2019 Megfizethető játékszámológép

2019 Megfizethető játékszámológép

2019 Megfizethető játékszámológép

Ma létrehozunk egy játékrendszert. Ez a PC nagyon jól működik az összes meglévő játékkal, még akkor is, ha nagy méretű, gyors monitorokhoz (120hz, 144hz stb.) Használható.

Processzor

Intel i3 8100 processzor.

A választás furcsa dolog sokan számára, akik nem tudták, hogy a Coffee Lake i3 4 maggal rendelkezik, a tökéletes játékkernelek száma.
Ezenkívül a processzor frekvenciája az 3,6 Ghz-hez van rögzítve, ami nagyon mozgékony.

Alaplap

Gigabyte B360M DS3H alaplap.
Összeegyeztethető a Coffee Lake processzorokkal, ami szigorúan szükséges, és M2 NVMe bővítőhelyünk is rendkívül gyors SSD-khez.

video kártya

Az Nvidia GTX 1060 videokártya, amelyet a KFA készített
A GTX 1060 kiválasztása természetes, hiszen a fórumon tisztességes árat kínál az általa kínált teljesítményért.
Még ma is, az RTX sorozat megjelenésével a GTX 1060 továbbra is megfelelő választás a Full HD vagy akár QHD rendszerhez, magas képsebesség mellett.

SSD

A Samsung 970 EVO SSD
Azt mondtam, nem tudom, hányszor, az SSD az a komponens, amely radikálisan megváltoztatja tapasztalatunkat a PC előtt.
Az Intel mellett a Samsung jelenleg a legjobb SSD-vel rendelkezik, és az 970 EVO nem csak megfizethető, hanem nagy teljesítményű.

RAM

RAM HyperX Fury
Ez a RAM nem rendelkezik semmi különlegességgel, egyszerűen elvégzi munkáját a kompatibilitás veszélyeztetése nélkül, és az ár több mint tisztességes.
Ha úgy érzed, hogy az 8 GB (kétszeres 4GB) kicsit, először két kedves 8GB-t vásárolhatsz.

forrás

Seasonic ECO-430 forrás
Az Seasonicot választottuk, mert megbízható gyártó. Ez a gyártó nagyon sokáig forrást adott, és természetesen a piac legelismertebb forrása.

Ház

Floston Pure Style tok
Nincs semmi különös, egy általános ház, amely együtt tartja a komponenseket. Persze, kiválaszthatja a kívánt forrásokat.
Javaslom, hogy ne válasszon felesleges dolgokat, például az RGB LED-eket, üvegpanelek stb. A burkolatnak funkcionálisnak és csendesnek kell lennie, a többi gödrök.

További oktatóanyagok ...

A leggyorsabb Intel Optane 900P SSD

Intel Smart Response technológia

Csináld magad a leggyorsabb hordozható SSD-t

2019 Megfizethető Gaming Calculator - Videó bemutató
Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Luca Man - mondta

  Boldog születésnapot az egészséggel és a jólétgel!
  Kiváló cikk, mint sokan;
  Egyes kollégákkal együtt LEGYEN SZÜKSÉGES OLDAL egy asztali beállítás EDITING VIDEO, költségvetés kb. 6000 lei

 2. Boldog születésnapot! - mondta

  Helló
  Ez egy videofelvétel arról, hogyan tudunk törölni / leállítani a YouTube-on lévő videókat, amelyeket nem akarunk látni, sem mi, sem a mi gyerekeink, mint például: cigányok, szalámi, köszvényes majom, álom-carla álom, amely megijeszt a kisgyermekeket megijesztette a gyereket és álmodott egész éjjel), manele, manelista, írástudatlan, erőszak, politikusok, emberrablók, transzszexuálisok, prostituáltak, szexprostitúciók, idióták, interlopok, senki senki?
  Az utóbbi időben a YouTube-on bombáztunk mindenféle horror videóval, és gyenge és kétes minőségű információkat kapunk.
  Persze, nem tudjuk elfelejteni a Youtube-ot. A YouTube azonban komoly információkat is tartalmaz, és célszerű inkább a YouTube-on, mint a televízióban nézni, ahol semmit nem kell tenni, mint a szokásos manipuláció, hazugság, politika, hamis előadások, hazafiak, patrimafihotzi, botrány, tiganie és mahalagizmus, ének és ének , konyha és konyha, banni és banica, XCUMX szűz fonal 24 24 óra.

 3. daniel - mondta

  HYRICAN CYBERGAMER 5855, Gaming PC Core ™ i3 Prozessor, 8 GB RAM DDR 5, 120 GB SSD, 1 TB HDD, GeForce GTX 1050 Ti, 4 GB GDDR5 videokártya. Kérem, mondja meg, hogy ez a számítógépes játékkonfiguráció rendben van - ez a legközelebb van ahhoz, amit ajánlott. Costa 800 Euro. Nagyon köszönöm

 4. Colt Petre - mondta

  Telepítettem egy CS Scanner teljes verziót egy Samsung Galaxy S 4-on és ez a telefon, miután az 4 nem látta a SIM-kártyát, annak ellenére, hogy a telefonon van. Megjavítottam, és elmondtam nekem, hogy ez az ő buba, és semmi közük velük. Most szeretném telepíteni ezt az alkalmazást egy másik telefonra, és nem tudom, hogyan. Nem kaptam kódot, és nem tudom, hogyan. Nem pénzről van szó, hanem arról, hogyan kell megoldani. Ha segíteni tudsz nekem, vagy egy hasonló bemutatón. Köszönöm.

 5. alex - mondta

  Szia, minimális konfiguráció az 4k filmek futtatásához. Köszönöm.

 6. 1234 - mondta

  Van Ryzen 5 és a világ még mindig a világot karcolja meg az i3-el ... Néhányan megérdemlik.

 7. Claudiu - mondta

  Lehet-e laptop-ajánlást adni a multimédiás irodákhoz és a játékhoz, de ne mutassa meg a laptopját?
  Köszönöm !!!!

 8. Joseph - mondta

  Jó estét,
  Támogatást kérek egy számítógépes számítógép konfigurációjának támogatásához, amit a számítógéptudományi hallgató igényel, egy ajándékot, egy PC-t,
  unokaöccse, egyedül akarja felvenni a szükséges alkotóelemeket.
  Tisztelettel, Iosif Stephen.

 9. akkor az alaplapnak nincs nyílása az ssd számára

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.