Hogyan végleg kikapcsolja a Metro UI felület a Windows 8 - video bemutató

Hogyan végleg kikapcsolja a Metro UI felület a Windows 8 - video bemutató
5 (13) 100%

Helló barátok, hogy a bemutató fogunk beszélni ma egy témáról által kért sok felhasználó a Windows 8. Konkrétan majd meglátjuk, hogyan tudjuk véglegesen letiltja (de nem végérvényesen) Modern UI interfész Metro UI és a Windows 8.
Ehhez fogjuk használni szoftver egy úgynevezett Ex7forW8 tanfolyam, vagy Explorer7forWindows8. Mielőtt munkához kell említeni, hogy szüksége lesz a Windows DVD vagy ISO képfájlt 7 Windows alkalmazás Ex7forWin7 8 mert csomagold ki néhány fájlt, melynek segítségével a Windows shell 7 helyett a A Windows 8. ISO kép vagy DVD a Windows 7 32 bit kell lennie, ha le szeretné tiltani a Metro UI a Windows 8 32 64 bit vagy bit ha letiltja a Metro UI kezelőfelület a Windows 8 64 a biteket.
Amit kapunk használat után Ex7forW8?
- Metro UI nem töltődik be a RAM-ban
- Interface Metro UI és Metro UI alkalmazások nem lesz elérhető
- Nem lesz drop-típusú pirítós "Új szoftver kezelni ezt ..." és a fájl egyesületek fog történni manuálisan a helyi menüt, vagy alapértelmezett a Vezérlőpult Programok
- Nem fogjuk támogatni a tálcán minden monitoron, ha csatolt több mint egy monitor és a számítógép
- XMenu (Windows + X), és a képesség, hogy egy gyors screenshot lenyomja a Windows + Print Screen SysRq nem fog működni.
- Amikor elindítja a számítógépet, az operációs rendszer közvetlenül a Desktop felületen.
- A tálcán a bal alsó helyeztük a Start gombra, mint tudjuk, a Windows 7.
Más szóval, ha úgy tetszik a stabilitás, a sebesség és a megbízhatóság a Windows 8, de nem akarja használni a Metro UI felületet, vagy ha Explorer7forWindows8 Modern UI mindent, amire szüksége van. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan használjuk Ex7forW8 visszaállíthatja a Windows Start menüben a Windows 7 8 és hogyan lehet visszafordítani a vitatott Metro UI felületet.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Fanibu - mondta

  Ez az alkalmazás jó, de ez a trükkös, hogy nem sok manőverek, és szüksége van a Windows 7.Eu és javasolja, hogy menjen ezen az oldalon http://www.iobit.com 2 és töltse le a kis alkalmazás, amely hozza a Windows Start gomb 7 és "hide" windows metroUI.Adica 8 elindítani a Windows 7 nélkül metro.Aceste interface alkalmazások:
  StartMenu8 (start gomb), és WinMetro.

 2. Cristy - mondta

  szia ..... nagyon jó bemutató, Adrian ........ Én biztos, hogy nem hagyom, hogy le ..... és Metro Ethernet :)) ms ismét bye

 3. PEXAL - mondta

  Tehát igen tutorial. Gratulálunk!

 4. Andrew - mondta

  Videotutorial Hello Nekem van egy probléma a Windows-8. My C partíció 50 GB. Telepítettem a Windows illesztőprogramok játszani tegnap tettem minden, amim van, és végül maradt egyik napról a másikra gyújtott PC feltölteni valamit a honlapon. Mielőtt megnéztem fel álmomban, és én 31GB szabad partíciót. Reggel, amikor jöttem vissza kaptam 28GB Ingyenes, ellenőrzött temp fájlok CCleaner, és csak 300 mb akkor hol van a többi? Letöltés WinXP frissítések tart olyan sokáig? Néhány hónappal ezelőtt telepítettem először win8 ... minden rendben van, de pár hónap után kaptam viselni 0bytes C-ben ez a probléma nincs a win7.

 5. Adrian Gudus - mondta

  Fanibu:
  Ez az alkalmazás jó, de ez a trükkös, hogy nem sok manőverek, és szüksége van a Windows 7.Eu és javasolja, hogy menjen a következő oldalra és töltse le 2 kisméretű alkalmazások, amelyek lehet hogy a Windows Start gomb 7 és "hide" metroUI.Adica 8 Windows indításához a Windows 7 nélkül metro.Aceste interface alkalmazások:
  StartMenu8 (start gomb), és WinMetro.

  WinMetro küldetése az, hogy a felhasználók a Windows XP, Vista és 7 használat és Metro UI, és nem elrejteni vagy tiltsa le a Metro UI a Windows 8. még csak nem is telepíthető Windows 8 ezt WinMetro.
  Azt világossá tette, a szövegben bemutató és bemutató, Ex7forW8 nem elrejteni véglegesen letiltja a Metro felület, akkor betöltődik a RAM-ba, nem fogyaszt forrásokat!
  Nem értem, miért használ 2 alkalmazások csak egy FAE mindketten.
  ISO kép a Windows 7 megtalálható minden út. A Microsoft is kínál ingyenes és legális letölteni valamit, beszél természetesen a Windows 7 Enterprise. Szóval nem látom a problémát.

 6. Adrian Gudus - mondta

  És mindezt Fanibu ha csak azt, hogy elrejtse Metro UI és a rendszer indításakor kell dobni közvetlenül asztali környezetet, már bemutató ebben a témában, és mit kell látni, kiegészítő szoftverek használata nélkül! Azonban nem minden egyszeri elrejteni. A bemutató található beszélni a "Hogyan kell beállítani a Windows nyitható felület 8 Asztal induláskor" írt keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv.

 7. György - mondta

  Nem értem, dc közvetlen Windows telepítése 7 30 percet ... ne hagyja, hogy menj a windows, és ne hagyja 7, mint amit a C partíciót ...

 8. Mihai - mondta

  Nagyon jó bemutató, bravo!

 9. Barátok indított IObit StartMenu8,100% ingyenes, személyre szabható, felület nyelve a román, és így tovább.
  Telepíteni, és akkor ugyanaz a gomb konfiguráció Windows 7 és programok, ha rákattint, és a Metro felület derapta ecranulul rejtett. Csak menj oda, és apare.2 egérkurzort a Windows 1.Va 7.Mai hűvös helyen hivatkozik, hogy töltse le:
  http://majorgeeks.com/StartMenu8_d7934.html
  vagy
  http://www.neowin.net/news/iobit-startmenu8-v10121
  vagy
  http://gratuitro.blogspot.ro/2013/01/iobit-startmenu8-100-final.html

 10. Casamaks - mondta

  György:
  Nem értem, dc közvetlen Windows telepítése 7 30 percet ... ne hagyja, hogy menj a windows, és ne hagyja 7, mint amit a C partíciót ...

  Windows nudorim 7 ami mozog rosszul, rosszabb, mint 8! 8-ulse nagyon jó lépés.! És ezért én személy szerint nem tetszik ez a szar Metro UI. Szerettem volna, de ha nem volt tablet PC.

  • Tudd, hogy érti a harag .. De hagyjuk, ami Isten segítségével, és azt is, hogy vesz egy jó számítógépes .. A számítógépen malmok már most ... biztosan, hogy lesz baj, vagy hogy milyen a Windows ... de a tudat, hogy a bánat indokolt. Mikor windows 8 kétségbeesett volt, hogy nekem, és telepíteni a Windows, mert volt egy olyan érzésem, hogy ez egy jó Windows és felejtsd el, hogy ez tényleg az! Sok a fájdalom .. 8 ablakok jó windows. De meg kell, hogy van egy jó videokártya csak két igazán jó egy jó processzor, egy SSD ... és milyen jól fut a Windows 8. És ha azt szeretné, hogy az operációs rendszer halad valamit Linux .. Megértem, hogy nem lenne jó .. Nagyjából mindenki dicséri (bár, ha azt hallom, hogy valami túl sokat dicséri már kezd kétségei, hogy a termék :::))) Ne légy szomorú ... Mondd, hagyd, hogy egy .. és akkor van egy jó számítógép, és Veii hogy elégedett!

 11. Van egy Windows-szoftver, hogy 8 kinézni és viselkedni, mint a Windows XP?

 12. Vladutz - mondta

  Nekem van egy probléma, 7 vállalat windows egy hónappal minden jól ment, amíg CAN akartam csinálni egy frissítést, és ez ad nekem egy hiba kódot, és láttam C004F076 írni tulajdonságokat, hogy a Windows úgy aktiválta a-m ese aktív, ha az első napokban. ász tehetett., észrevettem, hogy az ISS nap engedély NIC nem csökken maradt 85.

 13. PEXAL - mondta

  A bemutató nagyon jó! Nem értem, miért da világ cucc. Van valami mondanivalója a tutorial elfelejteni.

 14. Adrian használható és a link más oldalakra. (Az ex.: Saját honlap)

 15. Costy - mondta

  Az a gyanúm, hogy ez már nem ........ windows 8 Őszintén, ha akartam, hogy megszabaduljon tőlem töltelék Metro UI a Windows 7 egyébként hasznos bemutató azok számára, akik "felhívni a fogakat", hogy továbbra is a Windows 8, milyen mea.O nap!

 16. Adelin - mondta

  Nem kínzó ... mit használ mindez nem "call" a győzelem 7.de meg kell változtatni valami jó valami, ami jobb? Legyen liniistiti .... így volt ez xp-vista, xp 7 win9.probabil a győzelem lesz meggyőzni minket .... addig .... ez jó, hogy win7 / 64 my ultimate.parerea.

 17. Nicolas - mondta

  Ady a totorialele meghosszabbítsák túl sokat, mint megrekedt, hogy arra a pontra, gyorsan Cristi néha tesz unalmas, mert meg hosszabbít túlságosan Remélem nem bánod, hogy minden tanulni a hibákból.

 18. Adrian Gudus - mondta

  Nicolas:
  Ady a totorialele meghosszabbítsák túl sokat, mint megrekedt, hogy arra a pontra, gyorsan Cristi néha tesz unalmas, mert meg hosszabbít túlságosan Remélem nem bánod, hogy minden tanulni a hibákból.

  Van egy másik idősebb Cristi egy másik korban. Két ember soha nem lesz ugyanaz. Ez teljesen normális, hogy mindenki megvan a módja a megmagyarázza a dolgokat, és csak a szokásos, mint lehet íze, hogy tetszik egy személy vagy sem.
  Ha tapasztaltabb, tudják, hogy mások nem, és volt, hogy a felhasználók még mindig oktató nem értem, milyen unalmas, bár, ahogy mondod.
  Amikor egy bemutató kell gondolni az egész nép, akik nézni a bemutató, a tapasztalt azon vartsa az ifjú. Nem tudok foglalkozni egy kategóriát az emberek, mert a szlogen: "Azt hiszed, hogy mindent tudsz a PC?" Más szóval azt kezelni az összes, és azok, akik nem tudnak semmit, és azok, akik átlag haladóknak, akik úgy vélik, hogy van mindenek előtt

 19. Szia Adrian. Nagyon jó tutorial. A személyzet nem zavarja közben útmutatók - még nekem is.
  Lenne egy kérdésem: lehet, hogy nem ugyanaz a Windows 7? Úgy értem, akkor cserélje explorer.exe a Windows XP-ben 7. Merci.

 20. DavidT - mondta

  Nicolas:
  Ady a totorialele meghosszabbítsák túl sokat, mint megrekedt, hogy arra a pontra, gyorsan Cristi néha tesz unalmas, mert meg hosszabbít túlságosan Remélem nem bánod, hogy minden tanulni a hibákból.

  "Let meghosszabbítja" ez természetes, amit azt hiszem, én inkább részletes ismertetők, hosszú, mindegy, így érthető a mechanizmust, amelyet annak idején csak azt, hogy játsszon a végtermék, és ha valami nem működik, akkor fut a mama vásárolni egy másikat.

 21. Cristy - mondta

  helló .... hölgyek .... egyesek nem metró 8 windows ..... mások ..... úgy fog viselkedni, 8 Windows XP, vagy valami ilyesmi .... d .... imádkozom minden a "punci", hogy ... ahogy mondani :) ) ..................................................................................
  Adrian .... Nekem van egy probléma a sebesség teszt internet.de ... megmutatom nagyjából hogyan sebesség, ping ex: 35 ... akkor ... megy a youtube-on, egy videót teljes HD ... gyors előre hátra Ezt követően közel .... már látom, hogy mozog nehezebb Addicted ... vissza a nagyon alacsony sebesség teszt ... 03mb, ping 150 200 ..... és így marad, amíg újra, vagy menjen a Vezérlőpult, és hogy tiltsa le a hálózati kapcsolat a hálózati kártya azt követően, hogy lehetővé teszik, hogy menjek el a tesztet, és visszatért .......... nem tudom, hol ez a probléma jön megint .... ahogy disable és enable vissza helyreállítja imediat.nu hogy ki vagyok, kérlek multtttt a minden, ha tud segítsen nekem néhány tanácsot, akkor Adrian vagy kristályok, ez a cucc felbosszant .. remélem :) várható megoldás köszönöm, viszlát

 22. Marinel Costel - mondta

  Én egy nagyon jó Pokki https://www.pokki.com/windows-8-start-menu amely a start gombot, és tartsa és Merto

 23. Sorin Chiran - mondta

  Ha azt szeretnénk, a Windows 8 hogy „viselkednek”, mint a Windows XP ... miért ne tegye XP? ... Ha félsz, hogy ha elfogy a támogatás és a frissítések megy Linux vagy frissítse a számítógép, vagy vásárolni egy, hogy tudja tartani a jól modern operációs rendszer összes szoftver

 24. CasamakS - mondta

  Chiran Sorin:
  Ha szeretné, hogy a Windows-8 a "viselkedik", mint a Windows XP ... miért ne lehetne XP? ... Ha félsz, hogy elfogy a támogatás és a frissítések áttérnek a Linuxra vagy frissítsd a PC, vagy vásárolni az egyik, hogy tartani tudja a jó Minden modern operációs rendszer

  Az ember úgy néz ki, nem érti a szót. A Windows 8 mozog nagyon gyorsan képest 7 és XP nyilvánvaló. Azt szeretnénk, hogy (8 testreszabása a Windows, hogy a szeretet, és ez, mint a Windows, de ő 7 8) Mindenki azt akarja csinálni, amit akar, vagy a Windows, és testre is, hogy akar. Ha szeretné, hogy a Metro UI, ami már nincs ott olyan emberek, akik szeretik a Metro UI, én személy szerint nem. Tehát kell egy kaput, hogy elkerülje a Metro UI. Ismét, hogy több műanyag és X-Windows-8 ulescu akarja, hogy a Windows XP, hogy őket aero themese.!

 25. ragyog - mondta

  Nekem van egy probléma. A Metro interfész / Modern UI úgynevezett "tile-s" nem számít, hogy hogyan próbálja elindítani. Alkalmazások időjárás, utazás, sport van élő frissítéssel de nem lehet megnyitni. Említettem már, hogy a Windows 8 Pro egy Acer x64 i3-380M processzor. Olvastam néhány oldal, hogy ez lehet a driver összeférhetetlenség. Intel integrált grafikus ehhez a folyamathoz, támogattuk meghajtó Windows 8 így telepíteni az illesztőprogramot a Win 7. Van egy külön kártyát NVIDIA GeForce GT 540M rájöttem meghajtók a Win 8. Próbáltam letiltani Automatikus kiválasztás video kártya és áttért a kizárólag fórumon. Még ebben az esetben cserép starthelyek. Azt remélik, hogy megtalálják a megoldást. Köszönöm.

 26. Adrian Gudus - mondta

  ragyog:
  Nekem van egy probléma. A Metro interfész / Modern UI úgynevezett "tile-s" nem számít, hogy hogyan próbálja elindítani. Alkalmazások időjárás, utazás, sport van élő frissítéssel de nem lehet megnyitni. Említettem már, hogy a Windows 8 Pro egy Acer x64 i3-380M processzor. Olvastam néhány oldal, hogy ez lehet a driver összeférhetetlenség. Intel integrált grafikus ehhez a folyamathoz, támogattuk meghajtó Windows 8 így telepíteni az illesztőprogramot a Win 7. Van egy külön kártyát NVIDIA GeForce GT 540M rájöttem meghajtók a Win 8. Próbáltam letiltani Automatikus kiválasztás video kártya és áttért a kizárólag fórumon. Még ebben az esetben cserép starthelyek. Azt remélik, hogy megtalálják a megoldást. Köszönöm.

  Így használja a Metro apps van szüksége, mint a kijelző felbontása legalább 1024 768 x. Én néhány évvel ezelőtt, mint akkor is futtatni Metro alkalmazások akkor is, ha van egy minimális felbontása 1024 768 x.
  Írja be a mezőbe a jobb felső oldalsáv KERESÉS „How to run Metro alkalmazások netbookok felbontásban kisebb, mint a 1024 768” nyomja meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

 27. gigi09 - mondta

  Sallu
  lehet 1 bemutató azoknak windows megyünk 8
  http://www.acebyte.com/knowledgebase/windows8-troubleshooting-error-code-0x0000005d.html

  ez a hiba azt 7 windows fut anélkül probleme.am a Dell Dimension 4600, Intel Pentium 4 3.ht, 2,5 GB Radeon 9800pro

 28. ragyog - mondta

  Adrian Gudus: Így használja a Metro apps van szüksége, mint a kijelző felbontása legalább 1024 768 x. Én néhány évvel ezelőtt, mint akkor is futtatni Metro alkalmazások akkor is, ha van egy minimális felbontása 1024 768 x.
  Írja be a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv "How to run Metro alkalmazások netbook felbontásnál alacsonyabb 1024 768 a" nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a tutorial.


  Van laptop felbontású × 1366 768. Amikor megnyomom csempe s csak hajlik kissé, és semmi sem történik. Nem kap üzenetet. Az ex. Amikor megnyomom Store zöld képernyő egy pillanatra, majd visszatér a Metro felület.

 29. Costin_el - mondta

  Sajnos működött csak egy nap, és akkor nem tudom, mi az oka, úgy tűnt, hogy loc.Am Metro felületet is észrevettem, hogy ha visszatér sebesség interface rendszer kiküszöböli Metro.Una Összesen legjobb Metro, de ugyanolyan jó visszatér Metro nem tudja, hogy később ... ragadt Classic Shell egyelőre, amíg valami jobb nem jelenik.

 30. Mega Win8 FAn - mondta

  Van egy kérdésem (ez így van nem a modern UI). Minden kollégámnak, akik spekulálnak 8 nyerni egy Xbox engedély (a neten, így nem adnak, ami helyes, de néhány oktató win8 habul játékok nevű játékok és más Xbox Live Games). Tehát valami ott, és ha igen, meg tudná csinálni a totorial róla? Köszönöm.

 31. Marian - mondta

  Van egy kérdésem, ma mentem egy kicsit az én laptop, hogy felmentem a netre, semmi több és zárt, és néhány óra múlva, amikor kinyitottam, és meglepetés fájlok voltak gigantikus méretű és a tálcán nagyon nagy és így voltak az ablakok, mi a teendő??, nem megy a változó felbontás

  • axelluny - mondta

   A Windows 7.În át .... amellett, hogy nem indul el hamar rájöttem semmi előnyt windows helyett nenumărate.Lăţimea 8.Dezavantaje sávot elfoglalt többnyire számtalan jelentést, hogy Redmond, WA 98052 bármit egér mozgását nem is beszélve, hogy látta office.Oare mozoghat sokasága folyamatok, hogy csak félig Önt és a többi "ők". 's jó dolgokat nekünk választjuk őket, tudatosan, és nem csak hogy mi szolgálja.

 32. Ovidiu - mondta

  Kedves Adrian,
  Kedves felhasználók a Windows 8!

  Amikor kezembe került ez a bemutató, azt hittem, nem látok jól. Végül jött egy szuper hatékony, úgy értem, hogy egy megszokott felületen W8 W7.
  Hogyan óvatos a természet általában olvasni a megjegyzéseket.
  Én duzzogott, hogy vessen véget hirtelen, amikor olvastam ezt a megjegyzést:

  Costin_el:
  Sajnos működött csak egy nap, és akkor nem tudom, mi az oka, úgy tűnt, hogy loc.Am Metro felületet is észrevettem, hogy ha visszatér sebesség interface rendszer kiküszöböli Metro.Una Összesen legjobb Metro, de ugyanolyan jó visszatér Metro nem tudja, hogy később ... ragadt Classic Shell egyelőre, amíg valami jobb nem jelenik.

  Kérdés az Adrian, vagy bárki, aki tud válaszolni nekem:
  Van csoda, hogy olyan keveset?
  Vagy el kell fogadnia, hogy a napi frissítéseket, és telepítse (app) ismét minden frissítés után ...

  Egy másik kérdés jött azonnal, amikor elolvastam a megjegyzést, hogy:

  axelluny:
  A Windows 7.În át .... amellett, hogy nem indul el hamar rájöttem semmi előnyt windows helyett nenumărate.Lăţimea 8.Dezavantaje sávot elfoglalt többnyire számtalan jelentést, hogy Redmond, WA 98052 bármit egér mozgását nem is beszélve, hogy látta office.Oare mozoghat sokasága folyamatok, hogy csak félig Önt és a többi "ők". 's jó dolgokat nekünk választjuk őket, tudatosan, és nem csak hogy mi szolgálja.

  Van-e valós tutorial tiltsa le a felesleges Windows-szolgáltatásokat 8, nevezetesen készült "óvatosan" az emberek a Microsoft?
  Adrian: Nem bánom, hogy a magyarázatok egy kicsit hosszabb, vagy néha ismételni, magyarázata és azok a fiatalabb korban, a számítógép-használat.

  Köszönjük a türelmét és megértését!

 33. Valamint, hogy a ezer útmutatók a Metro UI felületet .. de nem képes arra, hogy a bemutató, hogy hogyan lehet flash player a Windows 8 .. Valaki korábban? ::)) Azt hiszem, hogy a Windows 8 emiatt ... már kezd unalmassá válik bosszantó Windows 8

 34. Jansenh D. - mondta

  Raz:
  "... Már kezd unalmas bosszantó Windows 8"
  ------
  "Ez savanyú a szőlő, mi?" Ha látod, friss, és azt teszed, amit csinálnak mint 4 éve. De különösen ne felejtsük el: légy szabad!
  Tzugulane

 35. Fürdő ... "harisnya sh" .. Mi történt BRE "bácsi! Mi van a tűz :::)))) .. Látom, teljes töltés és tanítások és mondások! Úgy hangzik, nagymama, hogy meghal, mielőtt 2 nap :::)))) Látom, jó, mint hogy a "szőlő", tudod, mit tudsz. Te egy bölcs ember! :::)))) De ne tippeket, és alkalmazza őket, hogy Önnek, hogy látni, mint ezt! És most, hogy megvitassák komolyan ... így .. Mindaddig, amíg a látogatás https://www.videotutorial.ro állandóan logikus és ésszerű, hogy igényel némi videotutorial amíg az adminok ezen az oldalon kért minket, hogy jöjjön fel az ötletet, tutorials .Ha látogasson el erre az oldalra folyamatosan és tudta, hogy így van. És sajnálom, de nem hízelgő és szívás van. Hagytam egy üzenetet ezen a honlapon a férfi a férfival .. Hogyhogy én még nem tanultam meg, hogy hízelgő .. De hadd tanítani, hogy meg kell látni, hogy tetszik ez! :))) Înţelptule! :))) Elég fenyő .. :)) És próbálj már nem éget a drága kedves, hogy te egy ember ... látod, hogy te vagy a kedvezmény! :))) És miért beszélsz szabad en fehérnemű sh ". Úgy értem? Mit jelent? És nem látom, mi a gond, ha azt akarom, hogy a Windows 8! Gyere tanítani valamit, fürdőszoba Nea "harisnyanadrág sh" a jövőben megpróbálja megérteni a közmondás, próbálja megérteni a szavakat használja, linguşitorule .. szenvedtem életemben hízelgők, emberek passzív és öntödék!

 36. Cristian - mondta

  Salut.Am olyan probléma, amely nem találtak megoldást, és azt szeretném tudni, hogy mi a teendő, és ha lehet, és segíts!
  Telepítettem ablakok a x8 64 2 hónap .. minden megy rendben ... egészen a közelmúltig, amikor észrevettem, hogy nem tudom megnyitni a dolgokat a "Library" .... Én egy PrtSc az alábbi linkre, hogy pontosan problema.cand Azt szeretnénk elérni, hogy ad nekem hiba .. El sem tudom megmenteni semmit, ha nem kap egy képet C használati .. stb ...

  http://postimage.org/image/ec7t6pd4v/

  Ha gasete megoldást kérem ....
  köszönöm

 37. Van egy kérdésem .. és kérjük, a lélek, aki tud segítsen nekem ... vettem észre, hogy a sávszélesség a videó kártya szuper mega hozzáférést fel .. még akkor is, ha abban az időben a Windows nem fut semmilyen alkalmazás. Plava használható gtx460 video .. 256 bit a sáv szélessége .. Telepítettem a Windows 8 4 az idő és ugyanaz ... ugyanez történik .. a sáv szélessége mindig tele van .. A probléma az, hogy én mindig is hallottam, hogy a Windows 8 hogy kevesebb erőforrást, és arra gondoltam ... Ha valakinek van egy magyarázat .. jó lenne, és szórakoztató megmagyarázni .. talán ki tudja .. Én valami csúnya ablakok! Köszönöm szépen ...

 38. stelian - mondta

  Ha a régi start menü startisback. a legjobb 8 Windows Start menüre, majd egyet a Stardock (start8)

 39. Nem értem, miért Metro felületet le kell tiltani, mert van valami új, szép és rendkívül hasznos .... ez egy kicsit nehezebb, amíg meg nem lesz használható minden [figyelembe véve, hogy a Microsoft volna egy közös interfész laptop és tablet] .... hogyan a sebesség mellett a Windows a Windows 8 7 .... aki azt mondja, ez azt jelenti, az élet nem tette a kezét a számítógép a Linux rajta ...... Már tesztelték Linux disztribúciók 50 mély benyomást tett rám KIWI ..... Linux [alapú Ubuntu] ... mert aki nem használja a számítógépet a játék, linux rosszul üt bármilyen Windows vagy 7 8 sem .... lenyűgöző a majdnem 200 mb kiwi használni linux szinte 1,5 GB által használt Windows- Azonban .... csak nyissa ki a számítógépet, hogy ne érjen meg egy gombot ... és legfőképpen, hogy ingyenes linux .....

  • Ciocan - mondta

   GEO:
   Nem értem, miért Metro felületet le kell tiltani, mert van valami új, szép és rendkívül hasznos .... ez egy kicsit nehezebb, amíg meg nem lesz használható minden [figyelembe véve, hogy a Microsoft volna egy közös interfész laptop és tablet] .... hogyan a sebesség mellett a Windows a Windows 8 7 .... aki azt mondja, ez azt jelenti, az élet nem tette a kezét a számítógép a Linux rajta ...... Már tesztelték Linux disztribúciók 50 mély benyomást tett rám KIWI ..... Linux [alapú Ubuntu] ... mert aki nem használja a számítógépet a játék, linux rosszul üt bármilyen Windows vagy 7 8 sem .... lenyűgöző a majdnem 200 mb kiwi használni linux szinte 1,5 GB által használt Windows- Azonban .... csak nyissa ki a számítógépet, hogy ne érjen meg egy gombot ... és legfőképpen, hogy ingyenes linux .....

   Teljesen igazad van. Én is pontosan ugyanez a véleményem, mint a tiéd. Egy korrekció I: a Windows ingyenes. Igazán szabad. Minden operációs rendszer ingyenes. Ez mind ingyenes, csak azt kell tudni, hogyan.

 40. Catalin - mondta

  Már telepítették ezt az alkalmazást, miután telepítette egyes harmadik újraindítás számítógépes programok nyílt win8.Am "már próbáltam egész nap, hogy visszaállítja esetenként és véletlenszerűen könnyebb ismét egy-két alkalommal az interfész Win 8.Nu értem, miért felületen nem marad meg tartósan beállítani win 7? tud valaki segíteni egy tanácsot?

 41. Ovidiu - mondta

  Catalin:
  Már telepítették ezt az alkalmazást, miután telepítettem néhány programot a harmadik indítsa újra a számítógépet, hogy deschisin win8.Am "már próbáltam egész nap, hogy visszaállítja esetenként és véletlenszerűen könnyebb újra néhányszor nyerni felület 8.Nu értem miért nem állította végleges győzelem 7 felület? tud valaki segíteni egy tanácsot?

  Catalin, én ezt a megoldást, és hogyan IObit nem ajánlom senkinek a fenti a 5 hónapig, sőt ha mégis egyes frissítések w8, megpróbál visszatérni a Metro felület, de ha adsz egy újraindítás, a jó visszatér a normális. Tekintettel arra, hogy még egy újraindítás nem veszi, hogy sok w8, elfogadjuk ezt "manőver".

  • IObit megoldása nem igényel újra az, amit tesz, és nem marad ilyen tűzijáték újra, vagy mit ne .... próbáld ki, és beszélni .. sok szerencsét ...
   PS Miután telepítette a Start menüt IObit, én már kb 15 frissítések által irányított "Windows Update", és soha nem Metro felület még nem tért vissza, miután a teljesítmény .....

 42. Cristi - mondta

  Én letölteni, és nézd meg, mit Ez a fájl vírussal fertőzött

  Csak a tulajdonos le a fertőzött fájlokat
  Azért említem víruskereső Inst. Még fisieru letöltés?

 43. Ovidiu - mondta

  Lenne egy kérdésem. Valaki próbálta a Windows 8.1?
  Hogy ez a módszer alkalmas arra, hogy a nemrég megjelent változat (preview).

  Köszönöm.

 44. Adrian Gudus - mondta

  Ovidiu: Van egy kérdésem. Valaki próbálta a Windows 8.1? Hogy ez a módszer alkalmas arra, hogy a nemrég megjelent változat (preview).

  Köszönöm.

  Sajnos a módszer a bemutató nem működik a Windows 8.1

 45. Csinálj valamit, hogy csak megy le Linc. Hogyan kapcsoljuk ki a Metro UI felület a Windows 8 - video tutorial.

 46. Cristi - mondta

  Megoldani a problémát, hogy csak megy DOWNLOAD.Cum ÁRUK letiltja a Metro UI felület a Windows 8 - video bemutató

 47. hajsütés - mondta

  Hi Próbáltam a programot, amit mondasz, és nem pontosan olyan, mint te, hogy kijelentkezés és amikor újra a laptopu legru képernyő jön a teljes .. és nyerek 8.1, mi legyen?

  • Adrian Gudus - mondta

   Hol láttál a fenti szöveg, ahol a bemutató, vagy video tutorial hallod mondani, hogy alkalmazás (az itt bemutatott módszer) Windowson működik 8.1?
   Ha megnézzük az alábbi látható a bemutató címét, és a dátum volt kiküldték. Abban az időben nem is tudom, ha nem lesz a Windows 8.1 vagy sem.

 48. Dragos - mondta

  Nem értem, hol lehet letölteni Ex7forW8 itt. Látom, nincs kapcsolat a "http://www.iobit.com/iobitstartmenu8.php" egy másik soft az egy látható a video tutorial.

 49. Dan Iuliu - mondta

  Mi tisztelgett!
  Az egész dolog feletti tesz és a Viva Start menü.
  Ez egy olyan program, amely telepíti Win 8 és visszaállítja a Start menü, és a Start menü Win 7 még mindig érvényben van. Nincs szükség CD Win7.iso egyéb bonyolult eljárások (készült csak a kedvéért a művészet!). Szükség van egy újraindítás, majd a testre, mint kívánatos. Ez letilthatja a metró és SO beleértve az Asztalon üzemmód elindul.
  Útmutató itt tölthető le: http://www.vivastartmenu.com/
  Vannak változatai x32 és x64 kicsit.
  Sok szerencsét!

 50. Deniel - mondta

  Telepítettem ezt. Hoztam egy DVD szél 7 32 bitek a miképen én is a PC és arra, hogy log off után fekete képernyőt kapsz. Kérjük, minden várok semmit. Adok restart is. Nos, mi a fene? Készítsünk programot, Adrian nulla, én windows elmentünk sétálni, és most meg kell csinálni újra. Jaj!

 51. Paul - mondta

  De nem látom letöltési linket. Azt, hogy ez a hozzászóláshoz, kérem?

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.