A WordPress ragyogó platform webhelyekhez és blogokhoz - HD videokazalékszer

Ebben a videóban bemutató Örömmel bemutatni platform WordPressAmelyen keresztül hozhat létre blogok vagy honlapok nélkül sok erőfeszítést.

WordPress a legjobb és stabil CMS A piacon most, bár az alapváltozat nem kínál túl sok funkciót és lehetőséget képes megoldani ezt a problémát a plugins (Kiegészítéssel), amely segítségével szinte bármit lehet gondolni.

Még tervezés wordpress nem lélegzetelállító először, de ha változtatni téma vagy adjunk hozzá egy szép helyzet megváltozik, ott témák felár, amelyek a modern design és még néhány plugins tartalmazza.

Kifejtette, ez wordpress ez segít nekünk egy webhely elkészítésében anélkül, hogy rendelkeznénk a programozási nyelvek fejlett ismereteivel (html, php, java, rubin on sín) vagy magas szintű ismeretekkel az adatbázisokkal való munkában.

Aki a weboldal vagy blog wordpress nem kell egy szakértő semmit, ha tudja, egy-két dolgot is elég, az út mentén megtanulod nélkül rájössz, minden intuitív, minden egyszerű, semmi sem könnyebb használni.

Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy a tartalom létrehozására és Wordpress kezeli munka kóddal, hogy sokan távol maradnak, legyen az szöveg, hogy ez a multimédia (kép, videó, hang, flash), mint jó ötlet, hogy hozzanak létre egyedi tartalom, azaz nem lehet másolni más helyeken, vagy más oldalakon is, ha másolja, amit meg kell, hogy a forrást tisztelet a teremtő, hogy a tartalom, ez a józan ész, mint nem kéne menni, ha azt akarjuk, hogy építeni valamit tartós.

Millió rendezők a világ elképzelni életét anélkül, hogy ez a fajta platform egyszerűen használható, lehetőséget kínál szinte korlátlan testreszabás, témákat lehet végrehajtani minden erőfeszítés nélkül, több mint ez a csodálatos platform ingyenes.

Ki teremt plugins vagy témák?

Bárki, igen bárki létrehozhat egy plugin, vagy a téma, éppen azért, mert ez a wordpress platform, hogy egy hatalmas népszerűségnek, össze lehet hasonlítani a fejezet firefox plugins.

Én nagyon ajánlom ezt a platformot nem fogja megbánni a második ezt a választást, hogy játszik a wordpress, hanem egy játék, amely testet egy online tartalmak mindenki számára hozzáférhető.

Végül szeretnék köszönetet mondani ennek a csodálatos platformnak az alkotóival, akik valami nagyat létrehoztak egy kis telepítőkészletben, az igazi az, hogy "az erős esszenciák kis palackokban érkeznek". RESPECT
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (131)

  • Azaz, a WordPress az egyik legjobb forgatókönyvet a világ blog és weboldal. Csináltam egy oldalon WordPress, de nem tudja beszúrni a linket, hogy sérti a szabályokat. BAFTA VideoTutorial.RO:X:X:X. I LOVE YOU.

    • Szia Cristi, kérem, mondja meg, hogyan néhány küldhet hirdetéseket pedig emag tartalmazó szkripteket a blog?
      Észrevettem, hogy jön létre a wordpress wordpress, és én tudom, hogy nem lehet hozzáadni bármilyen kódot, amiben a java script. Persze, hogy van egy blog, de érdekel, hogy milyen lépéseket kell tennem magamnak ezt a lehetőséget.
      Köszönöm, és remélem, hogy választ tőled.

      Sok sikert abban, amit csinálsz!

  • Cristi egy oktatóprogramot is készíthet egy asztali rögzítő programmal, például: camstudio, .... atc, amit jónak gondolsz.

  • @alex: Nos, miután a logika, így úgy gondolja, hogy mi történik, k? következő intuíció? Persze, hogy nem lesz képes, hogy elemeket a másik dolog, amit szeretnénk, hogy megtörténjen?

  • Ha meg tudod csinálni egy videó bemutató módot, amely lehet szerelni két különböző merevlemez, SATA és IDE, ha lehetséges. Vettem tévedésből megkérdezése nélkül, nem sytiut hogy különbözőek.

  • Segítsen nekem, és létrehoztam egy fórumot, és nem működik a domain beillesztése, talán nem tudom, pontosan azt tettem, amit a dyndns oktatóprogram tett, amikor fiókot kellett készítenem, stb ... Kérem, segítsen nekem kedves van ez a fórum 1 hétig.

  • @danezu:
    A logika a következő, először is meg Comper domain vagy kapsz egy ingyen aldomaint DynDNS vagy máshol, akkor bérelni kiszolgáló tér (hosting) tárhely, elég olcsó 3 euró havonta 20 koncertek lemezterület.
    Lásd, hogy van egy tutorial erre.
    Hogyan vásároljon egy domain és hosting helyet egy website - HD videó bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=927

  • Eugen

    Mindegy, hogy a különböző sata általában csak számít egy kell szolga (néhány csapok aranyozott őket műanyag, ez magában foglalja 2 pin függőlegesen van beállítva a slave), a másik nem tudja pontosan, hogyan kell vagy, ha nem mondja el senkinek, amíg holnap megmondja, hogyan kell csinálni. Szóval ne aggódj, akkor használja őket.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.