Hogyan kell használni a flash ClockworkMod Recovery biztonsági mentési, visszaállítási és több - video bemutató

Hi barátok, ma bemutatom Clockwork Mod hasznosítás, a helyreállítási menü használható az Android, különösen Clockwork Mod helyreállítási használják villogni ROM uirea után piacon és azon kívül.
Azok, akik saját egy Android, és azt szeretnék, hogy az egyéni Flash ROM vagy uiasca különböző addons kell arra, hogy más, mint az alapértelmezett helyreállítási, általában az eredeti fellendülés nem sokat tehetünk, csak akkor tudjuk flash ui A rom / kernel visszaállíthatja eredeti, vagy a készülék, nem mentés nem állítható vissza, nem fel-vagy leválasztani a kártyát, hogy képes legyen elérni a PC (néha lehetséges).
Nagyobb szabadságot a mi Android telefon kell használni a bonyolultabb helyreállítási, Clockwork Mod Recovery a legjobb választás. CWM ad egy csomó lehetőség, könnyen kezelhető, és ami a legfontosabb egy érett fellendülés, stabilitás kötelező, amikor villog, a vaku nem játszik.
Ebben a leírásban igyekeztem megismerkedni Clockwork Mod hasznosítás, megpróbáltam elmagyarázni jobban, hogyan állnak a dolgok, remélem, hogy ezentúl nem kell félned, amikor a gyógyulás.
Mit tegyünk Clockwork Mod ??
Telepítése egyedi ROM-ok.
Frissítések telepítéséhez.
Visszaállítása "adat gyári beállítások visszaállítása"
Törlése cache partíció
Törlése Dalvik cache
hát általános
visszaállítása általános
szelektív visszaállítása
fix permision
akkumulátor újrakalibrálási
Szerelési sd kártya PC
Mntare partíciók
Format SD Card
Partíciós sd kártya
Törlési kérelem aláírás (toggle)
Ez csak néhány a funkciók rendelkezésére álló Clockwork Mod hasznosítás.
Clockwork Mod Recovery, és nem jól kijönnek a Rom menedzser (a piac), akkor inicializálni sok a fenti funkciókat, még a segítségével Android Rom Manager programot.
Recovery menüben valamelyikének eléréséhez RomManager (újraindítást igényel), vagy ha a telefont egy billentyűkombináció (pl. hangerő le + teljesítmény) a különböző telefonok különböző kombinációk A visszaállítási menüt.
Ha gyökér a telefon, akkor telepíteni Clockwork Mod Recovery segítségével Rom menedzser A piac, kéri a rendszergazda (root) kell megadni neki ilyen jogokat, ha szeretne egy funkcionális alkalmazására.

VIGYÁZAT:
Ezek a műveletek maradandó károsodást a készüléket, minden, amit csinál a saját felelősségére, videotutorial.ro nem vállal felelősséget azokért a károkért, hogy előfordulhat.
Legyen óvatos, mért két / három alkalommal és vágja egyszer, a vaku nem lehet lejátszani.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. BarBariaS - mondta

  Azt hittem, hogy a legújabb verzióját a CWM 5.0.2.6.

 2. Piticelul - mondta

  Cristi, látom, hogy elkötelezett és próbálja puha telefonok, csel "hardware alapú SIP telefon néz ki és működik, minket, mint egy normál telefon, de ha a telefon megfelelően van csatlakoztatva a adathálózati lehet osztani, félelem nélkül, hogy kapcsolat a telefon és a számítógépes hálózat, amely ...

 3. Megjegyzés 10!
  A legjobb bemutató android is volt probléma után tettem egy frissítést a Galaxy Tab 2.2 2.3 a p1000.
  A frissítés után kaptam hiba egyes programok (a naptár a telefon), arra gondoltam, ha tévedek! ...
  erőszakkal követelte, hogy zárja be a programot ...
  Én remélem, hogy megoldja a problémát, miután a bemutató Cristi ...

 4. Cristi Tehát most jön haza, úgyhogy igen szeretem, így megtanulják az igazi, szavak helyett

 5. Aa jól írjon nekem, mikor nyomja meg a Vol + Le Teljesítmény írás HBOOT S-ON, ebben az esetben én, még mindig nem intelegcare közvetlenül az S-régi 2.1 sokan azt mondják, hogy ő is kinyit, és root Unrevoked de Én megbökte és Unrevoked és nem tesz Elefect. Mit tegyek ebben az esetben?

 6. Emy Emi - mondta

  Szeretném kérni, hogy válaszoljon a kérdésre: én Camtasia 7 és megy regisztrálni Speakers've látható leírást találhatsz a neten Stereo Mix tulajdonságok, amelyek a termelés volumene, de én nem StereoMix ott, így kérem, hogy Hangszórók tudok regisztrálni?

  köszönöm

  • teamviwer csinálsz ... de aztán, fog kerülni egy euro. Y! M adryan289

   Emy Emi:
   Szeretném kérni, hogy válaszoljon a kérdésre: én Camtasia 7 és megy regisztrálni Speakers've látható leírást találhatsz a neten Stereo Mix tulajdonságok, amelyek a termelés volumene, de én nem StereoMix ott, így kérem, hogy Hangszórók tudok regisztrálni?

   köszönöm

 7. Szuper bemutató, köszönöm.

 8. cossmyn - mondta

  Van egy kérdésem ... ha én Cristi 2.3 frissítés az LG Optimus One ... Én gyökere által javasolt módszer Adrian az ő tutorial ezen ... tudok telepíteni minden probléma nélkül, ClockworkMod? .. Várt választ .. Thanks '!

 9. Adrian - mondta

  cossmyn:
  Van egy kérdésem ... ha én Cristi 2.3 frissítés az LG Optimus One ... Én gyökere által javasolt módszer Adrian az ő tutorial ezen ... tudok telepíteni minden probléma nélkül, ClockworkMod? .. Várt választ .. Thanks '!

  Igen, nem a ClockworkMod Android verzió van telepítve, része a ROM "go", és olvassa el, mielőtt az operációs rendszer.
  Ez olyan, mint megváltoztatni a BIOS a PC (Windows vagy ügyek, az operációs rendszer, a PC, ha akarsz BIOS frissítést? Persze hogy nem, szóval itt)

 10. cossmyn - mondta

  ok ... köszi ... elfelejtettem megemlíteni a fenti, de kértem, amint én beiktatott egy egyéni rom amelynek alapja 2.3 másik oldalon, és megpróbáltam telepíteni ClockworkMod recovery.am és brickuit (nem ez lenne a probléma) ... de van egy konfigurációt, és nem szeretné elveszíteni ... egyébként .. Köszönöm!

 11. FaraVirusi - mondta

  Hogyan lehet villogni ClockworkMod Recovery LG Optimus UI egyik útmutató nem szükséges, de akkor nekünk néhány tanácsot.
  Köszönöm.

 12. Nicu kemény - mondta

  Helló, meg tudja elmondaná, hogy miért nem látok videotutorialele a Chrome és a Firefox, nem tudok játszani teljes képernyős, és nem tudom nézni őket explorer.Multumesc vártnál egy lehetséges válasz.

 13. Patrik - mondta

  Két oktató .. nemrégiben, beszéltél mozog a cache a kártyán.
  Kérés: Tudna vissza a részleteket?
  merci

 14. Andrey - mondta

  Hello! Nekem van egy nagy probléma, próbáltam, hogy hát a Rom Manager végül nem ment ptr prémium változata, hogy vettem, és nem csak az adott neki valamit, hogy borítani (azt hiszem), és a következő nap ki van kapcsolva a telefon, és nem sal lehet kezdeni! Olvastam, hogy az online mások történhetett csak azt követően, hogy "játszott" a ROM-kezelő. Azt lehet mondani, hogy Sami tehetünk CVA kezdeni? Kérem, segítsen nekem, hogy PTR nem tudom, mit tegyek!
  Említettem már, hogy megpróbáltam elindítani a Home + Power Down + HOME + POWER OFF OFF SO
  Köszönjük!

 15. TomaDanila - mondta

  Láttam szinte minden turialele az Android, azt szeretné helyezni aplciatiile a kártya, azt forgatni a telefont, de nem értem, hogy milyen jó Forwarding telepíteni a Clock Work Recovery
  Én felderül valakit? Hálás lennék!

  • AdrianGudus - mondta

   TomaDanila:
   Láttam szinte minden turialele az Android, azt szeretné helyezni aplciatiile a kártya, azt forgatni a telefont, de nem értem, hogy milyen jó Forwarding telepítése óra munka RecoveryMa is felvidul valakit? Hálás lennék!

   Nem te nézte az egészet! Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Install CWM Recovery, tartalék eredeti rom és a flash egyéni rom az LG Optimus One P500, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

   You "eladni" egy tipp (jól látható, de a lustaság és olvasni a tudatlanság, kapsz hozzászóláshoz, hogy sokszor már válaszolt a szeme láttára):
   Az egyes pont ott bemutató "Kapcsolódó cikkek", és alatta, hasonlóan a oktatóanyagok címek figyelte piros, ha rákattint, akkor közvetlenül az arra / azokra tutorials!

 16. Sorin - mondta

  Van egy hülye intrebare.posibil az Ön számára.
  android rendszer-helyreállítás az ugyanaz, mint a ClockworkMod Recovery? ui lehet a vaku ROM vele? ClockworkMod Recovery jobb, vagy weboldal?

  • AdrianGudus - mondta

   Sorin:
   Van egy hülye intrebare.posibil az Ön számára.
   android rendszer-helyreállítás az ugyanaz, mint a ClockworkMod Recovery? ui lehet a vaku ROM vele? ClockworkMod Recovery jobb, vagy weboldal?

   Nem te nézte az egészet! Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Install CWM Recovery, tartalék eredeti rom és a flash egyéni rom az LG Optimus One P500, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

   You "eladni" egy tipp (jól látható, de a lustaság és olvasni a tudatlanság, kapsz hozzászóláshoz, hogy sokszor már válaszolt a szeme láttára):
   Az egyes pont ott bemutató "Kapcsolódó cikkek", és alatta, hasonlóan a oktatóanyagok címek figyelte piros, ha rákattint, akkor közvetlenül az arra / azokra tutorials!

 17. AdrianGudus - mondta

  Sorin Sajnáljuk, a válaszom az volt, hogy TomaDanila
  Mert, a válasz: Nem, Android System Recovery korlátozott, vele, amit tehetünk, hogy a telefon az állam volt, amikor először kezdi. Ez lesz törölni mindent, és maradjon vele "kopasz", mint akkor volt, amikor megvette.
  Most attól függ, hogy telefonon modell .... Ez a terület nagyon nagy, és tényleg a telefont

  • Sorin - mondta

   AdrianGudus:
   Sorin Sajnáljuk, a válaszom az volt, hogy TomaDanila
   Mert, a válasz: Nem, Android System Recovery korlátozott, vele, amit tehetünk, hogy a telefon az állam volt, amikor először kezdi. Ez lesz törölni mindent, és maradjon vele "kopasz", mint akkor volt, amikor megvette.
   Most attól függ, hogy telefonon modell .... Ez a terület nagyon nagy, és tényleg a telefont


   ms válasz ... használt telefon Optimus One p500. Néztem az oktató, hogy a telefon .. én vezetni .. Frissítettem a gyökér ... minden ment oda .. tettem óramű recovery mode .. Úgy döntöttem, Optimus One .. hogy töltse ki a bar ... azt mondta nekem, sikeres flashu-watch ... és úgy döntött, hogy bemegy fellendülés ... Én vissza a telefont a gyári beállításokra ... úgy dönt, a billentyűkombináció .. ugyanaz a dolog, én vissza a gyári beállításokhoz ... Próbáltam többször is .. és mindig ugyanazt az eredményt. és kérem, higgyék el nekem, én mindent megtettem, pontosan úgy, ahogy a bemutató .. lépésről lépésre ... és elment az összes ..., amíg nem kell bemenni recovery mode ... mit tegyek .. azt állítani, hogy fabrica.nu akar belépni nemzet: -?

   • Sorin - mondta

    Sorin: Ms válasz ... p500 Optimus One telefon használata. Néztem az oktató, hogy a telefon .. én vezetni .. Frissítettem a gyökér ... elment egészen ott .. tettem óramű fellendülés .. Úgy döntöttem, Optimus One .. hogy töltse ki a bar ... azt mondta nekem sikeres flashu-watch ... és úgy döntött, hogy bemegy fellendülés ... Én vissza a telefont a gyári beállításokra ... úgy dönt, a billentyűkombináció .. ugyanaz a dolog, én vissza a gyári beállításokhoz ... Próbáltam többször .. és mindig ugyanazt az eredményt. és kérem, higgyék el nekem, hogy én mindent megtettem, pontosan, mint a bemutató .. lépésről lépésre ... és elment az összes ... amíg nem megy inrecovery úton ... mit tegyek .. azt állítani, hogy fabrica.nu akar belépni versenyt ?
    Elnézést a "irányított" ... fáradtság a hibás:-s

 18. Claudiu - mondta

  Helló Cristi,

  A nevem Claudius. Ez az első alkalom, hogy jött ezen az oldalon. Őszintén gratulálok a munkát Ön és kollégái a létrehozása és fenntartása a webhelyen. Már kialakult pozitív véleménye rólad, és nem csak azt, hogy nagyra értékelem az erőfeszítést és munkát.
  Szép volt fiúk, csak így tovább a jó munkát!

  És most, hogy én végeztem visszajelzést ;) írtam közvetlenül neked, mert azt vettem észre (közvetve) a bemutató, amit a saját, vagy használt HD2, és hogy egyes könyvtárak mentett a GPS ... NMEA.

  Van egy HD2 amely jelenleg a Windows Mobile 6.5 és keres valamit, hogy azok a biztonsági mentést a meglévő ROM (állomány rom windows + néhány testreszabási a nyelv), majd letette Android 4 (kevésbé ismerik CWM és villog XDA).

  Azt hiszed nekem segíteni néhány információt. Ha akkor hagyja el a kapcsolatot az én e-mail ([Email protected]) Nagyszerű lenne.

  Ami a NMEA (btw, én vagyok surveyour) igyekezett kezelni a készülék kapcsolatot ROMPOS és egyre real-time DGPS korrekciókat.

  Köszönöm a választ, és várom, hogy a tárgyaláson meg.

 19. Daniel - mondta

  Nekem van egy probléma: ClockworkMod Recovery nem megyek teljesen rossz. Azt akarják, hogy a telefont hasznosítási mód nem jelenik meg az összes ClockworkMod, hanem az Android rendszer. Megpróbáltam villog a ROM Manager és uiesc és segítségével egy képet, és terminál verzió (ez a verzió található XDA.) említi, hogy van egy SGS2. Köszönjük! és aki van egy elképzelése arról a problémáról, és oldjuk meg kérlek válaszolj. Köszönjük!

 20. robert - mondta

  hol piócát rakó alkalmazást? Én kifosztották minden googel és `n` ve talált tud nekem segíteni egy linket? ... Szeretnék először PC ... és ha meg tudom magyarázni, hogyan kell telepíteni / /

 21. Adrian - mondta

  P1000 Salut.Am a Galaxy Tab, és megpróbáltam frissíteni ICS 4. Írt valamit nem sikerült, de újraindul, és most nem akar porneasca.Am kipróbált hard reset, és nem reagál semmilyen comanda.Cand Csatlakoztassa az adatkábelt nem történik nimic.Ce tehetek? Thanks mult.Adrian

  • Adrian:
   P1000 Salut.Am a Galaxy Tab, és megpróbáltam frissíteni ICS 4. Írt valamit nem sikerült, de újraindul, és most nem akar porneasca.Am kipróbált hard reset, és nem reagál semmilyen comanda.Cand Csatlakoztassa az adatkábelt nem történik nimic.Ce tehetek? Thanks mult.Adrian

  • Sorin - mondta

   hi, ha megoldotta a problémát Galaxy Tab p1000 nekem mondani, hogyan történt velem azonos lucru.multumesc

 22. Sal. Van egy Galaxy Nexus után villog CWM helyreállítási és ad uiesc újraindítás néha kapok az Android fellendülés, és még ha bemegy CWM helyreállítási először a második alkalommal, ha nem villog uiesc újra és kapok a Android. Néha ez ad nekem hibát, és néha uire vaku CWM Recovery, ha kiválaszt egy lehetőséget nem csinál semmit, és én menü eltűnik, és ha megnyomja a bekapcsoló gombot, megjelenik újra. És azt szeretném tudni, hogy a ROM (android 4.0.4) csak kezelni 28MB hogy úgy tűnik, furcsa. ROM találtam XDA fejlesztői azt mondják, hogy eredeti, és csak busybox nyitva. Ez normális? Mit tehetek? A és amikor megkérdezi, milyen modell, hogy vaku CWM helyreállítási (GSM, Sprint és a Verizon) válassza Verizon, bár nem vagyok biztos benne, de bármit is kiválaszthatja az van! Ez a ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481613

  • Adrian Gudus - mondta

   Milyen üzleti van-a Verizon? Verizon egy mobil hálózat az Egyesült Államokban. Meg kell választani GSM
   Ha nem számít a verziót, ott volt a 3 verzió (Verizon, Sprint GSM) Ennek semmi értelme?
   Azok, akik vásároltak a Verizon okostelefon letölti a verzió Verizon, akik vásároltak a Sprint Sprint változat letölthető, és, hogy megvásárolta a letölthető verzió GSM Romániában, ez a verzió azoknak, akik vette a szabad smartphone vagy szabad hálózati

   • Adrian Gudus - mondta

    ROM, amit említett, nem az Ön számára, meg kell Caura ROM vagy yakju maguro (vagy GSM), ha azt mondják, hogy van egy saját Galaxy Nexus

 23. Nekem van egy HTC Wildfire és miután elvezetni, és tettem egy egyéni rom már nem találja a GPS-jelet, mit tehetek, hogy a munka a GPS-t?

 24. pcatalin2 - mondta

  Azt tesztelték, hogy egy biztonsági másolatot a következő galaxis abszolút vákuum 2.3.6 és most már nem kapcsolja be, hogy bármilyen módon, null eredményt. tehetnek valamit??

 25. Bogdan - mondta

  Helló Szeretném tudni, hogyan tudok bejutni hasznosítási mód segítségével billentyűkombináció XPERIA x10i! beszélve arról, hogy a telefon a gyökér

 26. nor_negru - mondta

  hello ... gratulálok bemutató sokat segített .... f azt mondják, egy bizonyos ponton a bemutató már hosszabb memóriakártya rom telepítése több program, hogyan kell csinálni, és a lehetőséget, van egy üres kártyára és mobil 8gb HTC Tattoo .... thanks

 27. Adrian Gudus - mondta

  nor_negru:
  hello ... gratulálok bemutató sokat segített .... f azt mondják, egy bizonyos ponton a bemutató már hosszabb memóriakártya rom telepítése több program, hogyan kell csinálni, és a lehetőséget, van egy üres kártyára és mobil 8gb HTC Tattoo .... thanks

  Írja be a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv: "mozgó összes Android alkalmazás egy SD-kártyát a Darktremor Apps2SD" nyomja meg az enter billentyűt, és meg fogja találni a tutorial.

 28. danyel - mondta

  hello, én segítségre van szüksége kérem, van egy HTC Sensation XE a T-Mobile márka, nem sokat vettem a garancia, és azt szeretnénk, hogy egy biztonsági másolatot a teljes rendszer. Azt akarom, hogy az én ics 4.0.4 említettem, hogy én 2.3.4 őt, és odajött hozzám, és frissítésekről VRS 4.0.4 de nem akarom azt akarom, hogy neki egy ingyenes márkás állomány Android hogyan Most mindenféle szar programok, amelyek nem is használja őket, és kerülnek indítási és enni a RAM és a tér más. Megköszön ön!

 29. Azt akarom, hogy táskát egy jó dolog kezdeni és az otthoni telefon Tartsa hangerőt, és amikor kinyitom úgy tűnik, nem telepíthető zip sdcard dc? Én s2

 30. Sergiu - mondta

  hello .. Van egy Samsung Galaxy mini és flashuit roomu az alkalmazás, és adta az első lehetőséget valami közös áldás, és mio nem emlékszem, hogy flashuit és most már nem kapcsolja telu minden .. mit tehetek? ?

 31. andra - mondta

  Szia, csináltam egy biztonsági mentést problema.iam HTC Wildfire S és küldtem e-mail címemet, a probléma, hogy én nem tudom, hogyan lehet, hogy a telefont vissza mindent, amit tettem, köszönöm!

 32. walstar - mondta

  Hello, van egy samsung i9001, és nem talál egy (verisune) Rom menedzser kompatibilis a készüléket, ha megnyomom a vaku clocwork ... (nincs a listában)
  tud nekem segíteni?
  köszönöm

 33. Mennyi GB kell tartalék kártyát, így tudok 1,88 GB elég?

 34. Haver Nekem van egy probléma ..... nem én hosszabb clockwokmod recoveryy nyitott Telfon képező választ kérem ... köszönöm!

 35. Mivel mindkét "ROM" Esküszöm, hogy részeg! Vesztesek kilép. Küzdök egy kis ideje, hogy a gyökér Samsung GT I5510, azt hiszem, senki sem az öröm, hogy vezessen, hogyan kell csinálni, nem? Tudtam. Üdvözöljük a Románia. A bemutató kiváló. Hihetetlen, hogy ez az ember tudja, hogy a technológiát. My csodálat

 36. Voineag Ionut - mondta

  Hello ... Nekem van egy probléma a Samsung Galaxy Tab P-1000 ... zárak és mozog nehezebb ... mit tegyek?

 37. TOSA - mondta

  Szia .. Próbáltam telepíteni android Samsung Galaxy mini 4.2.2 s5570 és megy .. hogy már nem világít, és zárva marad (maradnak a telefon kép pontosan telefon neve).
  Próbáltam, hogy ez egy hard reset, de semmi sem működik .... Szóval mi a teendő plsss segítséget.

 38. Costel - mondta

  salut.m érdekes lehet a bemutató, hogyan lehet növelni a sdcard NAND memória, és ha lehet növelni a RAM belső memória

 39. Helló)) Segítségre van szükségem kérem!) Van egy Samsung Nexus 4, és azt hiszem, hogy az én ngresala letörölte egy részét.) Ne kerüljön hasznosításra, hogy teljes eltávolítását. Menj el az utolsó frissítés a telefon, de úgy érzem, felmelegített 4.3 túl gyorsan, és elég kemény. Kérjük, hogyan tudom átírni a szoftvert is.) Köszönöm.

 40. Georgian Ionut Alan - mondta

  Azt is válthat a változat az Android Jelly Bean 2.2 s5830 samsung ász?
  Megpróbáltam változtatni a változat az Android nem működik, mehetek vissza a gyári beállításokat? azaz lehet másolatot készíteni? Android jelenik meg, és így már nem csinál semmit
  Én próbáltam itt: http://support.vodafone.com.au/articles/FAQ/How-to-restore-factory-settings-on-the-Samsung-Ace és még mindig nem működik, akkor újra kell telepítenie az Android?

 41. vasi - mondta

  Sall egy Allview a4duo és van egy probléma a régebbi alkalmazások 100mb nem telepítette a SD kártyával k fc valamit. köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja be a keresési mezőbe jobbra fent: DarkTremor nyomja meg az Entert, és talál egy bemutató, amely segít megtalálni a helyes irányt.

 42. Cristian Tudor - mondta

  Hello, van egy probléma a Samsung Galaxy Fame (GT-S6810p), sikerült a root-ex, és amikor megpróbáltam telepíteni CWM Recovery segítségével RomManager nem találja a változat telefon típusát, találtunk egy CWM on xda-fejlesztők, telepítettem a segítségével Odin a downloadmod, de még mindig úgy látja, az eredeti CWM. Kérem, segítsen nekem, mit tehetek?

 43. Sergiu - mondta

  fogadtatás
  Nekem van egy samsung galaxy s2 mentes i9100 vett RDS hálózaton belül, akkor nagyon jól működött kb 2 éve, ami után egy héttel ezelőtt kezdett a számok az első jele annak, hogy adott nekem elég hely, bár Én nem telepítette 1.97 mb messze deviceului memóriát és én is ezt a kérdést ki a hálózati kártya, ha nincs szolgáltatás ba köti vissza, ha azt akarja, hogy be nem adja fel, ha restart, különben ő megy be és ki hálózat, amikor akar, nem úgy értem, az adathálózat, olvastam az interneten, hogy törli az adatokat kitöltésével tárcsázás * # # 9900 törölni dhumps dolog, úgy tűnik, jó és kész minden, és jó memória visszatért deviceului a helyén, de így működik a jel .. és kap a gyári visszaállítás .. dolog törölje cache, törölje le, és elkezdett valamit a bekapcsoló gombot + hangerő fel + otthon, sttiu nem, mit tegyek, én legyőzni az összes Toot gondolattól is .. ha nem .. de én egy másik változata az, hogy nem tudom, ha ez megoldja a problémát .. újratelepítésének szoftver telepítse újra? adta, hogy valaki a fejét ez a probléma? lehet, hogy kimaradt? beszélve, hogy nem gyökerezik telefon, telefon fleshuirea mi van ...?

 44. fogadtatás
  Van egy HTC Desire 606W dual sim.
  Időnként látom ezt a kezdő ClockworkMod Recovery V.6.0.3.1 után a telefon után indul a 20 / 30 másodperc újraindul. Folytatás így-on / off, amíg az akkumulátor végét. Nem tudom, hogyan sikerült, hogy ez a munka, de rájönnek, hogy valamit tenni kell.
  Tippek?
  köszönöm

  • És volt egy hasonló probléma. Telefon csomagtartó CWM csak. Még ha neki minden újraindul helyreállítási csomagtartó. Akkor is, ha nem ugyanaz a dolog le induláskor. A probléma akkor oldódott meg, reflash CWM az Odin uind (flash eszköz Samsung készülékek), mert van egy samsung készüléket. HTC nem tudja, melyik eszköz vagy villog, ha van egy ilyen eszköz. Ha vissza akar térni az állomány ROM keresés "nevet a telefon vissza az állomány rom", vagy kipróbálhatja keresni "nevet a telefon CWM helyreállítási hurok", hogy ha talál megoldást a problémára, újraindítás hasznosítás esetén Május Apre. Valami mást nem tehetek, hogy nem kell a telefon típusát pólót. Ha bármilyen kérdése akkor tegye, és megpróbálunk segíteni.

 45. android4.0 telepítheti a Samsung GT-S5670?

 46. Alex Rady - mondta

  Hello, van egy probléma. Amikor CWM zsák és a többit nem jelennek meg az SD kártyát telepíteni, és ha kibír a telefon nem tudja telepíteni, kapok egy hiba. Tudna segíteni nekem valahogy? (I Samsung Galaxy Mini2 GT6500D)

 47. Costelina - mondta

  hello guys
  és kérem, hogy a biztonsági android rom manager kell telepíteni super su;
  Ha telepíti super su root jelenti azt, hogy az e -at?
  és ha így miután teszi a biztonsági mentés és térjen vissza a gyári beállításokat, így gyökérmaradványok egyáltalán?
  Azt akarom, hogy a teljes biztonsági mentést Systeme nem csak az alkalmazásokhoz és érintkezők

  • Ahhoz, hogy használni Rom menedzser root jogosultság szükséges. Ha telepíti a Play Store Super SU nem jelenti azt, hogy a telefon gyökér-beírnia. Super SU csak olyan alkalmazás, amely jog megadása igénylő alkalmazásokat gyökere. Hogy ne gyökér a telefonján az find tutorial XDA Developers vagy itt az oldalon. Hogy nem egy teljes backup (biztonsági mentés Nandroid) a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módszer az egyéni hasznosításra. Ha visszatér a gyári gyökere nem fog menni. Van gyökerestől kitép opciót Super SU de a legbiztosabb módja annak, hogy megszabaduljunk a gyökér a flash ROM uirea raktáron.

   • Costelina - mondta

    Köszönet Alex
    kérjük, fejtse ki nekem részletesen (elismerem újonc, amikor a android telefon, én valóban kitört a samsung)
    Azt akarom, csak hát (ha a telefon mozgás közben nehéz)

    • Ha azt szeretnénk, hogy elérjék a célt, amelyre a biztonsági mentést csak ott kell lennie az esetben a mobiltelefon nem indul rosszul. Olyasmi, mint a rendszer-visszaállítás a Windows. Adsz nyugodt visszatérés a gyári beállításokra. Google lehetővé teszi, hogy tartsa biztonsági másolatot a felhő, és a visszatérés után a gyári beállítások visszaállításához. De ha az ok akkor visszaállítja a gyári beállítás szerint a telefon lassan mozgok hát nem fog segíteni, mert akkor visszaállíthatja alkalmazások és így, ha egy alkalmazás teszi a fejét, hogy akkor baj helyreállítása hát vissza fog térni, és így ő nem volt semmi.

     • Costelina - mondta

      Alex telefon új; Azt mondtam biztonsági mentést, mielőtt elkezdi telepíteni alkalmazásokat
      (Mint megtudom, és én Android telefon)
      Nem akarom mentések cloud alkalmazások nem ad nekik ott, mint én ismét telepíteni
      Szeretnék egy biztonsági Systeme Android
      Én mindig azt tanította nekünk, hogy ne mentés; mentés; mentés előtt minden?
      Jelentkezni, hogy én fog ereszteni érdekelt biztonsági mentés előtt
      és ha a gyökér joganyag hogyan lehet a szolgáltatás vezethet Harbor katasztrófa
      azt 24 hónap garancia

     • Azt hiszem, értem. Tehát azt szeretnénk, hogy egy biztonsági másolatot kell visszaállítani, ha valami történik a telefonra. Valami ilyesmi Keriver mentés készült ablakok. Adrian tett az elmúlt egy tutorial arról, hogyan végezze el a biztonsági mentést az Android operációs rendszer a PC gyökér nélkül. Megtalálható itt: https://videotutorial.ro/backup-de-pe-pc-pentru-dispozitivele-android-fara-root-si-fara-recovery-tutorial-video/
      De sok felhasználó panaszkodott, hogy amikor akarta visszaállítani a mentés nem működött. Ha hívja a cég legismertebb, mint: Samsung, Google (Nexus), LG stb ii ui könnyen villogni állomány ROM problémák esetén. Flash-ROM uirea állomány nem érvényteleníti a garanciát. Arról, hogy milyen uieste Flash ROM állomány az LG telefonok, Samsung, Nexus találni oktatóanyagok itt az oldalon. Sokat segítene, ha tudná mondani a telefon típusát,

 48. Andrew - mondta

  Cristi egy smart2 és ha bekapcsolja a logó marad a régiben resoftez?

 49. Marius Radu - mondta

  Van egy Samsung S4 mini (GT-i9195) .I rum cián, de szeretné, hogy menjen vissza a original.Problema szoftver, hogy vissza ul.Se nem találja sokat lehet ceva.Multumesc

 50. univers29 - mondta

  Hello. Megpróbáltam egy egyéni rom egy reyo narancs (ZTE Blade maxi q). Nem volt a gyógyulás útján eredeti fickó, és el kellett halasztania CWM helyreállítási. Én meg egyértelműen a modell fájlt, és úgy döntött, az egyik általános célja a ZTE Blade és adtam vaku. Most ne kerüljön hasznosításra egyáltalán. a telefonom világít, a munkám vele, stb, de amikor megyek a hasznosítási mód újraindul. Kérem, adja meg azonnali javaslatok, hogy újra hasznosítás. Köszönöm.

Trackbacks

 1. [...] Ha nem tudja, még milyen helyreállítási eszközöket és hogyan kell használni, kövesse a bemutató "Hogyan kell használni ClockworkMod fellendülés villogni, mentési, visszaállítási és több". Az eljárás gyökér Samsung Galaxy Note. Szükségünk van két zip-oldalak, az egyik CWM [...]

 2. [...] Ez Moborobo egy alkalmazás, amellyel tudjuk kezelni az összes telefont adatokat a számítógépen tehet hát, tudjuk visszaállítani az adatokat, akkor a fájlok másolása mindkét irányba, akkor távolítsa el alkalmazásokat és így tovább. A telefon [...]

 3. [...] Egy gyári beállítások visszaállítása. Megértette, hogy meg kell gyökerezik telefon egy egyedi fellendülés. Cerberus root végrehajtani bizonyos feladatokat távolról, úgy értem a törlés [...]

 4. [...] A különböző zip csomagokat (kernel, rum, rádió, indító kép, stb). Nemrég megmutattuk, hogyan kell használni ClockWorkMod hasznosítás, vagy CWM helyreállítási, melyet először egyéni helyreállítási a piacon. Stock Recovery vs Custom Recovery! Egy [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.