Eredeti Windows 7 letöltése 90 napos próbaverzióban - oktatóvideó

Szia barátok, ebben a cikkben fogom bemutatni, hogyan kell letölteni 7 eredeti ablakokkal, eredeti azt mondani, hogy nem fogja letölteni a ki tudja, honnan fogjuk letölthető a Microsoft TechNet hivatalos honlapján.

Úgy tűnik, hogy a Microsoft tett minket egy ajándék, akkor töltse le az ingyenes Windows 7, ez egy Windows-verzióval 7 90 Enterprise napokig a tárgyalás során (Trial).

Sokan mennek a torrentek vagy agyak letölthető módosított változatai már híres Windows7, miért kellene csinálni, hogy amikor lehet letölteni a Windows 7 a legcsekélyebb erőfeszítés, még az ő anyjának.

90 napon belül eldöntheti, hogy erre az operációs rendszerre, ez a változat az, ami kapható lesz a végén ebben a hónapban, azaz épít 7600.

Gratulálunk a Microsoftnak az utóbbi időben megmutatott nyitottsághoz, reméljük, hogy ugyanaz marad, ha ingyenes Windows-t kaphat, egy rosszabb verziót azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy pénzt költenek egy rendszerre művelet, mondtuk már korábban, és továbbra is azt állítjuk, hogy ily módon a kalózkodás vékonyabb lenne, esetleg ők is gondolkodni fognak róla ...

Azok számára, akik nem foglalkoznak a Windows telepítése 7, van egy tutorial telepíteni a Windows Vista által végzett kollégánk Adrian, hogyan kell telepíteni, teljesen ugyanaz, Telepítse a Windows Vista.

Mostantól még több figyelmet fordítanak erre az operációs rendszer, megpróbáljuk együtt megtalálni őket, és korlátozza nekik megoldani a problémákat, biztos vagyok benne, hogy sikeres legyen 7 ablakokat.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (289)

  • Nagyon hasznos, mert nem tudtam, honnan szerezhetem ezt a Windows-t) érdemes megnézni, hogy mekkora a teljes verzió} Másféle Windows 7 béta verziót is készítettem, de szörnyű volt a véleményem, amit most nem tudok} Nagyon köszönöm szépen, hogy nagyszerű vagy maradjon naprakész mindennel} nincs jobb Krisztus és jó egészség az egész csapat számára, igen: nincs egészség nincs oktatóprogramok) lépésről lépésre

  • Nagyon jó tutorial különösen nem szeretem több 7 win xp és vista mint 90 a Zila de miután csak sumplu nem indul a rendszert, és Sal inslocuim?

  • Hát azt gondoltam, hogy vége letöltések Windows 7 most egy hónap akartam sal kioldódásának és nem megy! Azt mondja, hogy most nustiu és kezdődött? Nem lehet csinálni egy bemutató a mnai gyors windowsuri I 2000 sp4 a 512 ram és n proc, 1.8 AMD Athlon XP és megy néhány hihetetlen tökéletes képest XP!

  • Helló srácok ... érdekes téma Kipróbáltam a Windows 7 próbaverzióját is, amelyet szintén a Microsoft webhelyéről vettek, de sajnos nagyon nehéz volt számomra..a meglehetősen erőforrás-igényes, tehát sajnos nem mindenkinek szól :( nekem Van egy 3500+ AMD athlon processzorom 64-es és 2 gb-os ramon, egyéb részletekre csak a konfigurációra van szükség, ami kevésbé lenne fontos ... egyikük nehéz volt számomra, mert van egy meglehetősen rossz számítógép, ez ... A kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig érvényes ez a 90 napos változat, mert remélem, hogy a közeljövőben, azaz az év végéig kaphatok egy újabb, sokkal jobb számítógépet, és szeretném kipróbálni ezt a változatot. windows..multumesc!

  • Köszönet Cristi-nak ... ha nem magyarázta ezt a dolgot az igazgatónak, megkísérelhetem letölteni a Windows 7-t az év végére ... különben nagyszerű magyarázat és megfelelő szótár!

  • Köszönöm ezt az útmutatót. 90 nap elteltével az eredeti kulcs működik. Vagy szükség van egy másik Win7 verzióra. Köszönöm

  • manuIgen, ha felad útmutatók az oldalon?

    Most rájöttem folytatni a sorozatot, hogy hogyan lehet egy honlap lesz a reklám, de már tudja, hogy megkért, többször is.
    Ez a cikk arról, 7 ablakokat nem lehet halasztani, ez egy érdekes dolog, hogy én nem hiszem, majd amint halljuk, rájössz, ablakok 7 3 legálisan hónapokig nem kell letölteni, aki tudja, mi a Windows- s rossz torrenteket.
    Ígérem én következő bemutató lesz reklám az interneten, hogy ha időközben felmerül minden fontos esemény, amit nem lehet halasztani.
    Microsoft eltávolíthatja a szabad ablakok, ez azt jelenti, hogy amin újra, hogy a bemutató az online reklám.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.