Alapjai fényképezés, zársebesség, rekesz és ISO magyarázata - video bemutató

Szia barátok, ma kezdődik egy hosszú sor tutorials (nem egyszerre) 's fotózás és filmezés, megtanulod lépésről lépésre titok készülékek, megtanuljuk, hogy "megszelídíteni", hogy pontosan mit akarunk.
Mint minden területen kell, hogy az első bázis nélkül az alapokat tudunk lépni. Persze, mindenki tudja, hogyan kell nyomni a gombot, de ez nem mindig működik valami, hogy megcsodálják, talán sokan csodálják néhány szép fotót, és csoda, hogy nem azokat a képeket, biztosan nem automatikus fotós, ez minden bizonnyal .
Ahhoz, hogy eredményt más, mint a "csorda" kell "saját" jó kamera és a beállításokat. Néha ijesztőnek tűnhet, de könnyebb, mint gondolnád.
Záridő, a rekesz és az ISO azok a dolgok, meg kell érteni őket, ha teljesen érti ezeket, akkor minden természetesen jön, akkor csak meg kell, hogy kövesse a logikát.
Ha nem tudod, nem tudom, miért volt a kép túl sötét vagy túl elárasztott fehér.
Látom amatőr fotósok, akik imádkoznak a szentek nem mozog a téma, ha tudják, néhány logikus dolgok, hogy jó képet is, ha a téma a BMW megy teljes sebességgel, akkor csak meg kell növelni a zársebesség és a rekesz hogyan, hogy elég kitettséget, míg az ISO kell tartani, hogy minimális, ahol lehetséges.
Ez a három paraméter módosítható bármikor kamerák manuális módban akkor is, ha egy olcsó kompakt fényképezőgép, akkor nem kellett volna egy DSLR, hogy gyönyörű képeket.

A három alapvető dolgot:

1. Zársebességet.
A zár a függöny előtt a szenzoron vagy a film, amely nyitja és zárja, hogy fényt a "hit"-érzékelő, ez a sebesség növelhető vagy csökkenthető, ha szükséges, és természetesen attól függően, hogy a téma, akkor nem tudja használni a sebességet nagy lassú célok, képek jelennek meg sötét.

2. Rekesz (F-stop).
Ez pontosan az írisz (csakúgy, mint a szem) nyitja és zárja, hogy fényt be a kamera, a szem, amely automatikus, a készülék kell tennünk, vagy hagyja, hogy a készülék, hogy értelmezze és környezeti fény automatikusan retesz a csodálatos fotót szükségünk van egy nagyobb nyílás, így kap egy szűk mélységélesség (a részét, hogy a fókuszban kicsi) valójában kap out of focus "bokeh", olyan anyag, amely biztosítja a kompozíció szép hatása, és hangsúlyozni, amit a figyelem középpontjába (fókuszban).

3. ISO
Ez az érzékelő fényérzékenység, egy jó szenzor magas natív ISO csinál sokkal jobb a gyenge fény, a színek megmaradnak, alacsony zajszint. Célszerű, hogy iso lehető legalacsonyabb szinten, és emelje meg csak akkor, ha nincs más választásunk.

Ha megérted ezt a három dolgot lesz sokkal tisztább, praktikus kamera, hogy ellenőrzik a viselkedését és megjelenését a végleges kép.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Asus - mondta

  Cristi bemutató témája a különbség a CCD és a CMOS?

 2. Anatoly - mondta

  Én nem is tudom, hogy ezt várják tutorial. Az erőfeszítés értékelik tanítani annyi mindent ingyen. Nagyon köszönöm!

 3. Nyúl - mondta

  Igen, lehet mondani, hogy a téma a videitutorial még hiányzik, és ez azt mutatja, hogy nem szakértője a kamera, és nem is túl nagy fotograf.Ar kell javítani az első dolog, amit az ISO tárcsát az alábbiak szerint, Minél nagyobb az alsó az ISO képei lesz élesebb zaj nélkül, hanem az ISO 800, és a legjobb felszerelést és értem ezek nem jó felvételek DSLR és zaj ISO 1600 már jól látható még Retusálhat a szerkesztő programok foto.Ar már nem lehet mondani, hogy minden kompakt készülék egy LED, vagy valami valahol, hogy zöldre vált, ha a beállítások jók, és fényképet, és pirosra vált, ha valami Nos setat.Apoi, hogy jó képeket indiferant ahogy beállíthatja a fényképezőgépet, és automatikusan is, már ismert, hogy a lövöldözés exponáló gombnak két állása van, azaz Primada gondosan nyomja meg félúton, és várja meg a kamera az élességet és akkor kap a hangsúly hangjelzést, és csak azután, hogy benyomva és fotografia.Daca így nem jó lövés, és soha nem lesz a sajtó alaposan, és nem rohan, vegye le az ujját a gombra, hogy azt kockáztatjuk, Haladunk a kamera és a kép lesz compromisa.Ar lehet sokat mondani, de van egy szabály, a fotózás, mint elvégzése után kicsit 10000 kép, akkor képes lesz arra, hogy a képeket és a többi bune.Astept oktatóprogramok és ha komplettek tehetünk valamit suparare.Multa Természetesen, ha a szerencse, és a lehető legjobb képeket.

  • alex alex - mondta

   hagyj egy e-mailt id rendetlenség valamit kérdezni valamit megbecsülést és tiszteletet

  • ember azt mondta, hogy ez az af, de ha tudom használni mf? Szeretem, hogy a manuális fókusz, így a legjobb: p

 4. BGD - mondta

  Szuper bemutató, de hogy egy digitális fényképezőgép, azt hiszem, azt kell mondani, sokat róluk ... kérek ... Megjegyzés 10 ez a bemutató és más tömegkommunikációs tegnap.

 5. BGD - mondta

  Itt vagyok a kérdés, hogy nem kapcsolódik a témához, de szeretnék válaszolni: Én egy kis filmet DVD-n, és MAELL amikor látom őket a dvd nem megy, nem ad hibát, nyitott VLC, de a film kezdete, leam másolt DVD PC lafel írásakor DVD leam tettem x6 sebesség ... ez dc?

 6. kérjük, hogy a bemutató, hogy milyen szép a PUK-vagy PIN!

 7. BGD - mondta

  adrian:
  kérjük, hogy a bemutató, hogy milyen szép a PUK-vagy PIN!

  Nem lehet megtalálni, mint egy szaküzlet, akkor Cosmote például, vagy bármilyen más kártyát, akkor menjen vele, és azt mondják, hogy nincs igaza, és pin pukul már nem ... és nem ... ha Cosmote GRT, hogy * 100 # 's egy menü, beleértve a PUK acolol, ott, Ön vagy 2 nem, nem. egy másik felhasználó Cosmote, hogy a felhasználó, az írás, a PUK számú telefon kijelző és szeretné megkapni az sms száma Cosmote amelyről eléri, hogy a menübe .... keresni egy ismerőst tervek és ... tudod, mit értem, ez igaz ornage és a Vodafone vagy a boltban, vagy úgy ... néz a neten, vagy a honlapjukon ...

 8. CRISTI bemutató nagyon jó, de van egy kérés, ha lehetséges, hogy a bemutató néhány a legjobb programok optimalizált PC

 9. TYB - mondta

  Igen, és én nem rohan, hogy a szavazásra tulajdonságait Cony a fotós, biztos vagyok benne, hogy nem a fotózás szakma, de azt kell mondani, hogy "Le a kalappal." Felvilágosult, hogy úgy mondjam, az utcai fényképezés kezdő, megmagyarázza a műszaki adatok alapvető elfog egy fénykép reusite.Ma csatlakozni, akik nagyra értékelik a bemutató, és különösen azok, akik még mindig hisznek fotografie.Ma vagyok olyan boldog, hogy volt az ötlet megosztása és ezen a területen, és a jobb elképedtem a hatalmas munkát, amit csinálsz körül echipa.Nu nincs ideje írni gyakran, de ma este, amikor láttam, hogy a bemutató nem tudtam segíteni, és akkor tényleg kell mutatni hálámat a munka voastra.La sokan azok közül, akik követik a bemutató, és kezdjük megérteni, hogy a kép sokkal több, mint az exponáló gomb lenyomása és pár évvel ezelőtt lépett be ezt a csodálatos világot az "Örök pillanat." Szeretnék tanácsot azok, akik a jövőben megpróbálják átültetni a gyakorlatba fényképezés, hogy első szívű képre, majd kacsintott, és csak utána nyomja declansator.Si kiegészítéseként Cony megjegyzése, a híres fotós a részek, ahol élek tanította nekem: "Amikor a 36 felvétel (ő volt a fotós a film), akkor választhat másik három 33 jó képek, és dobja a madár se, akkor nevezhető fotós".
  Csak így tovább a jó munkát, és nézd a bemutató kialakítása a témában, a képek, jobb tertzilor stb

 10. TYB:
  Igen, és én nem rohan, hogy a szavazásra tulajdonságait Cony a fotós, biztos vagyok benne, hogy nem a fotózás szakma, de azt kell mondani, hogy "Le a kalappal." Felvilágosult, hogy úgy mondjam, az utcai fényképezés kezdő, megmagyarázza a műszaki adatok alapvető elfog egy fénykép reusite.Ma csatlakozni, akik nagyra értékelik a bemutató, és különösen azok, akik még mindig hisznek fotografie.Ma vagyok olyan boldog, hogy volt az ötlet megosztása és ezen a területen, és a jobb elképedtem a hatalmas munkát, amit csinálsz körül echipa.Nu nincs ideje írni gyakran, de ma este, amikor láttam, hogy a bemutató nem tudtam segíteni, és akkor tényleg kell mutatni hálámat a munka voastra.La sokan azok közül, akik követik a bemutató, és kezdjük megérteni, hogy a kép sokkal több, mint az exponáló gomb lenyomása és pár évvel ezelőtt lépett be ezt a csodálatos világot az "Örök pillanat." Szeretnék tanácsot azok, akik a jövőben megpróbálják átültetni a gyakorlatba fényképezés, hogy első szívű képre, majd kacsintott, és csak utána nyomja declansator.Si kiegészítéseként Cony megjegyzése, a híres fotós a részek, ahol élek tanította nekem: "Amikor a 36 felvétel (ő volt a fotós a film), akkor választhat másik három 33 jó képek, és dobja a madár se, akkor nevezhető fotós". Csak így tovább a jó munkát, és nézd a bemutató kialakítása a témában, a képek, jobb tertzilor stb

  Nem vagyok profi fotós, azt mondhatom, hogy én vagyok egy amatőr ambiciózus, ám tudják, értik és érzik, a készülék, ez nagyon fontos.
  Hajlok inkább a videó, de a kép kezd, hogy a szemem egyre gyakrabban, különösen akkor, ha én valamit, amit javasolni. Suuuperb ki DSLR videó videokamerák nem tudja ellenőrizni a végeredményt is, a DSLR helyett csodákat tehet, különösen akkor, ha üveg. El tudod képzelni, az elmúlt szezonban forgatták Dr House DSLRs. Minősége több ezer dollárt, hogy néhány száz.
  Megpróbálom elmagyarázni, illetve a műszaki dolgokat, és elméletet tehetség nem hiszem, hogy bárki tud segíteni, én nem művészi hajlott.
  A legfontosabb ember az elején, hogy megtanulják, hogyan működik a gép (mint én), valamint az alapvető szabályokat, akkor mindenki a saját.

 11. Nyúl - mondta

  TYB:
  Igen, és én nem rohan, hogy a szavazásra tulajdonságait Cony a fotós, biztos vagyok benne, hogy nem a fotózás szakma, de azt kell mondani, hogy "Le a kalappal." Felvilágosult, hogy úgy mondjam, az utcai fényképezés kezdő, megmagyarázza a műszaki adatok alapvető elfog egy fénykép reusite.Ma csatlakozni, akik nagyra értékelik a bemutató, és különösen azok, akik még mindig hisznek fotografie.Ma vagyok olyan boldog, hogy volt az ötlet megosztása és ezen a területen, és a jobb elképedtem a hatalmas munkát, amit csinálsz körül echipa.Nu nincs ideje írni gyakran, de ma este, amikor láttam, hogy a bemutató nem tudtam segíteni, és akkor tényleg kell mutatni hálámat a munka voastra.La sokan azok közül, akik követik a bemutató, és kezdjük megérteni, hogy a kép sokkal több, mint az exponáló gomb lenyomása és pár évvel ezelőtt lépett be ezt a csodálatos világot az "Örök pillanat." Szeretnék tanácsot azok, akik a jövőben megpróbálják átültetni a gyakorlatba fényképezés, hogy első szívű képre, majd kacsintott, és csak utána nyomja declansator.Si kiegészítéseként Cony megjegyzése, a híres fotós a részek, ahol élek tanította nekem: "Amikor a 36 felvétel (ő volt a fotós a film), akkor választhat másik három 33 jó képek, és dobja a madár se, akkor nevezhető fotós". Csak így tovább a jó munkát, és nézd a bemutató kialakítása a témában, a képek, jobb tertzilor stb

  Azt hiszem, félreértett, amit mondtam, hogy szeretnék spun.Nu nem jó bemutató, de complactat néhány dolog, ami kimaradt, és a nap esentiale.Si mondani olyan egység, amely a legfontosabb minden és néhány a legdrágább kamera a világon, ha nem tudod, hogyan kell fogni a kezét, és hogyan lehet kiváltani akkor soha nem lesz képes arra, hogy jó képeket, és ha igen, sok, vagy nagyon kevés lesz bune.Si, hogy mondjon valamit a szakember jó képeket egy eldobható fényképezőgépet, amely tudja, hogyan kell járni vele.

 12. Zagan - mondta

  Salut.Tin megköszönni ptr.acest bemutató, mert nekem jött, hogy pontosan mikor trebuia.Am vettem egy kamera lencséje NIKON D5100 18mm 105-VR, 1: 3.5-5.6G ED, és vele voltam nyaralni Törökországban ma astea.In Istanbul a repülőtéren szerettem volna csinálni egy fotót a feleségével és gyermeke, de így a kép, amit észrevettem, hogy a felesége és a gyerek nem látja egyáltalán, hogy nagyon zárt culoare.Tin azt mondani, hogy a repülőtér sok fény a fal vissza volt minden üveg és a fény fata.Cum állítottam be a kamerát kellett volna, hogy a sok fény előtt, és azt kell, hogy egy képet a conditii.Merci

  • TYB - mondta

   Utánam elég volt ahhoz, hogy aktiválja a beépített vaku és fotó került perfecta.Sau SLOW beállítás lehetőség: mérni a kiállítás a "tárgy", hogy a blokk az AF / AL, majd a koncentrált és kész fotografia.A intézkedés kiállítás, hogy egyszerűen lezárja a kamera képét a kívánt személy fényképezni, oly módon, hogy a fény és a hőmérséklet-érzékelő olvasás kiszámításához zársebességet, hogy a kép echilibrata.Setarea eszköz jó, hogy A (rekesz prioritás ), mert nagyobb rugalmasságot és a sebesség is miscare.Sper hasznos.

   • „Kiállítás” ??? Hol vetted a bre? Meg kellett hozzá „a cymas”

    expozíció - a helyes kifejezés, vagy ha vorbeesti és azt írja, a fényképezés.
    igen! mondhatjuk - fotókiállítás a galéria „x”
    Nem tudom, hogy mit mérnek kiállítás, mint egy méter, vagy subleru compasu ...

 13. Zagan - mondta

  Visszatér egy intrebare.Cand módot M / A / S / P, a cél az kell hagyni, KÉZI vagy hideg AUTOMAT.Merci

  • TYB - mondta

   Beleegyeztem, hogy hagyja őt automatikusan, különben meg kell összpontosítani kézzel, és ez megköveteli a sok készség, és úgy gondolja, hogy csak akkor kezdte el használni a DSLR.

  • Nyúl - mondta

   Minden módon használhatja manuális élességállítást vagy automata.De javallt lenne csak, ahol nem tud az automatikus fókusz manuális módba, vagy ahol azt szeretnénk, hogy a kompozíció egymástól, és a lencse nem automatikus fókusz, vagy nem, de nem túl jól .

 14. Zagan:
  Visszatér egy intrebare.Cand módot M / A / S / P, a cél az kell hagyni, KÉZI vagy hideg AUTOMAT.Merci

  nem maradhat a kézi

 15. TYB - mondta

  Nyúl: Azt hiszem, hogy félreértette, amit mondtam, hogy szeretnék spun.Nu nem jó bemutató, de complactat néhány dolog, ami kimaradt, és a nap is spuno esentiale.Si egység, amely a legfontosabb minden és néhány a legdrágább kamera a világon, ha nem tudod, hogyan kell fogni a kezét, és hogyan lehet kiváltani akkor soha nem lesz képes arra, hogy jó képeket, és ha igen, sok, vagy nagyon kevés lesz bune.Si, hogy mondjon valamit a szakember jó képeket egy eldobható fényképezőgépet, amely tudja, hogyan kell járni vele.

  Többé-kevésbé bune.Bune abban az értelemben, hogy a szakmai tudja, hogyan kell felvenni egy jó helyen, könnyű és keretezés fotó subiectului.In többit minden attól függ, hogy a teljesítmény fotocamerei.Si hogy töltés valamit, ISO sokat segít abban, hogy a hatás "gabona" ​​a művészi fotográfia és képek a régi, az emberek gyakran folyamodnak növekmény érzékenység film megszerzésére remekei film fotózás, amely ma sajnos nem lehetséges anélkül, hogy a digitális puha grafikai teljesítményt és a speciális képesség. és még így is nem hogy ugyanazt a hatást, amit adott pelicula.Cheam a nosztalgia, vagy amit akarsz, de a film az, ami a különbség a fotózás.

 16. florin - mondta

  "Rekesz (F-stop).
  Ez pontosan az írisz (csakúgy, mint a szem) nyitja és zárja, hogy világosság van a kamera ... "
  A hetedik osztályos fizika leckét szem, hogy: írisz adja a szem színét (kék, zöld, barna, fekete), és nincs szerepe az építőiparban a kép alkotja a szem. Is van is meghatározott tanuló képes módosítani a méreteket úgy, hogy szabályozza a fénymennyiséget, hogy belép a szemet. Úgy működik, mint egy membrán.
  Ezért kérjük, vegye figyelembe, hogy illeszkedjen.
  Egyébként minden jó!
  És a munkát értékelik.

 17. Zagan - mondta

  A gravatar tyb.Dupa Tudom, hogy te egy rajongó / szakember a fotografiei.Iar ha és berendezés tény tiéd cél, erősítse totul.Ce a NIKON D5100. Mint mondtam, hogy egy képet a fény felé kell : 1-, hogy lezárja a nyílást annyira (nekem, nézd lcd zár nyitva)
  2-csökken az expozíciós időt az érzékelő (1 / 400 hiszem ez idő alatt expunere.Sa mondjuk 1 / 400 ptr több fény az utamba megyek 1 / 4000, mit használ 1 / 4000.
  3 ISO legyen a nap folyamán, amikor a jó körülmények fototgrafiat 100 ha sok fény van előtte, vagy környékén, a macska meg az én fie.la fényképezőgép Nikon d5100 lásd ISO felmegy 6400, és így tovább a HI0.3, HI0.7, HI1, HI2.
  Ha változtatni ISO, rekeszérték, a mód M / A / S / P kapcsoló automata üzemmódban, ha az értékek változatlanok maradnak vagy megváltoztathatja automatikusan be van kapcsolva automat.Daca szeretnénk, akkor hagyja el az e-mailt több vb [Email protected]

 18. lábtörlő - mondta

  Szia, láttam egy videotutorial NIKON DSLR 3100 a Nikon DSLR, és nem értem, hogy mi történik a forgatás lencse a hangja, és néhány perc alatt 9 minek

 19. Ajánljuk az alábbi linken: http://www.canonoutsideofauto.ca/play/
  Úgy vélem, hogy zseniális kezdőknek!

  Tisztelettel őszintén!

 20. Cristi! Akkor jó munkát, és világosan elmagyarázni minden.
  Az erőfeszítés csodálatraméltó az akkor emelkedik, és más területeken is, mint azt.
  kell mondani azonban, hogy 15min. Nem lehet még elemeinek magyarázatához
  Basic. Mégis értékelik.

  sorrendjét Ezen három elem:
  Az első és legfontosabb az ISO.
  ISO, egyéb beállítások
  pár, idő / rekesz.

  Kell egy tanácsadó, és szükség van egy ptr. fénykép
  Mi lehet a tapasztalatcserére, amikor csak akar.
  címemet, e-mail Azt hiszem, látom az Adminisztrátorral.
  így bármikor tanácsra van szüksége akkor lépjen kapcsolatba velem, és mi válaszolni
  és mivelhogy segített sok előtt.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.