Hogyan kell lefordítani és kiejteni az angolt helyesen - HD video bemutató

Ez a videó bemutató egy kicsit szokatlan, mert nem jelent olyan szoftvert vagy érdekes dolog, ami egy program vagy egy másik, bemutatunk két weboldalak, amelyek segítenek jobban megérteni és kimondani angol.

Az első bemutatott weboldal a Google Translate, amely bármit lefordíthat angolról - románra, románra - angolról, és nem csak a Google Translate támogatja sok idegen nyelvet.

A második megoldás egy weboldal, amely megmutatja, hogyan kell helyesen kiejteni minden szót angolul, akkor HowJsay.com (ahogy mondod, hogy hogyan mondjuk), ez a honlap bizonyos hang minden szót angolul, hogy amikor hengerelt megmutatja nekünk, hogyan ezek a helyesírási angol szavakat.

Ez a videó bemutató érkezik, hogy segítsen azoknak, akik nem nagyon ismerik az angol nyelv és kiejtés a szó ebben a nemzetközi nyelv.

Kívánok kellemes és reméljük, hogy érdekes e két honlapon.

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Eugen - mondta

    Alig várom, hogy az oktató Szeretem, hogy te a bemutató, de egy kicsit leegyszerűsített oktatási befejezése ez a bemutató azok számára, akik szeretnék lefordítani valamit, gyorsan, és megnyitja weboldal gogle translate eszköz oszlopba megy, ahol ír a román nyelv és a román nyelv Kattintson a bal, és tegye a post, és szeretné lefordítani a weboldal kattintson a román és az oldal lesz fordítás automatikus és gyorsan, kérlek, bocsáss meg, ha tévedek ezzel Közgyűlés és nem bánja Krisztus akar annyi oktatóprogramok és hány látogatót az oldalon.

  2. Irinel - mondta

    Figyelmeztetem próbáltam korábban Google fordító nem fordítja ..és megállapodások minden alkalommal, amikor kellene.

  3. Irinel - mondta

    Bv bemutató ~ :)

  4. haosss - mondta

    valóban „[…] egy kicsit leegyszerűsítve ezt az oktatóanyagot, de oktató jellegű […] by Eugen
    De Irinelnek is igaza van…. nem jó, ha nagyobb szövegeket írsz…. vagy esik 2,3 mondat ... egyszerűen skiba sensu, 30% -kal a mondatra ...
    Bft tovább

  5. Irinel - mondta

    hogy megtudd, hogyan kell kiejteni néhány szót angolul, vannak más megoldások is…
    „Vezérlőpult” -> „Beszéd” -> „Használja a következő szöveget a hang előnézetéhez” -> Írja be a kívánt szót -> Kattintson a „Hang előnézete” gombra. és alább választhatjuk ki a kiejtés sebességét! :)

  6. haosss - mondta

    @ Irinel:
    poi pe c tipp de windows… are aia cu ”[…]„ Vezérlőpult ”->„ Beszéd ”->„ A hang előnézetéhez használja a következő szöveget ”-> Scriem cuvantul dorit -> Kattintson a Pe„ Hang előnézete ”gombra. és alább választhatjuk ki a kiejtés sebességét! :) […] ”

    Megnéztem egy Windows Vista home prémium ... nincs. !!: ((..
    Megnéztem egy másik windws 7 !: D
    nem rendelkezik…
    milyen típusú d nyerni ???

  7. som - mondta

    Gratulálunk videotutorial nagyon érdekes, de jön egy kiegészítő az oldalon, ahol írsz a kívánt szavakat hallani, hogyan kell kiejteni angol van egy link az alján, ahol megtalálja ugyanazt a trükköt fonetiks.org és egyéb limbi.Sper nem bánod, hogy én találtam ki ezt a kiegészítést, de néhány vélemény szerint ez jó, hogy egyesítse más alkatrészek közül bizonyos adatokat, ha akár ismert, akár nem. Észrevettem ezt, miután láttam a videotutorialul Nem vagyok mindentudó.

  8. Adrian - mondta

    @som: Senki ideges, ha jön néhány megjegyzés a bemutató !!! Mindenkit szeretettel várunk, hogy a szerepe a megjegyzéseket, amelyek célja, hogy kiegészítse a bemutató, és Cristi mondta bemutatója Comments + = Perfect !!! Relax az ember nem bánja ellenkezőleg, ez az érzés, amit akarsz itt a honlapon, hogy mindenki van valami completare.Iti Köszönöm, és várják magad!

  9. sirályok - mondta

    Igen, nagyon jó ez a videotutorial akkor köröm a bravo neked annyira sokan nem tudnak angolul, vagy legalábbis néhány szempontból tinetio így is elvárják a következő videotutorial

  10. Irinel - mondta

    @haosss
    A win xp

  11. Cristi250 - mondta

    igen ... ez a bemutató nagyon érdekes azok számára, akik nem tudnak angolul, nagyon jól csinálom, de soha nem késő megtanulni valamit! gratulálok a bemutatóhoz!

  12. NAGYON JÓ ez a bemutató.
    Téged tőlem jókívánságainkkal MEGJEGYZÉS 10.
    Te vagy a legjobb !.

    Sok szerencsét.

  13. Ionut - mondta

    Sal min ajutatima azon kérem, szeretnék megnyitni magam egy lapot archiválva, nem almát a megtekintéséhez a bs Playeru, mondd, és nekem egy jó DSCH dvd lejátszó plsssss

  14. Adrian - mondta

    @Ionut: Ha a film archivált kell bontani, mert használhatja WinRAR, ha nem látja, hogy az általunk használt WinRAR bemutató, írd fel a keresést WinRAR belépsz, és megtalálja a tutorial!

  15. Paul - mondta

    Szeretek hatalmas, Miami és tettem egy blog video oktatóanyagokat
    Ha rákattint erre a linkre mil http://fileextra09.wordpress.com.

  16. Paul - mondta

    Kérjük, ossza meg comentari az én website

  17. Fanibu - mondta

    Kedves Paul ... minden rendben lenne azzal, amit blogodon közzétettél, ha románul írtál volna és helyesen.
    Fentebb így írtál ... "Nagyon tetszik ez a webhely, készítettem egy blogot videó oktatóanyagokkal is, ha meg szeretnéd látogatni, látogasd meg ezt a linket"
    Ha így írtál, azt hiszem, ez helyesebbnek hangzik ... "Nagyon tetszik ez a webhely. Készítettem egy blogot is, amelyen néhány oktatóanyagot tettem közzé. Ha meg akarod nézni ezeket a videó oktatóanyagokat, kattints ide ...!
    Rendelkezésre állnak a webhelyen.

  18. Adrian - mondta

    @Paul: Haver, adok néhány tanácsot, ha azt akarod, hogy valaki látogasson el az oldaladra, hangosan végezd el az oktatóanyagokat, beszélj a mikrofonba, hogy hallhassalak, magyarázkodjak, a második 3-ban jöttem ki, miután játszottam, amikor láttam, hogy kinyitod a notebookomat Rájöttem, milyen köpenyes munkát végez, és azonnal kimentem ... nem így készülnek az oktatóanyagok!

  19. happyday - mondta

    Gratulálok Paul! Kezdeményezése dicséretes, de azt hiszem, hiányzott néhány apró részlet (jelentéktelen egyébként, műfaj, hang, képminőség stb.). Az az igazság, hogy Hollywood nem adott ki régóta vígjátékot. Személy szerint egyelőre szívesebben követem az ezen az oldalon található oktatóanyagokat, de csak addig, amíg nem fejleszti a mesterkedését az oktatóanyagok terén (ígérem, hogy teljes türelmem lesz, amikor nyugdíjba megyek) .Elenkező esetben talán feltesz egy fájlt a tanárra román nyelvű, és nyelvtan segítségével a limánhoz vezet (ez nem feltétlenül szükséges ... egyesek még értik is, amit ott mondasz ...).
    Üdvözlettel!

  20. Dany - mondta

    szuper… Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    = Cristi =

  21. Ionut - mondta

    sal Olvastam, amit mondott igent a dezarhives tűnik számomra nem tudom, tudom, hogy mivel szeretnék nyitni egy program a filmek DVD-n. ms tud segíteni és mn

  22. Adrian - mondta

    @Ionut: Nem értem, mit akar, és részletezi, hogy mit csinál? mint isncer érteni semmit !!! Állományunkból PC vagy DVD? Ad részleteket!

  23. Fanibu - mondta

    @Ionut: telepítse a Micro DVD Player pe szoftvert a Softpedia-ból ... és kész

  24. Irinel - mondta

    @ionut: vedd el a Winrar-t .. ez is egy oktató..és kattintson a jobb gombbal a filmre, és EXTRACT ITT ... és tegye a BSPlayerbe :)

  25. dyaa - mondta

    Cristi adni, hogy a fickó beszél összpontosítanak brit vagy kanadai oldalon

  26. dyaa - mondta

    NUMA pletyka TUDNI ::::::::::

  27. razvanstyle - mondta


    PTR automatikusan lefordítja az angol film a számítógép rájöttem, hogy kell használni a Google nyelvi, de hogyan lehet automatikusan átalakítja a kimondott szavakat angol szavakat nyomtatott angolul?
    PS Nem találom a film feliratát, és szeretném megcsinálni ... Köszönöm

  28. Eugen - mondta

    Nekem van egy szokás, hogy tudok telepíteni a Windows XP a fejtől a farok nélkül nem fizet kattint, a probléma az, nem tudom telepíteni a virtuális gép így lehet próbálni, hogy milyen jó is tettem, inkább lam instaleazaun xp telepítése a szokásos módon, és megy, a kérdés az, hogy miért nem lehet telepíteni egy olyan gépre virtuala.Mi "tettem egy USB stick és XP, de érvénytelen a virtuális gép látja, hogy bootolható, és nem tud próbáld ki.
    Tudok válaszolni nekem, vagy valakit, írtam rosszul, ha úgy kérlek bocsáss meg nekem a hibát

  29. Adrian - mondta

    @Eugen: A virtuális autó rengeteg erőforrást jelent !!! Amikor elindítja a virtuális autót és szeretne vele dolgozni, zárjon be mindent, és csak a virtuális autót hagyja meg !!! Zárja be a rendetlenséget, a böngészőt, és mi van még nyitva, mert a virtuális gépnek erőforrásokra van szüksége ... Adjon elegendő ramot a virtuális géphez legalább 512 Nem tudom, mit mondjak ... talán nincs nagy teljesítményű rendszere ... mert a virtuális doboz nem működik egyetlen számítógépen sem ... Legalább 1G RAM-mal rendelkeznie kell egy jó processzorral ... nem mondtál el nekünk semmit ... miért nem működik ... milyen üzenetet ad neked a virtuális autó, amikor be akarod indítani, adj meg további részleteket!

  30. Eugen - mondta

    Én 2G ram intel procesoru e7400 2,8gh, lehet telepíteni a virtuális gépre telepíteni XP vagy Vista, vagy mi, de nem tudom telepíteni, ha testre nLite, nem megy egy virtuális gép, indítsa el a normál telepítés a draivere és eléri a színpadon, amikor meg kell adnia a boot megáll, és így, de ha telepíti a PC általában megy

  31. eng2ro.ro tudják a legjobban, Romina és angol fonetikus kiejtés

  32. Lacra - mondta

    Jó ziua.Inainte indítani kérelmet PTR köszönöm minden csinálsz egy nagy segítség azoknak, mint én, akik kevesebbet tudnak ezen a területen, és most a kérés: lehet csinálni a tutorial a szoftver virtuális stilyst haj? vagyis fel a képet, az arc és nézze meg, hogyan néznél ki bizonyos frizurák, találtam egy programot, de nem tudtam nem lehet használni, így tudtam tenni a képet, arcot mele.In remélem nem lesz nőgyűlölő várni tovább a program, hogy élvezze a több doamne.Va köszönöm tuturor.Sa név, hogy szeressenek.

  33. @Lacra: Egy érdekelnek minket, és ígérjük, mi nem, és így további értesítésig és mondd el, mi az új szoftver, amit találtam, hogy miről szól.
    Szuper jó ötlet!

  34. Lacra - mondta

    MAGGI-frizurák és kozmetikai szoftverek

    on: http://www.idownload.ro/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=162&lid=3164 - 54k sajnálom, nem igazán tudom, mit kell küldenem neked, megírtam neked, hogy hívják és honnan vettem.Köszönöm szépen, kedves vagy.

  35. Wolfyz - mondta

    nyelvtan szar

  36. @Wolfyz: Lehet, hogy szeretnénk, hogy dolgozzon egy kicsit mondat
    Mi az a kelkáposzta?

  37. Lucia - mondta

    waaaaaw! Lacra, milyen csodálatos, mint biztos vagyok benne, sok hölgy szeretne ceva.Si így néztem rá, de hiába: (
    És ha van, hogy a hozzászólások, szeretnék köszönetet mondani még egyszer. te, tökéletes baieti.Invat többet tőled.
    Ölelést

  38. nagy - mondta

    Nagyon tetszik ez a bemutató. Nagyon hasznos volt számomra, igaz, hogy nem tudtam, hogy ilyen könnyű lefordítani egy elég nagy anyagot angolról románra. Igaz, hogy nem minden mondat illik, de ez sokat segít Önnek ... megváltoztat néhány szót, és… készen áll ... Van-e technikai szótár? ... Szakmai kifejezésekkel dolgozom, és érdekelne, ha létezne..honnan ismeri őket egyáltalán ... várom a választ ... ha van időd ...
    Nagyon tehetséges vagy :). :)

  39. Sergiu - mondta

    Felicitatari
    egy egyszerű, de jó tutorial!

  40. kíván - mondta

    Cristi-admin teszel szabályokat az oldalon

  41. Cristi-admin - mondta

    Normális esetben nem lenne szükség van szabályokra, ha az emberek olyan emberek, sajnos, vannak más látogatók, akik nem tartják tiszteletben semmilyen szabályt.
    Már megváltoztatta a kinézetét és az ergonómia, a helyszínen, és meg kell tenni a szabályozást kedves mindenki szereti őt.
    A visszaállítási szabályok (Én fogalmazzam meg), és küldd el írt néhány explicit szabályokat, mert kaptam mindenféle e-maileket, aki azt mondta, hogy nem érti a szabályokat, és miért megsértették.
    Úgy gondolom, hogy az ember általában él, hogy megszegi a szabályokat, de azt remélem, hogy egy nap nem lesz szükség semmilyen szabály videotutorial.ro, remélem, nem halnak gondoltam aznap.
    Alig 5 perccel ezelőtt betiltottam kb. 2 olyan látogatót, akik nem végezték a munkájukat, talán megkérdezed tőlem: "Mit értesz azon, hogy nem a munkájukat végezték?" .
    A látogató jön videotutorial.ro követni oktatóanyagok, normális ember nem tudja követni a több, mint egy bemutató időben, azok a felhasználók nyitna több oktató egyszerre és gyorsasági pálya sokkal, mint a sebesség betöltése.
    Mit gondol ezek a felhasználók?

  42. kíván - mondta

    Azt hiszem, dawnloadau útmutatók videotutorial.ro

    • Cristi-admin - mondta

      Láttad, hogy tudod, nem kell szakértő kezelése a szerveren, hogy kitaláljuk, az egyszerű dolgok, csak megy a feje.
      Nem értem, miért néhány szeretné letölteni, mikor érheti el ezeket oktatóanyagok bármikor megfizetése nélkül egy érmét.
      Ha akarsz valamit egyszerű, követi a bemutató, akkor vegye tudomásul veszi a mérföldköveket, amit láttam a bemutató, és menj dolgozni.
      Ha megnézek egy bemutató, már érti, hogyan kell csinálni, hogy a dolog, miért kell, és letölteni?
      Sokan nem veszik észre, hogy feltölteni az új havi számlát internet a szerveren használjuk.
      Internet kapcsolat rendkívül költséges szerver bármilyen súlyos forgalom mért, és megfizette a Mega fogyasztják kívül van korlátozott terabájt 5 hogy eszem-2 3 nap, a többi nap 28 fizet hogyan fogyaszt, minden hosting cég korlátai vannak, nem csak nekünk, hanem mindenkinek netul a szerverünkről netul nem hasonlítható az otthoni, meg kell állandó sebességgel. Egy normális napon állandó forgalom mintegy 70-80 Megabites másodpercenként, érti is 80 az MB másodpercenként, rájössz, milyen nyomás van kitéve a kiszolgáló, akkor 400 látogatók óránként, akik szeretnék követni video tutorials , megpróbálja megnyitni két filmet a számítógépre, majd próbálja tenni valamit, higgye el, hogy lesz elég nehéz, és majd gondolom 400, mint a filmekben.
      Voltak hónapok, amikor a számlát a szerver közeledett és az euro 450 Ki fizeti a pénzt?
      Így senki sem semmit szabad Romániában, hogy tegyen valamit a minőség, sokba (lásd a felbontás és a minőség a mi oktató), senki nem tesz semmit nagy, mind weboldalak szöveget és néhány képet, és azt szeretnék, hogy több pénzt belőle, azoknak, akik kedvelik videó oldalak fel videókat a YouTube és más oldalak, itt persze nem jelenti azt, komoly oldalak, és néhány oldal erőteljes kép-és Romániában , a kifizető hatalmas számlákat minden hónapban, hogy minőségi szolgáltatást.
      Mindenkinek nehéz ebben az időszakban, nagyon nehéz az informatikai szektornak, azonban az embereket nem érdekli, azt mondják: "mi a fenét tettem neked, hogy elkészítsem a webhelyedet", nyilvánvalóan nem, de ha nem csináljuk, ne tegyük, akkor kinek kell megtennie.
      Nem akarom, hogy a rómaiak, hogy nézze a helyek, mi a fene nem tudunk csinálni, amit én csináltam??
      Legyen c vettem szántás!
      Vártál minket szeretettel.

      • Costel - mondta

        Helló Cristi Van egy Lenovo térerő folytatódik S850c és meg tudom csinálni, de én jegyzési digi jelet, és nem tudok beszélni, hogy hagyja abba az összes, de Orenge tudok menni tenni valamit beállítások köszönhetően mult..Va kövesse a oktatóprogramok erős tinetio és így tovább.

  43. Gabriel Calin - mondta

    őszinte??????? a helyzet ilyen bemutatására ……………… utalok a cristi-admin által elmondottakra (vb az augusztus 4-én kiküldöttekről), megpróbálom a következő hónapokban is adományozni! nagyon köszönöm, amit csinálsz!

  44. Windows formátum tehetném?

  45. marius512 - mondta

    Találtam egy kis program, amely lehet, hogy az életed sokkal könnyebb. Úgy hívják kattintson Dex és telepítése után egyszerűen nyomja le a CTRL és a jobb klikk a szó. kimutatták explicatiile.E igaz, ha a dokumentumon belül vagy a Mozilla. Vonatkozik a szó az angol és a román. Kis-és hatékony, kipróbálni.

  46. Mint RAM… Nem fordít rövidítéseket ... RAM A megfejtett Véletlen elérésű memória

  47. carmen - mondta

    nem kap offline üzeneteket a Yahoo messenger, hogyan lehet ezt orvosolni?

  48. névtelen - mondta

    A Google egy nagy facatura.Nu Translete semmi köze a enegleza fordítás román, francia, német és más invers.La font Fogalmam sincs, de ez biztosan nem fair!
    A legjobb, megtanulni és használni szótárt!

  49. hidroxi - mondta

    Miért látok egy háromszög felkiáltójellel a közepén, a közepén a játékos ablakon, amikor rákattintok a játék?
    Próbáltam többször és több oktatóprogramok és így a háromszög egy felkiáltójel jelenik meg a középső és nem indul el a lejátszót.

  50. Megjelent Google Translate és a kiejtés

  51. Radu Florin - mondta

    Nagyon folositor.Felicitari!

  52. Ionut - mondta

    Javasoljuk, hogy látogassa meg a http://www.translatoare.ro. Ön kap a fordítás, a kiejtés és az online korrekció a nagy nemzetközi nyelven. Az eszköz a Google Translate és a Microsoft technológiák Bing Fordító. Ez egy natív alkalmazás online érdemes kipróbálni!

Speak Your Mind

*