Hogy van a PPPoE kapcsolat típusát a RDS Windows Vista indítás - HD videó bemutató

A bemutató ma fogjuk bemutatni, hogyan lehet teszünk Indítás kapcsolat típusa PPPoE (Point to Point Protocol over Ethernet, ami azt jelenti, pont-pont kapcsolat, kliens-szerver Ethernet csatlakozáson keresztül létezik. Pontosabban, PPPoE egy protokoll, amely lehetővé teszi, hogy szimulálja a kapcsolat típusát Dial - Up Ethernet csatlakozáson keresztül) RDS vagy más szolgáltatók használják ezt a típusú kapcsolat

Először meg kell tiltani UAC (User acounts Control). A megbénít UAC megy, és hogy kattintson a "Start" majd a "Control Panel" ("Control Panel") érkezett ide hogy kattintson a "Felhasználói fiókok és a család biztonsága" ("Felhasználói fiókok és a család biztonsága"), akkor
"Felhasználói fiókok" ("Accounts"), majd "engedélyezése vagy tiltása User Account Control". Amint itt törölje "Use User Account Control (UAC), hogy segítsen megvédeni a számítógépet" ("User User Account Control (UAC), hogy segítsen megvédeni a számítógépet"), majd adja kattintson az "OK", akkor megjelenik egy ablak, azt mondja, hogy újra kell indítani az operációs rendszer változtatások életbe léptetéséhez, hogy kattintson a "Újraindítás most" ("Újraindítás most")
Most miután visszatért a rendszer újraindítását követően, hogy a kapcsolat, mert ez megint a "Start" majd a "Control Panel" ("Control Panel"), majd kattintson a "Hálózat és internet" ("Hálózati és Internet"), majd a " Hálózati és megosztási központ "(" Hálózati és megosztási központ ") ablakban adja meg a bal gombbal a" Configuration vagy a hálózati kapcsolat "(" beállítása a Kapcsolat vagy hálózat "), megnyílik egy ablak, kattintson ide, hogy az első lehetőség" Internet kapcsolat "(" internet "), majd kattintson a" Next "(" Next ") adnak kattintson a" Szélessávú (PPPoE) "(" Szélessávú (PPPoE) ") fejezte be a szerződés-sorozat User Name pl GL12345678 írja be a jelszót jelszavát a szerződés pl 12345678, jelölje "Jelszó megjegyzése" ("Save Password"), és hogy kattintson a "Connect" ("Connect"), várni, hogy a Windows beállításait.

Ismét a "Start" majd a "Control Panel", majd a "Hálózat és internet", majd a "Hálózati és megosztási központ", de ezúttal így a bal gombbal a "Hálózati kapcsolat management" ("Hálózati kapcsolatok kezelése"). A ablak csak nyitott adjon bal kattintson a "WAN Miniport (PPPoE)", majd jobb klikk a kapcsolatot, és dönt, mindent a helyi menü "Tulajdonságok" ("Properties"), a megnyíló ablakban a megfelelő lapon "Options" (" Options "), amely törli a" Név és jelszó kérése "(" lekérdezés és jelszó "), és ellenőrizni fogjuk" Integráció a Windows bejelentkezési tartomány "(" A Windows bejelentkezési tartomány "), és kattintson az" OK ". Ismét jelöljük kattintva Bal WAN Miniport (PPPoE), majd jobb klikk és "kapcsolat" ("Desconectare").

Most így az ablak "Hálózati kapcsolat", valamint, hogy világítsanak megy kattintson kétszer a "Sajátgép", majd fel a bal sáv lehetőséget ad kattintson a "szervezet" vagy "szervez" ("szervezet"), majd a "Mappa és keresés beállításai "(" Mappa és keresés beállításai "), a megnyíló ablakban lépjen a lap" vizualizáció "(" View "), és jelölje be a" Show hiden fájlok és mappák "(" Rejtett fájlok és mappák "), hogy kattintson az" Apply " ("Apply"), majd az "OK." Mi tette ezeket a lépéseket, hogy a rejtett mappák és fájlok, mert az operációs rendszer elrejti bizonyos rendszer fájlokat és mappákat, hogy megvédjen minket a veszteség annak véletlen törlés a felhasználó kevésbé tapasztalt.

Most adja meg dupla kattintással a következő mappákat: C \ Users (Felhasználók) \ folderu a név, amit adtak a számítógép szerelése \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start Menu (Start menü) \ Programs (Programok) \ Startup (Start)
itt van, hogy az ikon a "Hálózati kapcsolat", valamint a "take" a drag and drop (tartó bal gombbal, és húzza mauseul a "Startup" (Start)), akkor nyissa meg a mappát Adik "Startup" ( "Start") végzett kattintson duplán erre az ikonra, hogy csatlakozzon a következő újraindítás, és íme, már a kapcsolatot az RDS a Windows Vista indítása!
Boby kollégánk tett egy tutorial, hogyan kell létrehozni indítási netul RDS Windows XP nézni a bemutató, kattintson ide:

Hogyan töltelék indítási netul RDS

Mint látható a Windows XP, ha a dolgok egyszerűbbek itt a változásról szól treaba.Tocmai így ha a fenti szöveg nem lesz hasznos meghívja Önt nézni a bemutató alatt!

Adrian Burlugeanu

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. pop Ionel - mondta

  gratulálok ezer bemutató lehet mondani, hogy hasznos volt, én nem tudom, hogyan kell aktiválni a rejtett mappák most rájöttem, folyton kíváncsi .o bravo egy router segítségével nettó nem alkalmazzák ezeket a beállításokat, és nekem, azt kell mondanom, hogy én magam azonos a windows Vista készült ez a bemutató, de én egy portugál változatban hogyan lehetne a beállítási ász év angol vagy román?
  Úgy értem, hogy teljesen megváltoztatta az évben az angol vagy román.

 2. pop Ionel - mondta

  gratulálok az általuk végzett munka, a jó szerencse is év

 3. Cipri - mondta

  Helló követni fogja sokáig csinálni szuper kemény tanultam a sok kérdés, hogy lesz is, és én mine.Am mau érdekel szélessávú de jobb, ha nem az, amit 4500km távol romania jó dolog, amit tehetek róla a induláskor, mint habarnam.Inrest szeretem, amit erős ugye jó szerencsét.

 4. haosss - mondta

  ady Megértem, hogy le van tiltva minden protectziile ... inst ptr hasznos, ha azt szeretné, hogy újra ... meg tudja mondani nekünk, és az új (főleg min érdekel, de azt hiszem, sok interesatzi.), hogyan kell csinálni ... vagy ha u egy tutorial kilátás .... vagy ják win7 Mit kell tenni kis trükköket, amelyek megkönnyítik a használatát ... m hosszú ptr bemutató minden k ... bft is hívja fol ...

 5. Adrian - mondta

  @Cipri: Csináltam ezt a beállítást, és azt mutatta, te is, mint azok számára, akik a kapcsolat típusát PPPoE, amikor elindítja a számítógépet, meg kell adni csatlakoztassa a kapcsolatot, hogy a net, és nekem ez bosszantó, hogy minden újraindul, vagy ha nyitott PC még mindig ad kattintson duplán az ikonra a kapcsolat a számítógép az internethez, és ezért tettünk ezeket a beállításokat csatlakoztatáshoz automatikusan bekapcsolja a számítógépet, anélkül, hogy magam nekem valamit csatlakozni, ahogy azelőtt!

 6. dumitru32 - mondta

  Jó tutorial, amikor te és van internet, így valahogy tudom, hogyan kell csinálni. Egészség és jó !!!

 7. Adrian - mondta
 8. Adrian - mondta

  @pop Ionel: Itt találtam pontosan mit kell tennie: Meg kell telepíteni egy csomagot, hogy innen: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=F0BE8280-505F-415D-AF32-D0BBEF870A2A&displaylang=en (Csak Windows licenc csinálsz itt, szeretem, hogy segítsen, hogy pontosan kéne adni a Windows Genuine Advantage Validation) Ezután letölthető itt: http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/lp-ro-ro_ddc445b6b6251b497e547b37813285f97f5c938e.exe és telepíteni (Ezzel lesz román)

 9. Cipri - mondta

  @Adrian: Ok megértem, és van kilátás, de nem tettem semmilyen kapcsolódó az induló, és nem lehet az ikonra kattint, minden kezdődik automat.Toate veszi oktatóprogramok 10 + szerencse.

 10. AlexSmenaru - mondta

  Rosszabb bemutató az oldalon, hogy használhatatlan

 11. Továbbá olyan Adrian - mondta

  Bár a nevem Adrian és én, ez óriási különbség köztünk;)) Olyan anti-Vista.
  A bemutató használhatatlan.
  Nem szabad bűnrészesek UAC nush rejtett mappák.
  Sokkal egyszerűbb, és ez igaz az XP.
  Egyszerűen jelölje meg a kapcsolat beállításait az Internet Options automatikusan bekapcsolódjon, ha a kapcsolat nem egy jelen.
  Minden XP. Nem volt semmi más a Vista.
  Mit kezdesz fogni sem vista tapasztalat jobb ....

 12. Adrian - mondta

  @Továbbá olyan Adrian: Köszönöm a tanácsot, de nem vagyok Vista Anti minden joga nem tetszik !!! Hogyan lehet bármilyen nyakkendő nem tetszik Ubuntu vagy Mac, azt mondanám, még tanulmányozták a problémát, és vez, hogy a dolgok nem olyan XP! Tudod, hogy miért? Éppen azért, mert ennek az UAC UAC megakadályozza gyakorlati végrehajtását minden aktív alkalmazások és vele nem rendelkezik rendszergazdai jogosultságokkal! És egy alkalmazás, hogy AutoExec alatt Vista vagy Windows 7 szüksége van egy Rendszergazda fiók vagy tiltsa UAC! Kezdetben azt gondoltam, ez olyan egyszerű, mint az XP és a kipróbált és automatikus telefonos, és minden nem megy anélkül, hogy, hogy a bemutató !!! Nem hiszem, hogy k Vista nem tudom, ha azt kell járni rajta, vagy a beállításokat, a dolgok ugyanazok, mint XP csak ők vannak elrendezve eltérően, és söpört mélyebb !! Nem kell iskolába vagy egyetemre, hogy tudja, hogyan kell járni a Vista! Ez elég ahhoz, hogy több éves XP !! Mit szólsz, hogy tárcsázza az Internet Auto opció csak akkor igaz, ha elkezd IE böngésző, vagy nyitott, de nem használja az IE, és azt akarjuk, hogy a nettó és nem kellene nyitni a IE neki alkotnak kapcsolatot !!! Egyszerűen érzik a kapcsolatot kezdeni anélkül, hogy indítson el minden böngésző !! Antivirus kezdődik alkalmazása előtt, és ha nem, akkor nem találja a net, hogy a frissítési szerver és ez késleltetheti vagy meg kell csinálni kézzel az Addicted kezd túl tazriu és mikor nem nem frissíti a net! Plusz vannak más alkalmazások indul induló, mint a szerverek, vagy bármi mást, és akiknek szükségük van közvetlen kapcsolata, mint a szerveren (a szerverek indításkor megy !!)

  Összefoglalva is tanulmányozza a probléma ... én előterjesztett, egy teljesen más dolog ... amit mondasz történik, de meg kell nyitni browseru aktiválni a kapcsolatot ... és én nem szeretném, ha azt akarom, hogy hagyja, mielőtt bármilyen alkalmazást, hogy háló előtt indítsa el az alkalmazást, hogy a betöltési idő és a böngésző válasz gyorsabb, és nem várja, hogy a kapcsolat, majd a terhelés és a böngésző !!

 13. pop Ionel - mondta

  Adrian mersy tanácsot most már beállítani a romana.munca évben értékelik a valódi értékét, és gyere vissza hamarosan oktatóanyagok Vista.

 14. haosss - mondta

  PTR akik azt mondják, hogy használhatatlan bemutató:
  fürdőszoba vbtzi nem olyan, mint haszontalan szar ...? .... Kipróbáltam 10-15variante d d vista és én történt, vagy nem tudta, dc 2,3 nem csatlakozik az internetre, és a beállítás volt, mint iconitza internetes startup, vagy nem a poszt ... Én valóban ptr megváltozott, így most találtam ...! remultumesc és p ez, ahogy Ady!
  Kérhetek Patz Patz és mások ... ha TZI tzie történt, nem jelenti azt, hogy történt, hogy valaki ....
  Asha legközelebb GANDITZIVA ELŐTT VB. ; P

 15. haosss - mondta

  Ionel Pop:
  minden tiszteletem szeretném, ha nem ért egyet ... EZEK Muca nem értékelik ASHA HOGYAN ....
  elég "élősködők" lány kihívás!: (.... A mia azt mutatják, hogy Asha van ... :)

 16. tataee - mondta

  és ha nem, mit tennél Lati videotutorial kérni apámat, hogy hogyan.

 17. haosss - mondta

  tataee jobb!

 18. zalmoxiss - mondta

  Ez a világ, amelyben élünk, vannak jó és rossz ... a probléma a következő: az első bemutató ingyenes, és értékelték a munkáját, akik erre, és ez ingyenes, és a kevésbé tapasztalt is mint egy áldás, hogy tartózkodjanak a felesleges megjegyzéseket és hagyja ránk asszimilálni, akik értékelik, olvasás szabadon.

 19. tataee - mondta

  Mindannyian kezdeni az alján. pl nam tanultam mindent, tudom, videotutorial.

 20. Alexx - mondta

  Ez jó azoknak, akik nem tudnak valamit, de mi szeretnénk látni valamit újabb és hasznos, nem hiszem, k alkotó egy rég elveszett kapcsolat bármi (dupla kattintással 1 sec)

 21. Alex09 - mondta

  jó jó bemutató, de ez nekem, vagy ha ideges :), és azt szeretném megkérdezni, hogy neki valami, és 7 windows jobb, mint a Windows Vista?: D aa dolgot kérjük, ne a tutorial, hogyan kell aktiválni a Windows 7 k vezet engem a gondolat tettem őt, és neki, és én vauzut k dak nem aktiválja után 30 nap megy: D

 22. Továbbá olyan Adrian - mondta


  UAC

  Vista OS elsődlegesen biztonságot. Kezdőknek ez rendben van. De azoknak, akik jönnek az XP egy kicsit frusztráló, nem értem. Nem semmi bosszantott soha semmit, amit a Microsoft.
  Egyetértek azzal, hogy nem kell a teljes admin jogokkal ... de te többet ér védett! Én találkoztunk egy UAC esetben, amikor megállt, hogy nem telepíti egy rosszindulatú fájl ....
  akkor kap admin jogokat adott elhaladó több doboz azoknak UAC: D.
  Sőt még XP és a Microsoft azt javasolja, hogy mindig a 2 számlákat. Egy általánosan szokásos / szabványos ... és egyéb admin mi csak telepítésekor és változtatásakor valamit, különben mi védettebb egy normál felhasználói (írás nélkül túl sok jog) használata nélkül is egy vírus. Még a vírusok és más rosszindulatú kódok ... szüksége írható admin tenni valamit a rendszeren keresztül.
  nézd kapcsolat itt így a diplomás profil megmagyarázni ezt ... ..
  Hogy a világ nem igazán tesz, hogy az XP, a Microsoft hozta ezt a dolgot automat.Acest Vista UAC egy jó dolog PC. Sőt, a Microsoft kapott sok kritikát erre valamilyen fajta, mint te, akik támogatják ezt a UAC, és nem látni a haszon ... épp ellenkezőleg .BA látni, mint valami, ami ül túl sok mindent. De hidd el néhány buta május, ez egyfajta fal szalma. Minden van szüksége antivírus, de ha óvatos, és pontosan tudja, mit nem kell víruskereső.
  Azonban 7 a Windows, a Microsoft tett egy UAC testreszabói mondani neki ... .pot tegye UAC, hogy milyen szinten akarsz, anélkül, hogy tiltsa le azt. A Windows 7 valójában történik többnyire visszacsatolások / felhasználó kéri, akkor első Windows, ami azt jelentette, mint a Microsoft azt akarja, a külvilág, hogy legyen.

  A video

  Nos ... egyébként ... .ai én csodálattal beszélt annyira ez a klip ... és megmutatta elég. De a végén a véleménye a Vista egyszerűen szubjektív. Hidd el, hogy egy nap majd látszik xp olcsó junk mentén a vista vagy 7 most ... .Ha még mindig nem találják.

  RDS Auto-dial

  És NEM !!!! A dolog az automatikus telefonos érvénytelen indításakor IE böngésző, különösen :)), hogy nem támogat.
  Ha a bejelentkezési .... automatikusan megjelenik fűrészelés ezt az auto-dial ... amely csak tette a kapcsolatot anélkül, hogy Önnek bármilyen click tárcsáz .... nélküled meg nem tudja, hogy milyen böngészőt .... és akkor is, ha nincs semmi beállítása automatikusan ... Ha bármilyen app ... ex. Yahoo! Messenger, hogy van beállítva, hogy automatikusan kapcsolódjon a felhasználói név és jelszó ..... mint az én esetemben .... amikor elindul bejelentkezés után (pl. az indításkor), ha nincs hálózati kapcsolat / háló "mondani", hogy ez a Windows csatlakozni a net ;) ... végül is az egész dolog nem automatikus tárcsázás kézzel és te kapcsolatba várni, hogy néhány kattintással. És a víruskereső nem feltétlenül indul először. Lehet, hogy az Ön esetében ez adja az érzés tölt Windows indítási programok .... amúgy ne töltse fel őket, pontosan abban a sorrendben, mint mindig :) És ha nem, milyen kapcsolat? Nem lehet várni?: P
  Az én esetemben ... .További mit lehet várni faca.:D hacsak connect. automatikusan.

  Végül is ezt videókat, csinálsz valami jó, akkor is, ha mások jobban tudta, nem fogyaszt olyan, hogy a videókat látni toanta világot. bocsánat mindenkinek =))

 23. Adrian - mondta

  @Alexx: Ha tudod, hogyan kell csinálni felejtsük el, hogy mások nem tudják, és mint ilyen, nem a nyakkendő foglalkozott ezzel a bemutató, akkor láttad, ha tudta, hogyan kell csinálni? Nem tehetünk csak az emelt szintű útmutató, vagy csak a kezdőknek, mert ezen az oldalon meglátogatott több ezer ember, a kezdők, avansatii, környezet és így tovább! Ennek csúcsa a jövőben, ha nem érdemes nézni nem testvére, és ez, hogy egyszerű !!!

 24. Adrian - mondta

  @Továbbá olyan Adrian: Minden, amit mondott a fenti megjegyzést mondtam már bemutató talán nem érti, vagy nem figyel, mindent tartom magam elég jó, és azt kell, hogy maradjak WinXP ajánl nekem fal szalma ", mert tudom, hogy mit csinálok, és mit rákattintok, én lehetővé tette, hogy én mondjuk, nem? Azt nem mondtam, hogy az UAC nem jó, de nekem nem jó, én nem szeretem, és pont!

 25. Adrian - mondta

  @Alex09: A Windows 7 semmi még egy RC és aktiválja a július, mert a PC újraindítása 2 2 az órát, csak hogy emlékeztessem önöket, hogy a Windows nem a végső, hanem a "minta", és mint ilyen, ez lesz vásárolni, hogy ha nem hakerii nem távolítja el a csomagot ellenük nullázódik a 2 2 az óra!

 26. Továbbá olyan Adrian - mondta

  a Alex09

  A Windows 7 kell, hogy a Windows Live / MSN / Hotmail ... ..

  menj, és töltse le a hivatalos honlapon, nem özön ... de ez a dolga.

  Link oldal

  Részletek választani 32 bites változat, hogy mindenki tudja használni.
  És kérem, hogy nevet a jelszavát ... ..és kéne csinálni a számla, ha nem sokáig f ... ez egyszerűen nem ...

  Amint belépsz, akkor ad neki egy sorozat kulcs, amelynek segítségével a nyomkövetést 3 max. Ezzel a sorozat kulcs aktiválhatja a Windows 7. És ez olyan, mint amíg a következő évben a június. Nem emlékszem pontosan, és tájékozódjon a fórumon. Serial Key helyszínen akár meg is tesz a win7 telepítés, vagy később a Számítógép tulajdonságai keresés aktiválás ....

  Nos ez a módja a Microsoft, ha tudsz, és egyébként de ha szükség van sorozat kulcs, hátha tud kezelni máshol találni, így nem számít, hogy ez még csak a tesztelési fázisban, nem végleges, hogy azt mondják, hogy van elintéztem kalózkodás nem tudom, mi ... nem ... ez alkalommal tettem, amit megnevezni a kalózkodás.

  2 és kapsz többségének nézeteit:

  - A Windows 7 az, amit a Microsoft volt, hogy indítson 2007 helyett Vista.
  Tehát úgy gondoljuk, hogy a Vista egyfajta kudarc mentén 7 (mellesleg nem olvas Hét Hét ... ..cum kürt csokoládé mondhatunk Seven Days és ablakok ... .sa nem ugyanezt XP ... ahelyett .icspe a ECSPE).

  - A Windows 7 egy változata a Windows Vista (egyfajta Service Pack 10 úgymond: D, mert nem hozza látható, annyi változtatást hozott Vista képest XP) jelentősen javult, elsősorban a teljesítmény és az úton használja könnyebb, jobb és több, de ezek az erősségek a fent említett.

  Egyetértek a 2 van, hogy ez igaz. Vista és megvan a saját, jó és rossz, de ha ez nem volt vista nem 7. 7 a folytatást Vista, XP, mint folytatása volt 2000.
  Őszintén szólva a Windows 7 a teljesítmény, ez félelmetes.
  A 4 P2,40 a 2gb Ghz RAM és egy GeForce 7600gs repül !!! XP mászik, xp, hogy tiszta telepítést jól megy, de miután néhány hét elkezdjük feltérképezni azokat frissítéseket, míg a Windows 7 mindent a levegőben könnyen. Megy sokkal jobb, mint az XP minden területén ... Miley Cyrus semmit. Ezek a srácok a Microsoft már az optimális teljesítményt tovább ... .A legtöbb belőle elfoglalta ebben a kiadásban.
  A Windows 7 a "fajta Vista és XP teljesítményét" .... Úgy értem, ez egy XP meg a Vista. Ez a lépés, legalább olyan jól, mint XP számítógépre kínál forrásokat, de aki tudja, hogyan kell használni őket optimálisan.
  Tökéletes Windows. De ez még nem teljes.
  Még ha kíváncsi és szeretné kockáztatni időt és mérje meg a PC ér. Ha akarsz valamit, hogy maradjon minden .... még nem áll készen.
  Október 22 nyilvános lesz kapható az üzletekben, stb
  Ja, és most az én személyes véleményem ...... őszintén ezt érdemes 7 windows ad pénzt ... ..cand jelenik ... .sincer még nekik éri meg a pénzt ... nos ... .editia Ultimate Home Premium ... .a nehezebb vásárolt drágább, majdnem dupla árat.
  Azt hiszem, ez csak a történelem, hogy a Microsoft Windows dicsérte túl sok a bevezetés előtt, és nagyon-nagyon teljesen várható a végső szakaszban.

 27. babér - mondta

  Időnként én is hozzáférhetnek a Vista (vásárolt) Nettó hogy valaki az RDS, és azt mondhatom, hogy ez a torz kapcsolat az internet idegesítenek! Teribil.Îi mondta, hogy tegyünk valamit, hogy automatikusan kapcsolódjon, és azt mondja, hogy nem tudja, hogyan, és egyébként is nem zavar engem, bár én felajánlotta, hogy megoldást találjanak, hogy megjelent undeva.Iata köszönöm Adrian.Aceste 's egyfajta "kis" kudarcok okozta vista "siker" most dübörgő és a Microsoft, hogy figyelembe kell venni A téma a "buta" mert megjelölni érme, és végül a szakember számára a biztonság mindig stioricum megvédeni, még egy macska is olyan rossz.

 28. Adrian - mondta

  @babér: KÖSZÖNJÜK GYÖNYÖRŰ LAUR, jó eredmény ÖN TELJES egyetértek veled, HA pénzünk nincs rajta, és kap ez özön, de miután az összes általunk használt, NE E nekünk?

 29. madalin - mondta

  MS sok ez a bemutató azt kellett tennie, automatikus kapcsolat a neten ClickNet, és megfordultam a híd kapcsán ppp kapcsolat nyilvános IP. MS ismét tiszteletemet Ady

 30. Adrian - mondta

  @madalin: Nagyon szépen köszönöm, és örülök, hogy ez a bemutató, hasznos volt !! Elvárják!

 31. dyalex - mondta

  ms adrian nekem, hogy tényleg segített újra árok kezdő, PT. fejlettebb is nekik szabad kezet, hogy nem a csak nézni a bemutató, és kérni őket, és minden a comment. azokat. salutaii és tisztelet. a webhelyen.

 32. Sorin - mondta

  Szuper téma, szuper demonstráció. Adrian azt hiszem, elvezetését, hogy adjon magyarázatot azoknak, akik vagy, vagy élénk. Azt hiszem, amit tennie, hogy azok számára, akik most kezdik el a számítógép-használat. Kézművesek elérhetjük a különböző weboldalak, amelyek egy csomó oktató. Ez könnyű. Nem tudom, mit akarnak megmutatni a steril vitákat generálnak. Azt akarják bizonyítani, hogy ők valószínűleg szakemberek. Ha azt szeretné, hogy segítsen nekünk, hogy dolgozzon ki konstruktív javaslatokkal, amelyek segítségével az emberek, akiknek szükségük van rá. Köszönöm, amit csinálsz. Több oktató.

 33. Adrian - mondta

  @Sorin: Köszönöm a kedves szavakat, és tudjuk, hogy ez nem fog itt megállni csak azért, mert 2-3 emberek!

 34. Valentyn - mondta

  Azt hiszem, láttam a legtöbb videotutorialelor Ön által készített, és kezembe került a következtetést "néhány még érdekel minket az újoncok és a kezdők neaaparat nem" csinál egy nagyon jó munkát ... uraz sikere továbbra is ... köszönöm ezt a videotutorial.

 35. Nagyon köszönöm én végre ... miután én küzdöttem hab nyilvántartások tettem :)

 36. Ionut Dragu - mondta

  Az ablakok csak 7

 37. Adrian - mondta

  @Ionut Dragu: Ja az ablakok 7 eljárás ugyanaz !!!

 38. Virgil Cocoru - mondta

  Míg egy oktatóvideót a Sothink DHTML Menu 7,8 vagy 9?
  Ez nagyon érdekes lenne a szép legördülő menük rendelkeznek.

 39. Dorin - mondta

  Hi Követtem az utasításokat, de én csak dolgoztam 2 nap még ha bekötés intarziere.Acum ikonra kattintva jelenik meg nálam szélessávú disconected minden pornire.Daca bármilyen javaslata jó lenne.

 40. cristake007 - mondta

  jobb megoldás, mint amit az indítási, mint a csoport Szabályzat (gpedit.msc)

 41. KÖTELEZŐ - mondta

  Az a tény, hogy követte a lépéseket, totorialului arc és nagyon jól működött. De kell, hogy az IP-te, ő már korábban nyilvánosságra, ezért, miután a videó bemutató fenti semmit nem változtatott IP magán - mint gondoltad - nyilvános IP . Ő volt és az is maradt, és további nyilvános.
  RCS & RDS nem ad senkinek, különösen az egyéni, privát IP. Még a jogi személyek, a privát IP nem a probléma, mint a kereslet. Ha van egy IP vagy dinamikus vagy statikus, mégis saját, nem lehetett látni az interneten, és hidd el, nem lenne sok haszna.

  madalinMS sok ez a bemutató azt kellett tennie, automatikus kapcsolat a neten ClickNet, és megfordultam a híd kapcsán ppp kapcsolat nyilvános IP. MS ismét tiszteletemet Ady

 42. Hogyan lehet csatlakozni az internethez, mert az ablakok 7 nem engedi telepíteni az én meghajtó Mersi

 43. Adrian - mondta

  popHogyan lehet csatlakozni az internethez, mert az ablakok 7 nem engedi telepíteni a meghajtót meuMERSI

  Ha nem ismeri a hálózati kártya, akkor nincs semmi köze, mint menni a szomszéd, hogy kérjen engedélyt, hogy keresse meg a vezető, vagy tegye vissza, amit kellett (XP vagy Vista) Find Driver board hálózat Windows 7, tedd egy botot vagy cD-t vagy egy másik partícióra, telepítse újra a Windows 7 és ennyi ... valahogy más nem tudja megtenni ... intézkedések ezt kell tennie, mielőtt ... tudnia kell, hogy mielőtt újratelepíti a másik operációs rendszer, mint amit korábban, azt kell először arról, hogy a vezetők találtak, és hogy majd át a telepítési ai.Abia!

 44. hello, van egy félreértés - én 2007 hálót czone most RDS, és általában vista; de amikor próbálok létrehozni PPPoE felhasználónév szerződést, hogy nem csatlakozik

  Meg kell valahogy más felhasználónevét?

  köszönöm

 45. győztes - mondta

  Köszöntelek! Van két számítógép a házban, és egy Internet kapcsolat révén a router nem tudom, hogyan kell csinálni a szükséges beállításokat, hogy hozzon létre egy hálózatot két számítógép között! Kerestem és nem találtam semmit valami, kerestem magam jobb! Azt hiszem, jobban érdekli az, hogy! ha teheti egy videotutorial lenne rendben.
  KÖSZÖNJÜK!.

  • győztesWill Hi! Van két számítógép a házban, és egy Internet kapcsolat révén a router nem tudom, hogyan kell csinálni a szükséges beállításokat, hogy hozzon létre egy hálózatot két számítógép között! Kerestem és nem találtam semmit valami, kerestem magam jobb! Azt hiszem, jobban érdekli az, hogy! ha teheti egy videotutorial lenne rendben.
   KÖSZÖNJÜK!.


   Egy jó ötlet egy bemutató, akkor hamarosan észre.
   Köszönöm a javaslatot.

 46. tökfilkó - mondta

  Hello ... Nekem van egy probléma ... nem tudom tick "Jelszó megjegyzése" szélessávú ... mit tegyek?
  plsss ....
  helpp me ....

 47. Mihai - mondta

  Kitűnő tutorialul.Pot mondom köszönöm, hogy ki kk.Va hogy időt mások.

 48. UAC nem találja w7 nem ugyanaz.

 49. K-thaleen - mondta

  Én pontosan ugyanúgy, ahogy a bemutató, de nem kapcsolja össze egyedül ... és startup manager azt mondja, k torta, ami nem létezik, és nem aktív ... mit kell tenni ???

  • Adrian - mondta

   Én pontosan ugyanúgy, ahogy a bemutató, de nem kapcsolja össze egyedül ... és startup manager azt mondja, k torta, ami nem létezik, és nem aktív ... mit kell tenni ???

   Bemutató pillantást alaposabban, anélkül fej-farok, a másik, amit akar, mit tegyek? nekem, ha elment, és a tiéd nem akkor probléma?

 50. Iantela - mondta

  Helló, ez a bemutató csak a Windows 7 ?? 7 ablakok és nem tudom, hogyan tedd a startup! minden alkalommal, amikor bekapcsolja a számítógépet fiók jelszavát, és táskát nem menteni, nem tudom miért!

  • Adrian - mondta

   Helló, ez a bemutató csak a Windows 7 ?? 7 ablakok és nem tudom, hogyan tedd a startup! minden alkalommal, amikor bekapcsolja a számítógépet fiók jelszavát, és táskát nem menteni, nem tudom miért!

   Igen ez igaz a Windows 7 kérdezni valamit ... de én csak meg kellett kérdeznie? Ha megpróbálja, hogy ha ez működik, vagy nem, és nyerj 7 ő? a PC sós levegőt? felrobban, vagy ...?

 51. kiszemel - mondta

  Hello. Próbáltam a bemutató a Windows 7, de nem működik

  Azt rds.lnk de semmi nem jelenik meg indításkor ...

  • Ylye - mondta

   Hello. Próbáltam a bemutató a Windows 7, de nem működik
   Azt rds.lnk de semmi nem jelenik meg indításkor ...

   Selejt, az Ön és mások számára, akik szeretnék a Net PPPoE kapcsolat automatikus hő általában ajánlott ADSL Autoconnect ... egy kis ingyenes alkalmazás, amely összekötő / újracsatlakoztatásával Net automatikusan egy nagyon rövid idő ... sok sikert!

 52. RCS név megtévesztő, mint ADL, így ez nem igaz RCS?

  • ylye - mondta

   RCS név megtévesztő, mint ADL, így ez nem igaz RCS?

   AEA ... Régen softuletul és-n a Windows XP és használja azt, és-a windows 7, mind a nettó RDS ... hogy most, mikor FiberLink előtt, amikor már nincs rost, így tudtam, hogy mit írjon, tartózkodás csendes!

 53. kiszemel - mondta

  Én egy .bat fájlt:

  Nume_conectiune felhasználónév jelszó START Rasdial

  Tettem ezt a fájlt indításkor és az alma

 54. alex - mondta

  Tudja valaki, hogyan lehet a Nokia Phone n97 élő tv? hogy örömet valaki segítsen! tel 072xxxxxx alex.multumesc több

  • Adrian - mondta

   Ha írsz fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete tv mobiltelefon vagy TV állomás a mobiltelefonján, és adja meg DADE fog találni tutorial. Tehát ... a kényelem kerül, akkor ... nem kíván keresni? majd várjon, amíg meg nem sooo sokkal jobb, és valaki fogja hívni !!! Ha már korábban kereste meg kellett oldani a problémát, mivel távolságú és patak

 55. hab.miha - mondta

  MERGE SUPER..Mati sokféle módon segítette segítségével a helyszínen VIDEOTUTORIAL.RO sokat tanultam Köszönöm szépen ...

 56. Bogdi - mondta

  Azt mondja meg, hogy megy telepíthető Windows Romtelecom Addicted to 7 ???
  Azt 330 SpeedTouch modem.
  Kérem, segítsen ???

  • Adrian - mondta

   Bogdi: Meg tudja mondani, ha ez megy telepíthető Windows Romtelecom Addicted to 7 ???
   Azt 330 SpeedTouch modem.
   Kérem, segítsen ???

   Romtelecom ügyfél hallja? Ez ingyenes, hívás és segítséget kérhetnek! Ez jobb a szerződésben meghatározott, amit írt alá velük! ők titeket jobban, hogy mit és hogyan kell csinálni!

  • Bogdi: Meg tudja mondani, ha ez megy telepíthető Windows Romtelecom Addicted to 7 ???
   Azt 330 SpeedTouch modem.
   Kérem, segítsen ???

   Bogdi ... megy, de tette a kapcsolatot a modem illesztőprogram-kompatibilitási módban kell játszott. Windows Vista vagy XP vagy a legrosszabb esetben, vegye fel a kapcsolatot az emberekkel Romtelecom, hogy kapsz egy SpeddTouch MT882, amely kompatibilis a Windows-7!

 57. hello ... ti`am követte a következő lépéseket videotutorial ... és sikerült tenni Addicted csatlakozni start`up a win7 ... köszönöm

 58. zame77 - mondta

  Uraim szuper tutorial! De van egy kérést Önnek, és szívesen segít, ha akarsz. Van egy barátom, akinek internetes RDS, és megvette a laptop a Windows telepítve van 7 (engedélyezett) .És nem tudom, milyen lépéseket kell létrehozni hálózatot, hogy a laptop, mert sem ő, sem én nem volt a Windows 7.Acel ablakok 7 van engleza.Va kedves megmondani, hogyan kell tenni, és vegye fel az interneten, hogy laptop.Va köszönet! Láttam a Windows XP a Windows 7 útmutatásaival, de én nem találtam, vagy kitalálni, hogy hol kell keresni!

 59. zame77 - mondta

  Uraim, hogy kérem, mondja meg, néhány, hogyan lehet létrehozni egy új hálózatot RDS Windows 7!

 60. aura Radulescu - mondta

  Hello! Segítségre van szükségem kérem! Reggel mentem az interneten (RDS) és jól ment köszönhetően, a laptop, a Vista egy órás el.Dupa bejelentkezési ablak megjelent az RDS által, de soha nem kapott, hogy ellenőrizze jelszót és a bejelentkezési, és akkor nem tudok menni az interneten. Próbáltam ugyanazon a kábelen a másik számítógépen, hogy van, és menj f. Nos. milyen
  történhetett ez a laptop? Nekem van egy! A billentyűzet a számítógép őrült. Sok a kulcsok nem írhat a képernyőre, amit festettek rájuk ... Azt várom segítséget. Köszönöm, Aura.

  • Adrian admin - mondta

   aura RadulescuHello! Segítségre van szükségem kérem! Reggel mentem az interneten (RDS) és jól ment köszönhetően, a laptop, a Vista egy órás el.Dupa bejelentkezési ablak megjelent az RDS által, de soha nem kapott, hogy ellenőrizze jelszót és a bejelentkezési, és akkor nem tudok menni az interneten. Próbáltam ugyanazon a kábelen a másik számítógépen, hogy van, és menj f. Nos. milyen
   történhetett ez a laptop? Nekem van egy! A billentyűzet a számítógép őrült. Sok a kulcsok nem írhat a képernyőre, amit festettek rájuk ... Azt várom segítséget. Köszönöm, Aura.

   Vegye ki a vezérlő panel és az RDS kapcsolat helyi (ikon) az asztalon, és hozzon létre egy másik (ahogy látható a bemutató, hogy játszani és nézni a videót) Ami a billentyűzet, nem tudom, minek nevezzem, lehet egyszerűen töltötte ... ezer új e 160 így nem "sírni" a billentyűzet

 61. aura Radulescu - mondta

  Hála Mr. Adrian pt. azonnal. Láttam a bemutató, és kövesse a következő lépéseket, de miután a kiválasztott 2 széles sávú kapcsolat, egy kis ablak jelenik meg, melynek címe * Csatlakozás a WAN miniport PPPoE, majd egy másik ablakban ... Hiba 815. Nem felelnek meg ezen a ponton. Tudna segíteni? Aura.

 62. DoubleG - mondta

  Hello friends! Kerestem itt, hogy van egy "megoldás", hogy az RDS részvény internet a számítógépek között 2 (esetleg több PC, de nem volt érdeke, hogy nem) anélkül, hogy a rooter a schema.Pentru a érdekel a téma, nevezetesen, hogy a számítógép 2 NIC és a kapcsolat az RDS és szeretné, hogy egy másik számítógép internet sebessége (tesztelve általam 10 mb letölthető PC internet és töltse le ugyanazt a fájlt 9 mb a PC megkapja internet előfizetés fiberlink 2), valamint a munka és a uirea osszon meg fájlokat a számítógépek, hagyja, hogy a messenger id gsm_and_it. tüntetni, ha úgy gondolja, hogy megpróbálta az összes lehetőséget, és ott ment , a megoldás nem tartalmaz olyan programot, mint "proxy" .. nem a ICS és sem NAT.Configurarea végén egy kis hiba ... csak semmi káros számítógép, így megoszthatják interneten RDS! módja Felhívtam a szolgáltatót, és azt mondták nekem, hogy a Mac nem korlátozzák a hálózati kártya (rájöttem, hogy igen, korlátozza a Mac, így a hálózat nem hivatkozhat a mac vissza egy másik fórumon ... megy 2 nap és haldokló totul.este mac érvényes, amikor egy Turkáló, de ez egy másik történet), hogy ha semmi bajom 10 ház minden PC csatlakozik az interneten csak nem támogatja, és nincs információ a hálózati beállítások! ! üdvözlés.

 63. aura Radulescu - mondta

  Helló! Nem valaki segíteni megy RDS oldalamon? Elküldtem a kérdésemet semmit előtt, de nem válaszolt nimeni..Multumesc Aura

  • Adrian admin - mondta

   aura Radulescu: Hello! Nem valaki segíteni megy RDS oldalamon? Elküldtem a kérdésemet semmit előtt, de nem válaszolt nimeni..Multumesc Aura Idéz nekem

   Miért ne forduljon ügyfélszolgálati? Ez ingyenes. A megállapodás, hogy elfelejtettük a számlaszámot az ügyfél, vagy hibákat. II hívás, mondd meg nekik a problémát, és segít. Ők kötelessége, hogy segítsen. Száma a várost az ügyfél, és ha megtalálja azt a Google, akkor írj a telefon RDS Az RDS OrasulTau vagy telefonos ügyfélszolgálat OrasulTau

 64. DoubleG - mondta

  Az Aura Radulescu: ki a vezeték nélküli a laptop, és menjen el a kapcsolatot az RDS! Van egy gomb a laptop, vezeték nélküli ON-OFF ...... és szintén a zöld LED azt jelzi, hogy az aktív vagy nu.In ahol több a házból a laptop vezeték nélküli zóna aktiválja azt .. természetesen! ! És egy kérdésem .. Ne hívd Aura és Daniela?

 65. ryan rygger - mondta

  Hi Adrian,
  ÉN használ Linux számítógép, mert a Windows nem tudja futtatni a PPoE kapcsolat, szélessávú, DSL (azaz a kapcsolat RDS)
  Amikor csatlakoztatom mondtam valamit, mint a "Waiting for the Wan Miniport (PPO), és így marad, amíg nem adok er a genu" Wan Miniport nem találtam ... A Linux Ubuntu, Fedora, Debian nem ad nekem ez a hiba .. Amikor olyan Windows megpróbál nem működik nekem ...
  Processzor: AMD
  Reta tábla: Nvidia
  Kérjük, vegye puta hogy egy bemutató, hogyan kell megoldani a problémát?

  • AdrianGudus - mondta

   ryan rygger:
   Hi Adrian,
   ÉN használ Linux számítógép, mert a Windows nem tudja futtatni a PPoE kapcsolat, szélessávú, DSL (azaz a kapcsolat RDS)
   Ha adsz nekem aláírni mond valamit, mint a "Várakozás válaszára Wan miniportillesztőprogram (PPO), és így marad, amíg nem adok lembe genu" Wan miniportillesztőprogram nem található ... Linux Ubuntu, Fedora, Debian nem ad nekem ez a hiba ..La bármely windows megpróbálok nem működik ...
   Processzor: AMD
   Reta tábla: Nvidia
   Kérjük, vegye puta hogy egy bemutató, hogyan kell megoldani a problémát?

   A vezető a hálózati kártya már telepítve van? A megfelelő illesztőprogramot a hálózati vezérlő és az adott operációs rendszer, hogy mi volt ...

 66. sile - mondta

  Szél szuper 7 megy, és köszönöm az egész csapatnak oktatóanyagokat készített

 67. Apophis - mondta

  Helló, PPoE kapcsolat nem tud egyszerű, mint induláskor. Miután létrehozta a PPPoE kapcsolatot, írja be a Start-> Futtatás, írja be az ncpa.cpl, jobb klikk (másodlagos) PPoE kapcsolat, az új ablakban a beállítások, törölje "Prompt for felhasználónév és jelszó ..." kattintson az OK gombra, majd a drag and drop, húzza a parancsikont PPoE kapcsolatot, és válassza ki a Start-> Programok-> elindul, és hagytam, hogy megy itt, és akkor működni fog.

  Rám, mintha a RDS kapcsolat win xp sp sp2 és 3 hasonlónak kell lennie a Vista és win7.

  Minden a legjobb.

 68. Angelo - mondta

  OK szép bemutató, de 7 ablakok, és kérem, mondja meg, hol találom az ikont az ablakban "Hálózati kapcsolat management" dobni "Startup" .... ahogy csatlakozik az internetre, általában egészen a poszt .

  Előre is köszönöm!

 69. A YouTube az egyik, hogy tette screenshotok, eltulajdonított néhány érdemelt néző oldalak a munkát.
  Boy youtube felhasználó linket, ahol megtalálható az screenshot „http://www.youtube.com/watch?v=vW3LAUsOBd4”
  Hallani csak a jó dolgokat!

 70. cristian - mondta

  Helló,
  használja a net kapcsolat RDS. Amikor megnyitja a számítógépre (a laptop), és csatlakozni a net nélkül brouser nyitott, mintegy 2 3-min. CPU frekvencia kezd növekedni 25-30%. És az is marad mindaddig, amíg az idő, amikor bejelentkezik a következő net .. aztán leesik vrecventa és fut a normális paramétereken. Miután csatlakoztassa le és fel, és minden gond nélkül .. Mege
  Mi lenne a probléma? miért növekszik annyira gyakori az első kapcsolat és a második semmi?!

 71. AdrianGudus - mondta

  cristian:
  Helló,
  használja a net kapcsolat RDS. Mire deschidpc honlapján (laptop), és én csatlakozni a net nélkül brouser nyitott, mintegy 2-3 min. CPU frekvencia elkezd nőni a 25 30-%. És így marad, addig a pillanatig, amikor Jelentkezz be, hogy net..apoi ii vrecventa csepp, és fut a normális paramétereken. Miután csatlakozni, és húzza ki, majd minden Mege simán ..
  Mi lenne a probléma? miért növekszik annyira gyakori az első kapcsolat és a második semmi?!

  Mi lesz veled, az teljesen normális. Ne csináld haszontalan annyira aggódik!

 72. cristian - mondta

  Helló,
  Köszönjük, hogy azonnal, de nem tudok jól megfogalmazott probléma ...
  azt mondják, hogy újra:
  Nyissa meg a laptop, én csatlakozik a hálózathoz, miután asta..nici csak tegye a kezét az egérrel, majd aprx. 2-3 min. vrecventa kontroll termelés növekszik a 25 30-% -kal több. Ha nem adja le a Net, CPU frekvencia maradjon órákig
  Ez olyan, mint ami disconnect, csökkenti a frekvenciát, 3-4% .. és aztán csatlakozik a hálózathoz, és minden jól megy.

 73. 651 hiba probléma a PC, de sikerült altu ad nekem hiba

 74. Nagyon szép és egyszerű, még a Win 7 vagy 8. Adrian jó munka

 75. ceaurel - mondta

  Hello Gentlemen! HELP Nekem van egy probléma, hogy zavarja, hogy 2 napig ... Azt szeretnénk, hogy a kapcsolatot az RDS, azért jöttem, hogy hozzon létre egy új kapcsolatot, csatlakozik az internethez, a Kapcsolat beállítása kézzel és meglepetés az első vagy a második lehetőség nem tudja ellenőrizni, az hogy is mondjam ... látni még a ködben ... csak ellenőrizte a harmadik optiune.mentionez van egy régebbi laptop xp acer 1520 sp2 rajta .... a probléma, hogy nem tudja telepíteni a Windows újra már nem megy dvd -rw a BIOS azt a lehetőséget, hogy induljon usb.VA szívvel AJUTATIMA .... Kérjük, válaszoljon ASAP AST.UN.!

 76. Adrian Gudus - mondta

  ceaurel:
  Helló Uraim! SEGÍTSÉG Van egy probléma, hogy zavarja, hogy 2 napon ... Azt szeretnénk, hogy a kapcsolat az RDS, jöttem, hogy hozzon létre egy új kapcsolatot, csatlakozzon az internethez a Kapcsolat beállítása kézzel és a meglepetés első vagy második optiunenu lehet kullancs, suntcum hogy lehet azt mondani ... látható a ködben ... ellenőriztesse csak a harmadik optiune.mentionez van egy régebbi laptop acer xp sp1520 2 vele rajta ... a probléma nem tudom újratelepíteni a Windows újra már nem megy dvd rw CPC és a BIOS nem rendelkezik a lehetőséget, hogy boot usb.VA ROG szívvel AJUTATIMA .AST.UN VÁLASZ ASAP .... !!!

  Biztos, hogy van a vezetők számára a hálózati kártya?

 77. ceaurel - mondta

  Adrian Gudus: Biztos, hogy van a vezetők számára a hálózati kártya?


  Igen van telepítve

 78. sajnálom én írt ott a Windows XP

 79. Kérem, tudassa velem, hogyan lehet csatlakozni az RDS-hez az indításkor a Windows 7 rendszeren.
  Minden, amit az internetről próbáltam, sikertelen (az RDS parancsikonjának másolása az indításkor stb.)
  Eltávolítottam az UAC-t a Windows 7-ból, és vártam az ajánlásokat.
  Nagyon értékelem ezt a webhelyet hasznos videó oktatóanyagokkal.
  Köszönöm előre is a segítséget.

Trackbacks

 1. [...] Hogy a PPPoE kapcsolat típusát a RDS Windows Vista indítás - HD videó bemutató [...]

 2. [...] Hogy a PPPoE kapcsolat típusát a RDS Windows Vista indítás - HD videó bemutató [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.