GetRight egy letöltés menedzser letölteni jó minőségű videó bemutató

Ebben a videóban bemutató bemutatjuk GetRight Download Manager egy letöltés menedzser, híres, nagyra becsült és nagyon tisztelte a rangos weboldalak és folyóiratok IT.

Használja ezt a mindennapi letöltés menedzser nagyon egyszerű, és nem csak meg kell nyomni a letöltési linkeket, és töltse le GetRight kezeli.

Addig mi meg jó néhány lehetőség, hogy ez úgy működik, ahogy mi szeretnénk, de ne aggódj, mert tettünk össze.

Le lesz nyűgözve az okosság a letöltés menedzser, és biztos vagyok benne, hogy lesz, és indragii használni már letölthető.

Számos honlapon még ajánlom a letöltés menedzser egyes fájlok érzékenyebb (BIOS, illesztőprogramok, szoftverek, operációs rendszerek).

Arra kérlek benneteket, hogy jobban megnézed ezt a videót bemutató, hogy megtanulják, hogyan kell beállítani GetRight, mivel a beállítás nagyon fontos, hogy egy letöltés menedzser.

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Ez a letöltés menedzser jó, de vannak mások, mint a Internet Download Manager Én ezt úgy vélem, hogy ez a legjobb, de ez jó, és GetRight

 2. Köszönöm a bemutató vagyok telepítés és a profi változat a program azt rögzíti és ms

 3. Remus - mondta

  nem válaszolt az e-mailt, ha a
  tud vagy nem tud
  a tutorioal hogyan
  Lehet navigálni a webhely, hacsak nem
  (Azaz hogyan lehet rögzíteni
  a számítógéphez)

 4. Élveztem semmit le cristi lehet letölteni így neki valamit decarc a letöltő és a böngésző decarca megpróbáltam az Opera, Mozilla és nem megy nem tudom, miért, de tettem a bemutató beállításai, mint a tiéd volt, pro verzió

 5. MCD.
  Mint látható, már telepítve GetRight, én meg én és minden letöltött előtt és működött!
  Több, mint egy részletes bemutató, így nem tudok csinálni!

 6. MCD próbál letölteni az Internet Explorer vagy a Mozilla GetRight azért, mert a munkát kell végezni néhány speciális beállítást

 7. Sergiu - mondta

  Hello!
  Érdekes módon elég, de én ezer "Download Helper" a firefox.
  Cristi megígérted egy ideje, hogy te egy tutorial „kapcsolat az internet nélkül net”
  Pl. telepítheti a PC wirles? ... (Nem tudom semmit ezek a kapcsolatok inalambrice) bekezdése, hogy kérem, a bemutató, és azokról a kapcsolatokat.
  Multzi!
  Ps: elestem 8 rangsorolt ​​látogatók körében pt.ca nincs net, amíg felvettem a kapcsolatot egy másik szolgáltató net ... hozz nekem egy másik New Year

 8. Adrian - mondta

  A mappa a mappa ördögök Laci =)), akkor Cristi fájdalom! Szeretem, hogy nehéz, és leszarom a tóra =)) Én tanulni sok mindent utánam megint, jól van az oktató, szórakozni, és nem is tudom ... Szeretem a oktatóprogramok és Boby jól érthető!

 9. danezu - mondta

  Hello all kérjük datimi kedves nekem vista cd kulcs néztem ki, mint egy kétségbeesett, dühös, és azt tapasztaltam, nam kedves kérem.

 10. Danezu.
  Szépen kérlek nyugodj meg, és nem mérges.
  Menj, és keresés torrentek téged aktivátor Vista nem cd kulcs.
  Nem hiszem, azt találjuk, mert itt tanulni, csak "a folyamat" és az "anyag" találsz máshol, mint a torrenteket.
  Nekünk, ha tartunk a helyszínen ilyen anyag nem hiszem, hogy tudnék csinálni útmutatók rács mögött.
  Valószínűleg még nem lépett egy börtönben elősegítő kalózkodás, de nem akarja, hogy megteremtse a nyitó sorozat november előző példákban a televízióban.
  Tudod, azok a képek ingatag rossz minőségű fekete-fehér a férfi azt kérdezi: "Miért van ez nem?" Ba kalózkodás hacare te? "És akkor elkezd feküdt néhány CD az asztalra, és lezárt papír és a számítógép ragasztó természetesen a kamera előtt az infravörös, a másik maszkos átkutatták lakását fedezete mellett elfogatóparancsot.
  És akkor a riporter a helyszínen jelentések >>> "Andreea hatóság átkutatta ma délután a helyszínre, és megállapította, több mint 5 4 CD-k és DVD-k kalóz, akkor kell semmisíteni, és az elkövetők bíróság elé. Itt tartoznak bandák, és aktívan videotutorial.ro sok IT bűncselekmények.
  Kockázati videotutorial.ro hálózat feje minden idézni 5 év börtön, ez a tanfolyam, ha bűnösnek a bíróság "<<<. A találsz szeretteinknek, mi szövetek újságíróknak? Mindez miért? Mivel én voltam a jó fiú, és volt egy helyszínen néhány barátommal, elhatározta, hogy segíteni mindenkinek, akinek szüksége van egy segítő kéz, és egy időben valaki megjegyzések rovatban kértem egy show, és én Azt mondta, "mi a fene soros semmi sem történik." Azt hiszem, eltúlzott egy kicsit, de én meg akartam mutatni egy lehetséges forgatókönyv, hogy tudom garantálni, hogy valaki nem fog megvalósulni! Sokkal jobb, hogy marad a mi útmutatók, mint sorozatok mindenhol, hogy türelemmel!

 11. alex - mondta

  Thanks CRISTI ...... jól ........ go ff danezu keresett a ApexDC? StrongDC vagy ODC (attól függően, hogy mit használ), mivel nem találta a torrentet .. vagy ..??

 12. danezu - mondta

  pfff ültem türelmesen cristi PC 5 napokban szinte non-stop szedés vista, akkor vettem észre, hogy a 64 bites és természetesen én is ideges, miután oly sokat anélkül, vista old meg semmit, akkor sp1 32 Kapok letölteni biti.Gata megtalálni meaga a 400 6 órát maradok, hogy a CD-n pac pac amelyek ... aztán látom ez ad nekem hiba után buteazaX (X (X (XX (ideges voltam sajnálom, most Én zavaros fej nem tudom, hogy én viszem a telepítés nem biztos magamban: |

 13. Adrian - mondta

  Danezu ha nem a Vista 400MG soha nem fogja tudni, ha ez nem világos, hogy merre nézel Vista sorozat! ahol nézte pasarici.com vagy eurosport.com? Itt van a dolog ... tanulni, hogy mi a kereső, megtanulják, hogyan kell használni a Google, amit a tracker oldal, mi ez a p2p vagy hub eszköz vagy erős újra dc.Apoi csúcsa dc vagy felfedező kutatást nagyon egy egyszerű soros letöltés Vista.Cum testvére hozott egy "Vista" A 400MG hol látta ezt a csoda 400MG Vista? 1G A kilátás a legkevésbé, és megadja az összes mond valamit? van 2G danezu em Vista.Asa ahogy tetszik ne zavaró számunkra, mert a tudatlanság! Mi nem vállal felelősséget az Ön számára, akkor nem fizetett semmit nézni oktatóanyagok, nem írok, amikor belép a site "ad serial for Vista Vigyázat" Értsétek meg, hogy ez az ember hívják a kalózkodás, és nem segítik elő valamit ! És ha van türelme ... ez az, amit szeretne keresünk Önnek? türelmesen mondom lassan hűvös szerencse, hogy megtalálja!

 14. Adrian - mondta

  Már mérges, mert annak ellenére, hogy írt szinte minden bemutató, NU "Service" komoly szoftver vagy WINDOWS, nem segítik elő a kalózkodás hack, mert ez illegális még mindig ragaszkodik, és kérje a continuare.Ce testvérek baszd meg hülye? Maga török? nem románul? Régen a kínai? Brothers született okos, de nem tanulnak! Ön még tiszteletben ezeket az embereket, akik elveszítik az éjszakát, és az idő adott neki a család, hogy útmutatók számunkra, és ezt anélkül nincs kötelezettség, senki nem fogja kérni a pénzt, még uitati.Aratati néhány hála azoknak, akik dolgoznak, hogy élvezze, és tanulni a kalózkodás ceva.daca szeretnék, hogy egészséges, azt kockáztatja saját bőrét, megy a börtönbe magukat, de másokat nem húzza meg, és utánad! verni az a fejét, hogy nyomja a fejed, ha meg akarod tanulni, de nem másokat hibáztat a tudatlanság, és nem ugrik az ilyen állítások a sorozat, és ha key.Intelegeti: illegális!

  • SORIBOSS - mondta

   Már mérges, mert annak ellenére, hogy írt szinte minden bemutató, NU "Service" komoly szoftver vagy WINDOWS, nem segítik elő a kalózkodás hack, mert ez illegális még mindig ragaszkodik, és kérje a continuare.Ce testvérek baszd meg hülye? Maga török? nem románul? Régen a kínai? Brothers született okos, de nem tanulnak! Ön még tiszteletben ezeket az embereket, akik elveszítik az éjszakát, és az idő adott neki a család, hogy útmutatók számunkra, és ezt anélkül nincs kötelezettség, senki nem fogja kérni a pénzt, még uitati.Aratati néhány hála azoknak, akik dolgoznak, hogy élvezze, és tanulni a kalózkodás ceva.daca szeretnék, hogy egészséges, azt kockáztatja saját bőrét, megy a börtönbe magukat, de másokat nem húzza meg, és utánad! verni az a fejét, hogy nyomja a fejed, ha meg akarod tanulni, de nem másokat hibáztat a tudatlanság, és nem ugrik az ilyen állítások a sorozat, és ha key.Intelegeti: illegális!

   FFF így inkább FFF sokat tanultam tőled azt hiszem, néhány gyerek akarja, hogy csatlakozzon hozzájuk CALC másokat, hogy ne tudja, mi PT lét on NET nem adnak semmit okosabb magukra BRAVO BROTHER You Up Nagyon szeretem, amikor bírálni NÉHÁNY Cate

 15. Adrian - mondta

  Cristi, Boby mindketten adott sok-sok e-mailt, kérjük, annyira szükségem van a véleményed! Kérlek, hogy segítsen nekem, és én is véleményt nyilvánít, amit írtam az e-mail, hogy én őszintén szólva nem értem ezt az egészet, és nem tudom, hogy mit válasszon!

 16. danezu - mondta

  Sal Adriane gresit.Nu érti ez volt az 400 mega cd kulcs :))) Azt mondtam, van egy Windows-400 mega u téved.

 17. Adrian - mondta

  Danezu testvérem ... őszintén vak vagy olvasni? kérjük, ne bánja, olvasható és érthető csak, hogy rossz! Mondtam barátom ALO 400MG Windows gomb nem! ahol láttad mondtam kulcsot? 'Re tényleg vak Elnézést ... hol a pokolban láttál egy embert 400MG a Windows Vista? A Windows Vista egy becsületes ember 2G tudod, hogy mi az enter gombot? Nos, őszintén olvassa el, amit írtam fentebb, és hogy másolás beillesztés (ha tudod, hogyan kell csinálni, hogy) kifejezés, amely azt mondom, a legfontosabb 400MG.Am jelentette, hogy milyen sorozat nézted a vista, ha fogalmad sincs, A Windows Vista soha 400MG Egyszerű Adik, megtanulják, hogyan kell, illetve, hogy a Windows Vista a (2G kell), majd fogd a kamerát Nene.

 18. Adrian - mondta

  Ugyanazt, amit mondtam danezu de megértem, és olvassa el rossz! Hol láttad 400MG Windows Vista? =)) Figyelem Most, amikor azt mondtam, a Windows Vista kulcs! olvassa el jobbra! Ki tanított meg, vagy mutasd meg egy jó Windows Vista amelyek 400MG LOL LOL =)) (Sajnálom admin ahogy ismételt hozzászólás, de azt akarom, hogy ez az ember, hogy érti, mire gondolok és a stressz, de azt hiszem, már képtelen, hogy ne mondjon semmit állt ki. Ismét elnézést)

 19. Victorio - mondta

  Super Hard ... Cristian .mersi Ön / a jó munkát te vagy a legjobb ... Sok dolgot megtanultam innen köszönöm ... és még mindig érdekes oktatóanyagok! RESPECT!

 20. Radu81 - mondta

  Nem lehet durva, vagy hálátlan minden bemutató oktató de ... megint semmi ... manapság?

 21. danezu - mondta

  Adriane K körömbe képtelen talán valami baj van a CD KEY Tudomásul veszem, hogy én is olvastam a sietség .. ala proverbu tudom, nem megítélni egy könyvet a borítója, és mellesleg a vista mam nem is, de sajnos Mentem, mert én nem jocrile.

 22. danezu - mondta

  Adriane és app, és ha u tud sok jó bv, és gratulálok, hogy tudd, adok én az emberek tudják, elég 12 év során, így nem teszik üzenet ki rám, és azt mondják, nem tudják, a PC és mint te egy kicsit vak nam Sosem mondtam, haragudtam voi.Am kérte, hogy cd kulcs 3 éjszakánként és kerestem, és ideges voltam, amíg a gyűlölt, ha valakinek van vagy tudja, PC CD kulcs a helyszínen. 400MG probléma a Windows, de sajnálom, hogy tudja, hogy én nem szeretem a Vista, sem túl stituent hogy érdekel engem, így nem tudom, de ki akartam próbálni valami újat tanulni néhány nem strica.Asa kérlek ne ítélj el, én nem vagyok jó, Daka, hogy nem ezt a dolgot tne nyilvános, hogy mindenki lássa, és azt mondják: "uitel és ez azt mutatja, hogy nem tud semmit."

 23. Adrian - mondta

  DaneZeu 12 év, ha nem hiszem, hogy van értelme, hogy visszavágjon a gyerek ... de meg kell érteni, amikor néhány ember, akik a gyermekek otthon (Cristi, Boby), és sokkal nagyobb k azt mondod, hogy nem adja a soros Itt vagy kulcs a Windows, és meg kell azt is megérteni, hogy soha nem tisztázza az életed idegeire másokat, és nem adni, vagy nézni bűnösnek, ha valami megy? Először is nézd, hogy a te hibád, és akkor ... ha díjat, és haragudni egymásra! "újra olyan életkorban, amikor feltárása igyekeznek tanulni, tudom, de ez történik a belátása, megértése, ne kéne sikoly titpi törni, vagy ha valami ki, de nyugodj meg, hogy vizsgálja meg, hol rontottam el, és próbálja megjavítani! mondtam a poszt másik bemutató ... célom nem az, hogy rágalmaz, vagy megalázni téged, de álljon, tanítani, és mutassa meg, de ha én azt öröm, hogy segítsen, és én fogja verni a játékot, és légy ironikus és nevetni, majd én próbálom megérteni ... apar.Nu tudni, akkor nőnek fel, és a Majd rájönnek az összes .. és mellesleg, ha valaki mond valamit, nem ugrik fel! Olvasd el figyelmesen, mit írt, mire gondol, és csak akkor Gondolod, hogy választ adni! nem vegye kihűlni, mint te velem, mint korábban ugrás, hogy nem segít senkinek, ha lesz pimasz, ironikus, és van misto.Altii éve tud, és csak 12 éve, Én rámutatni, hogy nem tud semmit a PC-k! hanem magát, az, hogy azt mondta, tesz letölteni a Vista a 400mg :). sikert előre az életben, ne haragudj rám, ez volt a célom!

 24. danezu - mondta

  Adrian nincs semmi van, és soha nem vesztettem tjuamne megtiltom, sem hordtam hűvös veled, csak meg akarta védeni magam, és ahogy láttam akkor keményebb számomra

 25. Adrian - mondta

  Danezu biztos lehetsz benne, hogy nincs semmi bajom, de te és én láttam, hogy azt mondtam nem Cristi "szolgálni" kulcsfontosságú helyek minden program, ez is illegális, és nem csak te! sokan voltak, aki kérte!, szinte az összes oktató azt mondtam, hogy nem kínálnak kulcsfontosságú helyszínek és még mindig emberek Institut! 's mit akarunk lenni együttérző és megérteni, hogy nem tudjuk biztosítani, hogy illegális soros . Ha megértette az első alkalom, amikor Krisztus azt mondta, hogy nem adja meg a kulcsot, vagy olyan helyre, ahol nem kap itt. titkait és a siker az IT-világban, és sok szerencsét él!

 26. marian - mondta

  Mr. Cristi, húztam getrigh után húztam valamit muszáj kitalálni a jobb alsó kattintva futtatni ezt a fájlt, és most már tudom, hogy adok a futás, hol? Köszönöm

 27. @marian: Nyissuk meg a mappát, ahol meg azt, hogy mentse, ami a letöltött ... Mi a teendő, ha nem vigyázunk? -már elfeledett, ha a bemutató, hogy Krisztus megmutatta, hol és milyen mappában GetRight letölteni! Lásd beállításokat, ahol mentette a letöltött programot, amely megadja foglalkozzon valami ilyesmi, hogy a C \ Documents and Settings \ Downloads ... ez csak egy példa ...

 28. marian - mondta

  Uncle Adrian tudom, hol készült módját, hogy megmentse, de ha a felvételt a vaku zip kezdeni a monitor Letöltés után és nem hagyja abba kell adnia újraindítani, ha aplication megy zip, nem ott, ahol menteni, ha a felvételt néhány zip GetRight? köszönöm

 29. marian - mondta

  Adrian bácsi egészen pontosan húztam Far Cry ingyenes teljes játék a neten, és amikor a GetRight nyissa meg, ahol, ha a játék fájlokat menteni a zip az összes fájlt programok zip fájlok tömörített fájlokat, hogy jobb oldalán le fájlokat a videó, hol? mert én monitor villog Megpróbáltam őket, én, és cd kulcs l032-hacb-yz21-xtlf-b9c3, vagy hogy az én id kérlek marianmartipan

 30. @marian: Meg kell menteni a zip fájlokat vagy compresed fájlok nem adnak id, amely nem áll a rendetlenség veled beszélgetni, megvitatni és megoldani a problémát itt kiadásakor vagy tanulni a hibát és a többiek!

 31. @marian: Kérjük, a jövőben nem ad komolyan jó véleménye az, hogy nem! ez a saját jó, hogy nem megy másképp lépéseket fognak tenni Ön ellen! Most tegyük fel, soha nem lehet tudni.

 32. marian - mondta

  admin, mikor te GetRight rendszergazdával feltettem egy üzenetet, amely azt mondja, már letöltött 21 idő és vedd meg, hogy mennyi igaz, mit vágni, vagy mi történik, ha nem vásárol? köszönöm

 33. Adrian - mondta

  @marian: többé nem használja, ha nem látja a jelet ... és a vezetők szabadon letölthető egyikük lesz friss letölthető.

 34. marian - mondta

  admin, amikor a bemutató, ahol megtanuljuk, hogyan kell átalakítani zip fájl végrehajtható program?, vagy nem? mert miután ex letöltheti játék a neten, és adja távon nem működik, akkor az ikon létre nagy kék internet explorer és amikor kattintson rá, hogy nekem a futás villogni kezd, és a monitor villog nem megy nem kell, hogy a számítógép újraindítása, találtam egy programot WINZIP hogy azt hiszem, segít nekem, de én nem tudom, hogy a beállításokat, ha úgy tetszik, minden bemutató kérem, mondja meg, ha nem válaszol admin Adrian Mr. kristályok vagy tudok válaszolni valaki, aki ismeri és olvassa, köszönöm

 35. Adrian - mondta

  @marian: zip tartalmazó köd net, ha nem jó, vagy egy archívum sérült ... akkor semmi kiderül, hogy végrehajtható még nem fog működni! Van egy tutorial arról valami winrar! Írd Winrar a jobb felső megkeressem 2 eredmények: Hogyan lehet visszavonni egy ISO kép szét darabokra, és hogyan lehet létrehozni egy video tutorial WinRAR archívum, és hogyan lehet változtatni a Windows XP-vel nLite - video oktatóanyagokat kattint A WinRAR első eredmény!

 36. marian - mondta

  Azt hiszem, megunta a kérdéseket, kösz a segítséget

 37. dumitru32 - mondta

  Lőttem magam az elején GetRight oldal nem működik a Google Chrome-ot, és néhány hét után kezdtem látni, és ez a böngésző ...
  Tehát nem csak akkor működik, böngészők említett beállítások ...
  Köszönöm, hogy az oktató nem, mert sokat tanultam a dolog, csak ismerem őket, néhány év, ha tanulni egy!

 38. crs1993 - mondta

  fogadtatás
  Még egy kis teszt ... ugyanazt a fájlt vett ugyanazon a helyen
  -> GetRight: 35s
  -> İdman: 23s
  ????

 39. videókat lehet letölteni? mint az IDM beton róla

 40. crs1993 - mondta

  @ Vasi: igen, lehet letölteni és videók

 41. köszönöm ... még mindig IDM

 42. Csabaxb - mondta

  Szia, én írtam, hogy nem lenne jó bemutató a Free Download Manager, de nem mutatja a megjegyzést. Róm le sok mindenhol, és látom a pontot tutorial. Normális, ha van időd. De még mindig jó.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.