Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek

Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek



Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek


Ma egyre nehezebb adatainkat biztonságban tartani; különösen az e-mail és a jelszó, amelyet mindenhol többet használunk.

Amikor számlát készítünk, vak bizalmunk van


Minden egyes fiók létrehozásakor "azonosítania" kell magát valamivel, telefonszámával, e-mail címével, vagy Google fiókjával, Facebook, Twitter stb.
Minden jó lenne, ha az Ön által kezelt webhely 100% a birtokukban lévő adatok biztonságára koncentrálna.

A legrosszabb az, hogy minden fiók egy e-mail címen alapul


Ha most be szeretne jelentkezni egy webhelyre, akkor automatikusan bejelentkezik a Facebook-ra, de ez a Facebook azon az e-mail címen is alapul, amelyet feliratkozott.
Ha egy hacker rendelkezik e-mail címmel, akkor hozzáférhet az összes fiókjához a jelszó e-mailben történő visszaállításával.

Hogyan kaphatom meg a jelszót és e-mailt a hacker kezén?


Időről időre néhány nagy webhely vagy szolgáltató elfelejti a "nyitott hátsó ajtót", és a hackerek adatot lopnak és lopnak. Néhány olyan biztonsági megsértés, amelyet a hackerek azonosítanak és adatok ellopására használnak, amelyeket azután online értékesítenek.

Hogyan lehet megtudni, hogy jelszavunk és e-mailünk elérte-e a hackereket?


A helyszínen https://haveibeenpwned.com/ írja be e-mail címét és jelszavát a keresőmezőkbe és a keresésbe Ha az Ön e-mailje vagy jelszava minden ellopott adatbázishoz lett megtalálva, piros megerősítő üzenetet kap a képernyőn. Ha az Ön e-mail címe nincs adatbázisban, akkor egy üzenet jelenik meg a képernyőn, zöld háttéren.

Oktatóanyagok, mint:

  • Hogyan látja, hogy mikor és mikor jutottak hozzá a Facebook közösségi fiókjaihoz a Google Instagram Yahoo
  • Mint látható a jelszavakat, képek és oldalak mások - az érintett online áruházak
  • A Windows jelszó visszaállítása, ha elfelejtette 🙂
  • Az IP-távoli IP-kamera jelszó visszaállítása (VIGYÁZAT)
  • Kapcsolódás a WiFi router jelszó nélkül
  • Hogyan lehet megtudni, hogy e-mail címe és jelszava a hackerekkel rendelkezik - video bemutató



    Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

    Megjegyzések megtekintése (12)

    • Általánosan ismerem ezeket a veszélyeket, ezért jelentkeztem be 2 lépésekben, sms-t kapok, amikor valaki megpróbál csatlakozni a fiókomhoz stb. De ez az oldal biztonságos? Úgy értem, miért bízhatom abban, hogy a jelszavai ott vannak?

      • ne törje meg a testvére jelszavát. csak helyezze el a jelszót a hivatalos weboldalra, és jobb, mint az 2 lépésekben végzett hitelesítés. a mobilon és a Gmailen és az yahoo-on történő megerősítéssel.

    • A jelszavát nem feltétlenül ellopták.
      Az e-mail cím megjelenhet a hackerek adatbázisaiban. Így bombáznak téged spammel.

    • ez igaz .... teszket adunk azoknak a szájába, akik a webhely tulajdonosai, jelszó-mail, ahol minden bizonnyal e-mailek, képek, van egy icloud fiókunk,,, stb. Véleményem szerint hülye az arc, a legbiztonságosabb nem ellenőrizni, hanem kezdeményezni és megváltoztatni a jelszót kétszer, közvetlenül a Yahoo webhelyről, a gmailről stb., kétszer is mondom, hogy nincs olyan kapu, ahol azt lehetne mondani: ,,,, , szúrja be a régi jelszót, így nem tudja átvenni az irányítást.

        • És azon a webhelyen, ahol regisztráltál ... a jelszava jól beállítva (gyakran titkosítva)
          Igen, a webhelyek megsérülnek és az információkat naponta ellopták, de azt mondom, hogy ne adjak nekik paranoiában;), különféle módszerekkel védheted magad (a jelszó gyakori megváltoztatása, kétlépcsős hitelesítés .. és valami értesítés)

    • A Yahoo e-mail címe Azt hiszem, hogy az összes webhely ismeri, de a Yahoo levelekben használt jelszavamat csak a Yahoo-ban írok.
      még az e-mail címeken szereplő webhelyekre is felteszem magam [különösen, ha nem kell újból beírnom] egy, amelyre a 334-es gondolat, vagy otthon, bármi más; nehezebb megmondani, ha gyakran belép az adott webhelyre pl. a fórumon meg kell adnia egy jelszót az emlékezéshez .....

    • Igen, mindenekelőtt nagyon oktató jellegű, a második pont (és nem vagyok szégyenteljes írva) az a tény, hogy 10 webhelyen találtam magam, ebből 4-en az Adobe-n, 2-en néhány torrenten, és ( most megjelent a zavarosságaim) 4 oldal, ahol biztosan tudom, hogy nem hoztam létre fiókot ...... LinkedIn (ismerem őt), Anti Public Combo List (fogalmam sincs, mi ez), Exploit.In (most először látom) és iMesh (róla sem tudok). 2013 és 2017 között mindegyik valószínűbb, hogy egyikük felhasználta a jelszavamat, vagy "megtörte" a 2017-es jelszót (nem tudom, mi volt a jelszó), és a "wannacry ransomware" áldozatává vált (írta: 2017. június, mintha elmondanám neked erről az epizódról). Még most sem állítottam vissza képeimet (sajnálom az unokaöcsém szüleimtől két éves korig).

    • Ez az oldal nem működik nagyon jól, az első keresés során FATAL eredményt adott nekem .... a következő ugyanazon címre irányuló keresések során azt eredményezte, hogy semmit sem találtak, és rendben van. A lényeg: helytelen szar

    Kapcsolódó hozzászólás

    Ez a weboldal cookie-kat használ.