Rendszer konfiguráció egy nagyon jó minőség-ár arány - bemutató videó HD

Ebben a leckében fogunk menni a boltba vásárolni egy rendszer az egyik online áruház.

Konfigurálása rendszert kell számításba venni számos tényező, elsősorban a komponens kell a jelenlegi generáció, amelyet be kell építeni a legújabb technológiát, hogy elkerüljék a korai öregedést.

Gyakran üzleteinkben próbál eladni erkölcsi öregedés alkatrészek vonzzák minket nyomtató vagy billentyűzet ajándék, tolóerő erkölcsi lejárt termékek.

Néhány nappal ezelőtt volt a lehetőség, hogy egy nagy hiper vásárolt egy kis piac, és nem voltam meglepve, amikor kinyitottam a fedelet, és látta, hogy egy alaplap köré épül 945g chipset az Intel, a chipset létezett elég nagy, és nyilvánvalóan nem felel meg a jelenlegi követelményeknek. Minden beérkezett ugyanaz a személy az ajándékboltban és egy nyomtató, izgatott volt a nyomtató, de nem tudja, hogy ő most vettem egy dög rendszer, akkor nem tudom, miért is megy rossz rendszer, hogy az éppen vásárolt.

Sokan nem tudják, milyen összetevők vannak a számítógép, azt mondják, hogy rendszer "ultrapro".

Meg kell értenie, hogy a számítógép nem olyan, mint a TV vagy a hűtőszekrény, a számítógép egy egész álló több komponensből a "személyiség" nem terjed ki azokat a részeket anyag "ultrapro".

A gyártók ragaszkodnak a hátsó a számítógép, és néhány tömítések, amelyek nem látjuk, mi a szart raktak őket alkatrészeket.

Különben is, ha bántani kell, hogy menjen vele a karját, hogy őt, miért nem megy a hibás alkatrész?

Ellenőrizze, hogy a rendszer nem, nem bíznak barátok középszerű legjobban kutatott Önnek elme, menjen vizsgálati helyek, ahol megtalálható vélemények összetevők szeretne vásárolni.

Vizsgálja mielőtt dobja pénzt, csak még nem lopott, hogy a pénz, akkor minél több a pénz.

A rendszer, amit meg magam ma a vezető, ha meg tudod változtatni itt-ott, de alapvetően azt tanácsolom, ne vegye túl sok a rendszer, akkor is, ha a változás jó lenne, hogy ki, nem feladni minőség ár.

Vigyázzon hol a pénz megy!

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. jemavi - mondta

  üdvözlőlapok Cristi tutorial.
  de van egy probléma, hogyan BIOS nehéz csinálni?

  Igyekszem, hogy a youtube típusú oldalon. Nem vagyok, mint a PC-k, de ha semmit sem kockáztatnak.Biztositás megtartani kívánt otthont a PC, mint a PC-órás tartózkodás a konnektorba kell egy jó hűtő gondoltam, hogy azok egy hidrogén-5 10 mértékben okozhat a procesador?

 2. @jemavi: Nyugi ember.
  Először is a BIOS-én nem kell tennie semmit, hogy már ott van az arca.
  Az oldal tartott otthon, azt hiszem, ez egy jó ötlet, az első helyen nem garantált sávszélesség egy ilyen oldalon.
  Azt tanácsolom, hogy kezdődik a szerver hosting kezdődik, 3 előfizetés havonta, azt hiszem, akkor fizetni, és csak a jelenlegi 3 több havonta.
  Mikor fog nőni oldalon mozog a virtuális szerver, egy pedig az utolsó.
  Körülbelül cool dolog nem tudja, hol a hidrogén arra a következtetésre jutott, én még nem hallottam a hűtés hidrogén, meg tudja azt jelentette, folyadék-és freon Azoty őszintén úgy gondolja, nem kell hűtés olyan radikális, egy ilyen rendszer hűtés csak akkor lehet használni, amelyeket a felhasználók egy nagyon magas esperienta borítani egy rövid időszak alatt.
  A servrul szüksége van valamire, nem kifinomult hűtési szerverek gyakran választják a félig passzív hűtés, hogy a processzor egy passzív hűtő fúj több ventilátor az esetre, ha lebontják a ventilátor másoknál finctioneaza Ez az úgynevezett redundancia és a szórend, amikor a szerver, a szerver kell redundancia minden a merevlemezre, hatalom, ventilátorok, hálózati csatlakozás.

 3. Valk - mondta

  Helló, szeretnék gratulálni Önnek tutorial.Este gyönyörűen történik, további részletek az egyes összetevő.

 4. navzar - mondta

  Szia, gratulálok a. bemutató, szeretem k ad információt az egyes összetevő. De egy kérdés sg: knd vásárolt alaplap cart kellett Cantiere 2 egy hibát, vagy .....

 5. navzar - mondta

  aolooooo tampeala Ön :)), most láttam a végén a csiszolás k ... én nem vettem észre ... .sorry;)), továbbá a szerencse

 6. jemavi - mondta

  Cristi, van egy kérdés, ha azt szeretné, hogy segítsen nekem egy kis választ.
  hőmérséklet memóriakártya 66 * C indításakor db megállítani, sem mászni nem csökken.

  levegő elég rajongók készülnek-e.

  ez lenne a probléma a hőmérséklet, úgy tervezték, hogy működik a hőmérséklet így van?

  Még nem próbáltam még sem, de ha már megváltozott az utóbbi időben, és telepítettem Everest Procesadora intézkedés hőmérsékletet.

  ez ad nekem

  Temperaturas
  Alaplap 37 ° C (99 ° F)
  CPU 25 ° C (77 ° F)
  MCP 66 ° C (147 ° F)
  Aux 29 ° C (84 ° F)

 7. Seby - mondta

  Nagyon jól sikerült bemutató, talán a közeljövőben további részleteket ismerjen meg az egyes összetevők külön-külön!

 8. dumitru32 - mondta

  nagyon érdekes téma, amit elért, azt hiszem, nem lenne helyes bemutatni valamit, amit vezetékes és tovább. Sok szerencsét!

 9. CORLEONE - mondta

  Hello friend Cristi, szuper de kérjük, én egy az SQL injectabin :)) SIKER

 10. @jemavi: Nincs miért aggódni, jól nézel ki hőmérséklet.
  Ha nem kell borítani gondok további rajongók nem volt oka a telepítés.

 11. @CORLEONESzia Corleone, nem tudom, mit jelent a bemutató az SQL injekciós.
  Nem hiszem, hogy ő fog jönni, ez a tutorial.

 12. Cristi250 - mondta

  Gratulálok Cristi-admin néhány kivételes és érdekes oktató. Különösen tetszett a bemutató nagyon, és megtanultam néhány nagyon érdekes dolog, ami segít nekem, ha veszek egy új PC! Nultumesc kódolt és csinál egy nagy munka.

 13. Andrew - mondta

  Igen, de van egy árat a Maricel. A másik bemutató viszonylag hasonló minden zseb.
  Még vagyok, csak 2 rajongók az alaplapon, és a hatalom kell Megkérdezhetem valaki?

 14. @Andrew: Ne ess túlzásba a rajongók, ha van egy jó légáramlást az ügy OK.
  A modern ház kell 1 - 2 fel rajongói előtt a friss levegőt, és egy a hátsó házban forrás a meleg levegőt.
  Minden hasított új források alján elhelyezett, amely képes hideg, mint az alján a burkolat hűvösebb levegő.
  Ha a forrás hideg nem fog váltani rajongó annyira hangos, és így lesz csendesebb.
  A hűtési és csendes meg kell, hogy a PC-re.
  Ha szeretne egy csendes, hűvös PC-nek az esetben nem tud jó teljesítményt és csendes működés ron 80 csontváz, és jók, de csak korlátozott ideig.

 15. haosss - mondta

  Cristi ... bv. őszintén szólva én nem vagyok érdekelt, hogy már 2 bemutató rendszerekkel, de egyre uimitzi nekem türelmét> [mindenféle részleteket, stb ....] <<< >> ha azt szeretné .... Kérem, facetzi VASH több oktató több programot, amely számára ismeretlen, de nagyon hasznos ... mint nLite d kre nem hallottam tőled a helyszínen, mint ... tovább BFT tovább ...

 16. Andrei Lucian - mondta

  volt egy bemutató egy program, amely nyitott fájlokat. nfo ... mi volt ez?

 17. Adrian - mondta

  @Andrei Lucian: Írja fel a kereséshez ... Damn NFO nyílik meg, és kattintson jobb gombbal a fájlra, majd nyissa jegyzettömbbel

 18. Ionut - mondta

  Sal szeretnék segíteni nekem valamit a videokártya min.
  Van egy tányér 6200 LGA everest azt mondja, 64 mb (turbó Chacha 256 mb) Szeretnék segíteni csinálni a 256. Azt Loat utolsó draivar tőlük oldalamon .és minden egy kicsit szokatlan mozdulatok fifa 08 (800 játék részleteit az alacsony felbontású adta valamivel Leam mozogni da mozog reloare) I overclokato a nTune a 500 MHz és a 620 Basu a memóriából, és mozgassa a tad milliárd, mint a normális. ajutatima és valami plssss min. köszönöm szépen

 19. Andrei Lucian - mondta

  de mint a Notepad + +

 20. haosss - mondta

  @ Andrey Lucian:
  ADRIAN fürdőszoba segíteni akart dak tudom Nuti mint próbáljon más, akár nem ...... egyébként én polemik .........
  siker ....

 21. Robert - mondta

  Helló Cristi. Nagyon jó bemutató, én vagyok a rendszermérnök és jó munkát végzett. Én szórakoztatni néhány vélemény, és még kérni őket, kérdéseket, hogy a felhasználó, de senki sem születik tanult. Ami a konfiguráció található az asztalomon Horizon 22 os tv tuner nagyon jó, a cég, ahol dolgozom adtak több száz modell, és senki nem jött problémákat. Tettem egy kicsit magasabban a fejezet MSI alaplap, és garantálja azt, hogy az előttük álló problémákról minden nap, minden rajongó ATI, Intel, stb úgymond apró eltérés. Ami a forrás, amit választottam egy jó, nem vitatkozni, ajánlom Fortron, Cooler Master vagy Chieftec még furcsa, hogy HiPro modell nevét, de rendkívül jó, és azt mondják, hogy alapuló vizsgálatok, mérési feszültség és freceventele oszcilláció. Ez egy kiegyensúlyozott, nagyon jó az otthoni felhasználók, hogy úgy mondjam. Gratulálok a csapatnak már felér egy új ötlet, hogy a jó, és azt hiszem, ez sokat segít az emberek, amikor szükség van a válasz.

 22. @RobertKöszönöm a felülvizsgálat, örülünk, hogy velünk szakemberek, akik értékelik a munkánkat.
  Még mindig várja a számunkra, akkor is, ha fogod módosításokat.

 23. Fanibu - mondta

  @Andrei Lucian: Nyisd WordPad

 24. Cristi250 - mondta

  Lenne egy kérdésem: Mi a jó, hogy megvásárolja a részek 1 PC. menjünk a boltokba, hogy vizsgálja meg, vagy 2. rendelni a neten minden, amit kell?
  És még egy dolog: ha rendel terméket az interneten azt mondják jön a házamba, majd befizetik őket, vagy hogy ..., vagy hogy a pénzt a kártyán?

  Előre is köszönöm!

 25. Andrew - mondta

  Bravo..un ​​bemutató f tare..doar mint INCA gondolta, hogy megrémít a legdrágább darab ... SOURCE

 26. Adrian - mondta

  @Cristi250: Kaptam PC a hírnév ... azt csinálsz, amit akarsz, vagy vásárolni őket az interneten, vagy a boltban, de az üzletek kevésbé költséges, és nem tudom, ha úgy találja, amit szeretnénk, hogy a tudni a Emag ha veszel a milliókat érő 10 biztosítsa a szabad hajózás! Ha nem a közlekedés, közel 200 ezer régi politika most attól függ, minden bolt / cumperi.Eu site .. depinde, ahol megkaptam a EMAG és elégedett, nem volt probléma a semmit! A választás a tiéd!

 27. Őszintén szólva, figyeli a helyszínen naponta. Szeretem FF több. Saját tapasztalat a számítógépes átlag feletti (5 évig dolgozott, mint a programozó és a PC-technikus 7 év - 3 4 alkalmazottak és önfoglalkoztatók), de miért szeretem eltérnek. Nem minden jó is, és akkor is, ha zavaró néha részletes, többcélú, amit mondasz. Megérkeztünk az májusában nem akarok bajlódni minden kezdő és adhat címeket a website a problémáikat.

  De ez egy hasznos dolog: egy aranyos fórum, ahol az emberek kérdéseket feltenni pisaloage akik nem kapcsolódnak az aktuális témát. Például itt, hogy ők találták magukat SQL injection bemutató ... ezt csak megjegyzéseket kapcsolatos aktuális témákat, és a többi fórumon! Lenne, ha könnyen kereshetők, valamint strukturált ... Például ez lehet egy rész "Mit bemutató szeretnél csinálni ...". (Egyébként, ha valaki olyan "erős" ahhoz, hogy megpróbálja SQL injection, hogy vizsgálja meg a neten, amely tele holtág ... vagy román vagy angol nyelven.)

  Ismét gratulálok, és remélem, hogy továbbra is, mint azelőtt.
  Carcotasii nem mint nem látogatják az oldalt.

  Cornel A.

 28. Fanibu - mondta

  @som: Kedves Cornel ... Én nem értettem semmit az önéletrajz ... "Tapasztalataim a számítógép átlag feletti (5 évig dolgozott, mint a programozó és a PC-technikus 7 év - 3 alkalmazottak és önálló 4)" ... stb.
  Lenne egy kérésem ... nem mesés net ... azaz nem kerülgeti a témát, off-topic.
  Ez a leírás igyekszik tisztázni azokat, akik szeretnének vásárolni egy új PC ... arról, hogy mennyi pénz van ... hogyan megtakarítás komponens választás ... hogyan lehet performannte a pénz, és nem szembenézni nem tudom, mi fórumon.
  PS .... Milyen Carcotasi? azok az első TV-t?
  Azt hiszed, vicces vagy ... és milyen morcos mindent NEM?

 29. Cristi250 - mondta

  Kösz a tippet Adrian. Köszönet sokat segít

 30. Marius 512 - mondta

  Mit jelent az, hogy az alaplap 4 alimentare.Unde fázisban kell nézni, látni, hogy a specifikáció a lemez?

 31. @Marius 512: Ön alaposan megvizsgálta ezeket a bemutató, ha elfelejti őket, azt felismerték.
  Oktató figyelmes emberek, mert bennük sok információt ne lépjünk a filmek, ezek nem filmek.
  Ezek a video tutorials tartalmaznak információkat erősen tömörített, így tartalmazhat valami fontos másodpercenként.

 32. kata - mondta

  hi nagyon jó bemutató szerencse még mindig várják a bemutató hirdetési helyek általában, ha nyersz valamit belőle

 33. viorelpicu - mondta

  @AdrianHi Adrian,
  Én szembe egy másik probléma:
  Én vagyok a Resicabánya és nem zavar a szállítási díjat, függetlenül a boltban (is aprox.apropiate érték), de a probléma az, amikor capoteaza komponens, meg kell küldeni a bukaresti várjon sokáig, ENSP telefon (tudom, hogy helyzetekben, hogy a fiúk nem túl gyors) chetuiti pénzt, etc.Parca lennék a kísértés, hogy vásárolni alkatrészek Resita, persze cca.10%-kal drágább, de meghibásodás esetén az alkatrész a szemem láttára kaptam őket nap tudok vitatkozni velük viu.Si egy esetben, a másikban állunk garancia (rendszerrel telepíteni magam, hogy mit küldött a sorrendben), azt fogja mondani, hogy én nem vagyok a munkát, és emiatt a komponens nem sikerült, vagy nem?. Avre Ön véleménye scurt.Cu elismeréssel szól az egész csapat.

 34. Marius 512 - mondta

  Néztem közelről, de egy kos és 128 440 calculatorla MHz Katmai, a hangot, majd a kép le van tiltva. Jó, hogy 20 mil.Deocamdata rendszer, de ha szeretné ajánlani valamit, amit még használni, hogy jól fut tutorialele.Nu olyan játékos olyan strng 20 mil.ce ideiglenes rendszert ajánlani?

 35. @ Fanibu
  Kedves Mr. "Fanibu"

  1 - Az "önéletrajz" Érted én 2 dolgot:
  - a - Azt tapasztalom, mint egy PC-technikus (ez azt jelenti, nem csak azt tudják, hogyan kell eladni számítógépek, de tudják, és javítjuk) - a 7 év szakma találkozott „több” konfigurációk és problémákat, és értékelem HW konfiguráció megfelelően elvégezni;
  - B - I 5 év tapasztalattal, mint egy programozó, ez azt jelenti, hogy tudok adni a szerény véleményem, hogy egy program, amely megérdemli, egy nem túl.

  2 - Én nagyra értékelném, ha meg tudná adni a pontos választ (világosan és tömören), hogy mese, hogy láttam a megjegyzést, és ígérem, hogy nyilvánosan bocsánatot kérni, ha igazad van.

  3 - A csatlakoztatási között a "mogorva" használt el (ami létezik DEX) és TV, azt nyugodtan következtetni a következő tény: a TV-állvány és vidám este, és megjegyzésekkel honlapján webhelyek, amelyek lehetővé teszik ezt.
  - Amikor megemlítettem morcos utaltam azok, akik belépnek a helyszínen (és rengeteg - Watch honlap ff hosszú), hogy adja meg, és megtalálja mindenféle Chicha: ha VB túl gyorsan melyik programot bemutatta nem 2 pénz dolog. Azok, akik nem tudják, hogyan kell bemutatni egy másik nézet egy emelkedett és az érintett nevezzük morcos vagy libajul népszerű „Gica Contra”. Az a fajta ember ül a kezét a zsebében szippantás, ha valaki megpróbálja a helyes dolog.

  Lennék ragadtatva, ha Mr. Cristi lenne érvényesíteni a megjegyzést, és ha megjelenik, úgyhogy ne próbálja okoz bűncselekmény, hogy valaki, de igazolja, amit én akartam mondani először.

  Ismét gratulálok az oldalon, és ígérem, hogy szorosan figyelemmel kíséri, de ez lesz az utolsó megjegyzést, hogy nem engedi a többi gyerek, hogy kigúnyolják, amit mondok.

  Sok további sikeres.

  Cornel A.

 36. Adrian - mondta

  @som: Nem hiszem, hogy Mister Fanibu akart megbántani, de a "jelölje ki a" finom, de miért nem néhány fontos tapasztalata van ... Adik ... és én is azt mondják, a Cisco, akik hisznek nekem? De ez nem jelenti azt, hogy a szerepe a megjegyzéseket kaptunk vizsgált területen, vagy hogyan, hogy a véleményt, hanem, hogy megosszák másokkal a tudást, hogy van, és ossza tippek, válaszok, problémák, kevésbé fontos, hogy te egy orvos vagy élmény azok számára, akik egyébként nem lehet tesztelni itt! Egyikőtök sem volt rossz, de tévesen értelmezték, és kérjük, hogy ne indítsa el a "vita" itt és nem értelmetlen! Legyen jobb megosztani tapasztalatainkat, és nem csak azt, hogy van-e vagy sem! Nem hiszem, hogy bárki, aki jön, hogy javítani vagy beállítani a PC igényel diploma vagy megkérdezi, hogy mit tapasztal a területen!

 37. Adrian - mondta

  @som: Lett volna sokkal jobb neki választ Mr. Marius 512 aki kommentálta fent van, és kell, hogy tanácsot adjon, mint a "haladás" vita vagy "kis harap" egy másik felhasználó!

 38. haosss - mondta

  @ Adrian:
  Azt ne mond, hogy hány cv, de jó lenne milliárd lekötésére egyéb adminisztrációs emberek administratzi a helyszínen, hogy "bal" ezek a kis konfliktusokat.

  POLEMIK nem akar csinálni.

  BFT

 39. Adrian - mondta

  @haosss: Ha úgy gondolja, szeretek harapni a táskát, hogy nem tudom, akkor baj van, van moderátor és kérjük, keressen a szó moderátor, akkor adjon nekem tanácsot, és én szemrehányást én táskám! Honnan tudod, hogy a jogokat vagy nem ezen az oldalon?

 40. @ Adrian:

  <>

  Adriane, remélem érted, hogy ha azt mondtam, amit mondtam az a tapasztalatom, mint Robert:

  <>

  Megcsináltam az adag oklevelek, de azt akartam mondani, hogy: Van egy kis háttér, amit csinálnak, és különösen a területen, ahol én első felülvizsgálatát.

  Tehát itt számít, hogy nem tudja, az orvos, de ha ez az egyik, ha valaki jön, és azt mondja:

  - Sziasztok! vagyok kőműves szakma szerint; Vettem a számítógép néhány nappal ezelőtt, úgyhogy nem igazán ismerem a környéket, de úgy tűnik, igazad van abban, amit mondasz a bemutató X.

  és egészen más dolog, ha valaki jön, és azt mondja:

  - Sziasztok! a mérnök informatikus, diplomáztam és a mester, én 7 éves tapasztalattal rendelkezik a szolgáltatás PC és 5 év programozási tapasztalat és azt hiszem, tett egy minőségi tutorial.

  Ha a tapasztalat számít, a súly szem előtt tartva, akkor mit számít? A kapcsolat Basescu?

  És a PC javítás, akkor vegye be a PC cipész javításra (vagy mondjuk egy ügyvéd, nem tévedek), nem látta nyomon az életét?

  Mit gondolsz? Adriane az esetre, ha nem vette észre, én értékelem, csak a munka, és ahogy az ember dolgozik a területen. Őszintén szólva, én sajnálom, hogy én valaha is kifejezte véleményét erről, és én ünnepélyesen megígérem, hogy megteszem, amit választ adsz nekem, de nem olyan könnyű, hogy dobja sár jobbra és balra, míg a olvassa el, mit ír valaki. Ha tartod az egyetlen, akár naponta lány. Kíváncsiságból, milyen főiskolára kész? Hány éve dolgozik a számítógépek?

  Szeretném, kérjük, olvassa el az üzenetet, hogy kiküldték a helyszínen, és könnyedebb, amit adsz választ.

 41. Adrian - mondta

  @som: VAM éppen fentiek, hogy nem számít, mit tapasztal, amikor megjegyzést itt, nem lehet tesztelni, hogy vagy lelki adevaru mondjuk, azt mondom, hogy senki nem fogja elhinni ... és talán mások is ugyanezt mondják! ! Hátulról egy monitort lehet bárki, nem csak akkor érvényes, de csökkent a legtöbb arc, adjunk hasznos tippeket és hagyja, hogy a büszkeség félre azt a tényt, hogy én dolgoztam a NASA-nak, vagy a fenti useru BilGates ... ez tényleg neduerit még mindig nem segített! Bár 2 fenn sok tapasztalat van, és milyen jó ... rendben van, ha nem is segít egy? Gondolod, hogy segít nekem valamit, van tapasztalata, de miért? Mi jobb, ha jól, és én bizonyítani valamit, mint harcolni a mellét a programok 5 7 éve dolgozik a számítógéppel ... Értékelem fokozott bevonása a felhasználók és a nem dicsekedni! Ahonnan tudom, hogy nem jó illata van, hogy néhány jó tanácsot, hogy megérti, hogy még ezen a területen, és te jó vagy van némi tapasztalata, anélkül, hogy magyarázatot vagy mondani valakinek, aki vagy! Fanibu adott sok tipp, itt-ott, hogy soha nem büszkélkedett a céh nem is tudom, hány év alatt! Nem foglalnak állást, de ne menjünk dicsérni! Ahogy fentebb már említettük volna egyébként választ adni, mint hogy Marius 512 során a szavaimat vagy Fanibu! Garantálom, hogy pártatlan és nem vállal semmilyen a Fanibu minden veled.

 42. Fanibu - mondta

  @som: Allegorikus mese egy rövid történet, általában vers, amelyben a szerző, megszemélyesítő állatok, növények és a dolgok satirizes némi erkölcs, készségek, attitűdök és a hibák kijavítása érdekében azokat. Azt felépítése a következő: a tényleges történet és erkölcsi. Ábra beszéd megszemélyesítés.
  Ezért:
  "Mi a helyzet, nem akarok bajlódni minden kezdők és mikor tudunk adni címeket a website a problémáikat."

  "De ez egy hasznos dolog: egy aranyos fórum, ahol az emberek kérdéseket feltenni pisaloage akik nem kapcsolódnak az aktuális témát. Például itt, hogy ők találták magukat SQL injection bemutató ... ezt csak megjegyzéseket kapcsolatos aktuális témákat, és a többi fórumon! Lenne, ha könnyen kereshetők, valamint strukturált ... Például ez lehet egy rész "Mit bemutató szeretnél csinálni ...". (Egyébként, ha valaki olyan "erős" ahhoz, hogy megpróbálja SQL injection, hogy vizsgálja meg a neten, amely tele holtág ... vagy román vagy angol nyelven.)
  Carcotasii van, mint a nem az oldalon. "

  Mivel nem akar, és nem szeretné, hogy soha prjudicii ezen az oldalon, hogy a házigazdák minket, van egy szokás bocsánatot kérni, ha én egy kicsit durva a jellemzés.
  Adrian igaza van abban, amit mond a fenti.
  Ne büszkélkedhet tanulmányokat, készítmény vagy önéletrajz vagy fa, de hogy szerény, kérdéseket feltenni, mint mindenki tudja, és azok, akik adnak választ, vagy megjegyzést a.
  Kérlek, gyere vissza az oldalra (nem ideges túl gyorsan ... viccelek persze)
  és amit mindannyian együtt, és barátok vagyunk ...
  Kérjük, küldje el-pozitív.
  PS Szóval sok barátot ... "érvelek", majd kellemes ma.Nu soha nem rossz, és gyakran még rau.Nu jó vagyok játszani érzelmek és a lélek.
  Most, hogy a munka, mint hűl honlapján.

 43. alex - mondta

  tutoriaal Kandi sokat power point legyen szíves mondja meg pls

 44. Nicu - mondta

  Yeah! Drága hölgy drága! Beyond olcsóbb volt! .... A viták és a záró .. rautacismele nekem!

 45. haosss - mondta

  @ Adrian:
  1.am mondta: "Én nem teszik POLEMIK"
  Said 2.am ptr c k a legtöbb conflictelo helyen ülsz km főszereplő p ...
  Egy másik azt mondta 3.am k beavatkozás vagy ADMIN ÜGYINTÉZŐ tudta ptr k viszont ad Cornel itzi Replika ... DC? ptr mivel a legtöbb felhasználó PÁRTOK c már 2,3 megjegyzés, láttam más oktatóanyagok dp oldalon, implicit és a megjegyzések, főleg .... százalék olvasás megjegyzések mindenféle konfliktusok apear u d és kd ritkán látja, igazad van .... D itt bátran >>> shi ... <<<
  4.dc megjelent számos konfliktus? k t ptr számos oka [például Aerosol], és hagyja, u annak helyén észrevételeiket d nimik kihívások megválaszolása vagy több hozzászólás SUBINTZELEGI UK Nusha HOGYAN DOLGOZIK MAJD ....
  5.stiu c d functzie, hogy néhány megjegyzés a bemutató [nem tudják pontosan, melyik] azt mondják LUCIANGL admin ...
  6.am azt mondta, hogy te nem fog beavatkozni milliárd dak u .... volt a vélemény, nem parancs ...
  7.nu szerettem volna intzeles subintzeleaga c u ...
  8.nu akartam t megbántani intzeles dak Asha ...
  9.eu vennénk a munkát annak ellenére, hogy szerintem k hívom parazita a helyszínen ...
  10.sper bezárhatja a témát itt ...

  BFT

 46. Marius - mondta

  Hello! Most, hogy vettem az összes elemet megnézzük, és hogyan kell összerakni őket :)) ...
  Nem lenne jó, hogy a bemutató a telepítése egy számítógépen, nem. nekem, hanem másoknak, hogy egyértelműen szükség van.
  10 + Tutorial ... csodálatos.

 47. beb3_mykk - mondta

  Világ kell hadd megosztani vélemények nem dicsekedhet k 20 éves tapasztalattal ... db .. GRT uralkodni más tudósok született csináltunk .. de megtanultam .... mindannyian tudjuk, valamit, és meg tudjuk osztani opini.pareri és még sokan mások .. stb .. Szóval 10 a bemutató .. de .. kam drága valami: D, bár ez egy nagyszerű!

 48. Stefanhellzone - mondta

  hi nagyon bun.Eu bemutató kezdő, és nem igazán értem, mit akar mondani, Krisztus a ram 1200 frekvencia ütött csak olyan overclok overclock.Ce?

 49. Adrian - mondta

  @Stefanhellzone: Olvassa el a fenti magyarázat elmagyaráztam odataaaaaaaaa.CITITI BROTHERS comment mielőtt elküldöd CAD szemed HA elolvassa és szöveget!

 50. Adrian - mondta

  @Stefanhellzone: Overclock jelenti törzs alkatrészek extra teljesítmény! Egy borítani érhető megváltoztatásával gyakorisága és numai.Sunt nem borítani oldalak adnak útmutatók valaki nézni? Írja fel a keresést a megfelelő Overclock nyomd meg az Entert, és megtalálja őket!

 51. Stefanhellzone - mondta

  ms Adrian, ha tudna felvilágosítani ChaCha, amit használnak a bíróságon?

 52. Dany - mondta

  Cristi mondja bemutató dak gyakran változtatni a videokártya a játékban valahogy sacadeaza cv hol módosíthatja ezeket a beállításokat? k jó videokártya és a FIFA-forrás 09 I sacadeaza több

 53. Andrei - mondta

  Helló szeretnék, és Dak neki azonosítóját vagy e-mail címét Robert és Mr. cornmel, köszönöm!

 54. Dany - mondta

  Cristi mondja az oktató, hogy lehet módosítani a beállításokat a video kártya vagy folytatása freq ... mit tegyek, ha én változtatni ott frame k e területek egy nagyon jó kártya, és minden, amit a FIFA scadeaza 09

 55. Adrian - mondta

  @Dany: Írja fel a keresést a jobb nVidia vagy nVidia videokártya borítani, vagy csak borítani! Ahhoz, hogy egy jó borítani szüksége van egy jó forrás erős!

 56. Dany - mondta

  Igen hogy u nem nem értik, hogy hol kell beállítanod a borítani nush dl videokártya ott azt mondta, Cristi freq vagy hogy mikor megvettem k dak sacadeaza neked valamit, hogy a panel és a videó kártyát nem kell borítani

 57. Adrian - mondta

  @Dany: Mit is borítani hívják! A beállítások eléréséhez a videokártya nVidia nTune amire szüksége van! vagy szeretne változtatni, és meg kell nézni bemutató borítani nVidia videokártya, ha nem érted a választ asa.Acelasi kibír ez ad neki, vagy Boby Cristi!

 58. Fanibu - mondta

  @Cristi-admin: Rajongók is várnak Camtasia beállítások és winSPC

 59. Stefanhellzone - mondta

  lenne a legjobb, ha meg tudná csinálni a tutorial összetevők telepítése és cablurilor.Multi nem tudom, hol egy kis kábeleket.

 60. Ion AAS - mondta

  asdasdasd

 61. Paul - mondta

  Én a yum blog, kérem, mondja meg, hogy jó ez a blog Crist, köszönöm, hogy a csapat a videotutorialele hozzászólást ják hadd legyen az én blog http://fileextra09.wordpress.com

 62. viorelpicu - mondta

  Helló Cristi-admin
  Néztem a bemutató ismét mentem FAME, és kaptam némi zavart:
  -A választás az optikai egység, azaz Szűrés interfész: IDE, E-IDE, PATA, SATA, S-ATA.Care a különbség a SATA és a S-ATA E-IDE között IDE és PATA.Stiu párhuzamos ATA PATA és SATA soros ATA és hogy jelenleg az én urma.Dilema meg kell választani a DVD-RW, és nem tudja, mit válasszon SATA vagy S-ATA.
  -Amikor kiválasztunk komponenseket érdemes szem előtt tartva az EMAG nr.de csillagok és kísérő megjegyzéseknek a termék a különböző felhasználók számára?. (A ex.dvd rw az Ön választása 3 bemutató sok csillag, és nem szeretik azt)
  Annyira jó, és köszönjük ptr.tot teszel értünk kezdők.
  Üdvözöllek benneteket, és én egy rövid válasz az Ön vagy bármely illetékes személyt.

 63. bogdan - mondta

  cool ... már .. várj .. ez körül .. és .. pénz .. a .. net .......

 64. viorelpicu - mondta

  ptr.cristi admin
  talán a kérdés úgy tűnik, puierile újra, de még mindig ragaszkodnak:
  Van egy Asus alaplap busz 5 p1333kpl Én és én is elég, inkább azt vedd frecv.ram hogy 1066 (szállító azt mondja, hogy lehet a OC)
  -I 1066 ram (Kingston ddr2 1066 / 2g
  -I CPU e5200 és szeretném emelni az FSB a natív 800 1066
  -Megy, hogy egy forrás 450w SIRTEC Aktív PFC a burkolat rajongó 80m Foxcon
  Tudom, hogy van egy alaplap szuper szerény, de idővel remélem átirányítani altceva.Intrebarea is: ez egy durva OC ribanc, ahogy mondod, vagy valami tisztességes korlátok nem túl nagy túlterhelés a rendszer (ebben az esetben, hogy a pb elismerik, hogy lehet, hogy az egyik legrosszabb üzleti)
  Köszönet és üdvözlettel várom raspuns.Va szívesen.

 65. viorelpicu - mondta

  Visszatérés az előző post, és ez: Azt akarom, hogy a sorban 1066.Cer túl sok?

 66. @viorelpicu: Sajnos nem hiszem, hogy a memória támogatni fogja a változás, ha a memória borítani, borítani memória közülük passzív hűtő alumínium vagy réz (ritkán) is rendelkeznie kell a teljesítmény chipek, amelyek egy bizonyos rugalmasságot, emlékek borítani valamivel drágábbak, mint a normál emlékeket.
  Van egy Adata XPG Extreme Edition 800x még mielőtt ez volt a chit 800 + XPG Extreme Edition, bár a különbség nem tűnik nagy (800x kerek. 800 +) Kérem, higgyék el nekem, hogy óriási a különbség közöttük.
  De térjünk vissza az Ön esetében, ha nem borítani azt hiszem, érzem a különbséget a mindennapi használatra, és véleményem szerint a kockázat nagyobb, mint a haszon ebben az esetben.
  Egy jó borítani magában növelése a CPU frekvencia, memória, FSB, és természetesen megfelelő beállítás feszültség minden egy, hogy a stabilitás eléréséhez.
  Továbbra is megpróbál borítani, de kész arra, hogy állítsa vissza a BIOS, ha szükséges, állítsa vissza a BIOS végzi az akkumulátor eltávolításával az alaplap, természetesen a rendszer csatlakozik a hálózathoz.
  Ha nem indul el néhány beállítást, és ne aggódj, csak PC visszaáll bios, és készen áll, akkor kezdje újra borítani.
  Először is meg kell, hogy egy biztonsági másolatot, és minden fontos a merevlemezen, beleértve az operációs rendszert.
  Overclocking nem valami könnyű, de a műtét, amely biztosíthatja elégedettség szenvedélyes előadások gyakran nagyon nagy, akkor kap bónuszt akár 80 - 90% a léghűtéses rendszer nélkül nagy kiadásokat is jó forrás lehetséges processzor, alaplap BIOS és stabil érett emlékek "rugalmasság" a borítani, ez nem feltétlenül jelenti azt, drága alkatrészek.
  Ha te borítani némi kockázatot, és ezért sokan nem szívesen adnak tanácsot vagy útmutatást.
  Nincs más PC nem egyezik, és ezért nem fér borítani beállítások egyik konfiguráció a másikra.
  SIKER.

 67. Tigrutzu - mondta

  Nagyon hasznos bemutató a szokásos Cristi ezzel a legjobb bemutató oktató számítunk, hogy a dalok, mint, hogy nagyon hasznos, bravo!

 68. viorelpicu - mondta

  @Cristi-admin: Köszönöm Cristi pt.raspuns.Cred elhagyom őket, ahogy vannak default.M OC lenne a kísértés, mert elfelejtettem, hogy speciális memória, hogy okos, te beszélsz, hogy a Kingston 2gb / 1066mhz / hiperX, CL5, radiátor rajta.
  És még egy kérdés: Mi az a dual channel vagy 2x1gb 1x2gb kedvenc és miért? A bemutató azt mondta neki, hogy dual channel gyártó tesztelt és párosodtak paraméterek szülésznő, hogy szoros identici.Mai vannak más előnyei? 1x2gb járok, mert a tábla csak 2 memóriahely, és azt kívánom, bárcsak lehet a helyzet, ha nem tud egy 2gb (azonos a jelenlegi is). Üdvözlettel és tisztelettel.

 69. covimarius - mondta

  Hello! Mr. Admin Cristi tudok segíteni, ha úgy tetszik ...
  Tettem a tervem, hogy vesz egy új rendszer, mert a régit én
  Számok.
  Találtam valamit az interneten, és véleményem szerint úgy tűnik, egy jó rendszer:
  Szeretném tudni, hogy ez egy kicsit jó .. és ha lehet játszani a legújabb játékokat ...

  Processzor:
  Gyártó: INTEL
  Socket: 775
  Típus: Quad Core 2
  Típus: Q6700
  Processzor frekvencia (GHz): 2.66
  Front Side Bus (FSB) (MHz): 1066

  Memória:
  Típus: DDR 2
  Kapacitás (MB): 2048
  Maximális kapacitás (MB): 4096
  Frekvencia (MHz): 667

  Hard Disk:
  Interfész: SATA
  Kapacitás (GB): 320
  Speed ​​(RPM): 7200

  Video:
  Típus: PCI-Express
  Processzor: ATI
  Típus: Radeon HD 4350
  Memória kapacitás (MB): 512
  Memória típusa: Dedikált

  Audio:
  Típus: integrált

  Optikai meghajtó:
  Típus: DVD-RW DL

  És a forrás a fentiek 400 W? A megfelelő működése a rendszer?

  Köszönöm, és ha tudsz várni, mi

  köszönöm

 70. Adrian - mondta

  @covimarius: Nem mondott semmit, hogy az alaplap! Úgy tűnik, minden rendben van, de az én videokártya tűnik, egy kicsit gyenge a játék rendszer ... Ha kell egy jó videokártya ft, akkor tegye a kemény fickó, ügyészek, majdnem dobta az embert, és hagyta videokártya meglehetősen gyenge véleményem! Vigye magával 4650G 1 128 egy kicsit ATI, ATI vagy Krisztus tett 4830 tutorial!

 71. Vlad - mondta

  Nem tudtam segíteni, de lehet felicit..sunteti extraordinari..bravo, láttam a bemutató, és nagyon-nagyon jó, tele tippeket, amit egy ember, aki tényleg törődik, akik nem rendelkeznek a választott alkatrészeket. köszönöm a kemény munka, több

 72. Irina G. - mondta

  Jó estét!

  Elnézést kérek, ha a megjegyzés értelmetlen volt, és tanácsos, hogy ezt a kérdést máshol. Követtem a bemutató, mert szeretnék venni egy új számítógépet. Megpróbáltam követni, amennyire csak lehet meghatározott alkatrészeket, de a költségvetés nem teszi lehetővé számomra, így meg kellett, hogy kis változások a forrás és a lakhatás. Ragaszkodom hozzá, hogy szeretném használni a számítógépet elsősorban a játék, de a kis grafikus processzort és a programozás. Azt akarom tudni, hogy a rendszer változott, mint az alábbi specifikációk compatibil.Va köszönöm!

  Intel Pentium Dual-Core E5200 2.5GHz Socket 775, Box
  -Memória Kingmax FBGA 2GB DDR2-800 PC6400 Mars.
  -HDD Western Digital 640GB, 7200RPM, 16MB, SATA2
  -Gigabyte-DS43L EP3 Socket 775
  -Forrás SIRTEC 430W, ATX2.2, passzív PFC
  -Case Spire SP-7090B Blackfin nélküli forrás
  -Videó kártya HIS ATI Radeon HD 4830, 512MB, DDR3, 256bit, PCI-E
  Samsung DVD-RW

 73. @Irina G.:
  Igen ez egy nagyon jó, de nem hivatkozhat, mint futtatni a legújabb játékokat, hogy lehet játszani a nagy felbontású (pl. 1680 1050), és részletes, hogy a max.
  Én a helyedben mennék egy processzor és úgy döntök, E7400, hogy lehet kapni, hogy egy ár-450 460 (drágább, mint E Ft 200 5200) lei és válasszon forrás 500w hogy nem kerül neked több, mint £ 200
  Én személy szerint inkább vásárolni magamnak egy nagyobb teljesítményű processzor és kapok egy nagyon olcsó ház
  Inkább vegyél egy shell lei 50 60 és ha több pénzt, hogy vegyek magamnak egy jó, és ha megengedhetem magamnak, hogy veszíteni 50 lej (old cover)
  Ha adsz egy eset, hogy a megtakarítás £ 100
  A különbség processzor (200 lej) + különbség forrás (35lei általam javasolt) = Ft 235
  235 (különbség) - 100 lej (olcsó lakhatási általam javasolt) = 135
  Ez kell, hogy a pénzügyi erőfeszítést 135 ron, de van egy pc, hogy számíthat a jövőben is, hogy változtatni az esetben, vagy ha ez zavar túl sokat tudsz maradni vele.
  A döntés a tiéd, és remélem megérted, mit jelent, és hogy én is hasznos
  Minél tovább várunk, és reméljük, hogy marad a "videotutorial.ro"

 74. Irina G. - mondta

  @ Boby-admin:
  Köszönöm az információkat. Miután a tanácsot jöttem ezt a konfigurációt:

  -Intel Duo E2 Core7400 2.8GHz, 775 aljzat, doboz
  -Memória Kingmax FBGA 2GB DDR2-800 PC6400 Mars.
  -HDD Western Digital 640GB, 7200RPM, 16MB, SATA2
  -Gigabyte-DS43L EP3 Socket 775
  -Forrás SIRTEC 500W, 2.2 ATX, aktív PFC
  -Case ATX FOXCONN MidleTower 80mm / CS Silver-Black TLA-776 nélküli forrás
  -Videó kártya HIS ATI Radeon HD 4830, 512MB, DDR3, 256bit, PCI-E
  Samsung DVD-RW

  Van egy kérdésem, milyen ostoba. Én problémája illeszkedő lakáskínálat? (Szem előtt tartva, hogy a forrás preciseaza ATX2.2). Ha minden más rendben van, hogy a megrendelést, hogy azok, emag.Iti köszönöm.

 75. @Irina G.:
  Örülök, hogy már hasznos, és, hogy ezt a döntést el
  Majd meglátod, ez lesz a villám számológép, és nem sajnálni a további beruházásokat, hogy te
  A kapcsolat a forrás ne aggódjon, mert ez összeegyeztethető ház
  Gratulálok a döntést, és maradj videotutorial.ro

 76. Mihai - mondta

  nagyon jó tutorial .. Megértem, hogy az alaplap nem túl jó a tuning .. tud valaki ajánlani nekem egy, hogy jó lenne az Overclocking?

 77. @Mihai:
  Miért akarsz borítani?
  Ha Krisztus bemutatott egy alaplap felett, Romániának meg kell vásárolni ezen a fórumon
  Csak azt akarta megmutatni, hogy meg tudjuk vásárolni a pc, ha van egy kisebb költségvetést, és adok egy ötletem.
  Mondd el, mi a költségvetés, és az ígéretet, hogy a konfiguráció.

 78. Mihai - mondta

  Nem akarom megvenni ezen a fórumon, szeretnék még egy előadás, csak így van!

 79. marian - mondta

  Sall tuturor.as mint ha tudsz segíteni nekem mn arról, hogy megvásárol egy új PC. yum tervezi, hogy vásárol Gigabyte GA ep31 ds3l vagy ep31 ud3l egy Intel Pentium dual core box e2200 egy ATI Radeon HD 4650 forrása 500w KME ATX \ P4 PK500 (körülbelül £ 150) igen dicséretes bár viszonylag olcsó, két GB RAM 1 minden ..., és én is a régi PC merevlemez és optikai meghajtó akár parancsértelmező .. most értesít, hogy én most (meg, hogy ez a pc vett Carrefour CVA ideje) p4m890t ECS NVIDIA GeForce-m gs proc pt7100 4 3.00 512 ghz ram és a forrás az 400w (az Intex ház) is, kérjük, vegye figyelembe, hogy akarnak létrehozni a pc a legjobb de kevesebb pénzt, és úgy döntöttem, hogy a dalokat szeretnék vásárolni kapcsolatos teljesítményét a választott kristály Mr bemutató, de az ár és a költségvetés ... ha van jobb javaslata, ne félj .. de nincs költségvetés, mint az Ön által említett Adik totalizeza bőr fontot 750 mondani ... mellesleg van egy zavart: a legjobb választás millió processzor, mint az, amit már én konzultáltak a néhány oldal, és az egyik én vagyok, Rájöttem, hogy a teljesítmény viszonylag közel, ami vrreau vásárolni sal ... ps a legjobb hely, hogy csatlakozott, és azt hiszem, minden meg kell tanulni CVA itt, különösen, hogy én már vigyázott 30%-oktató ..

 80. Adrian - mondta

  @marian: Azt javasoljuk, hogy a processzor 5200 E400 több ezer több, mint E2200, akkor ajánlom, különösen akkor, ha egy lemez DS31L EP3 kaptam ezen a fórumon!

 81. marian - mondta

  ok.mai egy konkrét kérdést: Láttam néhány alaplap, amely campatibile a proc Pentium D (ez a Pentium Dual Core rescurtarea te? megértjük, hogy ez nem élő) videokártya és savanyú, hogy aleso Adriane mit gondolsz? jó, ha vesszük a rap, mint az ár-és a hatalom? várhatóan reagálnak és mások ... aki felkérést kap .. főleg, ha már használt, vagy használja az alkatrészeket

 82. florin - mondta

  Helló Cristi.Te kérem, segítsen nekem, és nekem valamit, ha a vrei.Am I7 I7 920 Intel Core, Gigabyte alaplap x58,6gb OCZ Ram, XFX Gtx285,3 TB HDD .... Szükségem van egy jó forrás hogy pótolja a rendszer 3ds actual.Lucrez Max, Maya 2008, Cinema 4d és renderelő 3d.Vrau tenni, és megmondja, hogy van egy forrás, amely nem tudja kezelni, akkor a Corsair 620w hogy ha betesz a rendszer Trabant Én a fent említett restarturi.Daca fogalmat ad jó forrás kérem me-700 800 Ron ajuti.Am áll rendelkezésre, ha mult.La tau.Multumesc asta.Astept válasz bye

 83. bogdan - mondta

  Üdvözlettel
  Szeretnék segíteni, kérjük a vásárló egy laptop-ig 500 euró, a Miata javasoljuk a folyamat, hogy az alaplap és a videokártya, kérjük,
  jó napot

 84. Sorin - mondta

  Helló
  Nagyon praktikus és hasznos oldal.
  Én azonban, amit a vásárlásra egy olyan rendszer, amit terveztek. Precizes én formátumúra találtam a honlapon a DC boltban. Kínálnak garantálják a boltokban szerte az országban.
  - ASUS M4A78, AMD 770, AM2 / AM2 + / AM3, 4xDual csatorna DDR2 1200 (OC), 1xPCIEXP16x, 2xPCIEXP1x, 8CH, Gigabit LAN, SATAII, RAID 0, 1, 0 + 1, JBOD, eSATA, ATA133, 2000 / 5200 MT, ATX
  - AMD PhenomII AM3 X4 810, 2600Mhz, Cache 6MB, 95W, 45nm, négymagos BOX
  - Memória Kingston KHX8500D2K2 / 4G DDR2 2GB KIT (2x2GB) 1066MHz CL5, HyperX
  - ASUS Video Card EN9600GT / HTDI / 1G, 9600GT GEFORCE PCI EXPRESS 2.0, 1 GB DDR3, 650 / 1800MHz, 256BIT, 2xDVI, HDTV / HDCP, TVO, DVI-HDMI adaptert, Glaciator Fansink
  - HDD (merevlemez) 500 GB Western Digital 7200RPM, SATAII, 32MB / AA, Caviar Green
  - Optikai meghajtó DVD / + RW ASUS 20XDVD-R-RW 6XDVD, 20XDVD + R, + RW 8XDVD, 12XDVD + / -R DL, 12XDVD-RAM, SATA, 2MB puffer, Light Scribe, LAKOSSÁGI, fekete + fehér
  - CASE Thermaltake VB6000SNS SWING, ezüst, SECC, 2xUSB 2.0, IEEE1394 audió csatlakozók 2x 12CM hátsó ventilátor / FRONT nélkül FORRÁS
  - Seasonic SS-500ET FORRÁS, 500W, 12CM FAN, aktív PFC, 80PLUS (vezetékes)
  jó napot

 85. Bogdan-designes - mondta

  Daka cre2 veszek egy Intel duó d 8400 és AMD hűvösebb dolgozom? vagy a változás és cooleru?

 86. Adrian - mondta

  Bogdan-designes: Daka cre2 veszek egy Intel duó d 8400 és AMD hűvösebb dolgozom? vagy a változás és cooleru?

  Az első helyen a tudat, hogy ha van egy alaplap AMD az Intel meg kell, hogy egy másik alaplap alaplap AMD proc egyébként soket és kártyák az Intel proc soket egyébként nem Használhatja a hűtő AMD az Intel proc, azt mondtam, ha az alaplap az AMD proc, hogy az Intel, akkor másképpen kell alaplap

 87. webdan - mondta

  Bogdan-designes:
  Daka cre2 veszek egy Intel duó d 8400 és AMD hűvösebb dolgozom? vagy a változás és cooleru?

  Salut.Nu megy radiátor, mint a Core Duo 2 tied megy a hűtőborda az AMD, legalább azért, mert, ha elsüllyed foglalat ului.Dar az adott Intel (socket hűtő 775), és van ventilátor rajta, majd nagy gonddal és odafigyeléssel teszel egy rajongó, de valamelyest működőképes.

 88. Nagyon hasznos. Bár a következő videotutorial? Az egy ideje már elmúlt, mi változott a készletek, az árak, a technológia stb.

 89. Cosmin - mondta

  Sallu szeretne véleményt a videokártya HIS ATI Radeon HD 4670, 1024MB, DDR3, 128bit, HDMI, PCI-E jó vagy várjunk??

 90. ratzoiu - mondta

  CosminSallu szeretne véleményt a videokártya HIS ATI Radeon HD 4670, 1024MB, DDR3, 128bit, HDMI, PCI-IIT jó, vagy várjunk??

  cosmine az ATI Radeon HD 4850 a különbség, hogy sok mindent ... ez ... ez sikeresebb 4670.

 91. Valigw - mondta

  Nagyon elégedett! Szerettem volna szavazni 5 csillagok, de nem tudja, hol? Lehet, hogy ezért az emberek nem szavaznak. És most beton: ha csinálsz egy bemutató = hogyan ígért (véleményem 3 hónap, havi túl gyakran), és az AMD csináld tesó! Megvan a MSI Gigabyte rajongó miatt, de szükség lehet néhány oktató pontosan, hogy: miért nem MSI vagy Gigabyte és Abit? Miért a Samsung és az LG vagy nem Asus? Miért nem a Seagate és a Western Digital? És, hogy tegye meg a nehéz helyzetben: Miért az Intel és az AMD nem?
  PS még, hogyan kell szavazni?

 92. Adrian - mondta

  ValigwNagyon elégedett! Szerettem volna szavazni 5 csillagok, de nem tudja, hol? Lehet, hogy ezért az emberek nem szavaznak. És most beton: ha csinálsz egy bemutató = hogyan ígért (véleményem 3 hónap, havi túl gyakran), és az AMD csináld tesó! Megvan a MSI Gigabyte rajongó miatt, de szükség lehet néhány oktató pontosan, hogy: miért nem MSI vagy Gigabyte és Abit? Miért a Samsung és az LG vagy nem Asus? Miért nem a Seagate és a Western Digital? És, hogy tegye meg a nehéz helyzetben: Miért az Intel és az AMD nem?
  PS még, hogyan kell szavazni?

  Fölé a cím, mint a több találatot 5 csillagok ha nekünk 5 5 csillag kattintson a csillagok, és így tovább.

 93. Mihai - mondta

  Cristi I és én is gondoltam, ha tehetem DDR memória ddr2

 94. MihaiCristi I és én is gondoltam, ha tehetem DDR memória ddr2

  Ismert, mint a DDR nem kompatibilis DDR1 DDR2 és fordítva, nem illik minden slot, sem a frekvencia, sem a feszültséget.
  DDR1 más DDR2 és DDR3, szintén nem DDR2 memória nem egyezik DDR3 bár vannak alaplap, amely támogatja DDR2 és DDR3, például a talplemez résidők DDR4 és 2 2 DDR3 bővítőhely, a Gigabyte alaplap szomjúság EP35C-DS3R.

 95. Lenne egy kérdésem: Azt mondta az oktató, hogy meg tudja fogalmazni 2 PCI-Express videokártya is ugyanezt luru és AGP, és ha igen, én 2 Nividia FX videokártyák és egyéb 5500 256 egyik 128 tudom, de én vagyok olyan gyenge tudják, hogy őket mind az alaplap?

 96. yfmaza - mondta

  ddr2 át a ddr1 meg kell változtatni? köszönöm

  • Adrian - mondta

   yfmaza: Át a ddr2 ddr1 kell változtatni? Köszönöm

   Nem értem, hogy miért megy a ddr2 ddr1 ha ddr2 az újabb, újabb generációs ... Egyébként nem tudod, hogy ha nem változtat a kapcsolószekrény.

 97. yfmaza - mondta

  nem olvasta a kérdést alaposan. yfmaza: át a ddr2 ddr1 meg kell változtatni?
  csak akkor, ha az alaplap nem is veszi el, hogy a hosszú.

  • Adrian - mondta

   yfmaza: Nem olvastam a kérdést alaposan. yfmaza: át a ddr2 ddr1 meg kell változtatni?
   csak akkor, ha az alaplap nem is veszi el, hogy a hosszú.

   Haver, egy kérdést 2 körte peri 2 én válaszolt. Nap húsú, mit akarsz csinálni, mert nem vagyunk Nostradamus, nem hiszem, az emberek fejében nem tudja megjósolni a jövőt!

   DDR1, illetve DDR2 DDR3 olyan lemezek RAM. Ismét, nem értem, miért megy a DDR2 DDR1 amikor DDR2 az újabb generáció és hatékonyabb! Mit csinálsz? részletezve! Ha az alaplap memóriahely DDR2 DDR1 nem tudod emlékeket. Ahhoz, hogy memória DDR1 kell vásárolni egy alaplap, amely a memória bővítőhely DDR1

 98. yfmaza - mondta

  offf ddr1 RAM, és azt szeretnénk, hogy a ddr2.stiu nem kérdezi, hogy mi alkatrészek kompatibilisek, és meg kell változtatni, így tudom használni ddr2 ...

  • yfmaza: Offf ddr1 RAM, és azt szeretnénk, hogy a ddr2.stiu nem kérdezi, hogy mi alkatrészek kompatibilisek, és meg kell változtatni, így tudom használni ddr2 ...

   Így megy a DDR1 DDR2 csak akkor kell változtatni az alaplap, de meg kell elszámolni az új alaplap is ugyanazt a socket (processzor), és nézni, és milyen videokártya van (ha AGP vagy PCI Express)
   Ha azt szeretnénk, néhány tanácsot, azt javasoljuk, hogy ne módosítsa a alaplap csak át a DDR 2, mert nem érez extra nagy teljesítményű
   Ha van egy alaplap, amely támogatja a memória DDR1 gyanús, hogy a processzor vagy a videokártya nem túl erős, és akkor kell vásárolni egy régebbi alaplap, amely kompatibilis a többi számítógép componenteleor
   Azt javasoljuk, hogy pénzt takarít meg, és változtatni az egész rendszer, így nem pazarolják a pénzt, és nem, hogy fektessenek be a halott technológia

 99. yfmaza - mondta

  Köszönöm szépen, boby-admin

 100. ION LIONTE - mondta

  ajutatima varog! Sajnos nekem ez a videotutorial descide és megy a 12 min.poate valaki segíteni tanácsokkal 1 Köszönjük!

  • Adrian - mondta

   ION LIONTE: Ajutatima varog! Sajnos nekem ez a videotutorial descide és megy a 12 min.poate valaki segíteni tanácsokkal 1 Köszönjük!

   Ez az Ön net belüli és privestele reggel, amikor a hálózat és az internet általában több büdös zsúfolt, vagy késő este, hogy menjek végig! RDS és én találkoztunk, és én vagyok a probléma néhány nap, de most látom, javítva. A probléma az, hogy bár még mindig RDS nem engedhetik meg maguknak értékesítési előfizetések Miután a hálózati struktúra, amelynek alapja nagyon zsúfolt, és mégis még mindig eladni ... növelése nélkül, vagy maradjon ki extra szervereket. Szinte minden az ország problémáinak RDS-sel, Bukarest ember hagyja a végei nagykereskedelmi végződtetési, mert az emberek elégedetlenek a válaszidő a böngészést és nagyon alacsony sebességnél csúcsidőben. Ez nem a honlapon, azt mondta, hogy, nekem megy a bemutató végén.

 101. ION LIONTE - mondta

  Mr. ADRIAN Köszönöm a tanácsot. Sajnos én NET Romtelecom, és nem a legjobb. Megpróbálom ma este nagyon későn talán nem SANSA.DACA MORE AKIK indított petíció, és szeretné, hogy segítsen nekem küldeni nekem printrun COMMENT kódneve ÉS FŐ COMPOMPONENTE ŐKET PROPUNNE DL TUTORIAL Krisztus. Üdvözlettel és köszönöm ion CORNU PRAHOVA.LA LIONTE év Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

 102. Miért nem lehet teljesen követni oktató?

 103. Megpróbáltam követni a System Setup, nagyon jó minőség-ár arány - HD video tutorial és egy ponton úgy tűnt, hogy hagyja abba, és volt Riplay.Am Repeat ugyanazt az eredményt.

 104. ion lionte - mondta

  Uraim köszönöm tanácsot és segítséget. Ma kaptam mailen ezt TUTORIAL.M Nagyon élveztem. Sajnos AMERS CSAK 5,5MIN.TOT Ma volt egy látogatás a távközlési kis sebességű net a kérelmező. AM CIRCA 3.5 Mbit / sec PREZENT.DUPA fok azt mondták, hogy több mint 4 Mbit NEM SUSTINE.ASTEA mondta DV feltenni olyan, amely jó, és ad nekem egy e-mailt a nevét MŰSZAKI ÉS JAVASOLT KÓDEX DL Krisztus. Zárva minden kívánó meleg boldog születésnapot!, Egészséges és sikeres VA! Önálló LIONTE ION

 105. és azt szeretném, ha boldog ünnepek, jó egészséget és a nagy sebességű net.Sunteti legjobb tutorialisti, sokat tanultam tőled, és lesz incontinuare EMIL 1

 106. anonimu ` - mondta

  Adok csak fog követni a bemutató 15 perc és megáll ..de ő 50 perc ..dc nem működik?

 107. ion lionte - mondta

  tegnap este után kaptam az e-mailt a "névtelen" sa_ a bemutató sikerült találkozni vele teljes mértékben. MLTUMESC ilyen módon azok, akik, és segíteni akart. Vador jó teli év eredményeit. Üdvözlettel LIONTE ion CORNU PRAHOVA!

 108. Radu - mondta

  konfigurálta a EMAG, de meglehetősen drága. Itt egy PC konfigurátor dolgozó több vállalat, hogy nehéz, de meg kell értened, egyáltalán. jó még, hogy egy ötlet, hogy mit akar, és mennyibe kerülne.

 109. bordan21 - mondta

  Nekem van egy régebbi cakcualator január, és azt akarom, conponenru új, és szeretném tudni, ha nem tud egy Intel Pentium ® Dual Core E5300, 2.6GHz Socket 775 Box és az Asus Nvidia vedeo placaa GF9500GT, 512MB, DDR3, 128Bit, DVI, a PCI-E alaplap ECS őr P4M890T-M (V1.0), és ha nem, mit ajánl a 500 lej

  • Adrian - mondta

   bordan21: Nekem van egy régebbi cakcualator január, és azt akarom, conponenru új, és szeretném tudni, ha nem tud egy Intel Pentium ® Dual Core E5300, 2.6GHz Socket 775 Box és az Asus Nvidia vedeo placaa GF9500GT, 512MB, DDR3, 128Bit, DVI PCI-E egy tányér őr P4M890T-M ECS (V1.0), és ha nem, mit ajánl a 500 lej

   Kérjük, hagyja észrevételeit a következő alkalommal, amikor nem "csodálatos" a román és a fáradságot, hogy írjon, és hagyja normál "szótár" A messengerist a hírnök és a barátaid.
   Így tesz, hogy a pc processzor a régi alaplap PC "idősebb", akik azt mondják, hogy van, hogy sochetul 775 processzor, mert a processzor soket E5300 775 és ha board soket jelleggel a processzor nem lehet telepíteni! Gyönyörû everest amelyek már bemutató, ha a kártya soket 775 processzor. Találd meg írásban bemutató fel a "Search videotutorial.ro ..." jobbra fent: Everest, akkor adjuk meg és meg fogja találni.

  • codrutz - mondta

   bordan21: Nekem van egy régebbi cakcualator január, és azt akarom, conponenru új, és szeretném tudni, ha nem tud egy Intel Pentium ® Dual Core E5300, 2.6GHz Socket 775 Box és az Asus Nvidia vedeo placaa GF9500GT, 512MB, DDR3, 128Bit, DVI PCI-E egy tányér őr P4M890T-M ECS (V1.0), és ha nem, mit ajánl a 500 lej Idéz nekem

   végül fel a processzor ... és tedd igen Én nem tudom, hogy támogatja ....??

 110. mariusrap91 - mondta

  Sal Krisztus. Bárcsak csinálok a számítógép darabokban, csak a CPU költség 500 550 euró. Segíts te is az összes "cucc", meg kell vásárolni? Kérem, segítsen nekem. Só

 111. bordan21 - mondta

  Az alaplap socket 775 de azt írja, hogy támogatja a manuális mondja, hogy támogatja a kettős core.Imi: 2 Core Duo, Pentium D, Pentium és Celeron D 4

 112. Sergiu - mondta

  Ezért, amikor oktatóanyagokat vagy?

 113. Sergiu - mondta

  Van egy kérdésem ... van-e különbség a "dual core" és a "core duo 2"?

 114. Sergiu - mondta

  hogy .. és melyik a jobb? : P

  • Cristi250 - mondta

   Sergiu: A da .. és melyik a jobb? : P

   Nos, ők is jó, de 2 Core Duo egy kicsit magasabb, mint a dual core cache penteru magasabb FSB magasabb, és a magasabb teljesítményt.

 115. Vali Cata - mondta

  számít, hogy dual core vagy core duo 2 ha felmászik

 116. Costy97 - mondta

  Abból, amit láttam a videót, alaplap volt

 117. Alin L. - mondta

  Szia, tudsz adni nekem néhány tanácsot az új számítógép-konfiguráció, amely megadja az új bővíthető az idő? Az ár nem haladja meg a £ 1000 és .. több asztali használatra, én nem játszom, esetleg később sok counter strike játék, a játék, nem eszik ki tudja, milyen forrásból. Én is szeretnék, hogy hallgasson

 118. Szia Szeretnék elsőként gratulálni Önnek a bemutató, én voltam az egyik I `nagy segítség számomra eldönteni, hogy mit akarok a következő PC. Miután `ve láttam, azt mondta:" Oké, én találtam, amire szükségem van ", így mentem az oldalon a EMAG a` `nekem` l PSC érdekében, de a meglepetés .. nincs raktáron a részek már szerepel you `. k akkor hagyj egy választ némelyik helyettesítő? Azt akarom, hogy árat kell valahol 1.800 ron. Köszönöm szépen.

  Üdvözlettel, Alexandru Ion.

  • Adrian - mondta

   AlexSzia először gratulálok a bemutató, én voltam az egyik I `nagy segítség számomra eldönteni, hogy mit akarok a következő PC. Miután `ve láttam, azt mondta:" Oké, én találtam, amire szükségem van ", így mentem az oldalon a EMAG a` `nekem` l PSC érdekében, de a meglepetés .. nincs raktáron a részek már szerepel you `. k akkor hagyj egy választ némelyik helyettesítő? Azt akarom, hogy árat kell valahol 1.800 ron. Thanks frumos.Cu illeti, Alexandru Ion.

   meg tudod csinálni, és megmutatta a bemutató van szüksége, mit néz, és kategória szűrő termékek emag.ro. EMAG nem az egyetlen online áruház. Kereshet a komponens meghatározott a bemutató, és egyéb online áruházak. Írás Google: onliine számítógépes boltokban vagy online számítógépes boltokban.

   Vagy mind a EMAG talál egy másik videokártya / processzor / alaplap más gyártó által készített, de ugyanolyan szemüveg vagy hasonlóak voltak a bemutató. Ne légy olyan kényelmes gondolkodás. Nem kell, és tesz egy munkát.

 119. tibyarad - mondta

  rogv Elmagyarázná nekem PCI Express útjai 3 2.0 x16 PCI Express, PCI Express 2.1 x16, PCI Express x16.nu megteheti egy rövid bemutató, hogy zavarodva szívesen, felébredtem CSA hosszabb . szeressék! jó munkát

 120. Adrian - mondta

  tibyarad: Magyarázd meg nekem te rogv PCI Express PCI Express 3 2.0 módon x16, 2.1 x16 PCI Express, PCI Express x16.nu megteheti egy rövid bemutató, hogy zavarodva szívesen, felébredtem CSA lung.fi szerette! jó munkát

  Ha soha nem kap kusza, gyönyörű tekintse meg bemutató Everest egy segédprogram, amely megmondja, hogy mindent, ami a számítógép, beleértve, hogy milyen PCI slot. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Everest Ultimate Edition borítani letölthető telepítési és beállítási, adja meg, nézze meg a bemutató, akkor tudni fogja, hogy mit, és a PCI videokártya nézni.

 121. Ok, nagyon köszönöm. Csak nem csinál semmi hülyeséget az összeegyeztethetőség alkatrészek ..

  Csak így tovább a jó munkát.

 122. Cipri - mondta

  a kérdés. Cooler nincs rá szükség? Vagy nem melegítjük processzorok?

  • Adrian admin - mondta

   Cipri: A kérdés. Cooler nincs rá szükség? Vagy nem melegítjük processzorok?

   Tudod, hogy milyen processzor doboz? Ha nem, azt ajánlom, ha nézte a bemutató, akkor felejtsd el magad újra, de ezúttal anélkül, hogy vissza, ha meg szeretné tudni, mi van a hűtőben.

 123. video kártya - mondta

  megy az alaplap videokártya DDR2 DDR3 és fordítva?

 124. ASUS - mondta

  Cristi megtudják, hogy én nyitott forrás, leégett, és én változott, amit már égett, és írt rá 450W deastea értem NO-NAME forrásokat hívnak cracker, és amikor kinyitotta, egy transzformátort, hogy írtam neki 180W ház és az írott források, amelyek 450W hallani 450W :)), és benne azt mondja, max 180W, hogy megismerje a csavart több :)) Jó napot Cristi

 125. TyiBy - mondta

  Úgy égett 4 2 forrásokat hónap ...: D

 126. Ionut - mondta

  Jó napot kívánok. Ez a rendszer cd / dvd szoba és floppy lemez? köszönöm
  Búcsú

 127. Ionut - mondta
 128. Valentin Serbanescu - mondta

  Hello!
  Van egy probléma, hogy én szembe egy ideig.
  Van egy PC egy kicsit régimódi a 2007 és szeretnék növelni a teljesítményt egy kicsit.
  Azt gondoltam vásárol egy videokártya és a RAM. Vannak nem tapasztalt, mert van egy nagyon fiatal korban [15ani], így azt gondoltam, hogy egy kis segítséget tőled.
  Van egy Intel (R) Pentium (R) CPU 4 3.06GHz (2 CPU)
  ASRock 775XFire-VSTA
  Videokártya Asus Extreme AX550 Series: 512 400 Mb MHz 128 bites DDR2
  RAM: Kingmax DDRII, 533MHz, 512 MB

  Ismét szeretnék venni egy RAM mellett a jelenlegi [2 gb-> max 200 ron] és a videokártya [maximális 270 rom], de nem tudom, hol, és nem tudom, hol illik.
  Várják tippeket.
  Előre is köszönöm!

 129. Taiby - mondta

  Pontosan ugyanazon a számítógépen már konfigurálva a 2 éve :))), + a FAME: X hozod haza egyébként tutorialu nagyon érdekes és hasznos mindenki számára ...
  my pc:
  1x HDD Western Digital Caviar SE16 500GB, 7200rpm, 16MB, SATA2
  1x Intel Pentium Dual-Core E5300, 2.6GHz Socket 775, Box
  Sapphire ATI Radeon videokártya 1x HD4850 512MB GDDR3 256bit, Dual DVI / TVO, HDMI, HDTV, PCI-E
  Corsair Dual Channel Kit TWIN1X 2x 2x2048MB DDR2, 800MHz 2
  1x Case ATX FOXCONN MidleTower 80mm / CS TSAA-861 nélküli forrás
  Forrás 1x SIRTEC 430W, ATX2.2, passzív PFC
  1x Sony Dual Layer DVD-RW 24x, SATA, fekete, nagy
  1x Gigabyte EP45-UD3LR Socket 775
  1x LCD Monitor HORIZON 2206SW, 22 "széles

 130. Ovidiu - mondta

  Én Sall és szükségem van egy dak információ poate.am a Biostar P4M900M7 és PROCESORU INTEL DUAL CORE CURRENT E2180 és szeretnék váltani az Intel 2 IDEA DUO E7600.AVETI KOMPATIBILIS DAK DAK egyesülését Felvettem a lemez BAZA.MULTUMESC vár választ

  • AdrianGudus - mondta

   Ovidiu: Sall vagyok, és szükségem van egy dak információ poate.am a Biostar P4M900M7 és PROCESORU INTEL DUAL CORE CURRENT E2180 és szeretnék váltani az Intel 2 E7600.AVETI IDEA DUO E COMPATIBLE DAK DAK MERGE felveszem a lemez BAZA.MULTUMESC vár választ

   Lehet achizitina csendes processzora támogatja az alaplap, mivel ez alapján az azonos soket 775 1066 és egy FSB az alaplap által támogatott

 131. Nekem van egy számítógép, amely akkor kezdődik, amikor szakadás többet akar tőle, miután megnéztem a merevlemezt feszültség, teljesítmény, videokártya, és azt hiszem, jó alaplap a problémát, és talán tud nekem segíteni a hibát, vagy megváltoztatni a véleményét a többi legnagyobb teljesítményű és természetesen kompatibilis az alaplap GA-m55s-s3 gigayte v1 am2 csatlakozó chipset AMD Athlon nforce550 64 2000mhz

  • AdrianGudus - mondta

   Nicu: Van egy számítógép, amely akkor kezdődik, amikor szakadás többet akar tőle, miután megnéztem a merevlemezt feszültség, teljesítmény, videokártya, és azt hiszem, jó alaplap a problémát, és talán tud nekem segíteni néhány hibaelhárítási véleményeket, illetve módosítására a másikra kevesebb, Hatékonyság és természetesen compatibilacu gigayte alaplap GA-m55s-s3 v1 am2 csatlakozó chipset AMD Athlon nforce550 64 2000mhz

   Tekintettel arra, mi hangzott el a bemutató videó fent, akkor keresni egy alaplap, csak hogy egy kicsit óvatos soket és jövőbeni FSB támogatja az alaplap. Ugrás a Emag vagy bármilyen más üzlet IT-termékek és keresést a szűrőket AM2 soket processzor szerepel a bemutató videót, és látni, hogy a CPU FSB támogatással

 132. Kérdés - mondta

  Van egy kérdésem ... ha van egy processzor duacore tudja fogalmazni, hogy egy alaplap, amely már 1 egyprocesszoros? sauimi másképpen kell alaplap? így lehet csatlakoztatni a DualCore CPU?

 133. constantin ulariu - mondta

  Cristi
  Kérjük, hogy a gyilkos vírus ULTRA videotutorial körülbelül UVK
  Hála>

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.