PC Intel Haswell egy nagyon jó ár-teljesítmény

Hi barátok, ma meg egy új költséges rendszer alapján Haswell processzorok a piacon elérhető, hogy a tettek a közelmúltban. Ez a második hullám az Intel Haswell, először indultak, és most a legdrágább a legolcsóbb, hogy miután a piac már telített drága processzorok. Hozzátenném, hogy ezek a processzorok a legkiegyensúlyozottabb az ár teljesítmény.
A processzor választás egy i3 4130 lehet kiválasztani, és a Pentium, amely jogilag még i3 hardver nélkül Hyper-Threading, Quick Sync és AES hardveres támogatás. Pentium sokkal olcsóbb és tényleg megéri, ha szüksége van video átkódolás, archiválás, kitermelésére gyakoriságát és típusát a felhasználói Ön nem nyit meg számos alkalmazás egyidejű (multitasking).
Az alaplap járunk -től ASRock amire szüksége van, úgy döntött, hogy a fedélzeten van ellátva chip Intel hálózati, ami nagyon fontos, különösen azok számára, akik le a hálózat bit torrent és nem majd túlterhelése a processzort.
SSD Samsung, 840 EVO modell teljesen új, és tartalmaz egy csomó hír, hogy amellett hogy a teljesítmény, hogy a Samsung hozzászokott nekünk mostanában (fogunk beszélni, hogy egy másik alkalommal).
Választható összetevők!
A hardcore játékosok már kiválasztott egy nVidia GTX 760 Gigabyte, nagyon kiegyensúlyozott videokártya.
Meg kell említeni, hogy a videokártya egy választható összetevő jobb teljesítményt játékok és alkalmazások tudja, hogyan kell használni a párhuzamos feldolgozási teljesítménye CUDA magot, alkalmazások, mint például az Adobe After Effects, Premiere Pro, Photoshop, AutoCAD, stb
Azok számára, akik a PC irodai környezetben nem szükséges ez az alaplap, integrált grafikus processzor a CPU, Intel HD 4400 elég asztali alkalmazások, web, office, Facebook, YouTube és még játék nélkül igényes túl magas
Intel® CoreTM i3-4130, 3.4GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150, Box
ASRock H87 PRO4, Socket 1150
Dual Channel Kit Kingston 16GB (2 x 8192MB) DDR3, 1600MHz
Szilárdtest-meghajtó (SSD) Samsung 840 EVO Basic, 2.5 ″, 120 GB, SATA III
Forrás Seasonic S12II-430 bronz, ATX12V, 430W
Floston ház ATX Midi torony nélküli forrás, Fekete Interra
Opcionális… ..ismétlés, opcionális csak a játékosok és szerkesztők grafikáinak, videóinak és 3D-s képeinek
Gigabyte GeForce videokártya GTX760, 2048MB, GDDR5, 256bit, DVI, HDMI, PCI-E


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ha ezt egy útmutató felvásárlások laptop?

 2. Anderson - mondta

  Cristi, 10+ fokozatú oktatóanyag, igen, ez így van Az ASrock kártyák nagyon gyors indítvánnyal rendelkeznek, volt egy olyan kártyám a 478-as foglalatban, amely nem látta a csomagtartót, és meg kellett nyomnom a "Szünet szünetet", hogy lássam :)) azóta voltak bátorsággal a csomagtartóban, és most jobban kibővítették. Valójában ez az EMAG áruház esetében van, adsz egy fillért, de tudod, hogy nem úgy kapod őket, mint mások, vagy például a PC Garage-t, a HDD-m eltörött, és 1 hónapig sétáltam vele, gyenge támogatás tőlük, én is felülvizsgálatot készítek néha "poénokat". Egy másik PC Zone üzlet 2 nap alatt kicserélt egy ugyanolyan hibás HDD-t, elromlott, "Recretified" -ot adott, és a PC Garage úgy sétál rám, mint "uram, nincs olyan szolgáltatásunk, amellyel beszélhetnénk, ha akarja e-mailben, nos és ha van e-mailem, akkor négyszemközt beszélgetünk. ”Nem is veszek tőlük semmit, kár nekik. Az Emagtól átveszem, hogy mindenhol elterjedtek és ennyi.

 3. nagyon jó tutorial. Cristi mi a foglalkozása? Milyen munkát ugye?

 4. Dan: Mikor hogy egy útmutató, felvásárlások laptop?

  Tovább!

 5. dan: Nagyon jó tutorial. Cristi mi a foglalkozása? Milyen munkát ugye?

  A kézműves foglalkozások az idő múlásával sokak voltak, miközben a szakmákat gyakoroltam, lelkem szenvedélyem volt, amibe beletettem minden pénzt, ez kezdetben szüleim és később feleségem kétségbeesésére szolgált. Mindenki azt mondta nekem: „Bassza meg ezeket a számítógépeket, mert megőrjített minket! "
  Trades időrendi sorrendben:
  pincér
  adminisztrátor
  Chef (képzett)
  Casino krupié (rulett képzett francia)
  Biztos (felügyelő kaszinó asztali)
  hálózati rendszergazda
  IT cég szolgáltatásokat nyújtó adminisztrátor
  Hogy az élet sokkal fontosabb az, hogy soha nem felejti el, amit szeretsz. Örülök, hogy mi maradt benne, akkor ez a szakma, amit mindig is akartam.
  Elfelejtettem mondani, hogy az első kapcsolatom a számítástechnikával 1988-ban volt az "úttörők palotájában", ott készítettem az első számítógépet, a HC85 példányt. A tanárom Batmalau Mihai úr volt, a ROL.ro alapítója
  Akkoriban betölti a játékot a szalagon, volt olyan barátságos operációs rendszer. Az internet nem volt az álmainkban.
  Azt nem veszik észre, milyen szerencsések vagyunk ma, akkor minden információ kéznél. Volt, hogy imádkozzanak mindenki a palotában, ha akartam valamit tanulni.
  Remélem válaszol.

 6. Cristi Hello! Azt szeretnénk, hogy a PC-alkatrészekből, különösen a szerencsejáték. Van egy költségvetése mintegy 2700 lej. Szeretném megkérdezni, hogy milyen foglalat jobb lenne, hogy ez a 1155 1150 vagy. 1150 a gépemen ezt tette: https://www.emag.ro/wishlist/7653151646 És a 1155 ezt: https://www.emag.ro/wishlist/8733151656.
  Köszönöm a segítséget!

 7. Daniel - mondta

  Köszönöm, hogy személyes adatait. Néztem szinte minden oktatóprogramok és kíváncsi voltam, hogy többet megtudjon rólad. Akkor lehet, mert a beszéd tanár és nagyon jól ismerik, és egy hangot meleg és barátságos. Így egy bemutató és kb 4 nexus. Kaptam egy hamarosan.

 8. Szia Cristi, én Dari ha meg tudod csinálni egy-stop szerencsejátékok 2000 ron AMD A8 5600k szeretnék venni egy PC, és nem tudja, mit vásároljon mellett ez a processzor

 9. Daniel (Jr.) - mondta

  Csak egy olyan ember tud kitartani egy olyan munkában, amelyik a legjobban tetszik neki. Ha eddig rejtély voltál számomra, és értékelem, amit most csináltál, akkor még "nagyszerűbb" és tiszteltebb vagy. nem kellenek ilyen emberek. Nem a diplomák halmaza tesz nagyszerűvé, hanem az, amit hasznos lehet a társadalom és a társaik számára. Sok embernek tanulnia kell tőled. Mindazoknak, akik idővel invektíveket dobtak rád vagy kollégák, akik segítettek önnek, most kérem őket, hogy kérjenek bocsánatot. Nem tudták, mi van előttük. Talán kicsit szánalmas voltam, de most meg vagyok győződve arról, hogy sokan hamut tesznek a fejükre az iterált előítéletek miatt. ezen az oldalon. Elveszett kalap és minden tisztelet!

 10. Ovidiu - mondta

  Ez a probléma az összes video telek. Követni fogja ugyanazt a problémát egy pár év, és minden volt minden rendszer már volt, és minden nettó szolgáltatók. Ha tesz egy klip szünet (egy perc mondani), majd játszhatsz után minden 30s-60 másodperc klip ismétlődik szakaszon mintegy kb. 5 másodpercig, majd folytassa a szokásos módon. Úgy gondolom, hogy köze van a puffer, ami valószínűleg megáll, amikor fel szünet után folytatódik, amikor a klip, és arra a pontra, ahol megállította a játékot történik ismétlés

 11. Salut!
  Teo és figyeli meg minden alkalommal az összes tutorials, amit a post. Csinálsz egy nagyon jó munkát, így tanulunk valamit ebben a világban is. Meg akartam kérdezni, én többet dolgoznak Videó szerkesztése, Intel® CoreTM i5 egy Pro-4670K, 3.40GHz, Haswell és egy alaplap, ASRock Z87 PRO3, Socket 1150 és 8 GB RAM, videokártya tanácsolom, hogy tegye jól megy tehetik HD? Azok folyik Nvidia CUDA, mert?
  Mi a helyzet veled?

 12. Cristi, amikor megnyitja az oldalt eMag.ro azt mondta, azt a parancsot adta a Google Nexus 4. Meg tudod csinálni egy szélesebb áttekintés róla? Ez a smartphone megéri (hogyan érzi magát), mint a többi felső okostelefonok?

 13. Ovidiu: Ez a probléma az összes videó. Követi az éves és még mindig ugyanaz a probléma volt a rendszer volt, és minden net szolgáltató. Ha tesz egy kis szünetet klip (egy pillanatra azt mondani), majd játszani az összecsapás a 30s-60 másodperces klip ismétlődik egy részét kb. 5 másodpercig, majd folytassa a szokásos módon. Azt hiszem, hogy köze van a puffer, ami valószínűleg leáll, ha megnyomom szünet után folytatódik, amikor a klip, és kap, hogy a pont, ahol megállította történik ismétlés fázis

  Streaming használjuk a legfejlettebb technológia áll rendelkezésre. Gyors rakodás, a görgetés gyors, és a szerver terhelés kiszámítható (fontos a béke).
  Mint egy tartályt h4 mp264 használat videót és az AAC audio.
  A konténerek csomagolásának módja megkönnyíti a kezelésüket. Azok a részek, amelyekből a streaming szerver "haraphat", a szokásosnál nagyobbak, hogy minél több erőforrást takarítsunk meg.
  Késések általában ritka, általában, ha a feldolgozási teljesítmény nem elég. Flash player kell tudni, hol kell megállni megismétlése nélkül újbóli Stream, de mint tudjuk az elméletet eléri a gyakorlópálya, ahol a feltételek nem ideálisak, mi processzorok Ne dobjon el képkockát, vagy csinálni, de nem végez időszerű és Flash veszi biztonsági intézkedések, tedd fel a tolerancia, hogy biztos.
  Technikai részletek ... ... fontos, hogy megnyomja a PLAY gombot, a többi magától történik.

 14. Nicolae - mondta

  Helló Cristi.
  Legyen szíves tisztázni nekem memória frekvencia, ezek jelentős hatással van a teljesítményére a PC.
  Én egyet rezeg között néhány emlék 1333 1600 MHz MHz 1600 nem tudom, azok is jelentős hozzájárulást MHz PC képest a 1333.
  Köszönet előre.

 15. Andrew - mondta

  Cristian Cismaru fogja nagyra értékelik a munkát, amit terjeszt el erre a gyönyörű és látja, mint szereted, amit csinálsz. Sokat tanultam tőled 2010 amikor találtam ezt az oldalt. Még mindig emlékszem, hogy nem is tudja, hogy egy PC, amely rész van benne, vagy hogyan kell telepíteni egy Windows stb Tudtam, csak kapcsolja be a PC megállítani, hogy nyissa ki a nettó böngésző, kattintson a vissza és előre nyilat, a hazai és ennyi. Tehát a vágy, hogy többet megtudni, hogy találtam a webhely, és megtanultam sok mindent, hogy őszintén nem kell valaki tanulni akár az időben a számítástechnika és az IKT az iskolában, ahol tanulok . Most már tudom, hogy létrejöjjön a saját PC és én nem szeretnék tévesszen meg senkit, ha azt szeretnénk, hogy vesz nekem egy PC-től a szupermarketben, vagy egy boltban PC-k a múltban fajta van tévesszen meg a PC . Szinte mindent tudok róla, mielőtt tőled tanultam, főleg Mr. Cristian Cismaru hogy bizonyos kivételes útmutatók 100%, ha mi minden kell tanulni, ha akarja. Én még csak az elején, és még mindig sokat kell tanulni ezen a területen, amit fordítsa sok időt, mert nagyon szeretem. Nagyra értékelem, amit nem értünk és a mi Mr. Cristian Cismaru egy modellt nekem, hogy mit csinál. Azt szeretném, hogy a professzor a számítástechnika a középiskolában, azt hiszem, nem kap elég hallgatni és tanulni tőled.

 16. Milyen boltban Bukarest Nexus 7 2013 16 GB-os változat? Sürgős!

 17. Ionut Barna - mondta

  Cristi, gratulálok a bemutató, de van egy kérdésem:
  Melyek a legfőbb információforrásai az interneten? Ha többet szeretnél tudni, vagy kétségei vannak valamivel kapcsolatban…

 18. Tiszteletem Cristian Cismaru

 19. Radu12 - mondta

  Sok köszönet Cristi tetted ez a bemutató. Csak tegnap, ha nem tévedek, kértem, hogy ezt (az rubel megjegyzéseket). Még egyszer köszönöm a szép és mindig nagyra értékelem, amit nem értünk, hogy tanít.
  Mindannyian tisztelet tőlem.

 20. Szeretem a bemutató, és hogyan magyarázta. Szokás szerint egy jól dokumentált oktatóanyag vagy útmutató.
  Cristi Meg megígérte, hogy a jövőben egy tutorial, hogyan kell rögzíteni streaming video SopCast bárhol ustreamtv vagy műfaj, vagy flash patakok és patakok a VLC. De nem tette meg tutorial.

 21. Cristi üdvözlő
  mit ajánl a processzor az Ön által kiválasztott az a bemutató, és a processzor http://www.emag.ro/procesor-amd-a10-x4-5800k-3800mhz-socket-fm2-box-black-edition-ad580kwohjbox/pd/EYKPKBBBM/ ? A processzorok ugyanazon az áron. Mi lenne az erőssége az egyik, mint a másik, stb
  válaszra vár
  merci

 22. Myname - mondta

  Vettem cam egy GTX 2 760 héttel ezelőtt, és nagyon örülök egy tuningolt GTX ütemek és megközelítések GTX 670 770.

 23. Szeretem a oktató én régimódi. Trbuse, hogy támogassa a egyik, és rögzíti a számítógép. Rentier hogy 73 éves. Egyéb bevételek már, remélhetőleg Bitcoin, akivel megvitatták az elővigyázatosságot. Mindenesetre várnak Visa Classic BCR token kaptam, és én még nem döntöttem el, mit rendelni ebay bányász hardver. Amíg 16, szeptember időm. $ 300 meglehetősen kevés. Részletfizetés is bátorság.

 24. Valentin - mondta

  Gratulálunk Cristi!
  Mint mondtam az imént, abban a pillanatban, te vagy a legjobb fejlesztő oktató az országban, az én véleményem. A Tutoralele rendkívül érdekes, és remélem, hogy tartani fog.
  A konyhában olyan jó?

 25. Hello, és gratulálunk a kemény munka, videotutorial.ro egy oldal, ahol sokat tanulnak, nagyon jó, és tesz minket álmodik rendszerek és technológiák
  Láttam egy csomó oktató, tetszett, csak arra vár, hogy elmondja nekünk, hogy a Lenovo laptop, amit vásárolt, mint te a gamming? Azt ígérte, és a vizsgálati ..
  Egy másik kérdés lenne a Haswell HD 4400, hogy legyen annyira versenyképes játékokat? Közepes és ésszerű indítványok részletesen sok a jelenlegi játékok? És ha a válasz igen, akkor leülök, és vajon milyen erős a i7 Hasewll videó chipsetek, az úgynevezett Iris Graphics 5200?
  És lenne sok kérdés .. de én meg itt nem sajátíthatja ki a beszélgetést.

 26. medicalscientist - mondta

  Dr.Christian nevem Peter, és szeretnék kérdezni valamit, de magán. Lehetséges ez?

 27. Cristi Van egy nagy kérdés, hogy akkor, amikor a videó szerkesztés és átkódolni, mit szeretne csinálni a leptop vagy számítógépes feltételezve, hogy mindkettő azonos alkatrészek, ugyanazt a teljesítményt és azonos jellemzőkkel és Zimi a véleményedre, és miért.

 28. Ő és egy másik dolog, és ha igen, leptop és számítógépes ugyanolyan szemüveg és ugyanazt a teljesítményt, ami jobb minőségű eredmény, mármint editatul és video átkódolás?

 29. Jelenleg még a rendszergazda informatikai szolgáltatást nyújtó vállalkozó számára?

 30. Nagyon szép bemutató, de elvárják egy leírást, hogyan rögzíti a videót és a TV stream online villanás VLC (sopcast tudom a felvétel gombot ott) stb és oldalak, mint a Ustream és így tovább.

 31. étkezde - mondta

  Láttam, hogy olyan kellemes 4 alaplap támogatja a RAM. Ez azt jelentené, hogy támogatja a négycsatornás. Segíthetünk? Teljesítmény növelése valamilyen módon? Vagy ez csak a tuningolás?

 32. étkezdeOtt láttam, mint kellemes 4 alaplap támogatja a RAM. Ez azt jelentené, hogy támogatja a négycsatornás. Segíthetünk? Teljesítmény növelése valamilyen módon? Vagy ez csak a tuningolás?

  Ha az alaplap slot 4 nem jelenti azt, hogy quad Chanel. Támogatja a kétcsatornás. Chanel kell változtatni, hogy quad processzor és alaplap. Chanel quad aljzat Ivy Bridge E 2011.

 33. Caesar - mondta

  Sal Cristi. Csináltam két megbízás pcgarage és használt a kuponkódhoz hogy a jutalmat, amit nem értünk minden nap

 34. Alison V. - mondta

  Nagy tutorial!
  Intel jött el.
  Azonban az AMD jött ki a könyveket? Meghalt?
  Nagyon kíváncsi vagyok a párhuzamot a múlt vége Intel-AMD
  video processzorok integrált grafikus külön és árak
  ugyanazt a teljesítményt, vagy (és) ugyanazt a pénzt, hogy a teljesítmény biztosít
  minden.
  Köszönöm szép!

 35. Van egy kérdésem ptr Krisztust.
  Intel SSD nem jó?

 36. Ratzoiu - mondta

  AMD nem halt eszközök még mindig nagyon jó, és mi fog történni majd a jelentést / minőség nagyon jó. A rossz hír az, hogy az AMD tartja Intel, amikor a feldolgozás X86. Ami ezután következik, az AMD csökkenti a gyártási folyamat, az integráció egy új sorozat diszkrét videokártyák APU és úgy tűnik, hogy felülmúlja az Intel integrálja RAM, videokártya szükséges, közvetlenül az APU.
  Mi AMD összpontosítani más dolog, hogy jó jó, és ők hozzák a pénzt: grafikus kártya, AMD Radeon processzorok ARM, mégis felhívta csak szerver, de nem zárható ki a dolgokat a mobil, hogy processzorok XBOX konzolok és PS4. Procesorare biztosít X86 és grafikai megoldások, az M $ és a Sony lemondva Poeri G5 processzorok az IBM / Motorola.
  Ha tudja, hogy a híres Adreno GPU, a ţapene mobilpiacon jelenleg, eredetileg arra tervezték, az AMD, majd eladták a Qualcomm 2006. AMD még mindig jól néz ki néhány dolgot, de tartani a feldolgozás részben X86 az Intel.
  Alison V.: Kiváló bemutató! Intel jött el. Azonban AMD kijött a teljes könyvet? Meghalt? Nagyon kíváncsi vagyok a párhuzamot a múlt vége Intel-AMD processzorok integrált videó, grafika külön árakat azonos teljesítmény, vagy (és) ugyanazt a pénzt ad minden előadás. Köszönöm szép!

  • Alison V. - mondta

   Nos, ez egy szempontból.
   Nem vroiam.Linia ezen az oldalon az első helyen clară.Statisticile, amelyek a Windows, az Intel, az Android.
   Ki akarja ezeket, ez az a hely, információk és részletes tanulmány aki valószínűleg kap tenni
   csak a különbségeket a termelők között.
   Ami engem illet, mivel a fogyasztók elkerüljék captiv.De ezért kértem tíz év comparaţia.De
   használja AMD.N én választott, SSA volt, hogy fie.Tutorialele majdnem meggyőzött, hogy építem
   A három századi számítógép Intel. Ezit.Acesta az oka pt.care volna valami tanulságos, de tekintettel
   hely profilját valószínűleg foglalkozni egyébként.
   Ahogy x86 amelyek ragaszkodnak, nem érdekel, menj x64 döntött.
   Másrészt, nem olyan fejlett felhasználói számít valahol konfiguráció amănuntele.O
   alján pt.jocuri követelmények, amelyek nem használja őket egyáltalán lenne rendben.
   Pt.viteză maximális állítások internet-kapcsolat és a legnagyobb internetes különböző eszközök, monitor,
   és követelmények, valamint pt.grafică környezetben.
   Pontosan gănduri.Am grafika engem olvasni valamit páratlan mintegy integrált grafikus az AMD.
   Ezzel és egy dedikált lemez követően rögzítjük 2 3 év, azt gondolva, hogy a könyvek maradnak számítógép időt
   Azt ani.Nu rendezi több könyvet tartani a termelők által a vásárlás a termékek évente.

   Észrevettem hullámok egér cylon a Linuxot.
   Tanult alaposabban valaki?

 37. amikor videotutorialul a 4 összefüggés? Szeretnék venni magamnak egyet.

 38. Vlad Ovidiu Mutulescu - mondta

  Helló! Sokkal részletesebb magyarázatot szeretnék kapni az integrált lánccal kapcsolatban! Mi a különbség az összes többi között? Miért az Intel a legjobb? Mi van a + és a benne - pihenés nélkül!
  A leírás kapcsolódó chipsetek Haswell és a közöttük lévő különbség!
  Előre is köszönöm!

 39. Marian - mondta

  Szeretnék vásárolni csak az alaplap és a processzor. Saját Intrbearea között a processzor és a videokártya grafikus, hogy én HIS ATI Radeon HD SLI 5750, hogy növelje a hatalom van videó?
  Videokártya: http://www.emag.ro/placa-video-his-ati-radeon-hd-5750-1024mb-gddr5-128bit-full-hd1080p-hdmi-dvi-iceq-pci-e-h575qs1gd/pd/EQDN7BBBM/

 40. Michael Jiros - mondta

  Helló,

  Meglepődtem, hogy nem tudtad, hogy a Turbo Boost technológia az I5 processzorokkal kezdődik, egyáltalán nem az I3 processzorokkal. Egyébként ok oktatóanyag ...

 41. Raul - mondta

  Szeretném frissíteni a videokártyámat, és nem tudom, megér-e 1200 RON-ot egy gtx760-on a következő rendszerhez: proc quad core q6600. 4 gb réz. G31M-S2L alaplap. Szeretnék egy kis információt, ha a kártya megéri, vagy ebbe a pénzbe kell venni a videokártyát és az alaplapot, vagy valami mást. A forrásból vettem egy 750 wattot, a PC-t játékokra és filmekre használom. a boltban kértem egy 5000 RON-os tányért (csak kértem, hogy lássam, mit mondok), a táncosok azt mondták, hogy rendben van :)) ... Nem vagyok biztos benne, hogy rendben lenne-e a rendszeremnek. … .Nem szeretnék 1200 RON-ot adni egy tányérra, és nem lesz rendben, kérem, segítsen nekem ... Köszönöm

  • Costelina - mondta

   Nagyon egyszerű, ha veszel egy processzor AMD ATI
   INTEL, ha veszel egy NVidia videokártya
   és nem sajnálom

 42. csípés - mondta

  Nem értem, hogy miért az Intel Turbo Boost, hogy i3 keresést. i5 csak i7 és turbó. Helyszíni intel sok hibát, láttuk i5 Hyper Threading után a fejüket.

 43. Sal, és szükségem van néhány tanácsot kérlek szépen, ez az én pc http://h10025.www1.hp.com/ewfr...

  Szeretném megváltoztatni az én alaplap számomra, mert úgy gondolják, vettem ssd.am megy, amennyire 3 ssd s írási sebesség csak 70 mega ... ..és akartam tudni, socketu ahhoz, hogy a processzor, meg kell lenni, és cipsetu trepuie ????

 44. Mihai - mondta

  Jó! Nemrég vettem egy új rendszer, Intel i3-4130 3,4 Ghz, Pb Asrock h81, DDR Corsair SSD Kingston 120gb, stb telepített Windows 7 és ubuntu 13.04 a dual boot itt mind szép és jó, de úgy éreztem, némi problémák ubuntu: egér megy a szaggatott (nem mindig) jelennek meg a videóim zöld (Hadd jegyezzem, telepített kodek, beleértve a frissítéseket 7 nyerni minden jobban megy muult) .I keresett a google, de ezek a problémák igen rezolvaea néhány javítások az ilyen típusú processzor. Mit gondol, lehet a probléma?

 45. Marius - mondta

  Szia, nem tudom észrevenni, hogy a cikk eleje így kezdődik: "Helló barátok, ma létrehozunk egy olcsó rendszert az új ... .." alapján, ahol szeretném hangsúlyozni az "olcsó" szót, vagy túl keveset keresek havonta és egy a 2400 lejes rendszer nem tűnik túl olcsónak, vagy Cristi annyit keres, hogy ugyanez az összeg kevés pénznek tűnik, ebben az esetben gratulálni szeretnék neki, és olyan akarok lenni, mint ő. Egyrészt ez a grafikus kártya nélküli rendszer nem hasonlít a játékra csak a processzorlap segítségével, de tegyük fel, hogy nem játékra szánják, hanem egy olyan személy vásárolja meg, aki böngészéshez és irodához használja, és nincs szüksége a kártyára. a grafika, az a hipotézis, hogy a rendszer túl drágának tűnik ilyen alapvető dolgokhoz. Tehát valahol a 2 világ között helyezkedik el, köztudott, hogy ha van egy Ivy-hídra épülő rendszere, akkor a Haswell-konfigurációra való váltás nem olyan figyelemre méltó ugrás a teljesítményben, talán csak az a gondolat, hogy a legkorszerűbb rendszerrel rendelkezik, mosoly az ajkán. Azonban nem hagyom figyelmen kívül azt a tényt, hogy a Cristi által kiválasztott alkatrészek a legjobb minőségűek, különösen azt a szezonális forrást veszem észre. Kérjük, tekintse meg ezt a megjegyzést személyes véleményként, amelyhez jogom van, és nem kritikaként. Folytassa a jó munkát, amit végzett, és nagy érdeklődéssel fogom követni. Sok szerencsét!

 46. Mihai - mondta

  1. Fektetése 50 Ron, és hogy egy i5 (superior)
  2. 16 Gb RAM állam és nézhető a facebook-on :)))))) wtf ????? kapsz, és ha elkezdi 8 3 giga játékot egyszerre :))
  3.ssd az oldal a kiemelkedő teljesítményt a játékosok. :)))) Megkezdte a hdd
  4.placa video nehéz a jobb oldalon, de nem érdemes egy csirke ala amarÎtul mellett i3.

  A 2500 lej csinál a konfigurációt 6300 Gamer hat magos AMD FX, HD7870 videoRadeon tábla, alaplap Asus Sabertooth, Corsair Vengeance 8 GB RAM, HDD 1T 7200, 64 3 sata mb, SIRTEC The 500 W.

 47. Matea - mondta

  Egyetértek Michael lett volna sokkal ok

 48. Szeretném tudni, hogy ASRock Z87 PRO4, 1150-Socket jobb, mint az egy bemutatott bemutató [ASRock H87 PRO4, Socket 1150] .Ez lehet vásárolni az esetben jobb, mint a - [Ház Floston ATX Midi Tower nélkül forrás, Fekete Interros] -és akkor kell, és a hűtőventilátor áron RON 200 maxim.Multumesc

 49. Eusebio - mondta

  Hello. 'M Kérdezi Delta Chieftec forrás nem jó, vagy SIRTEC? Az egyetlen Samsung SSD a legjobb? Legtöbb Intel SSD nem jó, kérjük néhány tanácsot SSD, mert a Corsair hirtelen meghalt, miután 2 éve, és már nem bízik abban, amit veszek. Apropó Samsung vagy jó de ott Koreában, mert itt Romániában Aung rosszakat. "m baj a Samsung tabletta, 10.1G Megjegyzés 2014 4 2 hónappal azt követően, kijelző fehér pont a külső HDD Seagate HDD Samsung amelyik laudatii a EMAG tettem usb és tesztelt HDTune 2erori kalibrációs próbálkozás miért lehet félénk vásárolni nekünk Romániában nem kap minőségi komponense, de a B vagy C

 50. florin - mondta

  Micsoda !!! Szeretném kérni a tanácsát, a laptopom a hercegen van, ASUS K50 AD-m van, 2010-től, de most 2014-ben a Szervizbe kellett vinnem, a CIP videokártyát abból kaptam, amit értettem, rám ragadt azt mondták, hogy maximum 2-szer, ha fel lehet ragasztani +, hogy nem kaptam sok életet a laptopon. A Szolgálat azt ajánlotta, hogy a PC-kre összpontosítsak, mivel sokkal stabilabbak, és könnyebben megváltoztathatja az összetevőket egy PC-n, mint egy laptopon. És most nyilvánvalóan PC-t keresek, mondhatom, hogy költségvetésem valahol 1.500 - 2.000 RON között lenne. nyilvánvalóan nem tartalmaz monitor-billentyűzetet stb. Szóval azt akarom, hogy adjon néhány tanácsot, mit ajánlana? Ellenőriztem, hogy az AMD platform nem annyira kielégítő, mint az INTEL, igaz ??? Most AMD van a laptopomon, és azt mondhatom, csalódtam. Tehát figyelembe véve, hogy 2014-ben vagyunk, milyen ajánlásokat tehet nekem? Várom a válaszodat a következő választásomra vonatkozóan, hogy ne csípjek meg, és elégedett legyek a befektetett pénzzel. Tisztelet !!!

  • Viman Viorel - mondta

   Mr. Florin Itt van egy viszonylag olcsó PC viszonyított teljesítmény-ár-1) Intel Core i-3, 3,400MHz, 3 MB. = £ 475 2.) Alaplap-ASRok B85 M-HDS = 230 lei . 3.) Kingston SSD V300 2,5 inc. 120GB sata 3 = 280 lej. 4.) Memória Kingmax DDR 4GB 16ooMHz 3 = 180 lej. 5) Videókártya = Gigabyte GeForce GTX650 = 430 lej. 6.) Forrás Super Flower SF500K XP 12 550 W (moduláris) = 200 lej. 7) Case Segotep SG-GT 198 lei. Összesen = £ 1993. Kívánok sok sikert.!

Speak Your Mind

*