GetRight egy letöltés menedzser letölteni jó minőségű videó bemutató

Ebben a videóban bemutató bemutatjuk GetRight Download Manager egy letöltés menedzser, híres, nagyra becsült és nagyon tisztelte a rangos weboldalak és folyóiratok IT.

Használja ezt a mindennapi letöltés menedzser nagyon egyszerű, és nem csak meg kell nyomni a letöltési linkeket, és töltse le GetRight kezeli.

Addig mi meg jó néhány lehetőség, hogy ez úgy működik, ahogy mi szeretnénk, de ne aggódj, mert tettünk össze.

Le lesz nyűgözve az okosság a letöltés menedzser, és biztos vagyok benne, hogy lesz, és indragii használni már letölthető.

Számos honlapon még ajánlom a letöltés menedzser egyes fájlok érzékenyebb (BIOS, illesztőprogramok, szoftverek, operációs rendszerek).

Arra kérlek benneteket, hogy jobban megnézed ezt a videót bemutató, hogy megtanulják, hogyan kell beállítani GetRight, mivel a beállítás nagyon fontos, hogy egy letöltés menedzser.

Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Ez a letöltés menedzser jó, de vannak mások, mint a Internet Download Manager Én ezt úgy vélem, hogy ez a legjobb, de ez jó, és GetRight

 2. Köszönöm a bemutató vagyok telepítés és a profi változat a program azt rögzíti és ms

 3. Remus - mondta

  nem válaszolt az e-mailt, ha a
  tud vagy nem tud
  a tutorioal hogyan
  Lehet navigálni a webhely, hacsak nem
  (Azaz hogyan lehet rögzíteni
  a számítógéphez)

 4. Élveztem semmit le cristi lehet letölteni így neki valamit decarc a letöltő és a böngésző decarca megpróbáltam az Opera, Mozilla és nem megy nem tudom, miért, de tettem a bemutató beállításai, mint a tiéd volt, pro verzió

 5. MCD.
  Mint látható, már telepítve GetRight, én meg én és minden letöltött előtt és működött!
  Több, mint egy részletes bemutató, így nem tudok csinálni!

 6. MCD próbál letölteni az Internet Explorer vagy a Mozilla GetRight azért, mert a munkát kell végezni néhány speciális beállítást

 7. Sergiu - mondta

  Hello!
  Nagyon érdekes, de nekem elég a Firefox "Download Helper".
  Cristi, már régen megígérte, hogy elkészít egy oktatóanyagot a "hálózathoz való csatlakozásról, net nélkül" 😀
  Például: lehet-e wirles-eket telepíteni a pc-be? … (Már nem tudok semmit ezekről a vezeték nélküli kapcsolatokról), ezért kérjük, készítsen oktatóanyagot ezekről a kapcsolatokról is.
  Multzi!
  Ps: A 8. helyre estem a látogatók tetején, mert már nincs netem, és amíg nem keresek fel egy másik netszolgáltatót ... kezdődik a másik szilveszter 😀

 8. Adrian - mondta

  Egy mappa az ördögöknek egy mappa a lakk számára =)) fáj a Cristi !!! Nagyon szeretem ezt a szót pokollal és tóval =)) miután sok mindent megtanultam, még mindig jobbak az oktatóanyagok, vicces vagy és nem tudom ... Nagyon szeretem az oktatóanyagaidat és a bobit jól értik!

 9. danezu - mondta

  Hello all kérjük datimi kedves nekem vista cd kulcs néztem ki, mint egy kétségbeesett, dühös, és azt tapasztaltam, nam kedves kérem.

 10. Danezu.
  Szépen kérlek nyugodj meg, és nem mérges.
  Menj, és keresés torrentek téged aktivátor Vista nem cd kulcs.
  Nem hiszem, hogy megtalálod itt, mert itt csak a "technológiai folyamatot" és azt a "nyersanyagot" tanulod meg, amelyet másutt találsz, például a torrenteken.
  Nekünk, ha tartunk a helyszínen ilyen anyag nem hiszem, hogy tudnék csinálni útmutatók rács mögött.
  Valószínűleg még nem lépett egy börtönben elősegítő kalózkodás, de nem akarja, hogy megteremtse a nyitó sorozat november előző példákban a televízióban.
  Tudod, azok a remegő, rossz minőségű fekete-fehér képek, amelyeken egy álarcos férfi azt kérdezi: "Mi ez?" - Hackelsz? majd elkezd betenni néhány CD-t az asztalra, és a számítógépet papírral és ragasztóval lezárja, természetesen az infravörös kamera elé, míg mások a ház körül álarcot viselnek egy parancs fedezete alatt.
  Aztán a helyszínen lévő riporter >>> "Andreea, a hatóságok ma délután leereszkedtek a helyszínre, és több mint 5 kalóz CD-t és 4 DVD-t fedeztek fel, ezeket megsemmisítik, és az elkövetőket bíróság elé küldi. a maffia csoport videotutorial.ro részei, és rengeteg aktív informatikai bűnt követnek el.
  A videotutorial.ro hálózat vezetői egyenként 5 év börtönt kockáztatnak, természetesen ha a bíróság bűnösnek találja őket ”<<<. Kedvesnek találja nekünk, megvan-e a riporterek szövete? Mire mindez? Mivel jó fiú voltam, és készítettem egy weboldalt néhány barátommal, elhatároztam, hogy segítek mindenkinek, akinek segítségemre van szüksége, és a megjegyzések részben valaki egy sorozatot kért tőlem, és én Azt mondtam magamban, hogy "mi a francnak van egy sorozat, semmi sem történik". Azt hiszem, kicsit eltúloztam, de szerettem volna megmutatni egy lehetséges forgatókönyvet, amelyet senki sem garantálhat, hogy nem valósul meg! Jobb ragaszkodni oktatóanyagainkhoz, mivel sorozatok vannak mindenhol, legyen türelmes!

 11. alex - mondta

  köszi CRISTI ... ... jól működik ... ... ..DaneZu az apexdc-n keresett? strongdc vagy odc (attól függően, hogy mit használ) nem találja..vagy torrenteken .. ?????

 12. danezu - mondta

  pfff nincs türelmem cristi 5 napot töltöttem a pc-vel szinte megállás nélkül bekapcsolt állapotban, hogy a vista elkészüljön, aztán észrevettem, hogy 64 bitre szól, és nyilvánvaló, hogy ideges voltam, miután ilyen sokáig maradtam anélkül, hogy bármit is megoldottam volna, akkor a Vista sp1 32-et keresem Készen állok a letöltésre. 400 óra alatt elkezdem letölteni a 6 meagát. Megvan a pac pac, feltettem azokra a CD-kre ... aztán látni, hogy hibát okoz nekem az X (X (X (XX (nagyon rossz voltam, most Összezavarodtam, nem is tudom, melyiket vegyem és telepítsem, nem vagyok benne biztos: |

 13. Adrian - mondta

  DaneZu, ha nem is tudja, hogy a vista soha nem lesz 400MG, akkor egyértelmű, hogy milyen sorozatot keres a Vistán! hol kereste a pasarici.com-ot vagy az eurosport.com-ot? Itt áll a lényeg, hogy megtudja, mit jelent a keresőmotor, megtudhatja, mit használ a Google, mit jelent a webhelykövető, mi a p2p, vagy mit jelent a hub, vagy az erős DC vagy a csúcs DC. egyszerű a Vista sorozatból. Hogyan tölthet le egy 400MG-os "Vistát", hol látta ezt a csodát, hogy a Vista 400MG-s ???? A vista legalább 1G-s és ilyesmi, mit mondjak itt? van 2G DaneZu nekik egy Vista. Tehát kérlek, ne haragudj ránk tudatlanságod miatt! Nincs kötelezettségünk veled, nem fizetett semmit az oktatóanyagok megtekintéséért, ne írjon, amikor belép a "Figyelem, sorozatokat adunk a Vista-hoz!" Oldalra. Az ember megértette, hogy ezt kalózkodásnak hívják, és itt nem hirdetünk ilyesmit! És ha nincs türelme, akkor ez… mit szeretne, ha keresnénk? Azt mondom, hogy lassan, sok nyugodt türelemmel, sikernek találja !! !

 14. Adrian - mondta

  Már mérges, mert annak ellenére, hogy írt szinte minden bemutató, NU "Service" komoly szoftver vagy WINDOWS, nem segítik elő a kalózkodás hack, mert ez illegális még mindig ragaszkodik, és kérje a continuare.Ce testvérek baszd meg hülye? Maga török? nem románul? Régen a kínai? Brothers született okos, de nem tanulnak! Ön még tiszteletben ezeket az embereket, akik elveszítik az éjszakát, és az idő adott neki a család, hogy útmutatók számunkra, és ezt anélkül nincs kötelezettség, senki nem fogja kérni a pénzt, még uitati.Aratati néhány hála azoknak, akik dolgoznak, hogy élvezze, és tanulni a kalózkodás ceva.daca szeretnék, hogy egészséges, azt kockáztatja saját bőrét, megy a börtönbe magukat, de másokat nem húzza meg, és utánad! verni az a fejét, hogy nyomja a fejed, ha meg akarod tanulni, de nem másokat hibáztat a tudatlanság, és nem ugrik az ilyen állítások a sorozat, és ha key.Intelegeti: illegális!

  • SORIBOSS - mondta

   Már mérges, mert annak ellenére, hogy írt szinte minden bemutató, NU "Service" komoly szoftver vagy WINDOWS, nem segítik elő a kalózkodás hack, mert ez illegális még mindig ragaszkodik, és kérje a continuare.Ce testvérek baszd meg hülye? Maga török? nem románul? Régen a kínai? Brothers született okos, de nem tanulnak! Ön még tiszteletben ezeket az embereket, akik elveszítik az éjszakát, és az idő adott neki a család, hogy útmutatók számunkra, és ezt anélkül nincs kötelezettség, senki nem fogja kérni a pénzt, még uitati.Aratati néhány hála azoknak, akik dolgoznak, hogy élvezze, és tanulni a kalózkodás ceva.daca szeretnék, hogy egészséges, azt kockáztatja saját bőrét, megy a börtönbe magukat, de másokat nem húzza meg, és utánad! verni az a fejét, hogy nyomja a fejed, ha meg akarod tanulni, de nem másokat hibáztat a tudatlanság, és nem ugrik az ilyen állítások a sorozat, és ha key.Intelegeti: illegális!  

   FFF így inkább FFF sokat tanultam tőled azt hiszem, néhány gyerek akarja, hogy csatlakozzon hozzájuk CALC másokat, hogy ne tudja, mi PT lét on NET nem adnak semmit okosabb magukra BRAVO BROTHER You Up Nagyon szeretem, amikor bírálni NÉHÁNY Cate

 15. Adrian - mondta

  Cristi, Boby mindketten adott sok-sok e-mailt, kérjük, annyira szükségem van a véleményed! Kérlek, hogy segítsen nekem, és én is véleményt nyilvánít, amit írtam az e-mail, hogy én őszintén szólva nem értem ezt az egészet, és nem tudom, hogy mit válasszon!

 16. danezu - mondta

  Sal Adriane gresit.Nu érti ez volt az 400 mega cd kulcs :))) Azt mondtam, van egy Windows-400 mega u téved.

 17. Adrian - mondta

  DaneZu vak testvér vagy ... őszintén szólva tudod, hogyan kell olvasni? kérlek ne háborodj fel, csak hülyeség amit olvasol és megértesz !! ALO barátom azt mondtam Windows 400MG nincs kulcs! hol láttad, hogy kulcsot mondtam? valóban vak vagy, bocsáss meg ... hol a fene láttál egy férfit, akinek távoli kilátása volt, hogy 400 mg legyen? egy Windows Vista-ban 2G MAN van őszintén, tudod, mit csinál az enter billentyű? őszintén olvassa el jobban, amit fentebb írtam, és adjon copy paste-t (ha tudja, hogyan kell csinálni) arra a mondatra, ahol azt mondom, hogy a Key-nek 400MG van. Azt akartam mondani, hogy milyen típusúakat kerestél a láthatáron, ha fogalmad sincs mivel a Windows Vista soha nem fog többet megérteni 400 MB-os adikkal, megtudhatja, mennyi kell neki, vagy mennyi egy Windows Vista (2G-nak kell lennie), majd kezdje el keresni a nene sorozatokat.

 18. Adrian - mondta

  Ugyanazt, amit mondtam danezu de megértem, és olvassa el rossz! Hol láttad 400MG Windows Vista? =)) Figyelem Most, amikor azt mondtam, a Windows Vista kulcs! olvassa el jobbra! Ki tanított meg, vagy mutasd meg egy jó Windows Vista amelyek 400MG LOL LOL =)) (Sajnálom admin ahogy ismételt hozzászólás, de azt akarom, hogy ez az ember, hogy érti, mire gondolok és a stressz, de azt hiszem, már képtelen, hogy ne mondjon semmit állt ki. Ismét elnézést)

 19. Victorio - mondta

  Szuper klassz .... köszönöm Cristian, te vagy a legmenőbb, hiszen rengeteg új dolgot tanultam innen köszönöm ... és még mindig érdekes oktatóanyagokat várok! TISZTELET!

 20. Radu81 - mondta

  Nem akarok durván vagy hálátlannak tűnni az oktatóanyagok miatt, de ... nincsenek új oktatóanyagok, semmi ... manapság ???

 21. danezu - mondta

  Adriane K körömbe képtelen talán valami baj van a CD KEY Tudomásul veszem, hogy én is olvastam a sietség .. ala proverbu tudom, nem megítélni egy könyvet a borítója, és mellesleg a vista mam nem is, de sajnos Mentem, mert én nem jocrile.

 22. danezu - mondta

  Adriane és az alkalmazás, és ha sokat tudsz, ez jó bv, és gratulálok neked, tudasd velem, hogy 12 éves koromban eleget tudok, ezért ne tegyél ronda hozzászólásokat, és mondd, hogy nem tudok a PC-ről, és azt hiszem mint te egy kicsit vak vagy, soha nem mondtam, hogy ideges vagyok veled. Azt a CD-kulcsot kértem, mert éjjel 3 óra volt, és kerestem, ideges voltam, és még utáltam is, ha valamelyikőtöknél volt a számítógépen a CD-kulcs, vagy tudta egy webhely. Elnézést kérek a 400MG-s ablakok problémájáért, de tudnia kell, hogy nem rajongtam a Vista iránt, és ez a téma nem nagyon érdekelt, ezért nem tudtam, de szerettem volna kipróbálni valami újat is, hogy mást tanuljak. Szóval kérlek, ne ítélj el többé, daka, nem tudom, hogy tegyem ezt meg helyetted, ne tedd nyilvánossá, hogy mindenki láthassa és mondhassa: "nézd meg, és láthatod, hogy nem tud semmit".

 23. Adrian - mondta

  DaneZeu, ha 12 éves vagy, szerintem nincs értelme választ adni neked a babára ... de meg kell értened, amikor néhány ember, akinek otthon van gyermeke (cristi, boby), és aki sokkal idősebb, azt mondja neked, hogy nincs sorozat itt vagy kulcs az ablakokhoz, és meg kell értened, hogy soha nem kell másokra önteni az idegeidet az életben, sem pedig adni vagy keresni a tettest, ha valami nem működik neked! Először keresse meg a hibáját, és akkor ... ha nem vádol és ideges egy másik miatt! Olyan korban jársz, amikor felfedezed, hogy tanulni vagy tudni akarsz, de ezt diszkrécióval, megértéssel teszed a részedről, akkor nem kell haboznod, ha összetörsz vagy sikítasz, ha valami nem működik. neked jön ki, de megnyugodni, megkeresni, hol tévedtél, és megpróbálni megoldani! Mondtam egy másik oktatóanyag bejegyzésében ... a célom nem az, hogy rágalmazzak vagy megalázzak, hanem hogy ösztönözzek, hogy megtanítsalak megmutatni, de amikor ezt örömömre szolgálom, hogy segítsek neked, és akkor gúnyolódni fogsz rajtad, ironizálni és nevetni fogsz, megpróbálom megvédeni magam. Tudom, ha megérted ... Fel fogsz nőni, és mindent meg fogsz érteni..és egyébként, ha valaki mond neked valamit, ne ugorj fel! Olvasd el figyelmesen, mit írt neked, mire gondolt, és csak akkor gondold át a választ, amit adsz neki! Ne vedd bolondnak, ahogy velem tetted! Máskor senki sem tud segíteni rajtad, ha szemtelenné, ironikussá válsz és bolonddá válsz. Másoknak évek vannak mögöttük talán, és még csak 12 éves vagy, nem mutattam rá, hogy már nem tudsz semmit a PC-ről! de te magad azzal, hogy azt mondtad, hogy letöltöttél egy 400 mg-os nézetet :). Siker az életben, ne haragudj rám! Nem ez volt a célom!

 24. danezu - mondta

  Adrian nincs semmi van, és soha nem vesztettem tjuamne megtiltom, sem hordtam hűvös veled, csak meg akarta védeni magam, és ahogy láttam akkor keményebb számomra

 25. Adrian - mondta

  DaneZu, nyugodj meg arról, hogy semmi közöm hozzád, de láttad, hogy Cristi és én azt is mondtuk neked, hogy egyetlen szoftverhez sem "tálaljuk" a kulcsokat, hogy az illegális, és ez nem csak neked szól! hogy többen kérdeztek!, szinte az összes oktatóanyagban azt mondtam, hogy nem kínálunk kulcsokat, és ennek ellenére az emberek elindítottak! Azt akarjuk, hogy legyen megértő és értse meg, hogy nem kínálhatunk sorozatot, mert az illegális .Ha először értette meg, amikor Cristi azt mondta neked, hogy nem adhat neked kulcsot, vagy egy olyan oldalt, ahol nem tudnák idehozni! .Siker az informatika titkaiban és világában, és sok szerencsét az életben!

 26. marian - mondta

  Mr. Cristi, húztam getrigh után húztam valamit muszáj kitalálni a jobb alsó kattintva futtatni ezt a fájlt, és most már tudom, hogy adok a futás, hol? Köszönöm

 27. @marian: Lépjen abba a mappába, ahová beállította, hogy elmentse a letöltötteket. Mi a teendő, ha nem óvatos? nézd meg még egyszer az oktatóanyagot, amelyen Cristi megmutatta, hogy hol és melyik mappában tölti le ezt a Getright-ot !! Lásd a programbeállításokban, ahol a letöltéseket elmenti, hogy a címet olyannak adja, mint például C \ Documents and settings \ Downloads ... ez csak egy példa volt ...

 28. marian - mondta

  Uncle Adrian tudom, hol készült módját, hogy megmentse, de ha a felvételt a vaku zip kezdeni a monitor Letöltés után és nem hagyja abba kell adnia újraindítani, ha aplication megy zip, nem ott, ahol menteni, ha a felvételt néhány zip GetRight? köszönöm

 29. marian - mondta

  Adrian bácsi egészen pontosan húztam Far Cry ingyenes teljes játék a neten, és amikor a GetRight nyissa meg, ahol, ha a játék fájlokat menteni a zip az összes fájlt programok zip fájlok tömörített fájlokat, hogy jobb oldalán le fájlokat a videó, hol? mert én monitor villog Megpróbáltam őket, én, és cd kulcs l032-hacb-yz21-xtlf-b9c3, vagy hogy az én id kérlek marianmartipan

 30. @marian: Meg kell menteni a zip fájlokat vagy compresed fájlok nem adnak id, amely nem áll a rendetlenség veled beszélgetni, megvitatni és megoldani a problémát itt kiadásakor vagy tanulni a hibát és a többiek!

 31. @marian: Kérjük, a jövőben nem ad komolyan jó véleménye az, hogy nem! ez a saját jó, hogy nem megy másképp lépéseket fognak tenni Ön ellen! Most tegyük fel, soha nem lehet tudni.

 32. marian - mondta

  admin, mikor te GetRight rendszergazdával feltettem egy üzenetet, amely azt mondja, már letöltött 21 idő és vedd meg, hogy mennyi igaz, mit vágni, vagy mi történik, ha nem vásárol? köszönöm

 33. Adrian - mondta

  @marian: nem használhatod tovább, ha nem regisztrálod ... látod, hogy vannak ingyenes letöltéskezelők is, egyikük friss letöltés lenne.

 34. marian - mondta

  admin, amikor a bemutató, ahol megtanuljuk, hogyan kell átalakítani zip fájl végrehajtható program?, vagy nem? mert miután ex letöltheti játék a neten, és adja távon nem működik, akkor az ikon létre nagy kék internet explorer és amikor kattintson rá, hogy nekem a futás villogni kezd, és a monitor villog nem megy nem kell, hogy a számítógép újraindítása, találtam egy programot WINZIP hogy azt hiszem, segít nekem, de én nem tudom, hogy a beállításokat, ha úgy tetszik, minden bemutató kérem, mondja meg, ha nem válaszol admin Adrian Mr. kristályok vagy tudok válaszolni valaki, aki ismeri és olvassa, köszönöm

 35. Adrian - mondta

  @marian: ha a zip fájlt nem jó, vagy egy sérült archívum ... akkor hiába futtathatóvá változtatja, hogy még mindig nem fog működni! Van egy bemutatónk ilyesmiről a winrarral !!! Írja be a Winrar parancsot a jobb felső sarokban található kereséshez, és 2 találatot talál: Hogyan lehet felosztani az iso képet több részre, és hogyan lehet archívumot készíteni a winrar-video oktatóanyaggal, és Hogyan lehet módosítani a Windows XP-t az nlite segítségével - kattintson a videó oktatóprogramokra az első eredmény winrarral!

 36. marian - mondta

  Azt hiszem, megunta a kérdéseket, kösz a segítséget

 37. dumitru32 - mondta

  Meghúztam a GetRight-ot is, és először nem működött a Google Chrome-on, és néhány hét múlva már kezdte látni ezt a böngészőt is ...
  Tehát nem csak a beállításokban említett böngészőkkel működik ...
  Köszönöm, hogy az oktató nem, mert sokat tanultam a dolog, csak ismerem őket, néhány év, ha tanulni egy!

 38. crs1993 - mondta

  Szia 🙂 Remélem, nem bánja, de őszintén szólva nem igazán szeretem ezt a letöltéskezelőt, elég lassan megy ... Az "Internet Download Manager" -t használom, és azt hiszem, hogy jobban kezel, mint a "GetRight".
  Még egy kis tesztet is csináltam ... ugyanazt a fájlt ugyanott vették
  -> GetRight: 35s
  -> IDMan: 23s
  ????

 39. videókat lehet letölteni? mint az IDM beton róla

 40. crs1993 - mondta

  @ Vasi: igen, lehet letölteni és videók

 41. köszi ... továbbra is az IDM-nél maradnak

 42. Csabaxb - mondta

  Szia, én írtam, hogy nem lenne jó bemutató a Free Download Manager, de nem mutatja a megjegyzést. Róm le sok mindenhol, és látom a pontot tutorial. Normális, ha van időd. De még mindig jó.

Speak Your Mind

*