Hogyan lehet online fizetések, és kap pénzt online paypal számla - videó bemutató

Hogyan lehet online fizetések, és kap pénzt online paypal számla - videó bemutató
4.95 (19) 98.95%

Szia barátok, ma kezdünk beszélni pénzt az interneten, különösen az online malacka bank, hogy az úgynevezett PayPal.

PayPal egy online fizetési szolgáltatás létrehozott 1998, azt vásárolta meg a cég 2002 Ebay, PayPal jelenleg kínál online pénzügyi szolgáltatások számos országban a világon, a lista által nyújtott szolgáltatások a vállalat növekszik, és a legjobb, hogy PayPal elérhető a hétköznapi felhasználók számára, egyéb szolgáltatások ilyen típusú irányítja kizárólag az üzleti, a felhasználók örömére rómaiak míg PayPal igaz Romániában, román felhasználók élvezhetik szinte ugyanazokat az előnyöket, mint az Egyesült Államokban vagy Európában.

Ez a követelmény szó barátságos szolgáltatást igénybe vevők fogadására és küldjön pénzt online online bankkártyás fizetés nem olyan biztos, és ezért van szükség a pufferzóna a magas biztonsági szintet, ez az, ahol a PayPal online malacka bank, ez egy biztonságos terület között, a kártya és online áruház.

Tegyük fel, hogy van egy kártya 2000 euró, és szeretne vásárolni valamit a nettó vagyon euró 100 nagyon veszélyes, hogy bemegy egy hely, amely megbízható, a kártyát tele pénzzel, ha az üzlet egy csapda, akkor ürítse ki a kártyát 3 másodperceken belül.

A PayPal ez más, ha van egy kártya euró 2000 vele, és azt szeretné, hogy egy termék megvásárlására 100 eurót a boltban szellem PayPal számla ki a kártya csak 100 euró, és így csak elveszett 100 2000 euró az első eset.

Mellett tagadhatatlan előnye, tudván, a PayPal számla, hogy ennél sokkal érdekesebb dolgot, például kaphat pénzt online, hogy nem kell hagyja otthon, akkor vagy az egyik, hogy küld pénzt, ha van egy PayPal számla kerül, és amely elküldi a pénzt, nem kell, hogy a paypal számla, akkor csak egy kártya pénzt rá persze, küld egy adott e-mail a PayPal számla, és befejezi a kártyaadatokat egy biztonságos oldal, és kész.

PayPal sikeresen versenyezni, mint készpénz-transzfer Western Union vagy a Money Gram, köztudott, hogy a Bizottság által felszámolt Western Union, Money Gram vagy más hasonló cégek.

Ön is küldhet pénzt, hogy több embert, (tudom, hogy nem szereted a pénzt veszít), vagy kérheti a pénzt több ember csak egy kattintás, ennyi az egész PayPal számla felületen.

A paypal számla, számlák is ki bármilyen szolgáltatás, amit nyújtanak számukra, vagy a tárgyak árulnak online szervezetlen keretben, ami azt jelenti, lehet adni nekik valamit, Gica, hogy találkozott egy beszélgetés, és ez él 400 mérföld távolságban.

Egyéb szolgáltatások: gomb adományok gomb vásárolnak termékeket (abban az esetben, online áruházak, vagy weboldalak, állomány), és sok egyéb gombok és a gombok különböző dolog.

Lehet tenni egy csomó dolog a PayPal, ezért is készített egy bemutató azok számára, akik szeretnék részleteket a számla részletezettsége fogunk beszélni, hogyan lehet integrálni a gomb adományokat a helyszínen, vagy forgalomba shoping cart.

Ha érdekel a téma, és mi a menetrend bemutató, hogyan lehet egy online bolt, ha szeretné megvalósítani a bemutató, mint előre a kéréseket a megjegyzés mezőbe, kérjük, mondja el, mi téma területén "pénzt online" szeretne megközelítés.

Várja, hogy a visszajelzést, a megjegyzések rovatban, szép kilátás és a jó szerencsét pénzt az interneten.

Cristian Cismaru

Szerezd meg a Flash Player hogy a wordTube Media Player.

FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Dany109 Azt mondta:

  Igen, nagyon nehéz tutoriaul, csinál egy nagy munka

  Megjegyzés megtekintése
 2. iohanion Azt mondta:

  Nagyon jó subiectul.Trebuie tudni, hogy mi állunk szemben, hogyan kell eljárni, és hogyan ellen más kérdés ....
  Vegyünk egy munkát minune.Va mindig figyel, és mindig jönnek, érdekes témákat, amelyek érdeklik a sok ember.
  Megjegyzés 10

  Megjegyzés megtekintése
 3. Robciuc Ionut Azt mondta:

  Üdvözlöm. Szeretném megkérdezni, hogyan lehet, hogy a kártya csatolták PayPal. Nekem van PayPal számla körülbelül egy hónap, és szeretnék pénzt a kártyára, de én ... Először is szeretném megkérdezni, hogy a kártya szabad csinálni, és hol.

  Megjegyzés megtekintése
 4. crystache2001 Azt mondta:

  Ha létrehozott egy fiókot, és egy idő után azt akarom, hogy őt, nem igaz?
  És ha adsz jön?

  Megjegyzés megtekintése
 5. Adrian Azt mondta:

  Robciuc Ionut: Hello. Szeretném megkérdezni, hogyan lehet, hogy a kártya csatolták PayPal. Nekem van PayPal számla körülbelül egy hónap, és szeretnék pénzt a kártyára, de én ... Először azt szeretném megkérdezni, hogy a kártya szabad csinálni, és hol.

  Azt mondta a bemutató, miért nem nézel nélkül mindent hátra? Próbálja BCR, hogy tudom csinálni az adó kártya körül 100 ezer, attól függően, hogy milyen kártyát akarsz .... egyébként több mint ezer 100 nem hiszem, só a kötelességét, mint egy kártya ...

  Megjegyzés megtekintése
 6. Robciuc Ionut Azt mondta:

  Adrian:
  Azt mondta a bemutató, miért nem nézel nélkül mindent hátra? Próbáld BCR, hogy tudom, hogy nem az adó kártya körül 100 ezer, attól függően, hogy milyen kártyát akarsz .... egyébként több mint ezer 100 nem hiszem, só a kötelességét, mint egy kártya ...

  OK. Tehát most, ha elmegyek a bank BCR és azt, hogy a kártya, köteles 10 lej (100 ezer), mint aramane két kérdést.

  1. Mint mi a minimum kellene, hogy a kártyát?
  2. Megy, hogy nekem, és 30 ezer lei díj, illetve lenne a Holdon? (Ezt a kérdést, mert azt hallottam, hogy ez a bemutató, de nem biztos)

  Megjegyzés megtekintése
 7. Adrian Azt mondta:

  Robciuc Ionut:
  OK. Tehát most, ha elmegyek a bank BCR és azt, hogy a kártya, köteles 10 lej (100 ezer), mint aramane két intrebari.1. Mint mi a minimum kellene, hogy a kártyát?
  2. Megy, hogy nekem, és 30 ezer lei díj, illetve lenne a Holdon? (Ezt a kérdést, mert azt hallottam, hogy ez a bemutató, de nem biztos)

  Apám nem működik bármely bank vagy bármelyikünk, arányok és módszerek eltérőek bankonként, jobb, ha nem megy a bank, és kérje ott?

  Megjegyzés megtekintése
 8. stefanhellzone Azt mondta:

  Nagyszerű lenne, ha egy bemutató ugrás még jelképes kifizetéseket aggódik online.Ce autó, valamint mit tegyek? MasterCard vagy a Visa?

  hibás link (egy Linck, és tegye meg a spam)

  Megjegyzés megtekintése
  • Ciprian Azt mondta:

   stefanhellzone: Jó lenne, ha egy bemutató ugrás még jelképes kifizetéseket aggódik online.Ce autó, valamint mit tegyek? MasterCard vagy Visa? Broken link (egy Linck, és tegye meg a spam)

   gasesyi világos útmutatók ják BCR site0ul token, token osdat kap egy brosúrát ...

   Megjegyzés megtekintése
 9. Tudor Azt mondta:

  Megjegyzés 10. Már van egy PayPal számla Premier. Adott egy kis bolt (2 3-értékesítés hetente), és azt szeretném tudni, hogyan kell csinálni egy gomb a számos vásárlási-7 8 termékek (shopping táblázatot). Azt is szeretnék tudni, hogyan hajtsák végre a gombot a honlapomon (ez a vaku).
  Köszönöm szépen. Készíts egy nagy munka.

  Megjegyzés megtekintése
 10. Paul Azt mondta:

  Cristi Szeretnék kérdezni valamit, ha tudod: nustiu marcheturile ha láttad, de láttam egy CD-t a Microsoft online azt mutatják, a CD-t, de nem adott semmilyen információt a CD-t, azt mondta az ár NDAR, 35 ron, de nem jó mondta szállítás niic róla, mit kell tennie, hogy a CD-t?

  Megjegyzés megtekintése
 11. Lucius Azt mondta:

  Nagyon szép bemutató, megteszem én magam, de most, hogy megszabaduljon a problémát magam pénzzel (ez simpte a válság), akkor megpróbálom. Bravo Cristi ;)

  Megjegyzés megtekintése
 12. Marius Azt mondta:

  Cristi Köszönöm a bemutató, már 3 kérdésekre:
  -Gondolok "személyes" ellenőrzött, vehetek fel?
  -Ha a frissítés a "premier" kell ellenőrizni számlám újra?
  -Miután kiterjesztése kártyával (lejár ebben a hónapban), meg kell hozzá a kártyát, vagy ahhoz, hogy változtatni a lejárati idő?

  Megjegyzés megtekintése
 13. Manu Azt mondta:

  wow Nincs szó, amikor keres m hosszú!

  Megjegyzés megtekintése
 14. szinaptikus Azt mondta:

  Szeretnék köszönetet mondani Cristi, magad és a csapat az információk adsz a helyszínen! különösen, ahogy tartotta a szavát, és nem bemutató a pay pal!

  Megjegyzés megtekintése
 15. Gabriella Azt mondta:

  Ez egy nagyon jól átgondolt tutorial! Vannak sokan, akik ezeket a szolgáltatásokat kell, de nem tudom, hogyan kell használni őket. BRAVO! Gratulálunk!
  Nem tudok várni, és a második, és ... Kérem, a bemutató 24 bancking és token.
  Köszönöm, további jó munkát.

  Megjegyzés megtekintése
 16. Claudiu Azt mondta:

  Sall Cristi
  De egy bemutató u nem tud csinálni, és hogyan kell elküldeni SMS Donati ...
  Láttam tolta és f ... ...

  Megjegyzés megtekintése
 17. Claudiu: Sall Cristi
  De nem lehet, hogy a bemutató how u trimiteDonati SMS ...
  Láttam fel, és f ... l ... :DAdomány SMS ;)

  Valószínűleg a közeljövőben foglalkozni ebben a témában videotutorial nevezetesen, hogyan lehet adományokat SMS
  Köszönöm a célzást, és ne várja,

  Megjegyzés megtekintése
 18. Ionut Dragos Azt mondta:

  Pt. egy teljesen funkcionális PayPal számla tényleg szükség van, hogy vegyék, és hogy Token 24 Banking?

  Megjegyzés megtekintése
 19. Razvan Azt mondta:

  jó bemutató, megértettem, hogy továbbra is ez a sorozat tutorials online és befizetéseit,
  Mit kell még tenni, hogy megy egy bank, ha azt szeretné elérni, és én egy beszámolót is ..... fizetni pólus, és kap a kártya,, PT. Online fizetés token minden ... vagy azt, hogy ez ingyenes.? végül a bank jobban tudom, mi ez ..
  Kelet nagyon érdekes ... lehet kapni, vagy fogadni pénzt online anélkül, hogy egy csomó pénzt, összegek futnak a kártyát akkor is, ha fel pénzt, vagy távolítsa pt. fizetni a különböző elemek, vagy szolgáltatásokat.
  és ha meg tudod csinálni a tutorial, hogy jelképes, ez jó, ez sokat segít .. az, hogy követi a bemutató, és az első a megértés, ha visszalép, hogy az elején, mint a szalag ... hogy én nem /?
  Én leginkább megértette, mi az ... és köszönöm előre ...
  Van itt valaki, Izraelben, hogy abbahagyom a küldött pénzt, és a banki és a Western Union is rájössz, hogy mennyi pénz van az emberek. rimite az én 500 dollár ... úgyhogy, ha aláírja a Pay pole, kíváncsi vagyok, ha tudsz küldeni nekem akkor is, ha nem veszik figyelembe fizet pol ... de azt hiszem, ha lehet nemet mondani. számla, amelyben át a pénzt .. nem?
  Szeretném, ha egy jó nap .... és elfelejtettem, ha egy bolt ezen az oldalon. crdibilitate nagy esély ... meg kell adni ... (véleményem szerint) pt. minden, amit tett hónapjaiban megindításáról Informatikai prog., vagy érdekességek ... pt. mindenki, aki használja a számítógépet, és a nettó.
  RAZVAN.

  Megjegyzés megtekintése
 20. Ionut Dragos: Pt. egy teljesen funkcionális PayPal számla tényleg szükség van, hogy vegyék, és hogy Token 24 Banking?

  Nem feltétlenül, hogy a bankkártya számla online ügyintézés, működik a rendszeres kártya, de a következő bemutató fogom magyarázni jobban, mi a jó egy online számlavezetés (vagy anélkül token).
  Miután ezt a PayPal számla meg kell erősítenie a hitelkártya számára, hogy az emberek, hogy vonja vissza a PayPal számla 1.5 dollárt, hogy küldje vissza a pénzt, és elküldjük Önnek a PIN kódot meg kell adni, hogy PayPal számla, mert jó, hogy van egy számlát az online ügyintézés, kivéve, ha ilyen számlát, akkor kell menni a bankba, kap, hogy a PIN-kódot, majd érvényesítse kártyahasználat PayPal számla.
  Egyébként nem túl drága, és az előnyök végtelenek a kezelt számlák online, gyakorlatilag soha nem kell mennem a bankba, akkor a bank, mit is akarok tranzakciók online kártya számla.

  Megjegyzés megtekintése
 21. Ionut Dragos Azt mondta:

  Cristi-admin:
  Nem feltétlenül, hogy a bankkártya számla online ügyintézés, működik a rendszeres kártya, de a következő bemutató fogom magyarázni jobban, mi a jó egy online számlavezetés (vagy anélkül token).
  Miután ezt a PayPal számla meg kell erősítenie a hitelkártya számára, hogy az emberek, hogy vonja vissza a PayPal számla 1.5 dollárt, hogy küldje vissza a pénzt, és elküldjük Önnek a PIN kódot meg kell adni, hogy PayPal számla, mert jó, hogy van egy számlát az online ügyintézés, kivéve, ha ilyen számlát, akkor kell menni a bankba, kap, hogy a PIN-kódot, majd érvényesítse kártyahasználat PayPal számla.
  Egyébként nem túl drága, és az előnyök végtelenek a kezelt számlák online, gyakorlatilag soha nem kell mennem a bankba, akkor a bank, mit is akarok tranzakciók online kártya számla.

  Köszönöm, nagyon hasznos bemutató, most, hogy megértsék, hogyan működik a paypal. Várakozás bemutató erősítse meg a számla.

  Megjegyzés megtekintése
 22. Robciuc Ionut Azt mondta:

  @ Cristi-Admin: Mint milyen kártyát úgy gondolod, hogy jó lenne csinálni? De amíg 20 nekem kerülni Ft ... BT Arra gondoltam, de miután avzut bemutató, azt hiszem, elmegyek a BCR. De nem tudja, hogy mennyi pénzt, hogy velem, hogy a kártyát. Mutlumesc előre ...

  Megjegyzés megtekintése
  • Marius Azt mondta:

   Azt Erdély tettem néhány évvel ezelőtt, és elégedett. Cam 16-20 lej hogy az Ön és közlönyben. Ha azt szeretnénk, 1 oroszlán és az online számla költség / hó. Banca Transilvania inkább nem számol fel díjat készpénzfelvételre az ATM-ek, és nem kell fizetni a havi kezelési költség.

   Megjegyzés megtekintése
 23. aeroszol Azt mondta:

  Szuper jó!
  A bemutató jött jobb a megfelelő időben, mert én nagyon fog látni, ha egy kis adományt ..

  A Vodafone Mobil Banking Ön mit gondol?

  Megjegyzés megtekintése
 24. Jak Azt mondta:

  Kösz srácok, akkor az erős erő, tinetio minden asa.Dar szeretném megkérdezni, honnan tudja mindezt? Jinn bármilyen könyv vagy bemutató, akkor naturii.Multunesc

  Megjegyzés megtekintése
 25. Adrian Azt mondta:

  JakKöszi srácok, akkor az erős erő, tinetio minden asa.Dar szeretném megkérdezni, honnan tudja mindezt? Jinn bármilyen könyv vagy bemutató, akkor naturii.Multunesc

  Van egy könyv, amit meg varázslatos! Vicc persze csak tanított, olvastam, tanultam, kutatott, mi nem vesztegeti az idejét a messenger, hi5, fifa, nfs, és winamp!

  Megjegyzés megtekintése
 26. kata Azt mondta:

  hi bravo Cristi jó munkát vártam sokáig ez a bemutató

  Megjegyzés megtekintése
 27. Dan Dan >>>>>>>> Azt mondta:

  Egyre több érdekes ezen az oldalon:-bd

  Megjegyzés megtekintése
 28. Julian Azt mondta:

  Hello.
  SUPERB tutorial.
  Meg tudná mondani, hogyan lehet a játék PS2 cd / dvd.MERSIK

  Megjegyzés megtekintése
 29. catalyn Azt mondta:

  Ön nagyon jó oktató.
  Saját honlap többet érdemel, mint egy "10.
  explicitipti nagyon óvatos, és nem hibázni.
  útmutatók Sok szerencsét, és további sikereket! 1

  Megjegyzés megtekintése
 30. bogdan Azt mondta:

  Helló baieti.Ma nagyon boldog, hogy nem ez a bemutató a paypal, ez nagyon hasznos, és várom, hogy továbbra is a sorozat tutorials, hogyan lehet interneten fizetni, és egy online áruház (esetleg a Joomla és a WordPress) Köszönjük sok tekintetben ......

  Megjegyzés megtekintése
 31. Garcea Bogdan Azt mondta:

  Romániában nem működnek (a közelmúltig) a fizetés paypal
  és nem kap túl ezt a módszert (legalább
  amíg meg nem használt, de ritkán)
  A regény nem ad pénzt, amíg meg nem jelenik a termék a kezében.
  Az igazság az, hogy nem volt olyan elképzelés, ez a paypal
  de a oktatóanyagok biztosan változik a mentalitás
  új és jobban bízik szempontjából
  "Online fizetés" Meg vagyok győződve arról, hogy hamarosan olyan lesz, mint Romániában
  használni paypal oldalon olyan gyakran, mint más nyugati országokban
  Ezt úgy tehetjük meg, amint elérhető ezeken oktatóanyagok,
  okozza, hogy egy másik, történetek barátainak létesítmények
  kínálnak paypal stb Így lesz egyre inkább
  felhasználók a szolgáltatás
  Videotutorial.ro helyén lesz az egyik fő "bűnösök" a változás
  új mentalitás fizetések tekintetében online.Datorita sorozat
  útmutatók sok webes szörfösök hogy a paypal paypal számlákat és
  Olvastam a hozzászólások már inceput.Astept várom, hogy lássam és után
  paypal oktatóprogramok használatával kapcsolatban a token, a forgalomba a shoping cart stb.
  Köszönjük! tekintetében ........ BOGDAN

  Megjegyzés megtekintése
 32. Vasile Azt mondta:

  nagyon jó tutorial ... nagyon köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 33. dumitru32 Azt mondta:

  Most nem tudom, mi az én Könyvjelzők mappa megkérdezni, informatikai vagy pénzügyi és banki ...

  Megjegyzés megtekintése
 34. marius512 Azt mondta:

  Itt van, amit érdekel, hogy találok:
  Hogyan fizethetek számlákat online, hogy lehetővé tenné a fizetési kártyát sok eszközt.
  Ha meg szeretné vásárolni a terméket ebay Hogyan védhetem meg magam, ha az átutalás, de nem kap megrendelt termék mine.Adica e olyan óvintézkedéseket kell tenni, ha a szeret?

  Megjegyzés megtekintése
 35. Cosmin Azt mondta:

  Gratulálok és nagyon köszönöm, sokat segített információkat a honlapján és az elrendezés.
  Isten adjon neked egészséget

  Megjegyzés megtekintése
 36. Costin Azt mondta:

  Gratulálunk útmutatók nagyon hasznos mindazok számára, akik nem ismerik az ilyen dolgok, és az ember traesti megtanulják, hogyan. "
  Az online fizetések és az internet banking nagy rajongója őket a Krisztus is igénybe az internetes banki a BCR és a zseniális (és ellenőrizni tudja a nyilatkozatot rendszeresen fiók létrehozásához és gazdaságos változtatni Valuni pénz számlák lei, majd vissza az árak akkor fizet, ha a kölcsönt a bank fizet bizonyos segédprogramok segítségével pénzt, hogy bárki egy IBAN átcsoportosítás végezhető az intra / inter itthon és külföldön, és én biztosan a készülék a token. mindezt szórakoztató költséggazdálkodás 4lei havi költsége az internetes banki és kapcsolódó díjak tranzakciós token eszközt kap ingyen. kényelem és idő elveszett a sorban kell fizetni valahogy. Kapcsolódó kártyák I a Visa Electron online fizetési lehet költség 10lei kártyát számlanyitási díjat és a fokozott biztonság az online fizetések Lam csatlakozott az Európai Polgári Repülési Konferencia biztonságos 3D rendszer, és tanácsot ad, hogy ha használja az interneten.) Én személy szerint PayPalul Moneybookers segítségével működik, nagyjából ugyanaz, de a pénz az ingyenes és Románia betöltötte a visszavonás költségei 1,80euro küldhetünk és fogadhatunk pénzt valaki egy e-mail cím felületen helyet, akkor lehet, hogy a román néhány üzlet fogadja el a Moneybookers tudom használni a Online bukmékerek.
  Remélem, már megnyitotta az étvágyat az érdeklődők az internet banki és nem tudtam, Cristi terhelt munkával kapcsolatos új bemutató és az internet banking token Úgy gondolom, hogy ez szükséges. Tin azt mondani, hogy én nem dolgozom a bank-, illetve nem akarnak Finom hirdet ezeket a szolgáltatásokat. Minden pénz Spor ...

  Megjegyzés megtekintése
 37. Costin: Gratulálok útmutatók nagyon hasznos mindazok számára, akik nem ismerik az ilyen dolgok, és az ember traesti megtanulják, hogyan. "
  Az online fizetések és az internet banking nagy rajongója őket a Krisztus is igénybe az internetes banki a BCR és a zseniális (és ellenőrizni tudja a nyilatkozatot rendszeresen fiók létrehozásához és gazdaságos változtatni Valuni pénz számlák lei, majd vissza az árak akkor fizet, ha a kölcsönt a bank fizet bizonyos segédprogramok segítségével pénzt, hogy bárki egy IBAN átcsoportosítás végezhető az intra / inter itthon és külföldön, és én biztosan a készülék a token. mindezt szórakoztató költséggazdálkodás 4lei havi költsége az internetes banki és kapcsolódó díjak tranzakciós token eszközt kap ingyen. kényelem és idő elveszett a sorban kell fizetni valahogy. Kapcsolódó kártyák I a Visa Electron online fizetési lehet költség 10lei kártyát számlanyitási díjat és a fokozott biztonság az online fizetések Lam csatlakozott az Európai Polgári Repülési Konferencia biztonságos 3D rendszer, és tanácsot ad, hogy ha használja az interneten.) Én személy szerint PayPalul Moneybookers segítségével működik, nagyjából ugyanaz, de a pénz az ingyenes és Románia betöltötte a visszavonás költségei 1,80euro küldhetünk és fogadhatunk pénzt valaki egy e-mail cím felületen helyet, akkor lehet, hogy a román néhány üzlet fogadja el a Moneybookers tudom használni a Online bukmékerek.
  Remélem, már megnyitotta az étvágyat az érdeklődők az internet banki és nem tudtam, Cristi terhelt munkával kapcsolatos új bemutató és az internet banking token Úgy gondolom, hogy ez szükséges. Tin azt mondani, hogy én nem dolgozom a bank-, illetve nem akarnak Finom hirdet ezeket a szolgáltatásokat. Minden pénz Spor ...

  Szép megjegyzés, részlet, tele hasznos információval, a felülvizsgálat jön a teljes bemutató a bemutató nem határozza meg, mi legyen, szeretném, hogy gyakrabban ilyen megjegyzéseket.
  Köszönjük, Costin és üdvözöljük magad.

  Megjegyzés megtekintése
 38. LucianGL Azt mondta:

  Jó hír Mondhatnám
  Egy ideig fogja nézni a video tutorials az oldalról közvetlenül a telefonról, feltéve, hogy lesz v9.x Symbian vagy Windows Mobile. Én még nem próbáltam más operációs rendszerek, mint például az iPhone vagy az Android, de N95 8GB lát és hall tökéletesen keresztül internet kapcsolat. Az egyetlen probléma az, hogy nem tud írni, hogy a Live Chat doboz, csak olvasható

  Deorece mondtam, az érdeklődés a mobil internet óriási, és az elmúlt évben volt egy 40%-os részesedése a mobil navigációs és 60% számítógépes

  Megjegyzés megtekintése
 39. cmehedintu Azt mondta:

  Helló baieti.Ma nagyon boldog, hogy nem ez a bemutató a paypal, ez nagyon hasznos, és várom, hogy továbbra is a sorozat tutorials a legtöbb kamatok online.ma közüzemi kifizetések. Bravo 20 megjegyzés tőlem

  Megjegyzés megtekintése
 40. GPA Azt mondta:

  Nagyon jó bemutató "online malacka bank"!
  De nem csak, és megjegyzéseket is rendben van. Látom, minden kezdett, hogy véleményezzék a "tárgy" szorosan kapcsolódó bemutató megjegyzést.
  Nem fogom megismételni pontosan Garcea Bogdan, CostinEgyetértek velük köszöntöm mindazokat, akik postai érdekes megjegyzéseket, valamint azok, akik videotutorialele!

  Csak így tovább a jó munkát!
  S'auzim csak jobb!
  GPA

  Megjegyzés megtekintése
 41. Ovidiu Azt mondta:

  Jó. Láttam a bemutató nagyon jól sikerült, és a várakozás a token szeretnék többet megtudni róla. Van egy kártyát BT és a kérést a nush 2 alkalommal, hogy a PayPal számla fiók létrehozása, ha beírja "Card Number" Halott vagyok "Ez a hitelkártya már elutasított a bank, hogy a kibocsátott hitelkártya. A részleteket, hogy miért a kártyát megtagadták, kérjük, forduljon a hitelkártya-kibocsátó ügyfélszolgálata. Vagy érdemes kipróbálni hozzá egy másik hitelkártya. "És nem tudom, mit tegyek. Én pedig törli a kártya és saját magam egy másik bank? Várj egy rapsuns lehetőleg e-mailben, de ez nagyon jó itt. Folyamatos siker oktatóanyagok, de én is szavazni nush így akum túl késő, hogy vizsgálja meg, hogy az én szavazatom orcum.

  Megjegyzés megtekintése
 42. carmen Azt mondta:

  Én is szeretnék egy bemutató térkép (API) google. Köszönöm minden tutorialele.Faceti egy nagy munka.

  Megjegyzés megtekintése
 43. Ionut Dragos Azt mondta:

  Érdekelne nagyon mint egy bemutató, hogyan lehet megvásárolni az eBay-en, vagy eBay.co.uk (egy Európában, amely), hogyan vásárolja meg a tárgyat, és hogyan fog fizetni.

  Megjegyzés megtekintése
 44. Marian Azt mondta:

  Helló Szeretném tudni, hogy tudom használni a PayPal kártyát online, anélkül tehát, hogy regisztrálja, de nem tudta a kártyát, és vásárolni online közvetlenül a Paypal? ms vár választ

  Megjegyzés megtekintése
 45. MarianHi Szeretném tudni, hogy tudom használni a szolgálati igazolvány, paypal online without akartam regisztrálni, de nem tudta a kártyát, és vásárolni online közvetlenül a Paypal? ms vár választ

  Paypal számla nélkül nem működik a kártya, ez az út akkor jogos, rájössz, ha kell jelentkeznie a kártya lenne sokkal a bűncselekmények, és vannak bizonyos szabályok, amelyeket meg kell tartani.
  A bankszámla lehet beiratkozni csak az amerikai állampolgárok több mint egy kis időt, és csak akkor tudjuk beírását, hogy a bankszámla, de muszáj kártyát.
  Nem tűnik olyan lehetetlen, hogy egy kártyát, hogy túl sokba kerül, úgy tűnik, a bankok egy része nem ad pénzt kiadására a kártya, az egyetlen dolog, amit meg kell kitölteni egyes formáit, és meg kell várni, .

  Megjegyzés megtekintése
 46. Ionut Dragos Azt mondta:

  Cristi, ismétlem, ha meg tudná csinálni a tutorial arról eBay. Legalább hogyan működik ...

  PS. Kaptam PayPal számla követi jövő héten menni a bankba megkérdezni tűt, hogy az euró 1.5 ügylet PayPal. Még egyszer köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 47. Marian Azt mondta:

  Úgy tudom, még mindig van egy másik kártyát támogatás a BT, de én, és én különösen, mint a BCR Banca Transilvania én lejár december. Köszönöm a választ.

  Megjegyzés megtekintése
 48. MNU Azt mondta:

  Hogyan tudhatom meg, hogy mennyi pénz van a fejében?

  Megjegyzés megtekintése
 49. Ionut Dragos Azt mondta:

  Kész kártyát és megerősítették az állapotát: Verified. További összegeket csak akkor, ha ad nekem mondom megy. Tudomásul veszem, hogy ha azt akarjuk, fizetni PayPal veszel valamit közvetlenül a kártyát? Szóval tényleg?

  Megjegyzés megtekintése
 50. Adrian Azt mondta:

  Ionut Dragos: Kész kártyát, és megerősítették az állapotát: Verified. További összegeket csak akkor, ha ad nekem mondom megy. Tudomásul veszem, hogy ha azt akarjuk, fizetni PayPal veszel valamit közvetlenül a kártyát? Szóval tényleg?

  Igen, ahol szeretné, hogy a máshol?

  Megjegyzés megtekintése
 51. Cata Azt mondta:

  bon most tudja, hol a pénz dolog, hogy tartsa őket, és nem néhány dollárt !! Adrian ha azt mondod, ne hagyja ki timpu máshol hi5, rendetlenség, winamp, és moolt olvasni a neten, és dokumentálja zine, és új módon pénzt a neten ... őszinte. Talán nézz adtam egy ötlet egy új videotutorial:-P:-P

  Megjegyzés megtekintése
 52. Cata Azt mondta:

  Várok választ ....... inka

  Megjegyzés megtekintése
 53. Cata: Várok választ ....... inka

  Majd azt is beszélni, hogyan lehet pénzt online, vagy pénzt a honlapon, ne beszélj a pénzről egyszerűen, beszéljünk a munkát kell befizetni mielőtt vegye ki belőle a pénzt.
  A videotutorial.ro soha nem fogja megtalálni dúsítási mágikus receptek, itt lehet tanulni, hogyan lehet pénzt az erőfeszítés, hogy minőségi tartalmat.
  Mielőtt gondol pénzt, ha megvan, hogy kitaláljuk, mit kér, vagy pénzt.
  Nehéz, hogy a pénz a neten becsületes, aki azt mondja, hogy könnyű szégyentelenül elme, akkor nem egy bemutató útmutatást azoknak, akik építettek egy honlap, és kell pénzt keresni, Romániában nehéz, de nem lehetetlen.
  A videotutorial.ro Sosem találsz receptet, hogy hamis, hogy távolítsa el könnyen pénzt erőfeszítés nélkül.

  Megjegyzés megtekintése
 54. GPA Azt mondta:

  Egyetértek azzal, amit mondasz, a fenti megjegyzést, hanem a munkahelyek, arról, hogyan lehet megtalálni egy könnyebb munkát az IT területén, arról, hogy hol végre a megszerzett tudást figyeli, a tanulás és a gyakorlás videotutorialelor. Néhány trükk és tipp azoknak, akik szeretnének dolgozni, az IT? A bemutató a toborzási weboldalak informatikai szakemberek folytatódik ideális igényeket a munkaadók, és így tovább, stb.

  S'auzim csak jó

  Megjegyzés megtekintése
 55. Cata Azt mondta:

  Cristi egyetértek veled ... ..és egyébként ha Pika pénzt az égből nush ugye nem satisfactya aya dolgozott érte ... mint lenségünket jutalmazzák

  Megjegyzés megtekintése
 56. nae007 Azt mondta:

  ... Ahhoz, hogy a PayPal számla szüksége van egy minimális összeget a kártyán? ...

  Megjegyzés megtekintése
 57. Adrian Azt mondta:

  nae007: ... Ahhoz, hogy a PayPal számla szüksége van egy minimális összeget a kártyán? ...

  Nem kell, hogy bármi, akkor is nulla, akkor fontos, hogy a számla, kártya és így

  Megjegyzés megtekintése
 58. Liviu Azt mondta:

  jó. Azt akarom tudni, hogy tudsz fizetni közüzemi ex. kábel számlák, telefon, e-mail stb ezt a szolgáltatást PayPal

  Megjegyzés megtekintése
 59. Mircea Azt mondta:

  Én nem érdekel, hogy a paypal számla, ahol van, hogy a hitelkártyája a bank és az összeget kell a kártyán.

  Megjegyzés megtekintése
 60. Julian Azt mondta:

  Üdvözlöm. Hogyan adhatom fotókat? milyen oldalon? Előre is köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 61. Clauu Azt mondta:

  Jó munkát végzett ebben az időben Cristi! Nyak ajánlom, vagyis a köhögés, tea mézzel zilnic.Identic volt a ani.Dupa 2 3 ott a héten esett teák! Szeretné hallani az egészséges még hosszú tutorials!

  Megjegyzés megtekintése
 62. Clauu: Jó dolog, amit tett ez alkalommal Cristi! Nyak ajánlom, vagyis a köhögés, tea mézzel zilnic.Identic volt a ani.Dupa 2 3 ott a héten esett teák! Szeretné hallani egészséges sokáig tutorials!

  Kösz a tippet!
  Beau és én időről időre tea, és most teszel mézet, és azt használja gyakrabban ez a termék, amely szintén nem lehet bántani.
  Iszom teát és a lime, az egyik is, hallottam, lime tea nem lenne annyira jó részek.
  Ember meghal, olyan könnyen, akkor is, ha elveszítik hangját, hogy a konzultáció a jeleket, még mindig nem tud megszabadulni tőlem ilyen könnyen!

  Megjegyzés megtekintése
 63. Stelian Azt mondta:

  Van 2 Kérdés: fel pénzt a kártyán, amit kiküldött a számlám paypal paypal?
  tud valaki küld pénzt Sami kártyát paypal számla?

  Megjegyzés megtekintése
 64. daniel Azt mondta:

  Szép munka a szokásos kérdést: paypal kamatot pénzt tárolni?

  Megjegyzés megtekintése
 65. daniel: Szép munka a szokásos kérdést: paypal kamatot pénzt tárolni?

  Paypal nem számít fel kamatot vagy havi díjat, csak fel az átigazolási díjat, akkor magyarázza el részletesen a bemutató.

  Megjegyzés megtekintése
 66. Adrian Azt mondta:

  daniel: Szép munka a szokásos kérdést: paypal kamatot pénzt tárolni?

  PayPal nem csak közvetíti a bank ... ő 2 alkatrészek ... te és összeköttetést magazinu ... és az üzlet ... ahogy veszi, hogy a vonatok, hogy a Iasi PayPal így ő érme fiókjába és figyelembe őket, a bolt, ahol vásárolni vagy a szolgáltatást meg kell fizetni érte a pénzt ...

  Megjegyzés megtekintése
 67. Nicu Azt mondta:

  Mi tisztelgett! Több lehetőség is van, hogy pénzt online? (Nem úgy értem, spaming phishing, stb.) Találtunk sok oldalakra mutató hivatkozásokat a témában, ígéretes a hold, de nem bízom - és csapdák a hajam. naiv. .. Ez lehet egy érdekes téma. a jövő tutorial.

  Megjegyzés megtekintése
 68. iuly Azt mondta:

  Csak menj naprakész bemutató 3.05 és megáll
  Lehet valamit tenni?

  Megjegyzés megtekintése
 69. iuly: Tutorial csak megy 3.05 percig, majd megáll
  Lehet valamit tenni?

  Köszönjük a meghívást jelentett problémát, én megoldottam csendben lehet követi a bemutató videót a paypal.

  Megjegyzés megtekintése
 70. iuly Azt mondta:

  Próbáltam firefox, és menjünk most, mielőtt nézni IE
  Mindenesetre köszönet azonnal

  Megjegyzés megtekintése
 71. alex Azt mondta:

  Szia, próbálj ki egy pár nap, hogy fizetni elemek ebay.com a PayPal számla, de ez a hiba minden alkalommal:
  "Sajnálom, a kifizetés nem megy át. Ahhoz, hogy ez a munka, akkor be kell, hogy adjunk pénzt a számlára, és fizetni a PayPal egyensúlyt. "

  beszélve arról, hogy a Visa Electron bankkártya az ING Bank és a számla táplálják a megfelelő + 10%-os biztonságot. termék olcsóbb mint 600 euró.

  Én realizet folyószámla és az euro 100 limit emelték.
  mi a probléma? Én még nem találkoztam?

  vannak más korlátokat kell ellenőrizni?

  várt választ ASAP!

  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
  • AdrianR Azt mondta:

   alex: Szia, próbálj ki egy pár nap, hogy fizetni elemek ebay.com a PayPal számla, de ez a hiba minden alkalommal:
   "Sajnálom, a kifizetés nem megy át. Ahhoz, hogy ez a munka, akkor be kell, hogy adjunk pénzt a számlára, és fizetni a PayPal egyensúlyt. "
   beszélve arról, hogy a Visa Electron bankkártya az ING Bank és a számla táplálják a megfelelő + 10%-os biztonságot. termék olcsóbb mint 600 euró.Én realizet folyószámla és az euro 100 limit emelték.
   mi a probléma? Én még nem találkoztam?
   vannak más korlátokat kell ellenőrizni?várt választ ASAP!Köszönöm.  

   Nem biztos, hogy ez a probléma, de még mindig próbál. Lehet, hogy csak a bank. Általában ez a határ 5 millió (ROL), és ez nem hagy téged. Megy a bank, és nézd meg, hogy korlátozzák a tranzakciók teszik, hogy töltse ki a jelentkezési lapot szeretné emelni a határt, és akkor jó lesz menni. Hogy azt hiszem, lesz a probléma. Próbálja ki a bank, és nézd meg, hogy van tőlük. Már emelte a határ a PayPal számla, de nem a bank Azt mondta Krisztus TUTORIAL PayPal számla nem ugyanazt a kártyát, a bank, mint ahogy kéz a kézben jár. Remélem, volt hasznos

   Megjegyzés megtekintése
 72. Nicu Azt mondta:

  hello!
  És ugyanaz a probléma, amikor megpróbálom, hogy küldjön pénzt ... Nekem van egy Visa Electron kártyát mindent ING
  Ha valaki tudja, hogyan lehet megoldani nagyon hálás lenne
  Alex azonban korlátozza, hogy pontosan mit is beszél? ... Én azt akarom, hogy a megrendelés értéke euróban 50
  Előre is köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 73. Vicentiu Azt mondta:

  Amellett SALUT.PE tenni valamit a jó minőségű és PTR Mi, akik nem igazán tudják, néhány dolgot Santos UTILE.DECI élek Olaszországban, és azt szeretnék, hogy vásároljon néhány halogén IN EBAY.IT, Miami tett egy kártyát PAYPALL TRE távolítsa el egy ügynökség LOTTOMATICARD (parkoló), de ha akarok venni valamit, de azt írni, hogy tudok vásárolni fizetős PALL hogyan, tudom, hogy ez egyszerű nem PTR, de mi,,,,, ,,,,,. lapot PAYPALL regisztrálnia kell az oldalon PAYPALL MA, ALA PAYPALL kártyát (ez a neve), és kell még egy kártyát eltekintve a bank, ha a betöltött 100 PAYPALL az EURO , és fizeti közvetlenül kártyával PAYPALL, miért van olyan BANCA.EXPLICANE kártyát a velünk empirikusan nem pénz NOSTRII.MERCI nagyon cool csempe

  Megjegyzés megtekintése
  • AdrianR Azt mondta:

   Vicentiu: SALUT.PE kívül csinál valami jót, és mi, akik MINŐSÉG PTR van néhány dolog, nem tudjuk, Santos UTILE.DECI élek Olaszországban és én akarok EBAY.IT CUMPARNISTE halogén, Miami tett egy kártyát PAYPALL TRE távolítsa el egy ügynökség LOTTOMATICARD (parkoló), de ha akarok venni valamit, de azt írni, hogy tudok vásárolni fizetős PALL hogyan, tudom, hogy ez egyszerű PTR YOU DARNOI,,,,,, ,,,,. lapot PAYPALL regisztrálnia kell az oldalon PAYPALL MA, ALA PAYPALL kártyát (ez a neve), és kell még egy kártyát eltekintve a bank, ha INCARCCARDUL PAYPALL WITH 100 euró, KÖZVETLEN FIZETÉSI kártya ami PAYPALL, miért van olyan BANCA.EXPLICANE kártyát a velünk empirikusan nem pénz NOSTRII.MERCI nagyon jó lapok

   Szeretném, ha értesíti a kártya nem a PayPal (de a szolgáltatás paypal, akkor most megmagyarázni, mi az az eljárás, hogy megértsük bizonyos, bár bemutató Cristi magyarázta nagyon jól. Tehát nem a kártya bármelyik bankban, de paypal van szüksége a kártya kezelhető online, azaz a MasterCard, Visa visaelectron többé. a kártya „társult”, ha mondhatom így, figyelembe paypal. sosem tett kifizetések eBay nem tudom, ha más fizetési módot a másik (úgy értem, ha szüksége van több adat kerül egy normális fizetés nem kér semmit, csak be, és elküldjük Önnek a megfelelő oldal, ahol megjelenik, akik fizetnek kattintva fizetni most, és készen áll, jön egy e-mail cím e-mail fiók, amely megmondja, hogy mennyit fizetett és ki által, a tranzakció számát). kattintson a „Vásárlás” vásárlás „vagy bármi más néven az eBay-en, akkor azt mutatják több fizetési mód (Paypal első általában) kattintson a paypal -> folytatja, akkor küldje paypal (bejelentkezési címét d s az e-mail és jelszó), elfogadom feltételek és fizetni most, tudja, hogy az üzlet került sor, és kész. Ez rutin nem nehéz egyáltalán. Remélem, hogy megértette, bár ismétlés Cristi magyarázta nagyon jól, hogyan kell csinálni a tutorial.

   Megjegyzés megtekintése
 74. vihar Azt mondta:

  Azt akarom, hogy küldjön pénzt PayPal-on keresztül, hogy egy kolléga. Adok pénzt küldeni és e-mailben az e-mail táska, amit tett, hogy figyelembe a paypal? vagy egy adott e-mailt? Köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
  • AdrianR Azt mondta:

   vihar: Azt akarom, hogy küldjön pénzt PayPal-on keresztül, hogy egy kolléga. Adok pénzt küldeni és e-mailben az e-mail táska, amit tett, hogy figyelembe a paypal? vagy egy adott e-mailt? Köszönöm

   Igen kölykök email van neki számla

   Megjegyzés megtekintése
 75. danutz Azt mondta:

  helló minden látogató, különösen videotutorial.ro moderátorok és admin, és szerettem volna egy kérdés, amit egy PayPal számla, hogy a PayPal számla, és azt szeretném megkérdezni, hogy a pénzt uploading.com mit tegyek? nekem kell kiválasztani fizetés paypal csak egy doboz alatt, a Fizetési adatok meg kell ragaszkodni ott? kérjük, ha tud segítsen nekem több tiszteletet Cristi

  Megjegyzés megtekintése
  • danutzHi minden látogató, különösen videotutorial.ro adminas moderátorok, és van egy fiókot intrebarecu ezt paypaleu egy contpaypalsivreau kérni pénzt uploading.comce tegyek? nekem kell kiválasztani fizetés paypal csak egy doboz alatt cuPayment Detailsce Maradjunk ott? Kérjük multdaca tudok ajutarespect a Cristi


   Elnézést a késésért, én dugóba.
   PayPal számla kérhet egy másik szolgáltató fizet, a szolgáltatás (feltöltés ....), akkor, hogy küldjön pénzt a PayPal számla.
   PayPal, mint egy online pénztárca, akkor nem kér a tárca, hogy menjen, és SAQ vissza a pénzét, hogy vettem, hogy a különböző helyeken.
   Látnia kell a számla (feltöltés .....) fizetési lehetőség, ha tudnak fizetni ön keresztül paypal, ha fizet paypal nem tudnak semmit sem tenni.
   Összefoglalva, meg kell küldeni pénzt, akkor nem csak, hogy az e-mail címre, hogy jelentkezzen be paypal, VIGYÁZAT: Ne mondd el senkinek a jelszavát paypal.

   Megjegyzés megtekintése
 76. danutz Azt mondta:

  hívás nincs válasz, és én vagyok?

  Megjegyzés megtekintése
 77. danutz Azt mondta:

  Nagyon köszönöm, így mi cristi úgy döntök, hogy fizetni paypal és fizetési detalis tettem paypal-mail címét, hogy tudtam, ha nem jelentkeztünk be bn nem kaptak még egyszer köszönöm, hogy a legmelegebb is, így

  Megjegyzés megtekintése
 78. danutz Azt mondta:

  sok tekintetben Cristi ms

  Megjegyzés megtekintése
 79. Vion Azt mondta:

  Jó ez a videotutorial.ro

  Megjegyzés megtekintése
 80. je Azt mondta:

  Van egy lapot ING igen nem záloga tudod, ha van valami, hogy megy a bank, hogy az ING diák cer.eu készült 2 évvel ezelőtt. Jó milyen kártyát mit ajánlani paypal kifizetések külső és belső

  Megjegyzés megtekintése
 81. vali Azt mondta:

  Tegyük fel, hogy egy paypal számla. Van szolgáltatási díj opció vagy paypal számlára SMS anélkül a kártya? Úgy értem, feltölteni keresztül rendszeresen sms paypal számla eltérő mértékben 15 euro, euro 30 stb.

  Megjegyzés megtekintése
 82. Andrei Catalin Rotaru Azt mondta:

  Helló,
  Azt akarom, hogy az én PayPal számla ahhoz, hogy kap pénzt az oldalon 99designs.com
  Jelenleg Azt szeretnénk, hogy a kártyát csak egy a BCR.
  Bármilyen típusú Visa rendben van PayPal? Végül is £ Visa, Visa USD, Euro Visa, Visa Electron.
  Ha tud / akar választani beállítást Token segítségével valami mást? Token kötelező? Mit számít fel díjat az a token?
  Mi díjat, ha azt szeretnénk, hogy a kártyát szoftver online közvetlenül BCR honlapon?

  Megjegyzés megtekintése
  • Andrei Catalin RotaruHelló,
   Azt akarom, hogy az én PayPal számla ahhoz, hogy kap pénzt az oldalon 99designs.com
   Jelenleg Azt szeretnénk, hogy a kártyát csak egy a BCR.
   Bármilyen típusú Visa rendben van PayPal? Végül is £ Visa, Visa USD, Euro Visa, Visa Electron.
   Ha tud / akar választani beállítást Token segítségével valami mást? Token kötelező? Mit számít fel díjat az a token?
   Mi díjat, ha azt szeretnénk, hogy a kártyát szoftver online közvetlenül BCR honlapon?


   Ez nem kötelező, de jó a biztonság.
   Én például mindig van on-line számlavezetés és egyéb banki ott dolgozó online hozzáférést token, igazolni kell importálni egyetlen böngésző, amely támogatja az Internet Explorer, az egész kaland eljutni hozzáférni fiókjához, nem beszélve a hely, ha ellátogat a fiók egy másik számítógép nem csinál semmit, mert az említett igazolás.
   A token egyszerű, akkor a felhasználói a kezdetektől fogva, és egy jelszót, amely generálja a token, a jelszó csak akkor érvényes, 16 másodpercig, majd, hogy nem több, amit tehetünk, hogy a jelszót.
   Ha azt szeretné, hogy tudja kezelni a számla bármikor otthon, azt ajánlom, egy online számlavezetés és jelképes, de ez nem szükséges feltétlenül szükséges, akkor egy egyszerű paypal bankkártyával.
   Megyek vissza a bemutató online vásárlás és akkor részletes dolgokat.
   Így a végén tudja, hogy tudod, hogy minden kártyát paypal számla, de el kell menni a bankba, hogy a "pin", hogy küld, hogy a paypal, ha az online számlavezetés nem kellene megy a bank, amellett, hogy akkor forduljon a könyvelő, print utasítás (a vállalatok), tudod, hogy bármikor kifizethető, fizetési megbízások, tudod fizetni a számlákat otthon, és így tovább.
   Ha jó arra gondolni, azt hiszem, nem egy külön bemutató épphogy csak egy számla online, nem voltam a padon, amikor készült a kártya, megszabadultam kóser savanyú, megszabadultam sorok stb stb .
   Mit tovább:
   Online számlavezetés = jó
   Ingyenes online számlavezetés = nem jó

   Megjegyzés megtekintése
 83. Andrei Catalin Rotaru Azt mondta:

  Nagyon köszönöm a pontosítás.
  De még mindig nem tudom: Milyen díjakat / mennyi a token?

  Megjegyzés megtekintése
  • Andrei Catalin Rotaru: Köszönöm a pontosítás.
   De még mindig nem tudom: Milyen díjakat / mennyi a token?


   Nem tudom, hogy mondjam, nem vagyok a bank, menj a bankba, és kérjen egy árlistát az ilyen szolgáltatások minden oA bank ugyanazokat a szolgáltatásokat, figyelmesen olvassa el az ajánlatokat, azt tanácsolom, hogy válasszon egy bank kínál token , Természetesen, ha azt szeretné, hogy az online ügyintézés.
   Lásd az emberek a bank a banditák, csak kiemelni az előnyeit, nem kap "elbűvölte őket," Légy óvatos.
   Azonban ne aggódj, nem hiszem, hogy az árak túl magasak.

   Megjegyzés megtekintése
 84. Andrei Catalin Rotaru Azt mondta:

  Számít, hogy milyen a Visa is?
  Visa Electron
  VISA Classic - LEI
  VISA Classic - EURO
  VISA Classic - USD
  Fizetni kell a díjat, hogy a token?

  Megjegyzés megtekintése
 85. Ciprian Azt mondta:

  Érdekes és hasznos, de kíváncsi vagyok, akkor küldjön pri Pay Pal pénzt egy másik számlára (kártya, például). működik egy másik országban, például, civilizáltabb, akkor küldjön pénzt haza. inkább Western Union, mert drágák f ...

  Megjegyzés megtekintése
 86. Calabrese Azt mondta:

  "Hogyan lehet, hogy egy online áruház?"
  Ez egy tutorial, hogy azt hiszem, sokan érdeklődnek a.
  Ha úgy gondolja, hogy jó.

  Megjegyzés megtekintése
 87. Rotar Andrei Catalin Azt mondta:

  Azt mondta, hogy bárki, aki foglalkozik a kombinációs PayPal számla 99designs honlapján, és azt mondta, hogy meg kell szükségképpen igaz credit.Este kártyát?

  Megjegyzés megtekintése
 88. marian admin Azt mondta:

  daschizi folyószámla egy bank kérte, hogy csatolja a kártya még fel, hogy nem internetes banki tranzakciók, amelyeken keresztül kapnak őrizetbe a token.daca nem tévedek akkor kell egy forgalom, hogy lehet választani a szolgáltatás. Nagyon örülök, hogy Postabank

  Megjegyzés megtekintése
 89. Irina Azt mondta:

  Jó estét!

  Én is szeretnék néhány pontosítást, ha lehetséges:

  1 kártya online ügyintézés option = kártyás tranzakciók (küldés / fogadás pénzt) online?
  2 (hogy ha jól értettem!) Érdekel egy módja kitermelése készpénzt a PayPal számla. Ahhoz, hogy ott: 1. Én dintr'acela kártyát bármely bank Romániában, 2. Én paypal számla, a kártya, 3.omul / a cég szállít pénzt a PayPal számla, 4. Kiválasztom "vissza", majd várni, hogy a pénz a kártyán, így tudok kivenni az ATM?

  ez egészen itt? (Remélem, hogy türelemmel és kényeztetés valaki válaszolni nekem, és nekem

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Azt mondta:

   Jó estét! Én is szeretnék néhány pontosítást, ha lehetséges: 1-card online ügyintézés option = kártyás tranzakciók (küldés / fogadás pénzt) online?
   2 (hogy ha jól értettem!) Érdekel egy módja kitermelése készpénzt a PayPal számla. Ahhoz, hogy ott: 1. Én dintr'acela kártyát bármely bank Romániában, 2. Én paypal számla, a kártya, 3.omul / a cég szállít pénzt a PayPal számla, 4. Kiválasztom "vissza", majd várni, hogy a pénz a kártyán, így tudok kivenni az ATM? egészen ott? (Remélem, hogy türelemmel és kényeztetés, hogy valaki válaszolni nekem és én)

   Miért akarod érteni a tutorial általában? Nem a bank, nem működik a bank, kérje a bank, ha jól igénybe bizonyos szolgáltatásokat, vagy ha engedélyezett, ha tudod, hogy bizonyos szakmák és így tovább. A helyzet eltérő lehet attól függően, hogy a kártya és a bank szép Irány a bank, mint tanácsadók, amelyek ott, ahol a kifejezés tanácsadó ... ember, aki egyeztet, tanácsot segíteni? és azok, akik fizetnek az emberek, hogy az Ön minden szükséges információt. megy szép a lapot, és tollat, és mondják, a nők meg néni szeretne egy kártyát, hogy azt akarom, hogy ezt, és arra, hogy akkor is? Én előnyös valamit, előnyei, hátrányai? amelyek ...

   Megjegyzés megtekintése
 90. Lucian Azt mondta:

  üdvözlet

  Kutakodás szólj online fizetési szolgáltatásokat,
  Nekem van egy online bolt, de jó lenne egy kis bolt probléma.Ez dolgozik
  mysql, ha valaki tud fizetni paypal változtatni bizonyos
  az adatokat egy adatbázisban?

  Például, az adatbázis egy asztal "érmék"
  Szeretném eladni érméket, amellyel az ügyfél lehet vásárolni valamit a boltban.

  Nustiu ha tudod, ez a szolgáltatás "DaoPay" tudna dobni
  egy pillantást, és akkor mondja meg, hogy a megfelelő számomra?
  Tudják, hogy ha egy szolgáltatás, amelyen keresztül pénzt küldeni a telefonról
  sms, paypal, fix, stb. a paypal? (Ne felejtsük el, az érméket adatbázis)

  Megjegyzés megtekintése
 91. marales Azt mondta:

  Megvan 2 kérdésekre. + 40 tesszük a telefont nem?
  Tudomásul veszem, valaki, hogy szükség van legalább $ 5 kártya és paypal veszi, hogy ellenőrizze a kártyát, és akkor adja vissza? így van?

  Megjegyzés megtekintése
  • Megvan 2 kérdésekre. + 40 tesszük a telefont nem?
   Tudomásul veszem, valaki, hogy szükség van legalább $ 5 kártya és paypal veszi, hogy ellenőrizze a kártyát, és akkor adja vissza? így van?


   Válasz 1:
   Az ország kód tulajdonképpen + majd a számot 4 0744 ...... + 40744 eredmény .......
   Válasz 2:
   Van, hogy valami a kártyán, paypal rászorulók, hogy a pénz, hogy a tranzakciót, amelyen keresztül érvényesítse a számla csak egy kérdés a biztonság, akkor paypal küld a kitermelt mennyiség a számlájáról, amíg az utolsó cent, nem fogom abbahagyni, még egy cent.
   Ha nem tévedek dollár összeg 3, de nem emlékszem pontosan, azt bánom az időt, de ez nem egy katasztrófa, tekintettel arra, hogy visszakapja a pénzét.

   Megjegyzés megtekintése
   • Radu Azt mondta:

    marales: Megvan 2 kérdésekre. + 40 tesszük a telefont nem?
    Tudomásul veszem, valaki, hogy szükség van legalább $ 5 kártya és paypal veszi, hogy ellenőrizze a kártyát, és akkor adja vissza? így van?

    Cristi-admin:

    Válasz 1:
    Az ország kód tulajdonképpen + majd a számot 4 0744 ...... + 40744 eredmény .......
    Válasz 2:
    Van, hogy valami a kártyán, paypal rászorulók, hogy a pénz, hogy a tranzakciót, amelyen keresztül érvényesítse a számla csak egy kérdés a biztonság, akkor paypal küld a kitermelt mennyiség a számlájáról, amíg az utolsó cent, nem fogom abbahagyni, még egy cent.
    Ha nem tévedek dollár összeg 3, de nem emlékszem pontosan, azt bánom az időt, de ez nem egy katasztrófa, tekintettel arra, hogy visszakapja a pénzét.
      

    akkor könnyű 1,5 $ és jutalékok emelkedett 1,9%-3,9% + $ 0,30 amihez hozzá néhány csere díjakat dapinde eset.

    Megjegyzés megtekintése
 92. constantin Azt mondta:

  Ha paypal számla, és tudom, hogy a PayPal számla (az azonos e-mail)? Account jobb (ha tudod, a tapasztalat)?

  Megjegyzés megtekintése
 93. elyxir Azt mondta:
 94. elyxir Azt mondta:

  Nagyon köszönöm RSP f, én nagy segítséget
  Már blog formában a gazda, ha nem veszít a saját blog nem?

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Azt mondta:

   Nagyon köszönöm RSP f, én nagy segítséget
   Már blog formában a gazda, ha nem veszít a saját blog nem?

   Nem feltétlenül, akkor tartsa be ezt, és a másik, hogy akkor nem közülük válasszon egy másik nevet, ha úgy gondolja, tudja kezelni mindkettőt.

   Megjegyzés megtekintése
 95. Doru Azt mondta:

  Sal, van egy kérdés, tettem venni a helyszínen, ez az oldal azt mondja, hogy ha adsz neki egy kis kattintás fizet $ 10, mondja, hogy strngi 10000 $ így eltávolítani pénzt. Érdekelne, ha engem kérdezel, hogy nekik a 10000 $ hát, ha ki. Rájössz, hogy nincs módja annak, hogy vissza a $ 10000. Wanted válaszolt.

  Megjegyzés megtekintése
 96. serinvena Azt mondta:

  nem, hogyan kell őket, hogy csak fizetni situ szagok átverés, az emberek valami hasonló a Google AdSense nevezzük, ha van egy saját honlap teszel reklám google, és igen, minden egyes alkalommal, amikor valaki rákattint egy televíziós 0.05 kapnak euro (ha mindkét nem biztos benne), in situ nézni újra, vagy érdeklődés több megbízható forrásból, ha sok is megtévesztette ebben FELU Miért nem tudsz bevezetni?

  Megjegyzés megtekintése
 97. SeverBocu Azt mondta:

  A pénzt a PayPal számla lehet visszavonni, a MasterCard vagy a VISA?

  Megjegyzés megtekintése
 98. Gigi Ash Azt mondta:

  Betéti kártyát kell helyeznie azaz valuta, vagy nem számít?

  Megjegyzés megtekintése
 99. Chelsea Azt mondta:

  Én fel pénzt egy honlap (.........) kattintva linkeket. Cica kell gyűjteni 10 ezer dollárt, és akkor lehet kapni őket. Tudom, hogy ha megkérem őket, hogy visszatér, ha húzza?
  Tegyük fel, hogy valaki, aki tudja, hogy rosszul vagyok megbízhatatlan válaszokat.

  Megjegyzés megtekintése
 100. inlove ...: X Azt mondta:

  Azt akarom, hogy az én PayPal számla, és láttam, hogy a videó és a beszéd token.
  Én, amikor megkaptam a kártyát, és a jelzőt a BCR.
  Azt akarom tudni, hogy találok a számokat, amit ellenőrizni 4 nélkül a hang kártya vagy elvisz a bank, hogy a nyilatkozatot.

  küldje el sürgős

  köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 101. Győztes Azt mondta:

  Először járok az vagyok token számos 7 számjeggyel, és ha írok, mint egy másik jelszót meg nem akar lam nem aktiválta tudod magyarázni egy kis lépésről lépésre
  Szóval nyomja meg a <én meg egy kicsit később Lock Pin
  És alatta látok sok 7 számjeggyel, ha törli, és próbálja írni altu azt mondom, már rossz, és Fail2

  Megjegyzés megtekintése
 102. Ady Azt mondta:

  Helló,

  Meg tudod csinálni a bemutató egy hangfelvételt, amely a személy, akkor használja ezt a hangot, amit mond, de minden computerzizat?

  Az a fajta hang analizátor ....

  Megjegyzés megtekintése
 103. Zoon Azt mondta:

  Sz valami jön fel, ahol feltettem a kártya számát: "Ez a hitelkártya nem kapott a bank által kibocsátott, hogy a hitelkártya. A részleteket, hogy miért a kártyát megtagadták, kérjük, forduljon a hitelkártya-kibocsátó ügyfélszolgálata. Vagy érdemes kipróbálni hozzá egy másik hitelkártya. "Miért van ez? Tud valaki mondani nekem? Intra Messenger >> [email protected]. Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 104. Zoon Azt mondta:

  Szánalmas vagy # $ @ $ @ @ # @ # $. Mi van, ha nem tudod, nem tudom ... (^ $% ^ & ^% $ ^% $ ^ # $ $). Tudom English fürdőszoba bögre .... Poszterek látod a világot, és tartsa a post, vagy mi? Szánalmas .... Egyébként tettem az elmém máshol fürdőszoba (& ^% $ #% ^ & ^ * & $) ... Hadd pa're béna.

  Megjegyzés megtekintése
 105. Mihai Azt mondta:

  recomandatimi és könyörögni ezer omline vásárlás helyén

  Megjegyzés megtekintése
 106. Gepeto Azt mondta:

  Itt van Bayu egy Visa Electron kártyát, de most, amikor azt akartam, hogy az én PayPal számla, és én nem adok neked cristi ott ahogy írja kártya adatait, és hogyan kell csinálni idő telik el, amikor azokat kell tenni a kártyát? Ne jelenjen meg nam ötlete?

  Megjegyzés megtekintése
 107. Láthatatlan Detector Azt mondta:

  meg kell adnunk 1.5 (I gondolt euróban), valamint számla 1 oroszlán ellenőrizze a kártya rendben van.

  és Jézus 2.9 + = 0.30 3.2

  Megjegyzés megtekintése
 108. Sonia Azt mondta:

  Jó anyag thanks FFFF.

  Megjegyzés megtekintése
 109. george2828 Azt mondta:

  Megpróbáltam feltenni a bank (BCR) kártya + token. Azt mondták, hogy több legyen, igen, de ebben az esetben nagyon fontos, hogy ez kell kísérnie egy kártyát venni .. van 1,06 havi díj, plusz a uro kell kormányozni 50 szem előtt, hogy annak érdekében, hogy garantálják effektív árfolyam fizetett / bevételek online .. szuper bonyolult .. hol baj?

  Megjegyzés megtekintése
 110. Alexandru Azt mondta:

  Hello.
  Számít ha Cardu Online ii lej és az euró is használni?
  Azt is mondtam raifsen ház két és fejlettebb, és az euró, lei.
  Tehát, ha elmegyek a bankba, és kérje, hogy az átadást csak a kártyát, és kap online.
  Akkor jó, és nem számít, lovak, euró? És hol tudja fizetni neki egy kártyát £ eurót?

  Megjegyzés megtekintése
 111. dany1618 Azt mondta:

  Őszintén szólva nem tudom, mit intamppla kíván fizetni paypal, a területen, és amikor szerettem volna jelentkezni, hogy fordítson mondta Mia nincs pénz a kártyán, források biztosítása is szükséges, és már több, mint volt Nézd meg a bemutató, és nem tudom, mennyire igaz ez, én az egyik nem tudja fizetni a paypal, meg tudja mondani, hogy miért, azt mondtam, nem mondtam elég pénzt, és követelte, hogy egy újabb kártya pénzt rá, Én nem olvastam ..... pénzt.

  Megjegyzés megtekintése
 112. gabriel Azt mondta:

  hello,

  és lehet, hogy a bemutató a ePayment platform, hogy a hátrányok / előnyök a módszer Pay Pal?

  Köszönöm, és Boldog Új Évet

  Megjegyzés megtekintése
 113. sergiu_ro Azt mondta:

  Hello. Tudna nekem segíteni kérem? A tájékoztatás? Ha én tettem PayPal számla (bármely 2 hete) adtam a helyes információkat. Utónév, név, telefonszám stb Csak a név ... ez az, amit én 2 ha írtam csak egy nevet? Hamarosan teszek egy kártyát az én nevemben, és azt akarom, hogy tudja, ha én képes lesz, hogy rögzítse a kártyát paypal számla
  Azt hiszem, nem olyan szigorúak, hogy nem engedi, hogy a kártyát csak azért írtam csak egy nevet (például írtam helyett Claudiu Niculescu Claudiu Niculescu Iulian - a példa fiktív).
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
  • sergiu_ro Azt mondta:

   sergiu_ro: Hello. Tudna nekem segíteni, hogy kérem? Information? Ha én tettem PayPal számla (any 2 héttel ezelőtt) adtam a helyes adatokat. Vezetéknév, keresztnév, telefon, stb. Csakúgy, mint a neve is van valami 2 ... ha írtam csak egy nevet? Hamarosan, hogy a kártya az én nevemben, és azt szeretném tudni, ha meg tudná csatolja a kártyát a saját PayPal számla Azt hiszem, nem olyan szigorúak, hogy nem engedi, hogy a kártyát csak azért írtam csak egy nevet (pl. Claudiu Niculescu írta, hanem Claudiu Niculescu Iulian - a példa fiktív). Köszönöm.

   És még egy dolog, ha én nem kaptam a számlát én meg születési dátumát, és mikor megyek változtatni a néz profilja Születési 12 / 13 / 1901 ... ez furcsa dolog ... én, és félt, hogy a fia fizetett paypal nélkül megnéztem, és nem a másik, de nem lesz képes eltávolítani a pénzt paypal. Kérem, segítsen nekem több tipp: D Köszönöm: D

   Megjegyzés megtekintése
 114. Andrew Azt mondta:

  Kérem, segítsen nekem mondja meg, hogyan kell törölni egy paypal számla? Kérem, segítsen nekem lépésről lépésre.

  Megjegyzés megtekintése
 115. Cata Azt mondta:

  Helló Baráti. Én Miam kártyát paypal raifaissen és Miami volt. Meow a paypal vette a 1,5 az euró, és volt, hogy tartsa a kódot, hogy ellenőrizze. Megnéztem Online banki nyilatkozat, és nem volt 4 kódszám mint mondták .. Próbáltam az első 4 számok és adta a legjobb furcsa kód után 4 Iara első szám, és ugyanaz, és ezek után 4 és nyávog tiltsa le a fiókot adott numaru. Most, hogy tudod használni ugyanazt a számlaszámot kért, hogy küldje el a faxot a számlakivonatot és 4 számjegy (azt hiszem, csak a bank 4 jelennek meg adatok) egy példányát a vezetői engedély vagy a cselekmény a kép, és olyan formában, hogy megjelenik ott .. A kérdés .. Mit gondolsz millió nyitja egyébként? iiar ha igen, hogyan vársz a kívánságait .. néhány tanácsot. Köszönöm srácok

  Megjegyzés megtekintése
 116. parancsnok Azt mondta:

  nagyon jó bemutató

  Megjegyzés megtekintése
 117. goldboy Azt mondta:

  Köszönöm a videotutorial ... de szeretném, ha meg tudná csinálni a tutorial, hogyan kell pénzt a PayPal AlertPay és fordítva, ha lehetséges, nagyon hasznos lenne ... Igazából nem tudom, hogy ptr ... videotutorial.ro csapat siker!

  Megjegyzés megtekintése
 118. masterclas Azt mondta:

  Hi tud ajánlani egy kártyát Sami átmenni pay-pal? Szeretné, hogy fizetni online sal fogselyem és kap pénzt a pay-pal. Köszönhetően elég új ez a céh

  Megjegyzés megtekintése
 119. fogadtatás Azt mondta:

  Cristi ajutama és fogadd el kérlek, kaptam ma BRD kártya kerül a LAM álom, amikor megkaptam ezt a kártyát paypal „Ez a hitelkártya nem kapott a bank kibocsátott, hogy a hitelkártyáját. A részleteket Miért tagadták a kártyát, kérjük lépjen kapcsolatba a hitelkártya kibocsátó ügyfélszolgálata. Vagy, akkor érdemes kipróbálni hozzá egy másik hitelkártya.”.. Tudom, hogy valószínűleg volt, hogy hívja fel a bank, de az ötlet dakolo van paypal és ez a hiba spunami makr így fogalmam sincs, mi a teendő, ha nem az oktatás kérjük, hogy hogyan veszem az egyik BCR token, várom, hogy segítsen valaki lesz szíves a fiókot PayPal kell peimesc pénz eltartani magam, hadd és a id „maryussimi” [az, aki találkozott olyan valamit, és azt akarja, hogy segítsen nekem, v0as viatza tartozom az egész, segítsen kérem: (((

  Megjegyzés megtekintése
  • fogadtatás Azt mondta:

   fogadtatás:
   hi Cristi ajutama rám kérlek, megvan a kártya ma BRD kerül lam vízumot, és amikor megkaptam ezt a kártyát a paypal "Ez a hitelkártya nem kapott a bank által kibocsátott, hogy a hitelkártya. A részleteket, hogy miért a kártyát megtagadták, kérjük, forduljon a hitelkártya-kibocsátó ügyfélszolgálata. Vagy érdemes kipróbálni hozzá egy másik hitelkártya. ".. Tudom, hogy valószínűleg azt jelenti, hogy hívja fel a bank, hanem az ötlet dakolo van PayPal, és ez a hiba, így spunami makr ötlet, hogy mi a teendő, ha az oktatás Ahogy lépj egyet BCR token, várják, hogy valaki kérem, segítsen nekem játszani a Pay Pal számlára kell peimesc pénzt, hogy támogassa magam, és hagyja, hogy az én id "maryussimi" [az, aki találkozott olyan valamit, és azt akarja, hogy segítsen nekem, v0as viatza tartozom az egész, segítsen nekem legyen szíves ((

   Olvastam véleménye jaj serpenyőben, és valószínűleg engem és én tanulni angolul, de én tényleg nem szeretem, mert sok időt töltött Franciaországban megértettem jobban, mit akarnak mondani, az üzenet megjelenítése, de nem tudom, mit kell csinálni, kicsit pls kényeztetés

   Megjegyzés megtekintése
 120. Danny Azt mondta:

  Hello Nekem van egy probléma a csekket kártyával Pay Pal hozzá lam találkozó véget ért, és most ez ad nekem "Nem tudtuk, hogy ellenőrizze ezt a hitelkártya." Kérjük, ellenőrizze, hogy a beírt információk helyesek. Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, próbálja meg egy másik hitelkártya. Megnéztem a kártya, és átvette a 1.50 ezer EUR
  és tedd a helyes adatokat, a kártya a BCR. A tetejét a hiba: "Ez a hitelkártya nem kapott a bank által kibocsátott, hogy a hitelkártya. A részleteket, hogy miért a kártyát megtagadták, kérjük, forduljon a hitelkártya-kibocsátó ügyfélszolgálata. Vagy érdemes kipróbálni hozzá egy másik hitelkártya "Treble sati activeszi 3d biztonságos, aktiválja őket a helyszínen. Azt akarom tudni, hogy mit kell csinálni, mint megszabadulni, hogy a dolog?

  Megjegyzés megtekintése
 121. Danny:
  Hello Nekem van egy probléma a csekket kártyával Pay Pal hozzá lam találkozó véget ért, és most ez ad nekem "Nem tudtuk, hogy ellenőrizze ezt a hitelkártya." Kérjük, ellenőrizze, hogy a beírt információk helyesek. Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, próbálja meg egy másik hitelkártya. Megnéztem a kártya, és átvette a 1.50 ezer EUR
  és tedd a helyes adatokat, a kártya a BCR. A tetejét a hiba: "Ez a hitelkártya nem kapott a bank által kibocsátott, hogy a hitelkártya. A részleteket, hogy miért a kártyát megtagadták, kérjük, forduljon a hitelkártya-kibocsátó ügyfélszolgálata. Vagy érdemes kipróbálni hozzá egy másik hitelkártya "Treble sati activeszi 3d biztonságos, aktiválja őket a helyszínen. Azt akarom tudni, hogy mit kell csinálni, mint megszabadulni, hogy a dolog?

  Megy a bank, és kérje meg őket, küldött paypal kód, a kódot kell megadni a fiókjába, hogy ellenőrizze több megjelenés után a bemutató, ha nem érted.

  Megjegyzés megtekintése
  • Danny Azt mondta:

   Cristi-admin: Menj a bank, és kérje meg őket, küldött paypal kód, a kódot kell megadni a fiókjába, hogy ellenőrizze több megjelenés után a bemutató, ha nem érted.

   Néztem tutriale és megértettem én extrasu bankszámla és nincs kód miau csak vette a pénzt, és nem kap semmit. Azt újra betölteni 3 euró, és mikor megyek én erősítik meg a kártyát, és így a Folytatás Sami erősítse Cardu és ad nekem ezt újra

   Megjegyzés megtekintése
  • Danny Azt mondta:

   Cristi-admin: Menj a bank, és kérje meg őket, küldött paypal kód, a kódot kell megadni a fiókjába, hogy ellenőrizze több megjelenés után a bemutató, ha nem érted.

   Néztem az oktató, megkértek egy bankszámlakivonatot, és nem kaptunk semmilyen miau kód közül csak készpénz. Én betöltött és 3 euró, és mentem az én pay pal contu kapcsolni, és erősítse meg a kártyámat, és adok folytatása ad nekem ugyanaz a hiba

   Megjegyzés megtekintése
 122. Danny Azt mondta:

  Kinevezni, és nevezd nagybetűs trebe?

  Megjegyzés megtekintése
 123. Andrey Azt mondta:

  Helló Cristi ma azt kérték, hogy a BCR és a kártyát, hogy tudok küldeni és fogadni pénzt online és azt mondtam, hogy ott Domnitz ha már jelzőket, de azt mondták, hogy nem szükséges, hogy a szolgáltatás "Biztonságos 3D "az online fizetések
  Mi lenne ez tényleg jó: D A kártya "BCR VISA Electron"
  Én is?
  Ms vár választ. Legyen szép napod!

  Megjegyzés megtekintése
 124. Alex Azt mondta:

  Üdvözlöm. Én 3 euró PayPal számla ügylet és a maradék a többi, dollár 150de Hogyan konvertálása a dollár 3 ez?

  Megjegyzés megtekintése
 125. blondie Azt mondta:

  ezúttal salu ;)) május, amikor im elment romania válassza Premier

  Azok számára, akik vásárolni és eladni az interneten, miért? nem igaz a Romániában? A PayPal az üzleti

  A kereskedők, akik a cég nevét, hogy vásárolni és eladni az interneten. visszavonhatja euró? verzió megy adomány?

  Megjegyzés megtekintése
 126. blondie Azt mondta:

  Én adományoz gombot, hogy a manőver sarlatán

  Megjegyzés megtekintése
 127. blondie Azt mondta:

  Már van készen 14 euro között egy nap donate gombot a megváltás nemzet katedrális help: p Remélem, nem a végén gyorsan börtönben is kap, hogy a pénz egy jó ügyvédet

  Megjegyzés megtekintése
 128. hogyan lehet pénzt video

  Megjegyzés megtekintése
 129. Radu Azt mondta:

  Mr. Cristi lehet, hogy egy online tankönyv a pénz, hogy az, hogy a mű az interneten, és pénzt (ha van ilyen), hogy kérem! Előre is köszönöm!

  Megjegyzés megtekintése
 130. Gaby007 Azt mondta:

  Hello! Cristi azt kérem, hogy nem, és a bemutató az eBay-en, hogy hogyan lehet egy termék megvásárlására külföldről. Esteem!

  Megjegyzés megtekintése
 131. Stefan Azt mondta:

  Hogyan tudom aktiválni a hitelkártya, ha megpróbálom a csekket azt mondja, nem tudja érvényesíteni a kártyát bár vreo15 euró, és körülnéztem, hogy ellenőrizze, hogy az információ helyes, és vannak. Mit tehetek? Kérlek, segíts nekem

  Megjegyzés megtekintése
 132. Stefan Azt mondta:

  Stefan:
  Hogyan tudom aktiválni a hitelkártya, ha megpróbálom a csekket azt mondja, nem tudja érvényesíteni a kártyát bár vreo15 euró, és körülnéztem, hogy ellenőrizze, hogy az információ helyes, és vannak. Mit tehetek? Kérlek, segíts nekem

  megfelelő RON euró 15, és azt is mondta, hogy ez egy egyszerű kártya BT

  Megjegyzés megtekintése
 133. Stefan Azt mondta:

  Hogyan tudom ellenőrizni, hogy milyen kártyát, paypal, hogy ez mikor is ellenőrizze, hogy elmondja nekem, hogy nem tudja ellenőrizni (bár van pénzem rá, igaz hogy EUR-ban, de nem hiszem, ii ez a probléma), és ha a probléma továbbra is fennáll, hogy adjunk egy másik kártyát? kérj meg egy az adminok válaszolni nekem, hogy küldjön egy kis pénzt, hogy valaki, és hogy sürgős
  PS II osztó egyszerű (bár hívják áramlás)

  Megjegyzés megtekintése
 134. Stefan Azt mondta:

  Itt nem a szokás a kérdések megválaszolásával bárki?

  Megjegyzés megtekintése
 135. valentin Azt mondta:

  Jó bemutató, jó Krisztus!
  Olvastam ezt a megjegyzést, és őszintén szólva, azt hiszem, Adrian kissé eltolódik a megjegyzéseket. Láttam minden oktató, és úgy gondolom, sikeres, de azt tapasztaltam, hogy Adrian egy jó angol nyelvtudás. Úgy gondolom, hogy ezeken keresztül oktató szeretne mutatni nekünk néhány nagyon fontos dolog, és még kezelni ezt.
  Adrian nem bűncselekmény, azt hiszem, hogy messze, hogy bizonyos nyilatkozatokat.
  Sok szerencsét!

  Megjegyzés megtekintése
 136. Adrian Gudus Azt mondta:

  valentin:
  Jó bemutató, jó Krisztus!
  Olvastam ezt a megjegyzést, és őszintén szólva, azt hiszem, Adrian kissé eltolódik a megjegyzéseket. Láttam minden oktató, és úgy gondolom, sikeres, de azt tapasztaltam, hogy Adrian egy jó angol nyelvtudás. Úgy gondolom, hogy ezeken keresztül oktató szeretne mutatni nekünk néhány nagyon fontos dolog, és még kezelni ezt.
  Adrian nem bűncselekmény, azt hiszem, hogy messze, hogy bizonyos nyilatkozatokat.
  Sok szerencsét!

  Bizonyára történt, hogy a megállapítás a "aaa, illetve Adrian kiejteni törött angol, így nem tud angolul"
  Ha kevés elemzés akkor rájönnek, hogy kiejtés nincs kapcsolatban, az angol nyelv ismerete. Ön ismeri a nyelvet, a tökéletesség, és nem tud helyesen kiejteni angolul, mint egy bennszülött lesz amerikai.
  Rendkívül nehéz, ha már kialakult bizonyos kognitív rendszer, akkor lehet képes, hogy lefagy, és elsősorban ad amerikaiak.
  Kérdezzen meg egy amerikai kiejteni a "Bukarest" vagy "Hi, my name is Stefan Vladimirescu". Én garantálom, hogy lesz dagonya borotválkozás.
  Összefoglalva, a helytelen helyesírás nem "nem tud angolul." Nem hangsúlyos azonos tudta / tudja a nyelvet.

  Megjegyzés megtekintése
 137. Miorita Azt mondta:

  Román PayPal kártyát. Mi egy kis németországi vagy egy másik országba vedd fel a PayPal számla 1.000.000 $ (100mii vagy 10mii, ami azt jelenti, nagy összegeket.) Akkor valószínűleg megkapja ezt a pénzt? Ez a tranzakció legális? Elmondhatjuk, mint a PayPal, díjmentes, helyettesítő WesternUnion, ahol meg kell fizetni a transzfert.

  Megjegyzés megtekintése
 138. Gabi Azt mondta:

  Eltűnt Premier paypal számla Románia. Mi választja APRIM pénzt külföldön? Dolgom van ...
  köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 139. Andrew Azt mondta:

  Salut!
  Azt szeretnénk, hogy a PayPal számla, de nincs lehetőség, hogy Románia új fiókot szeretnék létrehozni "Premier" csak "Personal" és "Bussiness". Hogyan kell tennem ahhoz, hogy hozzon létre egy fiókot, és a pénzét? Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 140. Sergiu Azt mondta:

  ha egy tökéletes leírás a pénzt, és hogyan töltse fel egy fiú cukorka

  Megjegyzés megtekintése
 141. Szia, van egy probléma a visszaigazoló kártya paypal.com. Bemutattuk a kártya számát box 16 ezek a számok a kártya, és nem tér között, de miután azt mondtam, hogy folytatása következő üzenettel:

  A bank, hogy nem fogadta el ezt a kártyát Sikeres a tranzakciót. Kérjük, forduljon a kártya issuer.s ügyfélszolgálata, ha bármilyen kérdése van. Vagy felvehet egy másik kártyát most is.
  Mit tehettem volna?

  Megjegyzés megtekintése
 142. Visa Electron kártya a bcr. Amikor nem azt mondtam nekik, hogy külön szeretném használni a paypal, és azt mondták, hogy rendben van. Észrevettem, hogy a PayPal visszavonja euró 1.5 a kártyát a megerősítéshez. Én jelenleg gondolom, hogy USD 5 őt. Lehet, hogy ez a probléma? Megyek hozzá 10 lej aznap rajta. Remélem, hogy menjen utána.

  Megjegyzés megtekintése
 143. Végül is elfogadtam a kártyát. Úgy tűnik, hogy a probléma az volt, hogy nem volt pénz a paypal számlára, így nem volt hová, hogy ezt 1.5 euró megerősítést.

  Megjegyzés megtekintése
 144. Lenne egy kérdésem. Meg kell erősíteni a kártya egy kódot, amit értem találom a nyilatkozatot. Mi létre egy nyilatkozatot a honlapon bcr jelenik meg a számlám, de én már csak fel a kártya nem volt, amit kaptam tőle. Úgy értem 10 £ indrodus őt, és oda, de nem jelennek meg, mint, hogy a PayPal elvitt 1.5 euró, bár a banki egyenleg jelenik 2,14 lej. Így elvitték a pénzt, de nem mutatta meg, hogy az is. Mit kell tennem? Köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 145. Bancila Horia - Alexander Azt mondta:

  Üdvözöljük Mr. Cristian
  Érdekelne a PayPal számla adatait, hogyan lehet a pénzt a PayPal számla az én folyószámla a bankban, amit használni, és majd a pénzt az ATM.
  Tegyük fel, hogy van a következő helyzetet:
  Nekem van egy számlát a helyszínen, ahol kapnak pénzt, miután a feladat, és miután összegyűjtése ott egy bizonyos összeget az eltávolítani kívánt néhány vagy az összes pénzt, anélkül, hogy feloszlott venni. A számla az internet kell tennie visszavonása kérésére az én PayPal számla, nem tudom, hogyan kell ezt csinálni visszavonulás, nem nehéz egyáltalán, majd kivenni a pénzt a PayPal számla a mostani banki és végül ii az ATM-ből. Én Érdekel az útvonalat részletesen, kezdve a számla a honlapon on-line => my PayPal account => mostani bank => ATM. Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 146. Gheorgita John Azt mondta:

  Szeretnék venni egy FIFA Key 14 egy telek hívott g2a.com egyetlen tranzakció megéri paypal számla?
  Láttam, hogy tudtam fizetni a hitelkártya-és közvetlen, de ez biztos? Úgy értem forgalomba minden adatot a kártyát, és ahol én vagyok, biztos, hogy nem kap több pénzt a kártyáról, és míg én nem üres a kártya?
  Köszönöm, kérjük, válaszoljon nekem.

  Megjegyzés megtekintése
 147. Stefan Azt mondta:

  ha szeretné, hogy távolítsa el a pénzt a számlára, és ragaszkodom a kártyát, hogy húzza ki vannak 2 lehetőségek
  -Pénzkivétel a bankszámláját (folyamat-3 4 nap bankok az USA-ban, szabad, stb)
  -withdraw alapok a kártyára (1 2-napos próbaverzió, 2 euró költséget ..) páratlan munkát itt, mert nem értem, hogy melyik lehetőséget válassza a második, ha adsz neki túl van rám .. Köszönöm ^ _ ^

  Megjegyzés megtekintése
 148. Jó. Szeretném, hogy a véradás gombot a blog, hogy van, ami ingyenes, és készül a wordpress platform. Lehetőség van rá ???? Kérjük, válaszoljon nekem. Köszi előre -

  Megjegyzés megtekintése
 149. vali Azt mondta:

  A m paypal számla.
  Meg kell, hogy a kifizetést, de miután arra törekedjünk, hogy nekem fizetni hiba (woops), de nem éri el a rendeltetési helyére, blokk pénzt bank. Tévedtem valahol?

  Megjegyzés megtekintése
 150. Daniel Azt mondta:

  Sal! Csináltam egy kártyát maestro BRD és megpróbálta hozzá paypal számla, de mindig ad nekem error kártya száma (a nagy, azt mondják, hogy nem megfelelően behelyezve, vagy egészben), és akkor is, amikor be rosszul a piros ablak jelenik meg ... hogy meg kell intraduc számát és írj nekem az alábbi hibaüzenet, ha nem megfelelően Scruse piros doboz jelenik meg a hiba az alábbi, de úgy tűnik, a fenti találkozón. Ez itt a probléma? Hogy megy a bank, hogy beszéljen ...? Vagy mi ez?

  Megjegyzés megtekintése
 151. iolanda Azt mondta:

  Szia, ha az eBay számla és a PayPal számla az én nevemen van, és a kártyát, hogy fizet az anyám nevét a problémát, ha rendelek?

  Megjegyzés megtekintése
 152. ion Draghici Azt mondta:

  fürdőszoba testvér annyira Ismétlem adni nem csak újabb caimpii

  Megjegyzés megtekintése
 153. danutz Azt mondta:

  Hello. Van egy kis pénz a paypal email számlaegyenleg .. de ezek csak 1.5 eurót az aktiválás mail üzenetet .. kap a saját paypal tranzakciós akkor ír nekem, aki engem küldött alábbi levelet az összeget és a Get a sajtó és részletek paypal és lep átirányítja itt van, amit mond ... és a pénz még mindig nem veszi

  Csak akkor tekintheti a tranzakció adatait felsorolt ​​tevékenységek a History log.

  PayPal egyenleg: € EUR Valutaváltó 1.50
  Rendelkezésre álló egyenleg euróban (elsődleges): € EUR 1.50
  Teljes egyenleg (minden deviza, álló és függő) átváltva EUR: EUR € 1.50 kibontása egyensúlyt InfoView

  Megjegyzés megtekintése
 154. Flavius Azt mondta:

  Én nem ... köri jelenik kártyák?

  Megjegyzés megtekintése
 155. daniel Azt mondta:

  Üdvözlöm egy tutorial kifizetések (beleértve PRMIA) prinSMS? !! Legkevésbé Szeretnék néhány tanácsot, hogy hajtsák végre pt. Köszönjük üzlet.

  Megjegyzés megtekintése
 156. Dumitru Azt mondta:

  Helló Cristi
  A kérdésem az, hogy contu nyitottnak kell lennie a helyi vagy külföldi pénznemben ???
  Köszönet és gratuláció a srácok jó munkát.

  Megjegyzés megtekintése
 157. Dragos Azt mondta:

  Helló. Gratulálunk tutorial. Azt akarom, hogy az én PayPal számla de van némi kétség. Nem érdekel távolítsa el a pénzt a számlára a PP de hogy az online fizetések. Ebben az esetben meg kell csatolni egy kártyát venni PP? Például: egy barátom azt át pénzt a számlára a PP vagy PP figyelembe feltölteni a pénzem (módszer, amely gondolat QIWI terminálok ha már hallott róla); ezzel a pénzátutalás / feltölteni a PP számla interneten fizetni anélkül, csatolva a kártyát? Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 158. Csabi Azt mondta:

  Szeretnék rendelni valamit az eBay-en, és kiválasztja öbölben most ad nekem várni 3 nap, hogy adjon nekem cod.Poate nustiu amit mondok valakinek, aki nem

  Megjegyzés megtekintése
 159. max Azt mondta:

  Van egy Paypal számla általam csatolt egy számlát a bank Romániában. Megyek egy másik országba, ott nyit egy számlát egy másik bank, fel- és PayPal számla, hogy szeretnék, ha tudok küldeni az egyik a másikra, és milyen jutalék szavazás lesz?! köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 160. Daniela Azt mondta:

  jó, mentem volna inkább egy fiókot paypal készült néhány évvel ezelőtt általam kiömlött pénzt készült kattintás a neten, de nem tudom, hogy miért néhány hónap nem értem nyitni megint elismeri az e-mail címét. Meg lehet törni „lopni” még ez a pénztárca paypal? Meg lehet tenni valamit?
  És mellesleg, én nagyon jó, én még nem néztem, de most én is nagyon sokat kell tanulni voi.Bravo srácok!

  Megjegyzés megtekintése
 161. nyugalom Azt mondta:

  Ez normális, hogy az első tranzakció PayPal PayPal lehet pénzt átutalni bankkártya 21 nappal azután, hogy rakódtak az én PayPal számla?

  Megjegyzés megtekintése
 162. Diana Azt mondta:

  Jó am.facut fizetni ebay egy PayPal számla által kifizetett összeget visa'd szeretném tudni, ahol láthatják az ajánlat szükségünk van rá, hogy a nyomon parancs

  Megjegyzés megtekintése
 163. Niki Azt mondta:

  Miután a bemutató, és elolvassa a megjegyzéseket, úgy értettem ezt: PayPal számlára pénzt és bankkártyát, így nem lehet eltávolítani az ATM. Jobb? Merci.

  Megjegyzés megtekintése
 164. Viorel Lazar Azt mondta:

  mi'am fiókot, és most már igen, és szerettem volna, ha tudok kérni euró (így adok pénzt kérhet pénzt), és megkapja lej helyett?
  vegyület: kérni egy személy, ha ő 10 euró, és 50ron kártyát lehet kapni a pénzt?

  Megjegyzés megtekintése
 165. Mihaela Azt mondta:

  Szia, van egy kérdés minden ínyencek !! akartam venni a termék p E bay amikor úgy döntött, hogy fizetni bankkártyával, nem mutatott semmilyen üzenetet, de vettem a 3 4,5 ron (összesen 15), de nem a pénz a számlára én nem fizetnek !! terméket pal.Nu tud mit tenni, várni, hogy a pénzemet s számla ??? És a 15 ron, hová mentek ??

  Megjegyzés megtekintése
 166. árnyékos Azt mondta:

  Szia! Nagyon érdekes útmutatók itt, de én csak rugaminte.Daca, akkor el lehet érni oktatóanyagokat elérhető minden kategóriában az emberek? Azoknak a nem-fogyatékos-e le vannak tiltva, vagy nem romlik rendben van, de mi akiknek károsodott élesebb? nem szeretnék csinálni, de nincs más választásom, én nem keresem kár senkit, én nem ncalzeste semmi önsajnálat, vagy az emberek, hogy én panaszkodnak rossz mila'Vai "... a lehet jól magyarázható útmutatók felismerni azokat meg tudjuk érteni minden látogató.

  Megjegyzés megtekintése
 167. Marian Azt mondta:

  Ha van ideje, akkor lehet, hogy egy kis frissítés. Mivel az új felület nagyon bosszantó. Hogy a függvény vissza több fuctioneaza? Látom, hogy be kell jelentkeznie alatt contu bankját, hogy nem lenne gond ... de azt kérdezi: US bankszámla .... Mi a fene?

  Megjegyzés megtekintése
 168. Bianca Azt mondta:

  Kaptam e-mailt, és szeretném tudni, hogy miért nem jelennek meg a pénz a számlára. Meg lehet becsapni?
  Fizetési visszaigazolás!

  Helló [email protected]

  Ez isoriginated Üzenet a PayPal számla szakasz. Ami a fizetési Néhány perccel ezelőtt az, amely még nem jelent meg a PayPal számla. Válaszul erre, szeretnénk ha tudná, hogy a bottom'd levonták a vevő számláját, és nem fordítva, semmilyen körülmények között Az ami most függőben adatbázisunkban, és nem jelenik meg a fiókjában miatt az új politika PayPal védelme érdekében mind a vevő és az eladó bármilyen csalárd tevékenységet. Így javasoljuk, hogy folytassa az ügyletet, amint küld a € 490,00EUR ügynök, hogy vegye fel a címet. Kedvesen válaszol vissza a Western Union Money Transfer részleteket, ha lehet a szkennelési másolatát theWestern Unió pénzátutalás nyugtát bizonyítani, hogy van küldeni a pénzt, hogy a helyes címet, hogy mi lehet alul a pénzt a számlára, hogy azonnal € 2,040,00EUR. Ha bármilyen kérdése kedvesen válaszol vissza.

  Megjegyzés: A pénz, amit levonták a vevő számláját és amelyeket nem lehet visszafordítani vissza, mert ott voltam themoney neki venni, és levonják a tranzakció jóváhagyták.

  Köszönjük, hogy a PayPal!
  A PayPal csapat

  Megjegyzés megtekintése
 169. Bianca Azt mondta:

  Kérem, segítsen nekem némi információt a tranzakcióra.

  Megjegyzés megtekintése
 170. Mirel Piperea Azt mondta:

  Nagyon jól sikerült uram Cristian.A a bemutató volt az igazi öröm, hogy audiez.Totusi szeretnék tőled egy írásos választ ezekre a kérdésekre 2:
  1.Am PayPal számla a $ és szeretnék vásárolni nélküle Net.Se csatolja a kártya ezt a számlát?
  2.Daca nem a bank kérheti ezt a kártyát?
  Említettem már, hogy van egy Payoneer MasterCard kártyát First Century Bank-Anglia és ... nem megy.
  Akkor ezt a problémát, és a bemutató, de szeretnék egy írásos választ dvs.Sper nem bánja ...

  Köszönöm,

  Mirel ing.Piperea

  Megjegyzés megtekintése
 171. adfaf Azt mondta:

  Elolvasnod a Google ezer esetben HORROR PayPal, távol marad EI blokkok elszámolások nincs ok IF Tartsd meg a pénzed menj közel a PAYPAL használata Bitcoin, PayPal e RÁK online fizetések, paypal pénzt a pénzüket nem a tiéd

  Megjegyzés megtekintése

más referenciák

 1. [...] Gyorsabb fizetés és a nagyobb biztonság (BIND-kártya), hogy hogyan kell csinálni a tutorial: Hogyan interneten fizetni, és hogyan juthatunk pénzt online a PayPal számla 4. Szabadidő, hogy megtalálják a legvonzóbb termékek. 5. Figyelem javasoljuk, hogy a [...]

  Megjegyzés megtekintése
 2. [...] Tutorial PayPal számla létrehozása (régebbi) Creation bemutatója PayPal adományok gomb (régebbi) [...]

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló