Texter, segítség szöveg és kód nagy sebességű beviteléhez - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy nagyon érdekes, ez az úgynevezett Texter, és segít nekünk beviteli dokumentumok, űrlapok, a böngésző, stb, a fény sebességét.
A Texter lehetővé teszi számunkra, hogy létrehozzunk egy adatbázist az összes olyan szóval vagy kifejezéssel, amelyet leggyakrabban használunk, vagy akár e-mail címeket vagy bármi mást, például ahelyett, hogy "hogy vagy?" Írást írunk elő, létrehozhatunk hosztstringet ezzel a mondattal és csak annyit kell tennünk, hogy megadunk neki egy személyazonosságot, mondjuk: "cmf", miután megírtuk: "cmf", és megnyomunk egy választott gombot (Enter, Tab vagy Szóköz), és kicseréljük a "cmf" -t a szövegre csinálod? "
Texter nagyon könnyen használható, rendkívül hasznos, akik küzdenek a kódot minden nap, hanem a kifizető hivatásos szerkesztők fogja használni Texter és akkor testre a szeretet.
Ebben a leckében videót mutattunk néhány példa, elvileg tudjuk be a hoststring minden: e-mail címét, e-mail aláírást, előre formázott válaszokat.
Letöltés Texter keresztül Lifehacker
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. marian - mondta

  bv :)

 2. alinfdd - mondta

  Levesek fel!

 3. omega - mondta

  Kisasszony,

 4. Viorel - mondta

  nagyon érdekes program, köszönöm, hogy ez a bemutató.

 5. Amit látsz, Cristi 2 verzió, ha nem, hogy egy valami mást, ha nem kissé furcsa jó srác, és tudom, hogy valamit a fb. Majd meglátjuk, mit válaszolok gondolja, hogy jó, és ha engem május calumea keményen cersiunea 3, ha ez rendben van. Minden a legjobb :)

  • ASUS: Amit látsz, Cristi 2 változat, ha nem egy valami mást, ha nem kissé furcsa jó srác, és tudom, hogy valamit a fb. Majd meglátjuk, mit válaszolok gondolja, hogy jó, és ha engem kérdezel calumea nehezebb cersiunea 3, ha ez rendben van. Minden a legjobb :)  

   Dai a tűz?
   Marad a vízben?
   A türelem erény!

 6. Cristi, a legszebb ex-lici, akinek van dikciója és világossága arról, hogy irigylésre méltóan beszéljen, mivel az oktatóanyagok csak tiszteletben tartják ... nagyon érdekes, és ez nagyon jó

  • kinoCristi legszebb ex [lítium-klorid van artikulációval és irigylésre méltó beszélni csak a konzultáció a tiszteletről ... nagyon érdekes és nagyon jó  

   Köszönöm, örülök, hogy tetszik.

 7. DaKar18 - mondta

  Hogyan távolíthatom prog.?

  • DaKar18: Hogyan távolíthatom prog.?  

   Ez egy hordozható program, nem távolítja el, egyszerűen törölje a "Texter" mappát a programfájlokból, a programfájlokból (86), ha rendelkezik x64-tel.

 8. Andrew - mondta

  Szia Cristi, legyen szíves mondja meg, mi mikrofont használ ... hangzik szuper jó, és azt kívánom, bárcsak magamnak egy ilyen hang. Nagyra értékelem, amit csinálsz. Bravo!

  • Andrew: Szia Cristi, legyen szíves mondja meg, mi mikrofont használ ... hangzik szuper jó, és azt kívánom, bárcsak magamnak egy ilyen hang. Nagyra értékelem, amit csinálsz. Bravo!  

   Azt mondtam, van egy egyszerű mikrofon integrált webkamera, ez mind a beállításokat, és a minősége a hangkártya.

 9. oroszlán - mondta

  Ehhez az AHK-t (Autohotkey) vagy az AutoScript-t használom. Ideális programozási nyelvek ehhez és általában a Windows folyamatok automatizálásához. Van egy fordító is, amely futtatható fájlt készít és készen áll

 10. ASUS - mondta

  Igen, én is így gondoltam, én próbálni, de még mindig nem mászik a youtube-on, ha ez nem

 11. ASUS - mondta

  A kristályok alaplap Sandy Bridge, de tudnod kell, hogyan megy, ha SATA problémái vagy retrun ez? Van alaplapi hangkártya PCI vagy külön-külön?

 12. Ionut - mondta

  áru tutorial: D: D

 13. Bunt bemutató, érdekes lenne, ha rendelkeznénk a szoftver egy változatával a helyesírások kijavítására ... Különösen a rendetlenségben vannak olyan rendellenességek, most nem használunk kötőjelet, ha helyesen akarunk írni a rendetlenségre, de egyszerűen szüneteltetünk, például: s * van; vagy; vagy. Jó lenne egy helyesírás-helyesbítő program ... Te is csinálsz oktatót erről?

 14. Pruteanu - mondta

  És így megy a román nyelv. Ha megtanulunk röviden írni, akkor az agy így fog tanulni, és végül ilyen levelet írunk. Nem értek egyet ezzel a stílussal, de mindegyik az elméjével. Mi fáj nekünk? kéz, hogy írja az egész szót? Holnap, holnapután egy másik hozza az ételt a szánkba (kényelmi okokból).

  • PruteanuÉs így lesz a pokol Romana.Daca nyelv megtanulnak írni rövid, az agy fog tanulni, és kap, hogy írjon egy levelet asta.Nu ahogy ez rendben van, de minden stílus lui.Ce szem előtt tartva viszont fáj, hogy írjon minden szót? Holnap elvezet minket egy másik élelmiszer holnapután a szája (az egyszerűség kedvéért). Ja. .... a következő.  
   Bravo Pruteanu. jó pont.

 15. Bulgac - mondta

  Bravo, de miért nem folytatja depsre Blogger oktatóanyagok, várakozás nagy türelmetlenül.

 16. bogghy - mondta

  Tudom, hogy mit akarok csinálni a tutorial egy ilyen fordító angolról spanyol vagy az olasz, de a Yahoo messenger írsz angolul / román és adja meg lefordítani haladéktalanul megadni a többi ember, és fordítva, amikor a személy írja kapni fordítása A fordító.

 17. a legjobb - mondta

  super cool! 's nagyon jó dolog, különösen, amikor rohant!
  Cristi út melyik program csinál video tutorials?
  Sok szerencsét és jó egészséget!

 18. Anexx - mondta

  Ha a második rész a blogger.

 19. Sapioit.tk - mondta

  Érdekes módon hordozható verziójuk is van. Azta!
  Köszönöm, ez nagyon segít nekem ...

 20. Caesar - mondta

  Tudom, hogy vigyázni ilyesmi, de szeretném, ha lehetséges, hogy a bemutató, hogyan tegye bőr Counter Strike: Source. Kérem.

 21. Cosmin - mondta

  , hogy egy bemutató látható fúzió? A szoftver, amely figyeli 2 az egyik nagyon hasznos. köszönöm

 22. Cristi ha nem jó klip anya gondoltam, valami sokkal érdekesebb. Ha páratlan jó til LASAL, és adja meg a legjobb ok?

 23. Okas - mondta

  Cristi kártyák sikerült kielégíteni leneshii az interneten ezzel a szoftverrel stocareala

 24. Kosler - mondta

  Ez a szoftver jó azoknak, akik a lusta írni román és rövidítések csak intlegi semmi.
  Példa: MESSENGER

  De a viccet félretéve, nagyon hasznos szoftver azok számára, akik sokat dolgoznak az "írással". Dokumentumok a WORLD, a NOTEPAD és még sok másban

 25. alexgeo008 - mondta

  Szuper jó: D nagyon szépen köszönöm. Ez egy nagyon jó app: d

 26. cuibaru - mondta

  Van egy kérdésem: a proc 13 540 akinek üzemmód bit megy 64 32 bites Windows telepítve van?

 27. omega - mondta

  Ms, nagyon érdekes: A Punto Switcher nem is hasonlít ehhez a szoftverhez (nagyon jó)> De nekem is van egy kérdésem, amikor domainet vásárol (vásárol), akkor nem számít .ro vagy .com (egy bizonyos ideig ) vagy örökre? Előre is köszönöm, erős vagy, tiszteletem, és várom legalább egy kis választ. KÖSZ .

  • SideBySide - mondta

   omega: Ms, nagyon érdekes: A Punto Switcher nem is hasonlít ehhez a szoftverhez (ez nagyon jó)> De nekem is van egy kérdésem, amikor domainet vásárol (vásárol), akkor nem számít .ro vagy .com bizonyos) vagy örökre? Előre is köszönöm, erős vagy, tiszteletem, és várom legalább egy kis választ. KÖSZ .  

   .com domainek örökre, de drágább (körülbelül $ 40-50) és a .com .net. Info .org stb van egy árat kell fizetni évente. Remélem érted

   • omega - mondta

    SideBySide:
    Területek. Ro örökre, de drágább (kb. $-40 50), valamint a. Com. Net. info. org stb van egy árat kell fizetni évente. Remélem, érti, mi az időjárás Moldova?  

    🙂, segíts nekem, az időjárás 21: 22, meleg, napos, kislány meztelen **, értsd. MS

 28. Boghy - mondta

  Tudom, hogy mit akarok csinálni a tutorial egy ilyen fordító angolról spanyol vagy az olasz, de a Yahoo messenger írsz angolul / román és adja meg lefordítani haladéktalanul megadni a többi ember, és fordítva, amikor a személy írja kapni fordítása A fordító. Ez nagyon jó azoknak, akik szeretnének kommunikálni külföldiekkel, hogy miért.

  • AdrianGudus - mondta

   Boghy: Tudom, hogy mit akarok csinálni a tutorial egy ilyen fordító angolról spanyol vagy az olasz, de a Yahoo messenger írsz angolul / román és adja meg lefordítani haladéktalanul megadni a többi ember, és fordítva, amikor a személy írja kapni fordítása A fordító. Ez nagyon jó azoknak, akik szeretnének kommunikálni külföldiekkel, hogy miért.
     

   Nem tudom, hogy létezik ilyen szoftver, de tudom, hogy a Google a Google Wave segítségével biztosított egy „robotot”, amely lehetővé tette a szöveg valós idejű fordítását a csevegőablakban. Sajnos a Google bejelentette, hogy bezárja a Google Wave projektet

 29. mytzusky - mondta

  Ez a tökéletes programot. Segít nekem nagy programozó, ahol sok a kód egy részét szabványos. Egyszer köszönöm! Szuper.

 30. Vlad Andrei 1456 - mondta

  Nehéz minden alkalmazás, csak most rájöttem, hogy hány útmutatók ezen az oldalon láttunk még. . . Veszem örökké látni őket !!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.