A ragyogó platform WordPress oldalak és blogok - HD videó bemutató

Ebben a videóban bemutató Örömmel bemutatni platform WordPressAmelyen keresztül hozhat létre blogok vagy honlapok nélkül sok erőfeszítést.

WordPress a legjobb és stabil CMS A piacon most, bár az alapváltozat nem kínál túl sok funkciót és lehetőséget képes megoldani ezt a problémát a plugins (Kiegészítéssel), amely segítségével szinte bármit lehet gondolni.

Még tervezés wordpress nem lélegzetelállító először, de ha változtatni téma vagy adjunk hozzá egy szép helyzet megváltozik, ott témák felár, amelyek a modern design és még néhány plugins tartalmazza.

Kifejtette, ez wordpress (html, php, java, rubin a sínen), vagy az adatbázisok kezelésével kapcsolatos fejlett tudás. Segíthetünk egy weboldal létrehozásában a programozási nyelvek (html, php, java, rubin a síneken)

Aki a weboldal vagy blog wordpress nem kell egy szakértő semmit, ha tudja, egy-két dolgot is elég, az út mentén megtanulod nélkül rájössz, minden intuitív, minden egyszerű, semmi sem könnyebb használni.

Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy a tartalom létrehozására és Wordpress kezeli munka kóddal, hogy sokan távol maradnak, legyen az szöveg, hogy ez a multimédia (kép, videó, hang, flash), mint jó ötlet, hogy hozzanak létre egyedi tartalom, azaz nem lehet másolni más helyeken, vagy más oldalakon is, ha másolja, amit meg kell, hogy a forrást tisztelet a teremtő, hogy a tartalom, ez a józan ész, mint nem kéne menni, ha azt akarjuk, hogy építeni valamit tartós.

Millió rendezők a világ elképzelni életét anélkül, hogy ez a fajta platform egyszerűen használható, lehetőséget kínál szinte korlátlan testreszabás, témákat lehet végrehajtani minden erőfeszítés nélkül, több mint ez a csodálatos platform ingyenes.

Ki teremt plugins vagy témák?

Bárki, igen bárki létrehozhat egy plugin, vagy a téma, éppen azért, mert ez a wordpress platform, hogy egy hatalmas népszerűségnek, össze lehet hasonlítani a fejezet firefox plugins.

Én nagyon ajánlom ezt a platformot nem fogja megbánni a második ezt a választást, hogy játszik a wordpress, hanem egy játék, amely testet egy online tartalmak mindenki számára hozzáférhető.

Végül szeretnék köszönetet mondani az alkotók ezt a csodálatos platform, mert létre valami igazán nagy a még kisebb installáció, igaz, hogy "erős eszencia jönnek a kis palackban." RESPECT
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Robciuc Ionut - mondta

  Azaz, a WordPress az egyik legjobb forgatókönyvet a világ blog és weboldal. Csináltam egy oldalon WordPress, de nem tudja beszúrni a linket, hogy sérti a szabályokat. BAFTA VideoTutorial.RO:X:X:X. I LOVE YOU.

  • Szia Cristi, kérem, mondja meg, hogyan néhány küldhet hirdetéseket pedig emag tartalmazó szkripteket a blog?
   Észrevettem, hogy jön létre a wordpress wordpress, és én tudom, hogy nem lehet hozzáadni bármilyen kódot, amiben a java script. Persze, hogy van egy blog, de érdekel, hogy milyen lépéseket kell tennem magamnak ezt a lehetőséget.
   Köszönöm, és remélem, hogy választ tőled.

   Sok sikert abban, amit csinálsz!

 2. és van egy blog a Wordpress. Azt 3GB? Mi történik, amikor befejezi?

 3. tataee - mondta

  Cristi meg tudná csinálni egy bemutató programot Desktop elfog pl CamStudio ... .atc nem valami jó lovak.

 4. Adrian - mondta

  @alex: Nos, miután a logika, így úgy gondolja, hogy mi történik, k? következő intuíció? Persze, hogy nem lesz képes, hogy elemeket a másik dolog, amit szeretnénk, hogy megtörténjen?

 5. Eugen - mondta

  Ha meg tudod csinálni egy videó bemutató módot, amely lehet szerelni két különböző merevlemez, SATA és IDE, ha lehetséges. Vettem tévedésből megkérdezése nélkül, nem sytiut hogy különbözőek.

 6. danezu - mondta

  Segítek magam, és csináltam egy fórum, és nem megy, hogy a művészet benne, nem tudom, pontosan azt tette, amit tett CRIS hogy a bemutató a DynDNS, amikor el kellett facme számla stb ... segíteni kérem? I ez a fórum 1 wk.

 7. @danezu:
  Hol fórum?
  Akár otthon, akár egy szerver hosting (tárhely)?

 8. @danezu:
  A logika a következő, először is meg Comper domain vagy kapsz egy ingyen aldomaint DynDNS vagy máshol, akkor bérelni kiszolgáló tér (hosting) tárhely, elég olcsó 3 euró havonta 20 koncertek lemezterület.
  Lásd, hogy van egy tutorial erre.
  Hogyan vásároljon egy domain és hosting helyet egy website - HD videó bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=927

 9. danezu - mondta

  fórum otthon, és megpróbáltam egy ingyenes aldomaint DynDNS és nem amm

 10. Alex - mondta

  Eugen

  Mindegy, hogy a különböző sata általában csak számít egy kell szolga (néhány csapok aranyozott őket műanyag, ez magában foglalja 2 pin függőlegesen van beállítva a slave), a másik nem tudja pontosan, hogyan kell vagy, ha nem mondja el senkinek, amíg holnap megmondja, hogyan kell csinálni. Szóval ne aggódj, akkor használja őket.

 11. Andrei - mondta

  akkor szabad tárhely a 50mb őket "www.50.ro", és akkor ott van a "www.xhost.ro" a 400mb, hanem, hogy az alapokmány a 400 megy rosszabb ingyenes mindkettő mSQL adatbázis, panel Levelezés kezelése a szerveren, és ez Grati fórum akkor tedd a szerveren, hogy nem kell tartani a nyílt számítógép mindig és aldomain.

 12. tengeri - mondta

  Miért nem megy wordpess? Úgy tűnik: A kért URL nem található a szerveren. Ha az URL-címet manuálisan ellenőrizze a helyességét, és próbálja újra.
  localhost
  Apache / 2.2.11 (Win32) DAV / 2 mod_ssl / OpenSSL 2.2.11 / 0.9.8 PHP / 5.2.9

 13. tengeri - mondta

  Bementem a végén, fisieru Treu hozott htdocs wordpress

 14. Van egy szó kérdés, azaz, ha megnyomja a "Register new user" töltse ki a részleteket ............, de nem fogadhatunk mail jelszó! Spunetzi, hogyan kell megoldani

 15. adi - mondta

  Csak szeretném megköszönni sati oktató tudja, május román

 16. Dumitru Munteanu - mondta

  asi így igen tudom, és mi történik, ha a szerver marker PC nincs net kapcsolat? Ez aggaszt, de én blog wordpress.com;http://munteanudumitru.wordpress.com/ és köszönöm neki, és fog tartozni egyszer és hálás minden, amit tanultam annyira meg! szia tisztelettel [Email protected]! TGV

 17. Radu - mondta

  Hogyan tehetjük egy ingyenes web-tárhely és hogyan unblam őt és más kérdésekről.

 18. george_1951 - mondta

  Kedves tanárok,
  Azt javaslom, hogy csinál egy videotutorial cím (vagy ilyesmi):
  "Csináltam egy honlapot, hogy mit kell csinálni vele?"
  Azt magyarázza, hogy az iskola vagy a "empirikusan", hogyan kell kezelni, hogyan tovább, hogyan adjunk hozzá kép (más), egyéb szövegek, egyéb videók, stb. Hogyan lehetne javítani és hogyan înbogăţim napról napra ...
  Azt javaslom, mert csináltam egy WordPress oldal (pontosan olyan, mint a bemutató), de a következő napon, amikor szerettem volna folytatni a munkát, hogy adjunk valamit futtatni, még nem sikerült neki . Nem tudom, hogyan kell továbblépni.
  Azt is el kell mondani, mit kell csinálni vele, hogy látott az interneten. Mit kell tenni, hogy egy személyes címet (pl. http://www.unnume.ro), Stb. Csak annyit, hogy még nem történt a helyszínen, így nézzük meg, hogy câtde kedves (vagy nem). Azt akarjuk látni, és megtalálni mások.
  Lecke folytatni kell.
  Köszönjük, hogy minden, amit csinál.
  Esteem és tiszteljük
  George_1951

 19. george_1951 - mondta

  Eltűnt a "kiváltságokat" az adatbázisban! Miért? Ki tudja válaszolni ezt a kérdést, és az előző?
  Köszönöm,
  George_1951

 20. Bion - mondta

  Már vásárolt egy domain és a honlap. Nyilvánosan tudtam aldomain?

 21. Liviu - mondta

  Hello!
  Tudok segíteni valamiben? Csináltam egy honlapot wordpress (csak félig, mert még nincs kész), és megpróbáltam, hogy így lesz, hogy a barátja, hogy ha tettem eddig, mégpedig http://ip-ulmeu/wordpress/?page_id=15. Minden rendben volt, amíg meg nem próbálta meg egy másik oldalra. Megkapta a hiba. Valami rosszat tettem (Én mindent a bemutató)? Csak a honlapon megy, bár nekem megy tökéletesen az összes oldalt.

 22. bogdan - mondta

  Hogyan lehet szerkeszteni
  Csak egy újabb WordPress weblog
  dolog írt banner melegítő ..
  válaszra vár

 23. Adrian - mondta

  @bogdan: Ez volt látható bemutató szakértői és barátságos, ha nem áll találkozni vele fej-farok hosszú, majd várja, hogy válaszoljon valaki, és ez nem singuru bemutató Word Press ezen az oldalon!

 24. hogy nekem egy blog1! 1! kérjük

 25. Nicushor - mondta

  "'S:
  hogy nekem egy blog1! 1! kérjük
  Nem csak azt, amit akarok mondani arate.Iti címemet, és ha úgy tetszik, hogy az enyém!:http://www.thepiratebayonlyone.wordpress.com

 26. Helló, meg tudod változtatni a témát a blog egy letöltés "ingyenes témák"? Köszönöm a segítséget.

 27. RemusSzia, megváltoztathatja egy blog téma le "ingyenes témák"? Köszönöm a segítséget.

  Meg tudod változtatni ezt bármilyen témát kompatibilis wordpress, de van, hogy legyen óvatos a kompatibilitást a saját verzióját a WordPress téma, és különösen a plugin használata.
  Azt is meg kell próbálni kompatibilitási problémák az összes főbb böngészők.

 28. ravasz - mondta

  Ez az egyik legragyogóbb útmutatók az oldalon! http://www.shiftyway.sfh.cc. Köszönöm szépen!

 29. Hangos bemutató lennék érdekelt, és nekem egy tutorial, hogyan kell telepíteni a PHP Windows Apache MySQL phpmyadmin

 30. ptr nagyon nagy probléma. me:
  Telepítettem XAMPP, tettem a jelszót, tökéletesen működött. menj, és hadd nézz körül, megkérdezte felhasználó és jelszó ok, kinyitotta, és nem tudom, mit tudok, és kattintson a "status" és .... mysql megjelenik a jobb ki (mielőtt aktiválták jelszót, Tettem egy jelszót ptr. mindkettő). jó, megy előre, letölthető wordpress, adatbázis létrehozása .. mindent tutorial. ahol rendben volt, amíg nem tesz az adatbázis nevét, felhasználó stb. .. És mikor megy a azt mondja, hogy nem tud hozzáférni az adatokhoz ptr. az zárva (tudod, mire gondolok)

  Hogyan tudom kijavítani, hogy preoblema? Hogyan engedélyezése és a MySQL? cp.xampp történik majd
  Kérlek, hogy segítsen nekem a bemutató nem mehet tovább.

 31. Az Isten és az ő csapata:

  Az oktató csak gratulálni tudok neked, jó munkát, de ... azt hiszem, ez azt jelenti, nem reagál a kérdésekre? vagyis egyáltalán nem, és így maradt egész hal farkát? Kezdek egyetérteni George_ ..., és észrevette, hogy a dolog, és hagytam egy üzenetet a "hogyan lehet egy honlap, a 3, wordpress ...", és még mindig nem érkezett válasz. Tettem néhány kérdést, de még mindig ..... vár ... és vár ... megértem, hogy meg kell hagyni a többiek találni, de ha nem találja a választ itt, sem máshol, majd kérdéseket feltenni, nem hiszem, hogy lenne őszinte válaszolni egy egyszerű "nem tudom a választ .." vagy "nézd meg itt .."?
  Remélem, nem bánod, az ezen a poszton, de ez a gondolkodás, és amit mondok.
  Nos, ez rajtad múlik, és a csapat, ha válaszolni erre a kérdésre, vagy sem.
  Köszönöm szépen

 32. maria: Az Isten és az ő csapata: Tutorials csak gratulálni tudok neked, jó munkát, de ... azt hiszem, ez azt jelenti, nem reagál a kérdésekre? vagyis egyáltalán nem, és így maradt egész hal farkát? Kezdek egyetérteni George_ ..., és észrevette, hogy a dolog, és hagytam egy üzenetet a "hogyan lehet egy honlap, a 3, wordpress ...", és még mindig nem érkezett válasz. Tettem néhány kérdést, de még mindig ..... vár ... és vár ... megértem, hogy meg kell hagyni a többiek találni, de ha nem találja a választ itt, sem máshol, majd kérdéseket feltenni, nem hiszem, hogy lenne őszinte válaszolni egy egyszerű "nem tudom a választ .." vagy "nézd meg itt ..?" Remélem nem bánod, az ezen a poszton, de ez spun.Acum gondolom, és ez továbbra is saját belátása szerint, és a csapat, ha válaszol, vagy nem ez problema.Multumesc több

  Ha a XAMPP kezelőpanel MySQL szerver megy, és még mindig nem tud hozzáférni phpmyadmin azt jelenti, hogy valami akadályozza az út, az a helyzet, valószínűleg egy tűzfal vagy egy szoftver (távoli, chat, stb.) blokk "ki a garázsból."
  Ha megnézzük az oktatóanyagok xampp'll látom, hogy meghatározott biztonsági problémák által létrehozott szoftver vagy távoli programok vagy chat messenger olykor ember a fejét, és a blokk az utat a MySQL.
  Ezeket a problémákat meg lehet oldani türelemmel és logika, és veszik a megszüntetése, az ember nem tudja, hogy milyen szoftver van telepítve a számítógépre, és nem, hogy hogyan vannak beállítva.
  Kérjük, hogy megértsük, hogy minden számítógépen megvannak a saját problémái, ez elég nehéz, hogy a diagnózis száz változók ebben az egyenletben.
  Ha a XAMPP telepítés a számítógépes operációs rendszer friss telepítés menne nézni gond nélkül.
  A bemutató egy darabból, és minden elkészült ott megy, ha valaki nem dolgozik valamit, igaz a hibás.

 33. Cristi Várjon!
  Köszönöm a választ, és remélem, megbocsát nekem, és a kifejezés a béna, hogy nem érti, mit akarok. Hadd próbálja megmagyarázni, hogy Ön vagy pontosan tudja a problémát (ha nem):

  Telepítettem XAMPP után azt mondtam a bemutató, minden sötét volt ok.am bemutató, és mentem a localhost, és kapok egy jelszót. itt minden earu aktív tutorial.am tegye jelszó (egy), és a MySQL és a htdocs (ha igen, azt mondja, nem emlékszem már), és elment, hogy azok bizonyítékokat. localhost-> megnyílik egy kis ablak, zár és kér felhasználónevet és jelszót-> tegye user (amit letette ott mysql-htdocs) -> engedjen-> nézni ott-> adnak A "status" -> látni, hogy a változás a dezcativat.ok aktivált, bezártam (tartózkodó kérdőjel), elkezdtem nézni a bemutató "A WordPress egy nagyszerű platform ...", érted, de én ott sosem telepíteni ptr. nem tud hozzáférni az adatbázishoz. Ha elmegyek a localhost cp nem tudtam volna nyomni valami baj? vagy ha a tűzfal, hogy mit tud tenni?

  Különben is, én eltávolított mindent, és most indul újra az oktatóanyagok, alaposabban és talán sikerül. Elfelejtettem mondani, hogy én telepített XAMPP (követve a bemutató), és én is ezt a problémát, de azt eltávolítani. Nem tudom, miért a gondolat, hogy én is újra. néhány nap.

  Szóval, ne válaszoljon most, várj, amíg meglátod, mit helyreállása.
  Nagyon köszönöm az ezredik alkalommal megértést és türelmet!

 34. maria: Cristi Várj!
  Köszönöm a választ, és remélem, megbocsát nekem, és a kifejezés a béna, hogy nem érti, mit akarok. Hadd próbálja megmagyarázni, hogy Ön vagy pontosan tudja a problémát (ha nem): Telepítettem XAMPP után azt mondtam a bemutató, minden sötét volt ok.am bemutató, és bementem, hogy a localhost és tettem egy jelszót. itt minden earu aktív tutorial.am tegye jelszó (egy), és a MySQL és a htdocs (ha igen, azt mondja, nem emlékszem már), és elment, hogy azok bizonyítékokat. localhost-> megnyílik egy kis ablak, zár és kér felhasználónevet és jelszót-> tegye user (amit letette ott mysql-htdocs) -> engedjen-> nézni ott-> adnak A "status" -> látni, hogy a változás a dezcativat.ok aktivált, bezártam (tartózkodó kérdőjel), elkezdtem nézni a bemutató "A WordPress egy nagyszerű platform ...", érted, de én ott sosem telepíteni ptr. nem tud hozzáférni az adatbázishoz. Ha elmegyek a localhost cp nem tudtam volna nyomni valami baj? vagy ha a tűzfal, hogy mit tud tenni? Mindegy, eltávolított mindent, és most indul újra a konzultáció, több figyelmet és sikerülni fog. Elfelejtettem mondani, hogy én telepített XAMPP (követve a bemutató), és én is ezt a problémát, de azt eltávolítani. Nem tudom, miért a gondolat, hogy én is újra. zile.Asa egy pár, hogy nem válaszol most, várj, amíg meglátod, mit csinálnak vissza.
  Nagyon köszönöm az ezredik alkalommal megértést és türelmet!

  Miután megadta a jelszót, akkor elérheti a MySQL phpMyAdmin a felhasználónév "root" és a jelszó beállított magad.
  Mielőtt a XAMPP újra be ezen az oldalon, és olvastam valamit biztonság XAMPP:
  http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html#1221
  A hivatalos honlap XAMPP találhat további érdekes információt, és sok részletet, hogy nem tartalmazza azokat a bemutató, legyen az 2 óra.
  Általában válaszoltak mindent, használja a forrásokat biztosítani fenntartva alkalmazás.
  Ha még mindig nem megy a XAMPP, WAMP szerver váltani ugyanazt, kivéve az FTP szerver, hanem van egy csomó modulok apache, az aki irányítja a szereti a apache minden kis dolog, és hogy Új lehetőségek a csodálatos szervert.
  SIKER.

 35. Tudtam hozzáférni keresztül phpmyadmin volt telepíteni wordpress, nem sikerült elérni, és én oprit.intru és a saját oldalon, de húztam, és a XAMPP, és nem hagyta, hogy ptr. Az utolsó alkalommal, amikor elmentem, de most zavaros zilla szerveren, és nem tudtam a HP így törölt mappa volt a srác, és húzta, és a szerver, és telepítettem a helyére az a férfi, aki most merge.Uraaaaaaa ! Meg kell kezelni, hogy nem-mura n száját nem.
  Remélem nem haragszol rám, de mondhatjuk, hogy a gondolkodás, mint hogy képmutató.
  ps-nem megy a WAMP, hogy az első probléma ... kész .. menni?

 36. Azt hiszem, szeretnék sírni ...
  Én reinstalled XAMPP, és hogyan tettem a jelszót ... hogyan mysql.Sa tiltva a jobb próbálja megmutatni:
  Ez a helyi gazda

  MySQL adatbázis KIKAPCSOLVA
  PHP AKTIVÁLT
  Perl mod_perl AKTIVÁLT
  Apache :: ASP AKTIVÁLT
  HTTPS (SSL) bekapcsolva
  Common Gateway Interface (CGI) bekapcsolva
  Server Side Includes (SSI) bekapcsolva
  IPv4 AKTIVÁLT
  IPv6 DEACTIVATED
  SMTP Service DEACTIVATED
  FTP szolgáltatás aktiválva
  C: \ XAMPP \ Security \ mysqlrootpasswd.txt:
  user = gyökér mysql
  mysql password = xwq2101k3

  phpMyAdmin felhasználó PMA =
  mysql password = 4ab7909d5cc9e

  C: \ XAMPP \ Security \ xamppdirpasswd.txt:
  XAMPP user = sarasara
  XAMPP password = xwq2101k3

  Miért myscl két jelszó, és írja a jobb phpMyAdmin "PMA"? ez a "PMA" utoljára láttam az adatbázisban, és írta a jobb "off", és hogy nincsenek jogai. nézni, hogy ha írok most.
  írni ezt: PMA-> localhost-> igen (oszlop jelszó) -> használat (globális jogosultságok) -> nem (oszlopban engedi). ránézett, honlapján és a fórumon találtam a problémát. Valami baj van ezzel a jelszóval. Látom a "MAP" egy másik jelszó ptr. mysql, megváltoztathatja a dokumentumot, és tette a jelszavát?
  Kérlek benneteket, hogy mondjon véleményt .. valami, amit soha nem ment előre telepíteni wordpress tudom, mi fog történni.
  Thanks ffffffffffmult!

 37. Tudomásul veszem, hogy "PMA" nem phpmyad. Én megtörölte a jelszót txt dokumentumot, és tedd az enyém, hogy mi történik ..... semmi, az összes MySQL. De kérdezd meg nekem valamit: Látom, hogy MAP van az adatbázisban, és a Joomla, akkor nem kell törölni? de úgy látom, hogy ez a "root" a tábla, nem kell törölni .... Nem tudom, menj keresd a neten. őket a fórumon a kérdést tegnap, de látom, hogy még mindig nem válaszolt. fogja meg kifüggesztett.

  ps. XAMPP nem adja fel, meg kell adni neki fejjel

 38. Cosmin - mondta

  Cristi ... nagy dolog, hogy tudja megmagyarázni a laikus. Amit itt bemutatott kezdőknek, de nem tudom, mennyire tudom magyarázni jól érthető és azok, akik nem rendelkeznek olyan dolog WordPress ...

  Azt hiszem, könnyebb volt követni bemutató kezdőknek, ha végzett a szerveren, és nem a helyi - elvégre, aki tanulni itt, hogy tartsa élni valahol ...

  Különben is, lépést tartani a munkát és gratulálunk!

  Cosmin.

 39. Adrian - mondta

  CosminCristi ... nagy dolog, hogy tudja megmagyarázni a laikus. Amit itt bemutatott kezdőknek, de nem tudom, mennyire tudom magyarázni jól érthető és azok, akik nem rendelkeznek üzleti WordPress például ... Azt hiszem, könnyebb volt követni bemutató kezdőknek, ha végzett a szerveren, és nem helyben - végül is, aki tanulni itt, hogy tartsa élni valahol ... Különben is, jobb munka-és gratulálunk!
  Cosmin.

  Sok oktató a helyszínen, mind a szerver és a szabad wordpress platform, van egy sor 5 útmutatók, hogyan lehet, hogy egy honlap domain vételi azóta a fogadó, majd telepítse wordpress a szerveren, töltsd FTP, és így tovább.

 40. maria - mondta

  Tud valaki mondani nekem, azok közül, akik látták a bemutató fej-farok ebben:
  - Megértem a nézet, hogy mi a teendő abban az esetben, én most csak a honlapon, de ha már létezik, lehet telepíteni wordpress? és ha igen, meg tudja mondani, kérem? Mi a teendő? Tudom, hogy de ez csak felfedezni a honlapom, és nem akarom, hogy adjon neki a jóváhagyást a különböző gyakorlatokat cap.am de ... nem az enyém ... és én .imi mezőt, aztán majd, hogy mindenféle gyakorlatokat és azt mondani, mindent descopar.ma olvassa el a „kis”, mint én.
  Kösz szépen, nagy érdeklődéssel várt

 41. Hogyan tudom megváltoztatni a honlap címe? Adik "http://localhost/wordpress"???

  • Kros: Hogyan tudom megváltoztatni a honlap címe? Adik "http://localhost/wordpress"???

   Változás könyvtár, amelyek figyelembe mindent a root domain és mozgassa őket egy alkönyvtárba (mappa), hogy tegye a gyökér területen, ahol a WordPress fájlokat fog.
   Akkor menj a Beállítások vagy a Settings menü wordpress beállítások / Általános és ott módosítsa a betöltési fájlok, azaz ahelyett, hogy "http://www.domeniu.ro/" csirke "http://www.domeniu.ro/ alkönyvtár / ".
   SIKER.

 42. ZeroCool - mondta

  Igen wordprees széles körben használják, és még a jó

 43. rügy - mondta

  én azt mondom: "Sajnálom, de nem tudok írni a wp-config.php fájlt.

  Akkor hozza létre a wp-config.php kézzel illessze be az alábbi szöveget bele. "És van agyuk, és még mindig nem működik: |

 44. rügy - mondta

  Megoldottam

 45. Andreea Mihai - mondta

  Hogyan lehet egy szakaszt a WordPress platform Ro / En?

  Ro - kiküldetés román / En - kiküldetés angolul. Kérlek, szükségem van egy kéz! Köszönjük!

 46. Cristisg1 - mondta

  Én sokkal, sokkal, sokkal több ismertetők a WordPress! Megoldom magam megragadt XAMPP XAMPP probléma, mint Maria nem tudja betölteni az oldalt, témák és pluginek gyarapítják nem érti lámpák bekapcsolásakor (zöld) Apache, MySQL, Filezilla minden zöld (on) vettem Ingyenes blog és kísérleti munkát, hogy hogyan is működik mondhatjuk, im nagyon jó, és én is luaa egy domain és a fogadó de addig szeretném megismerni blogaritul nem hoz semmit + Miért? kell válnia a XAMPP? Én aicea kis kísérleti blog írhat benne :( http://wordpress.com/ Adnék jelzések és sokkal tapasztaltabbak, mint én, nem bánja, hogy Krisztus túlságosan elfoglalt dolgok seriaose (oktató) nem könnyű construeste így mindenki megérti :) Szép munka volt!

 47. Dorinel - mondta

  Nagyon jó bemutató, de nem tudom, hogyan kell mászni, mint egy internetes fogadó? Ha valaha is ilyen szép bemutató, kérjük link burgonyával, és mi minősül a gazda a helyszínen, mint a WordPress.

  Köszönjük!

  • Adrian - mondta

   DorinelNagyon jó bemutató, de nem tudom, hogyan kell mászni, mint egy internetes fogadó? Ha valaha is ilyen szép bemutató, kérjük link burgonyával, és mi minősül a házigazda egy telek, mint a wordpress.Va köszönöm!

   5 számos epizód létrehozásával egy oldalt a semmiből az összes szükséges utasítást és több tucat útmutatók létrehozása oldalon. A doboz "Search videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban, hogy keresni, amit keres, valamint az összes, a konzultáció, a bemutató a "Kapcsolódó cikkek", ahol, a cím alatt a link címek itt piros (kattintson a címet és hogy erre a bemutató) egységek kapcsolódnak az ugyanazt a témát, ami bemutató, ahol nézel.

   nézze EZ bemutató a tanulás, mit szeretne csinálni (kattintson erre szót írt piros) Azt javasoljuk, hogy néz minden epizód kezdve Episode 1 megérteni, hogy mi van és mi történik bemutató

 48. Cristisg1 - mondta

  XAMPP nem összegyűjthessenek témák és bővítmények jével. A wordpress.org -extend-plugins vagy témák pontosan úgy, ahogy a bemutató megy, hogy vizsgálja meg (XAMPP) OPEN htdocs wordpress DESC - >> wp-content obtiunea választani bevezetésére szükség plugins vagy témák, így a wordpres és keresett refress semmi, és keres részletesebben, ha a kereső mondja, nem ilyen téma :) Meg kell változtatni a Windows, és próbálja újra! aztán képes lesz egyszer szavazhat :))

 49. Cristisg1 - mondta

  Cristi azt kérte, hogy küldjön lucrarari újonc igen van valami, amiben mi pontosan ezt tette, és utasításokat útmutatók, hogy nagyon sikeres „http://cristisg1.wordpress.com/” Azóta játszottam, amíg mester! azért köszönöm

 50. Találok sok útmutatók f hosszú és bonyolult .... wordpress ezt, azt hiszem, hogy volt egyedül ....

  • Adrian - mondta

   Találok sok útmutatók f hosszú és bonyolult .... wordpress ezt, azt hiszem, hogy volt egyedül ....

   Tényleg? Day egy olyan módszert, vagy egy sokkal jobb alternatíva a WordPress, és te? Ok, hogy miért jó nekünk bonyolítja neked? Milyen alternatívák te érvek? Vagy kommentálta, mint te, hogy a nevét a véleményed!

 51. igen, vannak más blogok és weboldalak egyszerűen történik f belép feltöltött fotó, video ..., és kész arra, hogy nem az én wordpress számla 2 nap, de még nem sikerült ver a fénykép az oldalon ....

  • Adrian - mondta

   igen, vannak más blogok és weboldalak egyszerűen történik f belép feltöltött fotó, video ..., és kész arra, hogy nem az én wordpress számla 2 nap, de még nem sikerült ver a fénykép az oldalon ....

   Ez nagyon egyszerű, ha tud angolul, az Dashbord a bal oldalsáv lehetőségeket, beleértve a média kategóriában, vagy fogalma sincs, hogy a média nem: zene, filmek, fotók?? gombra kattintva nem lehet feljutni a fénykép. Lehet mászni közvetlenül a cikket, ha írsz. Rendkívül egyszerű, de feltöltött egy képet, nah ... ki tudja ... angolul beszélő román nyelvű kezelőfelület adhat, ha nem tudja kezelni! Nézze ITT videó bemutató, amely azt mutatja, hogy mindent, amire szüksége van! (Kattintson a szó itt piros)

 52. Én blog az opera, google, Piczo, hálók .... Groza egy őrült egyszerű itt ...

 53. Cristi Hello Nekem van egy probléma worldpres
  Nem tudom telepíteni azt mondja nekem, hogy nem tudok telepíteni
  how u telepíteni őket, csak szerkeszteni a jegyzettömb bemutató
  Azt módosított jegyzettömb és hiába, amit mondok
  tudnod kell a 000webhos.com a tutorial.ro Am tt
  A legtöbb országban csak most értesült az akarat ... tinetio így tovább

 54. Dinca - mondta

  Mennyibe kerül nekem, és én csinálok egyet?

 55. Milyen szar az, hogy nagy tervek nem működnek, mint egy oldalt, és tegye az egész oldal továbbra is szükség van a rajz és kattintson 8 rajzok és szar valakit, hogy kattintson az Ön számára, hogy mindenki lássa őket, feladtam, és a Google a wordpress hálók lehetővé teszik, hogy ...

 56. Doru - mondta

  Hi Cristi! Egy másik bemutató, amely után néz 50 min egyébként azt neked okosabb! Gratulálunk, köszönet és jó egészséget!

 57. Iulia - mondta

  Lehetséges, hogy a legördülő listából a wordpress? Keményen kellene, és nem tudom, hogy pontosan hogyan kell csinálni ... akarok valamit, mint egy ingatlan helyén ... Előre is köszönöm.

 58. Razvan - mondta

  Nekem van egy probléma, van egy blogot a wordpress, hogy felveszem a házigazda. És ha valaki hozzászólás nem kap mail riasztás, bár én szeretem az aktív lehetőségeket küldött nekem levelet. Hogyan lehet, hogy e-maileket?

 59. aaaaa - mondta

  nagyon jó oktató .. Sokat tanultam tőlük .. köszönöm .. tájékoztatás
  de én szembe a probléma ..
  Csináltam egy weboldal wordppress .. és én adtam a linket egy igényt, és férhetnek hozzá más haza, de nem látta őket ... és akkor azt gondoltam, hogy módosítsa a beállításokat a helyén http://localhost/ Linck írtam területén .. aztán én nem mehetek wp_admin .. és az első oldalon a honlap keverhető más .. off .. mi a probléma?
  segítsen nekem legyen szíves javítani? mit lehet tenni?

 60. babér - mondta

  helló .... Van p probléma ... Telepítettem a bemutató honlapon, és gondoltam, hogy rendben volt ... a ló, ha telepítve van, amikor betölti syte töltés rendben .. az összes változtatást ... A probléma az, amikor a terhelés saytul egy másik ló ... Nem betölteni a grafikus megmutatja nekem csak a helyszínen, a táblázatos formában ... ez valószínű? .. bárki tud nekem segíteni?

 61. Kostya - mondta

  Salut.am és szükségem van némi ajutor.mi-én blogot wordpress (csak a foci), csináltam egy szavazást, de szeretem, hogy a helyszínen nem csak le, azt akarom, hogy csak a jobbra vagy balra, nem pedig, hogy minden alkalommal, amikor hozzáad egy stire.Va segíthet? Nagyon köszönöm

  • vanessa - mondta

   Kostya: Salut.am és szükségem van némi ajutor.mi-én blogot wordpress (csak a foci), csináltam egy szavazást, de szeretem, hogy a helyszínen nem csak le, azt akarom, hogy csak jobbra vagy balra, nem pedig, hogy minden alkalommal, amikor hozzáad egy stire.Va segíteni? Nagyon köszönöm
   .........................................
   Ha azt szeretné, hogy helyezze el a felmérés a bal, jobb lesz, elsősorban a wordpress sablont, hogy lehetővé teszi ezt a ...kattintson ideSzállj le ... akkor a plugin (WP-szavazás) telepíti a WordPress ...kattintson ideMivel telepítve ... lehet manipulálni a kérdőív segítségével Widget szavazás ...kattintson ide...kattintson ideItt van minták ... hogy adhat nekik ingyen le

   Kostya: Salut.am és szükségem van némi ajutor.mi-én blogot wordpress (csak a foci), csináltam egy szavazást, de szeretem, hogy a helyszínen nem csak le, azt akarom, hogy csak jobbra vagy balra, nem pedig, hogy minden alkalommal, amikor hozzáad egy stire.Va segíteni? Nagyon köszönöm

   • Kostya - mondta

    vanessa:

    Köszönöm Vanessa, én próbáltam csinálni, amit én mutatja meg, letöltöttem widget WP-szavazások, de egyszerűen nem tudják, hogyan kell telepíteni, vagy mit Gen. kicsit nehéz, de végül sikertelen lesz eu.E kicsit nehéz, mint te is, és köszönöm, szép word.Oricum

    • vanessa - mondta

     Kostya:
     Köszönöm Vanessa, én próbáltam csinálni, amit én mutatja meg, letöltöttem widget WP-szavazások, de egyszerűen nem tudják, hogyan kell telepíteni, vagy mit Gen. kicsit nehéz, de végül sikertelen lesz eu.E kicsit nehéz, mint te is, és köszönöm, szép word.Oricum
     ..................................................
     Bemész, és keresse meg wordpress htdocs megnyitja a Keresési mappa ... wp-tartalom nyissa meg, és nézd benne Plugins mappába megnyitja a plugins mappába másolni ... ebben a mappában wp-szavazás.
     Menj be a wordpress veszi és aktiválja megy a bal oldali menü és a keresési Plugins ... Kattintson rá, és keresni a Plugins panel wp-szavazás Ahogy írja ... aktiválja ... Miután aktiválta tedd, amit látható screenshotok.

 62. Meg tudná mondani, hogyan lehet, hogy nekem úgy tűnik, mint amilyennek látszik, hogy a webhely főoldalára Legfrissebb hozzászólások minden kategóriában. Hogy lehet az, hogy Önnek a legújabb, a Yahoo, a System.

 63. Nekem van egy probléma, hogy nem engedi, hogy feltölt videót, hogy ad nekem a hibát, de ez kevesebb, mint 100mb, és ha tesz egy linket a youtube link jelenik meg csak nincs kép, és ennyi volt lásd megy youtube (én megemlíteni, hogy a copy-paste embed). "Majd, mint te?

  • Adrian - mondta

   Ionut: Nekem van egy probléma, hogy nem engedi, hogy feltölt videót, hogy ad nekem a hibát, de ez kevesebb, mint 100mb, és ha tesz egy linket a youtube link jelenik meg csak nincs kép és to- látni, menj a youtube (én megemlíteni, hogy a copy-paste embed). "Majd, mint te?

   Pasteaza kódot tartalmazó HTML fülön a Visual ne!

 64. miért nem nyitja meg a localhost / MyAdmin adatbázis?

 65. Toshiba01 - mondta

  Nagyon hasznos bemutató, de érdekelne amellett, hogy nem olyan, mint egy blog, vagy amit akarsz, de az egyik, hogy a show látható tv.Ati ex első tv? Nagyjából szeretne Dorel (barátok, akik megkérdezte hogy neki a site.Eh most hogyan kell csinálni ilyen primatv.ro?

 66. Razvan C. - mondta

  Bárki, aki tudja a plugin a WordPress hozzászólás végrehajtani egy osztály egy külön oldalon? Vagy még egy plugin, hogy képes megjeleníteni a kategóriákat a navigációs menü, valamint a meglévő oldalakat.

 67. Nekem van beiktatott apache ahogy tanulok neai szerelési bemutató fölé kell még egy, és még mondott valamit XAMPP php ... mintha már telepítve van, itt vagyunk itneels is bn, ezért itt értettem PRA nem kell választani? vagy ha minden megfelelő telepítés és a verziók .. kellene mutatni nekünk ezt a kezdők, mint a perc, kérjük, ha hagysz egy com erről a web szerver hosting ..

 68. hogyan rakja reklám a blog / wordpress honlap nem feltétlenül csak a bemutató?

 69. Daniel - mondta

  Hello! Mert őszintén mondom minden megvan, hogy segítsen valaki megtanulni, hogyan kell dolgozni a wordpress nem megy klumea dak Felejtsd el! Egyszerűen eltévedt, hogy szakaszában az internetes fogadó van, hogy az egyik volt, hogy elmondja nekik, hogy hol szeretne dolgozni, hogy ne közvetlenül az mutatja, hogy akkor jó ... Azt hiszem, jó, de alkalommal, hogy a kezdők, vagy azok számára, akik tn ezt látni, hogy tudod ..., és válaszoljon az e-mail ma, és azt szeretné, hogy a PW egy WordPress oldal, de elvesztettem a fokozatos webhoszting adatbázishoz

 70. Cosmin Purcarea - mondta

  hello,

  Én mindent megtettem, mint a bemutató, hogy localhost / wordpress, és működött, de ha adok, hogy teher mutatják:
  A kért URL / wordpress nem található a szerveren.
  beszélve arról, hogy már volt egy blog wordpress ingyen
  mit kell tenni, mert én nem tudom a következő lépést, amelyben tettem felhasználó, a másik, hogy nem wordpress

 71. Catalin - mondta

  Hello Nekem van egy probléma, az Apache és a WordPress, és amikor megkaptam, hogy ez-http :/ / localhost / phpmyadmin Nem mutatom fehér üres akkor mi van?

 72. Nicolae - mondta

  érdekes bemutató, ha találtam volna, amikor csináltam az első blog hasznos lenne. Most van egy probléma feltöltésével videót vagy avi WMW. Mi többször tesztek és minden lóg "ez a videó feldolgozása - kész lesz percek" nem fejeződött be-és a lejátszás gomb. Nyilvánvaló, hogy nem jelenik meg filmul.Problele blog tettem számítógépen különböző címek a különböző blogok, a wordpress platform. A probléma az, hogy decemberig 24 2010 sikerült feltölteni több videót, de aztán rendre 2011 nem fejeződött Videó feltöltése, és nem tegye őket a blog. Próbáltam a filmet, hogy már volt a blog előtt, és elment, de még mindig lóg. Valaki tud adni nekem egy tanácsot? Bárki más is ezt a problémát?

 73. Nelutu - mondta

  Azt akarom tudni, hogyan lehet törölni egy fiókot a wordpress, ha valaki tud segíteni.
  köszönöm

 74. Ovidiu - mondta

  Azt lehet mondani, hogy, hogy hol van a kép az asztalon?
  ha tudsz adni nekem küld egy e-mailt neki! Köszönöm

 75. vali - mondta

  Sikerült csinálni, amit tettél a bemutató, mások tudták, hogy látogassa meg a blog IP meu.Acuma neki sem mások nem tudjuk meg a blog, ha írok localhost / wordpress, nem IP. Mi lehet a probléma?

 76. marian - mondta

  hi, ok bemutató, lehet, hogy nem voltam óvatos, de miután befejezni mindent, mint az oldal "is hívják ...? -Www.nume.wordpress.com vagy?

 77. robert - mondta

  Nem tudok belépni localhost / phpmyadmin, miért?

 78. Én, és szükségem van egy kis segítség ..
  Eltűnt a megjegyzések rovatban, és ahelyett, hogy meg
  ) Else {comments_template ('/ hozzászólás-old.php');}>

  Tud valaki tanácsot, mit tegyek?

 79. Liviu - mondta

  Helló Cristi Nem tudok létrehozni wp-config.php és wp-config-if tesz sample.php useru megváltoztatta a jelszót, így azt mondom, "egy adatbázis kapcsolat hiba

  Ez az jelenti, hogy vagy a felhasználónevet és a jelszót a wp-config.php fájl hibás, vagy nem tudjuk a kapcsolatot az adatbázis szerver localhost. Lehet, hogy ez azt jelenti, a fogadó adatbázis szerver nem elérhető.
  Biztos vagy benne, hogy a megfelelő felhasználói név és a jelszó?
  Biztos benne, hogy beírt a megfelelő hostname?
  Biztos benne, hogy az adatbázis szerver fut?

  Ha nem biztos abban, mit jelent Ha ezek a feltételek valószínűleg kapcsolatba a házigazda. Ha további segítségre van szüksége, hogy-mindig látogasson el a WordPress Support Forums. "

  • Liviu:
   Helló Cristi Nem tudok létrehozni wp-config.php és wp-config-if tesz sample.php useru megváltoztatta a jelszót, így azt mondom, "egy adatbázis kapcsolat hiba

   Ez az jelenti, hogy vagy a felhasználónevet és a jelszót a wp-config.php fájl hibás, vagy nem tudjuk a kapcsolatot az adatbázis szerver localhost. Lehet, hogy ez azt jelenti, a fogadó adatbázis szerver nem elérhető.
   Biztos vagy benne, hogy a megfelelő felhasználói név és a jelszó?
   Biztos benne, hogy beírt a megfelelő hostname?
   Biztos benne, hogy az adatbázis szerver fut?

   Ha nem biztos abban, mit jelent Ha ezek a feltételek valószínűleg kapcsolatba a házigazda. Ha további segítségre van szüksége, hogy-mindig látogasson el a WordPress Support Forums. "

   Törölje az összes, tedd a mappát, ahol a gyökér a helyén (WordPress fájlokat) engedélyével 777 folytatódik a telepítés, a telepítés után változtassa meg a 755.
   Siker.
   Ez hiba, mert a telepítő script nem tudja létrehozni a wp-config.php fájlt a gyökér oldalon.

 80. Liviu - mondta

  nem Linux W7

 81. Liviu - mondta

  I. helyezett, de azt újra telepítést tesz

 82. Liviu - mondta

  Én ezt az első futtatása előtt tab wp-config.php a wp-config-suport.php után make install (egy ötlet)

 83. Liviu - mondta

  A Krisztus nem találtam a fájlkezelő a cPanel adminisztrációs eszközök

 84. Liviu - mondta

  és ha segít neki schinb ch mód, ahogy fájlkezelő és
  A xplorer2 megy

 85. Octavian - mondta

  Hello, van egy fiókot wordpress.com problema.am (www.octavian ........ com, megvettem a domain) és a ..... Szeretném átadni a számla wordpress.org ", ami azt jelenti, hogy ugyanaz marad, és" még mindig "blogu. DC I wordpress.org, wordpress.com hívás nagyon jól működik sok szkriptek, és ilyen gyenge, de Ash nem akarja elveszíteni, amit dolgoztunk eddig.

 86. Mihai - mondta

  Szia, van egy kérdésem, vettem egy domain egy honlap, és én készítettem el honlapján a PHP, HTML és CSS. De nem szakmai PHP és nem tudom, a honlap szerkesztője. Arra gondoltam, ha tudom használni a WordPress platform természeti terület kezeléséhez, és ha igen, hogyan?

 87. babér - mondta

  Hi, Tudja valaki, hogyan WPClickbankMembership használni?

 88. Dorel Tanase - mondta

  WordPress egy zseniális platform sok lehetőséget. Fontos az, hogy optimalizált oldal szerkezetét. A lehetőségek többszörös és eredményeit. Egyelőre nem. 1 csak az én véleményem! Dolgozom platformok amíg Joomla, WordPress, Drupal, stb, a hajlam a WordPress.
  Mindannyian tudjuk, hogy a post!

 89. TibySchmal - mondta

  Van egy kérdésem, remélem érted, én tettem blog nélkül befogadó, azaz nem ftp, stb ... wordpress.org telepítés közvetlenül wordpress.com. de nincs plugint igen, hogyan is mondjam? vagy hogy bemutassam a blog, ha telepíti wordpress.org-e bármilyen módon bemutatni a blog tette ftp, megadhatja bővítmény? ...
  Nagyon köszönöm ... várj a válaszra

 90. TibySchmal - mondta

  Van egy kérdés, remélem érted, én tettem blog nélkül befogadó, azaz nem ftp, stb ... wordpress.org telepítés közvetlenül wordpress.com. de nincs plugint igen, hogyan is mondjam? vagy hogy bemutassam a blog, ha telepíti wordpress.org-e bármilyen módon bemutatni a blog tette ftp, megadhatja bővítmény? ...
  Nagyon köszönöm ... várj a válaszra

 91. bebelusa - mondta

  Hogyan tudom megváltoztatni a háttérben imagimea alapján megváltoztatása nélkül a téma? köszönöm információ.

 92. Marius - mondta

  Megértem ezt a videót bemutató, de hibát észlelt, hogy menjen el
  Nekem van egy. Ro fizetett a helyszínen, hogy működik már szeretnék inlociesc régi helyén egy újra. Az újat után ezt videotutorial (persze megváltozott, miután szeretem nézni), és én nem tudom, mit tegyek.
  Vajon házigazda támogatja wordpress platform? Ha igen, milyen fájlokat menjek fel az oldalon? vagy csak folderu wordpress és phpmyadmin, htdocs?
  Ez mászni több fájlt egyszerre? (A régi oldalon található mászni egyenként)
  Van-e a lehetőséget, hogy átalakítsa a régi sait (relizat a dremwaver) wordpress (azaz html téma, hogy wordpress)

 93. TibySchmal - mondta

  képesek belépni a wordpress blog wordpress.org, hogy tudok telepíteni és témák, stb, de én nem használtam, ahogy blog, wordpress.org, hogy telepítettem a WordPress app be my blog wordpress.org, várva a választ.

  • AdrianGudus - mondta

   TibySchmal:
   képesek belépni a wordpress blog wordpress.org, hogy tudok telepíteni és témák, stb, de én nem használtam, ahogy blog, wordpress.org, hogy telepítettem a WordPress app be my blog wordpress.org, várva a választ.

   Azt hiszem, nem érted a bemutató. Ez a WordPress platform, ha van saját tárhely és domain térben. akkor valószínűleg egy wordpress blog, de úgy döntött, a hosting megoldás, és a blog aldomain és formája numeblog.wordpress.com
   Ebben az esetben, mint te kint. Ha bemész a WordPress számla Utilities (Segédprogramok), majd Export (Exportálás), akkor láthatjuk, hogy az általuk kínált szolgáltatás export pa másik területre, és egy másik tárhely, de költség dollár 119 egész ügyet.
   Export csak akkor szabad, ha azt szeretnénk, hogy átadja az összes cikkek és hozzászólások a blog házigazdája wordpress és wordpress aldomain

   • TibySchmal - mondta

    AdrianGudus: Azt hiszem, nem érted a bemutató. Ez a WordPress platform, ha van saját tárhely és domain térben. akkor valószínűleg egy wordpress blog, de úgy döntött, a hosting megoldás, és a blog aldomain és formája numeblog.wordpress.com
    Ebben az esetben, mint te kint. Ha bemész a WordPress számla Utilities (Segédprogramok), majd Export (Exportálás), akkor láthatjuk, hogy az általuk kínált szolgáltatás export pa másik területre, és egy másik tárhely, de költség dollár 119 egész ügyet.
    Export csak akkor szabad, ha azt szeretnénk, hogy átadja az összes cikkek és hozzászólások a blog házigazdája wordpress és wordpress aldomain


    AdrianGudus: Azt hiszem, nem érted a bemutató. Ez a WordPress platform, ha van saját tárhely és domain térben. akkor valószínűleg egy wordpress blog, de úgy döntött, a hosting megoldás, és a blog aldomain és formája numeblog.wordpress.com
    Ebben az esetben, mint te kint. Ha bemész a WordPress számla Utilities (Segédprogramok), majd Export (Exportálás), akkor láthatjuk, hogy az általuk kínált szolgáltatás export pa másik területre, és egy másik tárhely, de költség dollár 119 egész ügyet.
    Export csak akkor szabad, ha azt szeretnénk, hogy átadja az összes cikkek és hozzászólások a blog házigazdája wordpress és wordpress aldomain


    köszönet informattii!

 94. TibySchmal - mondta

  köszönöm információ

 95. TibySchmal - mondta

  köszönöm tájékoztatás!

 96. Radu - mondta

  Nem fogom kezdeni Apache szervert, amikor ad hazamegy

 97. Stefan (ventilátor kristály) - mondta

  Elnézést kérek, de nem tudom meg http://localhost/phpmyadmin és sem http://localhost/wordpress nam, és nem egy IP.
  Meg tudom csinálni házat hozzon létre egy fiókot?

 98. hello .. ha valaki válaszol a témával ... mondja meg, hogyan lehet feljutni a honlapomon történik localhost a pályán, hogy én vagyok ..., amely látható a neten ms

 99. AdrianGudus - mondta

  Johnny:
  hello .. ha valaki válaszol a témával ... mondja meg, hogyan lehet feljutni a honlapomon történik localhost a pályán, hogy én vagyok ..., amely látható a neten ms

  Van egy egész sor szentelt létre egy oldalt a semmiből. Csak használja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Írsz ott létre honlapot 1, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató vagy a honlap létrehozása 2 és nyomd meg az Entert, és így tovább, amíg meg nem 6 epizód.
  Ajánlom ezt a bemutató első. A kereső mezőbe írja be a nevét a bemutató: Hogyan készítsünk egy honlap, a 1, domain és hosting
  Ezután írja be a dobozban Keresés: Hogyan lehet, hogy a honlapon, a 3, WordPress, vagy hogyan lehet a helyszínen 5 egy percre? nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Szó volt róla, hogy mi érdekli.

 100. Meg tudná mondani, hogy mit plugint, és nem tudok tenni ezeket a címkéket, hogy akkor fel magad minden posztra, és megkönnyíti a keresést
  Köszönet előre

 101. Vlad Andrey - mondta

  Ha van ideje, és a bemutató weebly.com, mert olyan érdekes, mint wordpress, és talán segít sok, másrészt a látogatók is, hogy a WordPress és összehasonlítása Weebly. . . !

 102. tökfilkó - mondta

  Mondd el, a következő üzenet jelenik meg:
  Nem található

  A kért URL / phpmyadmin nem található a szerveren.

  Apache / 2.0.64 (Win32) Server at localhost Port 80
  Köszi előre is a felajánlás nekem egy megoldást erre a problémára.

 103. tökfilkó - mondta

  Elfelejtettem mentionez.Asta akkor jelentkezik, ha adok a "localhost / phpmyadmin"

 104. Robert - mondta

  Szia Cristi, követtem minden lépést! Úgy jött ki tökéletes, és csak jobb! Van néhány kérdés:

  1) Ha az, amit én már dolgozik az adatbázis XAMPP és stb ... is "lépett" a wordpress.com
  2) Ha a hozzáférést egy másik admin ... akkor hogy milyen változásokat akar?
  3) új admin adatbázist kell telepíteni, és hogy a XAMPP, vagy egyszerűen csak jelentkezzen be, és azt csinálja, amit akar?
  4) Hogyan tudom, hogy valaki más is dolgozik ...
  5) Mi lehet "integrált" egy blog oldalon?

  Tisztelettel Matthew Robert

 105. Robert - mondta

  tökfilkó:
  Mondd el, a következő üzenet jelenik meg:
  Nem található

  A kért URL / phpmyadmin nem található a szerveren.

  Apache / 2.0.64 (Win32) Server at localhost Port 80
  Köszi előre is a felajánlás nekem egy megoldást erre a problémára.

  A "my kalandok" egy hiba az adatbázisban ... csatlakoztatva vagy a jelszó rossz ... nézd meg újra

 106. Andrei Ovidiu - mondta

  Elérése előtt a cím localhost / phpmyadmin telepített egy alkalmazást, mert nem működik nekem? új a kreatív blogok és weboldalak

 107. Mama - mondta

  Cristi, méz,

  Szeretném tudni, hogyan lehet megváltoztatni a nevét egy kód ajánlatot, és egy olyan új. Azt akarom, hogy maradjon az összes szereplő, és be vagy ki, ciklikus, az évszaktól függően.

  Köszönöm.

 108. Cristi helló Nekem van egy probléma a wordpress. Én mindent a tutorial. szép és jó.
  telepíteni wordpress. után a wp-config automatikusan történik. az oldalon. . A leírás bemutatja, lépésről 2 hol van, hogy torz felhasználónevét és jelszavát. Nos, nekem úgy tűnik, step2. csak akkor jelenik meg a tetején, ahol azt mondja w WordPress és a téma. sikeresen többi admin és a jelszó nem jelenik meg ...
  Megtettem mindent újra .. én törölte az adatbázis és a felhasználói phpMyAdmin I újjáépített mindent .. én törlődik, és újból, és a XAMPP mappában wordpress. Próbáltam az Internet Explorer. és firefox. Ez ugyanaz. Ii Nem tudom, mit kell tenni.

 109. viio - mondta

  Helló Cristi! Lenne egy kérdésem:
  Hogyan érhetem el, hogy magamnak menüben almenük, amelyek nem, amit az opció megpróbáltam minden, és semmi sem jelenik meg, csak a haza, és így nem tudok tenni valamit ... Lehet, hogy incontiunuare, hogy csak az egyik téma, hogy máshogy néznek ki? ?

 110. albert manuel - mondta

  Ez az első bemutató végzi a könyvet, és kerestem egy pár.

 111. Web design Wordpress - mondta

  AM hoztam létre egy tutorial, mert a WordPress honlap

 112. A kiszolgáló nem található: rtmpte: // 89.45.193.77: 80 / simplevideostreaming / mp4: / - megnyomására jelenik meg a játék

Trackbacks

 1. Test «Dancescu mondja:

  [...] WordPress egy zseniális platform a weboldalak és blogok - HD videó bemutató [...]

 2. [...] Wordpress, vagy szeretne többet megtudni erről a csodálatos termék, kérem nézze meg, és ezt a részletes bemutató a wordpress platform Ne feledd, ha van javaslata, panaszt vagy kiegészítések, ne habozzon, írjon a box [...]

 3. [...], Hogyan kell telepíteni WordPress. https://www.videotutorial.ro/?p=1133 Minden bemutató videót kell f könnyedén. Kizárt, hogy nem sikerül. A telepítés után lehet játszani, mint [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.