2019 Megfizethető játékszámológép

2019 Megfizethető játékszámológép

Ma létrehozunk egy játékrendszert. Ez a PC nagyon jól működik az összes meglévő játékkal, még akkor is, ha nagy méretű, gyors monitorokhoz (120hz, 144hz stb.) Használható.

Processzor

Intel i3 8100 processzor.

A választás furcsa dolog sokan számára, akik nem tudták, hogy a Coffee Lake i3 4 maggal rendelkezik, a tökéletes játékkernelek száma.
Ezenkívül a processzor frekvenciája az 3,6 Ghz-hez van rögzítve, ami nagyon mozgékony.

Alaplap

Gigabyte B360M DS3H alaplap.
Összeegyeztethető a Coffee Lake processzorokkal, ami szigorúan szükséges, és M2 NVMe bővítőhelyünk is rendkívül gyors SSD-khez.

video kártya

Az Nvidia GTX 1060 videokártya, amelyet a KFA készített
A GTX 1060 kiválasztása természetes, hiszen a fórumon tisztességes árat kínál az általa kínált teljesítményért.
Még ma is, az RTX sorozat megjelenésével a GTX 1060 továbbra is megfelelő választás a Full HD vagy akár QHD rendszerhez, magas képsebesség mellett.

SSD

A Samsung 970 EVO SSD
Azt mondtam, nem tudom, hányszor, az SSD az a komponens, amely radikálisan megváltoztatja tapasztalatunkat a PC előtt.
Az Intel mellett a Samsung jelenleg a legjobb SSD-vel rendelkezik, és az 970 EVO nem csak megfizethető, hanem nagy teljesítményű.

RAM

RAM HyperX Fury
Ez a RAM nem rendelkezik semmi különlegességgel, egyszerűen elvégzi munkáját a kompatibilitás veszélyeztetése nélkül, és az ár több mint tisztességes.
Ha úgy érzed, hogy az 8 GB (kétszeres 4GB) kicsit, először két kedves 8GB-t vásárolhatsz.

forrás

Seasonic ECO-430 forrás
Az Seasonicot választottuk, mert megbízható gyártó. Ez a gyártó nagyon sokáig forrást adott, és természetesen a piac legelismertebb forrása.

Ház

Floston Pure Style tok
Nincs semmi különös, egy általános ház, amely együtt tartja a komponenseket. Persze, kiválaszthatja a kívánt forrásokat.
Javaslom, hogy ne válasszon felesleges dolgokat, például az RGB LED-eket, üvegpanelek stb. A burkolatnak funkcionálisnak és csendesnek kell lennie, a többi gödrök.

Egyéb útmutatók

A leggyorsabb Intel Optane 900P SSD

Intel Smart Response technológia

Csináld magad a leggyorsabb hordozható SSD-t

Könnyen elérhető játékgép 2019 - video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (11)

  • Boldog születésnapot az egészséggel és a jólétgel!
    Kiváló cikk, mint sokan;
    Egyes kollégákkal együtt LEGYEN SZÜKSÉGES OLDAL egy asztali beállítás EDITING VIDEO, költségvetés kb. 6000 lei

  • Helló
    Ez egy videofelvétel arról, hogyan tudunk törölni / leállítani a YouTube-on lévő videókat, amelyeket nem akarunk látni, sem mi, sem a mi gyerekeink, mint például: cigányok, szalámi, köszvényes majom, álom-carla álom, amely megijeszt a kisgyermekeket megijesztette a gyereket és álmodott egész éjjel), manele, manelista, írástudatlan, erőszak, politikusok, emberrablók, transzszexuálisok, prostituáltak, szexprostitúciók, idióták, interlopok, senki senki?
    Az utóbbi időben a YouTube-on bombáztunk mindenféle horror videóval, és gyenge és kétes minőségű információkat kapunk.
    Persze, nem tudjuk elfelejteni a Youtube-ot. A YouTube azonban komoly információkat is tartalmaz, és célszerű inkább a YouTube-on, mint a televízióban nézni, ahol semmit nem kell tenni, mint a szokásos manipuláció, hazugság, politika, hamis előadások, hazafiak, patrimafihotzi, botrány, tiganie és mahalagizmus, ének és ének , konyha és konyha, banni és banica, XCUMX szűz fonal 24 24 óra.

  • HYRICAN CYBERGAMER 5855, Gaming PC Core ™ i3 processzor, 8 GB DDR RAM 5, 120 GB SSD, 1 TB HDD, GeForce® GTX 1050 Ti, 4 GB GDDR5 videokártya. Kérem, mondja meg, ha ez a számítógépes játékkonfiguráció rendben van, a legközelebb áll az ajánlotthoz. 800 euróba kerül. Nagyon köszönöm

  • Telepítettem egy CS Scanner Full Version alkalmazást a Samsung Galaxy S 4-re, és ez a telefon 4 év után már nem látja a simot, bár a telefonban van. Kijavítottam, és azt mondták nekem, hogy ez a hibájuk, és nekik semmi köze nincs. Most szeretném telepíteni ezt az alkalmazást egy másik telefonra, és nem tudom, hogyan. Akkor nem kaptam semmilyen kódot, és nem tudom, hogyan. Nem a pénzről szól, hanem arról, hogyan kell megoldani. Ha tudsz nekem segíteni, vagy talán egy hasonló bemutató. Köszönöm.

  • Van Ryzen 5, és a világ még mindig világot rabol ki az i3-ról ... Egyesek megérdemlik.

  • Lehet-e laptop-ajánlást adni a multimédiás irodákhoz és a játékhoz, de ne mutassa meg a laptopját?
    Köszönöm !!!!

  • Jó estét,
    Támogatást kérek egy számítógépes számítógép konfigurációjának támogatásához, amit a számítógéptudományi hallgató igényel, egy ajándékot, egy PC-t,
    unokaöccse, egyedül akarja felvenni a szükséges alkotóelemeket.
    Tisztelettel, Iosif Stephen.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.