10 MB-nál nagyobb fájlok küldése a Yahoo Mail segítségével - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni Yahoo Mail, specifically'll elküldjük mellékletként / fájl / dokumentum, amely meghaladja 10MB a Yahoo Mail. Ki tudja, általában korlátozzák küldött fájl Yahoo Mail a maximális 10MB Free Yahoo Mail fiókok.
Mindössze annyit kell tennie, hogy mi be, hogy a számla a Yahoo, és valahol a bal oldalon van lehetőség alkalmazás, ott kell választani egy add-on, vagy plug-in Yahoo Mail, amely lehetővé teszi számunkra, hogy küldjön fájlokat akár 100MB. A címzett a címzetti fájlokat, akkor letölthető több mint 30 nap. Egy nagyon hasznos lehetőség, ha azt szeretné, hogy küldjön dokumentumokat vagy pps helyek (PowerPoint dokumentumok) magasabb, mint a Yahoo Mail Attachment (melléklet). Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz video tutorial!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Marius - mondta

  Util.Mersi.

 2. Liviu - mondta

  Jó. Adrian fejtse ki, hogyan küldhet és nyomtatási képernyőkön a Yahoo.

  • AdrianGudus - mondta

   LiviuKedves. Adrian fejtse ki, hogyan küldhet és nyomtatási képernyőkön a Yahoo.  

   Egyszerű, kattintson az Új gombra egy új e-mail létrehozásához ... írja be a címet a Tárgy, a Címzettbe: az elküldeni kívánt e-mail címre, majd kattintson a bal felső sarokban található Csatolás elemre (ez a klasszikus módszer fájlok küldésére 10 MB korlát)

 3. alex - mondta

  már tudta, hogy

 4. Ervin Szondi - mondta

  Yahoo ingyenes mail van egy határ 25 10 MB MB korlát nőtt az elmúlt évben

 5. Liviu - mondta

  Abból, amit én ismertem bővült korlátozni mellékletek 10 25 mb mb. Küldtem és nagyobb fájlok 10 mb klasszikus kötődés és küldtek gond nélkül.

 6. Liviu - mondta

  Míg egy tutorial arról FastStone Capture?
  Köszönöm.

 7. Flavius - mondta

  Már tudtam ezt a módszert

 8. SideBySide - mondta

  Adrian, tetszik a Windows témád, tudnál nekem linket adni, hogy hol szerezzem? Szintén a tapéta 🙂

 9. pc1990 - mondta

  Gmail nincs ilyen alkalmazás, csakúgy, mint a Yahoo mail?

  • Dumitrel - mondta

   pc1990: A Gmail nincs ilyen alkalmazás, csakúgy, mint a Yahoo mail?  

   Próbáld fastupload.ro. Mit kell feltétlenül beépítendő gmail?

 10. Costy - mondta

  Adrian Poty nekem mondani, hol lehet letölteni a téma, és állítsa be a csúszkákat tutorial használja őket?
  Köszönjük!

 11. Oana - mondta

  Köszönöm adrian nagyon hasznos bemutató

 12. Danut - mondta

  És azt akarom, hogy tudja, hol lehet a téma és a sor csúszkák, hogy már használt bemutató ???

 13. AdrianGudus - mondta

  Nem ragaszkodik semmi nem ad házi feladatot, és kurzorok általam használt, az ötlet a testreszabási az, hogy az asztali megjelenés másképp, mint mások, minden személyre asztali ismert plusz ők útmutatók itt helyben hogyan kell telepíteni témát a Windows 7. Használja a doboz jobb felső cautaredin írd oda: hogyan kell telepíteni témát a Windows vagy Windows testreszabása 7 7 nyomja meg az Enter, és megtalálja a bemutató

 14. AdrianGudus - mondta

  Van egy oktatóanyagod is a kurzorok telepítéséről, a jobb oldali keresőmezőbe beírva találod meg: Az egérkurzorok telepítése Windows XP, Vista és Windows 7 rendszerbe, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot. és a témák telepítésével kapcsolatos oktatóanyagban, valamint a kurzorokkal ellátott bemutatóban megmutattam, honnan veszik őket…

 15. S.Radu - mondta

  Lehet csinálni egy tutorial arról pixel orvos?

 16. Mihai - mondta

  Bravo nagyon érdekes bemutató segítségével Adriane és így tovább Tineo: D
  és soha nem idegesek, de nem téma néhány oktató :)

 17. Nelutu - mondta

  Bravo Cristi, szeretem introdicerea mit tett ez a post, és írásban, és kösz a tippet.
  Mert AdrianGudus első pillantásra azt mondanám, te nagyon arrogáns, de úgy tűnik, hogy a tisztességes tanácsolja másoknak, hogy biztosan használni tehetségét.
  Azok számára, akik így posztolnak: ezt már régen tudtam, stb ... Nem érzed magad olyan jól, mint amikor elárulod másoknak, amit tudsz.
  Csak így megszerezheti a tekintetben, mivel úgy gondolom, ezek a srácok megérdemlik.

  Tiszteletem az Ön munkáját.

 18. Nelutu - mondta

  Adrian Elnézést, de védi a tutorial Írta: admin Cristi, ezért gratuláltam neki, hogy így minden tekintetben és nyakkendő.

 19. Cristi - mondta

  hogy mikor videotutorialu a multi boot usb? köszönöm szép

 20. Remek, szükségem lehet erre a trükkre ... 😉 Ms nagyon!

 21. uzzy - mondta

  Hi csinálni egy bemutató, ha azt szeretné BearShare

 22. vlad - mondta

  köszönöm a tanácsot hasznos fuarte

 23. Ionut - mondta

  Köszönöm a bemutató, akkor bemutatott szuper hasznos!

 24. bebe - mondta

  Szuper!!! ez a bemutató sokat segített nekem;) ... ..., akkor is csinálhat egy oktatóanyagot a paypal- vagy alertpay-számla létrehozásáról, mindenki megértése érdekében, ahogy te is. és gratulálok .... Te vagy a legerősebb;): X: X: X: X: X

  • AdrianGudus - mondta

   bebe: Super! a bemutató sokat segített ;) ...... hallani u tehet bemutató, hogyan kell egy paypal vagy AlertPay számlára minden intelesus, mint te. és gratulálok .... srácok Rock: X: X: X: X: X  

   Megteremtése oktatóvideót paypal fiók már létezik. Meg fogja találni azt írja a keresőmezőbe jobbra fent: hogyan lehet egy paypal számla, adja meg, és íme

 25. smen - mondta

  Ha megnézi, hogy mikor csatolhatja a yahoo leveleket, rájön, hogy 25 MB lehet az ingyenes fiókokon, és ha 100-nál többet szeretne elküldeni, azaz valahol 1-2 GB-ig használhat ingyenes feltöltési oldalakat…: P
  Enjoy!

 26. NICOLAE - mondta

  Nagyon jó, és tiszteletemet TUTORIAL.TOT munka, sajnos lehet hallgatni csak a felét.

  • NICOLAENagyon jó, és tiszteletemet TUTORIAL.TOT munka, sajnos lehet hallgatni csak a felét.  

   A probléma az, hogy nem lehet nézni a számítógépen bemutató a végéig. Lehet hogy a takarítást, ürítse ki a böngésző előzmények, speciális eszközök (CCleaner), ha nem érti. Ez könnyen dobja hibáztatni altu de mielőtt meg kell nézni, ha valahogy.
   Minden tisztelet és hála a csapat a videotutorial.ro

   • György - mondta

    Unu: A probléma az, hogy nem lehet nézni a számítógépen bemutató a végéig. Lehet hogy a takarítást, ürítse ki a böngésző előzmények, speciális eszközök (CCleaner), ha nem érti. Ez könnyen dobja hibáztatni altu de mielőtt meg kell nézni, ha valahogy.
    Minden tisztelet és hála a csapat a videotutorial.ro

    Nem hiszem, hogy meg kellett, hogy így legyen sav. Gondolom néhány problémát ezen a hatalmas területen van egy kezdő és biztos vagyok benne, hogy nem érezték elég kényelmes helyzetben olyan brutális választ.

 27. Viorel - mondta

  nagyon jó tutorial, köszönhetően

 28. Laurian - mondta

  Adrian, okos vagy, de ... a probléma az, hogy meguntad a férfit, vagyis 7-szer megismételsz egy dolgot, csak nem szeretnéd, ha mindenki bezárná az oktatóanyagot, és azt mondaná, hogy unalmas, vagyis nem teszel pontot, de általában mindent Rendben van, nincs sértés

 29. Silviu - mondta

  Tudja valaki, ha ez lehetséges, hogy ezt a módszert használja az áthelyezési és brauserul régi Yahoo Mail?
  Nem találtam sehol az "Applications" parancsot - hozzá lehet adni a klasszikus mail verzióhoz ???

 30. Zavaidoc - mondta

  Jó ötlet! A klasszikus módszerrel küzdöttem, és legtöbbször a barátaim szenvedtek, mert nem küldtem nekik a képeket ... Gratulálok és köszönöm.
  PS Érdekli Nikon d90 oktatóanyagok általam készített? Májusban elkezdek dolgozni rajtuk.

  • Zavaidoc:
   Szuper ötlet! Küzdöttem a klasszikus módszerrel, és gyakran szenvedtek barátok, hogy nem küldött képeket ... Gratulálok és multumesc.PS érdeklik a Nikon d90 útmutatók általam készített? Májusában elkezdek dolgozni rajtuk.

   Készíts egy demo (5 perc a szobában), tedd a YouTube-on, és küldje el nekünk a linket az oldalon KapcsolatTegyen egy címkét #zavaidoc hogy tudja, hol van, vagy adja meg a szöveg.

 31. Ionescu - mondta

  Köszönöm, hogy ez a bemutató azért hasznos, mert gyakran akartam küldeni néhány barátommal, és úgy éreztem, tehetetlen, mert Yahoo.Vot maximális határértéket.

 32. Vasile - mondta

  Kérjük ajutati-ma.In postaláda postaláda a telefon már nem öregszenek küldött e-maileket, és mikor tudok belépni primite.Pe oldalon toate.Care mobil beállításokat kell tenni? Én acasa.Ce PC? Várakozás a válaszra, és e-mailben.

 33. Hello! Hogyan lehet fájlokat küldeni, mint én 25 400 kép körül 100 mb és megy küldeni e-mailben?

  • AdrianGudus - mondta

   Roberto @@:
   Salut! Hogyan küldjön több mint 25 fájlok fájlok am400 körül 100 mb nem fog küldeni az e-mail?

   Írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: WeTransfer, belépsz, és megtalálja egy érdekes bemutató

 34. György - mondta

  Úgy gondolom, hogy amíg 25 MB fájlokat, és nem egészen 10. De a legnagyobb 25 MB, hogyan kell küldeni?

 35. György - mondta

  Ami nagyobb 25 MB fájl rohantam, találtam mindannyian egy videotutorial, elnézést a rohanás. Ami az átviteli sebesség a fájl 270 MB, 25 perc túl hosszúnak tűnik. Nem gondolod?

 36. Ioana Mihailescu - mondta

  E-mail címem nem alkalmazható
  Mit tudok küldeni fc tulajdonítanak nagyobb 25MB korlátozza, hogyan yahoo?
  köszönöm
  Küldés e-mailben kérjük, válaszoljon
  Azt ne tegye, de ez mooor.
  Mul; tumiri
  Ioana

 37. ANA Racoviţă - mondta

  Nyilvánvaló, ha már nagyon hasznos !!!

 38. György - mondta

  Fogalmam sincs, mit tettem, de nem tudom letölteni olyan .Using IE csatolni, csatolja yahoo.cand rákattintok a show 3 lehetőségek: nyílt, kivéve, mentse as.pe semmilyen adat nem történik meg tettem nimic.sigur buta és nem tudja letölteni nimic.ce megoldás lenne? kösz

 39. marian - mondta

  Nekem is van 25 MB daaaa ... nincs több alkalmazás nyitva, és nem tudom kibővíteni 100-ig ...

 40. Sebastian-Renus - mondta

  Hé srácok,
  Nekem van egy probléma!
  Még mindig nem frissíti a postaládájába és alkalmazások részben jelenik meg? Mi a teendő? Köszönöm szépen.

 41. Caesar - mondta

  Salut!
  Mások kérdezték, én is megkérdezem: ha nincs lehetőségünk "alkalmazásokra", a verzió régebbi (?), Hogyan lehet megoldani a nagyobb fájlok küldésének problémáját?
  Köszönjük!

  • Adrian Gudus - mondta

   Feltölteni a fájlt a Dropbox vagy más Cloud szolgáltatás, és küldje el a linket a fájlt Dropbox mászott. Mi már kb Dropbox bemutató, megtalálni a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban.

 42. Papagáj - mondta

  Szia, bárki segíthet nekem? Körülbelül 20 éve vagyok a Yahoo számítógépen. Nincs telefonom. És amikor használni akarom a számlám, mindig kérem a telefonszámomat. Bezárom, újból megnyitom, ugyanaz a kérdés, háromszor megismételjük. Végül bemegyek. Milyen módszer van ennek kihagyására?

 43. Marcel Belean - mondta

  Helló. Nincsenek alkalmazásaim a Yahoo Mail -ben, nem tudok 25 MB -nál nagyobb levelet küldeni, nem találom az alkalmazást (nagy fájlok csatolása), nem ismerem jól a számítógépet, hogyan kell megoldani a probléma. Kösz

Trackbacks

 1. […] Ezt a bejegyzést a Twitteren említette a VIDEOTUTORIAL.RO, Ady. Ady elmondta: Hogyan lehet 10 MB-nál nagyobb fájlokat küldeni a Yahoo Mail-en keresztül? http://bit.ly/gCDltn #videotutorial # yahoo […]

Speak Your Mind

*