Hogyan jutunk a Windows 8.1 jelszó nélkül

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni Windows és a Windows 8 8.1. Pontosabban látni fogjuk, hogyan tudjuk, hogy hozzáférjen az operációs rendszert, ha a felhasználói fiók egy jelszót állított, és már nem tudom.
Néha megtörténhet, hogy elfelejti a felhasználói fiók jelszavát, bármilyen okból. Akár állítom, siet, vagy azért, mert már nem használt Windows-8.1 olyan gyakran. Bármi is az ok lehet, hogy hozzáférjen az operációs rendszer ismerete nélkül a felhasználói fiók jelszavát.
Ahhoz, hogy ezt a feladatot kell egy CD-t vagy USB stick és egy ISO image A Hiren BootCD-jével más oktatóanyagok során fordult hozzánk
Meg kell, hogy a rendszerindító CD az ISO-képpel, a Hiren BootCD-jével, vagy készítsen vele egy indítható USB-eszközt Rufus
Miután elhelyeztük az ISO képet a Hiren BootCD-vel a meghajtóra vagy CD-re, be kell állítanunk a számítógép BIOS-ját úgy, hogy az elinduljon a meghajtón vagy a CD-n. Ha nem tudod, hogyan kell ezt csinálni, Cristi kollégám magyarázta ezt neked az oktatóprogramban Néhány röviden összefoglaljuk a BIOS-beállítások
Miután elindítottuk a Hiren BootCD-jét, a menüből ki kell választanunk a Mini Windows XP opciót, és arra várunk, hogy a PC / laptop betöltse a Mini Windows XP operációs rendszert. Amikor eljutunk a Mini Windows XP operációs rendszer asztali felületéhez, amely a botról vagy a CD-ről élőben fut (attól függően, hogy a Hiren BootCD használatát választotta), el kell érnünk a HBCD menüt, a menüt, amely hozzáférést biztosít az NTPWEdit segédprogramhoz. nem engedi meg, hogy törölje a Windows 8 / Windows 8.1 felhasználói fiók jelszavát, vagy megváltoztassa azt a régi jelszó nélkül.


[hordozóazonosító = 1109 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (31)

  • Wow menjetek hét anélkül, útmutatók, ha ezeket szedi egyik a másik után. Nem mintha szeretnék. Szeretek beszélni, és én vagyok az üzleti életben.
    Csak így tovább a jó munkát!

      • salut.si respect.pentru te, én vettem egy laptopot Toshiba Qosmio rugaminte.am és a Windows ne nyissa ki vagy jelszó szükséges im csinál? stiu.dc nem kér jelszót, ha még egyszer? Nem tudok várni folosi.te kérem válaszoljon. multumesc.frumos

  • Örülök, hogy eljöttél! Mivel közeledik 8 8.1 április vásároltunk egy győzelem, és szeretném telepíteni, de van néhány kérdés: lehet telepíteni mint Win XP, amelyek chitibusurile? Kérjük, hogy a tutorial! Köszönöm !!!!!!!!

    • Miért akarod, hogy a Windows XP telepítése alatt a Windows 8.1? Meg tudod csinálni egy dual boot (marad a Windows XP és a Windows 8.1), vagy lehet formázni a C partíciót, és marad a Windows 8.1
      Arról, hogyan kell telepíteni a Windows 8.1 vagy hogyan lehet egy dual boot már többször útmutatók a múltban. Használja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban, hogy megtalálja oktató.

  • Sok köszönet ezen tutorial.Am próbáltam más módszerekkel, és elvesztettük egy nap, de még mindig nem sikerült elhárítani fiók bejelentkezési jelszó Microsoft.Abia várja, hogy haza tesztelni vele.

  • Adrian tud segíteni szeretnék venni nekem egy alaplapot, és nem tudom, mi a szerelem jobb a hálózat realteck vagy Intel.
    Tud nekem segíteni !!!

  • Adrian érdemes köszönteni elmondja nekünk, hogyan kell megakadályozzák a Windows valami
    Én nem akarom, hogy valaki jöjjön hozzám, és adja meg a kéretlen be a kertemben
    az Ön kollégája Cristi ..ai seregélyek fene ..

    • Ez viszonylag egyszerű. Titkosítása C meghajtó BitLocker. Ez előtelepített Windows és a Windows 7 8 / 8.1
      Hogyan kell használni a BitLocker bemutató már van az oldalon, használja a keresési mezőt a jobb felső sarokban, hogy megtalálja a tutorial. Azok a Windows XP használni tudja TrueCrypt. És ott már mintegy TrueCrypt tutorial.
      A keresőmező, már több mint 1100 video tutorials!

  • Próbáltam, hogy titkosítja a merevlemezt, de nem működik (az ütközés, hogy megy TPM és a rendszergazda, hogy ezt a funkciót üzembe helyezés)

    Emlékszem, évekkel ezelőtt, amikor jöttem win7 PC AMD proc, és elment az első titkosítási

  • Hello mindenkinek! Telepítettem a Windows 8.1 egy bootolható botot, és tudta telepíteni anélkül után kérdezni bármilyen jelszót vagy fiók. Amit tettem, nagyon egyszerű, és nem kell semmi más, mint a bot, vagy DVD indítható Windows 8 vagy 8.1 (igen, megy mindkét ezt a módszert). Ez a módszer nem kell, hogy egy fiókot a Microsoft és a kevésbé kéred bármilyen jelszót, ha Az operációs rendszer indításakor.
    Csak annyit kell tennie, mint a Windows telepítésekor, amikor megkérdezi a vezeték nélküli hálózat konfigurálását, ezt a lépést kihagyja (további puchinokat írjon be a képernyő bal alsó sarkában lévő tekercsbe). Ha közvetlen internetkapcsolattal rendelkezik a számítógépéhez / laptopjához csatlakoztatott Ethernet kábellel, akkor telepítés közben húzza ki a kábelt, és csak akkor csatlakoztassa azt, miután az operációs rendszer sikeresen telepítve lett. Csatlakozzon az internethez csak akkor, ha a telepítés sikeres volt, hogy a Windows 100% -ban frissítéseket tudjon készíteni.
    Remélem hasznos volt!

    • Semmi ... tehénnél vagy! Ez az oktatóprogram az operációs rendszer adminisztrátorának vagy felhasználójának a jelszavára utal, nem pedig a Windows telepítéséhez használt CD-kulcsra. Félreértetted!!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.