Hogyan adjunk kettő vagy több rúd könyvjelzőket Firefox és a Chrome

Hogyan adjunk kettő vagy több rúd könyvjelzőket Firefox és a Chrome
3.01 (163) 60.25%

Szia barátok, ma bemutató fogunk beszélni a legnépszerűbb böngésző, a Google Chrome és a Mozilla Firefox. Pontosabban majd meglátjuk, hogyan tudjuk felvenni, két vagy több könyvjelzők bár két böngésző.
Valószínűleg sokan használja a könyvjelző eszköztár vagy a könyvjelző eszköztár ahogy nevezik, a böngésző könyvjelzőit bár a Firefox vagy a Chrome. Ez segít megszervezni a kedvenc oldalak gyors hozzáférést biztosít a számukra. Bár a könyvjelzők bár lehet kezelni sok szempontból, így tágasabb azáltal, hogy a leírását könyvjelzőt vagy hozzáadásával azokat a mappákat, eljön az idő, amikor már túl sok mappa vagy adtak hozzá, vagy csak nem simlu azt akarjuk, hogy a mappákat és almappákat szervezni őket, de itt vannak egymás mellett, mind a korai hozzáférést a weboldalak vagy weboldalak előnyben.
Nos, ebben az esetben tudunk fordulni egy add-on a Firefox és a Chrome kiterjesztés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy két vagy több könyvjelzők bár a böngészők, hogy minden szem könyvjelző A nélkül, hogy kénytelen eligazodni a mappákat és almappákat, hogy megtalálja a kedvenc website, vagy oldalra, ahol akarunk menni.
Mozilla Firefox böngésző már elérhető add-on Multirow Bookmarks Toolbar Plus és a Google Chrome böngésző kiterjesztés biztosítunk Bookmarks Bar Switcher
Ha szeretne egy részletes bemutató hatékony kezelése könyvjelzők hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató dátuma: Hatékony kezelése könyvjelzők Firefox és más böngészők azok export
Töltse le a Google Chrome Bookmarks Bar Switcher


Szerezd meg a Flash Player hogy a wordTube Media Player.

FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Mihai Azt mondta:

  Adriane kérjük a bemutató, és hogyan lehet azokat a felmérések letölteni valamit, akkor nem tud mozogni, akkor a teljes e felmérések, hogy letölt egy bizonyos dolog. Kell, hogy legyen valami, vagy hagyja felmérések bypass felmérések ..

  Megjegyzés megtekintése
 2. nor24o Azt mondta:

  Helló Ardian tudja, hogy mit kér, nem tartozik ehhez a dutoatial Igen, szeretnék látni néhány eredményt a Bitcoin sokat, mert nem foglalkoztak vele, és ha tudnák feceti bemutató szerkesztés monitor EDID memóriába szoftver vagy más módszereket is előfordulhat, és a között kompatibilitás EDID memória a számítógép vagy a korrupció a memória köszönet

  Megjegyzés megtekintése
 3. Viorel Azt mondta:

  Köszönöm, sőt, nagyon hasznos számomra ez a bemutató, akik amennyire tudtam egy percet könyvjelzők eszköztárába. Most már tudom, és hála neked. Egy szép napon még.

  Megjegyzés megtekintése
 4. Valentin Azt mondta:

  Adrian Bravo, jó bemutató! Krisztus már fel a nyugdíj?

  Megjegyzés megtekintése
 5. Calin Azt mondta:

  Tudtam tutiralu érdekes erről, de én inkább nem kell semmit a keresőmező alatt, vagy az alatt a hely, amit diminuiza browsever és javasoljuk a Google Chrome-Könyvjelzőkezelőt. Szép, mint egy ikon jelenik meg a cím mellett, és a navigációs, ha rákattint megnyílik egy lapra, és szép ott, és megtalálja az összes elmentett bookmarkaruile mindezt átnevezés törlése sajtológép / Credca amit emlékszem készült bemutató érte egyszer. és Mozilla cv asemnator nem adja a nevét jut eszembe. És Xmarks lesz recomancand is, hogy a sincronizeza bookmar mentett róla biztosan tudjuk, hogy van walkthrough

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Xmarks nem értelmetlen véleményem, akkor Firefox Sync Firefox Chrome Sync Chrome meg nem ugyanaz a dolog, még ennél is többet. Mindkét bemutatott video oktatóanyagokat már az oldalon.
   Szinte minden böngészőben jön az előre telepített, a szolgáltatás ma sincronizarebackup a könyvjelzők közé

   Megjegyzés megtekintése
 6. Mihai Azt mondta:

  Adriane, és te a bemutató, de természetesen tájékoztatni kell, mielőtt egyébként az oktató nagyon jól magyarázza részletesen. Kérjük, a bemutató a jövő, és hogyan adunk ugorjon felmérni ezeket a helyeket, vagy hogyan ugrik, vagy hagyja felmérések bypass felmérések dolgokat.

  Megjegyzés megtekintése
 7. ion Azt mondta:

  Adrian, meg tudja csinálni a bemutató Hogyan válasszon egy jó telefon, és változó a teljesítmény 2014.Eu nem kényszeríti, vagy mondd el a kollégája Cristi. Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 8. roberto1975 Azt mondta:

  Salut.Acum mint árok videotutorial, szeretnék tisztázni körülbelül ip Tehát ha használom THOR változna ip címem egy másik egy másik országban, és azt mutatják ,,,, tudom, mert megnéztem, és hogy a többi IP csak akkor használja, ha TARA Thor.Intrebarea zavar engem, ha azt akarom, hogy töltse le a rajzfilm például ptr fiamat özön és indítsa Thor írás után a post home "www ...... com", hol találom, amit érdemes letölteni az provaiderul ahol nettó ,,,, lát, mint a letöltés, tudom használni a különböző IP használatát uTorrent, vagy úgy látja, csak annyi dawloadez ceva.Merci

  Megjegyzés megtekintése
 9. Dragos Azt mondta:

  Egy nagyon is hasznos tutorial. Gratulálok Adiran!. Köszönöm. Nézd figyelmesen érdeklődés útmutatók, hogy jön automatikusan az e-mail.In site0ului archive találtam sok oktató, hogy már trebuit.Dragos Icleanu

  Megjegyzés megtekintése
 10. Anderson Azt mondta:

  Szia, Adrian mióta használja a Firefox, csak gondolom, 4 hónapban a leginkább kínos böngésző volt a legjobb, de amikor indult frissítések, amikor el kell indítani az SSD megnyílik 4 5-s ül és gondolkodik.
  Megemlíti, hogy a böngésző telepítve tiszta nem így van, nem csak betöltve a cookie-kat, stb.
  Úgy értem, helyére Chrome, és azt akarom mondani, hogy megnyitja 10-szor gyorsabb, mint a (Firefox) csak időzzön, mint a Firefox.
  Azt javaslom, hogy ragaszkodni a Chrome és a Chrome, az, hogy a flash player beépített csak kell telepíteni manuálisan, hiszen a Firefox Ez már túlterheltek.

  Megjegyzés megtekintése
 11. Arro Azt mondta:

  Cristi készült érdekes oktató, de úgy tűnik, volt egy kis szünetet, bejelentés nélkül semmit.

  Megjegyzés megtekintése
 12. pifbull Azt mondta:

  Köszönöm a VT. Kellett multi-post.

  Megjegyzés megtekintése
 13. Nicu kemény Azt mondta:

  hello, de van egy érdekes bemutató KÉRDÉS, hogyan lehet csinálni, hogy a tálcán (winows 7), ha exempu három keresők (Firefox, Chrome, Maxton) jelennek meg mind a három egy-egy téglalapot (téglalap képzeletbeli) körülbelül olyan az android, ha több alkalmazás van egy mappába a képernyőn, és amikor megérinti megnyílik, és láthatjuk az összes alkalmazást is, láttam, hogy valaki valamit, de sajnos nem tudott adni nekem egy előre raspuns.multumesc Egy lehetséges válasz.

  Megjegyzés megtekintése
 14. Vladutz Azt mondta:

  hi, kérem, segítsen nekem jön egy laptop italaia Windows előre telepített, tudom kiválasztani vagy 7 vagy 8 pro 64bit, de még nem ublat megváltoztatni a 8 és maradt 7, így megváltozott a nyelven angol, de most vettem észre, hogy a Windows Update megmutatom valami ostobaságot, amelyek korábban nem elementModuleHeaderText # # és a „actionCustominstallImportantText.” és AtionCustomInstallOptionalText "„Hogyan lehet megszabadulni kérem, segítsen nekem. és jó, hogy maradjon a Windows előre telepített rá, láttam, és az Acer eRecovery Management program kell járni ott, vagy hogyan .. og segít nekem ..

  Megjegyzés megtekintése
 15. sólyom Azt mondta:

  A bemutató a Qt Creator lehet?

  Megjegyzés megtekintése
 16. Mihai Azt mondta:

  Helló,
  Hogyan készítsünk egy könyvjelzők bár a Chrome a bal oldalon a képernyő, mint a Firefox?
  Nem szeretem, nem helyezi a tetején.

  Megjegyzés megtekintése
 17. Nem fogom, hogy a fájlt, és az általuk elengedni a beállítások kiterjesztések (én króm román) Miért nem megy?

  Megjegyzés megtekintése
 18. Stelian Azt mondta:

  Miért nem megy könyvjelzősávjához váltó - „csomag érvénytelen”? És a gyártók törölte a Google Store ...

  Megjegyzés megtekintése
 19. oroszlán Azt mondta:

  Salut!
  NEM elhelyezését javasoljuk a Chrome-bővítményt kapcsoló bar !!! Csak akkor nyissa meg az oldalt, hirdetések, ahelyett, hogy a dorite.Voi miért gondolja a Google internetes áruház eltávolították? Azonnal távolítani, majd megszökött baj

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló