pe króm dolgozni megyek, de nem ruleaza.Ce Playeru vakubeállítások hogy azok a munka nagyon szeretem, és nem Azt akarom, hogy neki fel? 7 Én reinstalled ablakokat és minden megy degeaba.mersi.

  • AdrianGudus - mondta

   oroszlán:
   Hi Lenne egy kérdésem nem kapcsolódik a témához, van egy probléma, hogy ad nekem fejfájást, nem tudom be flash player az operában. Amikor megpróbálom próbálja telepíteni azt mondja: Kérem, zárja be a kieső menetrend munkám jelenik meg a sarokban a jel interzis.Pe króm dolgozni megyek, de nem ruleaza.Ce Playeru vakubeállítások hogy azok a munka nagyon szeretem, és nem Azt akarom, hogy neki fel? 7 Én reinstalled ablakokat és minden megy degeaba.mersi.

   Mielőtt elkezdené telepíteni flash player zárja be az összes böngésző (nem zárt a minimalizálni) Én azt tanácsolom, hogy szoros és Yahoo Messenger telepítése előtt Flash Player.

 24. neluclrs - mondta

  Azt javaslom, hogy a bemutató (ha lehetséges), ahogy a csomagtartó között Ubuntu és XP 7, vagyis azt mutatják, a bootloader, mint a három, és ez hogyan visszaállítani a 3 újratelepítése után is.

  Azt javaslom, hogy a bemutató (ha lehetséges) a módja annak, hogy csomagtartó között Ubuntu és XP 7 összes telepített különböző partíciókat ugyanazon HD (vagy SSD) bevezetésével stikuri USB, egyszer be Stik az Ubuntu, a csomagtartó ubuntu ha Stik csere 7 7 stb indítani, hogy nem, hogy a bootloader 3 csont.

  ismétlés
  Ha tudsz!

 25. Alex - mondta

  Nekem van egy probléma. Azt akarom, hogy újra a Windows 7 de amikor bemegy a bios windows boot manager jelenik meg, bár én csak egy operációs rendszer van telepítve. Mit kell tennem, hogy a BIOS-ban?

 26. Kötőtű - mondta

  köszönöm .. :) bravo segített lépést tartani a jó munka: d

 27. daniel - mondta

  Észrevettem, hogy van egy biztonsági mentés funkció
  lehet, hogy a bemutató a mentést, a program?
  várakozás a válaszra!

 28. Én üdvözölni 2windousuri 7 mint a videó és szeretném törölni 1 és nustiu melyik a legjobb, és hogyan lehet törölni, hogy segítsen nekem egy videót vagy egy részletes írásos bemutató

 29. Cosmin - mondta

  Helló,
  Lenne egy kérdésem: lehet telepíteni EasyBCD on Ubuntu Linux 12.04?
  Előre is köszönöm!

 30. Adrian Gudus - mondta

  Cosmin:
  Helló,
  Lenne egy kérdésem: lehet telepíteni EasyBCD on Ubuntu Linux 12.04?
  Előre is köszönöm!

  Nem, Hitman Pro egy Windows alkalmazás.

 31. Piticelul:
  ... Az ötlet az, hogy ha több, mint egy merevlemez nincs értelme csinálni dual boot ... dual boot, csizma vagy próba, N "boot lehet tenni a HDD, de ha több merevlemez jó nem létesítmények külön, azaz minden sorozat nehéz, hogy a master boot, ha a külső merevlemez ... Én vagyok a különböző operációs rendszerek dicsekedni, de ... nem lenne jó téma oktatóanyagok, szia!

  Nos, és mi windowsuri? A 32 bit? A 64 bit? Miért? Hogy lehet az, jobb, ha a calculaotr? Két rendszer az azonos típusú, azaz 32 kicsit? Vagy 64 bit két rendszer? Azt mondják, hogy amikor már 32 64 és bit két operációs rendszer egy számítógépen, zizce processzor, amely megtöri arcok! Ez az opció igaz vagy hamis! Ha igen, akkor miért? Ha nem, akkor miért?

 32. Van egy kérdésem, van egy netbook, amely a Windows rajta 7 64 kicsit, és azt akarom, hogy formában, de azt hittem, a kicsit, hogy windows 32 2 G kevesebb RAM és a CPU. És szeretném tudni, hogy lehet vagy kell alkotta 32 64 őket egyáltalán?

  Köszönet előre

 33. Adrian Gudus - mondta

  Alex:
  Van egy kérdésem, van egy netbook, amely a Windows rajta 7 64 kicsit, és azt akarom, hogy formában, de azt hittem, a kicsit, hogy a Windows már 32 2 G ram és a processzor slabut.Si Azt akarom tudni, hogy lehet, illetve kell kialakítani a 32 64 őket egyáltalán?

  Multumescanticipat

  Pc-urile/Laptopurile támogató 64 bites operációs rendszer automatikusan kezeli zökkenőmentesen és 32 bites rendszereken. Tehát a válasz akkor fel őket, és 32. Mielőtt Azt tanácsolom, hogy ellenőrizze, ha illesztőprogramok Windows 32 kicsit a laptop gyártó honlapján.

 34. Eric - mondta

  Megnyugtattam az oktatóanyagot, nagyon köszönöm, hogy ilyen alvásra volt szükségem, mert 2 Windows 7 operációs rendszert szeretnék használni (munkahelyi és személyes). A helyzet az, hogy amikor utoljára megpróbáltam telepíteni a második Windows 7-et (nyilvánvalóan egy másik partícióra), eltűnt az első Windows 7-e. Nyilván nem frissítettem, amikor az elején megkérdezte tőletek, ezért félek, hogy megpróbálom újra telepíteni a második operációs rendszert - nem akarom elveszíteni a jelenlegi operációs rendszert, és nem tudom, hol tévedtem utoljára.

  Köszönöm szépen.

 35. Eric - mondta

  "Ilyen szoftver" - valószínűleg túl álmos vagyok :))

 36. Hi nekem is megjelenik a Windows 2 7 alkalommal, de nem tudom, hogyan 2 windowsuri rongykorong maradni csak egy van?

 37. Ionut - mondta

  Hello a nevem Cristi és én Ionut.Am a kérdés, hogyan kell telepíteni android másik merevlemez Easy BCD?
  Légy gyors reagálás és azt szeretném tudni, hogyan próbáltam telepíteni a miie módon, és nem működött.
  Köszi előre !!

 38. Andrei Dan - mondta

  Hi, szeretnék, hogy a tutorial arról, hogyan tudjuk módosítani a Windows telepítő csomagot 7. Gen ablakok sötét edition 7 stb Előre is köszönöm!

 39. Florin Dan - mondta

  Szia. A kérdés, amit nem zavarja. Nekem van egy operációs rendszer 7 64 Win-bit telepítve a számítógépre, amely támogatja 64 kicsit. Én több futó programok szolgáltatás, amely nem működik 64 bites változat. A kérdés az, hogy tud-e telepíteni ezt a gépet egy másik partíció a lemezen (csak a szolgáltatással kapcsolatos programok) egy változata a 7 32 Win bit. Azt akarom, hogy hagyja el a 64 bites verzióját telepítette. A kérdés. Lehet telepíteni 32 bites verzió van telepítve hagyva 64 bites verzió? Ez megmutatja, hogy én beállítási menüjében vagy megtörni az operációs rendszer boot menüt, mert 64 bites verzió egy újabb verzió? Köszönöm.

 40. Liviu - mondta

  Úgyhogy 2 két különböző partíciókat, elsődleges és egy közös adatbázis.

  Azt kívánom, hogy amikor boot EZ fordul elő csak XP XP partíció (C :) és terjeszteni. Ha boot EZ történik csak W8.1 Xin8.1 (C: w8 CPC) és kiterjesztett adatokat.

  Hogy lehet ez?

Trackbacks

 1. […] Bármelyikük, és azzal a lehetőséggel, hogy induláskor válasszon közülük. A MultiROM pontosan olyan, mint a Windows rendszerindító-kezelője, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kiválasszuk, mikor indítsuk el a PC-t, melyik rendszert fogjuk továbbra is használni. Annak érdekében, hogy […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.