Hogyan vásárolhat egy domaint és tárhelyet egy webhely számára - HD videojáték

Ebben a videóban bemutató megyünk át a szükséges lépéseket együtt nyitni egy weboldal vagy blog, függetlenül attól, hogy a formátum eljárás ugyanaz, interneten, hogy a projekt, hogy van ez.

Mindenekelőtt meg kell vásárolnunk egy domaint, azaz egy olyan webhely címét, mint például a "videotutorial.ro", és ingyenes ajánlatokat fogunk találni olyan domainekre is, mint a "videotutorial.com.ro", de ezek nem domainek, hanem aldomainek, amelyek a „com.ro” domain része, esetünkben a „videotutorial” aldomain a „com.ro” domainhez kapcsolódik, véleményem szerint a legjobb, ha vásárol egy olyan domaint, amelyet önállóan kezelhet, és nem zavarhat az összes "jóindulatúval".

Vásárlás propriuzisa nagyon egyszerű, érdemes megnézni, hogy a kívánt terület lesz elérhető, hogy töltse ki néhány egyszerű formák, így van, hogy az első számlát, és egy érvényes e-mail címet, miután megkapta a számlát fizeti, és erősítse meg a fizetési másolatait elküldjék számlák ROTLD faxon vagy e-mail címét.

Miután vásárol egy domain kell kezelni, ne aggódj, ez nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik, ki kell töltenie az admin felületen az oldal ROTLD dobozok névszerverek IP és ISP vagy a tárhely.

Végül szükségünk van egy fizikai hely tárolni a fájlokat, hogy az alkotó a weboldalán, hogy tudjuk használni, és otthoni PC, de alacsonyabb áron otthont, így nem hiszem, hogy érdemes hallgatni éjjel-nappal dübörgő PC Az új ház kell menni nonstop múlva, csak azt, hogy egy komoly hely mi?

A legjobb megoldás az, hogy a helyszínen a szerveren szakemberek irányítják, akik rendelkezésére áll egy teljes infrastruktúrák védelme és a biztonsági mentés és a redundancia megoldások profi.

Csak akkor, ha úgy gondolja, hogy egy PC energiafogyasztás egy egész hónapban éjjel arra a következtetésre jut, hogy a legjobb megoldás ad otthont a szerveren a tárhely szolgáltató.

Az árak nagyon jó kezdet az euró, amíg a 1 10 havi közös szerverek (megosztva másokkal) a megoldás természetesen drágább, de amikor nem sok nekünk, hogy mi vagyunk az elején, mi?

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató imádkozni atlétika sorozatot magán oktató vide a DynDNS, amely megtalálható a motor caurare oldalon videotutorial.ro

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Robciuc Ionut - mondta

    Ki tud nekem segíteni valamiben?: D ma vettem domeniu.ro a MYX és szeretnék áthelyezni egy másik szerverre, és jól tettem a szerver nevét NS. ****. **** Aztán adtam OK és azt mondta nekem, hogy az IP-cím hibás: |

  2. @Robciuc Ionut:
    Már vásárolt vagy nem felveszel?

  3. @Robciuc Ionut:
    Miért nem vásárolt ROTLD a ROTLD vásárolni az összes mezőt.

  4. Robciuc Ionut - mondta

    és mennyit? .. de nem tettem kártyát .. x (

  5. Robciuc Ionut - mondta

    De van egy kérdésfeltevésem, én már a domeniu.ro-t vettem a MYX-ből, tudom, hogy ez szörnyű, de nah, ennyi, amíg fel nem nőttem, utána a domeniu.ro-t veszem a rotdl-től. Van egy fontosabb kérdésem számomra, például ha a domeniu.ro fájlt szeretném megváltoztatni a MYX-ről egy másik szerverre, akkor felteszem a szerver nevét, pl. MIÉRT? ... Ez csak az NS a szerveremről :) :) Várom a választ

  6. Robciuc Ionut - mondta

    Cristi, azt akarom, hogy sürgősen válaszolj rám, természetesen, ha akarod. A domeniu.ro-t "béreltem" a MYX-től, és át akarom helyezni a szerveremre, amim van, aoi, bemutattam a szerveremről az NS-eket a domeniu.ro-nak, amit vettem. És miután bemutattam ezeket az NS-ket, kaptam egy ilyen "helytelen IP-t", DC-t? És kipróbáltam, de látom, hogy nem sikerült.

  7. @Robciuc Ionut:
    A gyanúm, hogy meg kell vásárolni a domain saját, mert ha sikeres a webhely minden sikeres marad Vodafone ezen a területen, amit bérelt a tulajdon.
    Ez normális, hogy nem engedi meg, amit akarsz, amíg ez a terület, akkor köteles a honlapján a szerverén.
    A levelek, hogy ezt a srácok banditák akkor is, ha a Vodafone-tól.
    Zavarja elősegítik a helyszínen és azt követően, hogy azokat jutalmazzák.
    Az Ön feladata, csinál, amit akar, de nem jól.
    Szerezzen be egy domainet a rotld-től, hogy az a te tulajdonod legyen, nem kell kártyád, 200 RON -od kell lenned, és veszel egy .ro domaint, amely örökre a tiéd lesz, ha domainhez jutsz A .com, a .net vagy más típusú domain kevesebb, körülbelül 70-80 RON-ba kerül.
    Hagyd, hogy nem kerül egy vagyonba!

  8. Robciuc Ionut - mondta

    Ismerem Cristit, de így szeretném látni, hogy van a domeniu.ro-val. Most érdekelt, és csak onnan tudom szigorúan elhelyezni az IP-t, és hogyan tegyem ezt meg, hogy lássam az IP -imet a szerverről. Ebben az oktatóanyagban azt vettem észre, hogy minden megvásárolt szervernek, vagy az INGYENESNEK is van IP címe?… Nem ismer egyetlen olyan INGYENES kiszolgálót sem, amelynek IP-címe lenne a DNS helyett.

  9. Andrew - mondta

    Cristi .... Őszintén azt gondolom, hogy azoknak a kezdőknek, akik nem hajlandók pénzt szórakoztatás céljából elhelyezni, elég jó alternatíva egy .tk vagy .ro.tl domainű google webhely. Kezdő vagyok, és csak szórakozásból és szórakozásból készítettem egy oldalt, és nincsenek nagy elvárásaim. Az oldal a "www.andreigrosu.ro.tl" címet viseli, és szívesen elmondanék róla véleményt.

  10. Andrew - mondta

    Sajnálom, hogy tegye a rossz cristi 2 commenturi törölni kell egyet

  11. @Andrew:
    Nem hagyhatom, hogy a link is ad.
    Ez a hátránya, ha azt szeretné, hogy hagyja el a linket ott a honlapon, vagy fórumon.
    Ha továbbra is az idejét vesztegeti meg kell csinálni valami hasznosat, és van, hogy egy domain, ha az oldalon fel, majd leszek sajnálom, hogy nem agyag az egyik területen.
    A webhely rendben van, de én befejezte jobb.
    Ha fogyaszt még egy lökéssel valami kreatív, azt hiszem, jó, hogy ezt csak helyek, hogy pontosan.
    Megvan a lehetőség, hogy pazarlás máshol.
    Gratulálunk, és sok szerencsét.

  12. Robciuc Ionut - mondta

    Ezek a problémák a linket rájöttem, hogy a legtöbb linkek SportSvit hagyja, de ha tudsz küldeni nekem pls email linkulm, vagy legalábbis adja meg a nevét, a helyszínen fogom nézni a google. Amit csak akarsz. De ha tetszik. Em-my ailul: [e-mail védett]

  13. Nicu - mondta

    Helló Cristi!. Először is meg kell köszönöm, hogy ott videotutorial.ro.Aveti tisztelettel meu.Astept optimzarea előre a bemutató a SEO.

  14. Robciuc Ionut - mondta

    Cristi, kérlek, nézd meg ezt a hibát: "www.romaniansport.ro" | Tegnap este sikerült áthelyeznem a DNS-t egy másik szerverre, és ez újabb hibát ad. Várnom kell, amíg a domainem frissül a szerveremen? Scz itt hagytam a linket, de szeretném megnézni, hogy ez jó jel :)

  15. Viorel - mondta

    Hello mindenkinek.
    Nemrég fedezték fel ezen az oldalon, és ez valóban valami rendkívüli lehetővé tette számomra, hogy tisztázza és taníts meg sok mindent.
    Em Én több kérdést, és remélem, hogy Vágás kis időt, hogy válaszoljon nekem röviden.
    1. mit ezek a filmek, és hogyan illeszkedik a weboldal (ne kérdezd, hogy másolni, de igen hasznos lenne a munkám)
    2. mezők ezen a poszton segített megérteni sok mindent, de már a következő kétség:
    - pp, hogy vettem egy domaint: nume.ro
    Most 2 esetekben:
    A. Van egy linux szerver, amely hozzáfér a neten már aaa.rdsnet.ro és a nyilvános ip (ip1) és két dns IPs (amit fel a helyi hálózatot a net). Ahhoz, hogy ezen a szerveren nume.ro csak kell menni rotld.ro és kezeli, hogy töltse ki ezen a két területen nevezetesen:
    aaa.name.ro vagy aaa.rdsnet.name.ro - itt nem világos számomra
    majd tegye ip1

    B. Láttam sok ember, hogy egy blog a különböző szerverek, ezek a kiszolgálók használják a létesítmény létrehozására menedzsment blog, de a blogok hívják nume.ro (vagyis a vevő). Hogyan tette ezt azt hiszem, nincs nyilvános IP. Minden ROTLD?

    Remélem nem írtam túl sok, de szeretnék választ találni ezekre a kérdésekre.

    Sok szerencsét, és menjünk bucu érdekes oktató.

  16. Viorel - mondta

    Cristi szíves válaszolni, hogy az üzenetem, természetesen ha van idő, és tudok adni a válaszokat a kérdéseimre.

    köszönöm

  17. Bogdan - mondta

    lehet, hogy egy bemutató, hogyan tegye linkek a Google
    Adika írásakor videotutorial nekem ezen a honlapon ..
    Én előre google dsens, de azt hiszem, tudom kezelni, hogy nagyon hasznos
    Előre is köszönöm

  18. Adrian - mondta

    @Bogdan: Tanácsot adnék neked ... mielőtt elkezdesz valamit kutatni és dokumentálod magad, mielőtt ... Nem értem, miért kezded el csinálni, ha fogalmad sincs, hogyan használd, vagy miről szól? Hogy másokat gyötrjek a kérdéseivel, igaz? Nem volt jobb, ha tájékozódtál magadról, hogy megpróbáld kideríteni, mi a baj az addensszel, és csak azután kezdj bele ilyesmibe? Lásd: k olyan fórumok, amelyek az addense-ről beszélnek ... írj a google-be, és rengeteg vitát találsz erről a témáról !!

  19. Bogdan - mondta

    Sokakat kerestem és találtam, de őszintén szólva senki sem magyarázza világosan, nem értem, mit csinálok a kapott kódokkal…
    Én kedves, hogy egy vide tutorial, hogy hasznos lesz a
    Én hálás az egész élet
    szép köszönöm
    és továbbra is jó szerencsét
    Üdvözlettel Bogdan

  20. Bogdan - mondta

    plsssssssssss

  21. Bogdan - mondta

    kérem?
    vagy e-mail lasatimi bogda ......[e-mail védett]
    köszönöm
    boldog HúsvétiÜnnepeket

  22. @Bogdan:
    Próbálj meg soha nem hagyja mail oldalakon, veszélyes hely.
    Levelek használhatják spammerek a illegális tevékenységek vagy több bosszantó.
    E-mailjeink minden cikk alján találhatók, ahol az olvasható: „Cismaru Cristian, Pelu Bogdan, Busuioc Lucian, Chirigiu Alex, Adrian Burlugeanu.
    Adminisztrációs ügyekben írhat nekem a címre. "[e-mail védett]"

  23. Bogdan - mondta

    ms-admin több kristályok próbál
    segítsen
    Hagytam üzenetet
    megbecsülés és tisztelet, és köszönet oktatóanyagok
    tanulságos ..
    Krisztus feltámadt!

  24. Bogdan - mondta

    Nem valaki segíteni?

  25. Bogdan - mondta

    plssssss

  26. Bogdan - mondta

    plss

  27. Bogdan - mondta

    senki nem segít nekem: ((
    majd roggggggg

  28. @BogdanBogdan nagyon kérlek, ne küldésekor újra, mert nem találom meg, kapok egy csomó levelet, és próbálja reagálni minden, de nem tudok, én töltöttem egy napot csak pár percre 90 ezt a tevékenységet, és hidd el nem lenne elég, sem 900 perc.
    Egyszerűen küldje el nem találja meg, próbálja írni a nevét a leírásban, hogy e-mail könnyen megtalálja azt.

  29. Bogdan - mondta

    Én hozzá a videotutorial_ro
    Én bogdan_hire id
    ms tovább ..


  30. Én vagyok a Moldova, akkor hogyan tudok vásárolni a domain típusa: domeniu.md?
    köszönöm

  31. Johnny B - mondta

    Krisztus, mi fogadó cég ajánlani egy oldal szöveg, képek és videók. Van minden a GHES, a részvény?

  32. Johnny B - mondta

    És még egy dolog, ha egy évre béreltem egy domaint, akkor most végleg megvásárolható-e, vagy csak az év végéig kell várnom?

  33. kölyök - mondta

    Szeretnék bejelentkezni egy webhelyre (a cpanel eléréséhez), és az interfészen nincs bejelentkezési forma ... Csak a felhasználónevem és a jelszavam van ... hogyan tehetnék másként?

  34. Beny - mondta

    Nagyon nehéz nekem site.NOTA vége 10

  35. daniel vornicu - mondta

    Nagyon hangos, fenntartás nélkül, azt mondják, egy kép többet ér 1000 szavakkal videotutorial érdemes legalább egy hónap tapasztalat.

  36. Üdvözlet, van egy kérésem is tőled ... . hogy megpróbáltam követni őket, és nem vagyok biztos benne, hogy rendben van-e, ezért itt hagyom neked, és segíthetsz abban, hogy rendbe hozzam őket. köszönöm

  37. Adrian - mondta

    [e-mail védett]: Hello, van egy kérést ... ha tehetem a saját érdekében, és az összes oktató, hogy meg kell követni, hogy a helyszínen nem fizet semmit ingyen, kérjük totorial az első és utolsó EPC megvan követni. így megpróbáltam követni őket, de nem vagyok biztos benne, hogy az IE k is, így hagyja érvénytelen ACA akar és tud segíteni nekem, őket sorrendben. köszönöm

    Ha akarsz valamit ingyen, hogy kövesse egy bemutató a helyszínen több oktató, hogy több módon is, hogy a webhely a szabad választás a tiéd azt ajánlom ezt az utat: kattintson ITT módja annak, hogy látom!

  38. marius512 - mondta

    Úgy döntöttem, egy olyan területen, és én úgy tűnik, hogy regisztrált, de van egy oldal neve respectiv.Cum felveheti a kapcsolatot a személy, aki regisztrált megvenni a domain? Köszönöm.

  39. tanulni, és én - mondta

    Van egy kérdés, hogy mi történik a területek internitionale pl. com, net, org, miután az ideje egy év.? És ott úgy döntött, hogy a edomeni hosting Linux és Windows, és igen, ott volt az 3 eCommerce cella jobb.? Linux, és a Windows nem érti, hanem, hogy az e-kereskedelmi 10 :/ De csomag € 's nagy. A és szerettem volna kérdezni valamit, nem árok területén ROTLD Nemzetközi itt azt akarom, hogy a GlobeHosting mit gondol.?
    Upsss árok több kérdés
    Have a nice day ™

  40. F.Gigi - mondta

    Hogyan vándorolnak a helyszínen, a localhost volt a házigazdája A telek iránt érdeklődik? Köszönöm.

    • Adrian - mondta

      F.Gigi: Hogyan vándorolnak a helyszínen, a localhost volt a házigazdája A telek iránt érdeklődik? Köszönöm.  

      Vajon elér táska és poggyász szerzett FTP szerverre.

      Segíthetsz EZ bemutató. 5 epizódból álló sorozatunk van a weboldal készítés témakörében. Írja fel a jobb oldali "Keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: weboldal, lépjen be, és meg fogja találni, ha nem tévedek mind az 5 rész, láttam, hogy az első részben megnézte, de Isten ne adjon önnek, hogy elolvassa a végén az oktató „Hasonló cikkek” részéhez, ahol a 2,3,4,5 epizódhoz kapcsolódó címek voltak, ha rákattintasz valamelyik piros színnel írt címre, akkor közvetlenül az oktatóanyagra lépsz. Jó lenne elolvasni az oldal teljes tartalmát, mielőtt kommentet írna!

  41. Dimitri - mondta

    Jó estét
    Cristi hála neked, és a helyszínen, hogy ezt a lehetőséget, hogy köszönöm,
    Vettem egy domaint RoTLD, és nem tudom, ki kéne küldeni
    NameServer helyek, azok az RoTLD vagy amelyben laktunk.? A
    Megvettem a hosszú, és most megkaptam a hosting.
    Az általam üzemeltetett állítás szerint az NS-ket és az IP-ket az RoTLD-knek kell működtetniük. Most nem tudom, hogyan tovább KÉRJÜK, SEGÍTSENEK NEKED!
    Köszönöm. Te vagy a legjobb…

    • Adrian - mondta

      Cristi BunaSeara hála neked, és a webhely az alkalmat, hogy köszönöm,
      Vettem egy domaint RoTLD, és nem tudom, ki kéne küldeni
      NameServer helyek, azok az RoTLD vagy amelyben laktunk.? A
      Megvettem a hosszú, és most megkaptam a hosting. A fogadó azt mondja, hogy van, mert NS oldalak és IP kell tenni, hogy azok, RoTLD. Most hogyan kapok procrdez kérem, segítsen, hogy ...! Köszönöm. Sunteticei legjobb ...  

      Kérjük, figyelje EZ bemutató (kattintson erre a szóra piros, hogy közvetlenül a bemutató)

  42. dtscorpion - mondta

    Salut!
    Sokan kezdőknek. Igen, én is azt mondom, még mindig bud. Köszönöm mindenkinek kellett a kezdeményezést, hogy a mi elsődleges pofa, ha nem az óvodától. Tudna nekünk jegyzeteket vagy szidják, csatlakozzon más, könnyen érthető nehezebb. Tudjuk, hogy van egy csomó folyik. Akkor is szeretném, hogy enyhébb velünk, hogy még több adatot a téma, én nem hiszem, hogy kíván menni. Mi voltunk az elsők között, hogy látogassa meg ezt a nagy telek Én jegyzett, és próbálja követni lépésről lépésre, amíg az idő engedi, de emlékszem, hogy egyikünk gyerekek cresaca azok, amelyek akkor büszke arra, hogy tanult meg - és persze nem vagyok utalva, mert én már túl öreg vagyok, de ha lehet ezeket a fiatalokat szeretnék ma csinálni, amit csinálunk két évvel győződjön meg róla, ne hagyj el, a farok ...
    A sinceritete,
    Dinu Tudorel

    • Adrian - mondta

      dtscorpionHi!
      Sokan kezdőknek. Igen, én is azt mondom, még mindig bud. Köszönöm mindenkinek kellett a kezdeményezést, hogy a mi elsődleges pofa, ha nem az óvodától. Tudna nekünk jegyzeteket vagy szidják, csatlakozzon más, könnyen érthető nehezebb. Tudjuk, hogy van egy csomó folyik. Akkor is szeretném, hogy enyhébb velünk, hogy még több adatot a téma, én nem hiszem, hogy kíván menni. Mi voltunk az elsők között, hogy látogassa meg ezt a nagy telek Én jegyzett, és próbálja követni lépésről lépésre, amíg az idő engedi, de emlékszem, hogy egyikünk gyerekek cresaca azok, amelyek akkor büszke arra, hogy tanult meg - és persze nem vagyok utalva, mert én már túl öreg vagyok, de ha lehet ezeket a fiatalokat szeretnék ma csinálni, amit csinálunk két évvel győződjön meg róla, ne hagyj el, a farok ...
      A sinceritete,
      Dinu Tudorel  

      Gyönyörű szavak, de túl optimisták. Manapság az emberek már nem tudják, hogyan legyenek hálásak annak, aki tanítja őket. A fülem sokat hallott, bár sokkal kisebb vagyok, mint te. Néhányan (a legtöbbnek vagy akár az összesnek) csak azt tudják, hogyan kell kihasználni, és érzéketlenségük van arra, hogy azt mondják: amit tudok, önállóan tanultak, és senki sem mutatott nekik semmit, és elmondják nekünk, hogy "rendkívüli erősségeik és mentális képességeik révén" rendelkeznek. vagy felemelkedve a csúcsra ért. Néhány kérdés túl gyerekes. A tanár az iskolában, amikor megtanítja az ábécé megírására, a kezét tartja a kezében, és segít az "a" megírásában, majd békén hagy tenned és gyakorolni. Egyes kérdések sok magyarázatot igényelnek, amelyeket kommentben, sőt oktatóanyagban sem lehet tisztázni. Bármely szakmában, ha nem ismeri az alapokat, nem folytathatja. Nem telepíthet dupla üvegezésű ablakokat, ha nem tud valamit az építkezéshez használt ragasztókról vagy aggregátumokról. Az itt megtekintett bemutatón keresztül nem lehet videoszerkesztő guru, amíg nem ismeri az alapokat. Mindenkit kielégíteni nagyon nehéz. Amikor a webhely elindult, egy oktatóanyagot tettek közzé a másolási / beillesztési funkciókról, és a legtöbbjük elkezdett nevetni, hogy túl egyszerű és hogy az oktatóanyag haszontalan, másrészt mások biztattak és gratuláltak nekünk, és nem is tudták, hogyan kell másolni / beilleszteni . Most kinek az oldalán kellene állnunk? ha a legügyesebbek vagyunk, akkor a kezdők úgy ugranak a fejünkbe, mintha nem értenék, amit mondunk, ha a kezdők oldalán állunk, akkor a legügyesebbek úgy ugranak a fejünkbe, mintha túl sokáig tartanánk, és nem mennénk közvetlenül a témára hamar. Hogyan legyen? Kinek az oldalán?

  43. cozmin - mondta

    és mennyi jön RoTLD számlát, hogy mennyi a területen?

    • Adrian - mondta

      cozminÉs mennyi jön RoTLD számlát, hogy mennyi a területen?  

      Nos, volt világos, hogy mennyi a bemutató, de ha megnézzük a tekercset, és átugrott, mit tegyek? költsége körülbelül £ 2500.000 régi tavaly.

  44. Bogdan - mondta

    Globe hosting lehet vásárolni 1 évre. Ro domain ajánlom ezt a dolgot, de azt vettem észre névszerverek nem változtatható meg, ha azt szeretné, hogy át a domain egy másik szerverre is az övék. Ez azt jelenti, hogy kénytelen vásárolni és a fogadó , vagy átadhatja a?

  45. Vlad / / - mondta

    Szia Cristi. Ha .com, .net, .info ... domaint stb. Szeretnék vásárolni, melyik webhelyet ajánlja, hol kell fizetnie egy díjat?

  46. Szia..Én is csináltam valamit: ), de ez nem olyan, mint gondoltam. Miután bejelentkeztem az oldalra dolgozni, csak annyi van bennem, amit kínálnak nekem, vagyis: a kezdőlap..feltölthet fényképeket stb. ... nem tudom feltölteni az oldalt Megtettem ... A legolcsóbb lehetőséget választottam, amikor vásároltam, nem hiszem, hogy van olyan szerverem, mint a fenti videóban, és nincs annyi lehetőségem az oldallal kapcsolatban. Most szeretnék frissíteni, hogy hozzáadhassam, amit akarok. Megértem, ezért remélem, hogy segíthetek cnv-ben ... melyik csomagot válasszam?

  47. György - mondta

    Szia, van egy kis gondom.
    Nemrég vettem egy tartomány. Kapuban az oldalon egy szabad házigazda.
    Szóval, megy a honlap, hogy kapcsolódni a szerverhez (ami a számítógép), de nem csatlakozhat, ha a szerver nyitott minden nem kapcsolódik.
    Mit kell tennem?

  48. cristian - mondta

    A kérést dumnevoastra ha meg tudod csinálni a társkereső oldalon. Mehetünk? Egyébként gratulálok megmagyarázni a date.cursiv és jól. uiati rendetlenség címem [e-mail védett] hogy putemdiscuta Többet erről az oldalról. Köszönöm

  49. Helló Cristi és bravo ezt a nagyszerű bemutató.
    Azt hogy egy tutorial, regisztráció a domain más hierarchiák, pl. Com?

  50. Salut!
    Ha veszel egy domain a RO TLD kell fizetni évente érte? Szeretném használni a domain a Google Apps, hogy az ingyenes tárhely helyet a tervet.

  51. hello,
    A nevem Alex, és azt akarom, hogy a website fotókkal betöltött csak én (kb. 500). arról, hogy mennyi tárhelyet lenne szükség, hogy ki?

  52. AdrianGudus - mondta

    alex:
    hello,
    A nevem Alex, és azt akarom, hogy a website fotókkal betöltött csak én (kb. 500). arról, hogy mennyi tárhelyet lenne szükség, hogy ki?

    Kattintson a jobb gombbal a képmappára, és válassza a Tulajdonságok helyi menüből, nézze meg, mi jelenik meg a Méretnél (ami a képek által elfoglalt helyet jelöli), majd keresse meg az igényeinek megfelelő tárhelyet ...

  53. paula - mondta

    Ha ".com" domaint vásárolok a ROTLD-től, akkor hogyan viselkedik ez, azt a sebességet értem, amellyel az oldal betöltődik, amikor egy látogató (pl. Egy USA) hozzá fér hozzá? Megemlítem, hogy a webhely angolul. Ha nem olyan hatékony, kérem, mondja meg, hol vásárolhatnék domaint. Köszönöm!

  54. Adrian Gudus - mondta

    paula:
    Ha vesz egy domain. "Com" depeROTLD mint secomporta, úgy értem, hogy seincarcapagina laviteza majd candeaccesata deunvizitator (deex. Deun Dinse)? Mentionezcasite lehet inlimbaengleza oldalon. Dacanu eatat deeficientvarog mondani a undeasputeacumpara undomeniu. Köszönjük!

    Speed ​​nem a domain egy website hosting cég, hanem, hogy a beszerzett hely hosting (ahol a házigazda a honlapon)
    Speed ​​is érinti a témát a helyén, a modulok végre megjelenő tartalmat.
    Field csak egy név / label a honlapon.

  55. Viorel - mondta

    Sziasztok, aki elmondja, hogyan tudok képet elhelyezni egy olyan weboldalon, mint például "ez az oldal építés alatt áll", mindaddig, amíg el nem kezdem építeni, előre is köszönöm!

  56. Mindenkinek problémák romtelecomu át az RDS, a legjobb Romániában netu

  57. Irina - mondta

    Thanks Cristi! Én élveztem nézni a bemutató, meg kellett sokat kell tanulnia. Gratulálok még egyszer.

  58. Nagyon szép. Köszönöm az információt. 42 perc és megtanultam annyira. Nagyra értékeljük a gyakorlati tapasztalat kínálunk.

  59. Gratulálunk Cristi ez a bemutató. Kösz az infót.

  60. Sirbu Tania - mondta

    Sziasztok! Azt akarom, hogy a fogadó egy website velem egy szabad, és nem tudom, hogyan kell csinálni. Kérjük, tud nekem segíteni

  61. Amy - mondta

    Jó. Szeretnék vásárolni én domain .com honlapon. Sajnos észre, hogy a ROTLD csak .com.ro verziója. Van olyan javaslatokat megbízható forrásból, ahol megvásárolhatják a .hu domain nevemben?

  62. Seby - mondta

    Dot TK jó kezdetnek?

  63. dan Radu - mondta

    hello,
    kérem, segítsen nekem
    Volt egy hely, amit másolni a fájlokat a wp
    és szeretnék másolni a helyszínen telepíteni az új wp
    Megértem, hogy meg tudom csinálni a cpanel
    Próbáltam, de nem sikerül
    Előre is köszönöm

Trackbacks

  1. […] Hogyan vásárolhat egy domaint és tárhelyet egy webhely számára - HD videojáték [...]

Speak Your Mind

*