Hogyan kell megnyitni egy szállodai széf, ha elfelejtette


Hogyan kell megnyitni egy szállodai széf
Hi barátok, ma van valami különleges. A múltban már leírt: hogyan kell feltörni egy Wi-Fi hálózathoz , hogyan lehet belépni valaki más veszi whatsapp, Mint látható a jelszavakat, képek és oldalak másokMost megmutatjuk, hogyan nyitott elektronikus széf azokban hotel, rendkívül egyszerű, szerszám nélkül és mindössze 5 másodperc.

Miért akarja nyitni biztonságos?

Azt akartam, hogy nyissa ki a széfet, mert elfelejtettem a kódot. Érdemes lehet nyitni, hanem más okok miatt.
Bármit is szeretne nyitni, akkor tudnia kell, hogy ez nagyon könnyen nyitható anélkül, hogy a helyes jelszó nélkül a reset gombot.

Miért olyan könnyen nyitni széfek a szállodában?

Ha maradt egy szállodában több csillag észrevették, hogy a szobában, valahol a szekrényben, akkor már biztonságos.
Ez boltozat úgy tervezték, hogy az áruk biztonságos.
Sajnos ezek a széfek közös kód reset (minden boltozat), amely nem változik a telepítést a szállodai szobában.
Talán azok szállodák nem tudom, hogy tudja, és figyelmen kívül hagyja a helyzetet. Ezt a kódot kell állítani a boltozat nem változik, és hogy sok széfek sérülékeny.

Bízhatunk széfek találat?

Az én szempontból nem bízhatunk széfek szállodákban.
Miért mondja ezt?
Ad három egyszerű oka van:

1. Mi vissza ezt a kódot bűnös, hogy a nyitott szinte minden biztonságos.
2. Széfek lehet állítani egy gombot, a tolvajok lehetnek.
3. Vault könnyen eltávolítható a szekrényben, mert te vagy az egyetlen 2 facsavar.

Hogyan fedezte fel, hogy a biztonságos nyitható univerzális kód?

A lányom játszani biztonságos, tedd kódot kód után, amíg a feledésbe merült. I helyett hívja a recepción, elkezdtem keresgélni a neten, és találtam egy cikket erről a kód univerzális nyitás biztosított.
Az első alkalommal, amikor azt mondják, hogy ez hülyeség, hogy nincs mód arra, hogy értem. Azt hittem, hogy a szállodák, ez komoly. Hogyan? Kód, amely ment először, és milyen érdekes hely olvastam külföldön volt angolul. A következtetés nemzetközi probléma, és nem csak hazánkban történt.

Ezért legyen óvatos, ne hagyja a hotel széfjében több mint rágógumi!

A szálloda széfének megnyitása - video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (14)

  • Te félelmet kelted bennem ...: D
    Én sem sétál 6 nulla, sem 5 4 stb
    Ez mind elektronikus, tehát ufff ...
    ps
    A biztonságos csak jár.

  • Ez az univerzális kód csak a szállodai széfeknél érvényes? ... és különösen ... itt az a furcsa érzés, amelyet észrevettem ... hogy nemzetközi probléma lenne ... így van? ... több tucatnál Több ezer szálloda a világon, hogy ugyanazt a széfet használja? ... vagy ha nem ugyanaz a konstruktív modell, akkor ugyanazon elektronikus alkatrészekkel, logikával ... stb. működnek, ugyanazzal a szoftverrel? ... megtalálhatók a romániai különféle üzletekben (különböző modellek és árak) működni fog ez az univerzális kód? Arra kérem valakit, hogy van valami hasonló, Romániából vásárolt és otthon telepített, hogy ellenőrizze.

    • Nem hiszem, hogy az összes szálloda ugyanolyan típusú biztonságos, de minden bizonnyal ez a minta megtalálható sok helyen.
      Rájössz, hogy ezek a srácok szálloda vásárolni olcsóbb biztosított.

  • Jó cikk! Lehet, hogy az emberek gyanakvóbbá válnak a "hazug ajánlatok" iránt, és óvatosabbak lesznek ott, ahol értékértékeiket teszik !!! A probléma az, hogy mit tegyünk azokkal, akik nem előfizetők erre az oldalra ??? :)

    • Figyelmeztetett te, látogatóink. Adj nekik egy részét a Facebook-on ez a bemutató, kérjük, küldje el a linket Messenger, e-mail, hogy tudja mindenki

  • Van egy kissé intrebare.Stiti Geekbuyng oldalon? Ha igen, akkor érdemes megvenni telefonok rá? Google serviciiele telepített és találkozik és telefonhálózatok Romániában?

  • Szia. És van ilyen széfem, csak a márka a hartmann tresores. Elfelejtettem a kódot, és már nincs meg a kulcsom. Fogadja el négyszer a kód kipróbálását. Ez után az 4 perces szünet után meg kell várnom ... és ez nem működik a 5-tal. Segíthet Cinévé? Nagyon szépen köszönjük.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.