Az Intel Optane 900P felülvizsgálja az SSD-t, amely a változást hozza

Az Intel Optane 900P felülvizsgálja az SSD-t, amely a változást hozza
4.5 (24) 90.83%

Az Intel Optane 900P felülvizsgálja az SSD-t, amely a változást hozza
Az Intel Optane 900P felülvizsgálja az SSD-t, amely a változást hozza
Az SSD-ről időről időre beszélgettünk a videotutorial.ro-on. Igyekeztünk minden lehetőséget ajánlani SSD az operációs rendszer, mert ezek az eszközök nagyon gyors, és minden lesz gyorsabb egy SSD.

Intel Optane 900P felülvizsgálata

Újdonságok az SSD-k világában.


Az évek óta, mivel SSD-k történtek PC-ben, túl sok változás történt. Lehet, hogy csak finomítani a vezérlőket és csökkenteni a gyártási folyamatot sikerült néhány címsort készíteni.

A fordulópont a memória világában.


Az Intel 2012 és a Micron egy új típusú memóriát fejlesztett ki. Az 2015-ban a kutatás és a tesztelés eredményeként sikerült kijutniuk a piacról. A született emléket 3D XPoint néven hívták ("három keresztpont").

Mi az 3D XPoint?


NAND memória, ami most már minden SSD van néhány probléma, hogy a kutatók csak sikerült megkerülni őket az évek során. Sajnos az csökkennek a gyártási folyamat, a NAND van egyre több és több rewrite ciklus, ez azt jelenti, hogy az SSD-k nem annyira megbízható.

Az Intel célokat tetejére!


3D Az XPoint nemcsak új memória. Azt is cserélni a RAM a jövőben, amikor egy rendszer, amely ma RAM tároló memória (SSD, HDD), akkor csak egy nagy kapacitású SSD és a RAM tároló lesz ugyanabban az időben.
Ez egyfajta memória-absztrakció.
Ez az 3D XPoint memória rendkívül alacsony késleltetése miatt lehetséges.

Mennyire jó az Intel Optane 900P?


Ez ugyanolyan jó, ha nem jobb, mint a legjobb SSD-k a piacon, és ez sokat mond. Az SSD az első "ki a világból", alig született, már "a legjobb az iskolai udvaron".
Fájlok begyűjtése és nem is érdekli, nem számít, mit adsz neki neki, és mindent megtesz. Ez egyfajta "tároló ninja"
A jövő jónak tűnik az Intel és a Micron számára.

Már van PCIe 3.0 X4 telített, mit csinálunk?


A PCIe 3.0 sávszélessége 1GB / s. a PCIe 3.0 x4 slot az 4 GB / s elméleti maximális szélességével rendelkezik. A PCIe-NVMe és az M2 PCIe NVMe SSD-k már elérik ezt a határt.
A megoldás nem könnyű megtalálni, mert a processzorok kicsit távol vannak a PCIe vonalakból, ha tetszik a GPU is ...

Az SSD-t nem lehet szekvenciális sebességgel megítélni.


Az SSD-eket többé nem vásárolja meg az előírásoknak megfelelően. Például ebben az áttekintésben az Intel Optane 900P bemutatta, hogy a latencia a legfontosabb kritérium, nem pedig az olvasási és írási sebesség. Minden SSD tudja, hogy nagy fájlokat ír, és olvas, de a kis fájlok (rendszer és szoftver) elkezdenek összeomlani.

Crystal DiskMark - Intel Optane 900P

Atto - Intel Optane 900P

Azok számára, akik több információt akarnak, ajánlom ez az áttekintés az Anandtec-tőlh

Intel Optane 900P felülvizsgálata - bemutató videó

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Nancy - mondta

  Szuper ez a fajta eszköz. Köszönöm a bemutatót.

 2. Karolin - mondta

  Szuper üdvözlőkártyák a raview számára. amennyire csak lehet, a termékek mindenféle felülvizsgálatáról. Ehelyett, kedves kis vitatkozni Cristi saját processzor 7K kávé I8700 tó 4.6Ghz TI MSI GTX szerencsejáték 1080 16 X gb ram 3200Mhz G-készség RGB és egy SSD 960 pro 512Gb M.2 és az eredmények e fölött Optaine. sőt biztos vagyok Németországban és tesztelte az SSD kiválasztása előtt 960 pro. És csak 372 gb helyet használok. De ezt olvasod írás suhnt alig több mint a teljesítmény mintegy 10%. De a végén tényleg egy változás a jövőben ez a kezdet, tekintve, hogy 960 pro a legjobb az összes használó NAND. Jó napot és sok sikert a gyakorlatokhoz számíthat annyi vélemény

 3. Viorel - mondta

  Helló,
  Ha továbbra is rendelkezésre áll a meghajtó, kérhet egy speciálisabb tesztet? Ez egy teszt egy bizonyos típusú Firebird nevű adatbázishoz. Ha ilyen tesztet tehetsz, kérlek írj nekem egy e-mailben. Adok mindent, amire szüksége van. Köszönöm előre.

 4. Mihnea - mondta

  Bravo, bravo és ismét bravo a tutorial számára !!!

 5. Balint valentin - mondta

  Milyen videokamerát és milyen alkalmazást telepítenék az MXR PRO TV-t tartalmazó dobozra a facebook messenger alkalmazásban, amelyet a Play Áruházból telepítettem? Köszönöm szépen.

 6. Marian - mondta

  Üdvözlet bemutató!

 7. ViorelR - mondta

  Köszönöm, nagyon érdekes ez az eszköz, más oktatóanyagokat várunk a jövőben

 8. AmicuLL - mondta

  Ha meg akarta mutatni az Optane reakciósebességét, a SanDisk-on voltál, vagyis az 0 lemez és az Optan volt a 3 lemez. Nem vetted észre ezt a dolgot. Nem hiszem, hogy a válaszadók gyorsasága 0 ms maradt, ha valami másolódott rá. Mindenesetre a "tutorial" jól ment, minden részlet kidolgozott.

 9. győztes - mondta

  üdvözlet

  Az ASUS FX553VD chipkészletekkel: Intel® HM175 Express lapkakészlet támogatja az Intel optane?
  I7 processzor - 7700HQ

  Köszönet előre

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.