Maxe 0.08 TV telepítése az Ubuntu TV csatornákra - videó bemutató

Helló barátok, hogy a bemutató fogunk beszélni ma arról, hogyan néz TV Maxe vagy a TV-ben Ubuntu Linux operációs rendszer.
Mi is van néhány oktató linux.videotutorial.ro ebben a témában, de sajnos az AMP említett, hogy a bemutató, már nem létezik.
Maxe TV egy olyan alkalmazás által kifejlesztett Ovidiu Nitan és a PPA (depozitivul, ahol a TV szoftver Maxe) által fenntartott Venerix (V3n3RiX) köszönöm mind a könnyű telepítés Maxe TV egy könnyű operációs rendszer Ubuntu Linux . Ezzel a szoftverrel lehet nézni a román és a nemzetközi televízió-és rádióállomások hallgatunk.
Mert már többször beszéltem TV Maxe egyaránt linux.videotutorial.ro videotutorial.ro és, nincs értelme, hogy egy hosszú prezentációs szoftver, így hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy hogyan kell telepíteni a legújabb Maxe 0.08 TV verzió az Ubuntu és az Ubuntu 12.04 12.10
PPA használt video tutorial: ppa: venerix / pkg

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. balmariuz - mondta

  Hé, ismerek jó program TV nézéshez a Windows?

 2. Cristian Zarafin - mondta

  Azt javaslom WAVE TV, véleményem szerint, az egyik legjobb. Én használni személyesen és nagyon elégedett vagyok vele

  balmariuz:
  Hé, ismerek jó program TV nézéshez a Windows?

 3. Costelina - mondta

  köszönhetően Adrian

 4. Ionut - mondta

  Amikor ez megtörténik Bag terminál parancsot:
  [e-mail védett]: ~ $ Sudo apt-get update
  sudo: Nem sikerült megváltoztatni a sudoers gid: A művelet nem engedélyezett
  [e-mail védett]: ~ $

  • andi - mondta

   Ha be van jelentkezve, mint vendég, hogyan kell járni. Jelentkezz be a felhasználónevet és a jelszót teszel a telepítést.

 5. Ionut - mondta

  andi:
  Ha be van jelentkezve, mint vendég, hogyan kell járni. Jelentkezz be a felhasználónevet és a jelszót teszel a telepítést.

  ok, menni.

  rendben van. tökéletesen működik.

 6. Radexw - mondta

  Hogyan Zarafin Cristian aka Windows-alternatíva Maxe TV-Tv hullám

 7. Gingiu Mingiu - mondta

  miért nem használja a YouTube a kiküldetés videókat? terhelés keményen a játékos

 8. Lucian - mondta

  hello adrian mikor tudsz oktatót csinálni a tv maxe 0.09-ről ?? a tv-műsor felvételének beállításairól. és ha tudod a videó beállításokkal .. Próbáltam műsort rögzíteni, de amikor abbahagytam a felvételt, szöveges fájlt kaptam, nem jelent meg videofájl ... talán elmondanád nekünk, hogyan kell elvégezni a beállításokat

 9. Adrian Gudus - mondta

  LucianHi adriancand tehetünk tutorial tv Maxe 0.09? a setarilecum lehet, hogy egy felvételt egy TV műsor. és ha lehet, és videó beállításokat .. Megpróbáltam felvenni a show, de amikor abbahagytam a szalagot meg mia mia meg textnu fájl videó ... meg tudja mondani nekünk, hogyan beállításokat

  Még ma tett egy videó bemutató, hogyan kell felvenni a TV Ubuntu Linux. Akkor kövesse a tutorial az alábbi linkre kattintva: http://goo.gl/P8BNq0

 10. Ionela - mondta

  W: Nem sikerült, hogy azt http://ppa.launchpad.net/venerix/pgk/ubuntu/dists/precise/main/binary-i386/Packages 404 nem található

  Másik ppa?

 11. Adrian Gudus - mondta

  Ionela: W: Nem sikerült, hogy lui404Not Found

  Másik ppa?

  Nagyobb figyelem a jövőben, a "venerix / pkg" -ról szól, és nem a "venerix / pgk" -ről, más szóval rossz ppa-t írt

 12. Ion B. - mondta

  Tudja valaki, hogy miért nem nyitja meg a legtöbb TV-csatorna a TV Maxe? Protv csak megy, és néha az antennát ProCinema.

 13. freeyourmind - mondta

  Helló,
  Látom, hogy nem működik az Ubuntu 13.10 ez a bemutató. Ez lehet, hogy egy frissítést? Köszönjük!

 14. Catalin - mondta

  hello,

  Megpróbálom telepíteni tv-Maxe, ez ad nekem egy hiba, mint a

  E: Nem sikerült megtalálni a csomag Maxe tv?

  lehet bármilyen frissítést valamit?

  Köszönjük!

 15. Szia! Linuxon azt hazudom, hogy a ppa nem támogatja a bionikát.

 16. Üdvözlet! Linuxon azt hazudom, hogy a terv támogatja a bionikus megoldást.

Trackbacks

 1. […] Linux. Ha még nem telepítette a TV Maxe alkalmazást, a múltban egy oktatóanyagot készítettem, amely megmutatja, hogyan kell telepíteni a TV Maxe programot. Az oktatóanyag megtekintése előtt elmondom, hogy a TV Maxes TV-állomások felvétele még mindig [...]

 2. […] A TV Maxe 0.08 telepítése az Ubuntu tévéállomásokhoz - oktatóvideó […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.