Cerberus, lopásgátló application / hely ellenállás visszaállítás

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni Cerberus, egy Android app, amely kiváló védelmet betörés / hely / a bizonyítékok arra az esetre, ha a telefon elveszik, vagy ellopják, akkor is, ha a gyári beállítások visszaállítása a telefon vagy tabletta. Bonus Cerberus alkalmazás működhet valódi Keylogger ha akarod.
Cerberus alkalmazás nagyon jól megtervezett, és szinte lehetetlen megszabadulni tőle, ha nem kezd másik rom uiesti. A tulajdonos több ideje, hogy keresse meg a lopott telefont eszköz bizonyítékok összegyűjtésére ellen a tolvaj, és megtanulják az útvonal. Ígér nehéz időkben a tolvajok, meg kell tanulni a flash ROM uiasca ha akarnak maradni az üzleti életben.
Más hasonló alkalmazások nem tudnak ilyen védelmet, azonnal eltávolították megszűnik adatokat. Ez normális egy személy vesz egy lopott telefont alaphelyzetbe állítani vagy módosítani google fiókot, így ezek az alkalmazások teljesen használhatatlan. Cerberus más.
A Cerberus helymeghatározó és lopásgátló szoftvere megtalálható a Google Play Áruházban, de ez a verzió nem nyújt védelmet a „Gyári alapértelmezés” alaphelyzetbe állításán túl. A teljes védelem érdekében a .zip verziót helyreállítással kell telepíteni. Ez a verzió ragaszkodik a rendszer által védett területhez, és teljes törlés esetén sem törölhető.
Megértette, hogy meg kell gyökerezik telefon valamint egy egyéni helyreállítási.
Cerberus root végrehajtani bizonyos feladatokat távoli, úgy értem a távoli törlést a telefon memóriája és az SD kártya.
A webes felületen lehet fotózni a tolvaj, akkor hangot is rögzíthet, akkor lőni mindent távolról egy egyszerű weboldal.
Hogyan kell telepíteni?
1. Győződjön meg arról, hogy a telefonja gyökerezik és telepítve van az egyéni helyreállítás.
2. Lépjen be a Google Play Áruházba, és töltse le / telepítse a cerberust
3. Nyissa meg a Cerberust, és hozzon létre egy fiókot
4. Nyissa meg a Cerberus webhelyet, és jelentkezzen be a létrehozott fiókkal
5. Ellenőrizze, hogy telefonja látható-e a webes felületen Cerberus hely
6. Állítsa be a tárcsázó jelszavát (amely felébreszti az alkalmazást)
7. Távolítsa el a Cerberus programot
8. Menj a cerberus helyére és zip letöltési oldalt alkalmas a változata Android.
9. Írja be a helyreállítást, és villogja a cerberus zip-et
10. Kapcsolja be a telefont, és győződjön meg arról, hogy a telefon érzékeli a helyszínen Cerberus
11. Ellenőrizze a "cerberus ébredését" a tárcsázóban
11. Várja meg a tolvajt…
Cerberus Hivatalos oldal
Help oldal Cerberus
Zip Cerberus oldalak (A vaku helyreállítás) (ellenállni visszaállítás)
Cerberus a Play Store (Nem ellenállni visszaállítás)
UPDATE Augusztus 30 2014
ART végrehajtási mód, hogy nyomon mobil net 2G / 3G vagy 4G, Cerberus működik furcsa, ahelyett, hogy a wifi jól működik. Javasoljuk, csak Dalvik a béke. Valószínűleg rögzíti hamarosan, valószínűleg az első frissítés. Addig a legjobb, hogy tartsa Dalvik végrehajtási mód.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

  • Szia . Szeretném hozzátenni az előadását, amely nem teljes .. és kérjük, tanulmányozza és folytassa egy folytatást, amelyben nem jelentette meg a program valódi értékét.
    A SIM-kártya konfigurációjának beállításaiban (ez a program legfontosabb dolga) 3 telefonszámot kell beírni, amelyekre, amikor a tolvaj megváltoztatja a simot (az a, amelyet mindenki először tesz), a Cerberus SMS-t küld a 3 beállított telefonszámra. Ön a SIM-kártya új telefonszáma, amelyet a tolvaj a telefonba adott meg.
    Miután megtudta a tolvaj által bevitt kártya telefonszámát, kommunikálhat a telefonjával SMS-ben anélkül, hogy internetkapcsolatra lenne szükség (van SMS-parancsok listája), és anélkül, hogy a tolvaj látná, hogy SMS-t küld a telefonjára, és kéri végezzen néhány dolgot .. EX: bekapcsolja a GPS-t, kapcsolja be a wifi-t vagy a 3 g-os kapcsolatot, stb. (amit a weboldalon keresztül csinálsz) .. A legfontosabb dolog az, hogy a telefonnak nincs szüksége internetes csatlakozásra a kommunikációhoz VELE ...

  • Nagyon jó tutorial!
    Én ezt app hosszú ideig, fizettem font 14 mi engedélyezett életet, és biztosíthatom önöket, hogy ez megéri a pénzt.
    Ha lehet, szeretném befejezni a bemutató néhány információ:
    -of számlát lehet ellenőrizni a maximális 5 Android készülékek (amely lehet atibuite venni egyszerre)
    - a beállításokban a "SIM-ellenőrzés konfigurálása" szakasz beállítható 3 telefonszámra, amelyek riasztásokat kapnak (SMS formájában), ha a SIM-kártyát cserélik (így megkapja a "tolvaj" új telefonszámát)
    - A telefonszám tartásakor parancsokat lehet küldeni SMS-ben, amelyeken keresztül, a webes felületen található parancsokkal ellentétben (vagy inkább kiegészítéssel), aktiválhatjuk / deaktiválhatjuk a WiFi, a mobil adatot és akár az adatbarangolást is. és azok jelentése megtalálható a cerberusapp.com-Help oldalon "Melyik parancsok érhetők el szöveges / SMS-ben")
    Abban a pillanatban csak azt akartam mondani, hogy annak ellenére, hogy az alkalmazás számos lehetőséget, de meg kell tapasztalni, amelyeket azok a tárgyalás során.
    PS Az alkalmazás használható eszközök nerootate de néhány parancs (screen capture, indítsa újra a készülék, stb), nem fog működni, és a parancsokat küldött SMS-ben, bár a legtöbb fut, akkor kap a telefon formájában normál SMS (látható) desconspirand így aplicatia.In gyökér eszközök SMS parancsok láthatók csak végre diszkréten nélkül a telefont észre semmit!

    • Én biztosan vásárolni az app magamnak, az egyik a kevés apps érdemes többet fizetnek, főleg, hogy egyszeri kifizetés (nem előfizetéses).
      Köszönöm, hogy compketari!

    • Hát igen, ez az a probléma gyökerét, hogy ennek az
      örülök, hogy tetszik a gyökér iak jobban okos és szép ajándék! ezzel nyitott Pandora szelencéjét

      • Azt hiszem, hogy "valaki" valóban meg akarja tudni az emberek identitását (intimitás)
        adjuk fel, adunk okostelefon, stb

  • Stefan tévedsz, még a gyökér sms nélkül sem láthatók .. csak az, hogy az alkalmazás könnyen törölhető, és nem rendelkezik minden funkcionális lehetőséggel

    • Én az első alkalommal, egy mobil alkalmazás nélkül gyökér (apk telepítve.) Ezután ugyanazt a telefont, a gyökér (flash app néz helyreállítás) vettem észre, ez a különbség, ha az SMS parancsokat.
      Természetesen fogják használni mindkét oldalon, amely tisztázni fogja a vizsgálat után az alkalmazás.
      Még én is kérni ilyen telefonok nem root rtimita SMS parancs (nyilván egy másik telefon), hogy mi történik, mert ez egy nagyon fontos részlet.

  • Azt hiszem, az egyetlen biztonsági megoldás, ha meg tudja mondani a jövőben, így lehet, hogy önpusztító
    vagyis a telefon felismeri az ujjlenyomatokat, és ha valaki "jogosulatlanul" akar hozzáférni ehhez
    azonnal belép a memória gyors titkosításához vagy az önpusztítás „törlésének” módjába, tehát
    nem használható bárki által, kivéve, ha gyökere volt megint.

    • és persze azt megelőzően el kell végezni szinkronizálás, azaz a tulajdonos, hogy képes, hogy visszaszerezze
      adatok és esetleg lezárja a számlát azonnal, mint ez történik a SIM-kártyák

      • costelini Nos, nem tartja az adatokat a felhőben. ? Kérjük, hagyja abba a hülye beszédet itt. Ez nem egy biztonsági program, hanem egy biztonsági program .. De rosszul van a hely, ahova elküldheted a megjegyzést

          • mit értesz azon, hogy a nyílt forráskódú?
            nyílt forráskódú nyílt forráskódú a nevedet
            ez egy használt és az arc, és tetszik ez a hely, és postai úton, ha azt mondod, tévedtem

  • Jó estét kívánok.
    Cristi úr, nemrégiben vettem egy okostelefont, pontosabban egy Samsung galaxy note 3 neo készüléket, és azt akarom mondani, hogy nem tudok telefonhívást kezdeményezni. [Hívás befejeződött, vagy érvénytelen MMM-kód] Azt akarom hinni, hogy a telefont ellopták, és a telefon be volt zárolva a dobozba, amikor megvettem. 250 eurót fizetettem. Szeretném tudni, hogy lehet-e valami működni az internetes információk alapján az imei blokkolta, mit tehetek ebben az esetben. Nagyon köszönöm az apple segít a tanácsadásában

  • Így az alkalmazás nem távolítható el a rendszer segítségével a gyári beállítások visszaállítása, de elvesztette a fiók adatait, annak érdekében, hogy az alkalmazás tiszta, mint most lett telepítve, amely nélkül az adatok nem található a webes felületen keresztül, és természetesen nem SMS-parancsok nem működik. Kövesse a lépéseket a bemutató, hogy megbizonyosodjon arról, hogy telepíti helyesen, akkor adja magát a gyári beállítások visszaállítása, és próbálja megtalálni.

    • Közvetlenül az oktatóprogram előtt teszteltem ezt a funkciót. A hely közvetlenül a visszaállítás után működik, anélkül, hogy bármit hozzáadna.
      Persze van, hogy kövesse a telepítési lépéseket a bemutató szövegben.

  • Két éve használom az alkalmazást. Kétszer állítottam vissza a telefont (elveszett). Nem értem, hogy adhat fontos összegeket egy eszközhöz, és nem tudja megvédeni ... 3 euróval, ez olyan.

  • Cristi, észrevettem, hogy ez a standard verzió és a Rejtett verzió zip-archívuma, vannak-e különbségek és melyik?

    • Azt hiszem, ez elég egyértelmű. Standard egy változata, amely megmutatja az apps fiókot telepítés után azonnal, vagy ha a reset telefon, bár lehet láthatatlan, mint a lehetséges alaphelyzetbe a telefon, hogy látható az alkalmazás fiókba.
      Stealth verzió láthatatlan telepítés után, vagy újraindítás, ez a verzió is felébredt formátum kódot tárcsázó vagy webes felületen oldalon Cerberus.

  • Szeretnék kérni, mert egyre több alkalmazás megköveteli a gyökérnököt, hogy hatékonyabb legyen néhány oktatóprogram készítéséhez a telefon gyökérzésére, nevezetesen egy olyan oktatóanyagban, amely például a samsung xyz modelleket forgatja ... és így tovább vagy több kategória alacsony költségvetésű telefonokhoz, például az allview lenovo stb., mert ők is jól eladnak, különösen a lenovo. még akkor is, ha több oktatást folytat a témáról, hogy minél több telefon és táblagép legyen bevonva. mert például én és még sok más nem találtam semmit, ami bizonyos modellekben gyökerezik. lehet, hogy többé tapasztalattal rendelkező cristi vagy adrian talál valamit. vagy ha nem, amikor bizonyos modellek esetében úgy tűnik, hogy oktatóanyagokat készít a root számára. és nemcsak alkalmazásokhoz hasznos, hanem a táblagéphez vagy a telefonhoz telepített egyes programok törléséhez is, mint ismert. kérlek, készítsen oktatóanyagokat, mint amilyen biztos vagyok benne, hogy nem csak kérdezem, és mások is

  • Helló,

    Kerestem az oldalon, de nem találta, amit keresett, a probléma a következő.

    Van internetom a Romtelecom-tól, tőlük egy router is. Ebből az útválasztóból meghúztam egy hálózati kábelt, és csatlakoztattam egy másik útválasztóhoz (egy Sweex-hez), de itt bemerülök a konfigurációs problémába, nem tudom, hogyan kell konfigurálni, olvastam, hogy ki kell szüntetnem a DTHC jelölését, Nem jelöltem ki, de még mindig nem akarja ... SEGÍTSÉG?

    • Csinálok egy tutorial a kapcsolatot két router között.
      Van néhány nagyon fontos dolog, hogy meg kell, hogy kövesse függően a kapcsolat típusát. Számos típusú kapcsolatok akkor fejtse ki részletesen.

      • Remek, várom. Az én némiképp ellentmondó LAN Static IP beállítások, nem engedi fel ugyanazt a C osztályú IP. Például én 192.168.1.x Romtelecom és a Sweex router I 192.168.16.x, nos, nem baj, én meg bemutató, és remélem, hogy megoldja.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.